• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cacao en chocolade - machines en gereedschappen

Resultaten voor

Cacao en chocolade - machines en gereedschappen - Import export

 1. ALLURE LLC

  Rusland

  Wij zijn Allure LLC en zijn gevestigd in Moskou, Rusland. Wij zijn de producenten van hoogwaardige machines voor het maken van ambachtelijke chocolaatjes. Onder onze klanten bevinden zich chocolatiers uit meer dan 25 landen. Onze machines zijn gemaakt van de beste Europese componenten. Onze kwaliteit wordt bevestigd door Europese certificaten, die ook geldig zijn in de Verenigde Staten. We waarderen het vertrouwen van onze klanten zeer en garanderen van onze kant de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze apparatuur. Deze machines zijn de belichaming van de vooruitstrevende technische ideeën, garanderen een kwaliteit en betrouwbaarheid van 100 procent. Met de Allure-apparatuur kunt u ongekende smaakhoogten bereiken in de Bean-to-Bar-chocolade! Efficiëntie, productiviteit, betrouwbaarheid, verwijzing naar het eindresultaat: smaak, aroma, milieuvriendelijkheid en natuurlijkheid van ambachtelijke chocolade - dit zijn de basisprincipes van de ideologie van het creëren van de Allure Bean-to-Bar-apparatuur!

 2. SCHOKOBEDARF GMBH

  Duitsland

 3. KADZAMA LLC

  Rusland

  Wij ontwerpen eenvoudig te gebruiken apparatuur voor boon-tot-reep productie. KADZAMA is een onderneming opgericht in 2012 en geleid door een cholocatier, Dmitry Mateychik. De door ons ontwikkelde producten zijn gebaseerd op zijn ervaring als ambachtsman en ondernemer en op feedback van chocolatiers uit de hele wereld waarmee wij samenwerken. Wij zijn er om te ontdekken met welke problemen chocolatiers geconfronteerd worden en wij bieden technologische oplossingen om hen de mogelijkheid te geven hun beste producten te maken. Nu beslist u hoe lekker uw chocolade is. De smaak beïnvloedt u zelf alleen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen en cacaomassa); •Notenpasta; •Hummus, urbech en andere pastavormige snacks; •Meel van harde ingrediënten — (boekweit, rijst, erwten, enz.) •Water, papaver, amandelen, melk op cederbasis. Het belangrijkste is dat onze apparatuur een hulpmiddel is voor uw verbeeldingskracht. Wat zou u zeggen van suikervrije of emulgatorvrije chocolade? Of van chocolade met gezonde bioadditieven? — U beslist zelf!

 4. ZILCO INDUSTRIAL

  Nederland

  Sinds 1950 is de specialisatie in de chocoladeverwerking meer en meer in opkomst. Daarbij speelt handelsonderneming Zilco B.V. een toonaangevende en innovatieve rol. Wij werken van oorsprong samen met bedrijven als Brunner, Chocoma en Dedy. Sinds 1970 heeft Zilco zich ook gespecialiseerd in de reinigingsapparatuur, met als belangrijkste partner Jeros. Met dit partnership kunnen producten als een industriële vaatwasser of een krattenwasser makkelijk en sel geleverd worden. Door deze specialisaties zijn wij in staat optimale en deskundige service te verlenen. Wij leveren niet alleen gereedschappen, apparatuur en machines aan slagerijen, bakkerijen en chocoladeverwerkende bedrijven, maar ontwikkelen ook speciale apparatuur voor de voedingsmiddelen-, cacao- en chocolade-industrie. Zo zijn bedrijven bij ons aan het juiste adres voor een tempereermachine, een overtrekmachine of een reinigingsmachine. In 2002 voegden wij de term ‘industrial' toe aan onze naam. Dit betekent dat wij sindsdien ook voor de industriële chocolade productie en -verwerking ons productassortiment hebben uitgebreid. Zilco is hiermee het juiste adres voor het bestellen van onder andere chocolade vormen of een chocoladetank.

 5. PREFAMAC

  België

  Via een bekwaam, gedreven en hardwerkend team, standaard en maatwerk chocolademachines wereldwijd op de markt brengen, waarmee we niet alleen naar prijs en kwaliteit onze klanten weten te binden voor de toekomst, maar ook naar service en vertrouwen. Artisanale machines : Automatische tempereermachines, mouleermachines, overtrekbandjes, schilfermachines, zwiermolens, verwarmkasten, smeltbakken, pneumatische afschrapers, toebehoren. Industriële machines : automatische tempereermachines, smeltketels, tempereerketels, enrobeermachines, koeltunnels, transportsystemen, industriële schilfermachines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOL D'ART

  België

  Chocolade is een delicate grondstof die tijdens de verwerking met de grootste zorg moet worden behandeld. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een machine in de ateliers van Mol d'Art. Wereldwijd doen chocolatiers en chocoladeverwerkende bedrijven beroep op de kennis, ervaring en technologie van Mol d'Art om hun klanten perfect afgewerkte chocoladeproducten te kunnen bezorgen.

  Alle producten voor "cacao en chocolade - machines en gereedschappen"

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrijk

  Eurofood trading is handelaar in uitrustingen voor de agro-industrie: vlees, kaas, chocolade, koekjes, snoep, blikjes en bakkerij. WIj kunnen nieuw en tweedehands materiaal leveren voor meerdere merken: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 3. BETEC

  België

  BETEC n.v. is fabrikant, gespecialiseerd in : MACHINES VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE INTERNE TRANSPORTSYSTEMEN AUTOMATISATIE KOEL- EN VRIESTOEPASSINGEN CHOCOLADE-INDUSTRIE Wielmachines Enrobeermachines Automatische tempereermachines Smeltketels Koeltunnels Spuitmachines Mouleerlijnen Vernevelings- en decoratiemachines Chocolade pompen Transportbanden TRANSPORTSYSTEMEN VOEDINGSINDUSTRIE Spiraaltorens Schakelbanden Bochtbanden Grillebanden PVC banden Draaitafels

 4. IDEO TECNICA

  Italië

 5. CACAO VENEZUELA DELTA

  Spanje

 1. TERLET B.V.

  Nederland

 2. TRAPEZ MAKINA

  Turkije

 1. ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES

  Turkije

 2. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 3. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Duitsland

 4. GAMI S.R.L.

  Italië

 5. DEDY GMBH

  Duitsland

 6. YASA MACHINERY

  Turkije

 7. CHOCOTECH GMBH

  Duitsland

 8. ALPER MAKINA

  Turkije

 1. FBM BOSCOLO

  Italië

 2. ECOMEC BELGIUM

  België

 3. SKS-FOODS INGREDIENTS LTD

  Oekraïne

 4. CAMPEONA S.L.

  Spanje

 5. ME.TRA MACCHINE PER CIOCCOLATO

  Italië

 6. ROLLERMAC S.R.L.

  Italië

 7. MASTERCOMMERCE.IT S.R.L.

  Italië

 8. BAMIR MACHINERY

  Turkije

 9. SERIN

  Italië

 10. MECANIEK CHEVALIER

  België