• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemie - import-export

Resultaten voor

Chemie - import-export - Import export

 1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sun Chemical is een gerenommeerde chemische producent met vestigingen in Nederland en Turkije.Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van schoonmaakproducten en diverse andere chemicaliën, die wereldwijd distributeurs bedient. Wij geven prioriteit aan langdurige partnerschappen en onderhouden nauwe relaties met onze klanten, van wie velen terugkerende klanten zijn. Ons toegewijde aftersales team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en hulp om het succes van onze projecten te garanderen. Wij nodigen alle potentiële klanten uit om samen met ons, ons bedrijf naar het volgende niveau op wereldwijde schaal te tillen, aangezien wij onze chemicaliën wereldwijd inkopen en verzenden, inclusief landen als China, het VK, de VS, Kenia en Brazilië. Onze faciliteiten en producten zijn gecertificeerd door prestigieuze internationale inspectiebedrijven, zoals SGS, Bureau Veritas (BV) en de Certification Inspection Section, om kwaliteits- en veiligheidsnormen te garanderen. Onze fabrieken beschikken over ISO-certificaten, waaronder ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 en ISO 9001, en we zetten ons in om de internationale milieu- en veiligheidsnormen te handhaven. Bezoek voor meer informatie over onze producten en diensten onze website of neem direct contact met ons op via onze contactpagina voor een persoonlijk antwoord op uw vraag.

 2. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Skandikem is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde chemische oplossingen voor diverse industrieën. In ons streven naar innovatie en duurzaamheid bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige chemicaliën en diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Ons bedrijf is gebouwd op expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Bij Skandikem begrijpen we het belang van chemicaliën als motor voor vooruitgang in verschillende sectoren. Onze gevarieerde productportfolio strekt zich uit over gebieden als farmaceutica, persoonlijke verzorging, industriële productie, landbouw en nog veel meer. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die hun processen verbeteren, de efficiëntie verhogen en groei stimuleren. Innovatie is de kern van onze activiteiten.We investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen op het gebied van chemische vooruitgang. Door voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en grenzen te verleggen, willen we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de industrieën die we bedienen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we klanten over de hele wereld van dienst zijn.Met een robuust toeleveringsnetwerk en efficiënte distributiekanalen leveren we onze producten snel en betrouwbaar, ongeacht geografische grenzen. Skandikem is trots om bij te dragen aan het succes en de groei van onze klanten, zowel lokaal als internationaal.

 3. ABCR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  abcr. Goede chemie. Onze service maakt het verschil. ABCR is uw totaalaanbieder voor verkoop, productie en onderzoek en ontwikkeling van organische, anorganische en metaalorganische speciale chemicaliën – meer dan 260.000 producten in de online-catalogus & webshop. Eenvoudig selecteren en bestellen. Synthese gewenst? Geen probleem. Ons R & D-team maakt voor u samen - bekwaam en uniek - Abcr-laboratoria - speciale chemicaliën uit onze eigen productie. Met ABCR LABS vertrouwt u op de kwaliteit van zelf geproduceerde speciale chemicaliën die wij in Europa produceren voor de internationale markt. Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter biedt een internationaal team van ervaren scheikundigen u knowhow in onderzoek en ontwikkeling van synthese, productie-ontwikkeling en opschaling tot productie in grote hoeveelheden.Voor de productie van kilo tot ton vindt u laboratoria en fabrieken die reactoren van verschillende groottes beschikbaar hebben.

 4. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Christiani Chemie GmbH, gevestigd in Arnsberg, Hochsauerland, handelt biologische en anorganische chemicaliën van geselecteerde producenten om ze aan hun klanten te verkopen. De bestelling van de klant en de productaanvoer worden zodanig verwerkt dat de chemicaliën de klant rechtstreeks bij de fabrikant bereiken. Het product wordt vervoerd door expediteurs die zijn opgedragen door Christiani Chemie GmbH. Onze algemeen directeur en onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de handel in chemicaliën en kunnen de door de klant gewenste kwaliteit leveren voor de hele service. Dit geldt in het bijzonder voor de transportinspecties van de transporteur met betrekking tot de huidige bestelling, die worden uitgevoerd door elk transport, waarbij een volledige verwerking en testen wordt bereikt door het gebruik van moderne softwaretools.

 5. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LINDEBOOM HOLDING B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  LindeBoom Holding B.V., opgericht in 1996, is de grootste chemische onderneming binnen Europa en erkend voor de uitzonderlijke aanwezigheid op de internationale markt voor chemicaliën. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het exporteren van een brede waaier chemische producten en kan bogen op expertise op het gebied van betonmixen, chemicaliën voor de mijnbouw, bestanddelen voor verzorgingsproducten, messtoffen voor de landbouw en meer. Onze inzet strekt verder dan de aangeboden productlijnen; wij interesseren ons voornamelijk in chemicaliën afkomstig uit Nederland, die onze diverse portfolio en de uitgebreide industriële kennis in de schijnwerpers zetten. Wij streven naar soepele en nauwe banden met onze klanten overal ter wereld en proberen vragen dan ook zo snel mogelijk te beantwoorden en uitgebreide en duidelijke prijsopgaves te verstrekken. Vanaf het begin van ons bestaan is de klanttevredenheid een bron van trots en blijft een constant doel voor de toekomst. Wij gaan verder dan louter leveren; wij streven er tevens naar onze klanten bij te staan om optimale oplossingen te vinden voor hun samenstellingen en de hieraan verbonden technische uitdagingen. Daarnaast is het organiseren van gemengde verzendingen voor diverse artikelen, ongeacht de hoeveelheden, één van onze troeven, bieden we aantrekkelijke prijzen, flexibele leveringsschema's en gunstige betaalvoorwaarden. LindeBoom Holding B.V. leeft de meest strenge normen na en verkreeg het ISO9001: 2008 Certificaat voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Ons bedrijf werd tevens goedgekeurd door SGS als een gecontroleerde leverancier, een getuige van onze constante inzet voor uitmuntendheid bij elk stap van onze werkzaamheden.

 2. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 3. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

 4. AQUADEEP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Aquadeep, een dynamisch en innovatief Turks bedrijf, opgericht in 2011. Wij zijn gespecialiseerd in een breed assortiment producten inclusief industriële reinigingsproducten, chemische grondstoffen, hulpchemicaliën, persoonlijke en medische verzorgingsproducten, textiel producten en medische producten, specifieke oliën en formuleringen, organische producten en dierenproducten. Onze merken: •AMIGO PETS om te voldoen aan de behoeften van onze dierenvrienden met de Aquadeep groep. •CRYSTAL HYGINE levert medische producten aan ziekenhuizen. •CRYSTAL OXYGEN is gericht op organische chemicaliën. •CRYSTAL OIL levert de olie-industrie. •CRYSTAL ATMOSPHERE biedt technische chemicaliën. •#58 brand richt zich op de behoeften van de textielindustrie. Bij Aquadeep creëren wij professionele oplossingen toegesneden op specifieke sectoren. Wij leggen het accent op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid en streven naar sterke win-win samenwerkingen met onze internationale partners. Kies Aquadeep voor uitmuntendheid op het gebied van algemene reiniging en hygiëne. Neem contact met ons op voor meer informatie

 5. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Skander Group is een conglomeraat van onafhankelijk werkende bedrijven: Skander Group Sp z.o.o., SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O en AIS Hurt Detail Sp.Z.o.o. Onze focus ligt voornamelijk op de import en export van alcoholvrije dranken, energiedranken en snoepgoed. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van een origineel aanbod van wereldwijd bekende merken zoals Coca-Cola, Pepsico, Redbull, Ferrero, Craft, Unilever en overige. Wij bieden onze internationale klanten labels op maat in de voorkeurstaal van de ontvanger; Frans, Italiaans of elke overige specifieke taal. Sinds onze oprichting in mei 2013, hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar de transportsector. Onze inzet draait om maatoplossingen om aan de unieke benodigdheden van elke klant te kunnen voldoen en om scherpe prijzen voor onze goederen en diensten te bieden. Wij leveren zowel de binnenlandse als buitenlandse markt en verhandelen uitsluitend authentieke producten van welbekende merken van onder andere de The Coca-Cola Company, Peps

 1. LEMCORE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Lemcore B.V. is een internationaal handelsbedrijf en dienstverlener. Sinds de oprichting in Nederland in 2018, opereert het bedrijf Lemcore met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk om maximale waarde te leveren aan al onze klanten. Een langdurige samenwerking met betrouwbare partners stelt ons in staat om producten te leveren tegen bijzonder voordelige voorwaarden waarmee we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Lemcore is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van meststoffen, chemische producten en staalproducten, met name wapeningsstaven. We zijn vastbesloten om aan de eisen van onze klanten te voldoen en samen te werken aan voortdurende verbetering. Wij leveren op tijd hoogwaardige en scherp geprijsde producten aan onze klanten. Lemcore is gevestigd in het hart van Europa, in Nederland, de plek die al sinds de oudheid een onveranderlijk wereldwijd handelscentrum is. Gericht op de snelle levering met een kwaliteitscontrole, speelt ons bedrijf de rol van de brug tussen leveranciers en klanten en zorgt het voor alle kwesties met betrekking tot talen, normen en tijdzones. Wij verbinden de juiste klanten met de juiste goederen. Lemcore is een prestatiegericht bedrijf dat streeft naar continue verbetering. We beschouwen onszelf als kosmopolitisch, wat op zijn beurt een interculturele houding, tolerantie en een fatsoenlijke en respectvolle houding impliceert.

 2. KANEKA BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Kaneka Belgium is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige materialen en producten voor uiteenlopende industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van geavanceerde materialen, inclusief polymeren, harsen en specifieke chemische producten. Onze producten worden gebruikt in talloze toepassingen, van de auto-industrie tot elektronica en van gezondheidszorg tot de energiesector. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

 1. JADAM

  Portugal

  Verified by europages badge

  JADAM is de geregistreerde merknaam van Wizard Puzzle-Unipessoal LDA, een bedrijf dat gespecialiseerd is in magazijndistributie en grote internationale producenten van chemische grondstoffen verbindt met klanten op de lokale markt en fabrikanten van het eindproduct. Wij leveren fosfaatsteen, natriumcarbonaat, bijtende sodavlokken, zoutzuur, natriumhypochloriet, N46 ureummeststof, drievoudig superfosfaat (TSP), zwavel en meer. Raadpleeg onze catalogus voor meer informatie over ons productaanbod

 2. ATMOSFER MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATMOSFER MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Chemie - import-export, Kunstmest, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Vetten - industrieel, Waterzuiveringsmiddelen, Ontziltingssystemen voor zeewater, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en homogenisatoren. Het is gevestigd in Etimesgut/ankara, Turkije.

 3. BITUMER SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BITUMER SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bitumen, Vochtwerende middelen voor de bouwnijverheid, Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen, handbediende apparatuur voor onderhoud van wegen, asfalt, asfalt, bitumen van aardolie, onderhoud bruikbaarheid wegen, en asfalt en bitumen voor wegen. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 4. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Chemie - import-export, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, chemische producten voor de farmaceutische industrie, rode wijnen, chemische additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven, rosé wijn, en mousserende wijnen. Het is gevestigd in Azurara, Portugal.

 5. VESTA CHEMICALS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VESTA CHEMICALS BV, is een Distributeur, en actief in de sector Chemische katalysatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, en Chemie - import-export. Het is gevestigd in Zwolle, Nederland.

 6. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Dranken - import-export, Wijnen, distillaat, Chemie - import-export, Distilleerderij, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en alcoholen. Het is gevestigd in Celorico De Basto, Braga, Portugal.

 7. GERBU BIOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERBU BIOTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Waterbehandelingsproducten, Parfums en schoonheidsproducten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Medicijnen, Import-export - chemische en farmaceutische producten, Chemie - import-export, en Medische en chirurgische instrumenten. Het is gevestigd in Heidelberg, Duitsland.

 8. JSC BIOKIMYO

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JSC BIOKIMYO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, Chemie - import-export, distillaat, ethylalcohol, installaties en apparatuur voor de productie van pure alcohol, pure alcohol, en niveaus. Het is gevestigd in Yangiyul, Oesbekië.

 1. LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. MY-CHEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MY-CHEM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is gevestigd in Buchholz, Duitsland.

 3. BCD CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BCD CHEMIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siliconen, bindmiddelen, pigmenten, Siliconen, silicoonemulsies, silicoon oliën, en zetmeel. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. POLOCHEM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLOCHEM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, producten voor leerlooierijen, en Chemie - import-export. Het is gevestigd in Castelfranco Di Sotto, Italië.

 5. PERSTORP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERSTORP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, chemisch product, chemische producten voor de rubberindustrie, Rubberproducten, en smeermiddelen. Het is gevestigd in Castellanza, Italië.

 6. QIT CHEMICALS BVBA

  India

  We are Belgium exporter of lab and industrial chemicals. Borax Decahydrate, Borax Pentahydrate, Calcium Gluconate, Calcium Nitrate Granular, Carbon Black, Caustic Calcined Magnesite, Terephthalic Acid, Ammonium Chloride, Bitumen, Soda Ash Light, Soda Ash Dense, Caustic Soda, Sodium Bicarbonate, Ammonium Chloride, Terephthalic Acid, Styrene, Ethylene Glycol, P-xylene, Sulfuric Acid, Manganese EDTA, Chelated Zinc as Zn EDTA, Manganese Sulphate, Hydrogen Peroxide, Hydrochloric Acid, Polyquaternium 7, Copper Sulphate, GRANULAR UREA, UREA PRILLED, Phenol, NPK fertilizers, toluene, nigrosine acid black, manganese ore, magnesium sulphate, urea, monopotassium phosphate, zinc sulphate, humic acid, gypsum powder, zinc ash, potassium carbonate, potassium hydroxide, potassium nitrate, potassium sulphate, sodium tripolyphosphate, sodium formate, potassium nitrate, potassium hydrosulphite.We export world vaste range of customers and export worldwide.

 7. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BÜFA Chemikalien maakt deel uit van de BÜFA Group, een middelgroot, onafhankelijk familiebedrijf in de chemische industrie.Sinds 1883 handelen we in chemicaliën.En we gebruiken deze ervaring om u uitvoerig, bekwaam en individueel te adviseren.Ons dienstenaanbod gaat tegenwoordig veel verder dan het handelen in basischemicaliën.Wij assembleren, slaan op en verdelen chemicaliën in bijna alle klassen van gevaarlijke stoffen - snel, flexibel en betrouwbaar.De teams in onze twee distributiecentra - Altmoorhausen bij Oldenburg en Almelo in Nederland - garanderen een tijdige levering.Natuurlijk ook just-in-time, bijvoorbeeld door niveaumetingen rechtstreeks op uw site.Onze medewerkers zullen u met plezier en toewijding adviseren en houden de voortdurend veranderende milieueisen, wettelijke vereisten en technische mogelijkheden in het oog.

 8. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Productiebedrijf Platforma verkoopt petrochemicaliën en levert industriële en voedingschemie en chemische meststoffen van grote fabrikanten in Rusland, China en Europa.Het bedrijf is leverancier van grondstoffen en derivaten van organische en inorganische chemische producten: industriële chemicaliën (weekmakers, sulfaminezuur, antivries en grondstoffen voor de productie ervan, enz.); voedselchemicaliën (natriumbenzoaat, bakpoeder, enz.); voedingssupplementen en meststoffen (kopersulfaat, natronloog, enz.).Productiebedrijf Platforma levert sinds 2007 een breed scala aan chemische producten voor export en import. Alle chemicaliën zijn gecertificeerd voor kwaliteit en voldoen aan internationale normen.De producten worden verpakt volgens de specificaties van de klant in bussen, vaten, kubieke IBC's, tankwagens, zakken.De levering van geïmporteerde en binnenlandse chemische grondstoffen die niet in de catalogi zijn opgenomen, is mogelijk door het plaatsen van een bestelling voor productie in de fabrieken. Er worden kortingen gegeven voor bulkbestellingen.

 9. IVICT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Met ingang van 1 1 oktober 2018 heeft Mitsubishi Corporation vijf nieuwe dochterondernemingen onder de naam IVICT opgericht om de activiteit Chemische producten wereldwijd te exploiteren.Voor Europa heeft het nieuwe bedrijf op 1januari 2019 het hele bedrijf overgenomen en heet nu IVICT Europe GmbH. Het kantoor bevindt zich in Düsseldorf en blijft ongewijzigd.Met de oprichting van IVICT Europe GmbH willen we meer aanwezig zijn in deze belangrijke regio en een verdere groei voor onze klanten en aandeelhouders stimuleren.IVICT Europe GmbH is een volledige dochteronderneming van de Mitsubishi Corporation.

 10. JOST CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Sinds 1973 is JOST CHEMICALS een gerenommeerde en gecertificeerde fabrikant en partner voor het gebruik van scheidingsmiddelen, corrosiebescherming, reinigingsmiddelen en smeermiddelen.We onderscheiden ons vooral door onze praktische ervaring met het gebruik van hoogwaardige en speciale scheidingsmiddelen.Wij helpen u graag bij het bepalen welk product het meest optimaal is voor uw toepassing, voor uw machine en vooral: waar u echt kosten kunt besparen.Dit is wat u van ons kunt in detail kunt verwachten: Extreme flexibiliteit, van de kleinste tot de grootste pakket- / inkoophoeveelheid, persoonlijke ondersteuning door een specialist, speciaal voor u, hoge, brancheoverschrijdende proceskennis, flexibele, praktijkgerichte medewerkers, onbureaucratische en ook kortetermijn toepassingsmogelijkheden, individuele oplossingen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Chemie - import-export - Import export

Aantal resultaten

6.326 Bedrijven