• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - roestvrij staal

Resultaten voor

Buizen en pijpen - roestvrij staal - Import export

 1. MSENCO METAL CO., LTD.

  China

  Verified by Europages badge

  MSENCO METAL CO., LTD is gespecialiseerd in de vervaardiging van metalen producten. Wij zijn ook een productbedrijf dat werkzaam is in het stempelen, snijden, lassen, buigen, gieten, CNC van metaalbewerking, enz. De aanpassing en verwerking van producten van roestvrij staal (staal) (reling, leuning, profielen, buis, deur, raam, reclamepanelen, enz.) En aluminium producten (ACP, brandwerende panelen, reclamepaneel, uithangbord, enz.) We hebben drie fabrieken, een productieteam van meer dan 800 personen, met een jaarlijkse productie van 100.000 ton productiecapaciteit.Onze producten worden alom gebruik in pleetwerk, waterbehandeling, chemische, geneeskundige, melkproducten, meubelen, papier, bouw, scheepsbouw, keukenartikelen, verlichting, ovens, elektronica, elektriciteit en andere industrieën. Onze producten worden verkocht in meer dan 50 landen en regio's. GB DIN ASTM (US), JIS (Japan) en andere internationale en huishoudelijke productstandaarden. We hebben ook ISO9001-, CE-, ROHS- en ETC-certificering verkregen.

  Website Open In New icon
 2. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  Verified by Europages badge

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

  Website Open In New icon
 3. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italië

  Verified by Europages badge

  Grazioli Cesare srl is een Italiaans familiebedrijf, wereldwijd actief op het gebied van automatisering en in de sector van agrarische componenten. Vanaf het allereerste begin is ons bedrijf gebaseerd op de principes van betrouwbaarheid, flexibiliteit, stiptheid: sterke punten die we nog steeds met trots dragen. De assistentiediensten van de Grazioli Group zorgen ervoor dat de productie-installaties die aan onze klanten geleverd worden winstgevend zijn en garanderen de constante veiligheid en aanwezigheid van ons personeel tijdens de hele productie. De bewerkingen die de machine kan uitvoeren zijn, onder andere, vormen, snijden, walsen en draadsnijden zonder materiaal te verwijderen. Al meer dan 50 jaar houden we ons bezig met de productie van innovatieve machines en systemen voor het verwerken van stalen buizen en non-ferro metalen, evenals machines op maat, omdat de markt altijd behoefte heeft aan "op maat gemaakte" oplossingen voor individuele behoeften.

  Website Open In New icon
 4. ROHRE-KETTERER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Sinds de oprichting in 1975 hebben we ons uitsluitend gericht op het verhandelen van buizen en het verwerken van buizen.Door ons te richten op dunwandige en capillaire buizen, ontstond een unieke knowhow die we dagelijks gebruiken en uitbreiden ten behoeve van onze klanten.Profiteer van onze productie-ervaring en contacten met 's werelds toonaangevende fabrieken die we in de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd.Laat ons u overtuigen van onze efficiëntie en productdiversiteit.We gebruiken uitgebreide trainingsmaatregelen, instructies, interne en externe audits om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden en verder te verbeteren.

  Website Open In New icon
 5. RSK STAHL- UND FERTIGTEILE PRODUKTIONS + VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Hoogwaardige producten voor de hoogste eisen Sinds onze oprichting in 1979 bieden we niet alleen kant-en-klare producten aan, maar leveren we onze klanten ook op basis van hun speciale eisen: optimaal, goedkoop en snel - dit komt tot uiting in onze bedrijfsfilosofie: „Geruite lelietje-van-dalen zijn ons vak, vertel ons je wensen en we lossen ze samen op." De toepassingsgebieden van onze producten voor hydraulica, pneumatiek en machinebouw zijn divers: Of het nu gaat om voertuigbouw, textielmachinebouw, voedingsmiddelenindustrie, transporttechniek, automatiseringstechniek, transporttechniek, onshore en offshore industrie, papierverwerkende industrie of hydraulische staalbouw. Onze producten worden overal toegepast waar de hoogste eisen worden gesteld aan materiaal- en oppervlakte-eigenschappen, zo maakt RSK al meer dan 40 jaar naam met haar klanten met bijzondere eisen en levert aan alle Europese landen en overzee.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Sinds 1960 produceren wij in Radevormwald hoogwaardige componenten uit roestvast staal. Ons familiebedrijf is inmiddels gegroeid tot ongeveer 300 medewerkers. Met succes hebben wij ons op rotatiesymmetrische componenten gespecialiseerd die in het centrifugaal-gietproces worden geproduceerd. Door de uitgebreide productiemogelijkheden kunnen wij alle componenten individueel volgens de wens van de klant bewerken. Op basis van onze gezamenlijk gedefinieerde ondernemingswaarden produceren wij met onze medewerkers losse onderdelen of kleine series en onderscheiden wij ons door onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Innovatieve materiaalontwikkeling en eersteklas service zijn voor ons vanzelfsprekend. De componenten zijn wereldwijd in 40 branches onder extreme omstandigheden dagelijks in gebruik – economisch en veilig.

  Website Open In New icon
 2. TECNOFAR SPA

  Italië

  Verified by Europages badge

  Tecnofar, opgericht in 1974 in Delebio, is een familiebedrijf dat zich vanaf het begin gespecialiseerd heeft in de productie van buizen van roestvrij staal en van legeringen met een hoog nikkelgehalte. Het bedrijf produceert precisiebuizen van getrokken draad, in spoelen of in stangen, en gebruikt uitsluitend de TIG-techniek. Het heeft de beschikking over een snijwerkplaats met moderne apparatuur, waarmee ook stukken met een lengte van enkele millimeters zonder bramen kunnen worden gesneden.

  Website Open In New icon
 3. FINE TUBES

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by Europages badge

  Fine Tubes Ltd biedt 70 jaar ervaring in de techniek van metalen precisieproducten. Wij ondersteunen onze klanten van het aanvankelijke ontwerp, de grondstof tot de productie en levering van de buizen met hoog prestatieniveau. De buisvormige producten die wij ontwikkelen zijn bestemd voor toepassingen met kritische toleranties in extreme omstandigheden. Wij vervaardigen buizen in de twee voornaamste vormen: Naadloze rvs buizen, buizen van nikkellegering, van titaan in de vorm van rechte of opgerolde buizen. Gelaste buizen, gelast en getrokken.

  Website Open In New icon
 4. SEYAME

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. CYBERSTEEL

  Rusland

  Verified by Europages badge
 1. INOXEA SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 5. SIEKMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn uw fabrikant van speciale bochtstukken! We zijn al enkele tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van speciale bochtstukken van naadloze buis. Nieuw ontwikkelde productieprocessen, ervaren medewerkers en de voortdurende controles tijdens alle productiestadia garanderen de hoogste kwaliteit. Onze kracht is: het produceren van dikwandige bochtstukken, evenals het produceren van kleinere series in speciale maten, een grote keus uit de verwerkingsmaterialen - C-staal/roestvrij staal, zeer snelle levering, het produceren van bochtstukken met nauwkeurige toleranties, ook andere afmetingen dan de standaardafmetingen. We hebben ons tot taak gesteld om snel en betrouwbaar bochtstukken van de hoogste kwaliteit te leveren. Een grote keus aan gereedschappen maakt het ons mogelijk in het bereik van 14 mm en 219, 1 mm praktisch elk bochtstuk te maken. Onze producten: fittingen (buisverbindingsstukken); fittingen van RVS; slijtvaste bochtstukken; bochtstukken van RVS;

 6. DYLAN BELGIE

  België

  Met een jaarlijkse groepsomzet van meer dan 380 miljoen euro zijn wij één van de grootste Europese voorraadhoudende handelsondernemingen in buizen, staven, gesmede producten, flenzen, afsluiters, kniestukken en koppelstukken, in alle maten en kwaliteiten. Wij houden een voorraad van koolstofstaal, roestvast staal, duplexstaal, super duplexstaal, laag gelegeerd staal, buis- en leidingaccessoires. Onze interne machinemagazijn gecombineerd met onze professionele vakkennis en flexibiliteit bevestigen ons succes en onze reputatie in het oplossen van problemen en het naleven van de strakste leveringstermijnen. Onze voorraad van leidingaccessoires, koppelstukken, flenzen en afsluiters bedraagt meer dan 90.000 ton en is verspreid over heel Europa voor de distributie aan bedrijven in sectoren zoals petrochemie, energieproductie en offshore, alsmede EPC en fabrikanten. Het vakbekwame personeel, bekend met de EN, ASME en internationale normen en ondersteund door een opvolgdienst en een gespecialiseerde exportafdeling, coördineert de productie van enkele producten tot maatwerkprojecten.

 7. SCHOELLER-BLECKMANN EDELSTAHLROHR GMBH

  Oostenrijk

  SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH kent een lange en succesvolle geschiedenis.Al sinds 1870 werd staal verwerkt in de regio Ternitz in de Schoellerwerken.Aan het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw werd de productie uitgebreid naar pijpproducten - het startpunt voor ontwikkeling als een competentiecentrum voor naadloze roestvrijstalen buizen.SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH is in de sector van naadloze buizen van roestvrij staal één van de meest succesvolle bedrijven in de wereld.SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH produceert een breed assortiment corrosie-, zuur- en hittebestendige roestvrijstalen buizen in meer dan 70 verschillende staalsoorten, die altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.Onze producten: buizen van roestvrij staal (roestvrij, naadloos, electropolijsten, gepolijst met hoogglans), ketelpijpen, hol staal, dubbelwandige buizen, buizen van roestvrij staal voor de farmaceutische industrie.

 8. ARCUS EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  In ons werk uit Weilerswist lossen wij uw beitsproblemen op ten aanzien van roestvrij staal. Vraag ons om beitswerkzaamheden tegen maakloon en mechanische bewerking van uw onderdelen van inox. Onze producten: afbijtwerkzaamheden, schuifafsluiters, beitswerkzaamheden van inox, beitsen van metalen, inox, bochtstukken van inox, buizen van inox, fittingen van inox, fittingen (verbindingsstukken van roestvrij staal), flenzen uit roest- en zuurbestendig staal, flenzen en banden, flensventielen, schroefdraadpakkingen, gewelfde bodems, pijpen.

 9. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 10. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Pipeline Equipment & Pipeline Products. We willen deze gelegenheid aangrijpen om Offshore Products International Ltd. Fabrikant en aandeelhouders van pijplijnproducten te introduceren. Het bedrijf staat bekend om zijn efficiëntie en service aan zijn klanten.De doelstellingen zijn gericht op het vergroten van het marktaandeel door innovatie en het continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Britse, Europese en wereldwijde levering van alle pijpleidingapparatuur offshore-producten heeft een nieuwe onderwaterafdeling geopend.

 1. NICOMET TRADING B.V.

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van overtollige, tweede keus of beschadigde halffabricaten. Hierbij gaat het voornamelijk om buizen, platen, coils, staf en draad. Met ons magazijn midden in het Rotterdamse havengebied kunnen wij snel schakelen op logistiek gebied en hebben wij alle faciliteiten voor de import en export van onze materialen. Bent u op zoek naar scherpe prijzen voor uw overtollige of tweede keus materiaal? Met onze jarenlange ervaring in de metaalbranche kunnen wij u snel een prijs geven voor uw overtollige materialen.

 2. KEROTECHNIEK BVBA/BV

  België

  Kerotechniek is een flexibel Nederlands – Belgisch Las & montage bedrijf dat vooral actief is in industrie en utiliteitsbouw. Vanuit Nederland zijn wij in staat om voor tal van projecten gekwalificeerde medewerkerster beschikking te stellen. Onze pragmatische aanpak sluit nauw aan bij de praktijk waardoor onze ploegen snel en eenvoudig te implementeren zijn in tal van toepassingen. Onze grensoverschrijdende aanpak laat ons tevens toe om installatieploegen in te zetten aan concurrentiëler voorwaarden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een meerwaarde kunnen betekenen in tal van projecten.

 3. ALL INOX CENTER

  België

  All Inox Center biedt U een uitgebreid gamma inox materialen aan en beschikt over een grote voorraad waarmee we U snel van dienst kunnen zijn. Het beschikt over eigen transportmiddelen en werkt ook nauw samen met een gerenommeerd en punctueel transportbedrijf waardoor het U een snelle levering kan garanderen. All Inox Center staat ook in voor alle plaatbewerking op Uw maat:  plasmabranden, snijden, plooien, ponsen, rollen, CNC draaibewerkingen. All Inox Center biedt RVS buizen, platen, profielen, lastfittingen, RVS reinigings- en onderhoudsproducten, RVS fittingen, staves, … en meer.

 4. TUBEST

  Frankrijk

  Sinds 1925, ontwerpt TUBEST flexibele buizenstelsels voor schoorstenen van RVS. TUBEST ontwerpt en produceert flexibele of stijve buizenstelsels voor schoorstenen, voor industriële of particuliere toepassingen van renovatie tot nieuwe installaties. Onze producten voldoen aan de CE normen. Onze Europese vestiging, de beschikbaarheid van de producten en onze leveringsservice stelt ons in staat snel aan uw behoeften te kunnen voldoen.

 5. STAROFIT KLOSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  STAROFIT – partner voor de handel in buizen! Ons accent ligt op de wereldwijde verkoop en opslag van buisbochten en lasfittingen uit staal en edelstaal. STAROFIT heeft zich gespecialiseerd in solide wanddiktes en buitengewonde afmetingen. Door het ‘beleid van volle magazijnen’ - alles is uit voorraad leverbaar - creëren wij voor onze klanten steeds weer belangrijke voordelen in de markt. Wij leveren o.a. Fittingen conform EN10253-2/-4 (ook EN type B), DIN (ook DIN deel 2) en ASME B16.9.

 6. WITTE TUBE & PIPE SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  WITTE TUBE & PIPE SYSTEMS GMBH is in Europa een van de grootste en gerenommeerdste voorraadvoerende staalhandelaren voor speciale edelstalen buizen en edelstalen fittingen en flensen uit (super-)duplexstaal en andere materialen. Ons portfolio bestaat uit speciale naadloze of gelaste roestvast stalen buizen, die niet alleen roest- en zuur-, maar ook hittebestendig zijn. Daarnaast leveren wij hoogwaardig roestvast stalen fittingen, zoals bochten, T-stukken en reducties en flenzen.

 7. APLICACIONES TECNICAS INOXSA SL

  Spanje

  Inoxsa is gespecialiseerd in leidingen voor vloeistoffen. Het vervaardigt flexibele slangen van roestvast staal van de hoogste kwaliteit en alle soorten leidingen en technische koppelingen voor de industrie in het algemeen. INOXSA FENDER is een afdeling die gewijd is aan de productie van stootkussens voor kades en schepen. Handel in losse onderdelen en accessoires voor voertuigen, industriële voertuigen.

 8. CASA BULL

  België

  Zoekt u een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande buizen en pijpleidingen? Dan is de keus snel gemaakt. NV CASABULL is namelijk de deskundige bij uitstek. Het compleet up-to-date CAD ontwerpbureau en volledig uitgeruste machinepark is immers gespecialiseerd in ontwerp e productie van zowat alles wat iets met pijpleidingen te maken heeft. Van ontwerp tot levering...

 9. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  Scholz Edelstahl GmbH, een dochteronderneming van Scholz AG, is sinds de stichting in 1991 een begrip geworden als leverancier van kwalitatief hoogwaardig staal. Ons bedrijf neemt een vooraanstaande plaats in als leverancier aan de smeedindustrie, aan machinebouwers en toeleveranciers. Intussen profiteren klanten overal in Europa van onze veelomvattende diensten en de voorbeeldige service bij onze eersteklas producten.

 10. INOX CENTAR SESVETE D.O.O

  Kroatië

  INOX CENTAR SESVETE d.o.o. is producent van ronde RVS buizen en verdeler van RVS materialen (platen, buizen, staven, koppelstukken, ventielen, flenzen, sluitingen, onderdelen voor hekwerken) en aluminium platen.

Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - roestvrij staal - Import export

Aantal resultaten

1.663 bedrijven