• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • champagne- sekt en mousserende wijn

Resultaten voor

Champagne- sekt en mousserende wijn - Import export

 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Frankrijk

  SARL FOINON V SELECTION, gevestigd in Fleury-la-Rivière, is gespecialiseerd in de productie van champagne. Internationale groothandel in Franse champagne. Overmatig gebruik van alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid - Consumeer met mate.

 2. DRINK SHOP ONLINE

  Italië

 3. AGRIPUNICA SPA

  Italië

 4. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrijk

  Oogstende eigenaar, een gerenommeerde wijngaard, van de wijnstok in het glas, alles in één hand. Het bezoek aan onze onderneming en het proeven van onze wijnoogsten zijn een aantrekkelijke etappe voor u in de Champagne. De wijngaard van de Marne is bijna geheel met Chardonnay (witte druif) gepland en gedeeltelijk met Pinot noir (zwarte druif). De Vignoble de l'Aube is voornamelijk beplant met Pinot Noir. Al 3 generaties lang perfectioneert de familie BAUCHET deze kunst in een zuivere traditionele stijl.

 5. VILLA DES ROIS

  Frankrijk

  Villa des Rois, gespecialiseerd in de productie en verkoop van prestigieuze en buitengewone champagnes, is gevestigd in Parijs, 4de arrondissement. Onze champagnes, gemaakt van wijnstokvariëteiten die typisch zijn voor de champagnestreek waar ze goed gedijen en hun volledige potentieel ontwikkelen, weerspiegelen op stijlvolle en elegante wijze de persoonlijkheid van huize Villa Des Rois. Onze producten: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Onze missie: Italiaanse waardevolle wijnproducten selecteren en promoten om een wijnkaart samen te stellen die kwaliteit, smaak en feestelijkheid uitstraalt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHARDONNAY MEERDAEL

  België

  ‘De Leuvense ‘champagne’’ Al in het jaar 1121 plantte hertog Godfried in Leuven een wijngaard aan. Paul Vleminckx en An Lefever deden het in 1994 ook, ditmaal met een handje deskundige hulp van specialisten uit de Champagnestreek. Eerst plantten ze in Oud-Heverlee 21.000 wijnstokken aan, maar de wijn werd zo goed gesmaakt dat dit al snel te weinig bleek. Vandaag groeien er op het prachtige wijndomein niet minder dan 60.000 druivenstokken. De edele Chardonnaydruif levert een mousserende Blanc de Blanc op, gemaakt volgens de méthode traditionelle. Dat is dezelfde methode die ook voor de productie van champagne wordt toegepast. De planttechniek, snoeiwijze en verzorging van de wijngaard gebeuren hoogtechnologisch. De wijn heeft een zacht karakter met een delicaat aroma van lentebloesem en rijp fruit.

 2. VILLA FATTORIA

  Nederland

  Voor de beste Italiaanse wijnselectie - meer dan 500 verschillende wijnen in ons assortiment Villa Fattoria is opegericht in 2005 en heeft de allerbeste Italiaanse wijnen in haar assortiment. Meer dan 60% wordt direct geimporteerd vanuit Italië. Bij Villa Fattoria vindt u meer dan 30 verschillende Brunello wijnen en meer dan 15 verschillende Amarone wijnen. En ... alles op voorraad. Vele wijndomeinen in Italië hebben in hun naam fattoria staan, dat boerderij betekent. Villa Fattoria is in Nederland voor u de directe verbinding met de Fattoria's (wijnproductiebedrijven) in Italië. In onze winkel vindt u wijnen uit vele streken waar de oorspronkelijke traditionele Italiaanse druivenrassen de boventoon voeren, maar waar u ook de beste SuperTuscans - de Bordeaux blends uit Bolgheri kunt vinden. Door scherp op de kosten te letten alsmede het door ons ontwikkelde distributieconcept zijn onze prijzen uiterst scherp.

 3. UNIVERSAL WINE

  België

  Universal Wine bvba is een wijnverkoop voor verenigingen en firma's.U kunt volledig gratis mooie wijn-en Champagneglazen gebruiken en deze ongewassen terug bezorgen. Geen afwas en geen kosten. Wijn kan steeds in consignatie besteld worden, de ongeopende dozen nemen ze terug. U kunt ook gebruik maken van gratis schilferijs met trendy ijsemmers en/of de gratis wijnfrigos (capaciteit van 24 flessen liggend/ frigo).

 4. BAL & LOUIS MEEUS

  België

  Bal & Louis Meeùs is een gerenommeerde Antwerpse distillerie at ruim een anderhalve eeuw ambachtelijk vakmanschap hoog in het vaandel heeft. de distillerie is specialist in wijn en sterke dranken. Onder meer: Beaujolais, Californisch wijn, cava, champagne, Cognac, elzaswijnen, Italiaanse wijnen, Rhum, Whisky, ... en veel meer. daarnaast biedt Bal & Louis Meeùs een totaalservice voor horecaklanten en regelmatige proeverijnen.

 5. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Portugal

 1. NUTRAMED SRL

  Italië

 2. PRESTIGE GROUP LTD

  Oekraïne

 1. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Spanje

 2. CHAMP SVP

  Frankrijk

 3. ADR MARKETING

  Italië

 4. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Italië

 5. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrijk

 6. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Frankrijk

 7. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Portugal

 8. CGM VINS

  Frankrijk

 1. CAVE BRUANT

  Frankrijk

 2. CHAMPAGNE GERMAR BRETON

  Frankrijk

 3. ANUSA

  Spanje

 4. ALMA AZUL WINE

  Spanje

 5. GARCIAS GOURMET, LDA

  Portugal

 6. WINE AMBASSADORS SAS

  Frankrijk

 7. VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN

  Duitsland

 8. CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE

  Frankrijk

 9. CHAMPAGNE GOSSET SA

  Frankrijk

 10. VRANKEN-POMMERY MONOPOLE

  Frankrijk