• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemische industrie - machines en materialen

Resultaten voor

Chemische industrie - machines en materialen - Import export

 1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sun Chemical is een gerenommeerde chemische producent met vestigingen in Nederland en Turkije.Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van schoonmaakproducten en diverse andere chemicaliën, die wereldwijd distributeurs bedient. Wij geven prioriteit aan langdurige partnerschappen en onderhouden nauwe relaties met onze klanten, van wie velen terugkerende klanten zijn. Ons toegewijde aftersales team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en hulp om het succes van onze projecten te garanderen. Wij nodigen alle potentiële klanten uit om samen met ons, ons bedrijf naar het volgende niveau op wereldwijde schaal te tillen, aangezien wij onze chemicaliën wereldwijd inkopen en verzenden, inclusief landen als China, het VK, de VS, Kenia en Brazilië. Onze faciliteiten en producten zijn gecertificeerd door prestigieuze internationale inspectiebedrijven, zoals SGS, Bureau Veritas (BV) en de Certification Inspection Section, om kwaliteits- en veiligheidsnormen te garanderen. Onze fabrieken beschikken over ISO-certificaten, waaronder ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 en ISO 9001, en we zetten ons in om de internationale milieu- en veiligheidsnormen te handhaven. Bezoek voor meer informatie over onze producten en diensten onze website of neem direct contact met ons op via onze contactpagina voor een persoonlijk antwoord op uw vraag.

 2. PC-LABORSYSTEM GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  PC Laborsystem is gespecialiseerd in de fabricage van klantspecifieke meng- en dispergeermachines voor laboratoria en technische centra.Afhankelijk van uw wensen bieden wij eenvoudige machines met diverse besturingen tot procesgestuurde combi-mengmachines, onze hoogwaardige machines worden vervaardigd volgens de laatste inzichten in de mengtechniek.Dankzij het optimale samenspel van koppel en toerental kunnen zowel laag- als hoogviskeuze producten verwerkt worden.De speciaal door ons vervaardigde meng- en roergereedschappen voor verschillende taken garanderen optimale verwerkingsresultaten. Deskundig advies over procestechniek en het ontwerp van mengsystemen.Gezamenlijke acceptatie met de klant voordat de machines in onze productiefaciliteit worden afgeleverd, instructie in machine- en veiligheidstechniek.24-uurs service voor reserveonderdelen.Een compleet programma voor laboratoriumgebruik.Onderhoud (onderhoudscontract)

 3. LINDEBOOM HOLDING B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  LindeBoom Holding B.V., opgericht in 1996, is de grootste chemische onderneming binnen Europa en erkend voor de uitzonderlijke aanwezigheid op de internationale markt voor chemicaliën. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het exporteren van een brede waaier chemische producten en kan bogen op expertise op het gebied van betonmixen, chemicaliën voor de mijnbouw, bestanddelen voor verzorgingsproducten, messtoffen voor de landbouw en meer. Onze inzet strekt verder dan de aangeboden productlijnen; wij interesseren ons voornamelijk in chemicaliën afkomstig uit Nederland, die onze diverse portfolio en de uitgebreide industriële kennis in de schijnwerpers zetten. Wij streven naar soepele en nauwe banden met onze klanten overal ter wereld en proberen vragen dan ook zo snel mogelijk te beantwoorden en uitgebreide en duidelijke prijsopgaves te verstrekken. Vanaf het begin van ons bestaan is de klanttevredenheid een bron van trots en blijft een constant doel voor de toekomst. Wij gaan verder dan louter leveren; wij streven er tevens naar onze klanten bij te staan om optimale oplossingen te vinden voor hun samenstellingen en de hieraan verbonden technische uitdagingen. Daarnaast is het organiseren van gemengde verzendingen voor diverse artikelen, ongeacht de hoeveelheden, één van onze troeven, bieden we aantrekkelijke prijzen, flexibele leveringsschema's en gunstige betaalvoorwaarden. LindeBoom Holding B.V. leeft de meest strenge normen na en verkreeg het ISO9001: 2008 Certificaat voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Ons bedrijf werd tevens goedgekeurd door SGS als een gecontroleerde leverancier, een getuige van onze constante inzet voor uitmuntendheid bij elk stap van onze werkzaamheden.

 4. BUSS-SMS-CANZLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn de nummer één in verdampingstechnologie van dunne lagen en zijn een internationale leider in droogtechnologie en hoogviskeuze technologie. We ontwikkelen en bouwen apparaten en installaties bijv. voor het verdampen, drogen en verwerken van hoogviskeuze materialen, precies zoals u ze nodig hebt: extreem nauwkeurig, efficiënt en wanneer het erop aankomt - zeer innovatief.

 5. CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Sprockhövel, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LINK INDUSTRIAL - AGITADORES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINK INDUSTRIAL - AGITADORES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële roerwerken, ROERWERKEN, VLOEISTOFMENGERS, Mengmachine, pneumatische roerwerken, nutsche filters, en microniserende maalmachines. Het is gevestigd in Rubi-Barcelona, Spanje.

 2. HITEC ZANG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HITEC ZANG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Herzogenrath, Duitsland.

 3. CONSARCTIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONSARCTIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Westerngrund, Duitsland.

 4. SMITO-TECHNIC GMBH

  Duitsland

  SMiTO-Technic GmbH is een zeer gespecialiseerd bedrijf voor de ontwikkeling en productie van chemische verfafbijtinstallaties.Wat begon met dompellakken is inmiddels uitgebreid tot een modulair systeemconcept.Verfstripsystemen van verschillende groottes zijn beschikbaar, praktische accessoires en gecoördineerde verbeteringen die een hoge mate van flexibiliteit mogelijk maken.De basisversies van de verfverwijderingsbassins kunnen b.v. aangevuld met manuele hefeenheden, die het hanteren van de onderdelen vereenvoudigen en direct contact met de chemicaliën vermijden.De dompellakbekkens kunnen worden omgezet in semi- of volautomatische multi-pool systemen, die niet alleen zorgen voor verfstripping maar ook voor het spoelen en transporteren van goederen in een complete oplossing.Volautomatische verfstripsystemen in sproeivorm en klantspecifieke speciale apparatuur maken net zo goed deel uit van de productportfolio als complete pakketten voor installaties met passende verfstripchemie.

 5. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italië

  Marco Mora levert compleet gereviseerde tweedehands industriële centrifugeermachines met een garantie zoals de nieuwe machines. Industriële centrifugeermachines en separators met verschillende productiecapaciteiten en bestemd voor diverse toepassingen in bedrijven wereldwijd. De klanten die gebruik maken van de machines van Marco Mora zijn terug te vinden in diverse sectoren: zuivel en kaas, voedingsmiddelen en conserven, wijn, dranken op basis van fruit, minerale oliën, brandstoffen, cosmetica en farmaceutische producten.

 1. STAMIXCO AG

  Zwitserland

  Stamixco ontwikkelt en produceert een scala van statische mixers (vaste mixers zonder bewegende onderdelen) voor de ononderbroken verwerking van polymeren, vloeistoffen, gassen en slib. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van vloeistoffen met hoge viscositeit. Voorbeelden van basisbewerkingen zijn het mixen/vermengen van materiaal met vergelijkbare of zeer verschillende viscositeit en van volumetrische fluxen zoals het smeltfluxpercentage bij het spuitgieten van kunststof, extrusie en mixen voor de polymeerproductie; ononderbroken polymeriseren van bufferstromingsreactoren; verwarmen en koelen van viscose materialen en kunststof - statische wegwerpmixer voor harssystemen met 2 componenten. Denkt u dat onze technologie of producten geschikt zijn voor uw toepassingen? Ga dan in gesprek met onze engineers die met plezier een ontwerp en een prijsopgave sturen. U kunt bij ons zowel terecht voor standaardproducten die klaar zijn voor verzending als voor gebruikersspecifieke statische mixers.

 2. BIO-RAD LABORATORIES

  België

  Het bedrijf werd in eerste instantie bezig met de ontwikkeling en productie van specialistische chemicaliën gebruikt in biochemische, farmaceutische, en andere life science onderzoek toepassingen. Vandaag, Bio-Rad produceert en levert life science onderzoek, gezondheidszorg, analytische chemie, en andere markten met producten en systemen die worden gebruikt om complexe chemische en biologische materialen te scheiden en te identificeren, te analyseren, en te zuiveren van hun onderdelen. Bio-Rad is actief in zes segmenten: Life Science Research, Clinical Diagnostics, Process Scheidingen, Food Science, spectroscopie, en Life Science Education. Alle segmenten zijn wereldwijd actief. Klanten Bio-Rad's behoren ziekenhuizen, grote onderzoeksinstellingen, biotechnologische en farmaceutische bedrijven, en secundaire en tertiaire academische instellingen.

 1. PLINKE GMBH

  Duitsland

  PLINKE is een installatiebouwer en levert speciale installaties voor de reiniging en het concentreren van salpeterzuur HNO3 NACSAC®, MAGNAC®, HNO3 NAPC®, H2SO4 SAC® en HCI zoutzuur, adiabatisch nitreren van Nitrobenzol NB met geïntegreerde zwavelzuur herconcentratie SAC® en NOx-Absorptie met recycling van salpeterzuur HNO3. Afvalzwavelzuur, afvalsalpeterzuur en mengsels met organische verontreinigingen kunnen verwerkt worden (bijvoorbeeld afvalzuur en nitreerprocessen).

 2. ANDRITZ GOUDA BV

  Nederland

  ANDRITZ Gouda BV is onderdeel van de ANDRITZ Group uit Oostenrijk en behoort tot de divisie Separation. ANDRITZ Separation produceert en levert scheidingstechnieken voor de voedingsmiddelen, chemische en afvalverwerkende industrie. In het portfolio vindt u onder andere walsdrogers, helix drogers, plaatdrogers, peddeldrogers en flaker, coolers, decanters, separators, centrifuges, filters en pompen.

 3. BURISA

  België

  Burisa : Neutralisatie van ondergrondse stookolietanks.

 4. BP CHEMBEL

  België

  Vervaardiging van andere organische chemische basisproducten.

 5. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Duitsland

  Het bedrijf FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, Breek- en maalmachines, instrumenten voor opnames, en machines en uitrustingen voor het verkorrelen en de vermaling van rubber. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

 6. RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren doseersystemen, doseerpompen, en statische mengmachines. Het is gevestigd in Gablitz, Oostenrijk.

 7. FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU

  Zwitserland

  Het bedrijf FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Amriswil, Zwitserland.

 8. MARTIN JAIS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MARTIN JAIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mitterscheyern, Duitsland.

 1. HAL-ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAL-ENGINEERING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingenieur- en engineeringonderzoeken van platformen en offshore installaties, advies in engineering, ingenieursbureau, en engineering voor industriële toepassingen. Het is gevestigd in Halle (saale), Duitsland.

 2. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Corrosiewerende bekledingen, transportbanden, v-snaren, en transportbanden. Het is gevestigd in Hallein, Oostenrijk.

 3. HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL

  Italië

  Het bedrijf HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwerp van medische apparatuur. Het is gevestigd in Marano Vicentino, Italië.

 4. ROTESCHEMIE.DE

  Duitsland

  Het bedrijf ROTESCHEMIE.DE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bad Homburg, Duitsland.

 5. TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA

  Italië

  Het bedrijf TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, Autoclaven, Serums en vaccins, Autoclaven, klinische chemische analysators, en installaties voor ultrafiltratie van water. Het is gevestigd in Lacchiarella, Italië.

 6. STUEBBE

  Duitsland

  Het bedrijf STUEBBE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metrologie. Het is gevestigd in Vlotho, Duitsland.

 7. SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO

  Italië

  Het bedrijf SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, Industrieel onderhoud, revisie van mechanische constructies en installaties, packaging, en verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Paderno Dugnano, Italië.

 8. ZSCHIMMER & SCHWARZ

  Spanje

  Het bedrijf ZSCHIMMER & SCHWARZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, en chemische bijt- en slijpmiddelen. Het is gevestigd in Villareal (castellón), Spanje.

 9. CONTA PRONAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CONTA PRONAT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 10. H2LOIRE S.A.R.L.

  Frankrijk

  Het bedrijf H2LOIRE S.A.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Retentiebak. Het is gevestigd in Tours, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Chemische industrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

1.496 Bedrijven