• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s

Resultaten voor

Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s - Import export

 1. HAIRUN TECHNOLOGY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAIRUN TECHNOLOGY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkeling voor mobiele apps, Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s, Ontwikkeling voor mobiele apps, Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s, ontwikkeling van software, en Software ontwikkelingsservices. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. DELPHIN TECHNOLOGY AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DELPHIN TECHNOLOGY AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 3. DBART GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DBART GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 5. FLAU DESIGN

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLAU DESIGN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s. Het is tevens aanwezig in de sectoren ideeënman website, Ontwerp van websites, ontwikkeling van websites, en internetsites. Het is gevestigd in Enghien, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf START PROJECT ENGINEERING SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - ingenieursbureaus, Prototypes - industrieel, Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s, Robotica, Automatisering - installaties en uitrustingen, industriele automatisering, START PROJECT ENGINEERING, ingenieur- en engineeringbureaus, en Automatisering - ingenieursbureaus. Het is gevestigd in Francavilla Al Mare, Italië.

 2. SCHOONHEYT CORP - INTERFAST

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHOONHEYT CORP - INTERFAST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auditing, Informaticadiensten, Auditing, Informaticadiensten, Advies inzake IT-beveiliging, en informaticaservice. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. ISS ART

  Kazachstan

 4. DELTA-N BV

  Nederland

  Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud Technologie en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de stap naar de Cloud te maken. Delta-N investeert veel in kennis van medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie en u optimaal ondersteunen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en bent u klaar voor toekomstige veranderingen.

 5. KHOPRA FIVE

  Nederland

  Kwaliteit in .Net Ontwikkeling Ik ben een C#.net softwareontwikkelaar. Kwaliteit en onderhoudbaarheid van de software staat bij mij voorop, dus ik werk graag volgens Test-Driven Development. Momenteel heb ik de meeste ervaring met back-end development. Verder hou ik van afwisseling, dus ik hoop op afwisselende klussen te belanden…. - van Industrieel tot Zakelijk - van Zelfstandig tot Teamverband - van Grote bedrijven tot kleine bedrijven - van Back-end tot Front-end Bij voorkeur programmeer ik in C#, maar ik kan ook met VB.net en Java uit de voeten. Daarnaast ben ik ook bekende met scriptingtalen, zoals JavaScript, TypeScript en PHP. Ik heb veel gewerkt met SQL Server en het bijbehorende T-SQL en Entity Framework, maar heb ook ervaring met MySQL/ MariaDB en PostGreSQL. Ik werk meestal met het .Net Framework, met oa WCF, Web Api en ASP.Net. Daarnaast heb ik ook ervaring met front-end development en ben dus bekend met HTML, CSS, Twitter Bootstrap. Ook ben ik bekend met KnockOutJS. Bij voorkeur werk ik volgens Test-Driven Development (TDD). Hierbij maak ik gebruik van Unit Tests met bijvoorbeeld NUnit. Ook volg ik de SOLID principles. Ik ben bekend met werken in Agile / Scrum teams en heb ook gewerkt met Masterdata, Active Directory, Message Queuing (MSMQ), IIS en IOC. Ik kan ook goed uit de voeten met diverse source control systemen, zoals TFS, GIT en Subversion. Ook heb ik ervaring met modelleren gebruikmakend van UML, BPM en Petri Netten.

 1. ID SERVICEPOINT GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen oplossingen voor de mobiele gegevensregistratie in hard- & software en bieden daarvoor een onafhankelijke advisering. De planning en modernisering van bestaande gegevenstechniek kan vaak in bestaande systemen worden geïntegreerd. Hiertoe behoren mobiele & stationaire barcodesystemen, draadloze gegevensoverdracht, RFID, etikettenprinters en sensorsystemen. Voor alle systemen bieden wij natuurlijk ook de installatie, reparatie, scholing en onderhoud in één hand. Deze full-service wordt nog afgerond door individuele softwaresamenstelling en bestaande standaardoplossingen voor Windows en Android. Ook radiografische metingen in het WLAN & 433MHz-bereik (voorbeeld) en gebruikerstraining worden door ons uitgevoerd. Wij integreren onze softwareoplossingen in uw bestaande IT-landschap. Of het nu gaat om software voor pc, servers of apparaatspecifieke toepassingen, bijv. voor dataterminals en koppelingen per LAN, WAN of draadloos.

 2. ANUBEX N.V.

  België

  Anubex is een Belgisch IT-bedrijf dat zich specialiseert in geautomatiseerde migratie van legacytsystemen naar targetsystemen. Het bedrijf realiseert onder meer het converteren van software aan de hand van een roadbook Cobol, functionele testen, en IT administration. “Anubex is a software company providing core tools, know-how, and support for mainframe modernization and migration projects worldwide. The company is the market leader for automated legacy migrations providing highly automated and proven solutions, while also offering a landing platform, that supports complex projects ranging from modernizing on the mainframe to migrating to the cloud. With over 25 years of experience, demonstrated solutions and high-performing software tools, the company helps enterprises and government organizations boost their innovation capacity, competitiveness and agility by accelerating their digital transformation. Anubex has a broad technological coverage in the IBM z/OS market space with migration solutions for legacy environments, such as IDMS, Adabas-Natural, COBOLCICS, but also for UNIX/Linux/Windows with COBOL. The automated conversion and testing tools combined with the company’s own methodology “Migratonomy” make Anubex a key player and one of the most competitive and reliable migration companies in the world.

 1. LEGARTIS TECHNOLOGY AG

  Zwitserland

  Wij ontwikkelen Contract Intelligence-software op basis van de nieuwste technologieën voor machinaal leren, begrip van de natuurlijke taal en kunstmatige intelligentie. Onze missie is eenvoudig: We willen een toonaangevend bedrijf op het gebied van juridische technologie zijn dat juridische documenten tot leven brengt en informatie in documenten toegankelijk en nuttig maakt - voor iedereen in elke taal. en de expertise die nodig is om de toonaangevende AI-oplossingen voor juridische technologie van morgen te bouwen.Wij geloven dat verbazingwekkende dingen kunnen worden bereikt door een verenigd, getalenteerd en voorbereid team. Onze sterke punten worden versterkt door de unieke kwaliteiten van haar leden, die hun carrière opbouwen met veel verschillende achtergronden en bolwerken.

 2. BOSS YONETISIM HIZMETLERI A.S

  Turkije

  CottGroup is de één-lokatie winkel van Advies, Outsourcing, Technologie en Training in Istanbul Turkije. We zijn één van de eerste providers dat multiprocesservices in Turkije biedt. CottGroup werkt met de the grenzeloze professionele kennis en expert competenties van zijn management. CottGroup’s expertise richt zich op assistentie in alle specifieke aspecten van handel drijven zoals bedrijfsontwikkeling, human resource management, loonlijsten, boekhouding, audit en op technologie gebaseerde oplossingen.

 3. ASPROVA AG

  Duitsland

  Asprova AG is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Advanced Planning and Scheduling Systemen (APS). De productieplanningssoftware is ontwikkeld om te voldoen aan de veeleisende eisen van de top lean-productie voor just-in-time-productie. Geïntegreerd in de bestaande IT-omgeving, optimaliseert Asprova uw productieplanning en levert een significante bijdrage aan kostenoptimalisatie. De Asprova-software is standaardsoftware en geschikt voor gebruik in een breed scala van industrieën. Meer dan 99% van klantspecifieke aanpassingen worden gedaan door de vele standaardparameters aan te passen - zonder te programmeren! Als gevolg hiervan is de implementatie-inspanning erg laag. Voorbeelden van industrieën waarin Asprova wordt gebruikt: Automobielindustrie, elektrische / elektronische industrie, halfgeleiderindustrie, mechanische en installatietechniek, staal- en metaalproductie, luchtvaarttechnologie, scheepsbouw, kunststofindustrie, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

 4. OPTIMIZERS B.V.

  Nederland

  Optimizers is een software bedrijf dat is gevestigd in Nijkerk en is gespecialiseerd in handels- en productie logistiek. De software van Optimizers biedt de mogelijkheid om logistieke processen te optimaliseren voor uw bedrijf. Wij ontwikkelen onder andere App4Sales, Warpspeed WMS en de door Exact gecertificeerde EDI Gateway. De logistieke software van Optimizers wordt ontwikkeld door bijna 40 specialisten, met als doel het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het besparen op overhead van bedrijven. Optimizers ontwikkelt App4Sales, de mobiele verkoop applicatie voor vertegenwoordigers van de buitendienst. Met App4Sales kunnen vertegenwoordigers op beurzen of bij klanten orders schrijven die direct verschijnen in het ERP systeem. Artikelen uit de backoffice zijn inzichtelijk in een digitale catalogus en met de sfeerafbeeldingen krijgen klanten een goede indruk krijgen van alle artikelen. Het handmatig invoeren van orders is met App4Sales verleden tijd. Warpspeed WMS biedt bedrijven volledige vrijheid over logistieke proccesen. Dit Warehouse Management Systeem stelt de gebruiker in staat de supply te optimaliseren en logistieke grenzen te verlegen. De Exact gecertificeerde EDI Gateway maakt het voor bedrijven mogelijk transacties binnen de database van Exact Globe en Exact Online af te handelen. Deze oplossing voor electronic data interchange maakt het mogelijk voor bedrijven met logistieke dienstverleners te communiceren.

 5. PIXIENCE

  Frankrijk

  De onderneming PIXIENCE is specialist binnen apparatuur voor afbeeldingstechnieken en metingen voor huidonderzoek. Het is een expert in het onderzoek en de ontwikkeling van diagnosetechnologieën op het gebied van de gezondheid binnen de dermatologie en de huidcosmetica. Het is gespecialiseerd in 2D en 3D afbeeldingstechnieken en verkoop innovatieve oplossingen voor: - het opsporen en de follow-up van kanker door dermatologen en specialisten binnen de zorg, dankzij de digitale dermatoscoop met Ultra hoge definitie, de C-Cube 2.- De analyse van de effecten van actieve bestanddelen in vivo en in vitro voor het onderzoek en de ontwikkeling binnen de huidcosmetica.- De sector van telezorg dankzij hoogwaardige afbeeldingstechnieken. PIXIENCE stelt de klanten en partners binnen de farmaceutische en huidcosmetica sectors zijn kennis en ervaring ter beschikking voor de ontwikkeling van apparatuur & testmiddelen op maat evenals algoritmes voor het verwerken van beelden in het kader van huid- en haaranalyses.

 6. PHI DATA

  België

  Als Auto-ID solution integrator adviseert, integreert en onderhoudt PHI DATA automatiserings- en optimalisatieoplossingen. We nemen onder andere buitendienst, distributie, werkvloer, ID-etikettering, temperatuurmonitoring en interne locatiebepaling voor onze rekening, doorheen de hele supply chain en in diverse sectoren. Door de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren en de doorgedreven klantgerichte service die we bieden, bekleedt PHI DATA al meer dan 30 jaar een vooraanstaande positie binnen deze evoluerende sector. Dankzij onze oplossingen beschikt uw organisatie altijd over accurate informatie. Doordat de productiviteit van de dagelijkse bedrijfsvoering snel toeneemt, verdient u bovendien uw investering al op korte termijn terug. Als solution integrator werkt PHI DATA merkonafhankelijk. We implementeren de beste oplossing in uw bedrijf zonder ons te laten beïnvloeden door leveranciers. Onze leidraad is onze filosofie, waarin creativiteit, competentie en continuïteit centraal staan.

 7. QUAZAR SOFTWAREENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  BEELDDATABASES VOOR GENEESKUNDIGE TOEPASSINGEN: bijvoorbeeld DicomView en DicomView Net in hartkatheterlaboratoria. IMAGING-OPLOSSINGEN OP BROADCASTGEBIED: bijvoorbeeld media-afdeling van archief van reclamefilms (Kraft Jacobs Suchard). OEM-SOFTWAREOPLOSSINGEN VOOR HARDWAREPRODUCENTEN: bijvoorbeeld besturingssoftware voor noodstroomvoedingen (Siemens, AEG en anderen). SOFTWARE VOOR DE ENTERTAINMENTINDUSTRIE: Ervaringsgastronomie 'Bierbörse' (Berlijn en Hamburg). Bovendien zijn we officiële Novell Professional Developer, en zijn we lid van het Microsoft Developer Network. Als systeemplatforms gebruiken we Windows, Windows NT, UNIX, DOS, Novell en OS/2. We creëren hoofdzakelijk software in C/C++, maar ook systeemeigen ontwikkelingen in assemblers zijn geen probleem voor ons. We zijn onder meer actief op het gebied van verkeersmonitoring (flitsinstallaties, besturing van ESW), de registratie en verwerking van meetgegevens (besturing van noodstroomvoeding), beeldoverdracht, geneeskunde en beveiligingstechniek.

 8. ARCADIA GLOBAL SOLUTIONS

  Verenigde Staten

  Ontwikkeling op maat van bedrijfsapplicaties; Re-engineering software met blijvend resultaat; Toegewijde teams. Voornaamste ervaringsgebieden: ontwikkeling van bedrijfstoepassingen voor handelsprocesautomatisering (BPA), human resource management (HRM), accounting en financiën, onderwijs en e-learning, farmaceutische data warehousing, verzekeringen, informatiebeveiliging. Desktop applicaties, webapplicaties (intranet, samenwerkingsportalen, complexe online services), mobiele apps voor bedrijven (Android, iOS, Windows Phone)

 1. BRAINYSOFT LLC

  Rusland

  Creatie en ontwikkeling van software - de activiteiten van onze onderneming. Сloud-gebaseerde software voor de fintech ondernemingen die zich bezig houden met leningen, banken, microkrediet en microfinancieringsinstellingen, kredietcoöperaties, leasing of hypotheek ondernemingen en pandhuizen. Het Brainysoft SaaS platform biedt de functies van een geautomatiseerde full cycle krediet pipeline - van de aanvraag van een lening, de tussentijdse ondersteuning van een lening tot de rapportering aan de regelgevende autoriteiten. Automatiseert de processen voor het uitgeven van leningen / kredieten op afstand en op kantoor, leasing en hypotheekleningen, POS lening, klantproducten met abonnement en Islamitisch bankieren. Het platform heeft een aantal belangrijke competitieve voordelen: De grote functionaliteit maakt het mogelijk de software snel te lanceren door configuratie – vanaf 1 maand; Industriële transactievolumes – bewezen hoge prestaties voor meer dan 3 miljoen kredietnemers; Het Antifraude Module; Flexibele configuratie van kredietproducten.

 2. ORION ALLIANCE B.V.

  Polen

  Orion Alliance is a leading software development company who provides onsite and offshore services in Latvia, The Netherlands and Poland. Founded in 2007, Orion Alliance works closely with ambitious clients to overcome challenging tasks and scale new heights. Our goal is to help businesses of any size or industry harness the full potential of information technology. For the past 10 years we have adopted the latest technology and industry practices to deliver outstanding results in the field of software design, testing, support, outsourcing, legacy system migration and enterprise application integration. Our growing team has extensive experience across a broad range of industries. This level of flexibility means we can overcome specific issues with custom solutions tailored to your needs. From Banking to Hospitality, Travel and Leisure, Industrial Manufacturing, Insurance, Oil and Gas, Retail, Transport and Utilities - we have a solution for you.

 3. PRODONK

  Nederland

  Geen poespas, simpelweg de beste 3d prints en printers, de mooiste logo's en visuals, de beste bedrijfsvideo's of reclamevideos, de mooiste en responsive websites en webshops, app development en software development. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk, geen willekeurige mails met rare afspraken maar heldere één-op-één communicatie waardoor je product precies wordt zoals het moet. We zijn geen groot bedrijf (Dat willen we ook niet) waardoor communicatie altijd met dezelfde twee personen zal zijn, Pascal van der Donk of Frank Provoost. Over bereikbaarheid doen wij ook niet moeilijk, bel of mail ons gerust op ieder moment dat je een vraag of opmerking hebt. Mochten wij niet op dat moment kunnen reageren dan gaan we alsnog zo snel mogelijk achter je bericht aan! Laat grote bedrijven je niet oplichten met bijvoorbeeld hun grootspraak over "de beste website voor geen geld" om er vervolgens achter te komen dat je je scheel betaald... (Genoeg bedrijven vragen meer dan €20.000 euro voor een website... kun jij dat geloven? ! ) Laat het over aan een kleiner bedrijf, die vaak sneller en beter resultaat kan tonen, een stuk goedkoper is en ook nog beter met je communiceert! (Natuurlijk praten we hier over ons zelf...) Ook dit is natuurlijk weer grootspraak, maar wij zouden dit niet zeggen als we dit niet zelf van onze klanten hebben gehoord. Laat het ons ook aan jou bewijzen!

 4. AL-WEGEN

  België

  De firma Al-Wegen is reeds decennia werkzaam in de industriële sector. Ze zijn uitgegroeid tot een middelgrote KMO als totaalleverancier van industriële weegsystemen. Ze bieden industriele wegen: Weegsysteme en Ijkgewichten. Naast hun standaard gamma industriële weegsystemen kunnen ze ook specifieke systemen op maat realiseren. Dit voor speciale afmetingen van weegschalen en weegbruggen als voor het uitwerken van een volledig weegsysteem met gerelateerde software. Software: Hun eigen software afdeling heeft verschillende standaard applicaties, zoals weegbrug, etiketteer en traceer, e-merk software… Daarnaast kunnen ze in samenspraak met U “Tailor made” software ontwikkelen.

 5. KPD CONSTRUCTION SOFTWARE

  België

  Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij software voor de bouw Onze troeven: Kennis van de bouwwereld Al meer dan dertig jaar richten wij ons exclusief op de Belgische bouwsector. Hierdoor ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Dit vertaalt zich in onze gespecialiseerde software en het juiste advies. Diepgaande software Onze software blijft niet aan de oppervlakte, maar dringt diep door in uw dagelijkse bedrijfsprocessen. Dankzij onze BouwOffice Solutions handelt u alle vaste handelingen voor een project vlot, effi ciënt en correct af. U vermijdt dubbelwerk en heeft permanent een volledig overzicht van de stand van zaken. Gebruiksvriendelijkheid voorop KPD besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. Complexe activiteiten proberen we door intuïtieve software te vereenvoudigen. Na onze trainingen op maat, zijn uw medewerkers ongetwijfeld klaar voor gebruik van het programma.

 6. SPIKE TECHNICS

  Nederland

  Spike Technics is opgericht in 1982 en ontwikkelt software voor verschillende doeleinden zoals: warehouse management (voorraad administratie voor opslag van bulkgoederen, gevaarlijke stoffen ADR, douane goederen) financiële administratie software (boekhouding, voorraadadministratie, order administratie) e-Learning oplossingen dmv een LMS of complete ontwikkeling van e-learning.Telecommunicatie en telefonie voor business to business oplossingen (in het bezit van een eigen VoIP telefonie netwerk in verschillende landen)

 7. SOLVWARE B.V.

  Nederland

  Patrick Krijnen, oprichter en eigenaar van Solvware, geeft een tegengeluid. In een ICT-wereld waar velen niet meer dan hun ‘kunstje’ doen, werkt Patrick met zijn team vanuit een intrinsieke drive: klanten echt verder helpen. Met professioneel en objectief advies los van merken of leveranciers. Met de klantvraag als leidend, in plaats van wat er mogelijk is. Solvware blinkt uit met een eigen pool aan zelfstandige en onafhankelijke professionals. In doen en in denken. Met maatwerkteams, die de werkelijke vragen van opdrachtgevers als uitgangspunt nemen en elke opdracht integraal aanvliegen. Solvware doet het anders Solvware geeft de oplossing. Nieuwe software moet niet alleen functioneel steengoed werken, maar ook daadwerkelijk winst opleveren. Bovendien moet het aantrekkelijk in gebruik zijn. Denk aan design, lay-out, flowchart en dashboard. Eindgebruikers zijn er tenslotte dagelijks mee in de weer.

 8. BIT BY BIT

  België

  Bit by bit is een organisatie die 25 jaar actief is in de wereld van IT opleidingen, software onwikkeling & consultancy. We zijn een team van gedreven ervaringsdeskundigen op het vlak van kennisoverdacht. We adviseren & ondersteunen oa. HR- & IT afdelingen en afdelingsmanagers, bij het opzetten van groot- of kleinschalige opleidingstrajecten. Ons gereedschap? Voorbereidende analyses, niveautesten, intakegesprekken, modulair opgebouwd lessenpakket, continue bijsturing, flexibele planning, 12u/12u helpdesk & evaluatie en ROI meeting.

 9. FRESEN IT E.K.

  Duitsland

  Fresen IT is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen.Onze motivatie is om uw bedrijf te helpen uw ideeën en visies sneller te implementeren en te verspreiden. Onze knowhow heeft al voor veel bedrijven van verschillende groottes gezorgd voor meer werkefficiëntie.Het is belangrijk voor ons om eerst te beginnen waar de investeringskosten het laagst zijn, maar de voordelen het grootst zijn. Dankzij onze divisies voor web, software en serverinfrastructuur kunnen we u bijna alle services bieden die IT nodig heeft. We zien onszelf als een partner voor groei op de lange termijn, die u helpt uw bedrijf vooruit te helpen.

 10. DACON ECP

  België

  Dacon ECP is een onafhankelijk systeemhuis, actief in de Industriële Automatisering sinds 1998. Dacon ECP B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling van applicatiesoftware op het gebied van: - Controls (PLC); - Supervisory Control And Data Acquisition (SCADA); Information Technology; - Logistieke Automatisering. Dacon ECP realiseert (wereldwijd) projecten zowel op fixed price als op regiebasis. Dacon ECP is prefered supplier van een groeiend aantal grote bedrijven in de materialhandling, machinebouw en in de industriële installaties. Dacon ECP heeft ook een aparte specialisatie in HandHeld toepassingen, voor o.a. haven- en veerregistratiesystemen en registratiesystemen voor managementinformatie systemen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s - Import export

Aantal resultaten

3.026 Bedrijven