• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brugkranen en loopbruggen

Resultaten voor

Brugkranen en loopbruggen - Import export

 1. TAWI

  Zweden

  Verified by europages badge

  Piab Ergonomic Handling Division biedt complete oplossingen voor veilig en ergonomisch hefwerk onder de merknaam TAWI. We bieden een brede keuze aan hefoplossingen voor alles, van de productie van voedingsmiddelen tot de houtindustrie. Onze hefinstallaties heffen van alles, van dozen en zakken tot kaas en voorruiten. We draaien, kiepen en roteren zware vaten, brede panelen en nog veel meer. Onze oplossingen omvatten vacuüm filters, takels, goederenliften, kranen en mobiele hefapparatuur.

 2. INSEM-ATMOS D.O.O.

  Slovenië

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige hijskranen en overige hefinrichtingen voor de industrie. Onze hoofdproducten omvatten brugkranen met een capaciteit van 125 kg tot 80 t met hefinrichtingen van Street Crane, en tot 200 t met oplossingen op maat. We verzorgen snelle leveringen, betrouwbare service en onderhoud van de kranen en overige hefinrichtingen. Onze producten zijn veilig en betrouwbaar. Als ware kraanspecialist streven we ernaar altijd de beste oplossingen voor uw hefproblemen te vinden.

 3. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf DEWINCH CRANE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Kranen en rolbruggen, jukkranen, rolbrug, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. DINAMIK VINÇ LTD

  Turkije

  Het bedrijf DINAMIK VINÇ LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, voedingsdrager, Brugkranen en loopbruggen, en Elektrische kraanwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. PROMMASHMETAL LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf PROMMASHMETAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, metaalconstructies, en Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REYTES VINÇ SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf REYTES VINÇ SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, explosieveilige rolbruggen, kranen met giek, loopkranen voor het hijsen van goederen, en Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. ERKUSLAR A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ERKUSLAR A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. INDPROX

  Verenigde Staten

  Het bedrijf INDPROX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, Goederenliften en hijstoestellen - bouw, Elektrische kettingtakels, Brugkranen en loopbruggen, en Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in San Diego, Verenigde Staten.

 4. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren torenkraan, en bouw van industriële schoorstenen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO.

  Turkije

  Het bedrijf CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kettingtakels, en portaalkranen. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 1. TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE

  België

  Het bedrijf TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, Brugkranen en loopbruggen, Industrieel onderhoud, en Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Falisolle, België.

 2. HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI., is een Multi-Category, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren loopkranen voor het hijsen van goederen, en jukkranen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. KELLER & KALMBACH FÖRDERTECHNIK GMBH - KRANE - DEMAG- KRANBAHNEN

  Duitsland

  Het bedrijf KELLER & KALMBACH FÖRDERTECHNIK GMBH - KRANE - DEMAG- KRANBAHNEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, Hijswerk - materiaal en accessoires, reparatie hijskranen, kranenbouw, Brugkranen en loopbruggen, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Grafing Bei München, Duitsland.

 2. OZFATIHLER CRANE LTD.

  Turkije

  Het bedrijf OZFATIHLER CRANE LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jukkranen, en reserveonderdelen voor hijskranen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. STAN INVEST HOLDING

  Oekraïne

  Het bedrijf STAN INVEST HOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zware metalen skeletbouwproducten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 4. ZINCIRLI VINÇ SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf ZINCIRLI VINÇ SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. THISTLE MARINE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THISTLE MARINE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, kranenbouw, Havenkranen, Brugkranen en loopbruggen, en scheepskranen. Het is gevestigd in Peterhead, Verenigd Koninkrijk.

 6. ELEKTRIKLI VINÇ

  Turkije

  Het bedrijf ELEKTRIKLI VINÇ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 7. MONORAY VINÇ SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf MONORAY VINÇ SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren portaalkranen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 8. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, Brugkranen en loopbruggen, Boortorens - Derricks, en Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Istanbul/tuzla, Turkije.

 1. ELLINIKI TECHNIKI S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf ELLINIKI TECHNIKI S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lier, en loopkraanonderdelen en -accessoires voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Mandra, Griekenland.

 2. HALATLI VINC SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf HALATLI VINC SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. CMAK CRANE SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf CMAK CRANE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren muurkraan. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 4. JORD SPOL. S R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf JORD SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, Hefinrichtingen, Bouwplaatsen - machines, Brugkranen en loopbruggen, Hefinrichtingen, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Komárno , Slowakije.

 5. HBC-RADIOMATIC, CZ S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf HBC-RADIOMATIC, CZ S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en rolbruggen, Hefinrichtingen, Bouwplaatsen - machines, Kranen en rolbruggen, Hefinrichtingen, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 6. EUROCRANE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf EUROCRANE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rolbrug, en lieren voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 7. ELEKTRIKLI VINÇLER

  Turkije

  Het bedrijf ELEKTRIKLI VINÇLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 8. SEHA CRANE MANUFACTURING

  Turkije

  Het bedrijf SEHA CRANE MANUFACTURING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 9. DEMAG CRANES & COMPONENTS,SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DEMAG CRANES & COMPONENTS,SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnetische uitrustingen, Brugkranen en loopbruggen, Hefinrichtingen, Kranen en rolbruggen, Magnetische uitrustingen, Brugkranen en loopbruggen, Hefinrichtingen, en Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Slaný, Tsjechische Rep..

 10. KPK, SPOL. S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf KPK, SPOL. S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en rolbruggen, Brugkranen en loopbruggen, Kranen en rolbruggen, en Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Martin , Slowakije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor