• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemische industrie - machines en materialen

Resultaten voor

Chemische industrie - machines en materialen - Import export

 1. PC-LABORSYSTEM GMBH

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  PC Laborsystem is gespecialiseerd in de fabricage van klantspecifieke meng- en dispergeermachines voor laboratoria en technische centra.Afhankelijk van uw wensen bieden wij eenvoudige machines met diverse besturingen tot procesgestuurde combi-mengmachines, onze hoogwaardige machines worden vervaardigd volgens de laatste inzichten in de mengtechniek.Dankzij het optimale samenspel van koppel en toerental kunnen zowel laag- als hoogviskeuze producten verwerkt worden.De speciaal door ons vervaardigde meng- en roergereedschappen voor verschillende taken garanderen optimale verwerkingsresultaten. Deskundig advies over procestechniek en het ontwerp van mengsystemen.Gezamenlijke acceptatie met de klant voordat de machines in onze productiefaciliteit worden afgeleverd, instructie in machine- en veiligheidstechniek.24-uurs service voor reserveonderdelen.Een compleet programma voor laboratoriumgebruik.Onderhoud (onderhoudscontract)

  Website Open In New icon
 2. SMITO-TECHNIC GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  SMiTO-Technic GmbH is een zeer gespecialiseerd bedrijf voor de ontwikkeling en productie van chemische verfafbijtinstallaties.Wat begon met dompellakken is inmiddels uitgebreid tot een modulair systeemconcept.Verfstripsystemen van verschillende groottes zijn beschikbaar, praktische accessoires en gecoördineerde verbeteringen die een hoge mate van flexibiliteit mogelijk maken.De basisversies van de verfverwijderingsbassins kunnen b.v. aangevuld met manuele hefeenheden, die het hanteren van de onderdelen vereenvoudigen en direct contact met de chemicaliën vermijden.De dompellakbekkens kunnen worden omgezet in semi- of volautomatische multi-pool systemen, die niet alleen zorgen voor verfstripping maar ook voor het spoelen en transporteren van goederen in een complete oplossing.Volautomatische verfstripsystemen in sproeivorm en klantspecifieke speciale apparatuur maken net zo goed deel uit van de productportfolio als complete pakketten voor installaties met passende verfstripchemie.

  Website Open In New icon
 3. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Emile Maurin Composants, gespecialiseerd adviseur in standaardcomponenten sinds 1871, biedt u oplossingen die aan uw industrieel procedé zijn aangepast. Dankzij onze expertise kunnen wij aan al uw eisen voldoen, op alle mogelijke toepassingsgebieden. Als marktleider biedt Emile Maurin u een diep en breed assortiment met meer dan 59 000 referenties, meer dan 250 000 beschikbare 3D modellen in 90 formaten, vrij toegankelijk op onze website of via onze gratis te downloaden 3D-software. Diverse vormen van technische ondersteuning, gebruiksaanwijzingen, handleidingen om een keuze te maken voor uw technici, inkopers, verkopers enz. Een deskundigenteam voor kwaliteitsservice. Levering binnen 24 uur, zonder verplichte minimumbestelling. Emile Maurin verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. Elke maand komen er tientallen referenties bij om u de meest recente nieuwigheden ter beschikking te stellen die de markt te bieden heeft.

  Website Open In New icon
 4. BUSS-SMS-CANZLER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn de nummer één in verdampingstechnologie van dunne lagen en zijn een internationale leider in droogtechnologie en hoogviskeuze technologie. We ontwikkelen en bouwen apparaten en installaties bijv. voor het verdampen, drogen en verwerken van hoogviskeuze materialen, precies zoals u ze nodig hebt: extreem nauwkeurig, efficiënt en wanneer het erop aankomt - zeer innovatief.

  Website Open In New icon
 5. CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. LINK INDUSTRIAL - AGITADORES

  Spanje

  Verified by Europages badge
 2. CONSARCTIC GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. HITEC ZANG GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. MARTIN JAIS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italië

  Marco Mora levert compleet gereviseerde tweedehands industriële centrifugeermachines met een garantie zoals de nieuwe machines. Industriële centrifugeermachines en separators met verschillende productiecapaciteiten en bestemd voor diverse toepassingen in bedrijven wereldwijd. De klanten die gebruik maken van de machines van Marco Mora zijn terug te vinden in diverse sectoren: zuivel en kaas, voedingsmiddelen en conserven, wijn, dranken op basis van fruit, minerale oliën, brandstoffen, cosmetica en farmaceutische producten.

 1. STAMIXCO AG

  Zwitserland

  Stamixco ontwikkelt en produceert een scala van statische mixers (vaste mixers zonder bewegende onderdelen) voor de ononderbroken verwerking van polymeren, vloeistoffen, gassen en slib. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van vloeistoffen met hoge viscositeit. Voorbeelden van basisbewerkingen zijn het mixen/vermengen van materiaal met vergelijkbare of zeer verschillende viscositeit en van volumetrische fluxen zoals het smeltfluxpercentage bij het spuitgieten van kunststof, extrusie en mixen voor de polymeerproductie; ononderbroken polymeriseren van bufferstromingsreactoren; verwarmen en koelen van viscose materialen en kunststof - statische wegwerpmixer voor harssystemen met 2 componenten. Denkt u dat onze technologie of producten geschikt zijn voor uw toepassingen? Ga dan in gesprek met onze engineers die met plezier een ontwerp en een prijsopgave sturen. U kunt bij ons zowel terecht voor standaardproducten die klaar zijn voor verzending als voor gebruikersspecifieke statische mixers.

 2. NINGBO FLUONICE FLUOROPLASTIC TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Onderzoek producten van geëxpandeerd PTFE en ontwikkeling van isotrope expansie. Geëxpandeerd PTFE platen (0, 5-6mmx1500x1500mm), geëxpandeerd PTFE dichtingsmiddel (1-100mm breed), klepstang pakkingring van geëxpandeerd PTFE (diameter 1-20mm), spiraalgewonden pakkingen vulmateriaal van geëxpandeerd PTFE (3-6.2mm breed), EPTFE membraan (8-40um) filterstoffen, EPTFE garen (2-5g/m), diverse gevlochten pakkingen (3x3-60x60mm), diverse eptfe afdichtingen en pakkingen. Wij krijgen nu het SGS-FDA, RoHS2 certificaat.

 3. BIO-RAD LABORATORIES

  België

  Het bedrijf werd in eerste instantie bezig met de ontwikkeling en productie van specialistische chemicaliën gebruikt in biochemische, farmaceutische, en andere life science onderzoek toepassingen. Vandaag, Bio-Rad produceert en levert life science onderzoek, gezondheidszorg, analytische chemie, en andere markten met producten en systemen die worden gebruikt om complexe chemische en biologische materialen te scheiden en te identificeren, te analyseren, en te zuiveren van hun onderdelen. Bio-Rad is actief in zes segmenten: Life Science Research, Clinical Diagnostics, Process Scheidingen, Food Science, spectroscopie, en Life Science Education. Alle segmenten zijn wereldwijd actief. Klanten Bio-Rad's behoren ziekenhuizen, grote onderzoeksinstellingen, biotechnologische en farmaceutische bedrijven, en secundaire en tertiaire academische instellingen.

 4. PLINKE GMBH

  Duitsland

  PLINKE is een installatiebouwer en levert speciale installaties voor de reiniging en het concentreren van salpeterzuur HNO3 NACSAC®, MAGNAC®, HNO3 NAPC®, H2SO4 SAC® en HCI zoutzuur, adiabatisch nitreren van Nitrobenzol NB met geïntegreerde zwavelzuur herconcentratie SAC® en NOx-Absorptie met recycling van salpeterzuur HNO3. Afvalzwavelzuur, afvalsalpeterzuur en mengsels met organische verontreinigingen kunnen verwerkt worden (bijvoorbeeld afvalzuur en nitreerprocessen).

 5. ANDRITZ GOUDA BV

  Nederland

  ANDRITZ Gouda BV is onderdeel van de ANDRITZ Group uit Oostenrijk en behoort tot de divisie Separation. ANDRITZ Separation produceert en levert scheidingstechnieken voor de voedingsmiddelen, chemische en afvalverwerkende industrie. In het portfolio vindt u onder andere walsdrogers, helix drogers, plaatdrogers, peddeldrogers en flaker, coolers, decanters, separators, centrifuges, filters en pompen.

 6. BURISA

  België

  Burisa : Neutralisatie van ondergrondse stookolietanks.

 7. BP CHEMBEL

  België

  Vervaardiging van andere organische chemische basisproducten.

 8. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Duitsland

 9. FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU

  Zwitserland

 10. HAL-ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 1. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Oostenrijk

 2. CHANGZHOU WANJI DRYING & GRANULATING EQUIPMENT CO.,LTD

  China

 3. STUEBBE

  Duitsland

 4. WANCHEM ELECTROLYZER PART CO

  China

 5. CONTA PRONAT GMBH

  Duitsland

 6. ZSCHIMMER & SCHWARZ

  Spanje

 7. SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO

  Italië

 8. BIEHLER SAS

  Frankrijk

 9. PERO AG - METALLREINIGUNG

  Oostenrijk

 10. A1 ENVIROSCIENCES GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Chemische industrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

1.644 bedrijven