• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalgieterij

Resultaten voor

Staalgieterij - Import export

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ervaar uitmuntendheid met TEMA METALÜRJI, een gerenommeerd Turks bedrijf opgericht in 1969. Als pionier op het gebied van geavanceerde giettechnieken in nodulair gietijzer, gietijzer, gelegeerd staal en staal, onderscheiden we ons wereldwijd door ongeëvenaarde gietoplossingen en hoogwaardige reserveonderdelen aan te bieden voor diverse industrieën, waarbij we de hoogste normen voor kwaliteit en innovatie garanderen. Onze productiefaciliteit bevindt zich in de Konya Organized Industrial Zone en beslaat 4.500 m2 gesloten ruimte, met een jaarlijkse capaciteit van 2.000 ton sinds het jaar 2000. Bij TEMA METALÜRJI wordt ons succes aangedreven door een deskundig team en geavanceerde technologie. Dit weerspiegelt onze toewijding aan een klantgerichte aanpak waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Als gerespecteerd marktleider met een nalatenschap die teruggaat tot 1969 in Turkije, overtreffen we consequent de verwachtingen en maken we gebruik van onze uitgebreide expertise om de succesvolle realisatie van uw projecten te garanderen. Van spuitgietwerk, grijs gietwerk tot reserveonderdelen voor staalgietwerk, onze focus strekt zich uit tot het leveren van een divers assortiment aan gegoten producten voor wereldwijde industrieën, waaronder de bouw, de auto-industrie, de energiesector, de landbouw en nog veel meer. Voor een gedetailleerd inzicht in hoe we ons aanbod kunnen afstemmen op uw specifieke gietbehoeften, nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid blijft onze topprioriteit!

 2. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkije

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm beschikt over flexibele productiemethodes voor het vervaardigen van gietijzer, nodulair ijzer, staal, roestvrij staal, duplex, super duplex en in zand gegoten brons in één enkele gieterij. Onze gieterij onderscheidt zich van de honderden gieterijen in Turkije en Europa en is uitgerust om klanten complex gietwerk te leveren. Wij bieden scherpe prijzen tegen Europese kwaliteit. Dankzij inductie ovens, is onze totale capaciteit van vloeibaar metaal 6, 5 ton met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton. Al ons gietwerk ondergaat een 3D simulatiefase om fouten en defecten te voorkomen. Istanbul Döküm staat altijd voor u klaar voor uw ontwerpen en projecten van model ontwerpen tot het maken van de vormen, van het gieten tot het slijpen, van het bewerken tot de eindcontrole. In het verlengde van het gevraagde model, worden de technische tekeningen overhandigd aan het interne model atelier van ons bedrijf of aan modelfabrikanten waar we al jaren mee werken. Naargelang de vraag van de klant, kunnen de voorbewerking en de afwerking in onze werkplaats of door bedrijven waarmee we al jaren samenwerken uitgevoerd worden. In het laboratorium worden voor alle producties, chemische analyses, mechanische vloeisterkte, - treksterkte - breuktests en indien vereist hardheidstests, UT, MT en MPI tests uitgevoerd. Wij werken voor de volgende industrieën; pompen en onderdelen, kleppen, algemene machinebouw, scheepvaartindustrie, turbines, hydraulische en petrochemische industrie, ijzer- en staalindustrie.

 3. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  ZS Industries Co, Ltd (ZSI) is een Chinees &Deens Contract Manufacturing & EngineeringOffshoring bedrijf opgericht in 2003. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van grote en kleine complexe mechanische onderdelen en componenten volgens de tekeningen en specificaties van onze klanten over de hele wereld. ZSI is TÜV ISO 9001-gecertificeerd en heeft 19 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige op maat gemaakte componenten van machinaal bewerkte gietstukken, machinaal bewerkte smeedstukken, precisiebewerking, gelaste structuren of modules, en dat alles tegen concurrerende prijzen voor verschillende industriële segmenten, zoals landbouwmachines, voedingsmachines, bouwapparatuur, windindustrie, algemene machines, pompen en kleppen en hydraulische cilinders.ZSI is toegewijd aan het creëren van waarde voor de klanten door middel van onze interculturele opzet, concurrerende leveranciers, efficiënt supply chain management, systematische kwaliteitscontrole, ervaren technische know-how en innovatieve logistieke diensten. Ons algemene doel is om onze klanten te ondersteunen bij het vergroten van hun concurrentievermogen en winstgevendheid door hun Total Cost of Ownership te verlagen. We streven naar langdurige relaties met zowel onze klanten als onze onderaannemers.

 4. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterij in schalen, en gieterij met aarde. Het is gevestigd in Heiligenhaus, Duitsland.

 5. OTTO JUNKER CM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH in Simmerath-Lammersdorf (20 km van Aken verwijderd) is een onderneming die gespecialiseerd is in speciale legeringen. Ons materiaalprogramma biedt u een breed aanbod van hooggelegeerde soorten op ijzer-, nikkel- en kobaltbasis. Deze materialen worden gesmolten in krachtige inductieovens met toepassing van de vacuümtechniek. In ons programma bevinden zich corrosiebestendige legeringen, hittebestendige legeringen, niet-magnetiseerbare legeringen, slijtvaste legeringen en talloze speciale legeringen op nikkel- en kobaltbasis. Gietwerkmateriaal voor corrosieve grensbelasting produceren wij als JUNKERALLOY®-nikkelbasislegeringen. Veel van dit materiaal ontwikkelen en leveren wij al tientallen jaren. Behalve de op onze homepage weergegeven materialen produceren wij nog in totaal zo'n 100 soorten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IEG

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  IEG S.R.O. is een Tsjechisch, dynamisch bedrijf met een traditie van vijftig jaar, gespecialiseerd in de productie van precisiegietwerk van staal en gietijzer van alle ijzerlegeringen, inclusief machinale bewerking, warmtebehandeling en oppervlaktebehandelingen. We leveren ook regelmatig werkstukken en reeds geassembleerde assemblages. We gieten uit meer dan 60 kwaliteiten Fe-gebaseerd materiaal. We stellen hoge eisen aan kwaliteit, precisie en innovatie. Neem contact op met ons team!

 2. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Huan-Tai is sinds 1996 geworteld in China en als een van de eerste pioniers bieden wij toegevoegde waarde door onze capaciteiten op het gebied van engineering, kwaliteitscontrole en planningsbeheer om te voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten ten aanzien van stabiliteit, consistentie en voorspelbaarheid. Als industrieleider van Aangepaste Afgietsels zijn we ISO9001 gecertificeerd met een volledige inspectie zoals spectrometer, CMM, NDT (UT, RT, MPT, LPT), trektest, botsproef enz. Onze meest ervaren gebieden zijn gietstukken voor toepassing in de agrarische mijnbouw, kolenmijnbouw, bouw, aluminium smelten, voertuig-, spoorweg- en auto-industrie. Huan-Tai is gespecialiseerd in investeringsafgietsels, zandafgietsels, matrijzenafgietsels, zwaartekrachtafgietsels in materiaal van koolstofstaal, legeringsstaal, gietijzer, nodulair gietijzer, aluminium, brons en aangepast materiaal. Typische producten zijn onder andere onderdelen van aangepaste gietstukken, onderdelen van aanhangwagens, landbouwtoestellen, tandwielen, tandwielassen, CNC-bewerkingsonderdelen, treinonderdelen, slijtvaste onderdelen, brekerdelen zoals voeringplaten, komvoering, kaakplaat, mantel, zware gietstukken, onderdelen van mijnbouwmachines en aluminiumafgietsels & bronsafgietsels enz.Huan-Tai heeft met name hoogwaardige gietstukken geleverd, zoals ingotmallen, drosspannen, skimpotten, zeugmallen, koelkoppen, skimpannen, smeltkroezen en complete aluminiumrecyclingunits voor het smelten van secundair aluminium aan bijna elke grote aluminiumproducent ter wereld. Waarde en uitzonderlijke klanttevredenheid maken ons anders.

 3. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  FAR spa, gieten van gangbare en speciale staalsoorten. F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, werd opgericht in 1962 en is gespecialiseerd in de productie van slijtvaste staalsoorten, die gebruikt worden als reserveonderdelen voor breekmachines voor inerte stoffen, heeft de tevredenheid van haar klanten altijd als een fundamentele doelstelling beschouwd. Om deze reden zet zij zich in voor een zorgvuldige observatie van trends en behoeften vanuit de markt, hetgeen zich vertaalt in een constante stimulans voor het actualiseren en vernieuwen van haar materialen en producten; Deze filosofie heeft de F.A.R. in staat gesteld een leidende positie in de wereld te verwerven. Het hoge professionalisme en de competentie van haar technici, ondersteund door een flexibele structuur, stellen de F.A.R. in staat om onmiddellijk aan de wensen van de klant te voldoen, met een maximum aan ondersteuning en samenwerking. Deze factoren zorgen dat F.A.R. een referentie en garantie vormt voor degenen die werkzaam zijn in de breeksector.

 4. FONDERIE PENA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FONDERIE PENA - Gieterij van staal, roestvrij staal, brons en aluminium. Bewerkingen en modellering. Controle van de metalen via spectrometer, ultrasonore trillingen, radiografie en beeldopnames. ISO, LLYOD'S, AD2000WO en PED certificatie. Sinds 1920 in Mérignac in het departement Gironde, staat Fonderie Péna aan de voorhoede van technologieën van de beroepen in de gieterij. Specialist in brons voor creatie, gieterij Péna heeft zich ontwikkeld en gemoderniseerd zijn productiehulpmiddelen om eveneens vandaag de dag staal, rvs en aluminium te smelten. Iedere dag gieten, draaien of frezen 50 professionals, met een grote precisie om ervoor te zorgen dat uw onderdelen perfect afgewerkt zijn. Van het gieten per stuk tot het gieten in serie, Gieterij Péna stelt de meest geavanceerde technische en menselijke middelen ter beschikking, om u werkzaamheden van grote kwaliteit te garanderen. Gieterij PENA, van ferrometaal tot non-ferro metaal, tot meer specifieke legeringen. Neem gerust contact met ons op.

 5. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  België

  Verified by europages badge

  Uw leverancier in gegoten onderdelen van speciaal staal en speciaal gietijzer, een bedrijf met ervaring in dienst van zijn klanten. Meer dan 50 jaar ervaring maken het ons mogelijk u oplossingen voor uw mechanische problemen te bieden, die weerstand bieden aan schokken, slijtage, hoge temperaturen en chemische corrosie. JADOT Castings is uw leverancier in gegoten en bewerkte onderdelen in ieder type gietijzer, staal en nikkel-, chroom- en kobaltlegering.

 1. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in 1958 en gevestigd in Durango (Biscaje), beslaat een oppervlakte van 30 000 m² en spitst zich toe op de productie van grijs lamellair en nodulair ijzer d.m.v. het handmatig gieten. Artikelen voor het handmatig gieten van onderdelen van machines op basis van modellen van hout en polystyreen. Van 1 000 kg tot 35 000 kg. Onze producten: tafels voor bewerkingscentra, machinetafels en zuilen, tafels enz.

 2. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Afgewerkte producten van metaal, smelting van metalen, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, grijs gietzijzer, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, gieterij rvs, Afgewerkte producten van metaal, en Gietwerk aluminium coquille. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA DELLA CROCETTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalgieterij, grijs gietzijzer, nodulair gietijzer, Staalgieterij, gieterij, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, gietkernen, smelting van metalen, en uitrustingen voor de productie van gieterijstructuren. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

 2. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren microgieten met verloren was, gieterij rvs, en kleine metaalwaren. Het is gevestigd in Scherpenzeel, Nederland.

 3. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., is een Dienstverlener, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, precisiegietwerk, smelting van aluminium, storting, Ketelbouw, Gietwerk aluminium coquille, smeltingen met continu gietstroom, smelting van metalen, en gieterij rvs. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is gevestigd in Taunusstein, Duitsland.

 5. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staalgieterij. Het is gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

 6. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 7. VERMO

  België

  Vermo maakte 3 generaties terug in Gits al onderdelen voor de voedingsindustrie. Riolering: afvoergoten, reukafsluiters voor afvoergoten, reukafsluiters, vloerdeksels. Wasbakken: handvrije wasbak met automatische detectie. Tanks: stockeertanks, mengtanks, procestanks. Buismaterialen: zuivelgamma, draad- en lasfitting, flenzen, kogelkranen, stafmateriaal, buizen, platen. Constructies op maat: Wij realiseren Uw specifieke constructie op maat. Dankzij ons eigen studie- en tekenbureel kunnen wij U ondersteunen vanaf de ontwerpfase. Onze specialiteit, gevormd door jarenlange ervaring, spitst zich dan ook toe op stukproducten en kleinere series.

 8. THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND

  Nederland

  ThyssenKrupp Materials Nederland (kortweg TKMN) is een van de meest vooraanstaande groothandelaren in staal, rvs en aluminium in Nederland. Met een compleet assortiment, het uitgebreide pakket bewerkingen, de grote voorraden (ook in de centrale magazijnen van ThyssenKrupp in Duitsland) en de nauwe internationale samenwerking met ThyssenKrupp in Duitsland is ThyssenKrupp Materials Nederland de logische keuze voor de metaalverwerkende industrie in Nederland. Het assortiment staal, aluminium en RVS van groothandel ThyssenKrupp Materials Nederland (TKMN): Balken, buisprofielen / kokers, profielen, vrijvorm smeedwerk en ringen, stafstaal, RVS Rondstaf, plaatstaal, RVS Profielen, Cor-Ten plaat, RVS Plaat, strippen, RVS buizen, aluminium profielen, aluminium plaat, constructiestaal, nikkellegeringen, blankstaal, titaanlegeringen, hittebestendige legeringen.

 1. DE MEYER CONSTRUCTIE

  België

  Reeds vier generaties lang staat De Meyer Constructie bekend als de referentie voor metaalbewerking voor alle mogelijke industriële sectoren, van de zware staalindustrie tot de farmaceutische nijverheid. Ons technologisch spectrum bestrijkt alle disciplines: draaien en frezen van zeer grote afmetingen, gecertificeerd laswerk, plaatconstructies in staal en roestvrij staal, engineering en machinebouw. Een geavanceerd machinepark, hooggekwalificeerd personeel en de modernste technologische procedures laten ons toe al uw opdrachten met een ongeëvenaarde kwaliteit en precisie uit te voeren.

 2. NEEDE CASTINGS EN MACHINING BV

  Nederland

  De centrifugaalpompen en membraampompen van Hewa zijn ontwikkeld door een schipper, 3 dealers uit de maritieme industrie en een producent. Met hun bundeling van kennis en jarenlange ervaring is een reeks pompen ontwikkeld die naar gelang de behoefte op alle fronten toepasbaar is. Het gieten, bewerken en assembleren van de pompen gebeurd onder regie in Doetinchem bij Neede Castings en Machining bv. Ook worden hier de aloude Gagel en de Duitse Harms scheepsbellen gegoten, bewerkt en gepolijst, dit naast een breed pakket aan gietwerk voor klanten in binnen en buitenland. Gieten en bewerken zit ons in het bloed, het is te zien aan onze kwaliteitsproducten, kijk ook eens op Hewaproducts.com. Met onze brede kennis en ervaring in diverse giettechnieken en afwerkingsprocessen in alle materialen, zijn wij al meer dan 40 jaar actief in de markt. Wij ondersteunen en ontzorgen onze afnemers en bieden de mogelijkheid halffabricaten en complete producten te leveren in gieten, bewerken en nabehandeling van alle voorkomende te gieten materialen en onderdelen, kijk ook eens op www.castings-machining.nl

 3. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Spanje

  Fabricage van scheepsschroeven. Ontwerp-Fabricage-Reparatie. Scheepsschroeven, fabricage, scheepswerven, fabricage van scheepsschroeven, aandrijfsystemen, aandrijvingen, schepen, scheepswerven, reparatie van scheepsschroeven, installatie van scheepsschroeven, clt scheepsschroeven, scheepsschroeven gemonteerd op pijpen, scheepsschroeven met spoed, zwaardboten, kielen, aslijnen, alarmen, assen, moeren, omkeerbare schoepbladen, spillen, watersport.

 4. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italië

  I.C.I. srl INVESTMENT CASTING is een precisiegieterij gelegen in Leini, in de regio Turijn, en is sinds 1980 gespecialiseerd in de bewerking van staal, met een productiecapaciteit die aan de meest uiteenlopende verwachtingen kan voldoen. De onderneming spitst zich met name toe op: gietwerk van elementen van was en de assemblage van deze elementen tot standaardvormen, de vormgeving van keramiek, het smelten, het afbramen, de afwerking en kwaliteitscontroles.

 5. DSB EURO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Gieterij, gietijzerkunst, stadsmeubilair, staalgietwerk, grijs gietstaal, nodular gietijzer, installaties voor matrijzen. Producten en diensten: Gieterij, gietijzerkunst, straatmeubilair. Gietijzer, grijs gietijzer, nodular gietijzer. Installaties voor matrijzen, gietijzer, mallen shop.

 6. SSWI

  België

  StaalStraal Weelde International N.V. is haar bedrijfsactiviteiten reeds in 1985 officieel begonnen als staalstraal- en coatingsbedrijf voor de industiële bouwnijverheid. Naast de conventionele klanten -zowel nieuwe aanwas als bestaande relaties - hebben heeft de onderneming ook een ruime ervaring met grote projecten en seriematige productie. Ook overheidsinstanties, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld trappenbouwers maken deel uit van zijn klantenkring.

 7. ELECTROACEROS SA

  Spanje

  Vervaardiging door gieten van onderdelen van gietstaal met een laag, middelhoog en hoog koolstofgehalte. Procédé's: shell gieten, gietwerk in groene zandvormen en handmatig gietwerk.

 8. MODELISTAS CODINA

  Spanje

  Alle soorten houten mallen voor de gietindustrie.

 9. ALUDAN

  België

  Aludan staat ten dienste van de professioneel in bouw en industrie en bied u onder meer: Aluminium Inox Staal Maatwerk Afwerking

 10. SAWAWADA CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf SAWAWADA CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is gevestigd in Taipei, Taiwan R.O.C..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staalgieterij - Import export

Aantal resultaten

629 Bedrijven