• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • distilleerderijen - machines en materialen

Resultaten voor

Distilleerderijen - machines en materialen - Import export

 1. AURIAN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS is distilleerder en handelaar in wijnen en Armagnac sinds 1880. Het huis AURIAN is fabrikant en handelaar in gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken in het hart van Zuidwest Frankrijk. De oorsprong gaat terug tot 1880 toen Dhr. Dupeyron één van de grootste Armagnac en Wijnhandelaren uit Gascogne was. Enkele decennia later, specialiseert de kleinzoon van Dupeyron, Philippe Aurian, zich in de productie van ambachtelijk bereide gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken naast de handel in Armagnac. Tegenwoordig verkoopt de onderneming meer dan 500.000 flessen per jaar in alle regio's van Frankrijk. Alle AURIAN producten worden met de hand vervaardigd op basis van thuisbereide fruitinfusies, natuurlijk gearomatiseerd en vaak gemengd. In september 2018 worden Florent en Isabella Soulhol eigenaars van het huis AURIAN en streven ernaar de ambachtelijke traditie die ingesteld was door Dhr. Aurian voort te zetten en tevens de specialiteiten van het huis AURIAN op de buitenlandse markt te introduceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In de wereld van de alcoholproductie en distillatie kan men al meer dan 40 jaar niet meer om de firma Kothe heen. Van het eerste idee tot de laatste schroef produceren wij doordachte distillatie-installaties op het hoogste, technische niveau - altijd individueel aangepast aan de behoeften van onze internationale klanten. Kwaliteit tot in de kleinste details. Van kleine hobbystokerij tot kleindistilleerderij of zelfs wodka- en whiskystokerij - elk van onze distillatie-installaties is individueel en behoort tot het beste wat u in de distilleerderijtechniek kunt verwachten. Al onze distilleerketels worden na intensief overleg volgens de specificaties van de klant gemaakt. Hier wordt speciaal rekening gehouden met de te verwerken grondstof en worden naast de distillatie-installatie complete verwerkingsplannen opgesteld. Daartoe bieden wij ook een uitgebreid assortiment accessoires - van kleine alcoholmeetapparatuur tot afvul- en etiketteerapparatuur. Wij plannen kant-en-klare graan- of melassedistilleerderijen en fruitdistilleerderijen, van aanbevelingen voor het planten van bomen tot het maischen en distilleren tot afwerking en opslag. Wij zijn ook graag bereid een zintuiglijke analyse van uw distillaten uit te voeren. Stuur ons monsters als u niet zeker weet of u ze kunt inzenden voor een prijs of gewoon om een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit te krijgen.Een team van deskundigen kijkt ernaar uit u te ontmoeten!

 3. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 4. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Dranken - import-export, Wijnen, distillaat, Chemie - import-export, Distilleerderij, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en alcoholen. Het is gevestigd in Celorico De Basto, Braga, Portugal.

 5. IP SELIVANENKO

  Rusland

  Onze teams werken op de basis van D. Mendeleyev Universiteit van Chemische technologie van Rusland. We zijn al jarenlang actief binnen de productie van substanties met een hoge zuiverheidsgraad, evenals in de problematiek van het scheiden van isotopen in diverse substanties. We hebben ruime ervaring opgedaan binnen de productie van diverse spuitkoppen voor fractioneer (distilleer)kolommen en hebben gedegen knowhow over het gebruik ervan. We vervaardigen fractioneer (distillatie) units voor de productie van alcohol en alcoholhoudende producten. Ons bedrijf is werkzaam binnen de volgende handelssectors: productie van drinkbaar licht water (water met een laag deuterium gehalte); zwaar zuurstofwater (Zuurstof-18 water) – water met een hoog gehalte zuurstof-18 isotopen tot een niveau van meer dan 98%, wat gebruikt wordt voor de productie van 18F-fluorodeoxyglucose aangeduid als fluor-18 atoom en de meest gebruikte radiofarmaceutische stof (RPh) binnen de Positronemissietomografie (PET) en computertomografie (CAT).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrijk

  De DISTILLEERDERIJ LOUIS ROQUE is de specialist wat betreft de drank La Vieille Prune uit Souillac. De distilleerderij, distillerend van vader op zoon sinds 1835, houdt de traditie nog steeds in stand, de eaux-de-vie oftewel brandewijnen rijpen langzaam in oude eiken vaten, waarin de alcohol langzaam veroudert. Naast de beroemde Vieille Prune uit Souillac, biedt de distilleerderij ook andere eaux-de-vie op basis van vruchten, bijvoorbeeld peer, framboos, kwets, mirabel, kirsch. Wij bieden ook aperitiefdranken op basis van wijn, vruchten, noten, ratafia, noten-, kastanje-, framboos-, caramel-, chocolade-vanille- en pepermuntlikeuren, alsmede vruchten crèmes. Vruchten op alcohol, baba's, canelés, lekkernijen met chocolade en specerijen uit het Zuid-Westen en mosterd en azijn met truffel zijn ook beschikbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in wijnkelders en delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, alsmede op de tafels van een groot aantal besterde restaurants in Frankrijk en in het buitenland.

 2. DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®

  Frankrijk

  Het bedrijf DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren whisky, brandewijn, en gin. Het is gevestigd in Saint Vincent De Lamontjoie, Frankrijk.

 3. LIVAM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIVAM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering - apparatuur en installaties, destilleerders, waterzuivering, Waterzuivering - apparatuur en installaties, en uitrustingen voor distillatie. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. DISTILLERIE MAZZARI SPA

  Italië

  Het bedrijf DISTILLERIE MAZZARI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnsteenzuur, ethylalcohol, gedenatureerde ethylacohol, en alcoholen. Het is gevestigd in Santa'agata Sul Santerno, Italië.

 5. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ALBINO VIEIRA FILHOS LDA., en actief in de sector Verstuivers - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, distillateurs voor druivenmoer, distilleertoestellen voor distilleerderijen, verstuivers, en Distilleerderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Aveiro, Portugal.

 1. DISTILLERIA DETA

  Italië

  Het bedrijf DISTILLERIA DETA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ethylalcohol, brandewijn, likeuren, en gin. Het is gevestigd in Barberino Tavernelle, Italië.

 2. LIQUORIFICIO IL RE DEI RE

  Italië

  Het bedrijf LIQUORIFICIO IL RE DEI RE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren likeuren, distillaat, en bitter. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 1. COBRELIS

  Spanje

  Het bedrijf COBRELIS, is een Distributeur, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren distilleertoestellen voor distilleerderijen. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 2. KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV

  Slovenië

  Het bedrijf KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Distilleerderijen - machines en materialen, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Krize, Slovenië.

 3. LOS LICORES DE MARIA

  Spanje

  Het bedrijf LOS LICORES DE MARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandewijn. Het is gevestigd in Santiago De Compostela, Spanje.

 4. CASK BORENSBERG AB

  Zweden

  Het bedrijf CASK BORENSBERG AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, wodka, en Distilleerderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Borensberg, Zweden.

 5. ARTEMISIA ASSENZIO

  Italië

  Het bedrijf ARTEMISIA ASSENZIO, is een Distributeur, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren alsem. Het is gevestigd in Tuscania, Italië.

 6. SOCIEDADE LUSITANA DE DESTILAÇAO, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SOCIEDADE LUSITANA DE DESTILAÇAO, S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Distilleerderijen - machines en materialen, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Riachos, Portugal.

 7. ALTE BRENNEREI

  Duitsland

  Het bedrijf ALTE BRENNEREI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Distilleerderijen - machines en materialen, sterke drank, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Distilleerderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Backnang, Duitsland.

 8. DRINKATERING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DRINKATERING S.R.L., en actief in de sector Distributie-automaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drankenindustrie - machines en materialen, Distilleerderijen - machines en materialen, Drankenindustrie - machines en materialen, en Distilleerderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 1. THE OWL DISTILLERY

  België

  Het bedrijf THE OWL DISTILLERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren whisky, en vaten. Het is gevestigd in Hollogne-Aux-Pierres, België.

 2. CROZET FRERES

  Frankrijk

  Het bedrijf CROZET FRERES, is een Distributeur, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in THIZY, Frankrijk.

 3. ASPER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ASPER S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Distilleerderijen - machines en materialen, en Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Brindisi, Italië.

 4. LA SPINA DI TON ALESSANDRO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf LA SPINA DI TON ALESSANDRO & C. S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekoelde uitrustingen en installaties voor de distributie van waren. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 5. BEER CENTER DI GALLO BIAGIO E ZUMPANO DONATELLO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf BEER CENTER DI GALLO BIAGIO E ZUMPANO DONATELLO S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drankenindustrie - machines en materialen, Distilleerderijen - machines en materialen, Drankenindustrie - machines en materialen, en Distilleerderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Tursi, Italië.

 6. MAZZIERI MARCELLO

  Italië

  Het bedrijf MAZZIERI MARCELLO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Distilleerderijen - machines en materialen, en Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Osimo, Italië.

 7. DIAGEO GREAT BRITAIN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DIAGEO GREAT BRITAIN LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Distilleerderijen - machines en materialen, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. TECNOSERVICE DI GUZZO ROBERTO

  Italië

  Het bedrijf TECNOSERVICE DI GUZZO ROBERTO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Distilleerderijen - machines en materialen, en Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 9. VINTES DI CAMMAROTA

  Italië

  Het bedrijf VINTES DI CAMMAROTA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Distilleerderijen - machines en materialen, en Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Olevano Sul Tusciano, Italië.

 10. STE DES VINS ET EAUX DE VIE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf STE DES VINS ET EAUX DE VIE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, en Distilleerderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Saint-Palais-De-Négrignac, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Distilleerderijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.116 Bedrijven