• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cosmetische industrie - machines en materialen

Resultaten voor

Cosmetische industrie - machines en materialen - Import export

 1. POMPES JAPY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als fabrikant van semi-roterende handpompen voor het verpompen van diesel, olie, oplosmiddelen en water sinds 1850, stelt JAPY pumps zijn expertise en kennis tot uw dienst bij het bepalen van uw behoeften voor het verpompen van vloeistoffen, ook in een explosiegevaarlijke omgeving (ATEX richtlijn). Pompes JAPY biedt een compleet gamma pompen en toebehoren om de meest efficiënte oplossing te vinden voor uw probleem met het overbrengen van vloeistoffen, ongeacht of deze corrosief, viskeus of ontvlambaar zijn: Pneumatische pompen- Elektrische pompen- Hydraulische pompen- Pompen voor AD Blue-Lift pompen-Motopompen-Suction kits-Filtratie-Slangen-ATEX pompen-Reels-Controleboxen-Pistolen-Doseerpompen-Flessen-Fittingen...Sectoren: Energie - Maritiem - Agro-voeding - Chemie - Marine. Pompes JAPY biedt ook een gamma elektrische en manuele pompen om aan de aanzuig- en noodbehoeften te voldoen: KWALITEIT - EFFICIËNTIE - DUURZAAMHEID

 2. MH MULTIPACK SDN BHD

  Maleisië

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD is een dynamisch en innovatief bedrijf dat een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop Maleisiërs toegang hebben tot gezondheidszorg. Als toonaangevende aanbieder van mobiele gezondheidszorg in Maleisië brengen we gezondheidszorgdiensten rechtstreeks naar de huisdeur van mensen, waardoor medische zorg van hoge kwaliteit eenvoudig toegankelijk en handig is. We maken gebruik van ultramoderne technologie en een team van hoogopgeleide zorgprofessionals om een breed scala aan diensten te leveren, waaronder medische consulten, diagnostische tests, medicijnverstrekking en gezondheidsscreeningsprogramma's. MH MULTIPACK SDN BHD wordt gedreven door een missie om de kloof tussen traditionele gezondheidszorgsystemen en de eisen van een moderne levensstijl te overbruggen. Door gebruik te maken van digitale platforms en mobiele applicaties hebben we een naadloze en gebruiksvriendelijke interface gecreëerd waarmee patiënten toegang hebben tot gezondheidszorg wanneer het hun uitkomt. Of het nu gaat om een drukbezette professional die onmiddellijk medische hulp nodig heeft of een oudere die regelmatig gecontroleerd moet worden, wij zorgen ervoor dat gezondheidszorg binnen handbereik is. We leggen sterk de nadruk op het handhaven van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Alle gezondheidsdiensten worden geleverd door gediplomeerde artsen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om juiste diagnoses en effectieve behandelingen te garanderen. Het bedrijf volgt ook strikte protocollen voor medicatiebeheer en houdt zich aan de hoogste ethische normen, waarbij privacy en vertrouwelijkheid van patiënten voorop staan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. LABO'T COSMETIQUES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LABO'T COSMETIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Fabrikant van cosmeticaproducten, dozen voor cosmetische producten, Cosmetica, en laboratorium cosmetische producten. Het is gevestigd in Vaud'herland, Frankrijk.

 4. SIMONI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIMONI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetische industrie - machines en materialen, Oogstmachines en accessoires, Borstels en penselen, schuurborstels, metalen borstels, Cosmetische industrie - machines en materialen, borstels volgens tekening, Oogstmachines en accessoires, en Borstels en penselen. Het is gevestigd in Zola Predosa, Italië.

 5. SAREM COSMETICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAREM COSMETICS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EKATO SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Van het mengen en homogeniseren van vloeistof tot hoogviskeuze stoffen (UNIMIX) tot het mengen en drogen van vaste stoffen (SOLIDMIX): De vacuümverwerkingssystemen van EKATO SYSTEMS bestrijken een breed scala aan toepassingen.Teams van ervaren specialisten gebruiken hun knowhow voor innovatieve oplossingen voor de meest veeleisende procestechniek.Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van vacuümapparatuur voor laboratorium, pilot-installaties en productienormen biedt EKATO SYSTEMS complete oplossingen voor de gehele levenscyclus van apparatuur: Van engineering tot pilot fabrieksstudies tot inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie.Of het nu gaat om één systeem of turn-key installaties in GMP-conform ontwerp, inclusief complete automatisering, de EKATO-systemen worden voortdurend verder ontwikkeld.Het technische centrum van EKATO SYSTEMS in Schopfheim biedt de ideale omstandigheden voor opschalingsexperimenten en procesontwikkeling en -optimalisatie van doorlopende productieprocessen.

 2. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italië

  Marco Mora levert compleet gereviseerde tweedehands industriële centrifugeermachines met een garantie zoals de nieuwe machines. Industriële centrifugeermachines en separators met verschillende productiecapaciteiten en bestemd voor diverse toepassingen in bedrijven wereldwijd. De klanten die gebruik maken van de machines van Marco Mora zijn terug te vinden in diverse sectoren: zuivel en kaas, voedingsmiddelen en conserven, wijn, dranken op basis van fruit, minerale oliën, brandstoffen, cosmetica en farmaceutische producten.

 3. N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD

  Bulgarije

  N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD is een private label fabrikant met bijna 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van kleurcosmetica. Wij ontwikkelen onze onderneming in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen – ISO 22716, GMP van SGS. Wij zijn ook lid van SEDEX voor conformiteit met sociale arbeidsnormen. Wij hebben meer dan 20 productcategorieën met honderden ontwikkelde formules en duizenden kleuren. Ons R&D team kan ook producten op maat ontwikkelen met de best mogelijke kwaliteit. Onze faciliteiten worden gestructureerd door een groep fabrieken met een totale oppervlakte van 10000 m² productie- en opslagruimten. De make-up fabriek beslaat een oppervlakte van 2.440 m². uitgevoerd met strikte inachtneming van de voorschriften voor de veiligheid van de producten, het personeel en het milieu. R&D en Kwaliteitscontrolelaboratoria bevinden zich op deze afdeling. De nagellakfabriek is een vlot uitgeruste eenheid, speciaal gebouwd om te voldoen aan de eisen van nagellakproductie. Het neemt 2.500 m² in beslag, waar productie, afvullen en verpakken in een ketenproces worden ondergebracht. Goed geschoolde medewerkers en hoogproductieve installaties zorgen voor een snel, flexibel en vlekkeloos gecontroleerd productieproces. De drukfabriek is goed uitgerust met zeefdruk- en warmstempelmachines. Deze unit is bestemd voor het proces van decoratie van alle soorten eindproducten, op de snelste en meest nauwkeurige wijze. N&K Cosmetics Developments LTD is de beste full service oplossing voor uw merk.

 4. HET VEER

  België

  Het Veer is een holding actief in 5 sectoren: Middenspanning, beton, poedercoating, erp-software & real-estate. Onze slogan is "Sailing on Blue Oceans", een keuze voor innovatie en een keuze voor focus op de eigen niche.

 5. GB BOUCHERIE

  België

  GB Boucherie ontwerpt en produceert een ruim aanbod van machines voor borstelfabrikanten en voor het maken van tandenborstels wereldwijd.

 1. K-FORM MEDICAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf K-FORM MEDICAL GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aschaffenburg, Duitsland.

 2. DMC SRLS

  Italië

  Het bedrijf DMC SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vulmachines voor cosmetica, machines voor het vullen in tubes voor verpakking, en industriële mengmachines. Het is gevestigd in Corbola, Italië.

 1. ARSANMAK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ARSANMAK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetische industrie - machines en materialen, machines voor agrovoedingsmiddelen, vulmachines voor detergentia, Cosmetische industrie - machines en materialen, en verpakkingsmachines voor chemische producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. DEZINTEGRATOR CO

  Bulgarije

  Het bedrijf DEZINTEGRATOR CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, en uitrustingen voor de farmaceutische sector. Het is gevestigd in Stara Zagora, Bulgarije.

 3. REMU S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REMU S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Petrochemische installaties en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, en Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Manoppello, Italië.

 4. JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zell, Duitsland.

 5. COLORDISPLAY, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf COLORDISPLAY, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Castellbisbal, Spanje.

 6. CORTEX TECHNOLOGY APS

  Denemarken

  Het bedrijf CORTEX TECHNOLOGY APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hadsund, Denemarken.

 7. BIOTIPO BRAZIL COSMETICS

  Brazilië

  Het bedrijf BIOTIPO BRAZIL COSMETICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Belo Horizonte, Brazilië.

 8. BNK MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf BNK MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren breekmachines, extractietoestellen voor de cosmetische industrie, en persen voor de behandeling van plantaardige voedingsoliën. Het is gevestigd in Elmadag, Turkije.

 1. BIOLAVANDA SRL

  Roemenië

  Het bedrijf BIOLAVANDA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetische industrie - machines en materialen, Etherische oliën en harsaroma's, Lichaamsverzorgingsproducten, Extracten voor farmaceutische preparaten, Cosmetische industrie - machines en materialen, Etherische oliën en harsaroma's, Lichaamsverzorgingsproducten, en Extracten voor farmaceutische preparaten. Het is gevestigd in Delureni, Roemenië.

 2. TREEMAK MAKINE SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf TREEMAK MAKINE SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. DIBI SRL

  Italië

  Het bedrijf DIBI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Osnago, Italië.

 4. KF-COSMETIC E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KF-COSMETIC E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. WECKERLE MACHINES

  Duitsland

  Het bedrijf WECKERLE MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, en innoverende producten. Het is gevestigd in Weilheim, Duitsland.

 6. DERMCONTROL

  Spanje

  Het bedrijf DERMCONTROL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 7. GRAN VELADA

  Spanje

  Het bedrijf GRAN VELADA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Magallon, Spanje.

 8. KALIX

  Frankrijk

  Het bedrijf KALIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, mascara, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Courcouronnes, Frankrijk.

 9. ENVASES COSMÉTICA

  Spanje

  Het bedrijf ENVASES COSMÉTICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren glaswerk voor cosmetische producten en parfums. Het is gevestigd in Atarfe, Granada, Spanje.

 10. LUMENIS - AESTHETIC LASER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LUMENIS - AESTHETIC LASER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Elstree Borehamwood, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Cosmetische industrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

580 Bedrijven