• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserven

Resultaten voor

Conserven - Import export

 1. EDELWEISS GROUPE

  Frankrijk

  EDELWEISS GROUP is actief in de voedingsindustrie en biedt u zijn producten van Russische en Armeense oorsprong aan. Wij bieden ook een breed assortiment van andere producten, conserven (auberginekaviaar, knoflookchili, geroosterde groenten, ...), jam en gekonfijt fruit (noten, aardbeien, vijgen, witte kersen, ...), fruitcompotes (kersen, kornoelje, perziken, ...), noten, chips, en andere producten. Wij bieden uit Oost-Europa geïmporteerde producten van zeer hoge kwaliteit tegen heel betaalbare prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga naar onze website: https: //edelweiss-group.eu/

 2. CLAC

  Frankrijk

 3. LA CASARECCIA

  Italië

  Casareccia, gevestigd in Via Stabia in Sant' Antonio Abate (NA), is een bedrijf dat voedingsmiddelen conserveert: van tomaten tot peulvruchten en groenten die met de grootste zorg worden geselecteerd en verpakt. Het bedrijf voldoet aan de noodzakelijke normen voor certificering volgens UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD.

 4. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italië

  FOOD BROKERAGE ITALIA biedt echt Italiaanse producten wereldwijd aan. Goede Italiaanse pasta, diepvriespizza, tomaten (pulp, gepelde tomaten, kant-en-klare sauzen, enz.), gedroogde vruchten, vruchtensappen en speciale soorten pasta (glutenvrije pasta, speltpasta, biologische pasta, peulvruchtenpasta). Al 30 jaar zorgen wij voor onze klanten en garanderen wij productkwaliteit, commerciële efficiëntie en service. Bedrijven met ISO, IFS, BRC en andere certificaten om gegarandeerd aan de internationale handelseisen te voldoen.

 5. MAISON ANETH

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COPPOLA S.P.A.

  Italië

 2. SICILIA TENTAZIONI

  Italië

 3. WECK NEDERLAND

  Italië

  Het complete assortiment weckpotten, -flessen en toebehoren (weckringen, roestvrij stalen klemmen, glazen deksels, potten, geëmailleerde en RVS weckketels, etc ...) van WECK® is verkrijgbaar in Frankrijk bij de erkende distributeur MCM EMBALLAGES. Tevens heeft WECK® vertegenwoordigers door heel Europa. Met meer dan 100 jaar ervaring in de wecktechniek, heeft de uitvinder van de glazen bokaal met gummi ring WECK® een solide Europese reputatie in het conserveren van levensmiddelen opgebouwd. Het gebruik van weckflessen is zeer economisch; de levensmiddelen kunnen meerdere jaren geconserveerd blijven en het hergebruik van de weckflessen is oneindig. (Alleen de rubber weckring moet bij een nieuwe sterilisatie worden vervangen). Op zoek naar een stijlvolle verpakking voor uw conserven? Met zijn esthetische formen, een ongeëvenaarde kwaliteit, een grote doorzichtigheid heeft WECK® zeker de ideale pot of fles voor u! MCM Emballages levert snel in heel Europa en wereldwijd. Om de nieuwste inmaakpotten, weckflessen en -bokalen van WECK® te zien, ga snel naar online catalogus van MCM Emballages.

 4. WECK EUROPE

  Italië

  De distributie van het complete assortiment van WECK® potten, flessen en accessoires (ringen, roestvrijstalen klemmen, deksels, potoptillers, huishoudelijke sterilisatoren, enz.) wordt verzorgd door MCM EMBALLAGES in Frankrijk, als goedgekeurde detailhandel. Het pottenmerk WECK® wordt verder ook in de rest van Europa vertegenwoordigd. Met meer dan 100 jaar ervaring is de firma WECK®, die de glazen weckfles heeft uitgevonden, een beroemde marktleider geworden in Europa voor het inmaken van levensmiddelen. WECK®-potten zullen u geld besparen, omdat hun nuttige levensduur erg lang is.

 5. LA NATURA DEL BOSCO SRLS

  Italië

  Het bedrijf "La Natura del Bosco" ontstond zo'n 15 jaar geleden dankzij de passie en ervaring op het gebied van onder meer Porcini-paddestoelen, witte truffels, zwarte truffels, Ovoli en Galletti van een boerenfamilie uit Campania. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de import en export van zijn producten, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de producten zelf, waarbij de hoogste kwaliteit en echtheid wordt gegarandeerd.

 1. MARKELBACH EN CORNE

  België

  Markelbach & Corne werd in 1901 opgericht en groeide uit tot een toonaangevend importbedrijf van grondstoffen voor de voedingssector. Het bedrijf heeft een jaaromzet van ca. 35 miljoen euro’s met een breed gamma van fruit, vis en groenteconserven, noten, gedroogde vruchten, marsepein en producten voor chocolatiers. “Marcor” richt zich tot de voedingsindustrie, HoReCa en bakkerij grossiers, en chocolatiers. Service en kwaliteit staan steeds centraal !

 2. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italië

  Dit bedrijf die volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken werkt, breidt zich uit door zijn productgamma en de doelmarkten te verbreden, dankzij het continu proces en constant onderzoek en ontwikkeling, zodat op de lange duur het eveneens zijn producten in het buitenland kan verkopen. Livasì is een familiebedrijf dat ontstaan is uit de wens van de derde generatie.

 1. LARCO FOODS

  Nederland

  Larco Foods is producent van vloeibare fonds, bouillons, soepen, sauzen, ragouts en vleesconserven. Producten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd door middel een eigen kookproces. Producten kunnen verpakt worden in blik, glas, stazak en plastic cup en zijn lang houdbaar.

 2. RONALD VANDEPUTTE

  België

  Ronald Vandeputte NV biedt algemene conserven en Italiaanse specialiteiten voor horeca, catering en industrie. In zijn productengamma vindt U onder meer: tomaten producten, pasta, tonijn, olijven, olie en andere specialiteiten.

 3. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italië

  Mediterranea Belfiore, een landbouwbedrijf dat gelegen is in Cecina, in de provincie van Livorno, in Italië.

 4. ANCHOAS DE SANTOÑA

  Spanje

 5. WECK UNITED KINGDOM

  Frankrijk

 6. ONISS

  Oekraïne

 7. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarije

 8. WECK® FRANCE

  Frankrijk

 1. ACC LLC

  Oekraïne

 2. FORMED EQUIPMENTS

  Frankrijk

 3. CUORE VERDE NATURA SRLS

  Italië

 4. ONLY SICILIAN FOOD

  Italië

 5. LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS

  Italië

 6. SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U.

  Spanje

 7. WECK ESPAÑA

  Italië

 8. GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD

  Italië

 9. PALMEIRAL

  Brazilië

 10. JN PACK ( JN FOOD )

  Polen

Filters

Resultaten voor

Conserven - Import export

Aantal resultaten

10.940 bedrijven