• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • eau de cologne

Resultaten voor

Eau de cologne - Import export

 1. ROMERON PERFUME

  Turkije

  Verified by europages badge

  ROMERON Perfume is een van de belangrijkste fabrikanten van parfums, rietdiffusors, penparfums, luchtverfrissers voor auto's en Eau de colognes in Turkije. Wij zijn actief in meer dan 15 landen met ongeveer 70 Romeron Perfume Shops. Bovendien bieden wij onze klanten huismerkproductie en aangepaste ontwerpservice. ROMERON Parfum is een van de top 10 leveranciers van parfums in Turkije en is een van de beste klanten van Franse parfumfabrikanten. Bij ROMERON besteden we veel zorg aan de bereiding van al onze creaties door ze een unieke waarde te geven en ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken. Onze parfums combineren esthetiek, schoonheid, verfijning en emotioneel welzijn, terwijl ze voldoen aan de strengste kwaliteitscontrolenormen en elke stap in het productieproces nauwlettend in het oog houden. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en grondstoffen die op de markt verkrijgbaar zijn.Het is onze missie om een van de wereldleiders te worden op het gebied van merkparfumerie en in onze winkels een unieke ervaring te creëren met de hoogst mogelijke kwaliteit en een minimale impact op het milieu. Wij streven ernaar hoogwaardige parfumerie-, cosmetica- en huisparfumproducten toegankelijk te maken voor de consument en emoties en unieke ervaringen op te wekken. Bovendien werken wij alleen samen met betrouwbare partners voor de productie van kwaliteitsgeuren en exclusieve verpakkingen. Met ons aan uw zijde kunt u uw klanten trakteren op kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. GOLF COSMETICS

  Turkije

  Verified by europages badge

  GOLF COSMETICS is een in Istanbul gevestigd bedrijf dat sinds 1982 gespecialiseerd is in de productie van cosmetica.Met een hoge productiecapaciteit produceren we ons eigen merk spuitbussen met behulp van de nieuwste technologische machines. Inderdaad, we hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het afvullen van spuitbussen met een uitgebreid productassortiment, waaronder handdesinfecterende middelen, ontsmettingsmiddelen, colognes, luchtverfrissers enzovoort, die allemaal op alcohol zijn gebaseerd. Dan kunnen ze ook over de hele wereld onder private label worden geproduceerd.We bieden ook producten voor persoonlijke verzorging, zoals haarlak, deodorants, wattenstaafjes, vochtige doekjes of vloeibare zeep. Het steeds groeiende wereldwijde succes van ons bedrijf stelde ons in staat aanwezig te zijn op zowel binnenlandse als interne markten in meer dan 40 landen, met name in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Europa, dankzij onze hooggekwalificeerde exclusieve distributiepartners. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen. Bovendien werken we elke dag volgens GMP-normen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

 3. AGARTA HERBAL COSMETICS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Agarta Herbal Cosmetics is een fabrikant van veganistische en halal cosmeticaproducten uit Ankara, Turkije, opgericht in 2013. Met ons ervaren team en uitgebreid productassortiment hebben we in korte tijd een belangrijke markt bereikt in zowel Turkije als in het buitenland. Wij bieden een uitgebreid assortiment met o.a.: •Tandpasta, •Beauty crèmes, •Huidverzorgingsproducten, •Shampoos, •Zepen en zeepbasissen, •Colognes, •Antibacteriële producten, •Zonnecrèmes en nog veel andere producten op onze website! Wij produceren onze producten met natuurlijke kruidenextracten en plantaardige oliën in onze moderne faciliteit met behulp van de nieuwste technologie in de meest hygiënische omgeving, volgens kwaliteitsprocedures en internationale normen. Bovendien werkt ons deskundige R&D-team voortdurend aan de ontwikkeling van ons productassortiment om de nieuwste ontwikkelingen in de cosmeticabranche te volgen. Onze missie is het creëren van bewustzijn voor persoonlijke verzorging en het ontwerpen en produceren van producten volgens de behoeften van de consument. Wij zijn uw partner voor leverings- en productiediensten met overzeese dealerships, wereldwijde export, en wij produceren private labels om aan de vereisten van onze klanten te voldoen. Wij zijn GIMDES- & TSE Halal-gecertificeerd. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 4. EYUP SABRI TUNCER

  Turkije

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van het in 1923 opgerichte legendarische en geliefde Turkse merk start tegelijkertijd met het ontstaan van de Turkse Republiek. Eyüp Sabri Tuncer Company is één van de grootste cosmeticabedrijven. Het stelt zijn meer dan 100 jaar ervaring ten dienste van zijn fans met meer dan 600 producten voor cologne, persoonlijke verzorging, huishouden en babyverzorging. Eyüp Sabri Tuncer Company slaat een solide brug tussen traditie en de toekomst. Het volgt de technologische ontwikkelingen op de voet voor alle productieprocessen, heeft 100 jaar ervaring en onderscheidt zich door topkwaliteit, innoverende strategieën en unieke productontwerpen. Wij zijn er trots op het verleden naar de toekomst te transporteren dankzij onze verankerde waarden en ontworpen producten die aan de internationale normen voldoen. Wij hebben talloze innovaties en baanbrekende producten in de cosmeticasector doorgevoerd. Het label en de verpakking van onze producten zijn voorzien van Braille voor slechtzienden. Daarnaast zijn onze producten gebaseerd op natuurlijke grondstoffen zonder parabenen en gluten. Eyüp Sabri Tuncer was het eerste cosmeticamerk in Turkije dat Vegan en Vegetarische keurmerken toegekend kreeg voor zijn producten. Het merk test zijn producten niet op dieren. Wij produceren onze producten volgens de "Goede Manier van Produceren (GMP)" normen om zo constante en originele ervaringen met de cosmeticaproducten te bieden; Wij staan bekend als een Turks merk dat de internationale normen voor hygiënische productie en distributie naleeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. DEL' LA SOFT

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEL' LA SOFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de Cologne, Lichaamsverzorgingsproducten, Shampoo's, Wasmiddelen - huishoudelijk, Haarverzorgingsproducten, doekjes, Eau de Cologne, tandpasta's, en schoonheidsproducten voor het lichaam. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INTERLOTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTERLOTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de Cologne, groothandelaars in hygiënische producten, import en export dienst, haar-, en Eau de Cologne. Het is gevestigd in Bobigny, Frankrijk.

 2. NESRIN COLOGNES LTD.

  Turkije

  Sinds 1950, staat Nesrin Colognes LTD. ten dienste van de sector door het produceren van cosmetica en reinigingsproducten, met name parfum. Nesrin Colognes, dat de laatste jaren zich constant wist te vernieuwen, breidt op permanente wijze zijn productaanbod uit om het aan te passen aan de laatste innovaties en vereisten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de parfumproductie hebben wij een breed assortiment en hoogwaardige productkennis kunnen ontwikkelen. Nesrin Colognes zet zijn handelsactiviteiten voort met Nesrin en Ikbal; hoogwaardige parfummerken aangeboden aan de snel groeiende handelsmarkten in heel het land. Types parfum: •Citroen parfums •Olijven parfums •Tabak parfums •Linden parfums•Saffraan parfums Ons aanbod huisparfums: •Glazuur Huisparfum • Houtachtig Huisparfum •Oceaan Huisparfum • Tuin Huisparfum •Bloesem Huisparfum en talloze overige te ontdekken geuren op onze website! Nesrin Colognes heeft tevens een hoogwaardig kwaliteitsbeheersysteem ingesteld voor constante verbetering van de productkwaliteit. Daarnaast promoten we de groot- en detailhandel gebaseerd op klanttevredenheid en het bieden van hoogwaardige service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. RABWAT PERFUME EST.

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf RABWAT PERFUME EST., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ethanol. Het is gevestigd in Riyadh, Saoedi Arabië.

 4. TODAYFRESH KOLOYA

  Turkije

  Het bedrijf TODAYFRESH KOLOYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren desinfecterende detergenten, en eau de toilette. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 5. GOLONYA KOZMETIK A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf GOLONYA KOZMETIK A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de Cologne, Parfums, alcoholische parfums, Eau de Cologne, interieurparfums, en Parfums. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 1. HEAN. FABRYKA KOSMETYKOW

  Polen

  Het bedrijf HEAN. FABRYKA KOSMETYKOW, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoonheidsproducten voor het lichaam, Schoonheid - producten, lippenstift, en lipgloss. Het is gevestigd in KRAKOW, Polen.

 2. B&G FOREIGN TRADE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf B&G FOREIGN TRADE COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 1. ADA COSMETIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADA COSMETIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Make-up - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums en schoonheidsproducten, Eau de Cologne, Schoonheidscrèmes, Eau de parfum, Parfums en schoonheidsproducten, Eau de Cologne, Schoonheidscrèmes, en Eau de parfum. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. DORUK KOLONYA

  Turkije

  Het bedrijf DORUK KOLONYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Eau de parfum, Cosmetica, en Eau de parfum. Het is gevestigd in Yenimahalle, Turkije.

 3. NASER KOZMETIK LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf NASER KOZMETIK LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcoholische parfums, en eau de toilette. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. COLOGNE BOUTIQUE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COLOGNE BOUTIQUE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor parfumerie en cosmetica. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. ERSE TEKSTIL ITH IHR SAN VE TIC AS

  Turkije

  Het bedrijf ERSE TEKSTIL ITH IHR SAN VE TIC AS, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Speelkaarten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, en Speelkaarten. Het is gevestigd in Avcilar, Istanbul, Turkije.

 6. SERDAR TALHA ALPER KOLONYALARI

  Turkije

  Het bedrijf SERDAR TALHA ALPER KOLONYALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, en Cosmetica. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. TEST TEST TEST

  Duitsland

  Het bedrijf TEST TEST TEST, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. JOHANN MARIA FARINA GEGENÜBER DEM JÜLICHS-PLATZ GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANN MARIA FARINA GEGENÜBER DEM JÜLICHS-PLATZ GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de Cologne, en Eau de Cologne. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 1. TEST

  Duitsland

  Het bedrijf TEST, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. TEMSU KOZMETIK VE KIMYA SAN. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf TEMSU KOZMETIK VE KIMYA SAN. A.S., en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren Shampoo's, en Shampoo's. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. PERCEPTION

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf PERCEPTION, is een Distributeur, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is gevestigd in Jeddah, Saoedi Arabië.

 4. AKGUL KIMYA SAN VE TIC AS

  Turkije

 5. EVMA EV IHTIYAC MAD. SAN. AS

  Turkije

 6. COMPANIA ESPANOLA DE VENTAS AVANZADAS S.L.

  Spanje

 7. ESMEN PARFÜMERI VE KOLONYA SAN AS

  Turkije

 8. OSMAN URUN KOZMETIK SAN TIC LTD STI

  Turkije

 9. L'OREAL SUISSE SA

  Zwitserland

 10. AYCAN COSMETICS TR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Aycan Cosmetics TR is een fabrikant met een breed aanbod van cosmetica en parfums van hoge kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Daarnaast produceren wij innoverende producten tegelijk bestemd voor de gezondheid en de persoonlijke verzorging. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van haar- en huidverzorgingsproducten en parfums onder onze eigen merken: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX , HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROMANOVA, BLANKA, WEST FLOWERS, 1001 NIGHTS, MEN, MAROKAN. Het assortiment van onze onderneming bestaat o.a. uit de volgende producten: -Sulfaatvrije shampoo's -Keratine & Argan crèmespoeling en maskers -Anti-verouderingscrèmes, serums -Gezichtsmaskers -Make-up removers -Haarwas, -crème, -gel en balsems -Haargroei serum -Eau de toilette, Eau de parfum -Eau de Cologne -Deodorant -Interieurparfums, rieten geurverspreiders -Handcrèmes -Lichaamsboter -Gezichtscrèmes -Scheergels -Douchegels. Wij zij op zoek naar nieuwe Europese partners van supermarkten, distributeurs, detail- en groothandelaars. Aycan Kozmetik staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid van zijn producten. De inzet voor een zorgvuldige productie en het gebruik van nauwkeurig geselecteerde, onschadelijke ingrediënten zijn de sterkmakende factoren voor het succes van Aycan. Constantheid in kwaliteit, wederzijds vertrouwen en openheid voor ontwikkeling en verandering zijn fundamentele en onontbeerlijke waarden voor onze firma. In 21 jaar hebben wij ons van een kleine producent van haarverzorgingsproducten ontwikkeld tot een innoverende fabrikant van een brede selectie van cosmetische producten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis