• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - ferro

Resultaten voor

Draad en kabels - ferro - Import export

 1. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Duitsland

  Onze strengen en touwen voor medische technologie ondergaan strikte fabricage- en reinigingsprocessen, rekening houdend met medische normen. In de medische technologie leveren wij in principe alleen strengen en touwen met weinig twist en spanning en met een gereinigde, hoogglans en uniforme oppervlaktekwaliteit. Het merendeel van onze producten voor dit gebied leveren wij met geëxtrudeerde isolatie van biocompatibele materialen en indien nodig (bijv. Voor hartelektroden) ook rekening houdend met voldoende diëlektrische waarden. Hiervoor hebben we bijzonder zuivere productieruimtes en speciale systemen. Geïntegreerde meet- en testapparatuur zorgen voor de hoge kwaliteitseisen en controleren het proces. Standaard bieden wij u producten aan met draden van de materialen 1.4401, 1.4404 en 1.4441. Bovendien zijn alle andere materialen die kunnen worden gestrengeld en zijn goedgekeurd voor de toepassing, verkrijgbaar in gecoate en niet-gecoate versies.

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 3. AMIC

  Frankrijk

 4. LAMBERT MANUFIL

  Frankrijk

 5. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HSM GMBH + CO. KG

  Duitsland

 2. BALTHUN GMBH

  Duitsland

 3. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Duitsland

 4. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Duitsland

 5. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Duitsland

 1. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Duitsland

 2. WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 1. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Duitsland

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 3. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Ons uitgangspunt is om mensen met onze producten te beschermen en om ervoor te zorgen dat de omgang met machines veilig is. Bovenal is het belangrijk dat iedereen kan profiteren van het gebruik van onze systemen en diensten en daardoor tevredenheid voor zichzelf of bij zijn klanten creëert. Wij zien onze klanten als individuen. Dus streven wij ernaar de behoeften van onze partners en systeemoverschrijdend samenwerkingsproces over te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze klanten en dat is waarom wij hechten aan een hoge kwaliteitsnorm die alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en geteste componenten in TIEMANN beschermingssystemen gebruikt. Dit is altijd een voordeliger alternatief op de lange termijn. We weten dat wanneer zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten willen voldoen, dit afhankelijk is van de creativiteit, vaardigheden, diversiteit en het teamwork van onze medewerkers.

 4. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Duitsland

  J.S. Feindrahtzug GmbH produceert al meer dan 40 jaar hoogwaardige ijzeren en staaldraden voor de internationale markt.De productie vindt uitsluitend plaats in natte treksterkte - een tijdrovend proces dat de hoogste kwaliteit garandeert en slechts door een paar leveranciers wordt gebruikt.Met treksterktes in het bereik van 350 tot 4500 N / mm2 en afmetingen van 0, 08 millimeter in diameter heeft de Feindrahtzug GmbH een unieke positie op de markt in heel Europa.Bedrijven uit Duitsland en uit heel Europa waarderen de uitstekende producteigenschappen van de fijne draden uit Altena.Het familiebedrijf produceert alle draadproducten individueel op bestelling.Efficiënte productieprocessen maken korte en flexibele levertijden mogelijk, evenals eerlijke prijzen.De gemiddelde jaarlijkse productie is ongeveer.14 miljard meter fijne draad.

 5. STAALKABELSTUNTER.COM

  Nederland

  Staalkabel bestellen Tegenwoordig is het bestellen van producten een stuk gemakkelijker geworden want online kunt u heel eenvoudig met één klik op de muis alles wat u zoekt bestellen en betalen. Van kleding tot levensmiddelen en van fietsen tot mobiele telefoons en elektrische apparaten. U kunt het zo gek niet bedenken of het is via het internet te koop. Ook staalkabel kunt u gemakkelijk online bestellen. De staalkabel bestellen kunt u doen bij de grootste leverancier voor staalkabel van Nederland. Alles wat u hoeft te doen is te surfen naar de site waar u een uitgebreid overzicht vindt van alle soorten kabels en toebehoren die er te koop zijn. Staalkabel bestellen was nog nooit zo makkelijk. Klik op het product en er verschijnt een duidelijke foto en een productomschrijving van het product zodat u meteen weet of de staalkabel die u wilt bestellen ook geschikt is voor uw gebruik. Van RVS-staakabels tot waslijnen en van hobbydraad tot geplastificeerde staalkabbel het is nu allemaal binnen handbereik. Een ander groot voordeel van staalkabel bestellen is dat u niet meer naar de winkel hoeft wat toch vaak een hoop tijd in beslag neemt en dat de juiste hoeveelheid staalkabel netjes bij u thuis of op locatie wordt bezorgd. Ook maatwerk kunt u online bestellen.

 6. A. VAN DER HOF KABELFABRIEK

  Nederland

  A. van der Hof Kabelfabriek B.V. is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel . Onze kabels zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten van informatieoverdracht. Als zelfstandige producent en allround kabel leverancier heeft Van der Hof een zeer flexibele productie capaciteit, waar plaats is voor het maken van standaard signaalkabels, speciaalkabels en voor bewerkingen op bestaande of aangeleverde elementen. Een overzicht van producten: - Instrumentatiekabel - Telecommunicatiekabel - Signaalkabel - Laagspanningskabel - Compensatiekabel - Functiebehoudkabel - Thermokoppelkabel.

 7. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Duitsland

  2012 ontwikkelt Allplastik, de detecteerbare snelbinder®. Dit FDA- en EUR 10/2011-conforme assortiment wordt met een innovatief materiaalmengsel geproduceerd die het detecteren van deze producten bijv. in de levensmiddelenindustrie mogelijk maken. Als ISO 9001: 2008 gecertificeerde onderneming staat Allplastik voor hoogwaardige grondstoffen, hoge productkwaliteit, snelle productbeschikbaarheid en betrouwbare levering.

 8. METIZ BROVARY

  Oekraïne

 1. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Duitsland

 3. BIRIKIM KABLO

  Turkije

 4. ARVEL S.R.L.

  Italië

 5. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Turkije

 6. IN-TRA-FLEX- S.P.A.

  Italië

 7. WELD X

  Frankrijk

 8. DROME ARMATURES BETON

  Frankrijk

 9. CABLERIES NAMUROISES

  België

 10. NOUVELLE TREFILERIE NORMANDE

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Draad en kabels - ferro - Import export

Aantal resultaten

1.437 bedrijven