• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • epoxy

Resultaten voor

Epoxy - Import export

 1. ALWA TECHNISCHE PRODUKTE FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, MODELL UND FORMBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons gepatenteerde ALWA MOLD D harssysteem is het snelst uithardende harssysteem ter wereld.Het is heel gemakkelijk te verwerken en hoeft niet opnieuw te worden gegloeid.Ons eenvoudig te gebruiken systeem heeft een houdbaarheid van slechts 20 minuten! Thermogieten kan direct na het ontvormen worden uitgevoerd.Alles van grote badkuipen tot kleine chocoladevormen kan worden gegoten van 1 kg tot 2.500 kg. De lichte voertuigfabrikant Aixam werkt al jaren met succes met ons systeem.Met onze innovatieve poreuze platen ALWA POR is er geen vervelend boren van vacuümgaten.Het vertoont een hoge stabiliteit, drukweerstand en een permanente temperatuurbestendigheid van meer dan 190 °C.ALWA POR is geschikt voor vacuüm dieptrekken en ~ gietprocessen, evenals voor beluchting voor aquaria, visvijvers en rioolwaterzuiveringsinstallaties, ventilatie van spuitgieten en blaasvormen, alle processen met hete lucht en stoom, vacuüm klemtechnologie, filtertoepassingen, luchtfilm glijtechnologie, gieterij, etc.

 2. EPODEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EPODEX is een van 's werelds grootste leveranciers van hoogwaardige harsen, verven en andere bouwmaterialen. We zijn beschikbaar voor Europa in Krefeld (Duitsland), voor de VS in Std.Petersburg (Florida) en voor Azië in Yerevan (Armenië).Ons doel is om vloercoaters, vakmensen, detailhandelaars en diverse andere industrieën te voorzien van eersteklas producten van hoge kwaliteit. Ons productassortiment omvat epoxyharsen en polyurethaanharsen, die ideaal zijn voor het coaten van vloeren, muren en tal van andere oppervlakken. Ze zijn ideaal voor het maken van mallen, boten en tafels, lampen en vele andere voorwerpen. We hebben ook een breed kleurengamma voor de meest uiteenlopende toepassingen.Bovendien hebben we microcement en andere bouwmaterialen van hoge kwaliteit op voorraad die ideaal zijn voor een breed scala aan renovatie- en renovatieprojecten. Dankzij ons veelzijdige productassortiment kunt u de juiste materialen vinden voor elk denkbaar toepassingsgebied. Voordelen van een samenwerking met ons: Snelle registratie en verwerking met expreslevering - 100% kostenefficiëntie door online directe verkoop - individuele prijzen incl. - Bonussysteem - 24/7 inkoop met individueel advies - Flexibele verwerking van hoeveelheden in containers en IBC's - Rechtstreeks van de fabrikant - Producten "Made in Germany".

 3. BOSSONG SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bevestigingssystemen voor de bouw. Vervaardiging en verkoop van chemische verankeringsmiddelen, vinylester-, polyester- en epoxyhars en accessoires. Metalen verankeringsmiddelen van middelmatig tot zwaar gewicht, met of zonder goedkeuring, van staal 8, 8 en van roestvast staal. Draagprofielen van zamak en van messing, draagprofielen voor lichte structuren van metaalnylon. Automatische spijkermachines, spijkers en magazijnen ook geschikt voor andere spijkermachines. Handmatige spijkers en snappers. Schroeven voor zinkwerk, nagels, kronen, diamantschijven, elektrisch gereedschap.

 4. NIELATEC KUNSTHARZBELAGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIELATEC KUNSTHARZBELAGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Laer, Duitsland.

 5. THORTEX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THORTEX DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Tostedt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RICA RESINE S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RICA RESINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is tevens aanwezig in de sectoren harsen, harsen voor tekenwerk, blokken van hars, kunststof- en harsmaterialen, epoxyhars, en stuc. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

 2. PLASTI-CHEMIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLASTI-CHEMIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Falkenstein, Duitsland.

 3. FINK BODENBESCHICHTUNGSSYSTEME

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FINK BODENBESCHICHTUNGSSYSTEME, is een Dienstverlener, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Gammelshausen, Duitsland.

 4. HOLZAPFEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOLZAPFEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Schauenburg, Duitsland.

 5. IFB INDUSTRIE-FUSSBODEN BRÄNDL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IFB INDUSTRIE-FUSSBODEN BRÄNDL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Abenberg, Duitsland.

 1. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Nederland

  Vochtwering en vochtbestrijding voor alle bouwwerken in de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Advies, bestekservice en bouwbegeleiding voor de architect en opdrachtgever. Applicateurs in alle regio's. 10 jaar verzekerde garantie op kelderbuitenafdichting. Verdelers in België, Luxemburg en binnenkort ook Frankrijk. Afdichtingssystemen voor: - kelderafdichting, kelderdichting, het waterdicht maken, droge kelders, dakbedekking, kelder bouw, kelders dichten, waterdichte kelders, gemetselde kelders, vochtige kelders, kelderlekkage, kelders waterdicht maken, prefab kelders, vochtproblemen, optrekkend vocht, opstijgend vocht, vochtbestrijding, kelderisolatie, gevelimpregnering en hydrofobering, kelders waterdicht maken, gevelafdichting.

  Alle producten voor "epoxy"
 2. MARSTON-DOMSEL GMBH

  Duitsland

  MARSTON-DOMSEL produceert en verhandelt wereldwijd een veelvoud aan technisch hoogwaardige hechtmiddelen, anaerobe vloeibare kunststoffen en lijmen als ook andere hulpmiddelen voor de handel en industrie. MARSTON-DOMSEL beschikt over certificeringen voor de productsoorten smeer-, dichtings- en grondstoffen met de productaanduidingen: anaerobe hechtingsmaterialen/-middelen voor metalen schroefdraadverbindingen. DVGW, KTW, BAM en NSF vastleggingen beschikbaar. Schroefdraadafsluitingen voor bijzondere doeleinden. Ons huismerk is onze onderneming.Wij beschikken over de nodige jarenlange ervaring, die onze partners de garantie biedt dat hun private label een langdurig succes zal zijn. Hoge en betrouwbare kwaliteit is voor ons als leidende producent van hoogwaardige producten vanzelfsprekend. De productiefaciliteiten voldoen aan alle relevante internationale normen. Op basis van een geoptimaliseerd productieproces kan MARSTON-DOMSEL de voordelen van economische productie doorgeven aan de klanten.

 1. RESIPLAST

  België

  RESIPLAST ontwikkelt en produceert sinds 1963 hoogwaardige epoxy-, polyurethaan- en PMMA-kunstharsen om gebouwen en civiele of industriële constructies te beschermen en te herstellen. Het brede assortiment aan waterdichtingsmembranen, beschermende sealers & coatings, (antistatische) industriële vloeren, chemische voeg- & reparatiemortels, lijmen & voegoplossingen, gecombineerd met ons wereldwijde deskundige ondersteuningsteam, uitstekende service en continue innovatie, zorgen voor de hoogste standaard voor projecten wereldwijd.

 2. ASSYST

  België

  Assyst, alles over kunststoffen Met meer dan 20 jaar ervaring in de kunststoffenwereld staan wij garant voor een professionele begeleiding voor al uw problemen op het vlak van vormgeving. In samenwerking met onze partners zoeken wij steeds naar nieuwe toepassingen en houden wij de ontwikkelingen op de markt in het oog. Aarzel daarom niet om een balletje op te gooien als u met een probleem zit. Alle producten worden door ons regelmatig getest en technische specificaties zijn beschikbaar. Wij wensen niet enkel te verkopen, maar delen graag onze ervaring met u om het productieproces vlot te doen verlopen. Indien ons bekend, lichten wij u graag in over specifieke toepassingen, speciale behandelingen, optimale manier van verwerken, te nemen voorzorgen, enz. Door een snelle rotatie kunnen wij steeds de meest verse producten aanbieden. Dit heeft voor onze klanten het voordeel om steeds producten te verwerken met optimale eigenschappen.

 3. STROJHIMTREJD

  Rusland

  StrojHimTrejd exporteert en importeert chemische producten, verf en vernis, chemische grondstoffen. Het bedrijf produceert en verkoopt anorganische chemische grondstoffen en derivaten ervan: •Acrylverf. •Primers •Artikelen voor houtbewerking. •Vloeibare kleefstoffen: kleefstoffen op waterbasis, lijmen voor de bouw en industriële toepassingen. •Bindmiddelen voor bouwmaterialen. •Epoxyharsen en hardingsmiddelen. •PVAc dispersies•Polyvinylalcohol. •Stearinezuur. •Oplosmiddelen. Een grote opslag van grondstoffen en verfproducten, klaar voor verzending, helpt de leveringstijden te beperken en de interne productie van verpakking biedt kostenbesparingen op de producten. StrojHimTrejd levert chemische grondstoffen aan fabrikanten van verf en coatings, bouwmaterialen, cosmetica, rubber producten en banden, polymeer verwerkingsbedrijven, petrochemische en machinefabrieken, werkplaatsen voor houtbewerking, evenals aan fabrikanten van GVK artikelen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment van chemische producten voor de bouw aan fabrikanten van flexibele steen- en geveldecors: van styreen acrylaat en PVA emulsies tot pigmenten en weekmakers voor beton en cement. De producten van StrojHimTrejd hebben een goede reputatie opgebouwd zowel binnen de industriële bouw als de productie evenals bij particuliere klanten. Acrylverf van SKhT behoren tot de topverkopen op de Russische markt. Het bedrijf biedt hoogwaardige chemische grondstoffen, de kortst mogelijke leveringstijden en scherpe prijzen.

 4. POLY-SERVICE

  Nederland

  Poly-Service is gespecialiseerd in giethars. Alles wat u zoekt op het gebied van giethars heeft Poly-Service in huis. Van kleine polyester reparatie setjes voor de auto tot complete epoxy bouwpakketten voor bijvoorbeeld een zeiljacht. Wij hebben al onze artikelen op voorraad en zijn daardoor direct leverbaar. Poly-Service is een innovatief bedrijf, wat telkens nieuw toepassingen voor giethars ontwikkelt. De gietharsen zijn vooral in gebruik bij de jachtbouw of bij het repareren van een carrosserie. Ook wordt giethars gebruikt bij decor- en interieurbouw. En er komen telkens weer nieuwe mogelijkheden bij. Poly-Service geeft u graag vrijblijvend advies wanneer u niet precies weet hoe u te werk moet gaan met giethars of welk product u moet gebruiken. U kunt voor advies langskomen bij een van onze vestigingen, ons bellen (0180) 314777 of uw vraag via het contactformulier naar ons toesturen.

 5. ARTFLOORS - BEVERS

  België

  Artfloors is een handelsnaam van de firma Bevers bvba, gespecialiseerd in het aanleggen van kunstharsvloeren. Artfloors is op gebied van epoxy- of kunstharsvloeren gespecialiseerd in 3 systemen: interieurvloeren, industriele vloeren en sportvloeren.

 6. SICOMIN

  Frankrijk

  Formulering en vervaardiging van epoxysystemen. Onze activiteiten betreffen zes grote productfamilies: epoxysystemen, versterkingen, kernmaterialen, vulstoffen, ontvormingsmaterialen en consumables. Wij vervaardigen composieten voor allerlei sectoren: luchtvaart, bouw, sport en vrijetijdsbesteding, kunst en shows, grond-, water- en wegenbouwsector en groene energiebronnen. Sicomin staat al 25 jaar ten dienste van een internationale klantenkring.

 7. HAFRA BEKLEDINGEN

  België

  Hafra Bekledingen is een Bvba met als voornaamste doel kwalitatief en op maat afgewerkte producten zoals polyester en epoxy te verwerken.

 8. Global Olive Wood Dekorasyon Ihracat Ithalat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi

  Turkije

  Het bedrijf Global Olive Wood Dekorasyon Ihracat Ithalat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - gedraaide artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Epoxy, en Epoxy. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 1. SF COMPOSITES

  Frankrijk

  Het bedrijf SF COMPOSITES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Epoxy, Siliconen, polyesterharsen, epoxyhars, Epoxy, en Siliconen. Het is gevestigd in Mauguio, Frankrijk.

 2. EPOXY TECHNOLOGY EUROPE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf EPOXY TECHNOLOGY EUROPE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleefstoffen, lijmen en tapes. Het is gevestigd in Orgeval, Frankrijk.

 3. FIES KUNSTSTOFF GMBH ALFO-POX INDUSTRIEBODENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf FIES KUNSTSTOFF GMBH ALFO-POX INDUSTRIEBODENTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Oberkirch, Duitsland.

 4. RUSTIK AHŞAP MOBILYA

  Turkije

  Het bedrijf RUSTIK AHŞAP MOBILYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binnendeuren - woningbouw, Hout en meubelen - behandeling en bescherming, Binnendeuren - woningbouw, Hout en meubelen - behandeling en bescherming, houten accessoire, en Houten artikelen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. KLB KÖTZTAL LACKE + BESCHICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLB KÖTZTAL LACKE + BESCHICHTUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Ichenhausen, Duitsland.

 6. EPOXIDHARZE ANDREAS WEIGEL

  Duitsland

  Het bedrijf EPOXIDHARZE ANDREAS WEIGEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Raschau-Markersbach, Duitsland.

 7. DD COMPOSITE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DD COMPOSITE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Epoxy. Het is gevestigd in Bad Liebenwerda, Duitsland.

 8. ROMTEHNOCHIM

  Roemenië

  Het bedrijf ROMTEHNOCHIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeren en plankieren - industrieel, Industrieel verfwerk, Vloeren en plankieren - industrieel, en Industrieel verfwerk. Het is gevestigd in Jilava, Roemenië.

 9. FRAMARY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRAMARY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is tevens aanwezig in de sectoren antislipmatten, gunitanten voor beton en mortels, coatings van epoxy en polyurethaan, en Epoxy vloerverf. Het is gevestigd in Westhofen, Duitsland.

 10. RÖCKELEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖCKELEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - handgereedschap, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Epoxy, Schuurmachines - handgereedschap, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, en Epoxy. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis