• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • etiketteermachines

Resultaten voor

Etiketteermachines - Import export

 1. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Duitsland

  Als ervaren partner van handel en industrie ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor de individuele eisen en behoeften van onze klanten. Perfecte verwerking en strenge kwaliteitscontroles maken contactapparaten en -etiketten tot een uniek merkproduct. Hier een kleine selectie van ons aanbod: contact-handlabelystemen - handlabel- en doseerapparaten - etiketten voor de labeling - kwaliteitsetiketten voor industrie en handel - sieraad en reclame-etiketten - weegschaaletiketten - etikettenprinters - thermo- en thermotransferprinters - etikettensoftware - carbonlinten en overige accessoires - speciale etiketteerapparatuur - vol- en halfautomatische print- en etiketteerapparatuur - verkoop bevorderende artikelen - uitgebreid productaanbod van prijs- en informatiedragers - winkelinrichting - revolvernietmachines en nietdraad - kassarollen - artikelbeveiliging - apparatuur voor artikelbeveiliging, hecht- en harde etiketten.

 2. WHITE STEEL GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een toonaangevende fabrikant van machines en productielijnen. DAT IS WAAROM WIJ OPLOSSINGEN CREËREN VOOR AL UW PRODUCTIELIJNEN. Bovendien is White Steel GmbH een van de grootste technologieleveranciers voor de farmaceutische, de chemische en de voedingsmiddelenindustrie en voor tal van andere sectoren. White Steel GmbH heeft een uitgebreid dienstenpakket. Profiteer van onze enorme ervaring bij de ontwikkeling van uw eigen productieprocessen. Wij opereren wereldwijd vanuit onze vestigingen in Turkije en Duitsland. Onze machines produceren belangrijke producten die rechtstreeks door de eindverbruiker in de regio kunnen worden gebruikt. (levensmiddelen, medische producten, enz.) Bij onze grootschalige projecten zorgen wij ervoor dat de regionale infrastructuur wordt gebruikt en versterkt. Op die manier promoten wij de omliggende regio bij het gunnen van opdrachten en leveren wij tegelijkertijd een bijdrage aan het milieu en de duurzaamheid door bijvoorbeeld het vervoer tot een minimum te beperken..

 3. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

 4. TOPEX GMBH

  Duitsland

  Ervaar een vooruitstrevend, vriendelijk bedrijf dat u echt vooruit helpt. Het markeren van complete onderdelen en een veilige identificatie zijn tegenwoordig in bijna alle industrieën vanzelfsprekend en doorslaggevend voor het succes in de industriële productie.Waar u ook produceert - u hoeft het niet zonder producten en diensten van het merk topex te stellen. Dit wordt gewaarborgd door ons netwerk van verkoop- en servicepartners in Europa, China en de VS. Onze producten- en dienstenportefeuille is gericht op iedereen die meer wil dan standaardoplossingen. Wij bieden uitgekiende en doordachte systeemoplossingen voor vrijwel alle gebruiks- en toepassingsgebieden in de industrie.Van klassieke onderdelenidentificatie, door middel van etiketten of directe markering, tot RFID-toepassingen en doseersystemen voor functionele etiketten. Wij adviseren u ook graag bij de keuze van de optimale combinatie van materialen. Wij zien dit als een topex systeemoplossing - alles uit één hand!

 5. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Duitsland

  InnoSteam GmbH, gevestigd in Weinstadt bij Stuttgart, is een distributie- en groothandelsbedrijf dat zich richt op de Europese markt voor levensmiddelen en e-sigaretten en aanverwante producten. Het dienstenpakket van InnoSteam GmbH omvat een breed scala aan producten en diensten, met name voor de vakhandel en de groothandel. Deze omvatten, onder andere: Vul-, meng- en verpakkingssystemen, formulerings-, doseer- en weegsystemen, druk- en etiketteeroplossingen, alsmede de (online) groothandel in grondstoffen zoals nicotine, glycerine en propyleenglycol, alsmede lege flessen en deksels voor een breed scala van toepassingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  SHANGHAI NPACK is één van de belangrijke fabrikanten van China op het gebied van bottelmachines van vloeibare producten die in Jiading-district, Shanghai is gevestigd. Deskundigheid in bottelmachines voor vloeistoffen. Het npack Merk idee sinds 2006 en geregistreerd op 2012, het is een van de eerste fabrikanten van servo vulmachines voor vloeistoffen in China. Tegenwoordig biedt NPACK met trots een breed scala aan machines voor vloeibare vulstoffen. De belangrijkste aangeboden technologieën zijn de volgende: •Servo Zuigervuller van vloeistoffen -Weeg- en vulmachines van vloeistoffen -Overflow vulmachines van vloeistoffen -Servo pomp vulmachine voor vloeistoffen -Zwaartekracht vulmachine voor vloeistoffen -Overflow vulmachine. NPACK houdt nooit op met werken, inspanningen, investering R&D, verbetert werknemersvoordelen, de kwaliteit van de klantenservice. Ons doel is de vloeistofvuller efficiënt, nauwkeurig, intelligent en betrouwbaar te maken. Wij proberen om onze klanten productiever, concurrerend te maken, verpakkingskosten en materiële afval te verminderen. Wij streven ernaar om het constante referentiepunt in de theorie en de praktijk van vloeibare vuller, een nieuw type van verpakkingssysteem, nieuw type van dienst te worden. NPACK is groeiend bedrijf dat aangepaste geautomatiseerde vloeibare botteloplossingen kan bouwen en op de voortdurende investering in R&D. npack is ook het bedrijf dat waarde van het succes creëert en de waarde met al onze klanten, werknemers deelt. Wij proberen om een wijdverspreid verkoopnetwerk over de hele wereld te bouwen, en geven met plezier advies over installaties of een eventuele samenwerking.

 2. AXRO BÜROKOMMUNIKATION DISTRIBUTION IMPORT EXPORT GMBH

  Duitsland

  AXRO -Uw specialist voor originele kantoorbenodigdheden en dit al meer dan 25 jaar. Wij zijn een betrouwbare en competente partner voor resellers van originele verbruiksartikelen . 80 medewerkers werken op ons hoofdkantoor in Hamburg. Wij kennen de behoeften van onze klanten en stellen onze acties altijd ter discussie.Wij leveren dealers over de hele wereld met originele verbruiksartikelen van alle bekende fabrikanten. Onze doeltreffende centrale magazijn heeft bijna 6.000 OEM onderdelen in voorraad zoals toner, inkt, drums, evenals onderdelen is zo georganiseerd dat de levering van klantspecifieke vereisten gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Klanttevredenheid is onze kernzorg: dat zij vakkundig worden bediend en 100% tevreden zijn. competente, personeel dat al jarenlang in dienst is, maakt hierbij het verschil. U bent de basis van ons succes.

  Alle producten voor "etiketteermachines"

 3. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  UNIFLEX is de systeemaanbieder voor de productie van slangen - van werkplaatsuitrusting tot productiesystemen

 4. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. REA ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  REA JET ontwikkelt en produceert hoogwaardige markerings- en coderingssystemen voor contactloze, industriële labeling. Het portfolio omvat inkjetprinters, laser- en markeersystemen, evenals inkten en verbruiksgoederen. De praktijkgerichte producten zijn geschikt voor alle industrieën en hebben zich wereldwijd bewezen in de meest uiteenlopende takken van de industrie. Meer op: www.rea-jet.com REA LABEL is een fabrikant van etiketteertechnische oplossingen. Het portfolio omvat etikettendispensers, printdispensers, palletetiketteerders en het gebied van de speciale machineconstructie, evenals thermotransferprinters en gerelateerde verbruiksartikelen zoals etiketten en linten. Meer op: www.rea-label.com REA VERIFIER is een fabrikant van codeverificatieapparatuur voor kwaliteitscontrole van 1D- en 2D-codes. Het doel is de procesoptimalisatie door hoge eerste-leestijden met automatische identificatie. Meer onder: www.rea-verifier.com REA JET, REA LABEL en REA VERIFIER zijn bedrijfsonderdelen van REA Elektronik GmbH, gevestigd in Mühltal bij Frankfurt am Main. REA Elektronik is opgericht in 1982, wordt door de eigenaar geleid en heeft meer dan 400 mensen in dienst (2020). Alle REA JET, REA LABEL en REA VERIFIER producten worden voor 100% in Duitsland gemaakt. Meer op www.rea.de

 1. HERMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteermachines, etiketteertechniek, Etiketteersysteem, Labeler, Zelfklevend materiaal, Labelmateriaal, zelfklevende etiketten, Zelfklevende etiketten, en Identificatoren. Het is gevestigd in Filderstadt, Duitsland.

 2. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOMINO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteermachines. Het is gevestigd in Mainz-Kastel, Duitsland.

 1. ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteermachines. Het is gevestigd in Werther, Duitsland.

 2. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MFG TECHNIK & SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteermachines. Het is gevestigd in Kranzberg, Duitsland.

 3. PROCME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROCME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Etiketteermachines. Het is gevestigd in Bad Kreuznach, Duitsland.

 4. LEBENSHILFE CELLE GGMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEBENSHILFE CELLE GGMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Etiketteermachines. Het is gevestigd in Celle, Duitsland.

 5. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf P.E. LABELLERS S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteren en markeren - machines, Etiketten en merketiketten - kleding, etikettermachines, handmatige inktrollen, Etiketteren en markeren - machines, Etiketten en merketiketten - kleding, etiketteersystemen, etiketbedrukkingssystemen, en zelfklevend etiket. Het is gevestigd in Porto Mantovano, Italië.

 6. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. STEHLE & CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteermachines. Het is gevestigd in Ravensburg, Duitsland.

 7. TASK ITALY SRL

  Italië

  Het bedrijf TASK ITALY SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, Verpakkingen, Conceptie van packaging, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteermachines, Etiketteermachines - kantoor, Flessen - kunststof, en vulmachines. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 8. REFACOM

  België

 1. PRESA

  België

  PRESA is een onderneming die trots is op meer dan 35 jaar ervaring in industriële verpakking, codering, etikettering en identificatie van producten. Ons PresaPack assortiment bestaat onder meer uit verticale en horizontale flowpack verpakkingsmachines, sealmachines, bundelverpakkers, krimpfolieverpakkingsmachines en palletwikkelaars. Ons PresaCode assortiment bestaat uit klein- en grootkarakter inkjetprinters, hoge resolutie inkjetprinters, laser markeersystemen en folieprinters. Ons PresaLabel assortiment omvat print & apply etiketteeroplossingen, weeg-prijs-etiketteersystemen, label applicators, desktop labelprinters, kleuren labelprinters enzovoorts. Ons PresaControl assortiment bevat weeg- en inspectiesysteme zoals controlewegers, metaaldetectoren en X-Ray inspectiesystemen. De missie van PRESA is het aanbieden van oplossingen die de productiviteit, het rendement en de betrouwbaarheid van de processen van de klanten te verbeteren. Wij zijn een ISO 9001: 2015 en VCA*-gecertificeerde onderneming.

 2. DE KONINGH CODING & LABELING

  Nederland

  Bent u op zoek naar industriële codeer- en etiketteersystemen? Dan kiest u natuurlijk voor De Koningh Coding & Labeling! Wij zijn niet gebonden aan één merk of leverancier en daardoor zijn onze adviezen volledig afgestemd op uw situatie. Welke producten of verpakkingen u ook moet coderen of etiketteren, wij vinden altijd de beste oplossing! Welke technologie is waarvoor geschikt? In veel gevallen is de gewenste toepassing snel gekoppeld aan de juiste technologie. Maar eigenlijk begint het dan pas, want ieder product of verpakking is anders. Dat is waar De Koningh Coding & Labeling zich in onderscheidt. Met onze jarenlange ervaring in alle branches weten wij inmiddels exact welk oplossing optimaal aansluit bij ieder product of verpakking. Leg uw vraag maar eens voor aan onze specialisten en ervaar het zelf!

 3. WPL-INDUSTRIES

  Nederland

  Wpl-industries BV heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in software, weegapparatuur en etiketteren. Wij zijn ook trots op het feit dat wij niet alleen in Nederland maar ook buiten Europa bekend zijn en daar onze producten leveren. Kwaliteit en degelijkheid staan hoog in het vaandel. •Klantspecifieke oplossingen in machinebouw •Weeg-, prijs- en etiketteersystemen Metaaldetectoren •Specialistische toepassingen met bijzondere specialisatie in de vlees-, vis, agf, brood en zuivelbranche •E-merk registratie, traceability gegevens, handterminal applicaties voor logistieke processen •Revolutionair LCU (Line Control Unit) systeem voor optimale lijnaansturing •Vloerschalen, palletweegschalen, bankplateaus, railwegers en doseersystemen in zwaar uitgevoerd RVS •Voor extreme omstandigheden IP67 weegschalen en indicatoren (deze zijn waterdicht) •Checkwegers •Labelprinters automatisch / handmatig •Inline Units •Transport systemen •Metrologische keuringen

 4. SCHUILENBURG

  België

  SCHUILENBURG N.V. is in de Benelux exclusief vertegenwoordiger voor toonaangevende constructeurs van etiketteermachines, palletiseermachines, inkistmachines, en verticale en horizontale verpakkingsmachines. Voor alle aspecten van het verpakkinsproces (doseren, afvullen, sealen, sluiten, etiketteren, inkisten, palletiseren, ...) kunnen wij u een perfect afgestemd geheel voorstellen. Daarbij streven wij op de eerste plaats kwaliteit en dienstverlening na. De ervaring die wij gedurende meer dan 50 jaar hebben opgedaan, stellen wij tot uw dienst om u de meest optimale machine aan te bieden voor uw toepassing. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in de voedings- en chemische sector. Maak kennis met de machines van Langguth, Atecmi, MOM en ICA.

 5. ESPERA BELGIUM

  België

  ESPERA staat voor innovatief uitprijzen en etiketteren! Of het nu gaat om wegen, etiketteren, sorteren, checkweighing, print & apply oplossingen of besturingssoftware. Steeds wanneer het erom gaat uw producten voor de consument nuttig en/of aantrekkelijk te maken, vindt u een passende oplossing die is aangepast aan uw workflow én die uw dagelijkse werk vereenvoudigt. ESPERA levert een voor uw bedrijf op maat gemaakte machine: van eenvoudige handmatig bediende etiketteermachines, via geheel volautomatische weeg-/uitprijsmachines tot complexe productie oplossingen. Als specialist voor bijzondere toepassingen zijn ook 'ongewone' wensen voor ons geen grote uitdaging. Het uitgebreide servicenetwerk staat daarnaast garant voor een snelle reactietijd en samen met een uitstekende onderdelenlevering, waarborgt dat een zo hoog mogelijke 'up-time' van de machines.

 6. DE GROOT CODING & LABELLING

  Nederland

  In midden Nederland is ons dynamisch bedrijf, de Groot b.v., met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van etiketteermachines gevestigd. Of u nu een machine zoekt voor het etiketteren van blikken, glazen flessen of kunststof verpakkingen, bij de Groot BV bent u op het juiste adres. In onze ruime, moderne werkplaats zijn wij in staat zijn om iedere technische uitdaging aan te gaan. Onder "machines" vindt u een uitgebreide collectie van etiketteermachines. Wij leveren gegarandeerd kwaliteitsmachines met een 100% garantie. Het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten staat bij ons voorop. We ontwerpen en produceren zelf machines en daarnaast voeren we de agentschappen van LANGGUTH, SES, SUMBEL, SAUVEN, EBS en HENKEL. Wij nodigen u van harte uit om dit met eigen ogen te komen zien.

 7. CODIPACK

  België

  De Codipack-Group,  opgericht in 1990,  specialiseert zich in het aanbieden van totaaloplossingen in de wereld van de Auto ID en Data-Handling. Codipack:  LABELING & CODING SOLUTIONS : Eigen productielijnen voor identificatie-etiketten (Ruim aanbod van materialen en afmetingen.  Alsook thermotransfer folie voor het bedrukken van uw etiketten). Distributeur van volgende merken labelprinters: Sato, Zebra, Intermec, Toshiba. Alsook de nodige technische know-how en eigen interne en externe service dienst. Specialist in etiketteersystemen:  automatische aanbrengsystemen,  volautomatische print&apply machines, pallet etiketteermachines, lijnsystemen of pharma-oplossingen… Codisys:  IT & MOBILITY SOLUTIONS: Package Coding Management. Mobile infrastructure: volledige implementatie van de juiste hardware (barcodescanners, barcodeterminals, mobiele printers, ...) voor elk systeem. RFID oplossingen.

 8. MEBES

  België

  Etiketteermachines en Industriële Etiketprinters Mebes uw partner voor etiketteermachines voor de meest diverse toepassingen. Geen product is ons te moeilijk: flesjes, doosjes, pakjes, tubes, glas, PET, etc. Eénzijdig, tweezijdig of rondom etiketteren? Manueel of automatisch? In ons uitgebreid gamma vindt u ongetwijfeld de machine die u zoekt. Naast de verkoop en de installatie van de machines staan wij ook garant voor de service.

 9. LOGI LABEL

  Nederland

  Logi Label is uw totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren. Sinds de oprichting ligt onze kracht in kwaliteit, levertijden en prijzen. Een sterke combinatie, waardoor onze klantenkring constant groeit. Stuk voor stuk hechten onze klanten aan ons onafhankelijke advies voor specifieke bedrijfstoepassingen.

 10. B.A.T. MACHINEBOUW

  Nederland

  Als innovatieve onderneming hebben wij ons toegelegd op het ontwikkelen, produceren en aanpassen van productiemachines. Hierbij maken we mede gebruik van door onszelf ontwikkelde standaardconcepten die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Machines: besturingskasten, bloemenautomaten, dozenopzetters, etiketteermachines, ontnesters, transportsystemen, weg en doseer systemen...

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis