• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • databanken

Resultaten voor

Databanken - Import export

 1. VISABLE GMBH, HAMBURG ZWEIGNIEDERLASSUNG BAAR

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Visable- dit bestaat uit "visible" en "enable" en legt in één woord uit wat we zijn: Zichtbaar en mogelijk-maker voor onze klanten. Als zodanig ondersteunen we industriële KMO's om hun producten en diensten internationaal toegankelijk te maken voor kopers: Als een speciaal op maat gemaakte zakelijke klant combinatie van zijn eigen B2B-marktplaatsen en online marketingdiensten, bieden wij een breed portfolio om het bereik op internet te vergroten. Met meer dan 350 werknemers in heel Europa zetten we ons in voor de zichtbaarheid en het succes van onze klanten, waardoor ze de betrouwbare partner en consultant in het digitale Europa zijn.Voor ons gaan tientallen jaren MKB-expertise en start-upmentaliteit hand in hand.Kennis en ervaring ontmoeten elkaar met enthousiasme voor nieuwe ideeën en manieren!

 2. VISABLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Visable- dit bestaat uit "visible" en "enable" en legt in één woord uit wat we zijn: Zichtbaar en mogelijk-maker voor onze klanten.Als zodanig ondersteunen we industriële KMO's om hun producten en diensten internationaal toegankelijk te maken voor kopers: Als een speciaal op maat gemaakte zakelijke klant combinatie van zijn eigen B2B-marktplaatsen en online marketingdiensten, bieden wij een breed portfolio om het bereik op internet te vergroten.Met meer dan 350 werknemers in heel Europa zetten we ons in voor de zichtbaarheid en het succes van onze klanten, waardoor ze de betrouwbare partner en consultant in het digitale Europa zijn.Voor ons gaan tientallen jaren MKB-expertise en startupmentaliteit hand in hand.Kennis en ervaring ontmoeten elkaar met enthousiasme voor nieuwe ideeën en manieren!

 3. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  België

  Verified by europages badge

  SDT ULTRASOUND SOLUTIONS: Belgische fabrikant van onderhoudsapparatuur met ultrasone technologie. We helpen technici de mechanische toestand van machines, lagersmering, hydraulische systemen, condenspotten en kleppen te bewaken, elektrische storingen te voorkomen en perslucht- en gaslekken te detecteren om energiekosten, productiekosten te verlagen en de levensduur van installaties te verlengen.

 4. LOGMA LOGISTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOGMA LOGISTICS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Castrop-Rauxel, Duitsland.

 5. SCHOBER INFORMATION GROUP DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHOBER INFORMATION GROUP DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ICD SYSTEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ICD SYSTEM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. DENKHAUS® FÜR NEUE MÄRKTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DENKHAUS® FÜR NEUE MÄRKTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Argenbühl, Duitsland.

 3. SYNAXUS GMBH (IT SOLUTIONS)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYNAXUS GMBH (IT SOLUTIONS), is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. ERRE-UNO SRL

  Italië

  ERREUNO Srl, actief in de informaticasector sinds 1983, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en is nu een moderne structuur met een rationele interne organisatie. Onze technische en commerciële medewerkers kunnen klanten oplossingen op maat aanbieden, ook op het gebied van videobewaking, diefstalbeveiliging en veiligheid in het algemeen. De onderneming richt zich tot kleine, middelgrote en grote onderneming en ook tot overheidsinstellingen.

 5. 4C TECHNOLOGIES

  België

  Foresee is een dynamisch Belgisch bedrijf, dat focust op het leveren van business oplossingen en implementaties, binnen de Cronos groep. Onze kerntaak is het realiseren van toegevoegde business waarde, via een grote verscheidenheid aan diensten zoals business process management, behoeftenanalyse (AS IS en TO BE), architectuur en design en Agile project management.

 1. ALEA SISTEMI

  Italië

  Het bedrijf ALEA SISTEMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Databanken. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van aluminium, werkbanken, kleppen en hydraulische cilinders, en kleppen en pneumatische cilinders. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 2. IPANOVIA

  Frankrijk

  Het bedrijf IPANOVIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Raadgeving aan bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren databanken, en internationale ontwikkeling van bedrijven. Het is gevestigd in Chambourcy, Frankrijk.

 1. DHS DIETERMANN & HEUSER SOLUTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DHS DIETERMANN & HEUSER SOLUTION GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Greifenstein, Duitsland.

 2. FH MAILSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FH MAILSERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector E-commerce - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Databanken, drukkerijen, en Databanken. Het is gevestigd in Mengkofen, Duitsland.

 3. QC1 SOFTWARE AND CONSULTING

  Oostenrijk

  Het bedrijf QC1 SOFTWARE AND CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 4. CN-CONSULT IT BERATUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CN-CONSULT IT BERATUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 5. ARBORSYS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARBORSYS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 6. TIQ SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIQ SOLUTIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 7. PHONOPLAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PHONOPLAST S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Online-diensten - reclameregies, Webdevelopment, Online-diensten - reclameregies, en Webdevelopment. Het is gevestigd in Merlino, Italië.

 8. VESTRAWEB

  Spanje

  Het bedrijf VESTRAWEB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren databanken, website referencing, webprogrammering, en website-ontwikkeling. Het is gevestigd in Calafell, Spanje.

 1. NARWHAL DATA SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NARWHAL DATA SOLUTIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gegevensanalyse. Het is tevens aanwezig in de sectoren Business Intelligence, Databanken, Business Intelligence, en Databanken. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. AVIANT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AVIANT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is gevestigd in Jena, Duitsland.

 3. ZEN CONSEIL

  Frankrijk

  Het bedrijf ZEN CONSEIL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informaticadiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren databanken. Het is gevestigd in Illkirch-Graffenstaden, Frankrijk.

 4. MAINZER DATENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAINZER DATENFABRIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Automatisering - ingenieursbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering - adviesbureaus, Databanken, systeemsoftware en ondersteunende software voor ontwikkeling, Programmering - adviesbureaus, en Databanken. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 5. VOLUNTIS

  Frankrijk

  Het bedrijf VOLUNTIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatiesystemen, advies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering en programma's, Programmering en programma's, en databanken. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. PFEASE

  België

  Het bedrijf PFEASE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Business Intelligence, Gegevensanalyse, databeheer, Business Intelligence, en Gegevensanalyse. Het is gevestigd in Louvain-La-Neuve, België.

 7. QUATTROSEC GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf QUATTROSEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informatiesystemen, advies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering en programma's, Programmering - adviesbureaus, Multimedia - Internet en Intranet-diensten, Databanken, Programmering en programma's, Programmering - adviesbureaus, Multimedia - Internet en Intranet-diensten, en Databanken. Het is gevestigd in Zipf/neukirchen A.d. Vöckla, Oostenrijk.

 8. 1SPATIAL BELGIUM

  België

  Het bedrijf 1SPATIAL BELGIUM, is een Multi-Category, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren databanken, en Cartografie en Geolocalisatie. Het is gevestigd in Liège, België.

 9. DESCARTES DATAMYNE

  Uruguay

  Het bedrijf DESCARTES DATAMYNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Databanken - commercieel, Databanken - commercieel, assistentie import-export, database prospects, en database klanten. Het is gevestigd in Montevideo, Uruguay.

 10. CORPORAMA

  Frankrijk

  Het bedrijf CORPORAMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Adressenbestanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren e-mailingcampagnes, en databanken. Het is gevestigd in Issy Les Moulineaux, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Databanken - Import export

Aantal resultaten

12.148 Bedrijven