• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s

Resultaten voor

Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s - Import export

 1. HAIRUN TECHNOLOGY

  Frankrijk

 2. DELPHIN TECHNOLOGY AG

  Duitsland

 3. 3PLUSPLUS GMBH

  Duitsland

 4. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italië

 5. ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. 1CI

  Duitsland

 2. ISS ART

  Kazachstan

  Hallo! U bent hier bij een webontwikkelaar. Ongelijk of u een grote of middelgrote onderneming bent, een familiebedrijf of een startup, bij ons zult u een team vinden voor de levering van een succesvol project. ISS Art is wereldwijd actief sinds 2003. Onze reis is begonnen met UpWork - wij waren één van de eerste ontwikkelaars van het oDesk platform. Thans hebben we meer dan 80 medewerkers in het team en meer dan 500 geleverde projecten. Onze VOORNAAMSTE DIENSTEN: ontwikkeling van web- (Java, Python) en mobiele (SwiftUI, Flutter) applicaties en AI, Machine Learning en Computer vision oplossingen. Onze VOORNAAMSTE SECTOREN: FCMG, Maakindustrie, Media, Recycling, Onderwijs, Gezondheidszorg. WIJ HEBBEN HET VERTROUWEN van ABB/Cassantec/, JnetDirect, BigBrassBand, Cerulean Studios, oDesk, enz. Wij werken al meer dan 6 jaar met de meeste klanten. Uw projectontwikkeling zal niet zo lang duren. Wij bedoelen alleen dat wij producten hebben ontwikkeld die de klanten nog steeds gebruiken en verbeteren.

 3. DELTA-N BV

  Nederland

  Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud Technologie en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de stap naar de Cloud te maken. Delta-N investeert veel in kennis van medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie en u optimaal ondersteunen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en bent u klaar voor toekomstige veranderingen.

  Alle producten voor "creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s"

 4. KHOPRA FIVE

  Nederland

  Kwaliteit in .Net Ontwikkeling Ik ben een C#.net softwareontwikkelaar. Kwaliteit en onderhoudbaarheid van de software staat bij mij voorop, dus ik werk graag volgens Test-Driven Development. Momenteel heb ik de meeste ervaring met back-end development. Verder hou ik van afwisseling, dus ik hoop op afwisselende klussen te belanden…. - van Industrieel tot Zakelijk - van Zelfstandig tot Teamverband - van Grote bedrijven tot kleine bedrijven - van Back-end tot Front-end Bij voorkeur programmeer ik in C#, maar ik kan ook met VB.net en Java uit de voeten. Daarnaast ben ik ook bekende met scriptingtalen, zoals JavaScript, TypeScript en PHP. Ik heb veel gewerkt met SQL Server en het bijbehorende T-SQL en Entity Framework, maar heb ook ervaring met MySQL/ MariaDB en PostGreSQL. Ik werk meestal met het .Net Framework, met oa WCF, Web Api en ASP.Net. Daarnaast heb ik ook ervaring met front-end development en ben dus bekend met HTML, CSS, Twitter Bootstrap. Ook ben ik bekend met KnockOutJS. Bij voorkeur werk ik volgens Test-Driven Development (TDD). Hierbij maak ik gebruik van Unit Tests met bijvoorbeeld NUnit. Ook volg ik de SOLID principles. Ik ben bekend met werken in Agile / Scrum teams en heb ook gewerkt met Masterdata, Active Directory, Message Queuing (MSMQ), IIS en IOC. Ik kan ook goed uit de voeten met diverse source control systemen, zoals TFS, GIT en Subversion. Ook heb ik ervaring met modelleren gebruikmakend van UML, BPM en Petri Netten.

  Alle producten voor "creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s"

 5. ID SERVICEPOINT GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen oplossingen voor de mobiele gegevensregistratie in hard- & software en bieden daarvoor een onafhankelijke advisering. De planning en modernisering van bestaande gegevenstechniek kan vaak in bestaande systemen worden geïntegreerd. Hiertoe behoren mobiele & stationaire barcodesystemen, draadloze gegevensoverdracht, RFID, etikettenprinters en sensorsystemen. Voor alle systemen bieden wij natuurlijk ook de installatie, reparatie, scholing en onderhoud in één hand. Deze full-service wordt nog afgerond door individuele softwaresamenstelling en bestaande standaardoplossingen voor Windows en Android. Ook radiografische metingen in het WLAN & 433MHz-bereik (voorbeeld) en gebruikerstraining worden door ons uitgevoerd. Wij integreren onze softwareoplossingen in uw bestaande IT-landschap. Of het nu gaat om software voor pc, servers of apparaatspecifieke toepassingen, bijv. voor dataterminals en koppelingen per LAN, WAN of draadloos.

 1. ANUBEX N.V.

  België

  Anubex is een Belgisch IT-bedrijf dat zich specialiseert in geautomatiseerde migratie van legacytsystemen naar targetsystemen. Het bedrijf realiseert onder meer het converteren van software aan de hand van een roadbook Cobol, functionele testen, en IT administration. “Anubex is a software company providing core tools, know-how, and support for mainframe modernization and migration projects worldwide. The company is the market leader for automated legacy migrations providing highly automated and proven solutions, while also offering a landing platform, that supports complex projects ranging from modernizing on the mainframe to migrating to the cloud. With over 25 years of experience, demonstrated solutions and high-performing software tools, the company helps enterprises and government organizations boost their innovation capacity, competitiveness and agility by accelerating their digital transformation. Anubex has a broad technological coverage in the IBM z/OS market space with migration solutions for legacy environments, such as IDMS, Adabas-Natural, COBOLCICS, but also for UNIX/Linux/Windows with COBOL. The automated conversion and testing tools combined with the company’s own methodology “Migratonomy” make Anubex a key player and one of the most competitive and reliable migration companies in the world.

 2. FLEXTEC GMBH

  Duitsland

  Flextec GmbH is een middelgroot bedrijf dat in 2005 werd opgericht door de huidige partner en directeur Alexander Fritz.Het was een logische ontwikkeling van het succes van Fritz Elektronik e.K..Op het gebied van elektrotechniek en elektronica hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte producten als unieke exemplaren/prototypes of kleine series, aangevuld met de bijbehorende diensten. De flextec-portefeuille omvat momenteel: Klantspecifieke assemblage van kabels en kabelbomen, lay-outs en assemblage van printplaten (SMD, conventioneel), ontwikkeling van hardware en software voor elektrische en elektronische testapparatuur, constructie en bouw van mechanische apparaten incl. behuizingen, bouw van klantspecifieke, elektrotechnische meetapparatuur.

 1. LEGARTIS TECHNOLOGY AG

  Zwitserland

  Wij ontwikkelen Contract Intelligence-software op basis van de nieuwste technologieën voor machinaal leren, begrip van de natuurlijke taal en kunstmatige intelligentie. Onze missie is eenvoudig: We willen een toonaangevend bedrijf op het gebied van juridische technologie zijn dat juridische documenten tot leven brengt en informatie in documenten toegankelijk en nuttig maakt - voor iedereen in elke taal. en de expertise die nodig is om de toonaangevende AI-oplossingen voor juridische technologie van morgen te bouwen.Wij geloven dat verbazingwekkende dingen kunnen worden bereikt door een verenigd, getalenteerd en voorbereid team. Onze sterke punten worden versterkt door de unieke kwaliteiten van haar leden, die hun carrière opbouwen met veel verschillende achtergronden en bolwerken.

 2. BOSS YONETISIM HIZMETLERI A.S

  Turkije

  CottGroup is de één-lokatie winkel van Advies, Outsourcing, Technologie en Training in Istanbul Turkije. We zijn één van de eerste providers dat multiprocesservices in Turkije biedt. CottGroup werkt met de the grenzeloze professionele kennis en expert competenties van zijn management. CottGroup’s expertise richt zich op assistentie in alle specifieke aspecten van handel drijven zoals bedrijfsontwikkeling, human resource management, loonlijsten, boekhouding, audit en op technologie gebaseerde oplossingen.

 3. ASPROVA AG

  Duitsland

  Asprova AG is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Advanced Planning and Scheduling Systemen (APS). De productieplanningssoftware is ontwikkeld om te voldoen aan de veeleisende eisen van de top lean-productie voor just-in-time-productie. Geïntegreerd in de bestaande IT-omgeving, optimaliseert Asprova uw productieplanning en levert een significante bijdrage aan kostenoptimalisatie. De Asprova-software is standaardsoftware en geschikt voor gebruik in een breed scala van industrieën. Meer dan 99% van klantspecifieke aanpassingen worden gedaan door de vele standaardparameters aan te passen - zonder te programmeren! Als gevolg hiervan is de implementatie-inspanning erg laag. Voorbeelden van industrieën waarin Asprova wordt gebruikt: Automobielindustrie, elektrische / elektronische industrie, halfgeleiderindustrie, mechanische en installatietechniek, staal- en metaalproductie, luchtvaarttechnologie, scheepsbouw, kunststofindustrie, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

 4. KPD CONSTRUCTION SOFTWARE

  België

  Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij software voor de bouw Onze troeven: Kennis van de bouwwereld Al meer dan dertig jaar richten wij ons exclusief op de Belgische bouwsector. Hierdoor ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Dit vertaalt zich in onze gespecialiseerde software en het juiste advies. Diepgaande software Onze software blijft niet aan de oppervlakte, maar dringt diep door in uw dagelijkse bedrijfsprocessen. Dankzij onze BouwOffice Solutions handelt u alle vaste handelingen voor een project vlot, effi ciënt en correct af. U vermijdt dubbelwerk en heeft permanent een volledig overzicht van de stand van zaken. Gebruiksvriendelijkheid voorop KPD besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. Complexe activiteiten proberen we door intuïtieve software te vereenvoudigen. Na onze trainingen op maat, zijn uw medewerkers ongetwijfeld klaar voor gebruik van het programma.

 5. BRAINYSOFT LLC

  Rusland

  Creatie en ontwikkeling van software - de activiteiten van onze onderneming. Сloud-gebaseerde software voor de fintech ondernemingen die zich bezig houden met leningen, banken, microkrediet en microfinancieringsinstellingen, kredietcoöperaties, leasing of hypotheek ondernemingen en pandhuizen. Het Brainysoft SaaS platform biedt de functies van een geautomatiseerde full cycle krediet pipeline - van de aanvraag van een lening, de tussentijdse ondersteuning van een lening tot de rapportering aan de regelgevende autoriteiten. Automatiseert de processen voor het uitgeven van leningen / kredieten op afstand en op kantoor, leasing en hypotheekleningen, POS lening, klantproducten met abonnement en Islamitisch bankieren. Het platform heeft een aantal belangrijke competitieve voordelen: De grote functionaliteit maakt het mogelijk de software snel te lanceren door configuratie – vanaf 1 maand; Industriële transactievolumes – bewezen hoge prestaties voor meer dan 3 miljoen kredietnemers; Het Antifraude Module; Flexibele configuratie van kredietproducten.

 6. FRESEN IT E.K.

  Duitsland

  Fresen IT is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen.Onze motivatie is om uw bedrijf te helpen uw ideeën en visies sneller te implementeren en te verspreiden. Onze knowhow heeft al voor veel bedrijven van verschillende groottes gezorgd voor meer werkefficiëntie.Het is belangrijk voor ons om eerst te beginnen waar de investeringskosten het laagst zijn, maar de voordelen het grootst zijn. Dankzij onze divisies voor web, software en serverinfrastructuur kunnen we u bijna alle services bieden die IT nodig heeft. We zien onszelf als een partner voor groei op de lange termijn, die u helpt uw bedrijf vooruit te helpen.

 7. SOLVWARE B.V.

  Nederland

  Patrick Krijnen, oprichter en eigenaar van Solvware, geeft een tegengeluid. In een ICT-wereld waar velen niet meer dan hun ‘kunstje’ doen, werkt Patrick met zijn team vanuit een intrinsieke drive: klanten echt verder helpen. Met professioneel en objectief advies los van merken of leveranciers. Met de klantvraag als leidend, in plaats van wat er mogelijk is. Solvware blinkt uit met een eigen pool aan zelfstandige en onafhankelijke professionals. In doen en in denken. Met maatwerkteams, die de werkelijke vragen van opdrachtgevers als uitgangspunt nemen en elke opdracht integraal aanvliegen. Solvware doet het anders Solvware geeft de oplossing. Nieuwe software moet niet alleen functioneel steengoed werken, maar ook daadwerkelijk winst opleveren. Bovendien moet het aantrekkelijk in gebruik zijn. Denk aan design, lay-out, flowchart en dashboard. Eindgebruikers zijn er tenslotte dagelijks mee in de weer.

 8. ORION ALLIANCE B.V.

  Polen

  Orion Alliance is a leading software development company who provides onsite and offshore services in Latvia, The Netherlands and Poland. Founded in 2007, Orion Alliance works closely with ambitious clients to overcome challenging tasks and scale new heights. Our goal is to help businesses of any size or industry harness the full potential of information technology. For the past 10 years we have adopted the latest technology and industry practices to deliver outstanding results in the field of software design, testing, support, outsourcing, legacy system migration and enterprise application integration. Our growing team has extensive experience across a broad range of industries. This level of flexibility means we can overcome specific issues with custom solutions tailored to your needs. From Banking to Hospitality, Travel and Leisure, Industrial Manufacturing, Insurance, Oil and Gas, Retail, Transport and Utilities - we have a solution for you.

 1. APRENDI

  Nederland

  Aprendi is een klein, flexibel bureau dat apps en websites ontwikkelt voor bedrijven, instellingen en particulieren. Aprendi is gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps en websites voor het MKB e het onderwijs, maar we doen zeker meer dan dat. Aprendi gelooft dat gebruiksvriendelijkheid én functionaliteit de sleutel vormen voor succes. Samen met u ontwerpen en bouwen we uw app of website, waarbij we ook de inhoud, de promotie en het verdienmodel achter de app goed in het oog houden. Aprendi is het voltooid deelwoord van leren in het Portugees. Leren, vooral op een interactieve manier en met digitale leermiddelen, is waar Aprendi zich op richt. Dit kan door het spelen van spellen (serious games en brain trainers), verwerken van leerstof en het lezen van verhalen. Heeft u ideeën voor apps en websites gericht op leren neem dan gerust contact op om te bekijken of we samen uw idee kunnen verwezenlijken. Onze focus ligt op gebruiksvriendelijke mobiele toepassingen die passen bij de beleving van de gebruiker.

 2. PIXIENCE

  Frankrijk

  De onderneming PIXIENCE is specialist binnen apparatuur voor afbeeldingstechnieken en metingen voor huidonderzoek. Het is een expert in het onderzoek en de ontwikkeling van diagnosetechnologieën op het gebied van de gezondheid binnen de dermatologie en de huidcosmetica. Het is gespecialiseerd in 2D en 3D afbeeldingstechnieken en verkoop innovatieve oplossingen voor: - het opsporen en de follow-up van kanker door dermatologen en specialisten binnen de zorg, dankzij de digitale dermatoscoop met Ultra hoge definitie, de C-Cube 2.- De analyse van de effecten van actieve bestanddelen in vivo en in vitro voor het onderzoek en de ontwikkeling binnen de huidcosmetica.- De sector van telezorg dankzij hoogwaardige afbeeldingstechnieken. PIXIENCE stelt de klanten en partners binnen de farmaceutische en huidcosmetica sectors zijn kennis en ervaring ter beschikking voor de ontwikkeling van apparatuur & testmiddelen op maat evenals algoritmes voor het verwerken van beelden in het kader van huid- en haaranalyses.

 3. DACON ECP

  België

  Dacon ECP is een onafhankelijk systeemhuis, actief in de Industriële Automatisering sinds 1998. Dacon ECP B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling van applicatiesoftware op het gebied van: - Controls (PLC); - Supervisory Control And Data Acquisition (SCADA); Information Technology; - Logistieke Automatisering. Dacon ECP realiseert (wereldwijd) projecten zowel op fixed price als op regiebasis. Dacon ECP is prefered supplier van een groeiend aantal grote bedrijven in de materialhandling, machinebouw en in de industriële installaties. Dacon ECP heeft ook een aparte specialisatie in HandHeld toepassingen, voor o.a. haven- en veerregistratiesystemen en registratiesystemen voor managementinformatie systemen.

 4. CONTACTCENTER4ALL

  Nederland

  Het laatste decennium wijzigde de verwachtingen van de klant grondig. De bekende ‘9 to 5’-mentaliteit verdwijnt stilaan en maakt plaats voor een verlangen naar continue bereikbaarheid en eenvoud. Een gepersonaliseerde ervaring, een sterke klantenbinding, eenvoudig en makkelijk bereikbaar doorheen de dag ongeacht het kanaal dat de klant gebruikt, het zijn maar enkele nieuwe sleutelpunten. ContactCenter4All ontwikkelde een uniek stuk software “CC4ALL” dat heel wat extra functionaliteiten binnen eenzelfde scherm biedt voor contact centers die gebruik maken van Microsoft Teams (CC4Teams), Microsoft Dynamics (CC4Dynamics) of Microsoft Skype for Business (CC4Skype). Waarom CC4ALL software toevoegen aan uw bestaande Microsoft Teams/Microsoft Dynamics/Skype for Business account? 1) Behandel uw klantcontacten uiterst professioneel aan 2) Een volledig klantbeeld middels een eenvoudige koppeling met software als Microsoft Teams / Microsoft Dynamics / Skype for Business 3) Dankzij de juiste routering komt de interactie meteen bij de meest geschikte medewerker terecht wat positief bijdraagt aan de algemene klantentevredenheid 4) De medewerker heeft alle resources in één scherm bij de hand waardoor de productiviteit stijg ten er minder fouten kunnen worden gemaakt 5) Flinke tijdsbesparing: medewerkers halen de contactinformatie meteen uit een Active Directory die steeds up-to-date is 6) De software is snel operationeel

 5. OPTIMIZERS B.V.

  Nederland

  Optimizers is een software bedrijf dat is gevestigd in Nijkerk en is gespecialiseerd in handels- en productie logistiek. De software van Optimizers biedt de mogelijkheid om logistieke processen te optimaliseren voor uw bedrijf. Wij ontwikkelen onder andere App4Sales, Warpspeed WMS en de door Exact gecertificeerde EDI Gateway. De logistieke software van Optimizers wordt ontwikkeld door bijna 40 specialisten, met als doel het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het besparen op overhead van bedrijven. Optimizers ontwikkelt App4Sales, de mobiele verkoop applicatie voor vertegenwoordigers van de buitendienst. Met App4Sales kunnen vertegenwoordigers op beurzen of bij klanten orders schrijven die direct verschijnen in het ERP systeem. Artikelen uit de backoffice zijn inzichtelijk in een digitale catalogus en met de sfeerafbeeldingen krijgen klanten een goede indruk krijgen van alle artikelen. Het handmatig invoeren van orders is met App4Sales verleden tijd. Warpspeed WMS biedt bedrijven volledige vrijheid over logistieke proccesen. Dit Warehouse Management Systeem stelt de gebruiker in staat de supply te optimaliseren en logistieke grenzen te verlegen. De Exact gecertificeerde EDI Gateway maakt het voor bedrijven mogelijk transacties binnen de database van Exact Globe en Exact Online af te handelen. Deze oplossing voor electronic data interchange maakt het mogelijk voor bedrijven met logistieke dienstverleners te communiceren.

 6. CERM BENELUX

  België

  Cerm is een software solution provider voor smalle web printers. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en heeft voor de grafische industrie gewerkt sinds dan. Het hoofdkantoor is gevestigd in België, Cerm is goed geplaatst voor onze consultants om in heel Europa en intercontinentaal te reizen. Het bedrijf legt de nadruk op klantgerichtheid en kiest haar klanten zodanig dat er een 100% fit tussen beide partijen gaat ontstaan op een langere termijn. De specifieke kennis voor onze markt niche ingebed in onze oplossing zorgt ervoor dat er geen geografische beperking met betrekking tot installaties is. Cerm maakt deel uit van de Heidelberg Group .

 7. QUAZAR SOFTWAREENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  BEELDDATABASES VOOR GENEESKUNDIGE TOEPASSINGEN: bijvoorbeeld DicomView en DicomView Net in hartkatheterlaboratoria. IMAGING-OPLOSSINGEN OP BROADCASTGEBIED: bijvoorbeeld media-afdeling van archief van reclamefilms (Kraft Jacobs Suchard). OEM-SOFTWAREOPLOSSINGEN VOOR HARDWAREPRODUCENTEN: bijvoorbeeld besturingssoftware voor noodstroomvoedingen (Siemens, AEG en anderen). SOFTWARE VOOR DE ENTERTAINMENTINDUSTRIE: Ervaringsgastronomie 'Bierbörse' (Berlijn en Hamburg). Bovendien zijn we officiële Novell Professional Developer, en zijn we lid van het Microsoft Developer Network. Als systeemplatforms gebruiken we Windows, Windows NT, UNIX, DOS, Novell en OS/2. We creëren hoofdzakelijk software in C/C++, maar ook systeemeigen ontwikkelingen in assemblers zijn geen probleem voor ons. We zijn onder meer actief op het gebied van verkeersmonitoring (flitsinstallaties, besturing van ESW), de registratie en verwerking van meetgegevens (besturing van noodstroomvoeding), beeldoverdracht, geneeskunde en beveiligingstechniek.

 8. ARCADIA GLOBAL SOLUTIONS

  Verenigde Staten

  Ontwikkeling op maat van bedrijfsapplicaties; Re-engineering software met blijvend resultaat; Toegewijde teams. Voornaamste ervaringsgebieden: ontwikkeling van bedrijfstoepassingen voor handelsprocesautomatisering (BPA), human resource management (HRM), accounting en financiën, onderwijs en e-learning, farmaceutische data warehousing, verzekeringen, informatiebeveiliging. Desktop applicaties, webapplicaties (intranet, samenwerkingsportalen, complexe online services), mobiele apps voor bedrijven (Android, iOS, Windows Phone)

 9. JAAP DE WIT WORDPRESS & WOOCOMMERCE WEBDESIGN

  Nederland

  Bent u op zoek naar een betaalbare website of webshop? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik lever maatwerk op basis van een volledig aan uw wensen aanpasbare WordPress-website. Voor uw webwinkel gebruik ik de flexibele WooCommerce-webshop-software. Zo kan ik tegen scherpe tarieven een site met alle gewenste functionaliteiten voor u bouwen. Ik hanteer een full-service model: ontwerp, realisatie en beheer gebeuren allemaal in-house. Op die manier hoeft u geen contracten aan te gaan met andere partijen voor hosting of beheer. Heeft u al een WordPress-website of WooCommerce-webshop, maar loopt u tegen problemen aan? Of bent u niet tevreden over het uiterlijk of de functionaliteit? Geen probleem, ook hierbij kan ik helpen. Een greep uit de standaard functionaliteiten van een webshop. Naast het invoeren van producten in de productcatalogus kunt u variaties en attributen meegeven aan uw producten. Dankzij automatisch voorraadbeheer komt u niet voor verrassingen te staan en wordt u op tijd gewaarschuwd zodra een product uitverkocht raakt te worden. De standaard betaalmogelijkheden zijn PayPal, Creditcard en overschrijving. iDeal op uw website? Door middel van een plugin is dit eenvoudig te realiseren. Wilt u meer mogelijkheden, dan zijn er diverse plugins (extensions) beschikbaar om een WooCommerce webshop verder uit te breiden.

 10. CAD COMPUTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Sinds de oprichting van CAD-Computer GmbH&Co.KG. in 1985 ontwikkelt dit bedrijf industriële software voor het registreren van meetgegevens en automatiseringstechniek. Onze specialiteit bestaat uit de levering van bedrijfsklare gegevensregistratiesystemen als stand-alone-oplossing of in netwerkomgevingen. Om dit op een hoog niveau te kunnen doen, werken wij intensief samen met bekende internationale hardwarefabrikanten. Onze producten, met name onze intern ontwikkelde software voor het registreren van meetgegevens MCPS, worden al vele jaren lang in bijna alle industriesectoren gebruikt. Via onze website informeren wij u als gebruiker over de laatste ontwikkelingen en stellen we u demopakketten, updates, patches enzovoort ter beschikking. Met uw suggesties en wensen zijn we in staat om nog sneller in te spelen op nieuwe vereisten en kunnen we hiervoor in de praktijk oplossingen implementeren.

Filters

Resultaten voor

Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s - Import export

Aantal resultaten

2.994 bedrijven