• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • natuurlijke cosmetica

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Natuurlijke cosmetica

Fabrikant/producent
 1. FOURMAG

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOURMAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische cosmetica, Lichaamsverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Baby's - lichaamsverzorgingsproducten, Fabrikant van cosmeticaproducten, schoonheidsproducten voor het lichaam, Biologisch cosmetisch product voor de lichaamsverzorging, Biologische cosmetica, en natuurlijke cosmetica. Het is gevestigd in Moreira De Cónegos, Portugal.

 2. LABORATOIRE COSMÉTIQUE DÔM LABS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als laboratorium en cosmeticafabrikant biedt DÔM LABS volledige diensten en deskundig advies vanaf de formulering tot de productie van uw cosmetische producten. Wij begeleiden u stap voor stap, van het ontwerp tot de vormgeving van uw cosmetische producten, gevolgd door de verpakking ervan voor de marketing. Onze experts in cosmetologie luisteren naar uw specifieke behoeften en helpen u om uw project te verwezenlijken. .\n\Ons dienstenaanbod is gestructureerd volgens de volgende 3 benaderingen: ¦ - Volledige service is de meest complete benadering, waarmee uw idee kan worden omgezet in een cosmetisch product dat klaar is om op de markt te worden gebracht. Uw project wordt technisch, wetenschappelijk, economisch en commercieel (marketing) gedefinieerd.\n Met het private label kunt u cosmetische productformules kiezen (make-up, welzijn, verzorging, spa). U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U verkrijgt afgewerkte producten of cosmetica in bulk naar keuze.- De vormgeving of het maatwerk komt overeen met de vervaardiging van cosmetische producten volgens uw eigen formules. Wij starten de productie en verpakken uw cosmetica in onze productiefaciliteit.\nWij bieden onze klanten ook aantrekkelijke pakketten voor minimale afname. \nWij zijn aanwezig in meer dan 25 landen.

 3. COSMATE - OSEN IC VE DIS TIC. SAN. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf OSEN İÇ VE DIŞ TİC. SAN LTD. ŞTİ werd opgericht in 2021 en is ontstaan uit onze dromen. Onze grondstoffen zijn biologische en natuurlijke cosmetica voor halffabricaten en eindproducten, porseleinene keramische tegels, plastic en aluminium materialen geschikt gebruik met voor bouwmaterialen. Cosmate is ons nieuwe merk dat we gebruiken voor al onze biologische cosmetica producten. Wij maken zowel private label producten als producten met ons eigen merk. Ons motto is "samen beter leven." Ons lichaam veroudert door zon, wind en ons dagelijkse leven. Bij Cosmate willen wij dit voorkomen en doen we ons best u een beter leven te bieden. Het verdelen van natuurlijke en authentieke biologische producten vormt de spil van onze onderneming. Wij streven naar optimaal weldadige producten door chemische stoffen te vermijden bij de productie daar deze de huid aan kunnen tasten. Wij bieden u zo meerwaarde voor uw leven om u zich goed te laten voelen! Wij beantwoorden aan uw behoeften en zetten ons volledig in om u zich beter te laten voelen. Omdat samen alles anders is. Dit was dan ook de reden om Cosmate op te richten! Om zich samen beter te voelen! Wij dragen zorg voor de natuur en bieden producten die niet op dieren getest worden, in de meest natuurlijke en hoogwaardige vorm. Wij hopen zo onze droom waar te maken om deel te nemen aan de 'terugkeer naar de essentie en de natuur'. Neem gerust contact met ons op!

 4. C'EST MOI QUI L'AI FAIT POUR VOUS / DIETWORLD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het merk C’est Moi Qui l’Ai Fait van de laboratoria DIETWORLD biedt ambachtelijke, natuurlijke en biologische, zero waste cosmetica producten voor optimale lichaamsverzorging. Het in 2018 gecreëerde merk C’est Moi Qui l’Ai Fait biedt gezondere, milieuvriendelijkere, bewustere en meer natuurlijke cosmetica. Al onze cosmetica producten worden in Frankrijk vervaardigd. Wij houden niet van kunststof en hebben dit uit al onze projecten en producten verbannen. Wij gebruiken karton, bamboe, papier … maar geen gerecycled of recycleerbaar plastic. Onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en wij gebruiken kringloopkarton, ecologisch verantwoordelijke inkt en zelfs ons plakband voor de verpakkingen is van papier. Onze cosmetica bars zijn volledig op ambachtelijke wijze vervaardigd, van de samenstelling, tot de bereiding in au bain-marie, tot het gieten en het handmatig snijden van het product. De door ons gebruikte grondstoffen zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Wij bieden tevens de mogelijkheid op maat te produceren in redelijke aantallen.

 5. DR LABEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Dr. LABEL is een laboratorium gespecialiseerd in de productie van precisiecosmetica, gevestigd in Parijs (Frankrijk). Wij selecteren de meest edele grondstoffen en garanderen een perfecte traceerbaarheid. Tijdens het hele productieproces leven wij de goede praktijken op het gebied van de fabricage van cosmetica perfect na. Wenst u een nichemerk, een biologisch merk of een gespecialiseerd luxemerk voor cosmetica te creëren? Ons deskundig team onderzoekt uw project en de specifieke kenmerken van uw markt. Hand in hand samenwerken met Dr. Label maakt uw werk gemakkelijker! Wij verzorgen alles wat de productie betreft en u hoeft alleen maar te verkopen! Een eigen merk creëren is voor velen een oude droom… Ons concept? U een assortiment innovatieve witte producten bieden waarvoor u alleen nog de marketing-elementen hoeft te kiezen om in geen tijd uw eigen merk te creëren. Om unieke producten te creëren biedt Dr. Label service op maat voor de formulering van producten: we werken inderdaad samen uitgaande van uw wensen wat betreft de actieve bestanddelen, textuur en visuele aspecten. Het is een goed middel om u van de concurrenten te onderscheiden met een uniek assortiment voor uw klanten. Wij bieden een compromis rond de kwaliteit van onze producten aan de hand van tests en evaluaties, het concept en de reglementering, design en packaging, en fabricage en verpakking.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LABORATOIRE LABORGANIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hoogwaardige verkoopklare cosmetica: Het Laboratorium LabOrganic stelt u een brede reeks standaard white label cosmeticaformules ter beschikking. Deze erkende, biologische of niet-biologische referenties, helpen u snel nieuwe producten met een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding op de markt te brengen. Blaas uw project leven in! Het laboratorium LabOrganic, verwerker van door BIO COSMOS gecertificeerde cosmeticaproducten, begeleidt de ontwikkeling van uw merk (marketing, formulering, wetgeving, industrialisatie, vervaardiging, verpakking).

 2. HOLLYWELL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2021 is HOLLYWELL gespecialiseerd in cosmetica en met name in fruitige cosmetica. Ons bedrijf heeft tot doel een assortiment verzorgingsproducten te creëren die de rijkdommen bevat die de natuur ons biedt. Daarom zijn al onze producten vervaardigd op basis van vruchten. Wij selecteren de vruchten zorgvuldig om een perfecte en onberispelijke kwaliteit te bieden voor uw huid. Onze producten zijn natuurlijk, vegaan, glowy en milieuvriendelijk maar dragen vooral zorg voor uw gezondheid! Dag na dag verbindt ons laboratorium zich ertoe om de beste formule op te sporen om de beste oplossing te vinden voor uw huid. Daarom werken wij hoofdzakelijk met uitzonderlijke bestanddelen zoals: - Hyaluronisch zuur met hydraterende en herstellende eigenschappen. - AHA's: Alfa Hydroxyzuren zijn wateroplosbare fruitzuren die onmisbaar zijn om rimpels weg te werken, om de teint egaler en helderder te maken, om pigmentvlekken en onregelmatigheden in de huid uit te vlakken. - Niacinamide: met zijn onbetwistbare kwaliteiten om rimpels, acne of vlekken tegen te gaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. NEL PRODUCT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEL PRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Schoonheidsproducten, Zeepproductie, Cosmetica, natuurlijke cosmetica, cosmetische producten, natuurlijke cosmetische middelen, Lichaamsverzorging - producten, en Hygiëne en toilet - producten. Het is gevestigd in Colomiers, Frankrijk.

 4. LABORATOIRE EUROTEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 25 jaar lang fabriceren wij schoonheidsproducten en parfums, alsook producten voor de hygiëne en verzorging waarvan de ingrediënten natuurlijke activa zijn. Wij zijn trots op onze 100% plantaardige DNA. Cosmetica zijn nauw verbonden met onze lichaamshygiëne en daarom selecteren wij onze leveranciers en medewerkers uiterst zorgvuldig. Onze teams zijn solide en zetten zich in om kwaliteitsproducten te produceren en om de consument 100% tevreden te stellen. Bij de Groep Eurotel staat de mens centraal: zijn bijdrage tot het succes van het laboratorium is een prioriteit. Onze structuur, gespecialiseerd in de creatie en productie van cosmetica in kleine en middelgrote oplagen, heeft een breed netwerk van professionals bijeengebracht die onderworpen worden aan een strenge controle en selectie gebaseerd op hun betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun vakkennis.

 5. LABORATOIRE LES ESSENTIELS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LES ESSENTIELS, een Frans laboratorium gevestigd in de buurt van Aix-en-Provence, is gespecialiseerd in de fabricage van biologisch gecertificeerde cosmetica en zepen volgens de koude methode. Wij zijn sinds 2003 gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van watervrije cosmetica samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Ons laboratorium van 300 m2 omvat 2 werkplaatsen met apparatuur voor de samenstelling, het vervaardigen en het verpakken van watervrije cosmetica en zepen volgens de koude methode. Ons assortiment watervrije producten is ontworpen om onze klanten een sensoriële ervaring te bezorgen die plezier met efficiëntie combineert. Onze natuurlijke schoonheidsproducten zijn ambachtelijk en authentiek. Onze zepen en cosmetica leven de principes na voor redelijke en ecologisch verantwoorde cosmetica. Ons aanbod omvat een assortiment schoonheidsproducten en producten voor de hygiëne : vaste zepen en shampoos, scheerzepen, vaste deodorants, vaste tandpasta, peelingproducten voor lichaam en gezicht, serums, karitéchantilly voor het lichaam en het haar, balsems voor het lichaam, hydraterende oliën, reinigingsmelk, parfums. Wij begeleiden onze klanten in het kader van hun project voor de ontwikkeling van eigen assortimenten natuurlijke cosmetica. Onze cosmetica en zepen zijn te verkrijgen onder ons eigen merk maar ook als white label producten. Wij verzorgen specifieke ontwikkeling en vervaardiging tegen maakloon. Ons team geeft u advies en begeleidt u in het kader van uw project: ontwerp, samenstelling, regelgeving, fabricage.

 1. ATELIERS LA BRIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ateliers la Brique is gespecialiseerd in handgemaakte koud verwerkte zepen en vaste cosmetica, allemaal gecertificeerd biologisch. We zijn gevestigd in Nîmes, in het zuiden van Frankrijk, en we maken al onze producten met de hand. We gebruiken alleen biologische grondstoffen, zonder chemische toevoegingen of synthetische geuren. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om optimaal te profiteren van de voordelen van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten om huidverzorgingsproducten te formuleren die zijn afgestemd op de behoeften van elk individu.

 2. GOLD COSMETIC

  Marokko

  Verified by europages badge

  GOLD COSMETIC is een toonaangevende fabrikant van natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten, met een sterke internationale expansie, een groeiende verkoop en een toenemend aantal klantenreferenties. Dankzij onze solide ervaring op de markt en de vindingrijkheid van ons team van onderzoekers en ontwikkelaars kan GOLD COSMETIC u exclusieve en originele producten aanbieden. We beschikken over verschillende certificeringen: - BPF ISO 22716, - HALAL COSMETIQUE, - NATRUE (MOROCCAN SPA) CCPB, - ECOCERT, - USDA, We hebben 5 cosmeticamerken en een breed assortiment producten van ongeëvenaarde kwaliteit voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging. - Jardin d’Oléane, - Moroccan Spa (NATRUE-gecertificeerd), - Oleotherapy, - L’Or d’Oléane, - Terre d’Oléane (CPNP). Als white label bieden we u een kant-en-klare samenwerking, van het ontwerp van uw cosmeticaproducten tot de lancering ervan op de markt. U kunt kiezen uit een groot aantal formules om unieke producten onder uw eigen merk te creëren. Onze expertise omspant een breed spectrum en omvat haar-, gezichts- en lichaamsverzorging om te voldoen aan uiteenlopende behoeften, zoals whitening, afslanken, anti-aging, anti-acne en nog veel meer. Neem vandaag nog contact met ons op om uw cosmeticaprojecten te realiseren of om distributeur te worden van onze merken! Gold Cosmetic, uw vertrouwde cosmeticapartner!

 1. SAPON COSMETICS OE

  Griekenland

  Verified by europages badge

  SAPON COSMETICS verweeft traditie en innovatie voor baanbrekende huidverzorgingsroutines. Onze onderneming is gevestigd in het schilderachtige landschap van Griekenland en wijdt zich aan het vervaardigen van premium lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten die luxe en efficiëntie weerspiegelen. Gedreven door een diepgewortelde passie voor cosmetica, beheren we op zorgvuldige wijze de productie van elk product en verrijken het met de helende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten. Van hydraterende bodycrèmes tot verkwikkende handvervaardigde zepen, ons aanbod is vervaardigd om geschikt te zijn voor elk huidtype voor ongekende resultaten en een unieke huidverzorgingservaring. SAPON COSMETICS werkt samen met exclusieve winkels, biologische detailhandelaars en vermaarde luxe huizen zodat hun producten overal ter wereld verkrijgbaar zijn voor de klanten. Onze inzet voor uitmuntendheid gaat verder dan persoonlijke lichaamsverzorging, wij zijn tevens marktleider op het gebied van natuurlijke gastenproducten die zich dankzij weelde en elegantie onderscheiden van standaardproducten. Met een constante inzet voor authenciteit, duurzaamheid en welzijn voor de consument, nodigen wij u uit de veranderende kracht van SAPON COSMETICS te ervaren. Naast onze met zorg vervaardigde huidverzorgingslijn, zijn we tevens gespecialiseerd in private label cosmetica, waarvoor we samenwerken met klanten om hun unieke ideeën tot leven te brengen met formuleringen en verpakkingen op maat. Laat u meevoeren op een weldadige huidverzorgingsreis waar schoonheid en puurheid elkaar treffen en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor personen op zoek naar kwaliteit, efficiëntie en ethische sourcing.

 2. SOHFORYOU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SohForYou is een Frans cosmeticamerk opgericht door twee jonge ondernemers die de weldaden van CBD combineren met die van slakkenslijm. Deze gewaagde combinatie is volledig nieuw. De oprichters van dit kleinschalige merk, Mathilde en Corentin wilden het accent leggen op de weldaden van de natuur door deze elkaar aanvullende ingrediënten als basis voor hun assortiment te gebruiken. De 100% natuurlijke en Made in France producten van SohForYou zijn bestemd voor zowel de jeugdige als rijpe huid. CBD reguleert overtollige talg en helpt bij acne en het slakkenslijm, dat veel collageen bevat, helpt het volume van de huid te herstellen. Gezichtscrème, serum, bodymilk, bodybalsem en zeep voor kinderen, tatoeage balsem; een compleet assortiment voor uiteenlopende gebruikers, zelfs voor vrouwen die in verwachting zijn of borstvoeding geven. Het merk is maatschappelijk betrokken en stort 1 euro per product aan de stichting SohForKids, opgezet door de oprichters van het merk om een vleugje zon aan het dagelijkse leven van kinderen in ziekenhuizen te bieden. Wij blijven tot uw beschikking voor meer informatie.

 3. MALY ZOFE COSMETIQUES AU LAIT DE JUMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MALY ZOFE, gevestigd in de MAINE-ET-LOIRE, is een laboratorium gespecialiseerd in de ambachtelijke fabricage van natuurlijke cosmeticaproducten op basis van paardenmelk. Onze producten zijn milieu- en natuurvriendelijk en hebben de Slow Cosmetica certificering. Wij bieden u een breed assortiment natuurlijke producten op basis van paardenmelk zoals: - zepen, - crèmes, - cosmetica, - balsems, - shampoo bars, - natuurlijke deodorants. Onze producten zijn efficiënt voor talloze huidproblemen: jeuk, acne, eczeem, vette huid, droge huid, babyhuid… Onze natuurlijke cosmetica is van topkwaliteit en bevat een hoog gehalte paardenmelk. Het wordt onafhankelijk vervaardigd zonder hulp van externe laboratoria. De fabricage van onze producten wordt ambachtelijk en in kleine series uitgevoerd. Onze cosmetica heeft een bar vorm om afval en chemische conserveermiddelen te beperken. Al onze zepen worden koud verzeept. De paardenmelk die wij gebruiken is afkomstig uit onze eigen fokkerij van Irish Cob en Gipsy Cob. De merries leven in groepen en zijn zoveel mogelijk buiten in onze weilanden. Het welzijn van onze paarden staat bij ons voorop. Neem, voor meer informatie over onze beautyproducten op basis van paardenmelk, gerust contact met ons op.

 4. LOREN KADI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom op de officiële website van Loren Kadi, uw bestemming voor natuurlijke Ayurvedische cosmetica en natuurlijke schoonheid volgens Ayurveda. Ontdek een exclusief assortiment producten gemaakt in India, in een gespecialiseerd laboratorium gecertificeerd door de Indiase overheid, volledig gewijd aan Ayurveda. Onze collectie bestaat uit meer dan 50 natuurlijke Ayurvedische producten en biedt een complete reeks behandelingen voor gezicht en lichaam. Elk product is zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke kwaliteit te garanderen en voldoet aan de hoogste normen voor Ayurvedische producten. We streven ernaar om u kwaliteitsproducten aan te bieden, samengesteld om effectief te werken op alle huid- en haartypes. Bij Loren Kadi hechten we veel belang aan klanttevredenheid. Onze klantendienst staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u de beste winkelervaring te geven. Tot slot garandeert ons retourbeleid dat u tevreden bent, omdat we geloven in de effectiviteit van onze producten om aan uw huid- en haarverzorgingsbehoeften te voldoen. Ontdek de magie van Ayurveda met Loren Kadi, waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten.

 5. ALPHANOSOS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Alphanosos gebruikt zijn eigen algoritmen voor kunstmatige intelligentie om actieve ingrediënten en producten te ontdekken, te ontwikkelen en op de markt te brengen op basis van mengsels van extracten van niet-farmaceutische ingrediënten, met name botanische. Deze actieve mengsels, waarvan sommige al in 15 landen gepatenteerd zijn voor hun antimicrobiële activiteiten, zijn bedoeld voor de sectoren dierhygiëne, dermocosmetica, voedselconservering en cosmetica, en op de langere termijn voor functionele voedingsmiddelen en ziektebehandelingen. Het bedrijf startte in 2015 met O&O en is nu een commercieel bedrijf dat voornamelijk werkt via distributeurs voor zijn producten en via industriële en commerciële groepen voor licenties en nieuwe O&O-projecten. Alphanosos gebruikt zijn gepatenteerde actieve ingrediënten momenteel in verzorgingsproducten voor dieren en mensen, gericht op specifieke behoeften zoals eczeem en pyodermie. Het AI-platform wordt gebruikt in samenwerkingsverbanden om nieuwe actieve ingrediënten te ontdekken en formules te optimaliseren om intellectueel eigendom te genereren over sterke biologische activiteiten, met name antibacteriële en schimmelwerende activiteiten, maar ook antivirale en diverse cellulaire activiteiten die van belang zijn voor cosmetisch en medisch gebruik of van industrieel belang zijn, zoals de optimalisatie van biologische producties.

 6. EVTERPA COSMETIC & CO LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Bij EVTERPA COSMETIC & CO LTD, zijn we gespecialiseerd in het leveren van een breed dienstaanbod toegesneden op uw behoeften, tegen aantrekkelijke prijzen en een snelle reactietijd. Met onze constante inzet voor klanttevredenheid, kunnen wij bogen op flexibiliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Ons team bestaat uit experts die de strengste normen voor laboratoriumonderzoek, kwaliteitscontrole en productontwikkeling naleven. Onder leiding van Dr. Chernev, afgestudeerd in 1995 aan de Universiteit Geneeskunde van Plovdiv, zet ons teams van specialisten zich in om uw ideeën waar te maken. Wij kunnen bogen op onze medische expertise en onze apotheker, die in 2019 afgestudeerd is aan de Universiteit Geneeskunde van Plovdiv, brengt twee jaar waardevolle ervaring binnen de farmaceutische industrie met zich mee. Ze ziet toe op de technologische en analystische methodes in ons bedrijf en garandeert nauwkeurigheid en uitmuntendheid bij elke stap van de processen. Onze medische en farmaceutische expertise wordt aangevuld door de kennis van onze hoofd-technoloog, die afgestudeerd is in 2015 en haar kennis en vaardigheden heeft uitgebreid met een intense cursus parfumerie en cosmetica in Grasse, Frankrijk, om een vleugje elegantie van de bakermat van de parfumwereld aan onze productie toe te voegen. Bij Evterpa, bieden we meer dan alleen diensten; wij bieden oplossingen. Of het nu de ontwikkeling van uw eigen product betreft vanaf de schets of het verbeteren van een bestaand idee, ons team staat er klaar voor om u bij elk stap te begeleiden. Vertrouw op Evterpa om uw dromen waar te maken.

 7. SAVONNERIE CLEAU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SAVONNERIE CLEAU is een traditionele Franse zeepfabriek waar natuurlijke zepen worden gemaakt van grondstoffen die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun kwaliteiten en voordelen. Al onze zepen zijn uniek en gegoten. Wij gebruiken paardenmelk, bekend om zijn kwaliteiten voor de gevoelige en uitgedroogde huid, bron van voeding en zachtheid voor de huid. Onze zepen zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, chemicaliën en kleurstoffen en zijn koud verzeept. Door koude verzeping behouden de ingrediënten al hun eigenschappen. Wij bieden een assortiment natuurlijke zepen, gemaakt met 25%* biologische en Franse paardenmelk, goed voor de huid van het hele gezin: - zepen voor de gevoelige huid, voor de kwetsbare huid, voor de vochtarme huid, voor de rijpere huid, voor de intolerante huid of zepen voor de probleemhuid. U kunt onze zepen nu kopen in onze online winkel. (*van het gewicht van de oliën)

 8. NATURE ET SENS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Nature et Sens: uw B2B-partner in Franse natuurlijke schoonheidsproducten Bij Nature et Sens bieden we u veel meer dan schoonheidsproducten - we bieden u een authentieke, natuurlijke en vooral boeiende ervaring voor uw klantenOnze producten, gemaakt met zorg en passie, weerspiegelen de zuivere schoonheid van de Franse natuur en traditioneel vakmanschap. Ons streven naar kwaliteit betekent dat elk product wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd voor zichtbare resultaten en een uitzonderlijke zintuiglijke ervaring. Als u op zoek bent naar exclusieve schoonheidsproducten om uw assortiment uit te breiden, bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn niet alleen op zoek naar klanten, maar ook naar gepassioneerde mensen die onze visie delen. Als u onze producten in Europa wilt verdelen, kijken wij ernaar uit om samen te werken en zo de betoverende kracht en pracht van natuurlijke schoonheid te verspreiden.

 1. BLEU VERT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ons klein familiebedrijf is gevestigd in het departement Vaucluse en speelt een belangrijke rol in de biologische cosmetica-industrie in Frankrijk. We zijn nummer twee op de markt van biologische speciaalzaken. Meer dan 2 000 winkels gespecialiseerd in biologische producten, inclusief de belangrijkste distributiebedrijven stellen hun vertrouwen in ons. We beginnen ons ook te vestigen in apotheken. Na de succesvolle introductie van de niet te omzeilen merken zoals LOGONA op de Franse markt hebben we beslist om onze expertise te optimaliseren door in 2018 een R&D laboratorium op te richten. Zo zijn we er in geslaagd onze eigen merken te ontwikkelen: JE SUIS BIO in 2020, gevolgd door BÔ, en vervolgens EMBLICA in 2021. Op deze manier dragen we actief bij aan de uitbreiding van biologische cosmetica in Frankrijk door ons aan te passen aan een voortdurend veranderende markt en 100% gecertificeerde innovaties aan te bieden.

 2. ARBAUREA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ARBAUREA is een ambachtelijke zeepfabriek, gevestigd in het departement van de Vogezen, die een breed assortiment 100% natuurlijke hoogwaardige zepen, shampoos en wellness producten aanbiedt die voldoen aan de hygiënische normen en goedgekeurd zijn door een expert in toxologie. De grondstoffen die wij gebruiken zijn plantaardig en mineraal, met zorg geselecteerd en voornamelijk biologisch en/of lokaal geproduceerd om uitsluitend producten van topkwaliteit te bieden. Onze natuurlijke zepen zijn vervaardigd door koude verzeping om een authentieke zeep, rijk aan beschermende glycerine en mild voor de huid te verkrijgen. Uit ethische overwegingen gebruiken wij geen palmolie. Onze shampoo bar zijn sulfaatvrij, ultra mild, schuimend en volledig natuurlijk voor een aangenaam, ecologische en zuinig gebruik. Producent of winkeliers, wij kunnen unieke en specifiek op uw wensen afgestemde white label formules ontwerpen. Wij kunnen tevens uw eigen formules op maat produceren.

 3. RADISH GANG

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RADISH GANG, het leuke, trendy Franse cosmeticamerk! Een merk met een sterke visuele identiteit dat de trend van natuurlijke cosmetica doorbreekt.Een merk dat met zijn kleurrijke verpakking in één oogopslag de aandacht van uw klanten trekt. Wij bieden eenvoudige, effectieve en betaalbare alledaagse producten. Ons assortiment bestaat uit natuurlijke maskers, reinigers en scrubs, gemaakt in Frankrijk en gecertificeerd Veganistisch. Onze waarden: • Producten gecertificeerd Veganistisch door de Franse organisatie EveVegan.Meer specifiek, formules en verpakkingen zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. • 95% tot 100% natuurlijke ingrediënten in onze formules. Hoogwaardige ingrediënten, goed voor de huid en de planeet. • Frans fabricaat: Franse knowhow wordt wereldwijd erkend als een garantie voor kwaliteit en veiligheid. Ethische, verantwoorde productie volgens Europese normen. Duik in onze wereld www.radishgang.com

 4. LA SAVONNERIE DE LA CHAPELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Savonnerie de la Chapelle, een ambachtelijk familiebedrijf, is gespecialiseerd in de fabricage van natuurlijke cosmetica en is expert geworden in de fabricage van zepen volgens de koude methode. Ze zet deze aloude vakkennis in om ambachtelijke producten te creëren van onberispelijke kwaliteit. Het brede aanbod omvat producten zoals zepen volgens de koude methode, fijne oliën voor het lichaam of het gezicht, balsem voor het lichaam of de lippen, shampoos en nog veel meer. Ieder product is het resultaat van een nauwkeurige en coherente werkwijze. Het creatieproces voor ieder product berust op dezelfde methodologische aanpak die nauwkeurig wordt toegepast. Ieder element wordt nauwgezet onderzocht en zorgvuldig geselecteerd om een perfect evenwicht te garanderen tussen de natuurlijke helende eigenschappen van de gekozen ingrediënten en hun delicate parfums.

 5. LES FÉES MÈRES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Les Fées Mères is een bedrijf dat handgemaakte gastronomische kaarsen maakt! We zijn er trots op u kwaliteitskaarsen aan te bieden, handgemaakt in Frankrijk met lokale plantaardige was. Ons bedrijf is gespecialiseerd in gastronomische kaarsen, met unieke geuren en designs die uw zintuigen prikkelen en een warme sfeer creëren in elke kamer.

 6. CBR RESEARCH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CBR RESEARCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Huisdieren - artikelen, kroketten voor dieren, gezelschapsdieren, honden, producten voor de gezondheid en de schoonheid van het dier, natuurlijk product, hennep, en hondebrokjes. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. EXODE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXODE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren toiletverfrissers, deodorant, haarverzoringsproducten, en natuurlijke cosmetica. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 8. VERACIT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VERACIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke cosmetische middelen, natuurlijke cosmetica, en schooneheidsproducten. Het is gevestigd in Frasne, Frankrijk.

 9. CRISTAIS DO MAR®

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRISTAIS DO MAR®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lichaamsverzorgingsproducten, Biologische cosmetica, natuurlijke cosmetica, cosmetica voor spa's, Schoonheid - producten, Fabrikant van huidverzorgingsproducten, Lichaamsverzorgingsproducten, gezichtscremes, en schoonheidsproducten voor het gezicht. Het is gevestigd in Figueira Da Foz, Portugal.

 10. LA FABRIK' À BULLES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA FABRIK' À BULLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeep, natuurlijke cosmetica, Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten, en Fabrikant van huidverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Saint Aubin Du Cormier, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis