• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen- naadloos - ferro

Resultaten voor

Buizen- naadloos - ferro - Import export

 1. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van dunwandige HF-gelaste buizen van aluminium, platte ovale buizen, profielen van aluminium voor de automobielindustrie. Onze producten omvatten: Aluminium buizen, gelaste aluminium buizen, messing buizen, naadloze messing buizen, gelaste messing buizen, koelbuizen uit aluminium.

  Website Open In New icon
 2. CYBERSTEEL

  Rusland

  Verified by europages badge
 3. OTRISH GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 4. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Duitsland

  BUHLMANN Rohr-Fittings-Stahlhandel GmbH +Co. KG werd opgericht in 1945 en is al meer dan 70 jaar een betrouwbare partner voor klanten over de hele wereld. Met een opslagcapaciteit van meer dan 55.000 ton op meer dan 130.000 vierkante meter op negen magazijnlocaties, is de Buhlmann Group een van Europa's grootste voorraadhoudende dealers voor naadloze en gelaste stalen buizen, pijpverbindingen en pijpaccessoires volgens DIN EN en ASME. Buhlmann biedt haar klanten full-service oplossingen uit een enkele bron. Dit omvat ook logistieke oplossingen, het vervaardigen van assemblages, het verwerken en coaten van materialen en ook het testen van allerlei materialen. Vooral bedrijven uit de energie-, petrochemische, chemische, olie- en gasindustrie, scheepsbouw en machinebouw vertrouwen op de hoge kwaliteit waar BUHLMANN voor staat. De BUHLMANN GROUP heeft momenteel meer dan 700 werknemers in dienst in 17 landen over de hele wereld.

 3. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 4. DYLAN BELGIE

  België

  Met een jaarlijkse groepsomzet van meer dan 380 miljoen euro zijn wij één van de grootste Europese voorraadhoudende handelsondernemingen in buizen, staven, gesmede producten, flenzen, afsluiters, kniestukken en koppelstukken, in alle maten en kwaliteiten. Wij houden een voorraad van koolstofstaal, roestvast staal, duplexstaal, super duplexstaal, laag gelegeerd staal, buis- en leidingaccessoires. Onze interne machinemagazijn gecombineerd met onze professionele vakkennis en flexibiliteit bevestigen ons succes en onze reputatie in het oplossen van problemen en het naleven van de strakste leveringstermijnen. Onze voorraad van leidingaccessoires, koppelstukken, flenzen en afsluiters bedraagt meer dan 90.000 ton en is verspreid over heel Europa voor de distributie aan bedrijven in sectoren zoals petrochemie, energieproductie en offshore, alsmede EPC en fabrikanten. Het vakbekwame personeel, bekend met de EN, ASME en internationale normen en ondersteund door een opvolgdienst en een gespecialiseerde exportafdeling, coördineert de productie van enkele producten tot maatwerkprojecten.

 5. OOO KRANMETIZ

  Oekraïne

 1. STEEL GATE

  Roemenië

 2. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  China

 3. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Spanje

 4. VAN LEEUWEN GMBH

  Duitsland

 5. HONE ALL PRECISION LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 6. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egypte

 7. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Wit Rusland

 8. STEEL GATE

  Roemenië

 9. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  China

 10. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  India

 1. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  China

 2. CRON METALS

  Oekraïne

 3. OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE

  China

 4. ALLGORITHM

  Rusland

 5. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Roemenië

 6. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  India

 7. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  Verenigde Staten

 8. WALCOWNIA RUR SILESIA SA

  Polen

 9. INTERTRADE SERVICES

  Rusland

 10. RBR INTERNATIONAL

  Italië