• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • distilleerderijen - machines en materialen

Resultaten voor

Distilleerderijen - machines en materialen - Import export

 1. AURIAN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS is distilleerder en handelaar in wijnen en Armagnac sinds 1880. Het huis AURIAN is fabrikant en handelaar in gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken in het hart van Zuidwest Frankrijk. De oorsprong gaat terug tot 1880 toen Dhr. Dupeyron één van de grootste Armagnac en Wijnhandelaren uit Gascogne was. Enkele decennia later, specialiseert de kleinzoon van Dupeyron, Philippe Aurian, zich in de productie van ambachtelijk bereide gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken naast de handel in Armagnac. Tegenwoordig verkoopt de onderneming meer dan 500.000 flessen per jaar in alle regio's van Frankrijk. Alle AURIAN producten worden met de hand vervaardigd op basis van thuisbereide fruitinfusies, natuurlijk gearomatiseerd en vaak gemengd. In september 2018 worden Florent en Isabella Soulhol eigenaars van het huis AURIAN en streven ernaar de ambachtelijke traditie die ingesteld was door Dhr. Aurian voort te zetten en tevens de specialiteiten van het huis AURIAN op de buitenlandse markt te introduceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In de wereld van de alcoholproductie en distillatie kan men al meer dan 40 jaar niet meer om de firma Kothe heen. Van het eerste idee tot de laatste schroef produceren wij doordachte distillatie-installaties op het hoogste, technische niveau - altijd individueel aangepast aan de behoeften van onze internationale klanten. Kwaliteit tot in de kleinste details. Van kleine hobbystokerij tot kleindistilleerderij of zelfs wodka- en whiskystokerij - elk van onze distillatie-installaties is individueel en behoort tot het beste wat u in de distilleerderijtechniek kunt verwachten. Al onze distilleerketels worden na intensief overleg volgens de specificaties van de klant gemaakt. Hier wordt speciaal rekening gehouden met de te verwerken grondstof en worden naast de distillatie-installatie complete verwerkingsplannen opgesteld. Daartoe bieden wij ook een uitgebreid assortiment accessoires - van kleine alcoholmeetapparatuur tot afvul- en etiketteerapparatuur. Wij plannen kant-en-klare graan- of melassedistilleerderijen en fruitdistilleerderijen, van aanbevelingen voor het planten van bomen tot het maischen en distilleren tot afwerking en opslag. Wij zijn ook graag bereid een zintuiglijke analyse van uw distillaten uit te voeren. Stuur ons monsters als u niet zeker weet of u ze kunt inzenden voor een prijs of gewoon om een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit te krijgen.Een team van deskundigen kijkt ernaar uit u te ontmoeten!

  Website Open In New icon
 3. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrijk

  De DISTILLEERDERIJ LOUIS ROQUE is de specialist wat betreft de drank La Vieille Prune uit Souillac. De distilleerderij, distillerend van vader op zoon sinds 1835, houdt de traditie nog steeds in stand, de eaux-de-vie oftewel brandewijnen rijpen langzaam in oude eiken vaten, waarin de alcohol langzaam veroudert. Naast de beroemde Vieille Prune uit Souillac, biedt de distilleerderij ook andere eaux-de-vie op basis van vruchten, bijvoorbeeld peer, framboos, kwets, mirabel, kirsch. Wij bieden ook aperitiefdranken op basis van wijn, vruchten, noten, ratafia, noten-, kastanje-, framboos-, caramel-, chocolade-vanille- en pepermuntlikeuren, alsmede vruchten crèmes. Vruchten op alcohol, baba's, canelés, lekkernijen met chocolade en specerijen uit het Zuid-Westen en mosterd en azijn met truffel zijn ook beschikbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in wijnkelders en delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, alsmede op de tafels van een groot aantal besterde restaurants in Frankrijk en in het buitenland.

 4. IP SELIVANENKO

  Rusland

  Onze teams werken op de basis van D. Mendeleyev Universiteit van Chemische technologie van Rusland. We zijn al jarenlang actief binnen de productie van substanties met een hoge zuiverheidsgraad, evenals in de problematiek van het scheiden van isotopen in diverse substanties. We hebben ruime ervaring opgedaan binnen de productie van diverse spuitkoppen voor fractioneer (distilleer)kolommen en hebben gedegen knowhow over het gebruik ervan. We vervaardigen fractioneer (distillatie) units voor de productie van alcohol en alcoholhoudende producten. Ons bedrijf is werkzaam binnen de volgende handelssectors: productie van drinkbaar licht water (water met een laag deuterium gehalte); zwaar zuurstofwater (Zuurstof-18 water) – water met een hoog gehalte zuurstof-18 isotopen tot een niveau van meer dan 98%, wat gebruikt wordt voor de productie van 18F-fluorodeoxyglucose aangeduid als fluor-18 atoom en de meest gebruikte radiofarmaceutische stof (RPh) binnen de Positronemissietomografie (PET) en computertomografie (CAT).

 5. DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DISTILLERIA GIOVANNI POLI S. MASSENZA S.N.C.

  Italië

 2. LIVAM GMBH

  Duitsland

 3. DISTILLERIE MAZZARI SPA

  Italië

 4. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

  Portugal

 5. DISTILLERIA DETA

  Italië

 1. LIQUORIFICIO IL RE DEI RE

  Italië

 2. LOS LICORES DE MARIA

  Spanje

 3. COBRELIS

  Spanje

 4. KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV

  Slovenië

 5. ALTE BRENNEREI

  Duitsland

 6. ARTEMISIA ASSENZIO

  Italië

 7. SOCIEDADE LUSITANA DE DESTILAÇAO, S.A.

  Portugal

 8. TEQUILAS DEL SEÑOR.

  Mexico

 9. CASK BORENSBERG AB

  Zweden

 10. ASPER S.R.L.

  Italië

 1. RATTAN INDUSTRIAL INDIA PVT. LTD

  India

 2. VINTES DI CAMMAROTA

  Italië

 3. BRENNEREI-SELLENDORF GMBH

  Duitsland

 4. LA SPINA DI TON ALESSANDRO & C. S.N.C.

  Italië

 5. MILESTA COMPANY PJSC

  Rusland

 6. TECNOSERVICE DI GUZZO ROBERTO

  Italië

 7. ANHEUSER - BUSCH INBEV ITALIA S.P.A.

  Italië

 8. BEERFLOW FACTORY S.R.L.

  Italië

 9. LILLAZ S.N.C. DI LILLAZ ANNA LUCIA & C.

  Italië

 10. TECNOLEONESSA S.N.C. DI MAFFIOLI ENZO & C.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Distilleerderijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.529 bedrijven