• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draadsnijden - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Draadsnijden - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

 2. BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Delligsen, Duitsland.

 3. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, CNC-freeswerk, CNC-4-assen-freeswerk, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, precisiebewerking, draaiwerk staven, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en ontwerp/fabricage van onderdele voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Vimieiro Braga, Portugal.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Precisiemechanica, Aluminium en -legeringen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 5. GEWINDE SCHIRRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEWINDE SCHIRRA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Illingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KEBA FASTENINGS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KEBA FASTENINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Bouten en moeren, schroeven voor kunststoffen, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, CNC-draaidelen, zelfremmende motoren, technisch schroefmateriaal, metalen bevestigingssystemen, en parkerschroef. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Middelgroot industrieel bedrijf, dat volgens tekening van de klanten brede spillen, in serie, gedraaide en gefreesde onderdelen produceert; In het bijzonder trapeziumschroefen en moeren met trapeziumdraad. De fabrikant is partner van talrijke bedrijven die onder andere werkzaam zijn in de machinebouw, voortstuwingstechnieken, en de bouw van armaturen in Duitsland en in Europa. Productietechnieken: - lamineren van schroefdraad, draaien, snijden; stralen; - draaien: uit meerassige bestaande CNC-machines en conventioneel; - Frezen: uit vier assen bestaande CNC-centra en conventioneel; - multispillige bewerking: op bank 6 spillen automatisch; - oppervlakten: bruineren, slijpen, fijnpolijsten. Bewerkingszone: - brede spillen tot een diameter van 130 mm en 6 000 mm lang - spillen in serie tot een diameter van 36 mm en 3 300 mm lang - complexe gedraaide en gefreesde onderdelen tot 65 mm vanaf de stang - bewerking van trekpennen tot 400 mm - oppervlaktebehandeling via slijpen, polijsten, afwerken, verchromen, enz. 'kwaliteit' - Made in Germany' - sinds 1952.

 3. CELO FIJACIONES SL

  Spanje

  Het bedrijf CELO FIJACIONES SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. HILALSAN

  Turkije

  Het bedrijf HILALSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalveredeling, hogedrukreinigers voor industrieel gebruik, en snijden schaartype. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. OMIP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OMIP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Roccapiemonte, Italië.

 1. WALZKRAFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALZKRAFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Deilingen, Duitsland.

 1. GERBO FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf GERBO FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor precisieindustrie, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor precisieindustrie, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, en industriele bijslijpwerkzaamheden motoren. Het is gevestigd in Sarreguemines-Remelfing, Frankrijk.

 2. GRADEL BAUDIN

  Frankrijk

  Het bedrijf GRADEL BAUDIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Magland, Frankrijk.

 3. SEDC INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SEDC INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inzetstukken en gereedschap voor het maken van schroefdraad, en schroefdraadsnijden. Het is gevestigd in Cluses, Frankrijk.

 4. O.M.P. PICCINELLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.P. PICCINELLI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Darzo Di Storo, Italië.

 5. A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES

  Frankrijk

  Het bedrijf A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, pijnboompitten, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, brocheren, en bijslijpen van tandwerk. Het is gevestigd in Neuvy En Mauges, Frankrijk.

 6. HANS BAYER

  Duitsland

  Het bedrijf HANS BAYER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, en schroefdraadsnijden. Het is gevestigd in Pottenstein, Duitsland.

 7. NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 8. FILETAGES INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf FILETAGES INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - staal- en metaalbewerking, Slijpen - staal- en metaalbewerking, en Bijslijpen vlak en rond. Het is gevestigd in Bornel, Frankrijk.

 1. MULTISTATION

  Frankrijk

  Het bedrijf MULTISTATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Management Advies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Draadtappen - gereedschapsmachines, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, cilinderboring, en Draadtappen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Dinard Cedex, Frankrijk.

 2. FIBRO

  Frankrijk

  Het bedrijf FIBRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Organisaties voor de handel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Frezen - gereedschapsmachines, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, en Frezen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Schiltigheim, Frankrijk.

 3. DURUM SA

  Frankrijk

  Het bedrijf DURUM SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Saint-Victor, Frankrijk.

 4. ALGI INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ALGI INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Afdraaien van staal en metaal, schroefdraadsnijden, en Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Marignier, Frankrijk.

 5. UNIMEX FORMDRILL

  Frankrijk

  Het bedrijf UNIMEX FORMDRILL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen inzetstukken, en Boren voor boormachines. Het is gevestigd in Aulnay Sous Bois Cedex, Frankrijk.

 6. CO.ME.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.ME.R. S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Rossano Veneto, Italië.

 7. BROVEDANI GROUP SPA

  Italië

  Het bedrijf BROVEDANI GROUP SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Uithollen - staal- en metaalbewerking, precisiemechanica, mechanische componenten, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, en Uithollen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in San Vito Al Tagliamento, Italië.

 8. NOLOT SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf NOLOT SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Draadstangen, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, machines voor de productie en de machinale bewerking van netten, schroeven, bouten, moeren en kliknagels, en Draadstangen. Het is gevestigd in Etang-Sur-Arroux, Frankrijk.

 9. ETS CARRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS CARRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, bewerking van koper, en Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ouarville, Frankrijk.

 10. PROST DECOLLETAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf PROST DECOLLETAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, gerobotiseerd afbramen, en Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Morez, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Draadsnijden - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.623 Bedrijven