• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektriciteitsproductie

Resultaten voor

Elektriciteitsproductie - Import export

 1. ESAVER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Het kernproduct van de eSavers is een speciale transformator met een hoge vermogensdichtheid en een klein formaat.De eSaver werkt volgens een uniek principe en heeft daarom aanzienlijke verschillen in technologie en economie in vergelijking met andere energiebesparende apparaten op de markt. Door een aanzienlijk deel van het stroomverlies te besparen, is de investering niet langer de eerste prioriteit en vanwege de verlaging van operationele kosten financiert de eSaver zichzelf. In vergelijking met conventionele transformatoren heeft de transformator van de eSaver een veel kleiner formaat, zodat zelfs grote capaciteiten met een klein formaat kunnen worden bereikt. Om het gehele voedingsnetwerk stabiel te houden, leveren de netwerkexploitanten een overspanning die aanzienlijk hoger is dan de vereiste nuttige spanning voor de consumenten. Dit zorgt ervoor dat de spanningen binnen de tolerantiegrenzen blijven tot in de laatste uithoek van het land.

  Website Open In New icon
 2. MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. HIMPE PHILIP

  België

  De firma Elektro Himpe Philip werd opgericht in 1997 door Philip Himpe, samen met zijn vrouw Nancy. Het bedrijf is blijven evolueren en mag zich nu rekenen bij één van de grootste elektriciteitszaken in de streek. Sinds 2001 zijn wij eigenaar van een gebouw van 1.200m² gelegen aan de R. Vansteenbruggestraat 115 te 8790 Waregem. Momenteel hebben wij 10 medewerkers in dienst en wij zijn actief over heel Europa Zowel als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie. We zijn een bedrijf die in staat voor de uitvoeren van: Residentiële installaties Industriële installaties Van offerte tot eindproduct bij één en dezelfde persoon, dit is de sterkte van een perfect afgeleverd maatwerk. Onze bedrijfsstrategie steunt dan ook op 4 pijlers: Kwaliteit Veiligheid Flexibiliteit Service

 4. MENAPY

  België

  Duurzaamheid zonder de investering: bij Menapy ontwikkelen, financieren, bouwen en bedienen zonne-energie-installaties voor multinationale bedrijven. Een zorgeloze, on-site duurzame energie-opwekking, die bedrijven een directe vermindering van hun CO2-voetafdruk geven.En een besparing op de elektriciteitsonkosten. In andere woorden: Zonne-energie als een service, het opwekken van schone en betrouwbare stroom.We denken globaal en handelen look, via internationale partnerschappen met de beste zonne-specialisten op dit gebied.Met een focus op Europa en alle opkomende markten. Dit zorgt voor meer duurzaamheid voor uw bedrijf en vermindering van de globale CO2-voetafdruk.Laat ons u hierbij helpen.Alle beschikbare ruimte vanaf 3.000 m² creëert een kans om van deze wereld een betere plek te maken.U gebruikt groene stroom om te doen waar in uitmunt: uw hoofdactiviteit. We kunnen hieraan windenergie toevoegen, een opslagoplossing installeren, en verbindingen maken met bestaande dieselgeneratoren.Of financiering van uw nieuwe dak of het installeren van een paar elektrische opladers voor uw E-mobiliteit.

 5. ELEKTROPLAN

  België

  Elektroplan is uitgegroeid tot een onderneming met 17 werknemers waarvan 15 electriciens en 2 bedienden. Onze werken zijn voornamelijk openbaar. Wij hebben mooie referenties in rusthuizen, sociale woningen, scholen en polyvalente ruimtes. Al de uit te voeren werken worden opgevolgd door een projectleider en de zaakvoerder, de heer Faes. De elektriciens vormen een ploeg van twee of drie arbeiders die een werf toegewezen krijgen. Zij worden daar tewerkgesteld gedurende het ganse verloop van de werken. Dit gaat van slijp- en kapwerken tot de volledige afwerking. Op deze manier kent iedereen het verloop van de werken zonder tijd te verliezen in opzoekingen e.d. Indien er uitzonderlijk veel werk is zal er een tweede ploeg tijdelijk bijgeplaatst worden. Ook de werfvergaderingen en andere bijeenkomsten zullen worden opgevolgd door dezelfde personen. De uitvoeringsplans worden door ons verwerkt in AutoCAD. Een plotter staat op kantoor, zodat de bijgewerkte plans op ieder ogenblik uitgeplot kunnen worden. In 2008 werd de klasse 4 verhoogd naar klasse 5, P1. U kan hieruit afleiden dat de noodzakelijke organisatie en structuur binnen onze firma aanwezig is om iedere werf tot een geslaagd einde te brengen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. ASPIRAVI

  België

  De Aspiravi Holding heeft 4 aandeelhouders : de holdings CREADIV nv, EFIN nv, FINEG nv en NUHMA nv. 96 Belgische gemeenten zijn de aandeelhouders van deze 4 holdings. Daarnaast is ook de Vlaamse Energieholding (VEH) aandeelhouder van Aspiravi NV. Dit zijn allen stabiele en solvabele aandeelhouders die de groei van ons bedrijf aan kunnen en stimuleren. De aandeelhoudersstructuur van de Aspiravi groep zorgt voor een lokale verankering waardoor de opbrengsten van onze investeringen terugvloeien naar de inwoners van de 96 gemeenten.

 2. XPM ENERGY

  Spanje

  XPM ENERGY is een multinationale onderneming die zich bezig houdt met de vervaardiging en verkoop van energie genererende inrichtingen. Ons actuele netwerk van exclusieve distributeurs is aanwezig in meer dan 15 landen. Onze filosofie berust op de volgende concepten: exclusiviteitsrelatie tussen de distributeur en de fabrikant, producten van superieure kwaliteit en professionele service.

 3. ALFA GENERATORS SL

  Spanje

  Wij maken energiemodules en generatoraggregaten op diesel en gas. Brandveilige motors en allerlei soorten reserveonderdelen. Containers met geluidsisolatie van 20, 40, high cube en energiemodules.

 4. BELLOY ELEKTROTECHNIEK

  België

  Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

 5. SDMO INDUSTRIES

  Frankrijk

 1. LAE ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 2. RAMA, RAINER MAIER ENERGY & GENERAL CONSULTANT

  Duitsland

 3. BENNETT CLAYTON PTY LTD.

  Australië

 4. DER GASMANN|RHEINGAS HALLE - SAALEGAS GMBH

  Duitsland

 5. EDP - GESTÃO DA PRODUÇÃO DE ENERGIA S.A.

  Portugal

 6. ENERGIESPARDIENST24 GMBH

  Duitsland

 7. ENOVOS LUXEMBOURG

  Luxemburg

 8. POWER UP SUPPLY

  Zuid-Afrika

 9. SCOTTA UKRAINE

  Oekraïne

 10. EDP - ENERGIAS DE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 1. NEW TAIHANG POWER SOURCE CO.,LTD.

  China

 2. DRUGEMA GMBH

  Duitsland

 3. SDMO ESPAGNE

  Spanje

 4. ALFAENERGIE BERATUNG UND VERMITTLUNG GMBH

  Duitsland

 5. METERTEST TUNISIA

  Tunesië

 6. BEST4AUTOMATION GMBH

  Duitsland

 7. SDMO UK

  Verenigd Koninkrijk

 8. SDMO ALLEMAGNE

  Duitsland

 9. ELCOS SRL

  Italië

 10. XMN POWER

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Elektriciteitsproductie - Import export

Aantal resultaten

497 bedrijven