• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerijen en zetterijen - machines en materialen

Resultaten voor

Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen - Import export

 1. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 2. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

 3. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  State of the art technologieën in het verwerken en doseren van vloeibare siliconen en LSR elastomeerproductie! Al in het jaar van oprichting in 1996, past ELMET technologische ontwikkelingen voor een octrooi toe.De naam ELMET werd al snel geassocieerd met hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve hulpmiddelen. Wanneer de beschikbare systemen op de markt en de onderdelen niet geschikt zijn voor een optimaal LIM-proces, vindt ELMET via ontwikkelingen de perfecte oplossing. boven 3000 S. We doelen hierbij op het doseersysteem TOP 3000 S dat twee generaties lang wordt gebouwd. Hoewel het systeem al in 2003 werd ontwikkeld, blijft het sinds de lancering, door talrijke verdere ontwikkelingen en de integratie van innovatieve kenmerken, nog steeds de benchmark voor spuitgieten van vloeibare siliconen. Dit zorgt ervoor dat ELMAT de specialist en partner is voor state of the art technologieën voor de verwerking - en het doseren van vloeibare siliconen zoals bijvoorbeeld: LSR elastomeerproductie in Oostenrijk!

 4. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 55 jaar testmachines in Riedlingen, Opper-Zwaben. Een van onze sterke punten is het ontwerpen en vervaardigen van speciale testmachines van hoge kwaliteit volgens de individuele specificaties van de klant. Van de kleinste machine met een paar newton kracht tot de 10.000 kN compressietestmachine met een gewicht van meer dan dertig ton, ons team van ervaren ingenieurs en technici is in staat zelfs de meest veeleisende ontwerpen te realiseren. Door onze nauwe contacten met de meest vooraanstaande instituten en universiteiten staan wij altijd aan de spits van de testtechnologie. Ons lidmaatschap bij de Duitse ingenieursbond (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, betekent dat u verzekerd bent van toekomstgerichte technologieën, uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Een aparte afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling en aanpassing van elektronische assemblages aan onze testmachines. Eén aandachtspunt is projectplanning en -ontwikkeling volgens klantspecifieke eisen. De productie van de hardware wordt uitgevoerd door een dochteronderneming in Zwitserland.

 5. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LampTech is een verlichtingsfabrikant, die hoogwaardige IR-stralen (infraroodlampen) in verscheidende uitvoeringen produceert. Het brede assortiment van LampTech omvat bijvoorbeeld IR-stralers met één buis en IR-stralers met dubbele buis. Het assortiment van LampTech IR-stralers werd onlangs uitgebreid met de snelle infrarood-stralers met gemiddelde golflengte. LampTech produceert UV-lampen (ultraviolette lampen) voor professioneel gebruik, vooral voor de grafische industrie. De UV-straling van LampTech worden bijvoorbeeld bij heliogravure, zeefdruk, offsetdruk, flexodruk en boekdruk toegepast. Onze producten: Infraroodstralers, infraroodstralers, UV-stralers voor drukinkt en lakdroging, stralingsverwarming, ultravioletstralers, infrarood droogsystemen, kortegolf infrarood droogsystemen, infrarood droogapparatuur, infrarood drogers voor drukmachines..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BELTEX DISTRIBUTION

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2008 commercialiseert Beltex kwaliteitsproducten en geeft het de garantie om in alle transparantie samen te werken met betrouwbare partners. Onze catalogus biedt een breed gamma producten voor digitaal drukwerk, aangepast aan UV-, latex-, sublimatie-, solvent- en eco-solventdruktechnologieën. Beschikbaar in breedtes tot 5 meter, commercialiseren wij textiel, gecoat textiel, PVC en niet-PVC media die het best voldoen aan uw projectvereisten. Dankzij deze winnende strategie bevoorraadt het familiebedrijf vandaag zijn klanten in België en in tal van Europese landen.

 2. B. KRAUSE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B. KRAUSE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Radebeul, Duitsland.

 3. PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. BERLINER GLAS KG HERBERT KUBATZ GMBH & CO.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERLINER GLAS KG HERBERT KUBATZ GMBH & CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Schwäbisch Hall, Duitsland.

 5. LATZER GRAFIK & DRUCK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LATZER GRAFIK & DRUCK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Saalfelden Am Steinernen Meer, Oostenrijk.

 1. KSD-WERBUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KSD-WERBUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bad Wimpfen, Duitsland.

 2. KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 1. CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Ebreichsdorf, Oostenrijk.

 3. COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Baiersbronn, Duitsland.

 4. HALMOSI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HALMOSI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 5. DIE DRUCKER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIE DRUCKER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Reinheim, Duitsland.

 6. SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 7. HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Nidda, Duitsland.

 8. PLUSKALENDER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLUSKALENDER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Mudersbach, Duitsland.

 1. GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Nordhorn, Duitsland.

 2. INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. GERHARD ILSEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERHARD ILSEN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Hövelhof, Duitsland.

 4. DRUCKEREI ROSEBROCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRUCKEREI ROSEBROCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Sottrum, Duitsland.

 5. WILHELM KÖHLER VERLAG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM KÖHLER VERLAG GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 6. DUMA DRUCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUMA DRUCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wolfschlugen, Duitsland.

 7. DER DRUCKPARTNER E. U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DER DRUCKPARTNER E. U., is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 8. WURSTER DRUCK + VERPACKUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WURSTER DRUCK + VERPACKUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Metzingen, Duitsland.

 9. DRUCKWEITERVERARBEITUNG DITTBERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRUCKWEITERVERARBEITUNG DITTBERNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Neumünster, Duitsland.

 10. SELTERSDRUCK & VERLAG LEHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELTERSDRUCK & VERLAG LEHN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Niederselters, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

9.329 Bedrijven