• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemie - import-export

Resultaten voor

Chemie - import-export - Import export

 1. ABCR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  abcr. Goede chemie. Onze service maakt het verschil. ABCR is uw totaalaanbieder voor verkoop, productie en onderzoek en ontwikkeling van organische, anorganische en metaalorganische speciale chemicaliën – meer dan 260.000 producten in de online-catalogus & webshop. Eenvoudig selecteren en bestellen. Synthese gewenst? Geen probleem. Ons R & D-team maakt voor u samen - bekwaam en uniek - Abcr-laboratoria - speciale chemicaliën uit onze eigen productie. Met ABCR LABS vertrouwt u op de kwaliteit van zelf geproduceerde speciale chemicaliën die wij in Europa produceren voor de internationale markt. Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter biedt een internationaal team van ervaren scheikundigen u knowhow in onderzoek en ontwikkeling van synthese, productie-ontwikkeling en opschaling tot productie in grote hoeveelheden.Voor de productie van kilo tot ton vindt u laboratoria en fabrieken die reactoren van verschillende groottes beschikbaar hebben.

 2. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Christiani Chemie GmbH, gevestigd in Arnsberg, Hochsauerland, handelt biologische en anorganische chemicaliën van geselecteerde producenten om ze aan hun klanten te verkopen. De bestelling van de klant en de productaanvoer worden zodanig verwerkt dat de chemicaliën de klant rechtstreeks bij de fabrikant bereiken. Het product wordt vervoerd door expediteurs die zijn opgedragen door Christiani Chemie GmbH. Onze algemeen directeur en onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de handel in chemicaliën en kunnen de door de klant gewenste kwaliteit leveren voor de hele service. Dit geldt in het bijzonder voor de transportinspecties van de transporteur met betrekking tot de huidige bestelling, die worden uitgevoerd door elk transport, waarbij een volledige verwerking en testen wordt bereikt door het gebruik van moderne softwaretools.

 3. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

  Alle producten voor "chemie - import-export"

 4. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Skandikem is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde chemische oplossingen voor diverse industrieën. In ons streven naar innovatie en duurzaamheid bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige chemicaliën en diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Ons bedrijf is gebouwd op expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Bij Skandikem begrijpen we het belang van chemicaliën als motor voor vooruitgang in verschillende sectoren. Onze gevarieerde productportfolio strekt zich uit over gebieden als farmaceutica, persoonlijke verzorging, industriële productie, landbouw en nog veel meer. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die hun processen verbeteren, de efficiëntie verhogen en groei stimuleren. Innovatie is de kern van onze activiteiten.We investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen op het gebied van chemische vooruitgang. Door voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en grenzen te verleggen, willen we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de industrieën die we bedienen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we klanten over de hele wereld van dienst zijn.Met een robuust toeleveringsnetwerk en efficiënte distributiekanalen leveren we onze producten snel en betrouwbaar, ongeacht geografische grenzen. Skandikem is trots om bij te dragen aan het succes en de groei van onze klanten, zowel lokaal als internationaal.

 5. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sun Chemical is een gerenommeerde chemische producent met vestigingen in Nederland en Turkije.Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van schoonmaakproducten en diverse andere chemicaliën, die wereldwijd distributeurs bedient. Wij geven prioriteit aan langdurige partnerschappen en onderhouden nauwe relaties met onze klanten, van wie velen terugkerende klanten zijn. Ons toegewijde aftersales team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en hulp om het succes van onze projecten te garanderen. Wij nodigen alle potentiële klanten uit om samen met ons, ons bedrijf naar het volgende niveau op wereldwijde schaal te tillen, aangezien wij onze chemicaliën wereldwijd inkopen en verzenden, inclusief landen als China, het VK, de VS, Kenia en Brazilië. Onze faciliteiten en producten zijn gecertificeerd door prestigieuze internationale inspectiebedrijven, zoals SGS, Bureau Veritas (BV) en de Certification Inspection Section, om kwaliteits- en veiligheidsnormen te garanderen. Onze fabrieken beschikken over ISO-certificaten, waaronder ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 en ISO 9001, en we zetten ons in om de internationale milieu- en veiligheidsnormen te handhaven. Bezoek voor meer informatie over onze producten en diensten onze website of neem direct contact met ons op via onze contactpagina voor een persoonlijk antwoord op uw vraag.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 2. RUBBERPRO POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Sinds 2017 is RUBBERPRO POLAND werkzaam in de siliconenindustrie. Wij zijn gevestigd in Cholerzyn in de nabijheid van Kraków in Poland. Wij zijn een krachtig, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf ! RUBBERPRO POLAND is een partner van WACKER, een toonaangevende fabrikant van HTV, LSR en RTV siliconen. Ons aanbod: •HTV siliconen • vloeibaar siliconenrubber LSR •Room-Temperature-Vulcanizing siliconenrubber RTV-1 / RTV-2 •Siliconen additieven • Siliconen koorden en platen • Specifieke categorieën LSR HTV siliconen voor energieoverdracht en distributie •Hittebestendige siliconen verbindingen getest op 300◦C gedurende 7 dagen •Siliconen verbindingen voor de productie van kabels • Elektriciteitsgeleidende siliconen verbindingen met hoge geleiding en een lage soortelijke weerstand •Platina siliconen verbindingen RUBBERPRO POLAND produceert siliconen verbindingen voor alle CM / IM / TM EXT vulkaniseringsmethodes en is gespecialiseerd in: •Technische siliconen verbindingen met hoogwaardige fysieke en mechanische eigenschappen die, na thermische behandeling aan de vereisten voor de voedselveiligheidsnormen (FDA, BfR) voldoen •Siliconen verbindingen met verhoogde weerstand tegen olie, lage druk voor rollers en zittingen gevulkaniseerd in mallen en in autoclaven•Technische siliconen verbindingen met hoogwaardige fysieke en mechanische eigenschappen Wij garanderen: •Technische bijstand tijdens de installatie en de productie •WACKER's brede productassortiment •Scherpe prijzen •Snelle doorlooptijden. Bezoek onze website of neem contact met ons op als u een vraag heeft, wij helpen u graag de beste oplossing voor u te vinden.

 3. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, is een Distributeur, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suikerwaren, Alcoholvrije dranken, Dranken - koolzuurhoudend, Alcoholvrije aperitieven, Chemie - import-export, Dranken, chocoladerepen, chocolade, en bereiding voor gebak. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. LEMCORE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Lemcore B.V. is een internationaal handelsbedrijf en dienstverlener. Sinds de oprichting in Nederland in 2018, opereert het bedrijf Lemcore met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk om maximale waarde te leveren aan al onze klanten. Een langdurige samenwerking met betrouwbare partners stelt ons in staat om producten te leveren tegen bijzonder voordelige voorwaarden waarmee we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Lemcore is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van meststoffen, chemische producten en staalproducten, met name wapeningsstaven. We zijn vastbesloten om aan de eisen van onze klanten te voldoen en samen te werken aan voortdurende verbetering. Wij leveren op tijd hoogwaardige en scherp geprijsde producten aan onze klanten. Lemcore is gevestigd in het hart van Europa, in Nederland, de plek die al sinds de oudheid een onveranderlijk wereldwijd handelscentrum is. Gericht op de snelle levering met een kwaliteitscontrole, speelt ons bedrijf de rol van de brug tussen leveranciers en klanten en zorgt het voor alle kwesties met betrekking tot talen, normen en tijdzones. Wij verbinden de juiste klanten met de juiste goederen. Lemcore is een prestatiegericht bedrijf dat streeft naar continue verbetering. We beschouwen onszelf als kosmopolitisch, wat op zijn beurt een interculturele houding, tolerantie en een fatsoenlijke en respectvolle houding impliceert.

  Alle producten voor "chemie - import-export"

 5. KANEKA BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Kaneka Belgium is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige materialen en producten voor uiteenlopende industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van geavanceerde materialen, inclusief polymeren, harsen en specifieke chemische producten. Onze producten worden gebruikt in talloze toepassingen, van de auto-industrie tot elektronica en van gezondheidszorg tot de energiesector. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

 1. ATMOSFER MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATMOSFER MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Chemie - import-export, Kunstmest, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Vetten - industrieel, Waterzuiveringsmiddelen, Ontziltingssystemen voor zeewater, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en homogenisatoren. Het is gevestigd in Etimesgut/ankara, Turkije.

 2. VESTA CHEMICALS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VESTA CHEMICALS BV, is een Distributeur, en actief in de sector Chemische katalysatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, en Chemie - import-export. Het is gevestigd in Zwolle, Nederland.

 1. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Chemie - import-export, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, chemische producten voor de farmaceutische industrie, rode wijnen, chemische additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven, rosé wijn, en mousserende wijnen. Het is gevestigd in Azurara, Portugal.

 2. PERSTORP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERSTORP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, chemisch product, chemische producten voor de rubberindustrie, Rubberproducten, en smeermiddelen. Het is gevestigd in Castellanza, Italië.

 3. JSC BIOKIMYO

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JSC BIOKIMYO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, Chemie - import-export, distillaat, ethylalcohol, installaties en apparatuur voor de productie van pure alcohol, pure alcohol, en niveaus. Het is gevestigd in Yangiyul, Oesbekië.

 4. BCD CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BCD CHEMIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siliconen, bindmiddelen, pigmenten, Siliconen, silicoonemulsies, silicoon oliën, en zetmeel. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. POLOCHEM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLOCHEM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, producten voor leerlooierijen, en Chemie - import-export. Het is gevestigd in Castelfranco Di Sotto, Italië.

 6. LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 7. LTD NATURE SCIENCE TECHNOLOGIES

  Letland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LTD NATURE SCIENCE TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren botanische extracten. Het is gevestigd in Olaine, Letland.

 8. MY-CHEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MY-CHEM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is gevestigd in Buchholz, Duitsland.

 1. QIT CHEMICALS BVBA

  India

  We are Belgium exporter of lab and industrial chemicals. Borax Decahydrate, Borax Pentahydrate, Calcium Gluconate, Calcium Nitrate Granular, Carbon Black, Caustic Calcined Magnesite, Terephthalic Acid, Ammonium Chloride, Bitumen, Soda Ash Light, Soda Ash Dense, Caustic Soda, Sodium Bicarbonate, Ammonium Chloride, Terephthalic Acid, Styrene, Ethylene Glycol, P-xylene, Sulfuric Acid, Manganese EDTA, Chelated Zinc as Zn EDTA, Manganese Sulphate, Hydrogen Peroxide, Hydrochloric Acid, Polyquaternium 7, Copper Sulphate, GRANULAR UREA, UREA PRILLED, Phenol, NPK fertilizers, toluene, nigrosine acid black, manganese ore, magnesium sulphate, urea, monopotassium phosphate, zinc sulphate, humic acid, gypsum powder, zinc ash, potassium carbonate, potassium hydroxide, potassium nitrate, potassium sulphate, sodium tripolyphosphate, sodium formate, potassium nitrate, potassium hydrosulphite.We export world vaste range of customers and export worldwide.

 2. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BÜFA Chemikalien maakt deel uit van de BÜFA Group, een middelgroot, onafhankelijk familiebedrijf in de chemische industrie.Sinds 1883 handelen we in chemicaliën.En we gebruiken deze ervaring om u uitvoerig, bekwaam en individueel te adviseren.Ons dienstenaanbod gaat tegenwoordig veel verder dan het handelen in basischemicaliën.Wij assembleren, slaan op en verdelen chemicaliën in bijna alle klassen van gevaarlijke stoffen - snel, flexibel en betrouwbaar.De teams in onze twee distributiecentra - Altmoorhausen bij Oldenburg en Almelo in Nederland - garanderen een tijdige levering.Natuurlijk ook just-in-time, bijvoorbeeld door niveaumetingen rechtstreeks op uw site.Onze medewerkers zullen u met plezier en toewijding adviseren en houden de voortdurend veranderende milieueisen, wettelijke vereisten en technische mogelijkheden in het oog.

 3. IVICT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Met ingang van 1 1 oktober 2018 heeft Mitsubishi Corporation vijf nieuwe dochterondernemingen onder de naam IVICT opgericht om de activiteit Chemische producten wereldwijd te exploiteren.Voor Europa heeft het nieuwe bedrijf op 1januari 2019 het hele bedrijf overgenomen en heet nu IVICT Europe GmbH. Het kantoor bevindt zich in Düsseldorf en blijft ongewijzigd.Met de oprichting van IVICT Europe GmbH willen we meer aanwezig zijn in deze belangrijke regio en een verdere groei voor onze klanten en aandeelhouders stimuleren.IVICT Europe GmbH is een volledige dochteronderneming van de Mitsubishi Corporation.

 4. JOST CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Sinds 1973 is JOST CHEMICALS een gerenommeerde en gecertificeerde fabrikant en partner voor het gebruik van scheidingsmiddelen, corrosiebescherming, reinigingsmiddelen en smeermiddelen.We onderscheiden ons vooral door onze praktische ervaring met het gebruik van hoogwaardige en speciale scheidingsmiddelen.Wij helpen u graag bij het bepalen welk product het meest optimaal is voor uw toepassing, voor uw machine en vooral: waar u echt kosten kunt besparen.Dit is wat u van ons kunt in detail kunt verwachten: Extreme flexibiliteit, van de kleinste tot de grootste pakket- / inkoophoeveelheid, persoonlijke ondersteuning door een specialist, speciaal voor u, hoge, brancheoverschrijdende proceskennis, flexibele, praktijkgerichte medewerkers, onbureaucratische en ook kortetermijn toepassingsmogelijkheden, individuele oplossingen.

 5. SM-SERVICE, LTD

  Rusland

  Ester LLC - een innovatief bedrijf voor chemicaliën - is een filiaal van SM-Service LLC, opgericht in 2010. Wij produceren een breed assortiment chemicaliën en aanverwante producten voor de aluminium-, mijn-, papier- en pulp-, bouw, chemische en voedings- en conservenindustrie (antischuimmiddelen, corsosieremmers, losmiddelen, smeermiddelen voor het gieten, snijden en behandelen van metalen, verdikkingsmiddelen, biociden, chemische producten voor waterzuivering, vlokmiddelen en tevens chemicaliën voor huishoudelijk gebruik). Het bedrijf streeft ernaar substituten voor de import op de Russische markt te bieden en de export te verhogen. Ons bedrijf is werkzaam binnen de ontwikkeling en de productie van industriële smeermiddelen, industriële vetten en chemicaliën voor specifiek gebruik binnen talloze industriesectoren. De productie-units van het bedrijf maken het mogelijk een breed aanbod producten voor uiteenlopende sectoren te produceren. Alle processen worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en met controles bij elke productiefase.

 6. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC is een van de grootste ondernemingen in de oblast Smolensk die zich bezighoudt met de export van aardolie en chemische producten; het speelt een belangrijke rol op de markt voor aardolieproducten van de aangrenzende regio's. De hoge kwaliteit van de producten maakt het mogelijk ze te exporteren. Wij werken zowel op de Russische markt als in de buurlanden en het buitenland. Alle op de markt gebrachte producten zijn gecertificeerd. De producten worden verzonden per spoor, over het water en over de weg. Om te garanderen dat onze partners de producten ontvangen, voeren wij verrekeningen uit door middel van een kredietbrief. Het is mogelijk de betaling van exportzendingen uit te stellen met de hulp van Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 7. LANHIT LTD

  Rusland

  LANHIT LTD is een fabrikant van zeer zuivere chemische verbindingen: anorganische basen en verbindingen, zeldzame aardmetalen, jodiden en andere chemische producten voor export en import. De fabrikant van chemicaliën produceert meer dan 400 verschillende verbindingen van 60 elementen van het periodiek systeem, gebaseerd op zijn eigen R&D: watervrije en ultradroge metaalhalogeniden (chloriden, bromiden, jodiden) in de vorm van kristallen, in poeder, in enkelvoudig gedispergeerde kralen (balletjes); zeldzame aardmetaalverbindingen (oxiden, halogeniden, carbonaten, nitraten, sulfaten, acetaten, oxalaten) met een zuiverheid van 99, 9-99, 999%; hoogzuivere metalen en metaaloxiden, inclusief alkalimetalen verpakt in ampullen onder vacuüm.Alle vaste medewerkers van het bedrijf zijn afgestudeerd aan de universiteit, met vooraanstaande professionals die gepromoveerd en postdoctoraal zijn. Basischemicaliën en afgeleide producten geproduceerd door LANHIT kunnen in vele takken van wetenschap en technologie worden gebruikt: metallurgie, micro-elektronica en opto-elektronica; in organische synthese, etc.

 8. GB-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Wij verkopen sinds 1974 organische en anorganische industriële en speciale chemicaliën voor diverse industrieën. In de reinigings- en ontsmettingsmiddelenindustrie leveren wij bijvoorbeeld: Amine, oxo-alcoholen, broomverbindingen, zetmeelderivaten, fosfaten en NTA, die wij veelal van bekende Europese fabrikanten afnemen. Opdat onze producten snel en gemakkelijk verkrijgbaar zijn in het gebied waar we distribueren, met name de D/A/CH regio, bevoorraden wij deze in verschillende opslagplaatsen. Als een distributiebedrijf voor chemische producten is de kwaliteit van onze producten en hun levering voor ons van centraal belang. Onze certificering volgens DIN EN ISO 9001: 2008 maakt van ons een verantwoordelijke partner. Flexibel, sterk en samenwerkend: wij zijn kleine en middelgrote bedrijven uit overtuiging en onderhouden een vertrouwelijke zakelijke relatie met onze klanten en leveranciers. „In ons klopt het hart van onze klanten, maar ook die van de leveranciers“ – Horst Ludwig, directeur.

 9. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Productiebedrijf Platforma verkoopt petrochemicaliën en levert industriële en voedingschemie en chemische meststoffen van grote fabrikanten in Rusland, China en Europa.Het bedrijf is leverancier van grondstoffen en derivaten van organische en inorganische chemische producten: industriële chemicaliën (weekmakers, sulfaminezuur, antivries en grondstoffen voor de productie ervan, enz.); voedselchemicaliën (natriumbenzoaat, bakpoeder, enz.); voedingssupplementen en meststoffen (kopersulfaat, natronloog, enz.).Productiebedrijf Platforma levert sinds 2007 een breed scala aan chemische producten voor export en import. Alle chemicaliën zijn gecertificeerd voor kwaliteit en voldoen aan internationale normen.De producten worden verpakt volgens de specificaties van de klant in bussen, vaten, kubieke IBC's, tankwagens, zakken.De levering van geïmporteerde en binnenlandse chemische grondstoffen die niet in de catalogi zijn opgenomen, is mogelijk door het plaatsen van een bestelling voor productie in de fabrieken. Er worden kortingen gegeven voor bulkbestellingen.

 10. ASESORIA VALLE DEL CAUCA

  Colombia

  Wil je gaan importeren, exporteren, produceren in Colombia wij beschikken over gecertificeerde specialisten die je kunnen voorzien van alle benodigde informatie. Op zoek naar een betrouwbare partner die de lokale gebruiken kent en dicht bij de fabrikant woont. Communicatie in uw eigen taal is natuurlijk ook altijd een voordeel. Specialisten in Chemie, Groene energie, Bio massa, Zon en Wind energie, Mobiele communicatie, ect... Neem vrijblijven contact met ons op via email of telefoon. Wij spreken vloeiend Nederlands, Duits, Engels, Portugees en Spaans

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Chemie - import-export - Import export

Aantal resultaten

6.762 Bedrijven