• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • filtrering- lucht - apparatuur

Resultaten voor

Filtrering- lucht - apparatuur - Import export

 1. TECHNICIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Technicis is een Franse filterfabrikant die gespecialiseerd is in luchtfiltratie en overspray in verfspuitcabines en industriële filtratie. Onze rol is om u te helpen uw operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd het milieu beter te beschermen in overeenstemming met ISO 14000. Wij zijn sinds 1992 fabrikant van de accordeonvouwkartonfilter voor spuitcabines en bieden ook een compleet assortiment filters geschikt voor alle merken cabines en installaties / aspiraties: - Accordeon geplisseerd kartonnen filter voor spuitcabine - glasvezelfilter (paintstop), vloerfilter voor spuitcabine - meerlaags papieren honingraatfilter voor spuitcabine - plafondfilter (plenum) voor spuitcabines - G3-voorfilters, G4 op rollen, frames of zakken - cilindrische filterpatronen voor stofverwijdering - polyestervilt filterhulzen voor stofverwijdering - actieve koolfilters voor de filtratie van vluchtige organische componenten en geuren van VOS - Verfmodule: compacte en besparende spuitcabine verkrijgbaar als kit - montagesets en frames voor uw filters - ventilatoren en motoren voor al uw wensen - zelfklevende of antistatische plastic beschermfolie voor de wanden van de cabine - verstoppingsdetectoren (drukschakelaar) - afpelbare lak. Neem contact op met onze technische teams voor meer informatie!

 2. CORAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CORAL is een onderneming die sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de installatie van industriële afzuig-, filter- en ontstoffingssystemen. Wij zijn uw partner voor al uw projecten voor het afzuigen van houtsnippers, het zuiveren van vervuilde lucht en het industrieel ontstoffen. Onze apparaten zijn met name nuttig voor het afzuigen van dampen, stof of de door uw activiteit veroorzaakte houtsnippers. Ons ontwerpbureau werkt uw project uit en biedt u de beste oplossingen door rekening te houden met de vraagstukken omtrent de processen en het milieu, waarbij uiteraard de van kracht zijnde normen worden nageleefd. We streven er namelijk naar de uitstoot van onze installaties te beperken. Daarnaast passen wij de installaties aan uw site aan en verzorgen we de installatie en plaatsing van het materiaal om een zo groot mogelijke efficiënte en de beste resultaten te garanderen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams begeleiden u van a tot z bij de uitwerking van uw project.

 3. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. ULMAIR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met onze luchtfilters bereikt u de best mogelijke, door virussen gereinigde ademlucht in de meest uiteenlopende gebieden. Of het nu gaat om een ​​kleine of grote kamer, hal of gang, verkoopruimte of wachtkamer - wij bieden u een modulaire oplossing die individueel op uw behoeften is afgestemd. Schone en veilige lucht voor u en uw klanten/gasten. Welzijn en meer veiligheid in de kamer. Vermindering van het risico op infectie door corona- en griepvirussen. Schone lucht voor mensen met allergieën en astmapatiënten door minimalisatie, enz. van een teveel aan pollen.. Verlaging van het vergelijkbare ziektecijfer (veroorzaakt door ziektekiemen, bacteriën en virussen). Verbetering van de werkprestaties in schone lucht. Versnelling van de verdeling van verse lucht in de ruimte bij ventileren. Beste kamer/-prijsindex op de markt met een prijs van slechts € 41 / m² (X80) of € 25/m² (X200)

 5. MIKROPOR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Mikropor, opgericht in 1987, is een toonaangevende fabrikant van oplossingen voor atmosferische luchtfiltratie en persluchtsystemen met hoofdkantoor in Turkije. Mikropor handelt actief met meer dan 100 landen en heeft kantoren en magazijnen in de Verenigde Staten (Houston, Michigan en New Jersey), Engeland (Burnley), België (Luik) en Duitsland (Aken). Het bedrijf beschikt over 300.000 vierkante meter overdekte productieruimte en professionele teams die over de hele wereld actief zijn. Mikropors brede productassortiment: •Atmosferische luchtfiltratie: Ventilatiefilters, hoge temperatuurfilters, EPA-, HEPA- en ULPA-filters, LAF-systemen, gasturbineluchtinlaatfilters, ATEX-filters en olienevelafscheiders. •Persluchtsystemen: Persluchtdrogers en oplossingen voor filtratie en scheiding.•Systemen voor gasopwekking: Stikstofsystemen, ademluchtsystemen en zuurstofgeneratoren.•Waterproceskoelers •-WEDM Filters: Speciaal ontworpen voor verschillende metalen zoals staal, aluminium, roestvrij staal, koper en meer. Mikropors producten van wereldklasse, waarvan klanten in meer dan 100 landen profiteren, weerspiegelen zijn streven naar innovatie en kwaliteit. "Met zijn wereldwijde bereik en 85% van zijn producten die naar vele delen van de wereld worden geëxporteerd, heeft het bedrijf zijn plaats veroverd tussen de marktleiders in de sector. Met zijn ultramoderne faciliteiten en meer dan duizend gekwalificeerde werknemers garandeert het bedrijf productie van de hoogste kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLEAN PROCESS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Clean Process GmbH is sinds 2016 leverancier en partner voor luchtfilters, cleanroomfilters en actieve kool. De oprichters zijn Jens en Nicole Müller (nu managing directors). We ondersteunen u bij de inbedrijfstelling en validatie van uw cleanroom - We stellen op verzoek onderhoudsplannen op en leveren vervangende filtermedia- We maken en bouwen vaak speciale filters en filteroplossingen voor onze klanten - Wij ondersteunen u bij de realisatie van uw project. Vooral om te voldoen aan de regelgeving en om de vereiste grenswaarden te behalen. (Ook tegenover openbare kantoren of accountantskantoren). Onze doelgroepen voor HEPA filters EPA, HEPA, ULPA: - Bedieners van HVAC-systemen, cleanrooms of werkbanken voor cleanrooms (laminar flow werkbank) - Bedieners van afzuigsystemen en luchtfiltersystemen. Wat betekent "CLEAN PROCESS"? - Het "CLEANPROCES" - is een "PDCA-METHODE" - PDCA is een afkorting en staat voor Plan-Do-Check-Act.- Vertaald betekent dit: plan-voer uit-controleer-pas aan- dit is onze standaardprocedure - dit is hoe we kwaliteit voor onze klanten (en onszelf) vanaf de allereerste stap garanderen. Onze doelgroepen voor actieve kool: - Luchtfiltertoepassingen / luchtzuivering - soldeerdampen / 3D-printen - waterbehandeling - waterzuivering / ontgifting - biogas / ontzwaveling - dechlorering / dezonering - ontkleuring - galvanische toepassingen.

 2. INSTAL-FILTER SA

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn werkzaam op het gebied van moderne technologie voor ontstoffen, filteren en neutraliseren van luchtvervuilende stoffen voor alle industrietakken. Een moderne technologische basis om onze klanten uitgebreide diensten te bieden - van ontwerp, via productie tot montage en onderhoud. We ondersteunen industrieën zoals de energiesector, verwarmings of metaalindustrie, door emissies van schadelijke bestanddelen in de atmosfeer te beperken. We garanderen hoogwaardige efficiëntie voor het beperken van de uitstoot van vervuiling met naleving van de EU normen.

 3. TECHNIFILTRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNIFILTRE, is een Distributeur, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties van luchtfiltrering, industriële filtratie, industriële afzuiging, en zuiveringstoestellen. Het is gevestigd in Montrabé, Frankrijk.

 4. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Ventilatoren - industrieel, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Stofzuigers - industrieel, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Diemoz, Frankrijk.

 5. VSM VIRUS SAFETY MASK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VSM VIRUS SAFETY MASK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 1. MATEA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATEA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Taucha, Duitsland.

 2. EUROVLIES DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROVLIES DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Neuwied, Duitsland.

 1. RICHTERS ABSAUG- UND FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RICHTERS ABSAUG- UND FILTERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Waldbröl, Duitsland.

 2. ATON SERVICE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATON SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Ventilatoren - industrieel, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Verven - machines en installaties, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Industriële aanzuiginstallaties, Sanering van het milieu - machines en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Kolchyno, Oekraïne.

 3. LYDALL GUTSCHE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LYDALL GUTSCHE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Fulda, Duitsland.

 4. FILTEC LUFTFILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTEC LUFTFILTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Rodgau, Duitsland.

 5. ELB MEDIA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELB MEDIA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Distributeur, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Grünwald, Duitsland.

 6. PROACTIVEAIR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROACTIVEAIR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Herrenberg, Duitsland.

 7. CURSA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CURSA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Distributeur, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 8. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROCARB PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering, Afvalwaterbehandeling, actieve steenkolen, waterzuivering, biogas, patronen, Waterzuivering, Filters met actieve koolstof, en Afvalwaterbehandeling. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 1. CANSER LUFTKANALBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CANSER LUFTKANALBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Fürstenfeldbruck, Duitsland.

 2. LTB AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LTB AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Liestal, Zwitserland.

 3. DESMOINES FILTER FABRIC SOLUTIONS AND MORE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DESMOINES FILTER FABRIC SOLUTIONS AND MORE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. CHOQUENET SAS

  Frankrijk

  Sinds 1925 is het bedrijf CHOQUENET gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van persfilters en diktefilters voor de industrie. Wij ontwerpen filterpersen of plateaufilters en diktefilters of kaarsenfilters naar gelang de behoeften van de klant, om de filtratie of de dehydratie te optimaliseren van de te behandelen producten naar gelang hun volume en hun densiteit. Wij produceren een breed gamma van filterapparatuur dat op uw installatie kan worden aangepast, en waarvan de capaciteit varieert van 50 l tot 17000 l, en de druk varieert van 2 tot 50 bar. Onze activiteitensectoren zijn de suikerindustrie, de levensmiddelenindustrie, chemie, metallurgie, de farmaceutische industrie, de behandeling van afvalwater in steden en industrieel afvalwater, de mijnindustrie en de papierindustrie. Onze klanten zijn SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux, enz.

 5. LLC ES SERVICE

  Rusland

  Potok" luchtreinigers zijn betrouwbare en zeer efficiënte uvc-stralen luchtkwaliteitssystemen om virussen te bestrijden. Het gaat om luchtfiltratieapparatuur die veilig is voor de menselijke gezondheid en onschadelijk voor het milieu. ES Service LLC, de Russische fabrikant van luchtzuiveringsapparatuur en -systemen, waarvan de "Potok" luchtzuiveraars het voorbeeld zijn, sluit zich aan bij de wereldtrend en bevordert de ontwikkeling van UV-technologieën om de kwaliteit van het menselijk leven te verhogen en het milieu te beschermen door gebruik te maken van luchtzuiverings - apparatuur en systemen."Potok" is de eerste Russische ingezetene van IUVA (de Internationale Ultraviolet Associatie) en staat bekend als fabrikant van een doeltreffend middel voor kiemdodende ontsmetting van gebouwen, omgevingen en planten. Het CE-merk op de Potok luchtreinigers is het bewijs dat de producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor mensen, eigendommen en de milieuverbetering en -controle.

 6. ROKON FILTERBAU GMBH

  Duitsland

  De firma Rokon Filterbau GmbH is al sinds de oprichting in 1990 gevestigd in Bielefeld Brackwede. Aanvankelijk was het bedrijf actief als producent van buis- en kanaalsystemen, maar we hebben onze activiteiten naar talloze gebieden kunnen uitbreiden. Met onze vaste kern van 30 medewerkers kunnen we vandaag de dag individuele oplossingen bieden bij ventilatie- en installatiebouw, in de procestechniek en in op het gebied van serviceverlening. De projecten worden van de planningsfase tot de levering compleet door ons uitgevoerd. Onderhouds- en reparatiecontracten vormen de afsluiting van de projectuitvoering. Leveringsprogramma: Ventilatie- en installatiebouw, procestechniek - technische installaties voor de ventilatie van ruimten - stofverwijderingsinstallaties - afzuigingsinstallaties voor oppervlaktetechniek - aerosolafzuiging - centrale stofzuiginstallaties - druk- en zuigtransportinstallaties voor schudgoten - vul- en leegstations voor bigbags - randafzuiging - mobiele afzuigstations voor reinigingswerkzaamheden - geluiddempende cabines en omkappingen voor machines

 7. DONALDSON EUROPE

  België

  Donaldson biedt op maat gesneden oplossingen voor uw perslucht-, gas- en vloeistoftoepassingen. Persluchtfilters Naast stroom, water en gas is perslucht een van de meest gebruikte energiedragers. Op grond daarvan moet bij een kwalitatief hoogwaardige conditionering van perslucht rekening worden gehouden met belangrijke aspecten zoals een economische filtratie en een op de toepassing gerichte persluchtkwaliteit. Drogers Donaldson produceert een complete lijn van perslucht koeldrogers en adsorptie- en membraandrogers om aan uw specifieke benodigdheden van luchtkwaliteit en systeemoplossingen tegemoet te komen. Condensaat beheer Donaldson biedt u betrouwbare en toekomstgerichte producten aan met het oog op economische en milieuvriendelijke condensaat afvoer en condensaat behandeling. Compressor Filtratie Donaldson biedt een compleet productprogramma voor filtratie- en systeemoplossingen voor het conditioneren van perslucht, gas en vloeistoffen.

 8. EUROPEAN AIRFILTER GROUP

  Nederland

  European Airfilter Group B.V. houdt zich sinds 1971 bezig met het vervaardigen en verkopen van filters, zoals bijvoorbeeld: - luchtfilters - filterdoek - paintstop filters - zakkenfilters - koolstoffilters - vetvang filters - persluchtfilters - hydrauliek filters - vloeistoffilters - filterslangen t.b.v. ontstoffings - luchtfilters voor een compressor - etc. De markt waarop wij actief zijn is de zogenaamde "vervangingsmarkt". Dat wil zeggen wij als aftersales filters leveren.Ons leveringsprogramma is uitgebreid te noemen. Een opsomming hiervan is in het menu te vinden. Let wel, dit is slechts een kleine greep uit ons totale assortiment.Naast het leveren van vele standaard filters, beschikken wij tevens over de mogelijkheden om zogenaamde "niet standaard" uitvoeringen, ook wel specials genoemd, speciaal voor u aan te maken. Neem gerust contact met ons op.

 9. PROFILT

  Frankrijk

  PROFILT is gespecialiseerd in kartonnen Procart-filters voor lakcabines, voor het filtreren van de lucht om de overspray op te vangen. Fabrikant van filters van geplooid karton, plenumfilters, voorfilters voor lakcabines, onderhoudsproducten, afbijtmiddelen, uitvlokmiddelen, coaguleermiddelen voor het zuiveren van lucht. Waterzuivering. Sectoren: automobiel, luchtvaart, chemie, metaalindustrie, industrie. Filter voor lakcabine. Merken: PROCART Gravimetrische kartonnen filters Producent / Exporteur. PROKRAFT Producent / Exporteur.

 10. VENTA BENELUX BV.

  Nederland

  Venta is wereldwijd dé fabrikant van luchtbevochtigings- & luchtreinigingsapparatuur. Venta Airwashers verwijderen stof, pollen, geurtjes & allergenen uit de lucht. Klanten over de hele wereld zijn sinds 1981 enthousiast over de Venta apparaten. Ze ontdoen de lucht van pollen, huisstof en haren van dieren en zorgen voor een optimale, gezonde en perfect bevochtigde omgevingslucht. Zo ontstaat een ontspannende omgeving voor allergiepatiënten, worden muziekinstrumenten en houten meubels beschermd en kunnen kinderen en volwassenen vrij ademen en zonder zorgen slapen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis