• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dichtingen

Resultaten voor

Dichtingen - Import export

 1. HEINZE & STRENG GMBH

  Duitsland

  Heinze & Streng werd opgericht in 1994 en beschouwt zichzelf als een internationaal opererende en innovatieve handelsonderneming met jarenlange ervaring en interdisciplinaire expertise in de draad- en kabelindustrie. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de snel veranderende eisen van de markten en vooral van onze klanten. Wij bieden een wereldwijde service, flexibele, klantgerichte en efficiënte oplossingen.Milieubewustzijn is ook belangrijk voor Heinze & Streng. Binnen onze mogelijkheden willen we een bijdrage leveren aan het milieu door onze producten verder te ontwikkelen met de nadruk op energiebesparing en consolidatie van bestellingen en recyclebare verpakkingsmaterialen. Centraal gelegen tussen Frankfurt en Keulen, heeft ons hoofdkantoor in Mengerskirchen-Waldernbach ongeveer.800 vierkante meter kantoren en dienstruimte.

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Duitsland

  Productie en verkoop van celvormige elastomeren in de vorm van stansdelen, uitsnijdingen, zelfplakkende rollen etc. Wij produceren als middelgroot familiebedrijf alle producten uit celrubber, mosrubber, schuimrubber en celpolyethyleen. De meest gangbare vormen zijn strookproducten, rolproducten, profielen, platen en platte blokken. Eveneens stansdelen en lasergesneden delen. Wij zijn ook uw expert voor zelfplakkende folies die wij op alle producten aanbrengen. Voor verdere vragen kunt u ons bellen of mailen.

 3. EMFI

  Frankrijk

  EMFI, opgericht in 1965, is gevestigd in Haguenau (Elzas). De onderneming is gespecialiseerd in de fabricage van lijm en kit voor de industrie en voor de bouw- en transportsector. EMFI biedt polyurethaan kit, siliconenkit, hybride lijmen, vinyllijmen of lijmen op waterbasis evenals gereedschap voor het aanbrengen: spuitpistolen, spatels of kammen en nog veel meer producten. Onze researchteams stellen hun knowhow ter beschikking van professionele gebruikers uit de industrie en de bouwsector. Elk jaar investeren we in nieuwe technologieën die de prestaties van onze werkplaatsen en producten nog verbeteren en die tegelijk de impact ervan op het milieu beperken. Onze kleefstoffen en kits zijn vandaag niet te omzeilen producten in diverse sectoren zoals de auto-industrie, het transport over de weg, het spoor en over zee. Wij zijn op onze EcoVadis Gold certificering en op onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen.

 4. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  IDG-Dichtungstechnik GmbH staat bekend als een technologiecentrum voor innovatieve, hoogwaardige afdichtingstechnologie. Als ontwikkelaar en fabrikant concentreert IDG zijn competentie op afdichtingen, waarvan het materiaal voornamelijk gebaseerd is op polytetrafluorethyleen (PTFE). Met de merknaam MANOY beschrijft IDG alle producten die op basis van eigen compounds zijn geconstrueerd. Het IDG-productprogramma omvat afdichtingen, O-ringen en geleidingselementen voor alle gebieden van de industriële norm. Deze staan hier in de desbetreffende catalogi vermeld. IDG-afdichtingen zijn er in de uitvoeringen volgens DIN/ISO en ook volgens de industrienormen die zich in de markt en bij IDG hebben ontwikkeld. Een ander zwaartepunt van ons aanbod is het aangepaste ontwerp en de fabricage van afdichtingen en afdichtingselementen voor speciale eisen. De behoefte aan speciale afdichtingen wordt vaak bepaald door al bestaande groefruimtes in oudere constructies. Individuele speciale afdichtingen. IDG biedt de buitengewone service om klantspecifieke afdichtingen voor complexe profielen en voor bijzondere omstandigheden individueel te ontwikkelen. Van pas hierbij komt o.a. de brede ervaring met zeer speciale MANOY-materiaalcompounds. Branchespecifieke afdichtingen. Lebensmiddelentechniek en waterkrachtcentraletechniek stellen bijzondere eisen aan afdichtingen. Gestandaardiseerde industrieafdichtingen zijn in de regel om diverse redenen ongeschikt.

 5. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en verkoop met de volgende afdichtingen: Vlakafdichtingen, dichtingen, gestanste pakkingplaten, PTFE (Teflon®), grafietafdichtingen, spiraalafdichtingen, en daarnaast leveren wij pakkingsafdichtingsbanden, vlakafdichtingen afdichtingen en nog veel meer. U profiteert van onze grote voorraad. Bijna alle standaard afdichtingen in bijna alle materiaalcombinaties en afmetingen zijn bij ons op voorraad beschikbaar (meer dan 80.000 onderdelen).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  BEKU Dichtungselemente GmbH, in 1989 opgericht in het Hessische Taunus, heeft zich toegelegd op CNC-gestuurde productie van pakkingen en afdichtingselementen, met een duidelijke focus op hydraulica. Maar ook pakkingen voor pneumatische toepassingen en algemene machinebouw-technische toepassingen zijn te vinden in ons leverprogramma.Wij zijn in staat om stangafdichtingen en zuigerpakkingen, rubberschuivers, verstevigings- en geleideringen, vlakke pakkingen, rotorpakkingen en O-ringen in alle gangbare kunststof en rubber materialen te vervaardigen en de volgende dag te leveren. Individuele vervaardiging – Geen probleem! Ons individuele productieproces maakt grote flexibiliteit mogelijk en korte levertijden.Alle pakkingen en pakkingselementen worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen zoals bijv. polyurethaan, NBR, EPDM, viton, silicone, POM, PA, UMMWPE, PTFE, EKONOL en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 2. OVE PLASMATEC GMBH

  Duitsland

  OVE is gespeicaliseerd in de activering van onderdelen van kunststof, maar ook de bekleding en de behandeling van oppervlakten van elastomeer voor industrieel gebruik, gegoten onderdelen en O-ringen. De toepassing van onze technische kennis en verminder van wrijving en slijtage van elastische onderdelen heeft als doelstelling de functionele, besparende en ecologische optimalisering van dynamische pakkingen volgens de individuele gegevens van onze klanten. De moderne plasmatechnologie stelt ons in staat, door rekening te houden met alle variabelen van onze klanten, door tribiologische eigenschappen te geven van verschillende soorten elastomeer aan de modernste technologieën en informatica.

 3. PROPACK DICHTUNGEN UND PACKUNGEN AG

  Duitsland

  Onze basisgedachte: -technisch hoogwaardige materialen met behulp van de nieuwste verwerkingstechnologie combineren - klantgericht advies - uitvoering bijzondere specificaties en vereisten van de gebruikers - constante kwaliteitsgarantie en betrouwbare service. Onze filosofie: wij bieden wetenschappelijke afdichtingsoplossingen voor een beproefde afdichtingsoplossing. De opkomst van nieuwe materialen op de markt heeft er voor gezorgd dat de dop, als klassieker, dat al miljoenen malen gebruikt wordt als afdichtingsoplossing, in een nieuw jasje is gestoken. De gebruiker heeft niet altijd dure, complexe afdichtingssystemen nodig. Met nieuw ontwikkelde machines en systemen - als een belangrijke basis - gebruiken we de nieuwste bevindingen uit de testen en de praktijk. Kwaliteitsbeheer: elk pakket is onderworpen aan regelmatige en zorgvuldige monitoring in alle stadia van het productieproces. Het toegepaste kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de eisen van DIN EN ISO 9001: 2008 en wordt jaarlijks gecontroleerd door TÜV Management Service

 4. KARL TRESKE GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Karl Treske GmbH is sinds 1909 een in Berlijn gevestigde technische groothandel voor rubber- en kunststofproducten, gedeeltelijk uit eigen productie. Onze klanten komen uit de industrie, de handel en het openbaar bestuur in Europa en de rest van de wereld. Er wordt onder meer de volgende producten verkocht en geproduceerd: Pakkingen, rubber- en kunststofprofielen, rubberrollen, balgen, gevormde rubberonderdelen, PTFE-onderdelen, rubber-, siliconen-, Klingersil- en kunststofplaten, celrubber en sponsrubber, vloerbedekkingen, maar ook speciale paardenmatten en werkplaatsmatten. Daarnaast zijn er profielen van rubber en sponsrubber, stroken van celrubber, randbeschermers en raamprofielen, diverse rubber-metaalverbindingen, PVC- en siliconenslangen, drinkwater-, minerale olie- en persluchtslangen, kleefstoffen en dichtingsproducten en nog veel meer. De kennis van de medewerkers door persoonlijk, uitgebreid en deskundig advies, alsmede de jarenlange ervaring van ons bedrijf dragen bij tot een hoge klanttevredenheid.

 5. SCHAUENBURG INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Schauenburg Industrietechnik GmbH, met het hoofdkantoor in Neurenberg, maakt deel uit van de wereldwijd opererende groep SCHAUENBURG INTERNATIONAL. Het dienstenpakket van omvat onder meer de auto-industrie, de bouwsector, de machinebouw en producenten van de huishoudelijke apparatenindustrie. Als internationaal gewaardeerde ontwikkelings- en productiepartner levert het bedrijf op tekening gebaseerde vormdelen van kunststof en rubber. Het portfolio wordt afgerond met slangen, gestanste onderdelen en profielen.De eigen productie van kunststof gegoten onderdelen biedt een bijzonder voordeel.De volautomatische 24/7 productie garandeert maximale winstgevendheid voor kleine en grote series. Een specialiteit van het bedrijf bestaat uit zeer kleine gegoten onderdelen die kleiner zijn dan 10 mm.Naast de verscheidenheid aan producten is er ook de logistieke service: Individueel C-onderdelenbeheer en Kanban-oplossingen onderstrepen de marktgedreven prestaties en klantgerichtheid.Schauenburg Industrietechnik GmbH is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001

 1. AGERGAARD GRAPHIC SUPPLIES GMBH

  Duitsland

  Agergaard Graphic Supplies GmbH vervaardigt hoogwaardige slijtdelen voor de internationale drukkerij- en verpakkingsindustrie.De toepassingsgebieden variëren van narrow-web labelprinten en wide-web printing op flexibele verpakkingen tot direct bedrukken van golfkarton of het bedrukken van vouwdozen.Ondersteun onze Mission-drukkerijen bij het verhogen van de productiviteit, het verminderen van machinestilstand en het besparen van bedrijfskosten.Onze prestatiebelofte: Wij leveren toepassingsspecifieke en hoogwaardige productoplossingen die optimale functionaliteit bieden.Onze specialisatie: Dokterbladafdichtingen voor flexodrukeenheden en offset-coatingeenheden.Schrapermes voor flexodruk, diepdruk en offsetdruk.Wastrekker voor offsetdrukmachines.Filters voor fonteinoplossing en verfnevel.Slijtagedelen voor offset feeders en afleveringen zoals remriemen, scheidingszuignappen etc.Drukkerijen, drukpersfabrikanten en verkooppartners wereldwijd vertrouwen op onze productoplossingen en onze services

 2. KLINGER AG EGLISWIL

  Zwitserland

  Uw specialist voor lamineren met hoge temperatuur afdichting en met rubber beklede vellen De Klinger AG Egliswil, opgericht in 1980, is een bedrijf van de wereldwijd actieve KLINGER Group. Het is het competentiecentrum voor flexibele afdichtplaten voor grafiet en mica op hoge temperatuur en voor met rubber beklede plaat. Testapparatuur voor het meten van het vervormingsgedrag van afdichtingsmaterialen, pakkingen, grafieten, grafiet, mica, milam, polystraten.

 1. HEBMÜLLER GMBH

  Duitsland

  Het door de eigenaar geleide bedrijf is sinds de oprichting een partner van de auto-industrie, voordat de strategie in 2018 werd gewijzigd en werd besloten zich te concentreren op klanten uit andere sectoren. Vanaf het begin vormde het leveringsprogramma met zuigerveren van grijs gietijzer, constructiedelen van PTFE en kunststof zeven het grootste deel van het huidige programma. Eind jaren 80 kwamen daar gegoten elastomeer onderdelen bij.Tegenwoordig ligt de productfocus op zeven en filterelementen van kunststof, die worden vervaardigd met behulp van het spuitgietproces.Ofwel een plastic of een metalen gaas wordt in het gereedschap gestoken en overgoten met plastic.Pakkingen en zelfgemaakte pakkingsets voor de automotive aftermarket ronden het assortiment af.Ons doel is om onze klanten de beste service te bieden door de hoogste kwaliteit van klantenservice en om toegevoegde waarde te creëren.. De loyaliteit van onze klanten is het gevolg en resultaat van onze kwaliteit.

 2. EPA GMBH

  Duitsland

  Als specialist uit de sector van elektronische aandrijving, zijn wij niet alleen leverancier van onderdelen, maar ook leverancier van systemen. Van de engineering, tot het advies en assistentie, via de inbedrijfstelling. Wij bieden alle services, inclusief kant-en-klare installaties. De kern van ons beroep is het volgende: de planning van uw toepassingen, het ontwerp van de aandrijfonderdelen (elektrische snelheidsregelaar, transmissies, filters, remweerstanden, enz...), de inbedrijfstelling en het parametriseren van elektrische snelheidsregelaars, indsutriële automatische programmering (API) en automatisering, bedieningskast (in samenwerking met ons filiaal EPS), de instalaltie van elektrische onderdelen, de ontwikkeling en de productie van CEM-filters en netwerkfilters die aangepast zijn aan iedere klant, CEM-meting en CEM-advies, optimalisering van lekstroom

 3. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Oostenrijk

  het bedrijf DMH SYSTEM biedt, vanaf de bepaling van de behoefte van de klant tot aan de uiteindelijke pakking, een volledig systeem, om snel en eenvoudig aan de wensen van de klant te voldoen. Het is de synergie tussen de verschillende onderdelen en onze interne bronnen die dit succes mogelijk maken. DMH SYSTEM vindt zijn toepassingen in de volgende sectoren: - DMH machines - DMH software en gereedschap - DMH halffabricaten - DMH pakkingen. Onze klanten en gebruikers van onze machines bieden ons software-oplossingen die we constant ontwikkelen, maar ook een heel gamma van gereedschap voor de werking van onze DMH machines alsook een volledige service en een opleidingsprogramma dat gegeven wordt door onze zeer gekwalificeerde technici. Onze halffabricaten, die nu in meer dan 50 verschillende materialen worden vervaardigd, worden vervolgens aangevuld in onze laboratoria binnen onze Kwaliteitsservice. DMH zet zich in om zijn kwaliteitsnormen steeds meer te verbeteren en zijn klanten nieuwe geavanceerde technologieën te bieden.

 4. HAARMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Slang- en afdichtingstechniek.Haarmann houdt zich sinds 1994 bezig met de verkoop van producten voor het brede toepassingsgebied van de slang- en afdichtingstechniek. Tot onze klanten behoren gespecialiseerde bedrijven uit allerlei sectoren, bv.: cv-ketelbranche, brandwaardetechniek, medicijntechniek, levensmiddelenbranche, installatiebouw, lucht- en ruimtevaarttechniek, scheepsbouw, productie van huishoudelijke apparatuur, staalfabrieken, glasfabrieken, enzovoort. Klanten richten zich tot ons voor eerste installatie (voor serieproductie), evenals voor onderhoud van productie-installaties. Vaak werken we samen met de klant oplossingen voor problemen uit en ondersteunen we de klant als in de prototypefase met onze knowhow. Ons zeer gemotiveerde team staat graag voor u klaar om een optimale oplossing voor u te bedenken. Wij werken op projectbasis en helpen u graag bij de selectie van materialen voor de betreffende toepassingsgebieden.

 5. STEINHAUSER FORMENBAU INH. SEBASTIAN STEINHAUSER

  Duitsland

  Steinhauser Formenbau, voorheen een klassiek werktuigbouwkundig bedrijf. Vandaag hebben wij ons gespecialiseerd in precieze matrijzenbouw met ons eigen technische centrum. Van idee tot serieproductie. Wij zijn een DIN ISO 9001: 2008 gecertificeerd bedrijf uit Niederbayern en bieden nauwkeurig ontwerp en moderne productie met behulp van onze eigen machines. Een speciaal uitgerust technisch centrum biedt bemonstering en pre-productie van LSR-gegoten onderdelen. Uw voordeel: U ontvangt geavanceerd, productieklaar LSR-spuitgietgereedschap! Frezen, draaien, slijpen, cilindrisch slijpen, draaderosie, harden, meten en testen. Onze machines bestaan uit moderne CNC-bewerkingscentra, conventionele draai- en freesmachines, ons eigen verhardingsatelier en kwaliteitsbeheer.

 6. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italië

  Gasket Italy is de evolutie van een 40-jarige traditie in de sector industriële pakkingen, gecreëerd om de uitdagingen van een steeds veranderende internationale zakelijke realiteit aan te gaan. Wij bieden gewoon de beste kwaliteit op maat van de klant. Onze knowhow die we gedurende vele jaren van activiteit hebben opgedaan, stelt ons in staat om zeer nauwkeurige artikelen te creëren, het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling om hun kwaliteit steeds verder te verbeteren. Onze uitgebreide catalogus bevat alleen en uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten, met een garantie van volledig Italiaanse productie en met de Europese oorsprong van alle grondstoffen en halffabrikaten. Een grote productie van spiraalvormige industriële pakkingen, metaalkunststoffen, ringverbindingspakkingen, metalen en gestanste pakkingen (asbest, grafiet, kurk, rubber, PTFE-vrij) in verpakkingen.

 7. MND-EUROPE

  Duitsland

  MND Izolasyon is een van de toonaangevende omvormers op de markt en biedt de juiste oplossingen voor isolatie in industriële toepassingen. Opgericht in 1999 en toegewijd aan het versterken van de relaties met huidige en nieuwe klanten, meer dan alleen een leverancier ... als partner. Voor alle soorten oplossingen op het gebied van thermische isolatie, geluiddemping, afdichting, maskering, assemblage/bevestiging, verpakkingstoepassingen, staan wij klaar om u op het juiste moment te helpen. Om samen de wereld te redden, voorziet MND tegen 2021 al zijn energie van 100 % zonnepanelen van 1, 5 mW. TSE COVID-19 Safe Production-certificaat. ISO 9001-certificaat. IATF 16949-certificaat

 8. AGK HOCHLEISTUNGSWERKSTOFFE GMBH

  Duitsland

  AGK® vervaardigt individuele onderdelen voor thermische en elektrische isolatie. Als ze getekend zijn, worden zowel individuele exemplaren als kleine hoeveelheden CNC-vervaardigd; Isolatoren tot 1300x3400mm. Wij bieden keuze uit meer dan 100 multifunctionele isolatiematerialen.DuroBest®-materialen zijn geschikt voor elektrisch isolerende machinedelen met hoge sterktegraad. Duroplastische materialen die tot 280°C worden gebruikt als drukvaste isolatie.K-Therm® is tot 1500°C temperatuurvast. De materiaalreeks tot 800°C is geschikt voor drukvaste elektrische isolatie. De keramische halffabricaten zijn geschikt voor mechanisch vaste onderdelen tot 1200°C.GleitTherm® is ontwikkeld voor speciale schuiftoepassingen, zoals bijv. geleiderails. Speciaalgrafiet tot 600°C of composieten tot 350°C; aanvullend olievrije rollagers voor hoge temperaturen tot 800°C.ThermTextil® betekent flexibele hittebescherming, ook geconfectioneerd, van weefsel tot buis. Aramide tot 300°C, glasvezeltextiel tot 800°C, siliciumvezels tot 1200°C; Oxidevezels tot 1400°C.

 1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  1919: Hans Langguth sticht een bedrijf voor vlakke afdichtingen.Vandaag: Slimme groei vestigt het bedrijf als één van de toonaangevende aanbieders in de technologie voor afdichting en isolatie, alsmede van innovatieve systeemoplossingen voor warmtebeheer.Morgen: En we hebben nog veel meer plannen.Onze aanpak is de geïntegreerde oplossing: -Warmte geleidende materialen - THERMACORE warmtebeheer-oplossingen - isolerende folies en afdichtingsmaterialen - bevestigingsbeheer - consultancy en engineering - productontwerp, materiaalverwerking, proces georiënteerde levering vanaf het begin tot het einde.Wij leven en werken volgens een eenvoudig concept: van projectidee en ontwikkelingsstart tot serieproductie en productlevering zijn definitie en controle absolute parameters. Gelijktijdig auditeren wij onze partners net zo regelmatig als wij onze eigen certificaties proactief en continu verbeteren.

 2. LARKIS SP. Z O.O.

  Polen

  Larkis is een in 1989 opgericht bedrijf gevestigd in de woiwodschap West-Pommeren, Polen. Het is werkzaam binnen het spuitgieten van rubber en de productie van siliconen pakkingen en afdichtingen. Larkis ontwikkelt en produceert rubberen en siliconen producten op aanvraag in alle vormen en gedaantes! Ons productassortiment omvat tevens: rubberen veiligheidshandschoenen, rubberen pakkingen, rubberen koorden, medische accessoires. Neem gerust contact met ons op!

 3. SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE

  Frankrijk

  SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE afkomstig uit de bouw van exploitatiestructuren van de voornaamste vindplaats in Frankrijk, heeft zijn ervaring in dienst gesteld van een innovatiepolitiek die het mogelijk heeft gemaakt zijn activiteiten te diversifiëren, naar de sectoren uit de aardolie en de nucleaire industrie. Fabrikant van aardoliemateriaal API7, API6A, API5CT, afdichtingen, afdichtingsringen, RTJ-dichtingen, afdichtingen metaal/metaal, afdichtingen hoge temperaturen, afdichtingen hoge druk, venturibuizen.

 4. KELVION GERMANY GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Sinds de jaren 20 van de vorige eeuw zijn wij één van de wereldwijde leidende producenten van warmtewisselaars en bieden wij oplossingen voor bijna elke industriële toepassingen die u zich kunt voorstellen. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die geschikt zijn voor extreme omgevingsomstandigheden – vanaf 2015 onder de naam Kelvion. Met een van de meest uitgebreide portfolio van warmtewisselaars in de wereld zijn we een bekende partner in veel industrieën, inclusief transport, energie, olie en gas, chemie, marine evenals eten en drinken, datacenter en de HVAC en koeltechnologiesector. Onze producten omvatten compacte lamellenwarmtewisselaars platenwarmtewisselaars, warmtewisselaars met enkele buis, transformatorkoelsystemen, koeltorens en ‚shell and- tube‘-warmtewisselaars. Onze jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis hebben ons tot specialisten op dit gebied gemaakt. Onze warmtewisselaars zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van het betreffende machine- of proces te voldoen en zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in elk marktsegment. Dit geeft onze klanten een voorsprong op hun concurrenten en verlaagt tegelijkertijd de bedrijfskosten op de lange termijn.

 5. ADHESIONXTREME

  Frankrijk

  AdhesionXtreme fabriceert sinds 2005 waterdichte afdichtingsstroken en is gevestigd in Senlis (Frankrijk). Ons bedrijf fabriceert en verkoopt producten gemaakt van de beste polymeren en kunstharsen die te verkrijgen zijn. Wij bieden u producten voor een instant afdichting die duurzaam is en gegarandeerd werkt op alle oppervlakken: rubber, PVC, EPDM, bitumen, beton, tegels, glas, hout en metalen. Voor het waterdicht maken van terrassen, veranda's, zwembaden, vijverliners, caravans, campers e.d.

 6. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

  Fabrikant van materialen voor afdichting en thermische isolatie. Productie en verkoop van milieuvriendelijke afdichting en isolatieproducten van hoge kwaliteit. Samenwerking met wereldwijde leveranciers zorgt voor de hoogste kwaliteit van grondstoffen, maar voorziet ook in continue verbetering van de producten. Met onze eigen onderzoekslaboratoria en hooggekwalificeerd technisch personeel, modern materieel en machines kunnen wij onze klanten voorzien van producten en diensten van de hoogste kwaliteit.

 7. BORFLEX SERVICES

  Frankrijk

 8. PREDEL

  Frankrijk

 9. C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG

  Duitsland

 10. DEME

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Dichtingen - Import export

Aantal resultaten

1.395 bedrijven