• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cosmetische industrie - machines en materialen

Resultaten voor

Cosmetische industrie - machines en materialen - Import export

 1. POMPES JAPY

  Frankrijk

  Als fabrikant van semi-roterende handpompen voor het verpompen van diesel, olie, oplosmiddelen en water sinds 1850, stelt JAPY pumps zijn expertise en kennis tot uw dienst bij het bepalen van uw behoeften voor het verpompen van vloeistoffen, ook in een explosiegevaarlijke omgeving (ATEX richtlijn). Pompes JAPY biedt een compleet gamma pompen en toebehoren om de meest efficiënte oplossing te vinden voor uw probleem met het overbrengen van vloeistoffen, ongeacht of deze corrosief, viskeus of ontvlambaar zijn: Pneumatische pompen- Elektrische pompen- Hydraulische pompen- Pompen voor AD Blue-Lift pompen-Motopompen-Suction kits-Filtratie-Slangen-ATEX pompen-Reels-Controleboxen-Pistolen-Doseerpompen-Flessen-Fittingen...Sectoren: Energie - Maritiem - Agro-voeding - Chemie - Marine. Pompes JAPY biedt ook een gamma elektrische en manuele pompen om aan de aanzuig- en noodbehoeften te voldoen: KWALITEIT - EFFICIËNTIE - DUURZAAMHEID

 2. N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD

  Bulgarije

  N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD is een private label fabrikant met bijna 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van kleurcosmetica. Wij ontwikkelen onze onderneming in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen – ISO 22716, GMP van SGS. Wij zijn ook lid van SEDEX voor conformiteit met sociale arbeidsnormen. Wij hebben meer dan 20 productcategorieën met honderden ontwikkelde formules en duizenden kleuren. Ons R&D team kan ook producten op maat ontwikkelen met de best mogelijke kwaliteit. Onze faciliteiten worden gestructureerd door een groep fabrieken met een totale oppervlakte van 10000 m² productie- en opslagruimten. De make-up fabriek beslaat een oppervlakte van 2.440 m². uitgevoerd met strikte inachtneming van de voorschriften voor de veiligheid van de producten, het personeel en het milieu. R&D en Kwaliteitscontrolelaboratoria bevinden zich op deze afdeling. De nagellakfabriek is een vlot uitgeruste eenheid, speciaal gebouwd om te voldoen aan de eisen van nagellakproductie. Het neemt 2.500 m² in beslag, waar productie, afvullen en verpakken in een ketenproces worden ondergebracht. Goed geschoolde medewerkers en hoogproductieve installaties zorgen voor een snel, flexibel en vlekkeloos gecontroleerd productieproces. De drukfabriek is goed uitgerust met zeefdruk- en warmstempelmachines. Deze unit is bestemd voor het proces van decoratie van alle soorten eindproducten, op de snelste en meest nauwkeurige wijze. N&K Cosmetics Developments LTD is de beste full service oplossing voor uw merk.

 3. EACTECH®

  Portugal

  EACTECH is uw technologische partner voor de textiel-, voedings-, en farmaceutische & cosmetische industrie. We ontwerpen geïntegreerde en bedrijfsklare oplossingen, in lijn met de behoeften van de huidige en toekomstige uitdagingen. De onderneming (voorheen bekend als Esteves Alves & Carvalho) werd opgericht in 2000 in Barcelos, de Portugese hub voor hoogwaardig textiel. Sindsdien heeft het zich toegelegd op import, export, constructie op maat, en levering van apparatuur voor de textiel-, voedingsmiddelen-, en farmaceutische & cosmetische industrie. Sinds 2019 heeft het tevens een vestiging in Spanje. Wij verwerken en innoveren sinds 22 jaar het machinepark van de nationale industrie en in minstens 5 landen buiten de grenzen. Wij helpen bedrijven en managers om een optimale productiviteit te bereiken. In het kader van onze gestage groei, hebben wij nieuwe panden, een nieuwe website en een nieuw logistiekcentrum opgezet dat reeds voltooid en gevuld is met een grotere voorraad om onze partners sneller van dienst te zijn. Met een uitgebreide lijst referenties op de nationale en internationale markt is EACTECH met trots een van de meest gerespecteerde bedrijven van vandaag op het gebied van de levering van industriële uitrusting in zijn segmenten in Portugal en Spanje. Vind baanbrekende technologische oplossingen voor de textiel-, voedingsmiddelen-, farmaceutische & cosmetische sector, en meer recent de topapparatuur op het gebied van LED-reclame. Authenticiteit Uitmuntendheid. Creativiteit. Technologie. HIGHTECH GERICHT OP DE TOEKOMST

 4. SIMONI SRL

  Italië

  Simoni s.r.l. vervaardigt borstels sinds 1830. De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van technische en industriële borstels volgens tekening of op aanvraag. De onderneming Simoni onderscheidt zich door een groot aanpassingsvermogen op de specifieke eisen van klanten en door het ontwerp van innovatieve oplossingen. Industriële borstels worden voor veel verschillende mechanische bewerkingen gebruikt en in tal van productiesectoren toegepast.

 5. ARSILAC

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LABO'T COSMETIQUES

  Frankrijk

 2. SAREM COSMETICS GMBH

  Duitsland

 3. EKATO SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Van het mengen en homogeniseren van vloeistof tot hoogviskeuze stoffen (UNIMIX) tot het mengen en drogen van vaste stoffen (SOLIDMIX): De vacuümverwerkingssystemen van EKATO SYSTEMS bestrijken een breed scala aan toepassingen.Teams van ervaren specialisten gebruiken hun knowhow voor innovatieve oplossingen voor de meest veeleisende procestechniek.Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van vacuümapparatuur voor laboratorium, pilot-installaties en productienormen biedt EKATO SYSTEMS complete oplossingen voor de gehele levenscyclus van apparatuur: Van engineering tot pilot fabrieksstudies tot inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie.Of het nu gaat om één systeem of turn-key installaties in GMP-conform ontwerp, inclusief complete automatisering, de EKATO-systemen worden voortdurend verder ontwikkeld.Het technische centrum van EKATO SYSTEMS in Schopfheim biedt de ideale omstandigheden voor opschalingsexperimenten en procesontwikkeling en -optimalisatie van doorlopende productieprocessen.

 4. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italië

  Marco Mora levert compleet gereviseerde tweedehands industriële centrifugeermachines met een garantie zoals de nieuwe machines. Industriële centrifugeermachines en separators met verschillende productiecapaciteiten en bestemd voor diverse toepassingen in bedrijven wereldwijd. De klanten die gebruik maken van de machines van Marco Mora zijn terug te vinden in diverse sectoren: zuivel en kaas, voedingsmiddelen en conserven, wijn, dranken op basis van fruit, minerale oliën, brandstoffen, cosmetica en farmaceutische producten.

 5. HET VEER

  België

  Het Veer is een holding actief in 5 sectoren: Middenspanning, beton, poedercoating, erp-software & real-estate. Onze slogan is "Sailing on Blue Oceans", een keuze voor innovatie en een keuze voor focus op de eigen niche.

 1. GB BOUCHERIE

  België

  GB Boucherie ontwerpt en produceert een ruim aanbod van machines voor borstelfabrikanten en voor het maken van tandenborstels wereldwijd.

 2. K-FORM MEDICAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. DMC SRLS

  Italië

 2. ARSANMAK MAKINA

  Turkije

 3. JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K.

  Duitsland

 4. COLORDISPLAY, S.L.

  Spanje

 5. CORTEX TECHNOLOGY APS

  Denemarken

 6. BIOTIPO BRAZIL COSMETICS

  Brazilië

 7. BNK MACHINE

  Turkije

 8. BIOLAVANDA SRL

  Roemenië

 1. TREEMAK MAKINE SANAYI

  Turkije

 2. ENVASES COSMÉTICA

  Spanje

 3. GRAN VELADA

  Spanje

 4. RITEC

  Frankrijk

 5. BAHIA NAILS

  Frankrijk

 6. SYMEX GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. IMPAC ENGINEERING LTD.

  Israël

 8. KALIX

  Frankrijk

 9. DECA ENGINEERING

  Italië

 10. WECKERLE MACHINES

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Cosmetische industrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

612 bedrijven