• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines

Resultaten voor

Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines - Import export

 1. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Duitsland

  MULTIVAC is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. Naast de fabricage van verpakkingsmachines richten wij ons ook op oplossingen voor het verwerken en snijden, voor het markeren en etiketteren, en voor kwaliteitsinspectie en behandeling van producten. Onze marktpositie is gebaseerd op innovatieve spitstechnologie, een uitgebreide productportefeuille en vele jaren deskundigheid en ervaring. Meer dan 85 dochterondernemingen wereldwijd bieden uitgebreid advies en technische service. Onze kwaliteit en flexibiliteit zijn het resultaat van een hoog verticaal productiegamma. Wij bedienen klanten in meer dan 140 landen.Voor meer informatie, zie: www.multivac.com.

 2. CENTAX PHARMA GMBH

  Duitsland

  Centax Pharma staat bekend om de contractproductie van voedingssupplementen. De expertise als fabrikant van eigen capsules, tabletten en sticks is een garantie voor hoogwaardige producten van constante kwaliteit. Omdat wij in Duitsland gevestigd zijn, kunnen wij snel en flexibel optreden als gespecialiseerde contractfabrikant voor u. Zowel op het gebied van de productie en verpakking van voedingssupplementen als van voeding voor speciale medische doeleinden. Wij kunnen onze knowhow reeds in de ontwerpfase van nieuwe producten inbrengen en, indien u dat wenst, zullen wij u graag adviseren om een formulering van nieuwe producten te vinden die op uw wensen is toegesneden. Wij richten ons op partnerschap en begeleiden u als een open en eerlijke partner vanaf het eerste productidee tot het afgewerkte verpakte product. Onze samenwerking als contractfabrikant is gebaseerd op loyaliteit en vertrouwen, die wij niet alleen uitdragen maar ook beleven.

 3. EACTECH®

  Portugal

  EACTECH is uw technologische partner voor de textiel-, voedings-, en farmaceutische & cosmetische industrie. We ontwerpen geïntegreerde en bedrijfsklare oplossingen, in lijn met de behoeften van de huidige en toekomstige uitdagingen. De onderneming (voorheen bekend als Esteves Alves & Carvalho) werd opgericht in 2000 in Barcelos, de Portugese hub voor hoogwaardig textiel. Sindsdien heeft het zich toegelegd op import, export, constructie op maat, en levering van apparatuur voor de textiel-, voedingsmiddelen-, en farmaceutische & cosmetische industrie. Sinds 2019 heeft het tevens een vestiging in Spanje. Wij verwerken en innoveren sinds 22 jaar het machinepark van de nationale industrie en in minstens 5 landen buiten de grenzen. Wij helpen bedrijven en managers om een optimale productiviteit te bereiken. In het kader van onze gestage groei, hebben wij nieuwe panden, een nieuwe website en een nieuw logistiekcentrum opgezet dat reeds voltooid en gevuld is met een grotere voorraad om onze partners sneller van dienst te zijn. Met een uitgebreide lijst referenties op de nationale en internationale markt is EACTECH met trots een van de meest gerespecteerde bedrijven van vandaag op het gebied van de levering van industriële uitrusting in zijn segmenten in Portugal en Spanje. Vind baanbrekende technologische oplossingen voor de textiel-, voedingsmiddelen-, farmaceutische & cosmetische sector, en meer recent de topapparatuur op het gebied van LED-reclame. Authenticiteit Uitmuntendheid. Creativiteit. Technologie. HIGHTECH GERICHT OP DE TOEKOMST

 4. SARONG SPA

  Italië

  SARONG is een privé-bedrijf gevestigd in het Noorden van Italië, in Reggiolo (RE). Het bedrijf is opgericht in 1972 met het doel om de eerste automatische verpakkingsmachine (Mod. SG-12) voor de productie van farmaceutische zetpillen op de markt te brengen. In de loop van de jaren breidde SARONG het verpakkingsassortiment uit en begon met het ontwerp en de vervaardiging van machines voor zetpillen (Mod. SAAS.) te ontwerpen en te vervaardigen. Lam Sarong is gevestigd in Reggiolo (RE).

 5. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italië

  La Dolzan Impianti is een bedrijf dat als vele jaren actief is op het gebied van het verwezenlijken van verpakkingsmachines. Het bedrijf Galliera Veneta, in de provincie Padua, richt zich op de mechanische, zoetigheden-, chemische, farmaceutische en voedingssectoren door het leveren van verpakkingsmachines voor systemen met vlakke bodem, gedeeltelijk vacuüm, vacuüm. De installaties die door het bedrijf worden geleverd, zijn geschikt voor verpakkingen van materiaal van variërend gewicht en afmeting.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Duitsland

  STRUBL GmbH & Co. KG is een bedrijf uit de kunststofverwerkende industrie met een 65-jarige traditie in de sectoren (1) cleanroom-verpakkingen: Folie en tasjes uit de cleanroom als GMP-geschikte primaire en secondaire verpakkingsmiddelen voor het gebruik in cleanroom-productie (2) Plug&Pack® verpakkingssystemen: flexibele automatiseringssystemen voor verpakkingsprocessen maken efficiëntie in het verpakkingsproces (3) van folieverpakkingen mogelijk: kunststofverpakkingen voor industriële en consumptiegoederen.

 2. ALLPAX GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. ITEK GMBH

  Duitsland

 4. A&D VERPACKUNGSMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 5. WOLF VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 1. VALDAMARK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Valdamark Ltd is in het VK gevestigde fabrikanten en leveranciers van op maat gemaakte folieverpakkingen en heatseals voor uiteenlopende projecten en toepassingen. Onze fabriek is centraal gelegen in Manchester en biedt een gunstige locatie om zowel nationale als internationale bestellingen te leveren met de kortste levertermijnen binnen onze niche. Het bedrijf verkoopt sinds 1977, we zijn begonnen als een band- en kleefstoffenconverter. De verbeteringen die volgden in de verpakkingstechnologie, hebben ons in staat gesteld om andere expertisegebieden te ontwikkelen. Naarmate onze reputatie op het gebied van klantenservice toenam, hebben we onze tijdige bezorgservice uitgebreid. We zijn eveneens in het bezit van onze eigen op maat gemaakte snijservice en we zijn begonnen met een groot assortiment verbruiksartikelen van premium merken. Onze kernactiviteit is op bestelling gemaakte folieverpakkingen. Oplossingen voor vochtschade en corrosiebescherming zijn een specialiteit, waarbij de nadruk ligt op het indrukwekkende assortiment van Valstrong ® barrière-verpakkingslaminaten.

  Alle producten voor "chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines"

 2. CONFORMA

  België

  Conforma is een GMP en ISO 13485 : 2003 gecertificeerd farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van semi-vaste stoffen en vloeistoffen . Met ons ervaren team van deskundigen en wetenschappers, geavanceerde technologie en apparatuur, bieden wij de wereldwijde markt met contract manufacturing services, variërend van formulering van het product en de ontwikkeling tot de levering van het eindproduct. Wij zijn een leider in kleine tot middelgrote series, waaronder klinische trial hoeveelheden. Onze toewijding aan onze klanten blijft ongeëvenaard. Met een niet aflatende streven, willen we innovatieve oplossingen, ambachtelijke winnende strategieën en geven nauwkeurige uitvoering in het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Op tijd. In het budget.

 1. ATEP

  Frankrijk

  ATEP, Atelier Technique Equipement Pharmaceutique, is een belangrijk lid van de Cosmetic Valley. ATEP is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van verpakkingsgereedschap voor de farmaceutische, cosmetica-, en voedingsmiddelenindustrie. ATEP heeft zijn eigen engineeringafdeling en kan daardoor gereedschap op maat creëren om aan uw behoeften te voldoen en uw verpakkingslijnen te optimaliseren. ATEP vervaardigt ook onderdelen op maat, groot gereedschap en reserveonderdelen. ATEP is zeer reactief en beantwoordt uw offerte-aanvragen binnen maximaal 7 dagen, afhankelijk van de ingewikkeldheid van het artikel. Het bedrijf is erg trots op de kwaliteit van zijn productie die het aan de BPF, GMP en FDA normen onderwerpt, waardoor iedere niet-conformiteit kan worden opgespoord. ATEP is bijzonder reactief, biedt korte levertermijnen, een grotere flexibiliteit, een klantenservice van kwaliteit en lagere prijzen dan die van fabrikanten van verpakkingsmachines.

 2. AMBIPACK B.V.

  Nederland

  Ambi Pack is een onafhankelijk familiebedrijf met eigen vakmensen en eigen productie- en verpakkingslijnen. Bij Ambi pack beschikken we over een technologisch hoogwaardig machinepark, verdeeld over verschillende locaties. Ambi Pack is gevestigd op het industrieterrein ‘De Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat wij de techniek beheersen, kunnen we met u meedenken over naadloze processen, efficiënte oplossingen en echt onderscheidende producten en verpakkingen. We helpen u inspelen op veranderende klantwensen door snel te schakelen en flexibel mee te bewegen en zelfs mee te investeren in nieuwe technieken of toepassingen. U profiteert van ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende markten. We kennen de regels en richtlijnen en denken met u mee over slimme productie, onderscheidende verpakkingen en extra services waarmee u uw voorsprong vergroot. We beschikken over volautomatische productie- en verpakkingslijnen en toch gaat niets bij ons op de automatische piloot. Zo maken we echt iets bijzonders van elke batch.

 3. INTEGRATING TOTAL SOLUTIONS (ITS)

  België

  ITS : tape, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. ITS  realiseert duurzame verklevingsprojecten en verpakkingsprojecten waarbij kwaliteit en kostenefficiëntie primeert.  Dankzij onze kennis, ervaring en pragmatische aanpak halen we aantoonbare resultaten op maat van onze klanten. Onze klanten zijn zowel KMO’s als internationale bedrijven uit diverse sectoren zoals logistiek, automotive, bouw, landbouw, voeding, chemie, metaal en hout. Zij kunnen bij ons terecht voor :  technische kleefbanden voor gebruik in industriële en logistieke omgevingen, dispensers en afrolsystemen voor kleefband en zelfklevende folies, omsnoeringsmateriaal en omsnoeringsmachines, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines.

 4. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

  Nederland

  Intropack & Muskopak produceren en leveren verpakkingsmachines voor de food en non-food industrie, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn importeur van o.a. Polystar-sealers. Wij produceren zelf onze eigen Galaxy weegmachines, verticale- & horizontale vul- en sluit-machines, draaitafels en speciaal machines onder de naam IMH (Intropack Machinery Holland). Onder de naam Muskopak leveren wij gebruikte machines.

 5. ENVASEF, PROCESOS EFICIENTES SL

  Spanje

 6. GRUBER A/S

  Duitsland

 7. HASSIA-REDATRON GMBH

  Duitsland

 8. WHITESTEEL GMBH

  Duitsland

 1. ROTA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Roemenië

 3. BRITPHARM

  Verenigd Koninkrijk

 4. PACKWELL INDIA

  India

 5. GLOBALPACK TECNICS

  Spanje

 6. IDC PACK

  Frankrijk

 7. MARCHESINI GROUP SPA

  Italië

 8. VPT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 9. SHANGHAI MARYA PHARMACEUTICAL ENGINEERING AND PROJECT CO., LTD.

  Verenigde Staten

 10. GDH MAKINA LTD.

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines - Import export

Aantal resultaten

292 bedrijven