• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemische behandeling van metalen

Resultaten voor

Chemische behandeling van metalen - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALUMINES DURMAX worden voor diverse toepassingen geproduceerd zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector. Wij zijn fabrikanten van oxydes en aluminiumhydroxiden, gecalcineerde aluminiumoxide of gehydrateerde aluminiumoxide, metallografische aluminiumoxide, brandwerende stof, patronen voor brandwerking, speciale patronen voor synthetische hars. Korund en aluminiumoxide voor speciale keramieksoorten Wij produceren calciumfluoride van hoge zuiverheid en boriumnitride. Met een breed gamma van ongeveer 200 gespecialiseerde aluminiumoxides, biedt ons bedrijf vervaardigingen op maat aan zijn klanten en over de hele wereld. Bepaalde aluminiumoxiden zijn bestemd voor het polijsten in metallografie, mineralogie alsook voor alle polijstwerkzaamheden met hoge precisie op allerlei soorten materialen. Anderen (gehydrateerd of gecalcineerd) worden gebruikt als speciale ladingen in synthetische hars, rubber, enz. om de kenmerken te verbeteren (brandveilig, schuurbestendig, voor het aspect, viscositeit, lichtheid).

  Alle producten voor "chemische behandeling van metalen"

 2. ACEROS METAL TREATMENT

  Nederland

  Verified by europages badge

  Aceros Metal Treatment is specialist in het reinigen en het onderhoud van non-ferro metalen zoals roestvrij staal en aluminium. Er is een groeiende vraag naar deze metalen binnen diverse industrietakken en voor dagelijkse voorwerpen dankzij de duurzaamheid en het geringe onderhoud. Het is echter belangrijk te benadrukken dat ze evenwel onderhoud nodig hebben om corrosie te voorkomen en het esthetische aspect te behouden. Wij bieden een volledige reinigingsservice voor het verwijderen van roest en het onderhoud van diverse voorwerpen.

 3. LANHIT LTD

  Rusland

  LANHIT LTD is een fabrikant van zeer zuivere chemische verbindingen: anorganische basen en verbindingen, zeldzame aardmetalen, jodiden en andere chemische producten voor export en import. De fabrikant van chemicaliën produceert meer dan 400 verschillende verbindingen van 60 elementen van het periodiek systeem, gebaseerd op zijn eigen R&D: watervrije en ultradroge metaalhalogeniden (chloriden, bromiden, jodiden) in de vorm van kristallen, in poeder, in enkelvoudig gedispergeerde kralen (balletjes); zeldzame aardmetaalverbindingen (oxiden, halogeniden, carbonaten, nitraten, sulfaten, acetaten, oxalaten) met een zuiverheid van 99, 9-99, 999%; hoogzuivere metalen en metaaloxiden, inclusief alkalimetalen verpakt in ampullen onder vacuüm.Alle vaste medewerkers van het bedrijf zijn afgestudeerd aan de universiteit, met vooraanstaande professionals die gepromoveerd en postdoctoraal zijn. Basischemicaliën en afgeleide producten geproduceerd door LANHIT kunnen in vele takken van wetenschap en technologie worden gebruikt: metallurgie, micro-elektronica en opto-elektronica; in organische synthese, etc.

 4. CHEMICAL NEWTECH SPA TITANIUM ANODES

  Italië

  Chemical Newtech SpA Titanium Anodes is een stevig gevestigde onderneming actief in de sector van elektrolytische katalyse en is gespecialiseerd in de vervaardiging van titaananodes. Wij houden ons bezig met de productie van chloor en natriumhydroxide, de productie van hypochloriet voor waterzuivering, elektrometallurgie, raffinage van metalen uit de mijnbouw, galvanisatie en kathodische bescherming met opgelegde stroom bij gewapend beton en aardolieinstallaties.

 5. INTERFLUX ELECTRONICS

  België

  Groothandel in organische chemische basisproducten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MISTERETCH (MISTER FRUIT DOOEL)

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf MISTERETCH (MISTER FRUIT DOOEL), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, en Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ohrid North Macedonia, Noord-Macedonië.

 2. BRUNITURA A FREDDO

  Italië

  Het bedrijf BRUNITURA A FREDDO, is een Distributeur, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijsten metalen, en bruineren. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. IKOI SPA

  Italië

  Het bedrijf IKOI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische behandeling van metalen, smelting van metalen, baren, en Chemische behandeling van metalen. Het is gevestigd in San Zeno Di Cassola, Italië.

 4. FERELEC INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf FERELEC INDUSTRIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische behandeling van metalen, Verchromen, Chemische behandeling van metalen, fosfatering, en Verchromen. Het is gevestigd in Bondoufle, Frankrijk.

 5. ENDERUS TEKNOLOJI SAN. VE TIC.A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf ENDERUS TEKNOLOJI SAN. VE TIC.A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. ENSA KIMYA

  Turkije

  Het bedrijf ENSA KIMYA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verkopering van metalen, en vernikkelen metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MP EASTERN LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MP EASTERN LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Veredeling metalen, Oppervlaktebehandeling - staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en anodisering. Het is gevestigd in Lowestoft, Verenigd Koninkrijk.

 1. PRO-IMP. SP. Z O.O. POLIMEROWE CHLODZIWA HARTOWNICZE

  Polen

  Het bedrijf PRO-IMP. SP. Z O.O. POLIMEROWE CHLODZIWA HARTOWNICZE, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, thermische bewerkingen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

 2. BMS POWDER COATING FINISHING SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf BMS POWDER COATING FINISHING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. CHIMIMETAL

  Italië

  Het bedrijf CHIMIMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diensten van fotogravure. Het is gevestigd in Biella, Italië.

 4. ACE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ACE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is gevestigd in Telford, Verenigd Koninkrijk.

 5. PAIN CHEMIST

  Verenigde Staten

  Het bedrijf PAIN CHEMIST, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is gevestigd in Sacramento, Verenigde Staten.

 6. THRIOTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THRIOTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 7. HANHONG MEDICINE TECHNOLOGY (HUBEI) CO., LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf HANHONG MEDICINE TECHNOLOGY (HUBEI) CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische behandeling van metalen. Het is gevestigd in Wuhan, Verenigde Staten.

 8. EDELCHEMIE BENELUX

  België

  Edelchemie Benelux bvba is gespecialiseerd in transport, opslag en verwerking van gevaarlijke en (edel)metaalhoudende afvalstoffen afkomstig van diverse productieprocessen. De huidige activiteiten omvatten onder meer: transport en inzameling van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval (BE, NL, LU); opslag/overslag en opbulken van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval; fysico-chemische behandeling van vloeistoffen; terugwinning van metalen uit metaalhoudende vloeistoffen; terugwinning en affinage van edelmetaalhoudende vloeistoffen en vaste stoffen; verwerking van ammonium- en nitraatrijke afvalstoffen; destillatie en thermische valorisatie van vervuilde solventen/inkten/verfresten etc. (via gespecialiseerde partners); etc. Edelchemie stelt zich tot doel voor elke aangeboden afvalstof een recyclage oplossing te vinden.

 1. CHEMETALL

  België

  De chemische behandeling van metalen oppervlakken is Chemetall zijn kerncompetentie. Als geen ander bedrijf, richten we onze wereldwijde activiteiten op de ontwikkeling en implementatie van aangepaste technologie en systeemoplossingen voor Surface Treatment. Onze producten zijn ontwikkeld voor het reinigen, het geven van corrosiebescherming, het verzegelen, het verbeteren van verf hechting, en het vergemakkelijken van de vorming en behandeling van metalen. Onze wereldwijd gevestigde productlijnen, bijvoorbeeld Oxsilan ®, Gardobond ®, Ardrox ® en Naftoseal ®, worden gebruikt in de meest uiteenlopende sectoren van automotive tot ruimtevaart, en hebben een leidende rol gespeeld in het vormgeven van metalen behandeling.

 2. KERBIRIO SAS

  Frankrijk

  KERBIRIO is specialist in oppervlaktebehandeling volgens meerdere methodes. Onze talrijke verschillende behandelingsmethodes, goedgekeurd door de voornaamste industriële opdrachtgevers, stelt ons in staat te voldoen aan allerlei opdrachten voor bekleding van metaal. Auto-industrie en industriële procedés: Zink alkalisch, Zink ijzer, Zink nikkel, Zink. Gelaagd door centrifugeren: Deltaprotekt, Zintek. Kataforese zwart. Luchtvaart en speciale procedés: Behandeling op Aluminium OAS, OAC, OAD, Surtec 650, Alodine, Zink Nikkel Aero, Passivering rvs, Nikkel chemisch, Nikkel elektrolytisch, Anodische oxidatie titaan, verkoperen, vertinnen, verzilveren, vergulden, verchromen. Verven: Laminair zinkspuiten: Deltaprotekt, Zintek, Primer, Epoxy, Poeder, Thermisch lakken. Voorbereiding en afwerking: Afbeitsen, Ontvetten, Gritstralen, Zandstralen, Fosfateren met zink (droog of met olie), Passivering zink, Ontgassen. Aanvullende diensten: aanvullende afwerking, sortering, verpakking, transport.

 3. SM-SERVICE, LTD

  Rusland

  Ester LLC - een innovatief bedrijf voor chemicaliën - is een filiaal van SM-Service LLC, opgericht in 2010. Wij produceren een breed assortiment chemicaliën en aanverwante producten voor de aluminium-, mijn-, papier- en pulp-, bouw, chemische en voedings- en conservenindustrie (antischuimmiddelen, corsosieremmers, losmiddelen, smeermiddelen voor het gieten, snijden en behandelen van metalen, verdikkingsmiddelen, biociden, chemische producten voor waterzuivering, vlokmiddelen en tevens chemicaliën voor huishoudelijk gebruik). Het bedrijf streeft ernaar substituten voor de import op de Russische markt te bieden en de export te verhogen. Ons bedrijf is werkzaam binnen de ontwikkeling en de productie van industriële smeermiddelen, industriële vetten en chemicaliën voor specifiek gebruik binnen talloze industriesectoren. De productie-units van het bedrijf maken het mogelijk een breed aanbod producten voor uiteenlopende sectoren te produceren. Alle processen worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en met controles bij elke productiefase.

 4. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

  Alle producten voor "chemische behandeling van metalen"

 5. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  Verified by europages badge

  De firma MAGNETIC CONSTRUCTION, opgericht in 2016, is een dynamische onderneming gespecialiseerd in de sectoren van bouw, engineering, metaal en landbouw. De firma biedt gespecialiseerde arbeidskrachten en arbeid in de sector van metaalbewerking, de uitvoering van industriële reparatiewerk- en scheepsbouwprojecten, aan wal en op zee. Het doel is om oplossingen te bieden voor behoeftes aan assemblagewerk bij de uitvoering van projecten en werkzaamheden voor al zijn klanten. De door de firma ontworpen oplossingen, waarin de volledige logistieke en administratieve assistentie is inbegrepen, zijn snelle, flexibele, betrouwbare en dynamische oplossingen. De door ons ontworpen oplossingen worden op maat ontworpen naar de specificiteit van ieder project en volledig aangepast aan de behoeftes van de klant. Om te voldoen aan de assemblagebehoeftes van zijn klanten, werkt Magnetic Construction op iedere plaats, zowel in het binnenland als in het buitenland, door strategische partnerschappen af te sluiten. Door zijn reactiecapaciteit kan MAGNETIC CONSTRUCTION grootschalige projecten afhandelen met hoogtechnische eisen. Van kleine tot grote opdrachten, het werk van MAGNETIC CONSTRUCTION omvat projecten op middelmatige of korte termijn voor scheepsreparatie en op lange termijn voor scheepsbouwprojecten. In projecten van industriële aard is de firma actief op het gebied van metalen structuren, de bouw van thermo-elektrische, petrochemische structuren en raffinaderijen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 6. PURIF'AIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2020 is PURIF'AIR een onderneming gespecialiseerd in de luchtzuivering en luchtverfrissing. Het biedt een innoverende oplossing om onaangename geuren en het rijpen van fruit, groente en bloemen tegen te gaan. Als u een snelle, efficiënte en ecologische manier zoekt om de lucht en geuren te zuiveren, heeft PURIF'AIR de juiste oplossing voor u. Purif'Air presenteert Pur'sand, ons nu best verkochte product. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbaar en 100% in Frankrijk vervaardigd poeder, ideaal te gebruiken als kattenbakvulling. Pur'sand blokkeert geuren, droogt urine en verfrist de lucht, waardoor het een onmisbare aanvulling is voor als u huisdieren heeft. De door Purif'Air gedekte sectoren zijn gevarieerd en omvatten met name: - Dierenwinkels, tuincentra, boomkwekerijen en sierteelt, - tuinbouw en groothandelaren in groente, fruit en bloemen, - detailhandel in groente, fruit en bloemen, - opslagplatformen voor korte en lange termijn, - land-, zee- of luchttransport over korte en lange afstanden, - behandeling voor kleine en grote koelcellen, - opname van koolwaterstoffen (rook en nevel). De onderneming biedt oplossingen voor een groot aantal sectors om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons voor meer informatie!

 7. RAVENSBERGER WACHS-CHEMIE BERNHARD SEIDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het productieprogramma van licht viskeuze tot pasteuze producten wordt momenteel uitgevoerd in zakjes van 5-15 gr, in aluminium tubes met een inhoud van 5 ml, in kleine en grote patronen van 60 / 150 / 310 ml, alsmede in buisvormige foliezakjes van 300 tot 600 ml. Wij produceren, vullen en verpakken chemisch-technische producten in de vloeibare sector in diverse aluminium en plastic flessen, blikken, bussen en blikverpakkingen met een minimuminhoud van 5 ml, meer dan 100, 250, 500, 1000 en 1500 ml, alsook grote verpakkingen van 20, 30, 60, 200 l tot 1.000 l. Wij produceren onze producten van alle productassortimenten ook in huismerkklanten voor industrie, handel en nijverheid.RWC-gastronomieservice rond de armatuur: Decoratieve tafellampen en accessoires, gastronomische paraffine lampolie in 13 kleuren

 8. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS is een producent van speciale chemicaliën die diverse industriële gebieden bedient voor smeermiddelen & metaalbewerkingsvloeistoffen, speciale emulgatorpakketten, zetmeellijm reologiemodificatoren, automobielchemicaliën, emulgatoren voor minerale olie en siliconenolie, ontschuimers voor siliconen en niet-siliconen en minerale olie, oleochemicaliën, textielverwerkende oliën en additieven, houtanti-apijt, OAT- en IAT-corrosieremmers voor koelvloeistoffen en warmteoverdrachtsvloeistoffen, hydraulische remvloeistoffen, antislijtage additieven, speciale en basis esters. Wij ontwikkelen chemische producten en oplossingen op maat van de klant. Wij zijn vooral zeer gespecialiseerd in de volgende producten; Emulgeerpakket oplosbare minerale olie, emulgeerpakket mengolie &kegelolie, emulgeerpakket oplosmiddel voor katoenplukkers, emulgeerpakket brei-olie, corrosie-inhibitoren voor antivries en industriële koelvloeistoffen, corrosie-inhibitorpakket dot 3 en dot 4 hydraulische remvloeistof, halfsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen voor multimetaalmachines, enz.

  Alle producten voor "chemische behandeling van metalen"

 9. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sun Chemical is een gerenommeerde chemische producent met vestigingen in Nederland en Turkije.Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van schoonmaakproducten en diverse andere chemicaliën, die wereldwijd distributeurs bedient. Wij geven prioriteit aan langdurige partnerschappen en onderhouden nauwe relaties met onze klanten, van wie velen terugkerende klanten zijn. Ons toegewijde aftersales team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en hulp om het succes van onze projecten te garanderen. Wij nodigen alle potentiële klanten uit om samen met ons, ons bedrijf naar het volgende niveau op wereldwijde schaal te tillen, aangezien wij onze chemicaliën wereldwijd inkopen en verzenden, inclusief landen als China, het VK, de VS, Kenia en Brazilië. Onze faciliteiten en producten zijn gecertificeerd door prestigieuze internationale inspectiebedrijven, zoals SGS, Bureau Veritas (BV) en de Certification Inspection Section, om kwaliteits- en veiligheidsnormen te garanderen. Onze fabrieken beschikken over ISO-certificaten, waaronder ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 en ISO 9001, en we zetten ons in om de internationale milieu- en veiligheidsnormen te handhaven. Bezoek voor meer informatie over onze producten en diensten onze website of neem direct contact met ons op via onze contactpagina voor een persoonlijk antwoord op uw vraag.

 10. ERATEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis