• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • biologische suikervrije siropen

Resultaten voor

Biologische suikervrije siropen - Duitsland

Duitsland
  1. TUCHEL & SOHN GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Tuchel & Sohn GmbH is een internationale producent en leverancier van natuurlijke grondstoffen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals de farmaceutische en cosmetica-sector. Vierde en vijfde generatie beheerd door Peter en Mirko Tuchel sinds 2017. Het hoofdkantoor is sinds de oprichting in Hamburg gevestigd. Het assortiment omvat voornamelijk natuurlijke zoetstoffen, die zo natuurlijk mogelijk worden aangeboden. Deze omvatten bijenhoning, verschillende siropen zoals ahornsiroop, agavesiroop, rijststroop, dadelsiroop of kokosbloesemsiroop, evenals andere producten van de bij (was, propolis, stuifmeel), de agaveplant (inuline), de esdoorn (suiker, vlokken) en meer. Dankzij een wereldwijde aanwezigheid en intergenerationele leveranciersrelaties, kunnen Tuchel & Sohn rechtstreeks vanuit hun oorsprong duurzame goederen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" werd opgericht in 2013. Onze familietraditie van het fermenteren van kruiden- en theemengsels bestaat echter al sinds 1898. Daarom worden we beschouwd als een van de oudste Kombucha-fabrikanten ter wereld. Dit maakt onze producten uniek op de markt. Onze traditie houdt in dat we ernaar streven ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken die afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt (Ecocert-certificering DE-ÖKO-005). Met onze decennialange ervaring en opgebouwde kennis van vier generaties ontwikkelen we regelmatig nieuwe producten: voor ons en onze zakenpartners. Onze Kombucha-productie is sinds 1898 niet veranderd. De basisovertuiging van de familie Fischer is om ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken in een natuurlijk productie- en bottelproces. Onze kruiden en theerecepten worden gefermenteerd met onze eigen culturen in onze traditionele ambachtelijke productie (fabriek) van kombucha. De suiker die hiervoor nodig is, wordt volledig verbruikt (<0, 5 g/L). We vermijden ook bewust pasteurisatie, warmtebehandeling en filtratie. Dit betekent dat onze eigen culturen zelfs na het bottelen actief blijven en het koolzuurgas in de fles zelf op natuurlijke wijze ontwikkelen.

Filters

Resultaten voor

Biologische suikervrije siropen - Duitsland

Aantal resultaten

2 Bedrijven