• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektriciteitsproductie

Resultaten voor

Elektriciteitsproductie - Import export

 1. ESAVER GMBH

  Duitsland

  Het kernproduct van de eSavers is een speciale transformator met een hoge vermogensdichtheid en een klein formaat.De eSaver werkt volgens een uniek principe en heeft daarom aanzienlijke verschillen in technologie en economie in vergelijking met andere energiebesparende apparaten op de markt. Door een aanzienlijk deel van het stroomverlies te besparen, is de investering niet langer de eerste prioriteit en vanwege de verlaging van operationele kosten financiert de eSaver zichzelf. In vergelijking met conventionele transformatoren heeft de transformator van de eSaver een veel kleiner formaat, zodat zelfs grote capaciteiten met een klein formaat kunnen worden bereikt. Om het gehele voedingsnetwerk stabiel te houden, leveren de netwerkexploitanten een overspanning die aanzienlijk hoger is dan de vereiste nuttige spanning voor de consumenten. Dit zorgt ervoor dat de spanningen binnen de tolerantiegrenzen blijven tot in de laatste uithoek van het land.

 2. GENPOWER GENERATOR

  Turkije

  Genpower is een toonaangevende fabrikant en distributeur van stroomopwekkingsapparatuur in Turkije, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan stroomopwekkingsapparatuur, waaronder draagbare generatoren, lasgeneratoren, diesel- en benzinegeneratoren en industriële generatoren. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse industrieën, zoals bouw, landbouw, mijnbouw, olie en gas, en noodstroomvoorziening. We gebruiken de nieuwste technologie en materialen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen, en we zijn er trots op dat we een uitstekende klantenservice en ondersteuning bieden. Onze ultramoderne faciliteit heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 60.000 eenheden, waarbij de nieuwste productiemachines worden gecombineerd met technologie van wereldklasse om hoogwaardige en betrouwbare producten aan onze klanten te leveren. Onze export naar 121 verschillende landen heeft onze naam wereldwijd bekend gemaakt. klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden.Of u nu een krachtige generator voor industrieel gebruik of een betrouwbare lasgenerator voor uw lastoepassingen nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om de beste oplossing te leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We horen graag van u!

 3. MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH

  Duitsland

 4. MENAPY

  België

  Duurzaamheid zonder de investering: bij Menapy ontwikkelen, financieren, bouwen en bedienen zonne-energie-installaties voor multinationale bedrijven. Een zorgeloze, on-site duurzame energie-opwekking, die bedrijven een directe vermindering van hun CO2-voetafdruk geven.En een besparing op de elektriciteitsonkosten. In andere woorden: Zonne-energie als een service, het opwekken van schone en betrouwbare stroom.We denken globaal en handelen look, via internationale partnerschappen met de beste zonne-specialisten op dit gebied.Met een focus op Europa en alle opkomende markten. Dit zorgt voor meer duurzaamheid voor uw bedrijf en vermindering van de globale CO2-voetafdruk.Laat ons u hierbij helpen.Alle beschikbare ruimte vanaf 3.000 m² creëert een kans om van deze wereld een betere plek te maken.U gebruikt groene stroom om te doen waar in uitmunt: uw hoofdactiviteit. We kunnen hieraan windenergie toevoegen, een opslagoplossing installeren, en verbindingen maken met bestaande dieselgeneratoren.Of financiering van uw nieuwe dak of het installeren van een paar elektrische opladers voor uw E-mobiliteit.

 5. ELEKTROPLAN

  België

  Elektroplan is uitgegroeid tot een onderneming met 17 werknemers waarvan 15 electriciens en 2 bedienden. Onze werken zijn voornamelijk openbaar. Wij hebben mooie referenties in rusthuizen, sociale woningen, scholen en polyvalente ruimtes. Al de uit te voeren werken worden opgevolgd door een projectleider en de zaakvoerder, de heer Faes. De elektriciens vormen een ploeg van twee of drie arbeiders die een werf toegewezen krijgen. Zij worden daar tewerkgesteld gedurende het ganse verloop van de werken. Dit gaat van slijp- en kapwerken tot de volledige afwerking. Op deze manier kent iedereen het verloop van de werken zonder tijd te verliezen in opzoekingen e.d. Indien er uitzonderlijk veel werk is zal er een tweede ploeg tijdelijk bijgeplaatst worden. Ook de werfvergaderingen en andere bijeenkomsten zullen worden opgevolgd door dezelfde personen. De uitvoeringsplans worden door ons verwerkt in AutoCAD. Een plotter staat op kantoor, zodat de bijgewerkte plans op ieder ogenblik uitgeplot kunnen worden. In 2008 werd de klasse 4 verhoogd naar klasse 5, P1. U kan hieruit afleiden dat de noodzakelijke organisatie en structuur binnen onze firma aanwezig is om iedere werf tot een geslaagd einde te brengen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. XPM ENERGY

  Spanje

  XPM ENERGY is een multinationale onderneming die zich bezig houdt met de vervaardiging en verkoop van energie genererende inrichtingen. Ons actuele netwerk van exclusieve distributeurs is aanwezig in meer dan 15 landen. Onze filosofie berust op de volgende concepten: exclusiviteitsrelatie tussen de distributeur en de fabrikant, producten van superieure kwaliteit en professionele service.

 2. ALFA GENERATORS SL

  Spanje

  Wij maken energiemodules en generatoraggregaten op diesel en gas. Brandveilige motors en allerlei soorten reserveonderdelen. Containers met geluidsisolatie van 20, 40, high cube en energiemodules.

 3. SDMO INDUSTRIES

  Frankrijk

 4. LAE ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 5. LEFKE ENERGY LTD.

  Turkije

 1. RAMA, RAINER MAIER ENERGY & GENERAL CONSULTANT

  Duitsland

 2. EV CHARGING INSTALLATIONS

  Verenigd Koninkrijk

 1. ENERGIESPARDIENST24 GMBH

  Duitsland

 2. XMN POWER

  Turkije

 3. SDMO ESPAGNE

  Spanje

 4. DRUGEMA GMBH

  Duitsland

 5. SDMO ALLEMAGNE

  Duitsland

 6. RID GMBH

  Duitsland

 7. BENNETT CLAYTON PTY LTD.

  Australië

 8. METERTEST TUNISIA

  Tunesië

 1. ENOVOS LUXEMBOURG

  Luxemburg

 2. BROWN ENERGY GROUP

  Verenigde Staten

 3. EDP - ENERGIAS DE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 4. DER GASMANN|RHEINGAS HALLE - SAALEGAS GMBH

  Duitsland

 5. ELCOS SRL

  Italië

 6. POWER UP SUPPLY

  Zuid-Afrika

 7. ALFAENERGIE BERATUNG UND VERMITTLUNG GMBH

  Duitsland

 8. BEST4AUTOMATION GMBH

  Duitsland

 9. ÇORLU ELEKTRIK TAAHHÜT

  Turkije

 10. GREEN LIGHT ELECTRICAL INSTALLATIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

Filters

Resultaten voor

Elektriciteitsproductie - Import export

Aantal resultaten

470 bedrijven