• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dichtingen

Resultaten voor

Dichtingen - Import export

 1. SCHAUENBURG INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schauenburg Industrietechnik GmbH, met het hoofdkantoor in Neurenberg, maakt deel uit van de wereldwijd opererende groep SCHAUENBURG INTERNATIONAL. Het dienstenpakket van omvat onder meer de auto-industrie, de bouwsector, de machinebouw en producenten van de huishoudelijke apparatenindustrie. Als internationaal gewaardeerde ontwikkelings- en productiepartner levert het bedrijf op tekening gebaseerde vormdelen van kunststof en rubber. Het portfolio wordt afgerond met slangen, gestanste onderdelen en profielen.De eigen productie van kunststof gegoten onderdelen biedt een bijzonder voordeel.De volautomatische 24/7 productie garandeert maximale winstgevendheid voor kleine en grote series. Een specialiteit van het bedrijf bestaat uit zeer kleine gegoten onderdelen die kleiner zijn dan 10 mm.Naast de verscheidenheid aan producten is er ook de logistieke service: Individueel C-onderdelenbeheer en Kanban-oplossingen onderstrepen de marktgedreven prestaties en klantgerichtheid.Schauenburg Industrietechnik GmbH is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie en verkoop van celvormige elastomeren in de vorm van stansdelen, uitsnijdingen, zelfplakkende rollen etc. Wij produceren als middelgroot familiebedrijf alle producten uit celrubber, mosrubber, schuimrubber en celpolyethyleen. De meest gangbare vormen zijn strookproducten, rolproducten, profielen, platen en platte blokken. Eveneens stansdelen en lasergesneden delen. Wij zijn ook uw expert voor zelfplakkende folies die wij op alle producten aanbrengen. Voor verdere vragen kunt u ons bellen of mailen.

 3. EPA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als specialist uit de sector van elektronische aandrijving, zijn wij niet alleen leverancier van onderdelen, maar ook leverancier van systemen. Van de engineering, tot het advies en assistentie, via de inbedrijfstelling. Wij bieden alle services, inclusief kant-en-klare installaties. De kern van ons beroep is het volgende: de planning van uw toepassingen, het ontwerp van de aandrijfonderdelen (elektrische snelheidsregelaar, transmissies, filters, remweerstanden, enz...), de inbedrijfstelling en het parametriseren van elektrische snelheidsregelaars, indsutriële automatische programmering (API) en automatisering, bedieningskast (in samenwerking met ons filiaal EPS), de instalaltie van elektrische onderdelen, de ontwikkeling en de productie van CEM-filters en netwerkfilters die aangepast zijn aan iedere klant, CEM-meting en CEM-advies, optimalisering van lekstroom

 4. EMFI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  EMFI, opgericht in 1965, is gevestigd in Haguenau (Elzas). De onderneming is gespecialiseerd in de fabricage van lijm en kit voor de industrie en voor de bouw- en transportsector. EMFI biedt polyurethaan kit, siliconenkit, hybride lijmen, vinyllijmen of lijmen op waterbasis evenals gereedschap voor het aanbrengen: spuitpistolen, spatels of kammen en nog veel meer producten. Onze researchteams stellen hun knowhow ter beschikking van professionele gebruikers uit de industrie en de bouwsector. Elk jaar investeren we in nieuwe technologieën die de prestaties van onze werkplaatsen en producten nog verbeteren en die tegelijk de impact ervan op het milieu beperken. Onze kleefstoffen en kits zijn vandaag niet te omzeilen producten in diverse sectoren zoals de auto-industrie, het transport over de weg, het spoor en over zee. Wij zijn op onze EcoVadis Gold certificering en op onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen.

 5. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  1919: Hans Langguth sticht een bedrijf voor vlakke afdichtingen.Vandaag: Slimme groei vestigt het bedrijf als één van de toonaangevende aanbieders in de technologie voor afdichting en isolatie, alsmede van innovatieve systeemoplossingen voor warmtebeheer.Morgen: En we hebben nog veel meer plannen.Onze aanpak is de geïntegreerde oplossing: -Warmte geleidende materialen - THERMACORE warmtebeheer-oplossingen - isolerende folies en afdichtingsmaterialen - bevestigingsbeheer - consultancy en engineering - productontwerp, materiaalverwerking, proces georiënteerde levering vanaf het begin tot het einde.Wij leven en werken volgens een eenvoudig concept: van projectidee en ontwikkelingsstart tot serieproductie en productlevering zijn definitie en controle absolute parameters. Gelijktijdig auditeren wij onze partners net zo regelmatig als wij onze eigen certificaties proactief en continu verbeteren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BEKU Dichtungselemente GmbH, in 1989 opgericht in het Hessische Taunus, heeft zich toegelegd op CNC-gestuurde productie van pakkingen en afdichtingselementen, met een duidelijke focus op hydraulica. Maar ook pakkingen voor pneumatische toepassingen en algemene machinebouw-technische toepassingen zijn te vinden in ons leverprogramma.Wij zijn in staat om stangafdichtingen en zuigerpakkingen, rubberschuivers, verstevigings- en geleideringen, vlakke pakkingen, rotorpakkingen en O-ringen in alle gangbare kunststof en rubber materialen te vervaardigen en de volgende dag te leveren. Individuele vervaardiging – Geen probleem! Ons individuele productieproces maakt grote flexibiliteit mogelijk en korte levertijden.Alle pakkingen en pakkingselementen worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen zoals bijv. polyurethaan, NBR, EPDM, viton, silicone, POM, PA, UMMWPE, PTFE, EKONOL en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 2. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en verkoop met de volgende afdichtingen: Vlakafdichtingen, dichtingen, gestanste pakkingplaten, PTFE (Teflon®), grafietafdichtingen, spiraalafdichtingen, en daarnaast leveren wij pakkingsafdichtingsbanden, vlakafdichtingen afdichtingen en nog veel meer. U profiteert van onze grote voorraad. Bijna alle standaard afdichtingen in bijna alle materiaalcombinaties en afmetingen zijn bij ons op voorraad beschikbaar (meer dan 80.000 onderdelen).

 3. AGERGAARD GRAPHIC SUPPLIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Agergaard Graphic Supplies GmbH vervaardigt hoogwaardige slijtdelen voor de internationale drukkerij- en verpakkingsindustrie.De toepassingsgebieden variëren van narrow-web labelprinten en wide-web printing op flexibele verpakkingen tot direct bedrukken van golfkarton of het bedrukken van vouwdozen.Ondersteun onze Mission-drukkerijen bij het verhogen van de productiviteit, het verminderen van machinestilstand en het besparen van bedrijfskosten.Onze prestatiebelofte: Wij leveren toepassingsspecifieke en hoogwaardige productoplossingen die optimale functionaliteit bieden.Onze specialisatie: Dokterbladafdichtingen voor flexodrukeenheden en offset-coatingeenheden.Schrapermes voor flexodruk, diepdruk en offsetdruk.Wastrekker voor offsetdrukmachines.Filters voor fonteinoplossing en verfnevel.Slijtagedelen voor offset feeders en afleveringen zoals remriemen, scheidingszuignappen etc.Drukkerijen, drukpersfabrikanten en verkooppartners wereldwijd vertrouwen op onze productoplossingen en onze services

 4. MOONWARDS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Moonwards GmbH - uw expert voor deurafdichtingen, ontvochtigers, pizza-accessoires en productontwikkeling op maat. Als ervaren Amazon-verkoper met sterke connecties in China produceren en verkopen we je producten professioneel. Onze expertise in deurafdichtingen en ontvochtigers is gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurende ontwikkeling. Wij bieden hoogwaardige deurafdichtingen met een focus op efficiëntie, duurzaamheid en eersteklas kwaliteit. Met een veelzijdig productontwikkelingsteam bieden we oplossingen op maat voor technologieën, functionaliteit en kosteneffectieve aanpassingen. Ons toegewijde team zet uw visie om in realistische producten.Dankzij onze contacten in China optimaliseren we de productieomstandigheden, controleren we het proces en garanderen we de hoogste kwaliteitsnormen. Klanttevredenheid staat centraal.Neem contact met ons op voor een betrouwbare partner die met succes producten op de markt brengt en waarde hecht aan langdurige samenwerking. Moonwards GmbH: Uw keuze voor innovatieve ideeën en gezamenlijk succes.

 5. PLASTFIT PVC PROFILE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Plastfit PVC Profil is een snelgroeiend bedrijf in Turkije dat al meer dan 30 jaar geëxtrudeerde afdichtoplossingen van PVC, TPE en TPV maakt. Het bedrijft ontwerpt en vervaardigt afdichtingen gebruikt in talloze verschillende sectoren en hoofdzakelijk voor binnendeuren, buitendeuren, branddeuren en ramen in de fabriek te Hadımköy, Istanboel. Het bedrijf heeft een oplossingsgericht bedrijfsmodel ontwikkeld waardoor het bedrijf multidimensionaal kan denken en snel specifieke resultaten kan bereiken voor veel afdichtingsoplossingen. De prioriteit van Plastfit is om de meest nauwkeurige afdichtingsoplossingen te realiseren voor de meest kritieke toepassingen van hun klanten. Plastfit is echter toegewijd aan de missie, omdat het begrijpt hoe belangrijk elk van zijn producten is voor het eindproduct en streeft ernaar om elk product een onderdeel van het geheel te maken. Plastfit past zijn machines en productielijn voortdurend aan om zijn klanten een constante productkwaliteit te bieden en voortdurend de nieuwste innovaties te verbeteren. Met het principe van het leveren van nauwkeurige afdichtingsoplossingen als kernwaarde, streeft het bedrijf ernaar een betrouwbare leverancier te worden voor langdurige partnerschappen. De visie van het bedrijf is om duurzame afdichtingsoplossingen naar alle benodigde punten te brengen onze ervaring te actualiseren op een manier die altijd modern is. Plastfit richt zich volledig op afdichtingsoplossingen en sluit zich nauw aan op uw wensen. #wefitanywhere

 1. HEBMÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het door de eigenaar geleide bedrijf is sinds de oprichting een partner van de auto-industrie, voordat de strategie in 2018 werd gewijzigd en werd besloten zich te concentreren op klanten uit andere sectoren. Vanaf het begin vormde het leveringsprogramma met zuigerveren van grijs gietijzer, constructiedelen van PTFE en kunststof zeven het grootste deel van het huidige programma. Eind jaren 80 kwamen daar gegoten elastomeer onderdelen bij.Tegenwoordig ligt de productfocus op zeven en filterelementen van kunststof, die worden vervaardigd met behulp van het spuitgietproces.Ofwel een plastic of een metalen gaas wordt in het gereedschap gestoken en overgoten met plastic.Pakkingen en zelfgemaakte pakkingsets voor de automotive aftermarket ronden het assortiment af.Ons doel is om onze klanten de beste service te bieden door de hoogste kwaliteit van klantenservice en om toegevoegde waarde te creëren.. De loyaliteit van onze klanten is het gevolg en resultaat van onze kwaliteit.

 2. OVE PLASMATEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  OVE is gespeicaliseerd in de activering van onderdelen van kunststof, maar ook de bekleding en de behandeling van oppervlakten van elastomeer voor industrieel gebruik, gegoten onderdelen en O-ringen. De toepassing van onze technische kennis en verminder van wrijving en slijtage van elastische onderdelen heeft als doelstelling de functionele, besparende en ecologische optimalisering van dynamische pakkingen volgens de individuele gegevens van onze klanten. De moderne plasmatechnologie stelt ons in staat, door rekening te houden met alle variabelen van onze klanten, door tribiologische eigenschappen te geven van verschillende soorten elastomeer aan de modernste technologieën en informatica.

 1. KARL TRESKE GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Karl Treske GmbH is sinds 1909 een in Berlijn gevestigde technische groothandel voor rubber- en kunststofproducten, gedeeltelijk uit eigen productie. Onze klanten komen uit de industrie, de handel en het openbaar bestuur in Europa en de rest van de wereld. Er wordt onder meer de volgende producten verkocht en geproduceerd: Pakkingen, rubber- en kunststofprofielen, rubberrollen, balgen, gevormde rubberonderdelen, PTFE-onderdelen, rubber-, siliconen-, Klingersil- en kunststofplaten, celrubber en sponsrubber, vloerbedekkingen, maar ook speciale paardenmatten en werkplaatsmatten. Daarnaast zijn er profielen van rubber en sponsrubber, stroken van celrubber, randbeschermers en raamprofielen, diverse rubber-metaalverbindingen, PVC- en siliconenslangen, drinkwater-, minerale olie- en persluchtslangen, kleefstoffen en dichtingsproducten en nog veel meer. De kennis van de medewerkers door persoonlijk, uitgebreid en deskundig advies, alsmede de jarenlange ervaring van ons bedrijf dragen bij tot een hoge klanttevredenheid.

 2. AGK HOCHLEISTUNGSWERKSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AGK® vervaardigt individuele onderdelen voor thermische en elektrische isolatie. Als ze getekend zijn, worden zowel individuele exemplaren als kleine hoeveelheden CNC-vervaardigd; Isolatoren tot 1300x3400mm. Wij bieden keuze uit meer dan 100 multifunctionele isolatiematerialen.DuroBest®-materialen zijn geschikt voor elektrisch isolerende machinedelen met hoge sterktegraad. Duroplastische materialen die tot 280°C worden gebruikt als drukvaste isolatie.K-Therm® is tot 1500°C temperatuurvast. De materiaalreeks tot 800°C is geschikt voor drukvaste elektrische isolatie. De keramische halffabricaten zijn geschikt voor mechanisch vaste onderdelen tot 1200°C.GleitTherm® is ontwikkeld voor speciale schuiftoepassingen, zoals bijv. geleiderails. Speciaalgrafiet tot 600°C of composieten tot 350°C; aanvullend olievrije rollagers voor hoge temperaturen tot 800°C.ThermTextil® betekent flexibele hittebescherming, ook geconfectioneerd, van weefsel tot buis. Aramide tot 300°C, glasvezeltextiel tot 800°C, siliciumvezels tot 1200°C; Oxidevezels tot 1400°C.

 3. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IDG-Dichtungstechnik GmbH staat bekend als een technologiecentrum voor innovatieve, hoogwaardige afdichtingstechnologie. Als ontwikkelaar en fabrikant concentreert IDG zijn competentie op afdichtingen, waarvan het materiaal voornamelijk gebaseerd is op polytetrafluorethyleen (PTFE). Met de merknaam MANOY beschrijft IDG alle producten die op basis van eigen compounds zijn geconstrueerd. Het IDG-productprogramma omvat afdichtingen, O-ringen en geleidingselementen voor alle gebieden van de industriële norm. Deze staan hier in de desbetreffende catalogi vermeld. IDG-afdichtingen zijn er in de uitvoeringen volgens DIN/ISO en ook volgens de industrienormen die zich in de markt en bij IDG hebben ontwikkeld. Een ander zwaartepunt van ons aanbod is het aangepaste ontwerp en de fabricage van afdichtingen en afdichtingselementen voor speciale eisen. De behoefte aan speciale afdichtingen wordt vaak bepaald door al bestaande groefruimtes in oudere constructies. Individuele speciale afdichtingen. IDG biedt de buitengewone service om klantspecifieke afdichtingen voor complexe profielen en voor bijzondere omstandigheden individueel te ontwikkelen. Van pas hierbij komt o.a. de brede ervaring met zeer speciale MANOY-materiaalcompounds. Branchespecifieke afdichtingen. Lebensmiddelentechniek en waterkrachtcentraletechniek stellen bijzondere eisen aan afdichtingen. Gestandaardiseerde industrieafdichtingen zijn in de regel om diverse redenen ongeschikt.

 4. KLINGER AG EGLISWIL

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Uw specialist voor lamineren met hoge temperatuur afdichting en met rubber beklede vellen De Klinger AG Egliswil, opgericht in 1980, is een bedrijf van de wereldwijd actieve KLINGER Group. Het is het competentiecentrum voor flexibele afdichtplaten voor grafiet en mica op hoge temperatuur en voor met rubber beklede plaat. Testapparatuur voor het meten van het vervormingsgedrag van afdichtingsmaterialen, pakkingen, grafieten, grafiet, mica, milam, polystraten.

 5. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve oplossingen voor afdichten, lijmen en oppotten. Technologiestimulator en kwaliteitsleider: RAMPF Polymer Solutions, gevestigd in Grafenberg (bij Metzingen), ontwikkelt en produceert baanbrekende gietharsen op basis van polyurethaan, epoxy en siliconen. Het productassortiment van RAMPF Polymer Solutions omvat vloeibare en thixotrope afdichtingssystemen, elektrogietharsen en spleetvullers, bouwgietharsen, randgietsystemen, filtergietsystemen en lijmsystemen. De producten van de merken RAKU® PUR (polyurethaan), RAKU® POX (epoxy) en RAKU® SIL (siliconen) garanderen de optimale oplossing voor uw toepassing. Onderzoek en ontwikkeling zijn een topprioriteit bij RAMPF Polymer Solutions: Er is een grootschalig innovatiecentrum beschikbaar voor laboratorium- en applicatietechnologie. In deze afdeling worden elke dag nieuwe producten ontwikkeld, bestaande producten aangepast aan de individuele eisen van de klant en worden nieuwe materiaalcombinaties getest. RAMPF Polymer Solutions is gecertificeerd volgens ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 en ISO 14001. Onze producten zijn genoteerd bij toonaangevende fabrikanten in onder andere de auto-, elektrische en elektronica-industrie en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) en isolatiemateriaalklassen B - F. Met de modernste productieprocessen en faciliteiten zorgen we ervoor dat onze materialen op een milieuvriendelijke en kwaliteitsgerichte manier economisch en in overeenstemming met DIN-ISO 14001 worden geproduceerd.

 6. STAHLCON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STAHLCON GMBH levert al meer dan 40 jaar roestvrijstalen V-vormige klemmen als bevestigingsmiddelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de motorbouw op uitlaatsystemen, op pompen en fittingen, in de filterbouw, op farmaceutische en voedingsmiddelenfabrieken, in het transport en de verwerking van bulkmaterialen worden V-profielklemmen gebruikt als constructie-elementen voor de snelle verbinding van flenzen. STAHLCON GMBH werd in 1980 opgericht in Stuttgart, aanvankelijk als een zuiver verkoopkantoor. Om standaardonderdelen en onderdelen uit klantenseries op korte termijn te kunnen leveren, werd het magazijn voortdurend uitgebreid. In 1990 verhuist het bedrijf naar een eigen pand in Stuttgart. Sindsdien heeft STAHLCON GMBH zijn voorraadprogramma voortdurend uitgebreid, waarbij standaardonderdelen altijd op voorraad zijn. Om te kunnen voldoen aan de steeds toenemende vraag naar deze producten in een breed scala aan industrieën, verhuisde STAHLCON GMBH zijn locatie en hoofdkantoor in april 2005 naar Steinenbronn. Met een groter magazijn en betere transportverbindingen zijn er belangrijke stappen gezet voor de toekomst. In april 2014 verhuist het bedrijf naar een nieuw, groter gebouw met meer dan 1.000 m² aan opslagruimte. De producten zijn afkomstig van ISO9001 gecertificeerde fabrieken. Klanten profiteren van de jarenlange ervaring van de productiebedrijven in de ontwikkeling en productie van roestvrijstalen onderdelen. Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015.Onze klanten ontvangen gratis certificaten en 3D-gegevens via ons online downloadportaal.

 7. LARKIS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Larkis is een in 1989 opgericht bedrijf gevestigd in de woiwodschap West-Pommeren, Polen. Het is werkzaam binnen het spuitgieten van rubber en de productie van siliconen pakkingen en afdichtingen. Larkis ontwikkelt en produceert rubberen en siliconen producten op aanvraag in alle vormen en gedaantes! Ons productassortiment omvat tevens: rubberen veiligheidshandschoenen, rubberen pakkingen, rubberen koorden, medische accessoires. Neem gerust contact met ons op!

 8. SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE afkomstig uit de bouw van exploitatiestructuren van de voornaamste vindplaats in Frankrijk, heeft zijn ervaring in dienst gesteld van een innovatiepolitiek die het mogelijk heeft gemaakt zijn activiteiten te diversifiëren, naar de sectoren uit de aardolie en de nucleaire industrie. Fabrikant van aardoliemateriaal API7, API6A, API5CT, afdichtingen, afdichtingsringen, RTJ-dichtingen, afdichtingen metaal/metaal, afdichtingen hoge temperaturen, afdichtingen hoge druk, venturibuizen.

 1. KELVION HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 heeft het bedrijf zijn producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. Sinds november 2015 gebeurt dit onder het nieuwe Kelvion-merk. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken Kelvion tot de beste partner op het gebied van warmtwisseling. Met plaatwarmtewisselaars, mantel- en buiswarmtewisselaars, warmtewisselaars met lamelvormige buizen en warmtewisselaars voor koeling levert het bedrijf aan klanten in zeer diverse wereldwijde sectoren: energie, datacentra, chemische industrieën, maritieme toepassingen, HVAC en koeling, milieutoepassingen en voedingsmiddelen- en drankenindustrieën. Kelvion is specialist in het leveren van klantspecifieke producten en diensten en ondersteunt zijn klanten via een wereldwijd verkoop-, service- en productienetwerk. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 2. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Fabrikant van materialen voor afdichting en thermische isolatie. Productie en verkoop van milieuvriendelijke afdichting en isolatieproducten van hoge kwaliteit. Samenwerking met wereldwijde leveranciers zorgt voor de hoogste kwaliteit van grondstoffen, maar voorziet ook in continue verbetering van de producten. Met onze eigen onderzoekslaboratoria en hooggekwalificeerd technisch personeel, modern materieel en machines kunnen wij onze klanten voorzien van producten en diensten van de hoogste kwaliteit.

 3. BORFLEX SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BORFLEX SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, Vormstukken van rubber, gieten van composiet producten tegen maakloon, o-ringen, platte dichtingen, industriele afdichtingen, elastomeer pakkingen, Dichtingen, en elastomeren. Het is gevestigd in St-Étienne-Rouvray, Frankrijk.

 4. CORNILLE SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CORNILLE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dichtingen voor hoge temperaturen, elastomeer pakkingen, ptfe afdichtingen, en metalen afdichtingen. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 5. PREDEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PREDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is gevestigd in MAULEVRIER ST GERTRUDE, Frankrijk.

 6. C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is gevestigd in Pinneberg, Duitsland.

 7. DEME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden en stanzen van rubber en kunststof, pakkingen voor gas, dichtingsringen voor sanitair, Snijden en stanzen van rubber en kunststof, pakkingen voor gasafsluiters, dichtingsringen gas, pakkingen voor waterafsluiters, afsnijding voor afdichtingen, en dichtingen voor kranen. Het is gevestigd in Beauchamps, Frankrijk.

 8. KALICOM SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KALICOM SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren commerciele representatiedienst, afdichtingen, ptfe, en geknipte pakkingen. Het is gevestigd in Burgnac, Frankrijk.

 9. MICHAEL HENKES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICHAEL HENKES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Dichtingen. Het is gevestigd in Namborn, Duitsland.

 10. CLIXAR

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIXAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren beveiligingszegels, veiligheidszegel, bodemplaten voor verpakking, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Dichtingen - Import export

Aantal resultaten

1.353 Bedrijven