• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik

Resultaten voor

Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik - Import export

 1. NARINC DESIGN

  Nederland

  Narinc Design voor exclusieve design radiatoren en verwarming voor de badkamer, keuken, woonkamer, kantoor en boot. Narinc Design voor warmte in Stijl! Het exclusieve assortiment van Design-Radiator.nl bestaat uit verticale, horizontale designradiatoren voor de badkamer, woonkamer en de keuken Of u nou een nieuw huis heeft gekocht of uw huidige woning verbouwt, een verticale of horizontale design radiator is een aanwinst voor elk interieur. Verwarming in huis hoeft niet langer verscholen te worden achter gordijnen of banken, met een design radiator verwarmt u niet alleen uw huis, maar kiest u ook voor de perfecte aanvulling op de decoratie in uw woning. Van klassiek tot modern minimalistische design radiatoren, voor elk type interieur is een geschikte design radiator beschikbaar die probleemloos op uw centrale verwarming (cv) aangesloten kan worden. Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit vormen de basis van ons assortiment.

 2. RADIATOR STUDIO LOMMEL

  België

  Dankzij onze eigen ontwerpen en designvoorstellen, innovatieve oplossingen en individuele benadering van projecten is het merk «Laurens» een synoniem geworden voor luxe, kwaliteit en mooie radiatoren en dat niet alleen in de Europese markten. Het verenigen van fabrikanten en ontwerpers uit Italië, Engeland, Tsjechië, Duitsland en Spanje is onze basis voor een belangrijk deel van het exclusieve aanbod in de Laurens Groep op grond van onze eigen originele en meest innovatieve ontwerpen. Op deze manier is het voor ons mogelijk onze klanten de breedste keuze te bieden in moderne designs en trends binnen de branche van stijlverwarming en designradiatoren. Vanuit onze distributie- en montage magazijnen in België en Tsjechië, kunnen we onze klantgroepen in heel Europa snel beleveren. Elke klant, ongeacht zijn grootte kan persoonlijke aandacht, advies en gerichte klantenservice verwachten. Dat is gemeengoed in de Laurens Groep. U vindt ons aanbod van radiatoren en radiatorkranen in onze exclusieve Radiator Studio´s showrooms in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije.

 3. VMB RADIATORBEKLEDING

  Nederland

  VMB Radiatorbekleding maakt en verkoopt de mooiste metalen radiatorbekleding. Wij maken onze bekledingen uit één stuk metaal, u ontvangt dus geen zelfbouwpakketten. De metalen radiatorombouw is eenvoudig te monteren en te demonteren doordat deze aan de radiator wordt bevestigd met magneten. Er is dus geen enkel hak- of breekwerk vereist om onze bekledingen te monteren, dat is werkelijk een fluitje van een cent. Veel andere aanbieders maken altijd vier uitbreekpoorten voor de leidingen, in alle vier de hoeken van de metalen radiatorombouw. Als u geen leidingen heeft lopen op die posities, ziet u daar toch uitbreekpoorten zitten. Wij noemen die uitbreekpoorten ponsen en wij zetten alleen ponsen op bestelling: dus als u ergens een leiding uit de radiatorbekleding heeft lopen, dan komt daar een pons. De radiatorbekleding is gemakkelijk te bestellen. Bij VMB Radiatorbekleding kunt u ook gebruik maken van onze voordelige opmeetservice, Voor slechts € 39, - komen wij bij u thuis de radiatorbekleding opmeten. Zo weet u zeker dat de bekleding netjes zal passen en loopt u dus geen risico op een niet passende radiatorbekleding. Als u gebruik maakt van de opmeetservice, komen wij tijdens de levering ook uw metalen radiatorombouw gratis voor u ophangen! Dat is nog eens Service met een hoofdletter! Als u gebruik maakt van de opmeetservice kunt u tijdens het inmeten direct een voorbeeld van een radiatorbekleding bekijken. Ook kunt u vanaf een RAL-waaier alle beschikbare kleuren bekijken.

 4. VERCO-VERSICHELE

  België

  Verco ontwikkelt flexibele en energiezuinige verwarmings- en koelingsoplossingen. Ons productgamma omvat stalen convectoren en een compleet gamma van vloerconvectoren met eventuele mogelijkheid tot integratie van geconditioneerde luchttoevoer. Roosters, in aluminium, hout of inox zorgen voor de esthetische afwerking. Daarnaast produceren we ook omkastingen. Door de productie in onze eigen werkplaatsen, kunnen wij ieder gevraagde afmeting aanbieden. Voor de industriebouw ontwikkelden we dan weer een specifiek luchtprogramma. Dan hebben we het over luchtverhitters om industriehallen te verwarmen en luchtgordijnen om ’s zomers de warmte en ’s winters de koude buiten te houden ter hoogte van de inrijpoorten. En dan moeten we nog onze batterijen vermelden, die instaan voor energierecuperatie in de zware industrie. Maatwerk. Dat is de meerwaarde van Verco in 1 woord. Waar andere producenten zich meer en meer op massaproductie richten, opteert Verco resoluut voor de nichemarkt.

 5. PROLIX DESIGNRADIATOREN

  Nederland

  Na in 1999 te zijn begonnen met onze zoektocht naar fraaie warmtebronnen, heeft Prolix zich, met behulp van de website www.designradiator.nl, ontwikkeld tot een unieke leverancier van designradiatoren in Nederland en in de landen daaromheen. Veel, uniek vormgegeven, radiatoren kunnen worden aangeboden vanwege de door ons opgebouwde eigen importkanalen en de jarenlange goede samenwerking met vele buitenlandse radiatoren fabrikanten. Wij verrassen onze klanten graag met mooie en spraakmakende radiator modellen die onderscheidend zijn en de interieurstijl van elk project perfect aanvullen. Of het nu gaat om stenen verwarming panelen of RVS radiatoren, Prolix heeft praktisch altijd een oplossing voor de meest uiteenlopende warmtevraag. In de praktijk worden kleine en grote projecten door ons begeleid en geleverd. Of het nu gaat om een particulier woonhuis of een grote internationale hotelketen, de designradiatoren van Prolix geven dat comfortabele thuisgevoel door een combinatie van stijl en functie. Een mooi design is het uitgangspunt en de juiste radiator capaciteit leveren wij er graag bij. Daag ons uit met uw vrage en maak uw project af met fraaie radiatoren van Prolix in Eelde.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EGEDA

  België

  Egeda is als distributeur actief in drie grote productsegmenten : badkamerproducten, installatiesystemen, en rookgasafvoermaterialen. Het assortiment omvat merken zoals Comisa (knel- en persfittingen voor sanitaire- en gasinstallaties, meerlagenbuizen), Atusa (gietijzeren fittingen met witte kern), Burgerhout (complete rookgasafvoer-en ventilatiesystemen, prefabschoorstenen), Expo-Inox (inox rookgasafvoermaterialen), Kermi (creatieve radiatoren & douchecabines), Kaldewei (baden, douchebakken & whirlsystemen). Bij de particuliere consument zal zeker een lichtje opgaan bij het horen van de merknamen Kermi, Kaldewei en Expo-Inox. Deze merken staan immers al vele jaren bekend om hun hoogstaande kwaliteit en esthetiek.

 2. LHZ BENELUX

  België

  De naam LHZ staat voor “Lucht heizung” wat in Duits betekent ”Lucht radiators” en is in de laatste 20 jaar gekend over heel de wereld voor zijn efficiënte en hoogkwalitatieve elektrische radiatoren. Bij LHZ werkt men continu aan de innovatie van hun producten. Waaronder: Efficiëntie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Ze hebben hun “Magmatic”element wereldwijd gepatenteerd, dit element is het hart van het product. Het Magmatic element is nooit geëvenaard door de concurrentie, en samen met de andere technieken van de radiator uniek in de elektrische radiatoren markt.

 3. HENRAD

  België

  Henrad : De Radiator! Radiator Premium Eco : Bespaar tot 10 % op uw energiefactuur ! ! Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft. Deco range : Verticale decoratieve radiator met een verfijnde en lichte vormgeving… Design Range : Verticale design radiator met een unieke vormgeving… Special Range : Behaal met een hoogte van 200 mm een optimale warmte! ... Klassieke badkamerradiator…

 4. RADIATORAANBIEDINGEN.NL

  Nederland

  Radiatoren van radiatoraanbiedingen, daarmee bereikt u een optimale verwarming van uw vertrek. Of u nu zoekt naar een horizontale radiator voor uw woonkamer of handdoekradiatoren voor uw badkamer. Wij leveren goedkope radiatoren van de hoogste kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met bekende radiatormerken, zoals Thermrad en Henrad waardoor u verzekerd bent van een goed product. Bij Radiatoraanbiedingen kunt u ook terecht voor alle aansluitmaterialen.

 5. JAGA

  België

  Wij bieden 3 categorieën of radiatoren: "energy savers": Bespaar energie en win warmtecomfort met de Energy Savers. Bekijk de mogelijkheden. En ga volop voor duurzaamheid; "Eyecatchers": Radiatoren om openlijk mee te pronken ; en "top performers": mini design, maxi kracht, Kies voor de kleinste en meest krachtige radiatoren. Bekijk deze hightech collectie van Jaga. En geniet van een wellness-systeem dat op al uw comfortwensen inspeelt.

 1. RIELLO

  België

  Gebruik van hernieuwbare energie geïntegreerd in de traditionele verwarmingssystemen. Hernieuwebare energie : thermische zone-energie en warmtepompen. Woonverwarming en bedrijfsruimteverwarming : geïntegreerd system voor (koude) warmteproductie, gazwandketels, condenserende vloerketels, standard vloerketels, boilers, regelsystemen en meetsystemen, branders.

 2. CVWINKEL.NL

  Nederland

  Uw verwarming is onze specialiteit. Alle CV-ketels, radiatoren en thermostaten binnen 1 werkdag thuis. Ruim aanbod en gratis verzending.

 1. VASCO

  België

  Designradiatoren, vloerverwarming en ventilatie.

 2. CARISA DESIGN RADIATORS

  Turkije

  Het bedrijf CARISA DESIGN RADIATORS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium radiators, Badkamerverwarming, handdoekverwarmer, en verwarmingsradiatoren voor meubilering. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. RADOX RADIATORS

  Roemenië

  Het bedrijf RADOX RADIATORS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 4. QUUP HEATING SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf QUUP HEATING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren handdoekverwarmer, verwarming, elektrische verwarmingsapparaten, en lucht-water-olieradiators. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ADAX, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf ADAX, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische verwarmingsradiatoren. Het is gevestigd in Panevezys, Litouwen.

 6. SEMIH BOYA PAZ.MIM.DEK.INŞ.VE TAAH.SAN.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf SEMIH BOYA PAZ.MIM.DEK.INŞ.VE TAAH.SAN.VE TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyamidedraad. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. ECOFFAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf ECOFFAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 8. F.H.U. KRAKFACH

  Polen

  Het bedrijf F.H.U. KRAKFACH, is een Distributeur, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsradiatoren, en straalpaneel. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 1. "TEPLOCERAMIC" LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf "TEPLOCERAMIC" LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. DEKORPAN

  Turkije

  Het bedrijf DEKORPAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren radiatoren handdoekverwarmers, en handdoekhouder. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. ATHERMA

  Frankrijk

  Het bedrijf ATHERMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Theix, Frankrijk.

 4. HAMMAM DESIGN RADIATOR

  Turkije

  Het bedrijf HAMMAM DESIGN RADIATOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. SBH RADIATORS 2016 LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SBH RADIATORS 2016 LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Winsford, Verenigd Koninkrijk.

 6. LIPOVICA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf LIPOVICA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren, gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik, radiatoren, Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik, aluminium radiators, en verwarmingsradiatoren. Het is gevestigd in Popovaca, Kroatië.

 7. ATLANTIC BELGIUM

  België

  Het bedrijf ATLANTIC BELGIUM, is een Multi-Category, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, verwarmingsketels huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, elektrische radiatoren, en Warmtepompen - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Waterloo, België.

 8. KARPAN HAVLUPAN TIC. VE SAN. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf KARPAN HAVLUPAN TIC. VE SAN. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 9. SOLEA SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLEA SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, paneelradiators, Verwarming - huishoudelijk, en mobiele verwarming. Het is gevestigd in Savignac Les Eglises, Frankrijk.

 10. UTERM UKRAINE LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf UTERM UKRAINE LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Chuguev, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis