• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cacao en chocolade - machines en gereedschappen

Resultaten voor

Cacao en chocolade - machines en gereedschappen - Import export

 1. ALLURE LLC

  Rusland

  Wij zijn Allure LLC en zijn gevestigd in Moskou, Rusland. Wij zijn de producenten van hoogwaardige machines voor het maken van ambachtelijke chocolaatjes. Onder onze klanten bevinden zich chocolatiers uit meer dan 25 landen. Onze machines zijn gemaakt van de beste Europese componenten. Onze kwaliteit wordt bevestigd door Europese certificaten, die ook geldig zijn in de Verenigde Staten. We waarderen het vertrouwen van onze klanten zeer en garanderen van onze kant de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze apparatuur. Deze machines zijn de belichaming van de vooruitstrevende technische ideeën, garanderen een kwaliteit en betrouwbaarheid van 100 procent. Met de Allure-apparatuur kunt u ongekende smaakhoogten bereiken in de Bean-to-Bar-chocolade! Efficiëntie, productiviteit, betrouwbaarheid, verwijzing naar het eindresultaat: smaak, aroma, milieuvriendelijkheid en natuurlijkheid van ambachtelijke chocolade - dit zijn de basisprincipes van de ideologie van het creëren van de Allure Bean-to-Bar-apparatuur!

 2. KADZAMA LLC

  Rusland

  Wij ontwerpen eenvoudig te gebruiken apparatuur voor boon-tot-reep productie. KADZAMA is een onderneming opgericht in 2012 en geleid door een cholocatier, Dmitry Mateychik. De door ons ontwikkelde producten zijn gebaseerd op zijn ervaring als ambachtsman en ondernemer en op feedback van chocolatiers uit de hele wereld waarmee wij samenwerken. Wij zijn er om te ontdekken met welke problemen chocolatiers geconfronteerd worden en wij bieden technologische oplossingen om hen de mogelijkheid te geven hun beste producten te maken. Nu beslist u hoe lekker uw chocolade is. De smaak beïnvloedt u zelf alleen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen en cacaomassa); •Notenpasta; •Hummus, urbech en andere pastavormige snacks; •Meel van harde ingrediënten — (boekweit, rijst, erwten, enz.) •Water, papaver, amandelen, melk op cederbasis. Het belangrijkste is dat onze apparatuur een hulpmiddel is voor uw verbeeldingskracht. Wat zou u zeggen van suikervrije of emulgatorvrije chocolade? Of van chocolade met gezonde bioadditieven? — U beslist zelf!

 3. ZILCO INDUSTRIAL

  Nederland

  Sinds 1950 is de specialisatie in de chocoladeverwerking meer en meer in opkomst. Daarbij speelt handelsonderneming Zilco B.V. een toonaangevende en innovatieve rol. Wij werken van oorsprong samen met bedrijven als Brunner, Chocoma en Dedy. Sinds 1970 heeft Zilco zich ook gespecialiseerd in de reinigingsapparatuur, met als belangrijkste partner Jeros. Met dit partnership kunnen producten als een industriële vaatwasser of een krattenwasser makkelijk en sel geleverd worden. Door deze specialisaties zijn wij in staat optimale en deskundige service te verlenen. Wij leveren niet alleen gereedschappen, apparatuur en machines aan slagerijen, bakkerijen en chocoladeverwerkende bedrijven, maar ontwikkelen ook speciale apparatuur voor de voedingsmiddelen-, cacao- en chocolade-industrie. Zo zijn bedrijven bij ons aan het juiste adres voor een tempereermachine, een overtrekmachine of een reinigingsmachine. In 2002 voegden wij de term ‘industrial' toe aan onze naam. Dit betekent dat wij sindsdien ook voor de industriële chocolade productie en -verwerking ons productassortiment hebben uitgebreid. Zilco is hiermee het juiste adres voor het bestellen van onder andere chocolade vormen of een chocoladetank.

 4. PREFAMAC

  België

  Via een bekwaam, gedreven en hardwerkend team, standaard en maatwerk chocolademachines wereldwijd op de markt brengen, waarmee we niet alleen naar prijs en kwaliteit onze klanten weten te binden voor de toekomst, maar ook naar service en vertrouwen. Artisanale machines : Automatische tempereermachines, mouleermachines, overtrekbandjes, schilfermachines, zwiermolens, verwarmkasten, smeltbakken, pneumatische afschrapers, toebehoren. Industriële machines : automatische tempereermachines, smeltketels, tempereerketels, enrobeermachines, koeltunnels, transportsystemen, industriële schilfermachines.

 5. MOL D'ART

  België

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrijk

  Eurofood trading is handelaar in uitrustingen voor de agro-industrie: vlees, kaas, chocolade, koekjes, snoep, blikjes en bakkerij. WIj kunnen nieuw en tweedehands materiaal leveren voor meerdere merken: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 2. BETEC

  België

  BETEC n.v. is fabrikant, gespecialiseerd in : MACHINES VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE INTERNE TRANSPORTSYSTEMEN AUTOMATISATIE KOEL- EN VRIESTOEPASSINGEN CHOCOLADE-INDUSTRIE Wielmachines Enrobeermachines Automatische tempereermachines Smeltketels Koeltunnels Spuitmachines Mouleerlijnen Vernevelings- en decoratiemachines Chocolade pompen Transportbanden TRANSPORTSYSTEMEN VOEDINGSINDUSTRIE Spiraaltorens Schakelbanden Bochtbanden Grillebanden PVC banden Draaitafels

 3. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  België

  BCT produceert machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie. (chocolademachines, chocolade, tempereermachines, mouleermachines, tempereermachines, mouleerlijn, doseermachines, interieurspuitmachine, wielmachine, overtrekmachine, spinner, koeltunnels, chocoladetanks).

 4. IDEO TECNICA

  Italië

  Het bedrijf IDEO TECNICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doseerapparatuur - machines en materiaal, Cacao en chocolade, Doseerapparatuur - machines en materiaal, installlaties en apparatuur voor behandeling van gedroogde vruchten, en Cacao en chocolade. Het is gevestigd in Villanova Mondovì, Italië.

 5. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeding - machines en uitrustingen, Voeding - machines en uitrustingen, uitrustingen voor bewerking van chocolade, apparatuur voor banketbakkerij, en banketbakkerijjmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. SCHOKOBEDARF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHOKOBEDARF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Winsen, Duitsland.

 2. CACAO VENEZUELA DELTA

  Spanje

  Het bedrijf CACAO VENEZUELA DELTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, poedercacao, Cacao en chocolade, Cacaobonen, en Cacaoboter. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. TERLET B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TERLET B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, Machines en materialen voor de rijstindustrie, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Zutphen, Nederland.

 2. TRAPEZ MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf TRAPEZ MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES

  Turkije

  Het bedrijf ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, uitrustingen voor bewerking van chocolade, uitrustingen voor de fabricage van chocolade, en Snoepgoed met chocolade. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. THOUET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THOUET GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor cacaobewerking, dompelmachines, machines voor chocolade, en machines voor de verwerking van cacao. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 5. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, machines voor chocolade, en circuits voor gieterijen. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 6. DEDY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEDY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Banketbakkerij - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, en Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 7. CIKOTECH FOOD MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf CIKOTECH FOOD MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bonbonverpakkingsmachines. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. GAMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GAMI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dompelmachines, en pralinemachine 100% chocolade. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 1. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖHNKE & LUCKAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor de fabricage van chocolade, installaties en apparatuur voor de bereiding van cacao en voor de productie van chocolade, machines voor chocolade, en uitrustingen voor de productie van chocolade. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 2. YASA MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf YASA MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ALPER MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ALPER MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, uitrustingen voor de fabricage van chocolade, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, en Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Ikitelli, Turkije.

 4. SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren logistieke dienst, elektronische betaalsystemen, import van voedingsmiddelen, en expediteur. Het is gevestigd in Lamezia Term, Italië.

 5. SKS-FOODS INGREDIENTS LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SKS-FOODS INGREDIENTS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren agar, en eiwitstoffen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 6. CHOCOTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CHOCOTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bestek en tafelzilver, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Bestek en tafelzilver, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 7. CAMPEONA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CAMPEONA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermoskan, en machines voor chocolademelk. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. ECOMEC BELGIUM

  België

  Het bedrijf ECOMEC BELGIUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Braine L' Alleud, België.

 9. FBM BOSCOLO

  Italië

  Het bedrijf FBM BOSCOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitlekmachines voor biscuits, en installaties en apparatuur voor vervaardiging van biscuits. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 10. SA PERRIN VERMOT

  Frankrijk

  Het bedrijf SA PERRIN VERMOT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, chocolade, Biologische chocolade, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, en lekkernijen met chocolade en cacao. Het is gevestigd in Cleron, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis