• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - ferro

Resultaten voor

Draad en kabels - ferro - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 2. AMIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMIC, is een Distributeur, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrije staaldraad, roestvrij stalen draad, staaldraad voor veren, staaldraad, draadstaven, Gegalvaniseerd staaldraad met weinig koolstof, draden van messing, draad van brons, en rond draad. Het is gevestigd in Bobigny, Frankrijk.

 3. LAMBERT MANUFIL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAMBERT MANUFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrije staaldraad, gegloeid ijzerdraad, en schroefvormige beitel. Het is gevestigd in Couëron, Frankrijk.

 4. HSM GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HSM GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Frickingen, Duitsland.

 5. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINDEMANN & KRÖGER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BALTHUN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BALTHUN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Bünde, Duitsland.

 2. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Gemünden, Duitsland.

 3. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Oberndorf-Bochingen, Duitsland.

 4. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 5. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 1. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AS-FEINSTSEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Delmenhorst, Duitsland.

 2. WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 1. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 2. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Ons uitgangspunt is om mensen met onze producten te beschermen en om ervoor te zorgen dat de omgang met machines veilig is. Bovenal is het belangrijk dat iedereen kan profiteren van het gebruik van onze systemen en diensten en daardoor tevredenheid voor zichzelf of bij zijn klanten creëert. Wij zien onze klanten als individuen. Dus streven wij ernaar de behoeften van onze partners en systeemoverschrijdend samenwerkingsproces over te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze klanten en dat is waarom wij hechten aan een hoge kwaliteitsnorm die alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en geteste componenten in TIEMANN beschermingssystemen gebruikt. Dit is altijd een voordeliger alternatief op de lange termijn. We weten dat wanneer zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten willen voldoen, dit afhankelijk is van de creativiteit, vaardigheden, diversiteit en het teamwork van onze medewerkers.

 3. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Duitsland

  J.S. Feindrahtzug GmbH produceert al meer dan 40 jaar hoogwaardige ijzeren en staaldraden voor de internationale markt.De productie vindt uitsluitend plaats in natte treksterkte - een tijdrovend proces dat de hoogste kwaliteit garandeert en slechts door een paar leveranciers wordt gebruikt.Met treksterktes in het bereik van 350 tot 4500 N / mm2 en afmetingen van 0, 08 millimeter in diameter heeft de Feindrahtzug GmbH een unieke positie op de markt in heel Europa.Bedrijven uit Duitsland en uit heel Europa waarderen de uitstekende producteigenschappen van de fijne draden uit Altena.Het familiebedrijf produceert alle draadproducten individueel op bestelling.Efficiënte productieprocessen maken korte en flexibele levertijden mogelijk, evenals eerlijke prijzen.De gemiddelde jaarlijkse productie is ongeveer.14 miljard meter fijne draad.

 4. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Duitsland

  Onze strengen en touwen voor medische technologie ondergaan strikte fabricage- en reinigingsprocessen, rekening houdend met medische normen. In de medische technologie leveren wij in principe alleen strengen en touwen met weinig twist en spanning en met een gereinigde, hoogglans en uniforme oppervlaktekwaliteit. Het merendeel van onze producten voor dit gebied leveren wij met geëxtrudeerde isolatie van biocompatibele materialen en indien nodig (bijv. Voor hartelektroden) ook rekening houdend met voldoende diëlektrische waarden. Hiervoor hebben we bijzonder zuivere productieruimtes en speciale systemen. Geïntegreerde meet- en testapparatuur zorgen voor de hoge kwaliteitseisen en controleren het proces. Standaard bieden wij u producten aan met draden van de materialen 1.4401, 1.4404 en 1.4441. Bovendien zijn alle andere materialen die kunnen worden gestrengeld en zijn goedgekeurd voor de toepassing, verkrijgbaar in gecoate en niet-gecoate versies.

 5. STAALKABELSTUNTER.COM

  Nederland

  Staalkabel bestellen Tegenwoordig is het bestellen van producten een stuk gemakkelijker geworden want online kunt u heel eenvoudig met één klik op de muis alles wat u zoekt bestellen en betalen. Van kleding tot levensmiddelen en van fietsen tot mobiele telefoons en elektrische apparaten. U kunt het zo gek niet bedenken of het is via het internet te koop. Ook staalkabel kunt u gemakkelijk online bestellen. De staalkabel bestellen kunt u doen bij de grootste leverancier voor staalkabel van Nederland. Alles wat u hoeft te doen is te surfen naar de site waar u een uitgebreid overzicht vindt van alle soorten kabels en toebehoren die er te koop zijn. Staalkabel bestellen was nog nooit zo makkelijk. Klik op het product en er verschijnt een duidelijke foto en een productomschrijving van het product zodat u meteen weet of de staalkabel die u wilt bestellen ook geschikt is voor uw gebruik. Van RVS-staakabels tot waslijnen en van hobbydraad tot geplastificeerde staalkabbel het is nu allemaal binnen handbereik. Een ander groot voordeel van staalkabel bestellen is dat u niet meer naar de winkel hoeft wat toch vaak een hoop tijd in beslag neemt en dat de juiste hoeveelheid staalkabel netjes bij u thuis of op locatie wordt bezorgd. Ook maatwerk kunt u online bestellen.

 6. A. VAN DER HOF KABELFABRIEK

  Nederland

  A. van der Hof Kabelfabriek B.V. is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel . Onze kabels zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten van informatieoverdracht. Als zelfstandige producent en allround kabel leverancier heeft Van der Hof een zeer flexibele productie capaciteit, waar plaats is voor het maken van standaard signaalkabels, speciaalkabels en voor bewerkingen op bestaande of aangeleverde elementen. Een overzicht van producten: - Instrumentatiekabel - Telecommunicatiekabel - Signaalkabel - Laagspanningskabel - Compensatiekabel - Functiebehoudkabel - Thermokoppelkabel.

 7. MOERMAN WIRE BENDING

  België

  Moerman Wire Bending is gespecialiseerd in de productie van draadproducten, en richt zich voornamelijk op toepassingen voor de bouwsector. Samen met de zusterbedrijven Yvens Decroupet (www.yvensdecroupet.com) uit Harzé, en Dravero (www.dravero.eu) uit Slowakije, vormt Moerman een sterke groep. Yvens Decroupet is fabrikant van nagels en verankeringsproducten voor het dak. Dravero is fabrikant van ophangsystemen voor verlaagde plafonds. Naast producten voor de bouwsector, produceert Moerman NV ook voor de voedingssector, de agro-industrie, de textielsector, automobiel, lakkerijen, …

 8. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Duitsland

  2012 ontwikkelt Allplastik, de detecteerbare snelbinder®. Dit FDA- en EUR 10/2011-conforme assortiment wordt met een innovatief materiaalmengsel geproduceerd die het detecteren van deze producten bijv. in de levensmiddelenindustrie mogelijk maken. Als ISO 9001: 2008 gecertificeerde onderneming staat Allplastik voor hoogwaardige grondstoffen, hoge productkwaliteit, snelle productbeschikbaarheid en betrouwbare levering.

 1. METIZ BROVARY

  Oekraïne

  Het bedrijf METIZ BROVARY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasdraad, en draadgetrokken bewerkte draden van koper. Het is gevestigd in Brovary, Oekraïne.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, getrokken stangen legering, en Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Brierley Hill, Verenigd Koninkrijk.

 3. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Bad Griesbach, Duitsland.

 4. BIRIKIM KABLO

  Turkije

  Het bedrijf BIRIKIM KABLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ARVEL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARVEL S.R.L., en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kabels, pallettrucks, lieren voor het hijsen van goederen, en verrijdbare hijskranen voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Flero, Italië.

 6. OSNOVANIE SPOOO

  Wit Rusland

  Het bedrijf OSNOVANIE SPOOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlechtwerk van metaaldraad, Skeletbouw - licht metaal, vervaardiging van metaalstructuren voor openbare werken, Vlechtwerk van metaaldraad, constructie van vakwerk, en Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Zhlobin, Wit Rusland.

 7. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Turkije

  Het bedrijf KABKOM CABLE COMPOUNDS INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. DRAHT MAYR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRAHT MAYR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen poorten. Het is gevestigd in Walldorf, Duitsland.

 9. METALANN

  België

  Het bedrijf METALANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - ferro, centra voor lasersnijden, en bandijzer. Het is gevestigd in Meslin L'evêque, België.

 10. ELECTRO CABLE GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf ELECTRO CABLE GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - ferro, en machinedraad van koper. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Draad en kabels - ferro - Import export

Aantal resultaten

1.413 Bedrijven