• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • containers - metaal

Resultaten voor

Containers - metaal - Import export

 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANCE FIL INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is gevestigd in Saint Clement Des Levees, Frankrijk.

 3. ECONOX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECONOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, en Containers - metaal. Het is gevestigd in Bierne, Frankrijk.

 4. FILMEC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, metalen recipiënten, en Containers - metaal. Het is gevestigd in Lezzeno, Italië.

 5. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAINBOW CONTAINERS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Containers - metaal. Het is gevestigd in Apensen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALBERT CHRIST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBERT CHRIST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is gevestigd in Unterschneidheim, Duitsland.

 2. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Containers - metaal. Het is gevestigd in Bad Sassendorf, Duitsland.

 3. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is gevestigd in Bächingen, Duitsland.

 4. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Containers - metaal. Het is gevestigd in Mühlheim, Duitsland.

 5. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITALIANA CONTENITORI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren wagens voor stomerijen, en metalen recipiënten. Het is gevestigd in Giaveno, Italië.

 1. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

  Nederland

  Diftar Outdoor Products: is uw partner voor het leveren van duurzame outdoor en indoor producten voor afvalinzameling en fietsmobility. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bogen op gedegen kennis en kunde van ons team. Wij leveren wij one stop shop oplossingen of delen daarvan middels een projectmatig aanpak en advies. Onze missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die borg staan voor functionaliteit , kwaliteit en vormgeving”. Wij werken daarom alleen met partners die aan deze missie kunnen voldoen. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd met vanuit de circulaire gedachte waarbij hergebruik van materialen waarbij ook de gebruiker als de lediger belangrijke ontwikkelpunt zijn. Onze outdoor en indoor producten zijn toe te passen bij tal van gebruikers gebieden te denken aan: gemeenten, bedrijven, scholen, ziekenhuizen, parken, parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, sportlocaties, OV-locaties. Door onze samenwerking met diverse partners kunnen we ook het leveren van klant specifieke inzamelmiddelen voor afval of recyclebare producten.

 2. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  CONTAINEX - de specialist voor containers en mobiele ruimtesystemen - een lid van de WALTER GROUP - Meer dan 30 jaar ervaring in de containerhandel - Meer dan 150 distributiedepots in heel Europa - € 310 miljoen Fiscale jaaromzet 16/17 - 277 werknemers - Klanten in heel Europa worden geleverd met kantoor-, bemannings- en hygiënecontainers, opslag-, verpakkings- en verzendcontainers - Moderne containerterminal in Wenen / Wiener Neudorf - Container depot en reparatiewerkplaats - Eersteklas kredietbeoordeling door internationale kredietinformatiebureaus: D&B (Nr. 30-042-9354): 5A1 Creditreform (Nr. 911.0056346): koers/winstverhouding 153 KSV1870 (Nr. 37207): Rating 175 Bedrijfsprincipes: - Exclusieve financiering van de gegenereerde kasstroom - Geen bankleningen of andere schuldfinanciering - Coöperatieve managementstijl met de grootst mogelijke persoonlijke verantwoordelijkheid van de werknemers - Gedecentraliseerde winstcentrumorganisatie - Promotie van een teamgeest binnen het bedrijf

 1. BSI PM ENGINEERING

  Frankrijk

  BSI PM ENGENEERING, bedrijf van de Franse groep LMI, ontwikkelt, ontwerpt, fabriceert, installeert en stelt oplossingen in bedrijf voor processen en goederenbehandeling van poedervormige substanties en granulaat.Al meer dan de 30 jaar is de groep partner van de grootste internationale groepen voor de farmaceutische industrie, de chemische industrie, de cosmetica en levensmiddelenindustrie. Ons productgamma omvat een tiental referenties die strekken va containers, mengers, doseerinstallaties, los- of vulinstallaties...

 2. TITAN CONTAINERS BV

  Nederland

  TITAN Containers B.V. is al meer dan 25 jaar actief in de Benelux op het gebied van containerverkoop en containerverhuur. TITAN heeft sinds haar bestaan bijgedragen aan het op de markt brengen van diverse nieuwe container types. Met diverse depots in Nederland en België alsmede enkele strategisch gepositioneerde transportbedrijven kunnen wij U in heel Nederland en België van zowel verhuur- als verkoopcontainers voorzien. In tegenstelling tot vele anderen kunnen wij de (verkoop)containers in vele kleuren en uitvoeringen aanbieden. TITAN kan met haar constante productie in China ook kleinere aantallen naar de wens van de klant aanbieden. Als een onderdeel van de TITAN groep zijn wij verzekerd van de laagst mogelijke productie kosten en daardoor in staat tot concurrerende prijzen en hoge kwaliteit.

 3. TRANS-COM

  Nederland

  Trans-Com kan u de juiste oplossing bieden voor inzamelen, comprimeren, overslag en transport van grondstoffen of afvalstoffen. Wij leveren in hoofdzaak “Custom made” installaties, machinedelen en carrosserieën, zowel enkel stuks als ook kleine series. Alle disciplines, van engineering tot aftersales, zijn binnen onze organisatie aanwezig. Hierdoor kunnen wij snel en slagvaardig reageren op uw wensen. Onze producten: Container transportsystemen Afval inzamelsystemen Apparatenbouw Carrosseriebouw Containervervoer per spoor Containers

 4. CONTAINER BOUW BUDE

  België

  Budé is de containerspecialist bij uitstek. Ben je op zoek naar een container om in te werken, te wonen, voor opslag, beurzen en evenementen? Of als veilige overkapping voor installaties? Dan vind je bij Budé ongetwijfeld de oplossing, standaard of op maat. Zowel nieuw als tweedehands. Maatwerk Budé levert een grote hoeveelheid aantrekkelijk geprijsde kant-en-klare oplossingen, maar hét uithangbord blijft maatwerk op vraag van de klant. Vind je op deze website niet onmiddellijk wat je zoekt, geef ons dan een seintje op info@bude.be of bel op 089/758 271.

 5. EGETRA

  België

  EGETRA werd in 1984 opgericht als dochterbedrijf van de firma Bekaert. Sinds 1987 is EGETRA een volledig onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in een aantal producten gemaakt uit draad. EGETRA werkt hoofdzakelijk op exclusieve basis samen met fabrikanten die in hun branche wereldwijd marktleiders zijn waardoor wij steeds garant kunnen staan voor kwaliteit. Gevlochten schanskorven en matrassen zijn gemaakt uit zeskant vlechtwerk. Verschillende afmetingen, maastypes en uitvoeringen zijn beschikbaar. Ze worden vooral gebruikt bij waterbouwkundige projecten zoals oever- en taludbescherming, alsook in de wegenbouw, hoofdzakelijk als steunconstructie.

 6. CARU CONTAINERS BELGIUM

  België

  CARU Containers Belgium is uw specialist in nieuwe en gebruikte zeecontainers, opslagcontainers en DNV gecertificeerde offshore containers. De voordelen van CARU Containers zijn: Ruim 20 jaar ervaring in de containerbranche10.000 containers wereldwijd beschikbaarEigen kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Polen, Zwitserland, Duitsland, de Verenigde Staten en AziëWereldwijde levering160.000 containers in de verhuur en leaseDe oprichting van CARU Containers vindt plaats in het jaar 2000. Drie bedrijven die al lange tijd in Rotterdam gevestigd waren, CATU Rotterdam (opgericht in 1992), Trade Craft (1984), en Lease Craft (1991), kwamen samen tot de beslissing om de krachten te bundelen.Deze bedrijven waren stuk voor stuk specialisten in de verkoop- en leasing van opslagcontainers en zeecontainers.Onder de gloednieuwe naam CARU Containers zijn deze drie bedrijven, mede dankzij fusies en openingen van eigen kantoren in Duitsland, Frankrijk, België, Tsjechië, Zwitserland, Polen, Verenigde Staten, Singapore en Zweden, uitgegroeid tot een mondiaal opererende grootmacht voor de verkoop en leasing van containers. CARU Containers heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot een absolute grootmacht en specialist op het gebied van containers. Daarnaast is het zo dat de gehele leasevloot ervoor gezorgd heeft dat CARU Containers in de top 15 staat van groot leasingmaatschappijen wereldwijd! En daar zijn we trots op.

 7. CLIJSTERS

  België

  Vandaag de dag is een container veel meer dan een 'bak' op een vrachtwagen. Een moderne laadbak wordt zorgvuldig ontworpen en in oersterke materialen uitgevoerd. Zodat hij tegen een stootje kan, altijd, in alle omstandigheden. Clijsters is een vertrouwde naam in de containerwereld. Clijsters containerbouw fabriceert ook een nieuwe generatie containers, die volledig naar maat worden gemaakt, aangepast aan elke specifieke vracht of lading. De ene transporteur heeft kleine vrachtwagens, de andere grote of zelfs supergrote. En bij elke vrachtauto past een eigen laadbak. Maatwerk is in vele gevallen een must! · Staat er een kraan op de vrachtauto? · Moet je de container kunnen kippen of optrekken? · Hoe hoog moeten de deuren staan, en hoe moeten ze openen? · Hoe dik moeten de wanden worden? · Wordt de container aan bepaalde stoffen blootgesteld? · Wordt hij alleen maar in het bedrijf opgesteld? · Wordt er een pers aan voorzien? · Moet je de laadbak ook kunnen afsluiten?

 8. DIRK BROEKX

  België

  Particulieren en bedrijven kunnen Dirk Broekx terecht voor grondwerken, afbraakwerken en verhuur van containers. Hij voert zowel kleine als zeer grote werken uit in de regio Limburg en omstreken. Dirk Broekx beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in het vak, waarvan ruim 5 jaar in mijn eigen zaak. U kan er bij hem dan ook van op aan dat u een uitstekende service krijgt met veel aandacht voor een mooie afwerking. Hij komt altijd eerst ter plaatse kijken en beschik zelf over alle nodige machines om de werken uit te voeren.

 1. BOHET FILS

  België

  De onderneming heeft zijn dienstenpakket uitgebreid met de verhuur van containers voor vuilnis en afval. Zijn professioneel materieel is nu beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. De onderneming beschikt over vijf containers van 10 tot 15 m³, die geschikt zijn voor alle soorten afval: aarde, puin, plastic, hout, schoort, diverse soorten bouwafval. Deze kunt u ook gebruiken om grote voorwerpen, zoals oude meubels of huishoudapparaten, in volledige veiligheid te transporteren.

 2. RAPMET SP. Z O.O.

  Polen

  De metaalfabriek "Rapmet" is opgericht in 1977. Tegenwoordig zijn wij een ervaren producent die producten levert aan veel grote bedrijven in Polen en in andere landen. Ons productieprogramma bestaat uit geperste en gelaste platformroosters- platformtreden, segmentale hekken voor de industrie, - moduleerbare hekken voor bouwputten, - gelaste kooien, containers, metalen garages en ander metaalproducten naar voorbeeld, geleverd door de klant.

 3. WILLEMS SCHROOT

  België

  Willems Schroot is gespecialiseerd in het verwerken van alle schrootijzer. Wij kopen uw oud ijzer, autowrak op aan de beste prijs. contacteer ons snel! Aankoop van oude metalen (ferro - non ferro) zowel voor particulieren als bedrijven. Plaatsing en ophaling van containers mogelijk (enkel voor metaal, ijzer, ...) bel ons voor de mogelijkheden. U kan steeds Uw oud metaal bij ons langsbrengen, Wij betalen onmiddellijk de beste prijs!

 4. JASPERS

  België

  Jaspers NV is gespecialiseerd in het bouwen van persen en containers. Tevens hebben wij een afdeling die zich bezig houdt met speciale opdrachten en maatwerk, op locatie of in onze werkplaats. Hier volgt een kleine opsomming van onze activiteiten: Perscontainers, stationaire persen, kipsystemen, transportbanden, inrijbakken, toegangstrappen, aluminium constructies. Herstellen en onderhoud van alle merken en types van containers, persen, kraanbakken, balenklemmen, enz....

 5. VANPACHTENBEKE

  België

  We zijn al 4 generaties lang de specialist op gebied van afvalverwerking en verhuur van containers. Onze vlotte en flexibele service zorgt ervoor dat u niet met uw afval blijft zitten. Zoekt u een partner om al uw bouw- en sloopafval te verwerken, één adres: VANPACHTENBEKE.

 6. HOOGENDOORN CONTAINERBOUW

  Nederland

  Producent en reparateur van afzetcontainers, Puincontainers, Grond containers, Kippers, Opslag containers, Afvalcontainers, RVS containers, Klapnetten, Afdeksystemen.tevens actief als straalbedrijf en beschikking over een eigen spuiterij voor al uw spuit en straalwerkzaamheden!

 7. F.P.H.U. ROBERT SKORZEWSKI

  Polen

  RS-Gitterbox is een bedrijf opgericht door Mr. Robert Skórzewski. Wij zijn gevestigd in Psary Małe, provincie Wielkopolskie. Onze kernactiviteit is de productie van laad- en opslagcontainers van metaal, of gitterboxen, om de logistieke operaties voor bedrijven te stroomlijnen. Wij verkopen nieuwe en gebruikte containers, waaronder gaascontainers, vouwcontainers en containers met metalen platen. Wij bieden ook containerverhuur, onderhoud en revisie.

 8. MCT PARTS

  België

  Maritime Containertrading: FOR ALL YOUR CONTAINER NEEDS!

 9. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 10. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Containers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, Containers, containers voor berging en opslag, transport met containers, en bouwkeet. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis