• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalgieterij

Resultaten voor

Staalgieterij - Import export

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkije

  Istanbul Döküm beschikt over flexibele productiemethodes voor het vervaardigen van gietijzer, nodulair ijzer, staal, roestvrij staal, duplex, super duplex en in zand gegoten brons in één enkele gieterij. Onze gieterij onderscheidt zich van de honderden gieterijen in Turkije en Europa en is uitgerust om klanten complex gietwerk te leveren. Wij bieden scherpe prijzen tegen Europese kwaliteit. Dankzij inductie ovens, is onze totale capaciteit van vloeibaar metaal 6, 5 ton met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton. Al ons gietwerk ondergaat een 3D simulatiefase om fouten en defecten te voorkomen. Istanbul Döküm staat altijd voor u klaar voor uw ontwerpen en projecten van model ontwerpen tot het maken van de vormen, van het gieten tot het slijpen, van het bewerken tot de eindcontrole. In het verlengde van het gevraagde model, worden de technische tekeningen overhandigd aan het interne model atelier van ons bedrijf of aan modelfabrikanten waar we al jaren mee werken. Naargelang de vraag van de klant, kunnen de voorbewerking en de afwerking in onze werkplaats of door bedrijven waarmee we al jaren samenwerken uitgevoerd worden. In het laboratorium worden voor alle producties, chemische analyses, mechanische vloeisterkte, - treksterkte - breuktests en indien vereist hardheidstests, UT, MT en MPI tests uitgevoerd. Wij werken voor de volgende industrieën; pompen en onderdelen, kleppen, algemene machinebouw, scheepvaartindustrie, turbines, hydraulische en petrochemische industrie, ijzer- en staalindustrie.

 2. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  China

  ZS Industries Co., Ltd (ZSI) is een in China & Denemarken gevestigde op contractbasis vervaardigende & ingenieursdiensten delokaliserende onderneming opgericht in 2003. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van grote en kleine technische onderdelen en componenten volgens de tekeningen en specificaties van onze klanten over de hele wereld.\n\nZSI is TÜV ISO 9001 gecertificeerd met 19 jaren ervaring in de toelevering van componenten op maat van hoogwaardige kwaliteit, bewerkte gietstukken, bewerkt smeedwerk, precisiebewerking, gelaste structuren of modules en assemblage tegen competitieve prijzen aan diverse industriële marktsegmenten, zoals die van landbouwmachines, machines voor voedingsmiddelen, bouwwerktuigen, windindustrie, algemene machines, pompen en kleppen en hydraulische cilinders.\n\nZSI zet zich in om waarde te creëren voor de klanten via zijn interculturele opzet, competitieve toeleveringsbasis, efficiënt beheer van de toeleveringsketen, systematische kwaliteitscontrole, verdere uitbreiding van de technische vakbekwaamheid op basis van ervaringen en innoverende logistiekdiensten.\n\nOns algemeen doel is om onze klanten te helpen hun competitiviteit en winstgevendheid te verhogen via de vermindering van hun Totale Kostprijs. \n\nWij streven naar langdurige relaties met zowel onze klanten als onze onderaannemers.

 3. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italië

  FAR spa, gieten van gangbare en speciale staalsoorten. F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, werd opgericht in 1962 en is gespecialiseerd in de productie van slijtvaste staalsoorten, die gebruikt worden als reserveonderdelen voor breekmachines voor inerte stoffen, heeft de tevredenheid van haar klanten altijd als een fundamentele doelstelling beschouwd. Om deze reden zet zij zich in voor een zorgvuldige observatie van trends en behoeften vanuit de markt, hetgeen zich vertaalt in een constante stimulans voor het actualiseren en vernieuwen van haar materialen en producten; Deze filosofie heeft de F.A.R. in staat gesteld een leidende positie in de wereld te verwerven. Het hoge professionalisme en de competentie van haar technici, ondersteund door een flexibele structuur, stellen de F.A.R. in staat om onmiddellijk aan de wensen van de klant te voldoen, met een maximum aan ondersteuning en samenwerking. Deze factoren zorgen dat F.A.R. een referentie en garantie vormt voor degenen die werkzaam zijn in de breeksector.

 4. OTTO JUNKER CM GMBH

  Duitsland

  De Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH in Simmerath-Lammersdorf (20 km van Aken verwijderd) is een onderneming die gespecialiseerd is in speciale legeringen. Ons materiaalprogramma biedt u een breed aanbod van hooggelegeerde soorten op ijzer-, nikkel- en kobaltbasis. Deze materialen worden gesmolten in krachtige inductieovens met toepassing van de vacuümtechniek. In ons programma bevinden zich corrosiebestendige legeringen, hittebestendige legeringen, niet-magnetiseerbare legeringen, slijtvaste legeringen en talloze speciale legeringen op nikkel- en kobaltbasis. Gietwerkmateriaal voor corrosieve grensbelasting produceren wij als JUNKERALLOY®-nikkelbasislegeringen. Veel van dit materiaal ontwikkelen en leveren wij al tientallen jaren. Behalve de op onze homepage weergegeven materialen produceren wij nog in totaal zo'n 100 soorten.

 5. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  China

 2. FONDERIE PENA

  Frankrijk

  FONDERIE PENA - Gieterij van staal, roestvrij staal, brons en aluminium. Bewerkingen en modellering. Controle van de metalen via spectrometer, ultrasonore trillingen, radiografie en beeldopnames. ISO, LLYOD'S, AD2000WO en PED certificatie. Sinds 1920 in Mérignac in het departement Gironde, staat Fonderie Péna aan de voorhoede van technologieën van de beroepen in de gieterij. Specialist in brons voor creatie, gieterij Péna heeft zich ontwikkeld en gemoderniseerd zijn productiehulpmiddelen om eveneens vandaag de dag staal, rvs en aluminium te smelten. Iedere dag gieten, draaien of frezen 50 professionals, met een grote precisie om ervoor te zorgen dat uw onderdelen perfect afgewerkt zijn. Van het gieten per stuk tot het gieten in serie, Gieterij Péna stelt de meest geavanceerde technische en menselijke middelen ter beschikking, om u werkzaamheden van grote kwaliteit te garanderen. Gieterij PENA, van ferrometaal tot non-ferro metaal, tot meer specifieke legeringen. Neem gerust contact met ons op.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  België

  Uw leverancier in gegoten onderdelen van speciaal staal en speciaal gietijzer, een bedrijf met ervaring in dienst van zijn klanten. Meer dan 50 jaar ervaring maken het ons mogelijk u oplossingen voor uw mechanische problemen te bieden, die weerstand bieden aan schokken, slijtage, hoge temperaturen en chemische corrosie. JADOT Castings is uw leverancier in gegoten en bewerkte onderdelen in ieder type gietijzer, staal en nikkel-, chroom- en kobaltlegering.

 4. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanje

  Onze onderneming, opgericht in 1958 en gevestigd in Durango (Biscaje), beslaat een oppervlakte van 30 000 m² en spitst zich toe op de productie van grijs lamellair en nodulair ijzer d.m.v. het handmatig gieten. Artikelen voor het handmatig gieten van onderdelen van machines op basis van modellen van hout en polystyreen. Van 1 000 kg tot 35 000 kg. Onze producten: tafels voor bewerkingscentra, machinetafels en zuilen, tafels enz.

 5. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 1. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Nederland

 2. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Duitsland

 2. THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND

  Nederland

  ThyssenKrupp Materials Nederland (kortweg TKMN) is een van de meest vooraanstaande groothandelaren in staal, rvs en aluminium in Nederland. Met een compleet assortiment, het uitgebreide pakket bewerkingen, de grote voorraden (ook in de centrale magazijnen van ThyssenKrupp in Duitsland) en de nauwe internationale samenwerking met ThyssenKrupp in Duitsland is ThyssenKrupp Materials Nederland de logische keuze voor de metaalverwerkende industrie in Nederland. Het assortiment staal, aluminium en RVS van groothandel ThyssenKrupp Materials Nederland (TKMN): Balken, buisprofielen / kokers, profielen, vrijvorm smeedwerk en ringen, stafstaal, RVS Rondstaf, plaatstaal, RVS Profielen, Cor-Ten plaat, RVS Plaat, strippen, RVS buizen, aluminium profielen, aluminium plaat, constructiestaal, nikkellegeringen, blankstaal, titaanlegeringen, hittebestendige legeringen.

 3. VERMO

  België

  Vermo maakte 3 generaties terug in Gits al onderdelen voor de voedingsindustrie. Riolering: afvoergoten, reukafsluiters voor afvoergoten, reukafsluiters, vloerdeksels. Wasbakken: handvrije wasbak met automatische detectie. Tanks: stockeertanks, mengtanks, procestanks. Buismaterialen: zuivelgamma, draad- en lasfitting, flenzen, kogelkranen, stafmateriaal, buizen, platen. Constructies op maat: Wij realiseren Uw specifieke constructie op maat. Dankzij ons eigen studie- en tekenbureel kunnen wij U ondersteunen vanaf de ontwerpfase. Onze specialiteit, gevormd door jarenlange ervaring, spitst zich dan ook toe op stukproducten en kleinere series.

 4. NEEDE CASTINGS EN MACHINING BV

  Nederland

  De centrifugaalpompen en membraampompen van Hewa zijn ontwikkeld door een schipper, 3 dealers uit de maritieme industrie en een producent. Met hun bundeling van kennis en jarenlange ervaring is een reeks pompen ontwikkeld die naar gelang de behoefte op alle fronten toepasbaar is. Het gieten, bewerken en assembleren van de pompen gebeurd onder regie in Doetinchem bij Neede Castings en Machining bv. Ook worden hier de aloude Gagel en de Duitse Harms scheepsbellen gegoten, bewerkt en gepolijst, dit naast een breed pakket aan gietwerk voor klanten in binnen en buitenland. Gieten en bewerken zit ons in het bloed, het is te zien aan onze kwaliteitsproducten, kijk ook eens op Hewaproducts.com. Met onze brede kennis en ervaring in diverse giettechnieken en afwerkingsprocessen in alle materialen, zijn wij al meer dan 40 jaar actief in de markt. Wij ondersteunen en ontzorgen onze afnemers en bieden de mogelijkheid halffabricaten en complete producten te leveren in gieten, bewerken en nabehandeling van alle voorkomende te gieten materialen en onderdelen, kijk ook eens op www.castings-machining.nl

 5. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Spanje

  Fabricage van scheepsschroeven. Ontwerp-Fabricage-Reparatie. Scheepsschroeven, fabricage, scheepswerven, fabricage van scheepsschroeven, aandrijfsystemen, aandrijvingen, schepen, scheepswerven, reparatie van scheepsschroeven, installatie van scheepsschroeven, clt scheepsschroeven, scheepsschroeven gemonteerd op pijpen, scheepsschroeven met spoed, zwaardboten, kielen, aslijnen, alarmen, assen, moeren, omkeerbare schoepbladen, spillen, watersport.

 6. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italië

  I.C.I. srl INVESTMENT CASTING is een precisiegieterij gelegen in Leini, in de regio Turijn, en is sinds 1980 gespecialiseerd in de bewerking van staal, met een productiecapaciteit die aan de meest uiteenlopende verwachtingen kan voldoen. De onderneming spitst zich met name toe op: gietwerk van elementen van was en de assemblage van deze elementen tot standaardvormen, de vormgeving van keramiek, het smelten, het afbramen, de afwerking en kwaliteitscontroles.

 7. SAWAWADA CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

 8. WOLFENSBERGER AG

  Zwitserland

 1. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italië

 2. OLBERSDORFER GUSS GMBH

  Duitsland

 3. PT. STAINLESS STEEL PRIMAVALVE MAJUBERSAMA

  Indonesië

 4. GUANGZHOU SHI GUANGWEI YOULIANG TRADING CO.,LTD

  China

 5. FCM STEEL INDUSTRY CO.

  Turkije

 6. LIVARNA TITAN D.O.O.

  Slovenië

 7. FRANCO BARBERO - MANGEMENT ADVISOR

  Italië

 8. ZHEJIANG ZHENGKANG INDUSTRIAL CO., LTD

  China

 9. TRITECH GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. GUSSSTAHL LIENEN GMBH & CO KG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Staalgieterij - Import export

Aantal resultaten

619 bedrijven