• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • emulgatoren voor levensmiddelen

Resultaten voor

Emulgatoren voor levensmiddelen - Import export

 1. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  uw competente partner in de levensmiddelenindustrie. De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar speciale stabilisatiesystemen voor de levensmiddelen- en delicatessenindustrie. We richten ons op uw individuele eisen en ontwikkelen voor u hoogfunctionele stabilisatiesystemen. Dankzij onze flexibele productie garanderen we een gelijkblijvende en hoge kwaliteit. Ons portfolio omvat: conserveringsmiddelen voor vis (met of zonder kruiden en specerijen) voor bijvoorbeeld haring en zalm, visvulling, vissalade, visrondjes, visworst, patés, surimi, kuit- en garnalenbehandeling, mayonaises, saladecrèmes, dressings, koude en warme sausen (met of zonder eigeel/melkeiwit), sausen en crèmes voor volledige conserven, gebonden soepen, ketchup, marinades, ingrediënten voor paneermiddelen, zoete gerechten, levensmiddelenadditieven, loonwerk als serviceverlener

  Website Open In New icon
 2. NOREVO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Norevo GmbH is een fabrikant en leverancier die overal ter wereld natuurlijke grondstoffen en speciale hulpstoffen voor de levensmiddel- en drankindustrie, de farmaceutische sector en de cosmeticasector voor technische toepassingen levert. Norevo levert natuurlijke grondstoffen - rubber Arabische gom, agaragar, honing, diksap van agave, zoethoutwortelextract en was - tot kwaliteitsproducten op maat en voor het productgamma van confectionery performers, maar ook natuurproducten en functionele ingrediënten in combinatie met technologische vakkennis en development support. Norevo is een onafhankelijk, internationaal opgesteld bedrijf met zijn hoofdvestiging in Hamburg, Duitsland. Een groot productiebedrijf van Norevo met eigen laboratorium en opslagplaats van alle grondstoffen bevindt zich eveneens in het noorden van Duitsland. Onze dochterondernemingen en andere productiebedrijven bevinden zich in Hongarije, Mexico, Argentinië, China en Hong Kong.

  Website Open In New icon
 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients staat voor de wereldwijde handel met plantaardige grondstoffen, toevoegingsmiddelen en specialiteiten. Sinds vele jaren leveren wij aan de levensmiddelen-, cosmetica-, farmaceutische en voederindustrie grondstoffen die in een groot aantal bekende producten verder worden verwerkt. De hoge eisen van onze klanten met betrekking tot kwaliteit en prijs/prestatie-verhouding komen voor ons op de eerste plaats. Tot onze producten behoren verdikkings-, bind- en geleermiddelen, antioxidanten, functionele proteïnen, superfoods, melkpoederproducten, aminozuren, psyllium, zuurregulatoren, lecitine, zoetstoffen en zetmeelderivaten, microalgen, extracten en diverse specialiteiten. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de handel in grondstoffen en dat stelt ons in staat om de internationale markt voortdurend te analyseren en onze klanten bij gesignaleerde trends over prijsontwikkelingen en koopbeslissingen advies te geven.

  Website Open In New icon
 4. OXYGENE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. F.M.A.

  België

  Al 35 jaar is F.M.A. gespecialiseerd in het maken van blends voor de vleeswaren industrie. Onze pekelmixen worden per project ontworpen. Standaardprodukten kunt u bij ons niet vinden. Onze productie, die zich in Antwerpen bevindt, is zo uitgebouwd om uiterst snel te kunnen leveren. Uiteraard zijn we BRC-gecertificeerd. Als agent van DuPOnt/Danisco bieden we een ruim assortiment starterculturen, carragenen, emulgatoren, … Bio producten zitten in de lift. Wij hebben een complete range bio mixen. Vermijd calamiteiten door verkeerde afweging van uw ingrediënten. Wij beschikken over verschillende meng- en afzak mogelijkheden van 0.5 tot 25 kg .

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RONCHI PIERGIORGIO SAKEER

  Italië

 2. RR SRL

  Italië

 3. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrijk

 4. IPRA FRANCE

  Frankrijk

 5. HELIAN

  Polen

 1. SPECIAL INGREDIENTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. ELECTROGASOCHEM LTD.

  Oekraïne

 3. TECHNOFOND GIESSEREIHILFSMITTEL GMBH

  Duitsland

 4. LECICO GMBH

  Duitsland

 5. CARGILL TEXTURIZING SOLUTIONS DEUTSCHLAND GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. MICRO GUM

  India

 7. HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 8. PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

 9. LASENOR EMUL ,S.L.

  Spanje

 10. ACISELSAN ACIPAYAM SELULOZ SANAYI VE TICARET A S

  Turkije

 1. SPHINKS, LLC

  Rusland

 2. HANSE HAMBURG NATURROHSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

 3. NUTRINAL SA

  Frankrijk

 4. VINAYAK CORPORATION LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. KIMA LIMITED

  Rusland

 6. EUROPE VEGETABLE OILS SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 7. DANISCO BELGIUM

  België

 8. UNIMILLS B.V.

  Nederland

 9. GBS

  Tsjaad

 10. MILLBAKER SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Een 100% Franse onderneming gevestigd in de Champagne, Millbäker, ontwerpt en vervaardigt oplossingen en ingrediënten voor broodbereidende bedrijven en staat bekend als expert in de branche tarwe-meel-brood. Ons doel: het potentieel en de smaak-, nutritionele en technologische elementen van ieder ingrediënt naar voren te brengen. Wij bieden een breed assortiment van producten voor de brood- en banketbakkerij: meelverbeteraars, verbeteraars voor broodbereiding, mixen en premixen, vullingen. Deze worden allemaal ontwikkeld in het Technische Centrum, een waar innovatielaboratorium. Deze producten worden grotendeels op maat geformuleerd en voldoen aan specifieke voorwaarden. De onderneming creëert tevens een assortiment van diëtische en plezier producten om in te spelen op de behoeften van de consument van morgen. Millbäker stelt zijn innoverende vakkennis op het gebied van kieming van graangewassen tot uw beschikking en biedt u een compleet assortiment van met zuurdezem gekiemde granen.

  Website Open In New icon