• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines

Resultaten voor

Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines - Import export

 1. MH MULTIPACK SDN BHD

  Maleisië

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD is een dynamisch en innovatief bedrijf dat een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop Maleisiërs toegang hebben tot gezondheidszorg. Als toonaangevende aanbieder van mobiele gezondheidszorg in Maleisië brengen we gezondheidszorgdiensten rechtstreeks naar de huisdeur van mensen, waardoor medische zorg van hoge kwaliteit eenvoudig toegankelijk en handig is. We maken gebruik van ultramoderne technologie en een team van hoogopgeleide zorgprofessionals om een breed scala aan diensten te leveren, waaronder medische consulten, diagnostische tests, medicijnverstrekking en gezondheidsscreeningsprogramma's. MH MULTIPACK SDN BHD wordt gedreven door een missie om de kloof tussen traditionele gezondheidszorgsystemen en de eisen van een moderne levensstijl te overbruggen. Door gebruik te maken van digitale platforms en mobiele applicaties hebben we een naadloze en gebruiksvriendelijke interface gecreëerd waarmee patiënten toegang hebben tot gezondheidszorg wanneer het hun uitkomt. Of het nu gaat om een drukbezette professional die onmiddellijk medische hulp nodig heeft of een oudere die regelmatig gecontroleerd moet worden, wij zorgen ervoor dat gezondheidszorg binnen handbereik is. We leggen sterk de nadruk op het handhaven van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Alle gezondheidsdiensten worden geleverd door gediplomeerde artsen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om juiste diagnoses en effectieve behandelingen te garanderen. Het bedrijf volgt ook strikte protocollen voor medicatiebeheer en houdt zich aan de hoogste ethische normen, waarbij privacy en vertrouwelijkheid van patiënten voorop staan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. CENTAX PHARMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Centax Pharma staat bekend om de contractproductie van voedingssupplementen. De expertise als fabrikant van eigen capsules, tabletten en sticks is een garantie voor hoogwaardige producten van constante kwaliteit. Omdat wij in Duitsland gevestigd zijn, kunnen wij snel en flexibel optreden als gespecialiseerde contractfabrikant voor u. Zowel op het gebied van de productie en verpakking van voedingssupplementen als van voeding voor speciale medische doeleinden. Wij kunnen onze knowhow reeds in de ontwerpfase van nieuwe producten inbrengen en, indien u dat wenst, zullen wij u graag adviseren om een formulering van nieuwe producten te vinden die op uw wensen is toegesneden. Wij richten ons op partnerschap en begeleiden u als een open en eerlijke partner vanaf het eerste productidee tot het afgewerkte verpakte product. Onze samenwerking als contractfabrikant is gebaseerd op loyaliteit en vertrouwen, die wij niet alleen uitdragen maar ook beleven.

 3. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MULTIVAC is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. Naast de fabricage van verpakkingsmachines richten wij ons ook op oplossingen voor het verwerken en snijden, voor het markeren en etiketteren, en voor kwaliteitsinspectie en behandeling van producten. Onze marktpositie is gebaseerd op innovatieve spitstechnologie, een uitgebreide productportefeuille en vele jaren deskundigheid en ervaring. Meer dan 85 dochterondernemingen wereldwijd bieden uitgebreid advies en technische service. Onze kwaliteit en flexibiliteit zijn het resultaat van een hoog verticaal productiegamma. Wij bedienen klanten in meer dan 140 landen.Voor meer informatie, zie: www.multivac.com.

 4. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  La Dolzan Impianti is een bedrijf dat als vele jaren actief is op het gebied van het verwezenlijken van verpakkingsmachines. Het bedrijf Galliera Veneta, in de provincie Padua, richt zich op de mechanische, zoetigheden-, chemische, farmaceutische en voedingssectoren door het leveren van verpakkingsmachines voor systemen met vlakke bodem, gedeeltelijk vacuüm, vacuüm. De installaties die door het bedrijf worden geleverd, zijn geschikt voor verpakkingen van materiaal van variërend gewicht en afmeting.

 5. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STRUBL GmbH & Co. KG is een bedrijf uit de kunststofverwerkende industrie met een 65-jarige traditie in de sectoren (1) cleanroom-verpakkingen: Folie en tasjes uit de cleanroom als GMP-geschikte primaire en secondaire verpakkingsmiddelen voor het gebruik in cleanroom-productie (2) Plug&Pack® verpakkingssystemen: flexibele automatiseringssystemen voor verpakkingsprocessen maken efficiëntie in het verpakkingsproces (3) van folieverpakkingen mogelijk: kunststofverpakkingen voor industriële en consumptiegoederen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALLPAX GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALLPAX GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Papenburg, Duitsland.

 2. ITEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITEK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Schwäbisch Hall, Duitsland.

 3. A&D VERPACKUNGSMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A&D VERPACKUNGSMASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Weißensberg, Duitsland.

 4. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Felsmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Banderolleermachines, Felsmachines, sluitmachines, gecombineerde, voor flessen, verpakkingsmachines met film, thermische persvormmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 5. CONFORMA

  België

  Conforma is een GMP en ISO 13485 : 2003 gecertificeerd farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van semi-vaste stoffen en vloeistoffen . Met ons ervaren team van deskundigen en wetenschappers, geavanceerde technologie en apparatuur, bieden wij de wereldwijde markt met contract manufacturing services, variërend van formulering van het product en de ontwikkeling tot de levering van het eindproduct. Wij zijn een leider in kleine tot middelgrote series, waaronder klinische trial hoeveelheden. Onze toewijding aan onze klanten blijft ongeëvenaard. Met een niet aflatende streven, willen we innovatieve oplossingen, ambachtelijke winnende strategieën en geven nauwkeurige uitvoering in het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Op tijd. In het budget.

 1. ATEP

  Frankrijk

  ATEP, Atelier Technique Equipement Pharmaceutique, is een belangrijk lid van de Cosmetic Valley. ATEP is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van verpakkingsgereedschap voor de farmaceutische, cosmetica-, en voedingsmiddelenindustrie. ATEP heeft zijn eigen engineeringafdeling en kan daardoor gereedschap op maat creëren om aan uw behoeften te voldoen en uw verpakkingslijnen te optimaliseren. ATEP vervaardigt ook onderdelen op maat, groot gereedschap en reserveonderdelen. ATEP is zeer reactief en beantwoordt uw offerte-aanvragen binnen maximaal 7 dagen, afhankelijk van de ingewikkeldheid van het artikel. Het bedrijf is erg trots op de kwaliteit van zijn productie die het aan de BPF, GMP en FDA normen onderwerpt, waardoor iedere niet-conformiteit kan worden opgespoord. ATEP is bijzonder reactief, biedt korte levertermijnen, een grotere flexibiliteit, een klantenservice van kwaliteit en lagere prijzen dan die van fabrikanten van verpakkingsmachines.

 2. SISMATEC

  Nederland

  Sismatec heeft als Stephan Nederland B.V. bijna een halve eeuw ervaring in hoogwaardige procestechnologie in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Sismatec levert machines van topmerken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Bovendien hebben wij een 24-uurs servicedienst en kunnen standaard onderdelen vaak uit voorraad geleverd worden. Stephan, TREIF, Turbo, Rex, Proseal, Webomatic, Bilwinco, Vakona, Mado en Günther.

 1. VISTALINK

  België

  VistaLink is een gespecialiseerde machinevisie-systeemintegrator. Gebruik makend van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machinevisie-technologie leveren wij op maat gemaakte oplossingen aan eindklanten, machinebouwers en OEM's in gereguleerde industrieën. VistaLink biedt oplossingen voor kwaliteitsinspectie en track & trace, alsook vision guided robotics om uw supply chain op een gevalideerde manier te beveiligen. Dit gebeurt met behulp van strategische locaties in heel Europa die zowel lokale als internationale ondersteuning bieden aan onze klanten.

 2. AMBIPACK B.V.

  Nederland

  Ambi Pack is een onafhankelijk familiebedrijf met eigen vakmensen en eigen productie- en verpakkingslijnen. Bij Ambi pack beschikken we over een technologisch hoogwaardig machinepark, verdeeld over verschillende locaties. Ambi Pack is gevestigd op het industrieterrein ‘De Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat wij de techniek beheersen, kunnen we met u meedenken over naadloze processen, efficiënte oplossingen en echt onderscheidende producten en verpakkingen. We helpen u inspelen op veranderende klantwensen door snel te schakelen en flexibel mee te bewegen en zelfs mee te investeren in nieuwe technieken of toepassingen. U profiteert van ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende markten. We kennen de regels en richtlijnen en denken met u mee over slimme productie, onderscheidende verpakkingen en extra services waarmee u uw voorsprong vergroot. We beschikken over volautomatische productie- en verpakkingslijnen en toch gaat niets bij ons op de automatische piloot. Zo maken we echt iets bijzonders van elke batch.

 3. INTEGRATING TOTAL SOLUTIONS (ITS)

  België

  ITS : tape, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. ITS  realiseert duurzame verklevingsprojecten en verpakkingsprojecten waarbij kwaliteit en kostenefficiëntie primeert.  Dankzij onze kennis, ervaring en pragmatische aanpak halen we aantoonbare resultaten op maat van onze klanten. Onze klanten zijn zowel KMO’s als internationale bedrijven uit diverse sectoren zoals logistiek, automotive, bouw, landbouw, voeding, chemie, metaal en hout. Zij kunnen bij ons terecht voor :  technische kleefbanden voor gebruik in industriële en logistieke omgevingen, dispensers en afrolsystemen voor kleefband en zelfklevende folies, omsnoeringsmateriaal en omsnoeringsmachines, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines.

 4. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

  Nederland

  Intropack & Muskopak produceren en leveren verpakkingsmachines voor de food en non-food industrie, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn importeur van o.a. Polystar-sealers. Wij produceren zelf onze eigen Galaxy weegmachines, verticale- & horizontale vul- en sluit-machines, draaitafels en speciaal machines onder de naam IMH (Intropack Machinery Holland). Onder de naam Muskopak leveren wij gebruikte machines.

 5. GEA PHARMA SYSTEMS - COURTOY

  België

  GEA Process Engineering - Courtoy is een dynamische, technologisch hoogwaardige en exportgerichte onderneming waar geavanceerde machines worden gebouwd voor het vervaardigen van medicijnen in tabletvorm. In functie van de specifieke klantenbehoeften worden deze rotatieve tabletteerpersen deels en soms volledig op maat ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd.

 6. BORVAL

  België

  Chemische nijverheid, verpakking bedrijf.

 7. ENVASEF, PROCESOS EFICIENTES SL

  Spanje

  Het bedrijf ENVASEF, PROCESOS EFICIENTES SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren inpakmachines voor verpakking., machines voor vullen in zakjes voor verpakking, en doseerapparaten voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Algemesí(valencia), Spanje.

 8. KARMELLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KARMELLE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, flessenkurkers, machines voor het vullen en verpakken van planten, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, en flessenetiketteermachines. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

 1. GRUBER A/S

  Duitsland

  Het bedrijf GRUBER A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. HASSIA-REDATRON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HASSIA-REDATRON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Butzbach, Duitsland.

 3. WHITESTEEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WHITESTEEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische verpakkingslijn. Het is gevestigd in Wildau, Duitsland.

 4. MARCHESINI GROUP SPA

  Italië

  Het bedrijf MARCHESINI GROUP SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, packaging voor cosmetica, machines voor blisterverpakking, en Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is gevestigd in Pianoro, Italië.

 5. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Verpakkingen, thermoplastische bekleding, thermoplastisch polyurethaan, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, en Verpakkingen. Het is gevestigd in Bietigheim-bissingen, Duitsland.

 6. CAMPAK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CAMPAK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Basel, Zwitserland.

 7. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palettiseermachines, Inkistmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Reprografie - machines en materialen, Palettiseermachines, Inkistmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Crailsheim, Duitsland.

 8. VPT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VPT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 9. ROTA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ROTA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Wehr, Duitsland.

 10. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Montage en demontage van industriële constructies, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketels - gietijzer, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Montage en demontage van industriële constructies, en Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis