• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen- naadloos - ferro

Resultaten voor

Buizen- naadloos - ferro - Import export

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 2. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Duitsland

  BUHLMANN Rohr-Fittings-Stahlhandel GmbH +Co. KG werd opgericht in 1945 en is al meer dan 70 jaar een betrouwbare partner voor klanten over de hele wereld. Met een opslagcapaciteit van meer dan 55.000 ton op meer dan 130.000 vierkante meter op negen magazijnlocaties, is de Buhlmann Group een van Europa's grootste voorraadhoudende dealers voor naadloze en gelaste stalen buizen, pijpverbindingen en pijpaccessoires volgens DIN EN en ASME. Buhlmann biedt haar klanten full-service oplossingen uit een enkele bron. Dit omvat ook logistieke oplossingen, het vervaardigen van assemblages, het verwerken en coaten van materialen en ook het testen van allerlei materialen. Vooral bedrijven uit de energie-, petrochemische, chemische, olie- en gasindustrie, scheepsbouw en machinebouw vertrouwen op de hoge kwaliteit waar BUHLMANN voor staat. De BUHLMANN GROUP heeft momenteel meer dan 700 werknemers in dienst in 17 landen over de hele wereld.

 3. DYLAN BELGIE

  België

  Met een jaarlijkse groepsomzet van meer dan 380 miljoen euro zijn wij één van de grootste Europese voorraadhoudende handelsondernemingen in buizen, staven, gesmede producten, flenzen, afsluiters, kniestukken en koppelstukken, in alle maten en kwaliteiten. Wij houden een voorraad van koolstofstaal, roestvast staal, duplexstaal, super duplexstaal, laag gelegeerd staal, buis- en leidingaccessoires. Onze interne machinemagazijn gecombineerd met onze professionele vakkennis en flexibiliteit bevestigen ons succes en onze reputatie in het oplossen van problemen en het naleven van de strakste leveringstermijnen. Onze voorraad van leidingaccessoires, koppelstukken, flenzen en afsluiters bedraagt meer dan 90.000 ton en is verspreid over heel Europa voor de distributie aan bedrijven in sectoren zoals petrochemie, energieproductie en offshore, alsmede EPC en fabrikanten. Het vakbekwame personeel, bekend met de EN, ASME en internationale normen en ondersteund door een opvolgdienst en een gespecialiseerde exportafdeling, coördineert de productie van enkele producten tot maatwerkprojecten.

 4. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Duitsland

  Productie van dunwandige HF-gelaste buizen van aluminium, platte ovale buizen, profielen van aluminium voor de automobielindustrie. Onze producten omvatten: Aluminium buizen, gelaste aluminium buizen, messing buizen, naadloze messing buizen, gelaste messing buizen, koelbuizen uit aluminium.

 5. CYBERSTEEL

  Rusland

  Het bedrijf CYBERSTEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, Buisleidingen - industrieel, Leidingfittings - ferro, Buizen, naadloos - ferro, Buisleidingen - industrieel, roestvrij staal, en Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Pervouralsk, Rusland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STEEL GATE

  Roemenië

  Het bedrijf STEEL GATE, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, Buizen, naadloos - ferro, Import-export - staal en metalen, Pijpleidingen, dragend - ferro, Buizen, naadloos - ferro, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. OOO KRANMETIZ

  Oekraïne

  Het bedrijf OOO KRANMETIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van stalen buis op maat, regenpijpen van staal voor de bouwnijverheid, buizen van koud getrokken staal, en precisiebuizen van staal. Het is gevestigd in Nikopol, Oekraïne.

 3. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Yinzhou, Ningbo, China.

 4. OTRISH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf OTRISH GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 5. VAN LEEUWEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VAN LEEUWEN GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Moers, Duitsland.

 1. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Spanje

  Het bedrijf TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, naadloze stalen buizen, precisiebuizen van staal, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Arenys De Mar, Barcelona, Spanje.

 2. ENGIC (PTE.) LTD.

  Singapore

  Het bedrijf ENGIC (PTE.) LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, constructie en installatie van pipe-lines, industriële kleppen, fabricage van flenzen, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Singapore, Singapore.

 1. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Oekraïne

  Het bedrijf UGTRANSSTROYKOMPLEKT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, naadloze stalen buizen, Buizen, naadloos - ferro, staalpijpen, en buizen zonder lasnaad van metaal. Het is gevestigd in Dnipropetrovsk, Oekraïne.

 2. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Duitsland

  Het bedrijf DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - staal, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Plaatijzer en buizen, Buizen, naadloos - ferro, Buizen en pijpen - staal, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Plaatijzer en buizen, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 3. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Jiaxing, China.

 4. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  China

  Het bedrijf XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Dainan, China.

 5. HONE ALL PRECISION LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HONE ALL PRECISION LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Buizen, naadloos - ferro, Boringen, speciale machinale bewerkingen volgens tekening, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk.

 6. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, roestvrij stalen draad, precisiebuizen van staal, staalpijpen, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Emmingen-Liptingen, Duitsland.

 7. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Wit Rusland

  Het bedrijf ODO BELAUTOZAPCHAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen zonder lasnaden, en buizen van koud getrokken staal. Het is gevestigd in Zhodino, Wit Rusland.

 8. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren hout gezaagd, IJzer- en staalindustrie - import-export, en assistentie import-export. Het is gevestigd in St. Georgen Im Attergau, Oostenrijk.

 1. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  India

  Het bedrijf MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Gurgaon, India.

 2. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egypte

  Het bedrijf EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, is een Distributeur, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, metalen verbindingen, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

 3. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen, roestvrijstalen buizen, precisiebuizen van staal, en buisbewerking. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 4. RBR INTERNATIONAL

  Italië

  Het bedrijf RBR INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, flenzen, Petrochemische installaties en materialen, en afsluiters. Het is gevestigd in Arese, Italië.

 5. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  India

  Het bedrijf SUNFLEX METAL INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen beugels voor leidingen, en en koolstofstaal tuv tectubi. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 6. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Roemenië

  Het bedrijf TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inox, Buizen, naadloos - ferro, Inox, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 7. CRON METALS

  Oekraïne

  Het bedrijf CRON METALS, is een Distributeur, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, Buizen, naadloos - ferro, en Gesmede stalen staven. Het is gevestigd in Dnipropetrovsk, Oekraïne.

 8. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen voor gas, en fittingen van gietijzer. Het is gevestigd in Chesterfield, Verenigde Staten.

 9. OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE

  China

  Het bedrijf OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - staal, Buizen, naadloos - ferro, buizen van staal, Buizen en pijpen - staal, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 10. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Algerije

  Het bedrijf PETRO-INDUSTRIE SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen, naadloos - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, regelafsluiter, vlinderkleppen, en Dichtingen. Het is gevestigd in Oran, Algerije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen- naadloos - ferro - Import export

Aantal resultaten

3.694 Bedrijven