• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conservenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Conservenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.

 2. TOM PRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TOM PRESS biedt bedrijven al het materiaal dat nodig is voor het conserveren, inmaken, verwerken van voedsel en voor de keuken. Nr.1 voor de liefhebbers van zelfgemaakte producten. TOM PRESS ontwerpt en verdeelt meer dan 8.000 materiaal- en productreferenties voor het conserveren en inmaken, toebereiden en verwerking van voedsel. Ongelijk of u slager, vleeswarenhandelaar, bakker, restauranthouder, cateraar of agrariër bent, wij hebben het nodige materiaal dat geschikt is voor uw eigengemaakte producten en voedingswaren. Met dit materiaal kunt u fruit en groente, vlees en vis, melkproducten, graangewassen produceren en verwerken en zelf uw vleeswaren maken, uw sappen, wijn en cider, uw gedroogde en gedehydrateerde vruchten, uw sauzen en conserven, uw jams, uw boter, kaas, consumptie-ijs en yoghurt, uw brood, pizza's en pasta, uw olie, uw conserven, uw gerookte zalm en vis, enz. Levering wereldwijd, behalve in de VS.

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italië

  Verified by europages badge

  De snijmachine model S220/AF, van geanodiseerde aluminium legering staat voor snel onderhoud en absolute hygiëne. De regelaar van de snijdikte van 0 tot 15 mm is zeer gevoelig en kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. De slijpmachine is eenvoudig te monteren, hetgeen het werk van de gebruiker vergemakkelijkt en de snijkwaliteit van het product garandeert door de tijd heen.

 4. IMETA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Fabrikant van doornen en rollen voor het optimaal felsen van elk soort type blik, voor elke fabrikant van blikjes en voor elke fabrikant van felsmachines. Ons doel is om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van eindgebruikers op het gebied van food, beverage en general line. Productie van ombouwsets en reserveonderdelen voor felsmachines. Omvormapparatuur (blik/deksel) voor elk model .

 5. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Velati heeft een lange geschiedenis. Aanvankelijk produceerde het hakmolens voor kleine en middelgrote bedrijven uit de sector, daarna heeft het zich ontwikkeld en biedt nu een uitgebreid assortiment machines voor de verwerking van vlees. Het bedrijf produceert en assembleert volledige lijnen voor de verwerking van worst, mortadella, Frankfurter worsten, hamburgers. Vandaag de dag kan Velati complexe projecten ontwikkelen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GAICTECH

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAICTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor conserven, en vervaardiging van machines voor conserven. Het is gevestigd in Nigrán-Pontevedra, Spanje.

 2. TALLER AUTOREMA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TALLER AUTOREMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingen, machines en installaties voor conserven, machines en installaties voor voedingsmiddelen, bouw van industriële machines, depalettiseringsproces, Automatisering van industriemachines, en robotica van industriële machines. Het is gevestigd in Lorquí-Murcia, Spanje.

 3. HERFRAGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERFRAGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Inkistmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, machines voor conservering, mechanische machinale bewerking, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, machines voor de conservensector, en Inkistmachines. Het is gevestigd in Carballo-A Coruña, Spanje.

 4. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  DFT Technology is een fabrikant van autoclaven van het merk STOCK, dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor pasteurisatie en sterilisatie van talrijke levensmiddelen, maar ook op het gebied van farmaceutische producten.De grootste toepassingsgebieden omvatten babyvoeding, vlees en worst, maaltijden, soep, melk, room, drankjes, groenten en fruit, vis en voedsel voor huisdieren.Van laboratoriumautoclaaf via damsproei-autoclaaf tot aan multiprocess autoclaaf, zorgt een breed scala aan verschillende systemen voor het optimale resultaat in uw toepassingsbereik.In aanvulling op autoclaaf levert DFT Technology accessoires, zoalsTussenmatten, kooien en frames, voor autoclaven van diverse fabrikanten. Verdere diensten omvatten diensten, zoalsOnderhoud, meting van temperatuurdistributie, kalibratie van de sensoren of zelfs allerlei besturingsaanpassingen.

 5. PRODMACH TECSERVIS

  Oekraïne

  PRODMACH TECSERVIS is opgericht in 2010 als een machinebouwonderneming - fabrikant van procesapparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie. De firma is gespecialiseerd in verschillende soorten sealmachines en reserveonderdelen, bekende technologieën in alle GOS landen, KRYMPRODMASH fabriek. Alle apparatuur is in overeenstemming met de huidige normen van Oekraïne en de GOS landen. Door onze producten te kopen krijgt u apparatuur van gewaarborgde kwaliteit, concurrerende prijzen en een constante uitvoering van uw productie.

 1. SECMA-CABON

  Frankrijk

  SECMA CABON, familiebedrijf van de 3e generatie uit Finistère is gespecialiseerd in de fabricage en installatie van transportlijnen en in het ontwerpen van nieuwe machines voor industriële productielijnen. Hierdoor is het bedrijf actief op het gebied van de mechanisering en verbetering van productieketens en heeft het meer dan 30 jaar ervaring in het werken met vacuüm- en overdruksystemen. Wij bedienen industrieën in de regio en in heel Frankrijk met onze kennis en techniek. Al meer dan jaar zoeken en ontwikkelen wij standaard- en maatoplossingen op het terrein van transportlijnen voor de industrie. SInds 1945 ontwikkelen wij standaard- en maatoplossingen voor de productielijn engineering ten dienste van de industrie: levensmiddelen, geneesmiddelen of logistiek. Geheel volgens de allerlaatste veiligheidsnormen, gericht op energiebesparingen en de nieuwste programmatuur voor industrieën die beter willen fabriceren en de veiligheid van het personeel garanderen en de productiekosten willen verlagen. Wij begeleiden u bij uw industriële projecten.

 2. WILLEMSE & VAN ENGELEN

  Nederland

  Als u op zoek bent naar specialisten op het gebied van spuitmachines, bent u bij ons aan het goede adres . Reeds 20 jaar fabriceren wij kwalitatief uitstekende ambachtelijke en industriële bakkerijmachines voor het verspuiten van diverse grondstoffen zoals o.a.: gelei, chocolade, ei, vet & fondant. Tevens vervaardigen wij deegverwerking machines voor de banketindustrie. W & VE is ook uw partner in op maat gemaakte machines; geheel volgens de wensen van onze klant. Wij zijn een internationaal georiënteerde onderneming die exporteert naar meer dan 45 landen ; rechtstreeks of via onze 80 dealers verspreid over alle continenten.

 1. TECHNA SAS

  Frankrijk

  Techna is fabrikant van sterilisators autclaven en verdeler van potten voor ambachtelijke en professionele conserven sinds meer dan 20 jaar. TECHNA verkoopt een volledig professioneel assortiment van vacumeermachines en drukkers. Alle professionals uit de culinaire sector (restaurants, slagers, landbouwers, enz.) hebben vertrouwen in ons. TECHNA verzekert sinds 1989 de distributie op de Franse markt van een breed gamma van glazen potten die algemeen WECK-flessen met clips worden genoemd.

 2. CORENT NV

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Als een toonaangevend en professioneel inpakbedrijf bieden wij een breed assortiment verpakkingen voor diverse soorten AGF-producten: flow-pack, schaalverpakking, netverpakking. Door dit ruim aanbod, de hoge kwaliteit en de goede service die we voor onze klanten nastreven, spelen we voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingssector.

 3. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrijk

  Eurofood trading is handelaar in uitrustingen voor de agro-industrie: vlees, kaas, chocolade, koekjes, snoep, blikjes en bakkerij. WIj kunnen nieuw en tweedehands materiaal leveren voor meerdere merken: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 4. DURFO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DURFO S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, en pannen voor de bereiding van jams. Het is gevestigd in Nizza Monferrato, Italië.

 5. DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA

  Spanje

  Het bedrijf DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in El Viso Del Alcor, Spanje.

 6. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAL FUERPLA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Benetusser, Spanje.

 7. FMT

  Italië

  Het bedrijf FMT, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, doseerapparaten, vulmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en rotatieve vacuum vulmachines. Het is gevestigd in Ricco'-Fornovo Di Taro, Italië.

 8. SWIENTY A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SWIENTY A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Weeg- en doseerapparatuur, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Weeg- en doseerapparatuur, en geautomatiseerd doseren. Het is gevestigd in Soenderborg, Denemarken.

 1. HINTERKOPF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HINTERKOPF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Eislingen, Duitsland.

 2. EMERITO SL

  Spanje

  Het bedrijf EMERITO SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Mendavia, Spanje.

 3. RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en blikken - metaal, Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Dozen en blikken - metaal, deksels voor potten, Conservenindustrie - machines en materialen, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Lemgo, Duitsland.

 4. BARON DE ROQUETTE

  Frankrijk

  Het bedrijf BARON DE ROQUETTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, en Streekproducten. Het is gevestigd in Saint-Félix Lauragais, Frankrijk.

 5. RISCO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RISCO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, installaties en apparatuur voor behandeling van vlees en verpakte producten, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en uitrustingen en apparatuur voor verpakking van varkensvlees- en worstproducten. Het is gevestigd in Thiene, Italië.

 6. SKAGINN 3X

  IJsland

  Het bedrijf SKAGINN 3X, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Akranesi, IJsland.

 7. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf GUILLOUARD A NANTES SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, en verf. Het is gevestigd in Nantes Cedex 02, Frankrijk.

 8. RÜHLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÜHLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Grafenhausen, Duitsland.

 9. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Cosmetische industrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Cosmetische industrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, en Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen. Het is gevestigd in Neuenburg/zienken, Duitsland.

 10. FERRUM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FERRUM AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rupperswil, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Conservenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.257 Bedrijven