• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektriciteitsproductie

Resultaten voor

Elektriciteitsproductie - Import export

 1. ESAVER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het kernproduct van de eSavers is een speciale transformator met een hoge vermogensdichtheid en een klein formaat.De eSaver werkt volgens een uniek principe en heeft daarom aanzienlijke verschillen in technologie en economie in vergelijking met andere energiebesparende apparaten op de markt. Door een aanzienlijk deel van het stroomverlies te besparen, is de investering niet langer de eerste prioriteit en vanwege de verlaging van operationele kosten financiert de eSaver zichzelf. In vergelijking met conventionele transformatoren heeft de transformator van de eSaver een veel kleiner formaat, zodat zelfs grote capaciteiten met een klein formaat kunnen worden bereikt. Om het gehele voedingsnetwerk stabiel te houden, leveren de netwerkexploitanten een overspanning die aanzienlijk hoger is dan de vereiste nuttige spanning voor de consumenten. Dit zorgt ervoor dat de spanningen binnen de tolerantiegrenzen blijven tot in de laatste uithoek van het land.

 2. GENPOWER GENERATOR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Genpower is een toonaangevende fabrikant en distributeur van stroomopwekkingsapparatuur in Turkije, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan stroomopwekkingsapparatuur, waaronder draagbare generatoren, lasgeneratoren, diesel- en benzinegeneratoren en industriële generatoren. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse industrieën, zoals bouw, landbouw, mijnbouw, olie en gas, en noodstroomvoorziening. We gebruiken de nieuwste technologie en materialen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen, en we zijn er trots op dat we een uitstekende klantenservice en ondersteuning bieden. Onze ultramoderne faciliteit heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 60.000 eenheden, waarbij de nieuwste productiemachines worden gecombineerd met technologie van wereldklasse om hoogwaardige en betrouwbare producten aan onze klanten te leveren. Onze export naar 121 verschillende landen heeft onze naam wereldwijd bekend gemaakt. klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden.Of u nu een krachtige generator voor industrieel gebruik of een betrouwbare lasgenerator voor uw lastoepassingen nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om de beste oplossing te leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We horen graag van u!

 3. MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 4. LINC TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINC TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Productie van zonne-energie, Zonne-energie, Zonne-energie - installaties, Materieel voor zonne-energie, fotovoltaïsche installaties, fotovoltaische zonne-energie, fotovoltaische zonnepanelen, en fotovoltaïsche daken. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. RICHACCU B.V.

  Nederland

  Het bedrijf RICHACCU is sinds 2022 actief en levert de laatste nieuwe A klasse LiFePO4 batterijen t.b.v. de opslag van energie van zonnepanelen voor thuis gebruik en industrie. Ook voorzien wij in de levering van zonnepanelen, Deye omvormers, Haier warmtepompen en boilers. Tevens leveren wij Lithium batterijen voor campers, boten, motorfietsen en garages. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam - Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HIMPE PHILIP

  België

  De firma Elektro Himpe Philip werd opgericht in 1997 door Philip Himpe, samen met zijn vrouw Nancy. Het bedrijf is blijven evolueren en mag zich nu rekenen bij één van de grootste elektriciteitszaken in de streek. Sinds 2001 zijn wij eigenaar van een gebouw van 1.200m² gelegen aan de R. Vansteenbruggestraat 115 te 8790 Waregem. Momenteel hebben wij 10 medewerkers in dienst en wij zijn actief over heel Europa Zowel als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie. We zijn een bedrijf die in staat voor de uitvoeren van: Residentiële installaties Industriële installaties Van offerte tot eindproduct bij één en dezelfde persoon, dit is de sterkte van een perfect afgeleverd maatwerk. Onze bedrijfsstrategie steunt dan ook op 4 pijlers: Kwaliteit Veiligheid Flexibiliteit Service

 2. ASPIRAVI

  België

  De Aspiravi Holding heeft 4 aandeelhouders : de holdings CREADIV nv, EFIN nv, FINEG nv en NUHMA nv. 96 Belgische gemeenten zijn de aandeelhouders van deze 4 holdings. Daarnaast is ook de Vlaamse Energieholding (VEH) aandeelhouder van Aspiravi NV. Dit zijn allen stabiele en solvabele aandeelhouders die de groei van ons bedrijf aan kunnen en stimuleren. De aandeelhoudersstructuur van de Aspiravi groep zorgt voor een lokale verankering waardoor de opbrengsten van onze investeringen terugvloeien naar de inwoners van de 96 gemeenten.

 3. MENAPY

  België

  Duurzaamheid zonder de investering: bij Menapy ontwikkelen, financieren, bouwen en bedienen zonne-energie-installaties voor multinationale bedrijven. Een zorgeloze, on-site duurzame energie-opwekking, die bedrijven een directe vermindering van hun CO2-voetafdruk geven.En een besparing op de elektriciteitsonkosten. In andere woorden: Zonne-energie als een service, het opwekken van schone en betrouwbare stroom.We denken globaal en handelen look, via internationale partnerschappen met de beste zonne-specialisten op dit gebied.Met een focus op Europa en alle opkomende markten. Dit zorgt voor meer duurzaamheid voor uw bedrijf en vermindering van de globale CO2-voetafdruk.Laat ons u hierbij helpen.Alle beschikbare ruimte vanaf 3.000 m² creëert een kans om van deze wereld een betere plek te maken.U gebruikt groene stroom om te doen waar in uitmunt: uw hoofdactiviteit. We kunnen hieraan windenergie toevoegen, een opslagoplossing installeren, en verbindingen maken met bestaande dieselgeneratoren.Of financiering van uw nieuwe dak of het installeren van een paar elektrische opladers voor uw E-mobiliteit.

 4. ELEKTROPLAN

  België

  Elektroplan is uitgegroeid tot een onderneming met 17 werknemers waarvan 15 electriciens en 2 bedienden. Onze werken zijn voornamelijk openbaar. Wij hebben mooie referenties in rusthuizen, sociale woningen, scholen en polyvalente ruimtes. Al de uit te voeren werken worden opgevolgd door een projectleider en de zaakvoerder, de heer Faes. De elektriciens vormen een ploeg van twee of drie arbeiders die een werf toegewezen krijgen. Zij worden daar tewerkgesteld gedurende het ganse verloop van de werken. Dit gaat van slijp- en kapwerken tot de volledige afwerking. Op deze manier kent iedereen het verloop van de werken zonder tijd te verliezen in opzoekingen e.d. Indien er uitzonderlijk veel werk is zal er een tweede ploeg tijdelijk bijgeplaatst worden. Ook de werfvergaderingen en andere bijeenkomsten zullen worden opgevolgd door dezelfde personen. De uitvoeringsplans worden door ons verwerkt in AutoCAD. Een plotter staat op kantoor, zodat de bijgewerkte plans op ieder ogenblik uitgeplot kunnen worden. In 2008 werd de klasse 4 verhoogd naar klasse 5, P1. U kan hieruit afleiden dat de noodzakelijke organisatie en structuur binnen onze firma aanwezig is om iedere werf tot een geslaagd einde te brengen.

 5. XPM ENERGY

  Spanje

  XPM ENERGY is een multinationale onderneming die zich bezig houdt met de vervaardiging en verkoop van energie genererende inrichtingen. Ons actuele netwerk van exclusieve distributeurs is aanwezig in meer dan 15 landen. Onze filosofie berust op de volgende concepten: exclusiviteitsrelatie tussen de distributeur en de fabrikant, producten van superieure kwaliteit en professionele service.

 1. ALFA GENERATORS SL

  Spanje

  Wij maken energiemodules en generatoraggregaten op diesel en gas. Brandveilige motors en allerlei soorten reserveonderdelen. Containers met geluidsisolatie van 20, 40, high cube en energiemodules.

 2. BELLOY ELEKTROTECHNIEK

  België

  Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

 1. SDMO INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf SDMO INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoraggregaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitsproductie, Elektriciteitsproductie, stroomgenerator, en verkoop van generatoraggregaten. Het is gevestigd in Brest Cedex 2, Frankrijk.

 2. LAE ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAE ENGINEERING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Nußloch, Duitsland.

 3. LEFKE ENERGY LTD.

  Turkije

  Het bedrijf LEFKE ENERGY LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren dieselgenerators, en draagbare aggregaten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. RAMA, RAINER MAIER ENERGY & GENERAL CONSULTANT

  Duitsland

  Het bedrijf RAMA, RAINER MAIER ENERGY & GENERAL CONSULTANT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Havixbeck, Duitsland.

 5. EV CHARGING INSTALLATIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EV CHARGING INSTALLATIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrotechniek, elektrische apparaten en elektronica. Het is gevestigd in Ev Charging Installations, Verenigd Koninkrijk.

 6. ELCOS SRL

  Italië

  Het bedrijf ELCOS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren hulpverlening voor generatoraggregaten. Het is gevestigd in Grumello Cremonese, Italië.

 7. QP INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf QP INTERNATIONAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Import-export - tussenpersonen, Stroomaggregat op diesel, Container, en woonruimte bij urgentie. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

 8. DER GASMANN|RHEINGAS HALLE - SAALEGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DER GASMANN|RHEINGAS HALLE - SAALEGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Halle, Duitsland.

 1. EDP - GESTÃO DA PRODUÇÃO DE ENERGIA S.A.

  Portugal

  Het bedrijf EDP - GESTÃO DA PRODUÇÃO DE ENERGIA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, Elektriciteitsproductie, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 2. EDP - ENERGIAS DE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf EDP - ENERGIAS DE PORTUGAL, S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distributie van elektriciteit, Elektriciteit - productie en distributie, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Elektriciteitsproductie, Distributie van elektriciteit, Elektriciteit - productie en distributie, Elektriciteitsdistributie - materiaal, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 3. SCOTTA UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf SCOTTA UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitsproductie, hoogspanningswisselstroomgeneratoren voor waterkrachtcentrales, bouwkundige onderzoeken voor elektrische centrales, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Vinnitsa, Oekraïne.

 4. RID GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RID GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitsproductie, Powerpacks, Stroomaggregat op diesel, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Kirchardt, Duitsland.

 5. DRUGEMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUGEMA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Wittgensdorf, Duitsland.

 6. ENERGIESPARDIENST24 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENERGIESPARDIENST24 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 7. BEST4AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEST4AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 8. ALFAENERGIE BERATUNG UND VERMITTLUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALFAENERGIE BERATUNG UND VERMITTLUNG GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies energiesector, en energiebeheer. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 9. ENOVOS LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf ENOVOS LUXEMBOURG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biomassa-energie - productie, fotovoltaïsche panelen, en Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Strassen, Luxemburg.

 10. XMN POWER

  Turkije

  Het bedrijf XMN POWER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren dieselgenerators, gasaggregaat, en warmtekrachtcentrale biomassa. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis