• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerijen en zetterijen - machines en materialen

Resultaten voor

Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen - Import export

 1. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Duitsland

  LampTech is een verlichtingsfabrikant, die hoogwaardige IR-stralen (infraroodlampen) in verscheidende uitvoeringen produceert. Het brede assortiment van LampTech omvat bijvoorbeeld IR-stralers met één buis en IR-stralers met dubbele buis. Het assortiment van LampTech IR-stralers werd onlangs uitgebreid met de snelle infrarood-stralers met gemiddelde golflengte. LampTech produceert UV-lampen (ultraviolette lampen) voor professioneel gebruik, vooral voor de grafische industrie. De UV-straling van LampTech worden bijvoorbeeld bij heliogravure, zeefdruk, offsetdruk, flexodruk en boekdruk toegepast. Onze producten: Infraroodstralers, infraroodstralers, UV-stralers voor drukinkt en lakdroging, stralingsverwarming, ultravioletstralers, infrarood droogsystemen, kortegolf infrarood droogsystemen, infrarood droogapparatuur, infrarood drogers voor drukmachines..

 2. ZMO GMBH

  Duitsland

  ZMO GmbH is een dienstverlenende onderneming voor de printindustrie met vestiging in Hoisdorf, Schleswig-Holstein. Wij produceren en repareren reserve- en slijtageonderdelen voor drukmachines en vouwapparaten. Wij hechten veel waarde aan betrouwbare service, uitstekende kwaliteit en hoogste flexibiliteit – tevreden klanten zijn ons belangrijkste doel! Individuele wensen van onze klanten zien wij als uitdaging. Wij garanderen u een hoge mate aan technische innovatie en precisie. Overtuig uzelf van onze diensten! Op de volgende pagina's ziet u een overzicht van onze producten zoals vouwapparaten, vouwkleppen, grijpers, vouwmeters, perforators, deflectors, schoepen, tractiecilinders, transportrollen en diensten zoals coating van rollen en vormdelen uit vulkollan, behandeling en reparatie van reserve- en slijtageonderdelen voor printmachines en vouwapparaten.

 3. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 55 jaar testmachines in Riedlingen, Opper-Zwaben. Een van onze sterke punten is het ontwerpen en vervaardigen van speciale testmachines van hoge kwaliteit volgens de individuele specificaties van de klant. Van de kleinste machine met een paar newton kracht tot de 10.000 kN compressietestmachine met een gewicht van meer dan dertig ton, ons team van ervaren ingenieurs en technici is in staat zelfs de meest veeleisende ontwerpen te realiseren. Door onze nauwe contacten met de meest vooraanstaande instituten en universiteiten staan wij altijd aan de spits van de testtechnologie. Ons lidmaatschap bij de Duitse ingenieursbond (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, betekent dat u verzekerd bent van toekomstgerichte technologieën, uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Een aparte afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling en aanpassing van elektronische assemblages aan onze testmachines. Eén aandachtspunt is projectplanning en -ontwikkeling volgens klantspecifieke eisen. De productie van de hardware wordt uitgevoerd door een dochteronderneming in Zwitserland.

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 5. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Oostenrijk

  State of the art technologieën in het verwerken en doseren van vloeibare siliconen en LSR elastomeerproductie! Al in het jaar van oprichting in 1996, past ELMET technologische ontwikkelingen voor een octrooi toe.De naam ELMET werd al snel geassocieerd met hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve hulpmiddelen. Wanneer de beschikbare systemen op de markt en de onderdelen niet geschikt zijn voor een optimaal LIM-proces, vindt ELMET via ontwikkelingen de perfecte oplossing. boven 3000 S. We doelen hierbij op het doseersysteem TOP 3000 S dat twee generaties lang wordt gebouwd. Hoewel het systeem al in 2003 werd ontwikkeld, blijft het sinds de lancering, door talrijke verdere ontwikkelingen en de integratie van innovatieve kenmerken, nog steeds de benchmark voor spuitgieten van vloeibare siliconen. Dit zorgt ervoor dat ELMAT de specialist en partner is voor state of the art technologieën voor de verwerking - en het doseren van vloeibare siliconen zoals bijvoorbeeld: LSR elastomeerproductie in Oostenrijk!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

 2. BELTEX DISTRIBUTION

  België

  Sinds 2008 commercialiseert Beltex kwaliteitsproducten en geeft het de garantie om in alle transparantie samen te werken met betrouwbare partners. Onze catalogus biedt een breed gamma producten voor digitaal drukwerk, aangepast aan UV-, latex-, sublimatie-, solvent- en eco-solventdruktechnologieën. Beschikbaar in breedtes tot 5 meter, commercialiseren wij textiel, gecoat textiel, PVC en niet-PVC media die het best voldoen aan uw projectvereisten. Dankzij deze winnende strategie bevoorraadt het familiebedrijf vandaag zijn klanten in België en in tal van Europese landen.

 3. GERHARD ILSEN GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH

  Duitsland

 1. DIE DRUCKER

  Duitsland

 2. GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. BERLINER GLAS KG HERBERT KUBATZ GMBH & CO.

  Duitsland

 2. PLUSKALENDER

  Duitsland

 3. PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH

  Duitsland

 4. LATZER DRUCK & LOGISTIK GMBH

  Oostenrijk

 5. DEIN SERVICE GMBH MESSEBAU | MESSESTÄNDE | MESSE TV

  Duitsland

 6. DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH

  Oostenrijk

 7. PRO FACTORY WERBEMITTEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM.

  Duitsland

 1. B. KRAUSE GMBH

  Duitsland

 2. COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. LORENZ WERBUNG GMBH

  Duitsland

 4. HALMOSI GMBH

  Duitsland

 5. CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH

  Duitsland

 6. SAUER WALZENFABRIKEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

 7. KSD-WERBUNG

  Duitsland

 8. INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH

  Duitsland

 9. HUNKELER AG PAPIERVERARBEITUNGSMASCHINEN

  Zwitserland

 10. DRUCKEREI ROSEBROCK GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

9.331 bedrijven