• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • culinaire bereiding

Resultaten voor

Culinaire bereiding - Import export

  1. FOOD PARTNERS CO

    België

    Verified by europages badge

    FOOD PARTNERS CO, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van verse, gesteriliseerde of gepasteuriseerde kant-en-klaar maaltijden voor de Food Services & het supermarktwezen. Wij produceren en bieden: - Voedingsproducten onder uw eigen merknaam - Een breed assortiment kant-en-klare maaltijden op basis van zeevruchten, groenten en vlees, die wij produceren in gepasteuriseerde of gesteriliseerde gerechten. - Onderzoek & receptontwikkeling en productie in onze fabriek. Sinds 2022 heeft FOOD PARTNERS CO een innovatief assortiment parelijsthee ontwikkeld en op de markt gebracht, beter bekend als BUBBLE TEA.Deze originele en verfrissende drank is zeer populair bij jonge volwassenen. Wij bieden onze BUBBLE TEA aan onder ons eigen merk BUBBLE GO of als private label in de BeNeLux, Frankrijk & Duitsland. Neem vandaag nog contact op met ons team om uw project te bespreken.

  2. BEZINFO

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Bezinfo staat bekend als een gerenommeerde vanilleproducent en -exporteur met een buitengewone, ongeëvenaarde kwaliteit. Bezinfo is gespecialiseerd in de productie van vanillebonen uit Madagaskar en heeft zich gevestigd als een belangrijke speler op de markt dankzij haar toewijding aan de uitmuntendheid en authenticiteit van haar producten. De vanille uit Madagaskar is wereldberoemd om zijn rijke, betoverende smaak en Bezinfo streeft ernaar om deze reputatie te behouden door ervoor te zorgen dat elke vanilleboon die geproduceerd wordt van uitzonderlijke kwaliteit is. De vanilleplantages van Bezinfo profiteren van de ideale omstandigheden van de bodem van Madagaskar, die ideaal is voor de teelt van deze kostbare specerij. Lokale boeren werken met zorg en passie aan het verbouwen, oogsten en bereiden van vanillebonen volgens traditionele, milieuvriendelijke methoden. Elke fase van het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd om de zuiverheid en authenticiteit van het eindproduct te garanderen. Dankzij zijn expertise en knowhow biedt Bezinfo vanille van uitzonderlijke kwaliteit, gegeerd door chefs en fijnproevers over de hele wereld. Madagaskar vanille onderscheidt zich door zijn subtiele aroma's, zachte textuur en onvergelijkbare smaak, en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke culinaire bereiding.

  3. ARO PRODUCTS

    België

    Your allround fresh food partner. Aro Products levert als groothandel een compleet gamma kwaliteitsproducten aan slagerijen, traiteurs, broodjeszaken en versafdelingen van supermarkten. Fijne vleeswaren : Belgische hammen, buitenlandse hammen, gezouten & gerookte vleeswaren, worstensoorten (gekookt & gerookt), gevogelte. Paté : crème patés, half grof gemalen patés, grof gemalen patés. Kaas & zuivel : Belgische kaassoorten, buitenlandse kaassoorten, melk & room, eieren & afgeleiden, yoghurt & pudding. Culinair : bereide gerechten, verse pasta’s, culinaire opwarmbare sauzen, voorgegaard vlees & gevogelte. Salades & sauzen : smeersalades, maaltijdsalades, mayonaises & afgeleiden, dressings. Apéritiefhapjes : olijven, tapas, bladerdeeghapjes. Vis & schaaldieren : gerookte vissoorten, verse garnalen, visterrines. Ultra vers : gevogelte, gewassen & gesneden groenten, groenten in bulk, groentesalades, verse fruitsalades, verse vruchtensappen...

  4. JERMAYO

    België

    Jermayo is familiebedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling, productie en distributie van sauzen, salades en culinaire gerechten. Het gamma van Jermayo bestaat momenteel uit 900 producten die in verschillende verpakkingen worden verkocht. De productengamma omvat onder meer: culinaire sauzen, koude sauzen, culinaire salades, warme kooksauzen, bereide gerechten en marinades. De levering gebeurt uitsluitend in de Benelux en Frankrijk aan grootwarenhuisketens, voedingsproducenten, groothandelaars voor slagers, restaurants, traiteurs, hotels, broodjeszaken, etc.

  5. DIMA

    België

    Dima is een familiaal bedrijf met ambachtelijke salades voor de groothandel. Dima kiest voor een afzetmarkt in de sector van de groothandel , gelegen in Vlaanderen en Wallonië. Zij richt zich hiermee tot de grossiers en groothandelaars in de voedingsector. Deze laatste verdelen onze goederen naar de snackbars, slagers, traiteurs, restaurants, bistros, tearooms, eetcafés, frituren en broodjeszaken. Dilma biedt een assortiment fijnkostsalades, sauzen, visschotels, bereide gerechten en culinaire sauzen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. NOYEN

    België

    Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.

  2. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

    Spanje

    Specialist in culinaire bereidingen op basis van eend. Eendelever. Cateraar. Vleeswaren en kant-en-klare gerechten. Vlees, schouderstukken en bereide vleeswaren. Pluimvee en paté. Specialiteiten van eend. Gegrild vlees.

  3. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  4. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  5. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    NOUGAT DIANE DE POYTIERS staat in het hart van het Franse vakmanschap, gespecialiseerd in de productie van uitzonderlijke nougat die de geschiedenis en de voorouderlijke knowhow van Montélimar, de onbetwiste hoofdstad van de nougat, huldigt. Onze producten: We bieden een assortiment nougat, van de klassieke noga uit Montélimar, rijk aan amandelen en honing, tot de biologische Nougat, bedoeld voor wie de voorkeur geeft aan producten uit de biologische landbouw. Onze Chocolade Nougat en Petits Nougats vatten perfect het evenwicht tussen traditie en innovatie, terwijl de zachte Noga een onvergelijkbare zachte textuur biedt. Liefhebbers van authenticiteit zullen verleid worden door onze ambachtelijke noga en onze ambachtelijke Calissons, die de ziel van ons vakmanschap belichamen. Onze toewijding aan vakmanschap betekent een nauwgezette aandacht voor details, van de selectie van de beste ingrediënten, zoals Montélimar chocolade amandelen, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. We breiden ons assortiment uit met zoetwaren en snoepgoed, zowel chocolade als niet-chocolade, en een unieke spread die uw ontbijt omtovert tot een moment van pure verwennerij. Doe mee aan deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van ambachtelijk Frans gebak.

  2. PLUKON CONVENIENCE OLEN

    België

    Verified by europages badge

    Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

  1. TFOODS

    Frankrijk

    TFOODS verdeelt en verkoopt kant-en-klare gerechten volgens traditionele recepten uit de Maghreb, voor een gezonde en tegelijk heerlijke voeding: 100% natuurlijke kant-en-klare gerechten uit de Maghreb en mediterrane landen. Onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn bereid volgens traditionele recepten uit de Maghreb en dragen het beroemde merk Sannefa dat een productassortiment biedt van uitstekende kwaliteit. Ons doel: de Middellandse Zee op uw bord serveren! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de producten en kruiden, en de nauwkeurigheid van onze koks zorgen voor een prachtige culinaire reis. De meest populaire en typische voorgerechten en hoofdgerechten zijn geïnspireerd op authentieke, traditionele Tunesische recepten. Het geheim van deze recepten ligt niet alleen in de bereidingswijze maar ook in de 100% Tunesische kruiden en producten, zonder kleurstelling of conserveermiddel. De Mediterrane keuken zoals u die nog nooit hebt geproefd!

  2. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

    Frankrijk

    CAP Solutions Culinaires is gespecialiseerd in de productie van sauzen, marinade, bereid sap, samengestelde boter, plakken vet spek bestemd voor levensmiddelenbedrijven en voor horecaprofessionals in Frankrijk en in het buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in culinaire oplossingen en in omhullings- en decoratieproducten en ontwikkelen recepten volgens specificatie met oneindig veel smaken om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Een team georiënteerd op toegepaste research met onder meer drie chef-koks - Een R&D-laboratorium voor de finishing touch van producten en met een ontvangstruimte voor klanten - Een semi-industriële proefruimte - Een speciaal opgeleid inhouse proefpanel. Twee gespecialiseerde en gecertificeerde, geavanceerde productielocaties van meer dan 12.000 m2 uitgerust met de modernste technologie. Flexibele hulpmiddelen waarmee direct kan worden ingespeeld op maatwerkproductie. Kennis van talloze productie- en verpakkingsprocessen voor elk vakgebied.

  3. HENRI

    Nederland

    Over Henri Al sinds 1979 maken wij heerlijke gerechten. Altijd met de beste, pure ingrediënten. Het liefst van zo dichtbij mogelijk. Dit is waar we voor staan. Alles wat we doen, doen we vanuit ons levensdoel. Daarom doen we alles wat we doen, met hart en ziel. We zijn trots op onze werknemers - onze smaakmakers. Wij koken en bereiden uw gerechten met liefde en plezier. Met onze gezamelijke culinaire kennis en kunde willen we u inspireren. Duurzaamheid is niet iets dat we doen - het is alles wat we doen. Het zit in ons DNA ingebakken. Daarom hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen en een groen wagenpark. Managen we verspilling. En daarom steunen we ook zoveel mensen en goede doelen die het nodig hebben. Want eten is delen. Eten verbindt.

  4. FOOD INGREDIENTS TECHNOLOGIES

    België

    Het streven van Food Ingredients Technologies is het op maat ontwerpen en vervaardigen van aroma's voor levensmiddelen en smaken, voor de bereiding of de bewerking van gerechten. De kern van onze activiteit bestaat uit het harmoniseren van onze knowhow door het gebruik van functionele en aromatische ingrediënten voor het ontwikkelen van overheerlijke en innovatieve culinaire creaties voor uw bedrijf. Onze drijfkracht is gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, de passie voor eten en service, waardoor we een partner bij uitstek zijn voor klanten die unieke producten en handige oplossingen zoeken. Onze filosofie is eenvoudig: dienstverlening van hoge kwaliteit voor onze klanten en onberispelijke mixen. Deze filosofie wordt binnen alle stappen van onze bedrijfsvoering toegepast. Neem direct contact met ons op om samen uw project te bespreken.

  5. TANUKI

    Nederland

    Japans restaurant Tanuki heeft een keuken waarin kwaliteit centraal staat en waarbij met de puurste ingrediënten de lekkerste Sushi en Teppanyaki gerechten worden bereid. Dineren bij Japans restaurant Tanuki Oss is een belevenis in vele opzichten. Aandacht voor de gast krijgt nergens zo letterlijk vorm als bij Japans Restaurant Tanuki. Hier staat de Chef kok en zijn team immers bij u aan de bakplaten en kan direct inspelen op uw persoonlijke wensen. Voor een culinaire schouwspel schuift u aan een van de teppanyaki bakplaten of voor meer privacy kiest u een tafel in de Teppanyaki Lounge en beleef de bijzondere culinaire ervaringen op een korte afstand. In de Teppanyaki Lounge neemt men plaats aan een tafel voor wat meer privacy. Hier kan men zowel gebruiken maken van de Sushikaart als de Teppanyaki menukaart. Sfeervol, modern ingericht, maar toch een tintje Japans: De Geisha Lounge. Hier wordt Sushi, Steaks en Grill gerechten geserveerd. De beste steaks met hun eigen karakter en smaken. Grill gerechten rechtstreeks van de grill en à la minute gemaakte Sushi en Sashimi.

  6. TRIMALCHIO CATERING

    België

    Catering met karakter Plan je een feestelijk event? Een bruisende nieuwjaarsdrink? Met de collega’s of bij je thuis? Laat je verbeelding de vrije loop. Een walking of seated dinner met warm en/of koud buffet … Een duizelingwekkend dessert buffet … Een gezellige barbecue of borrelende receptie ... Alles kan! Trimalchio neemt je mee op een culinair avontuur. Wij laten dromen uitkomen. Voor welk concept je ook gaat: alle gerechten worden met smaak bereid, mooi gedresseerd en stijlvol aan tafel gepresenteerd door onze professionals. Proef in deze brochure alvast van onze cateringkunst waarmee we je event op smaak brengen. Smakelijk!

  7. TOUT SIMPLE (DÉLICES DE FRANCE)

    Nederland

    Onze producten zijn ideaal voor het organiseren van evenementen, catering, en uitdelen van feestpakketen. Maak indruk op uw klanten, vrienden, familie en medewerkers met onze kwaliteitswijnen, of biologische cider. Wij kunnen u garanderen dat onze gerechten met zorg zijn bereid, en zullen ongetwijfeld een succes in vergaderingen, bijeenkomsten en conferenties zijn. Als u onze producten wilt kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hier is een selectie van Franse producten sinds de foie gras, champagne, tot culinaire hoogstandjes zoals de voortreffelijk biologische zeewier tartaar, de terrines, confit de canard, cassoulet du Perigord, biologische cider uit Bretagne ... traditioneel gemaakt met een verscheidenheid van natuurlijke en biologische ingrediënten. Ons assortiment van gastronomische producten is een levensstijl. Wij gebruiken hoogwaardige producten, geproduceerd volgens de traditionele recepten.

  8. HOTEL LA BARAKKA

    België

    Uw etentje in Brasserie Het zalig niets doen maken wij graag tot een culinaire verpozing, in één van de mooiste hoekjes van de Lokerse binnenstad. Laat u rustig verrassen en bekoren door de smaakvolle harmonie van verse, eerlijke producten, met zorg bereid en stijlvol gepresenteerd. Tussen Gent en Antwerpen, cultuursteden met een roemrijk verleden, ligt Lokeren. De naam Lokeren betekent 'helder water'. Een wandeling langsheen de Durmedijken of een boottocht zullen u van de helderheid van deze waterloop overtuigen. Het landschap en de binnenstad zijn goed bewaard gebleven. Ook het architecturaal patrimonium (St.-Laurentiuskerk, Stadhuis, Stedelijke Bibliotheek, Ryngautmonument) is beslist de moeite waard.

  1. BOURGONDISCH GENIETEN

    Nederland

    Wij streven naar maximale kwaliteit in onze culinaire dienstverlening. Zowel het gebruik van de beste ingrediënten gecombineerd met de juiste bereidingswijze en onze creatieve presentatie dragen hieraan bij. Al onze gerechten zijn ambachtelijk bereid en huisgemaakt. Heeft u speciale wensen, een dieet of allergie? Geen probleem! Wij kunnen wij het aanbod zo samenstellen en aanpassen dat het voldoet aan uw verwachtingen. Met onze originele uitstraling en verfrissende blik op catering biedt Bourgondisch Genieten een totale versbeleving op locatie. Grootschalig, kleinschalig, eenmalig maar liever terugkerend. Wilt u een evenement organiseren? Wij gaan deze uitdaging graag met u aan, zodat u de rust en vrijheid krijgt om te genieten! kijk verder

  2. CONFIT DE PROVENCE

    Frankrijk

    Fabrikant van biologische, dieet, light en Provençaalse jams. Onder eigen naam of voor regionale, nationale of internationale merken, verkrijgbaar in supermarkten evenals in speciaalzaken. Wij produceren in Puyricard ongeveer 20.000 potten per dag, ofwel meer dan 1500 ton/jaar. Traditionele methodes voor bereiding en koken van de jams. Wij bieden ook een serie culinaire bijproducten "les Confits Gourmands". Aanwezig op de SIAL vakbeurs te Paris.

  3. CULINAIRE SLAGERIJ FILIP EN ANNEMIE

    België

    Filip en Annemie verwelkomen u in hun slagerij in Boekhoute om u vers vlees aan te bieden. De Culinaire Slagerij Filip en Annemie biedt u een ruim assortiment aan van zowel vers vlees als charcuteriewaren, kazen en bereide gerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor de verzorging van uw koude en warme schotels. U kunt ook hertenvlees vinden. De herten worden in de slagerij volledig verwerkt.

  4. CULINAIR HUIS VANDEPUTTE

    België

    Culinair Huis Vandeputte biedt een uitgebreid aanbod aperitiefhapjes, soepen, voorgerechten, koude schotels, belegde broodjes, kant en klare hoofdschotels, vers ongebakken vlees, bereid gebakken vlees in saus, visfondue, vleesfondue, chinese fondue, vleesgourmet en nog veel meer, maar ook belegde broodjes, alles te verkrijgen in hun winkel te Zonnebeke.