• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • natuurlijke cosmetica

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Natuurlijke cosmetica

Fabrikant/producent
 1. BIOSYYD

  Litouwen

  Verified by europages badge

  BIOSYYD is een in Litouwen gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van industriële hennep afgeleide producten en ingrediënten. Ons bedrijf voert onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten uit, maar biedt ook adviesdiensten op het gespecialiseerde gebied van extractie, verwerking en formulering van bioactieve stoffen. Ons productassortiment omvat CBD-, CBG- en CBN-oliën, CBD-, CBG- en CBN-isolaten, CBD-cosmetica zoals lichaamsoliën, lippenbalsems en gezichtsserums, hennepzaden, hennepzaadolie of CBD-eetwaren. We produceren ook CBD-olie voor huisdieren. Ons team is toegewijd aan het onderzoek naar en de toepasbaarheid van natuurlijke kruidenremedies in de productcategorieën zoals cosmetica, supplementen en functionele voeding. Bovendien is Litouwen een ideale geografische locatie voor landbouw en de teelt van industriële hennep, waarbij het profiteert van schone lucht, bodem en grondwater om onze klanten hoogwaardige producten te kunnen bieden. Als een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf garanderen we de hoogste kwaliteit van industriële hennep afgeleide producten en ingrediënten aan onze klanten. Het begint allemaal met een selectie van EU-gecertificeerde genetica, gekweekt bij GLOBAL G.A.P. gecertificeerde normen en implementatie van Food Safety Management System volgens de eisen van ISO 22000: 2018. Bovendien voldoen en produceren we onder een traceerbare en transparante set van EU GMP en in volledige overeenstemming met Kosher-waarden.

  Website Open In New icon
 2. LABORATOIRE COSMÉTIQUE DÔM LABS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als laboratorium en cosmeticafabrikant biedt DÔM LABS volledige diensten en deskundig advies vanaf de formulering tot de productie van uw cosmetische producten. Wij begeleiden u stap voor stap, van het ontwerp tot de vormgeving van uw cosmetische producten, gevolgd door de verpakking ervan voor de marketing. Onze experts in cosmetologie luisteren naar uw specifieke behoeften en helpen u om uw project te verwezenlijken. .\n\Ons dienstenaanbod is gestructureerd volgens de volgende 3 benaderingen: ¦ - Volledige service is de meest complete benadering, waarmee uw idee kan worden omgezet in een cosmetisch product dat klaar is om op de markt te worden gebracht. Uw project wordt technisch, wetenschappelijk, economisch en commercieel (marketing) gedefinieerd.\n Met het private label kunt u cosmetische productformules kiezen (make-up, welzijn, verzorging, spa). U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U verkrijgt afgewerkte producten of cosmetica in bulk naar keuze.- De vormgeving of het maatwerk komt overeen met de vervaardiging van cosmetische producten volgens uw eigen formules. Wij starten de productie en verpakken uw cosmetica in onze productiefaciliteit.\nWij bieden onze klanten ook aantrekkelijke pakketten voor minimale afname. \nWij zijn aanwezig in meer dan 25 landen.

  Website Open In New icon
 3. LABORATOIRE LABORGANIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hoogwaardige verkoopklare cosmetica: Het Laboratorium LabOrganic stelt u een brede reeks standaard white label cosmeticaformules ter beschikking. Deze erkende, biologische of niet-biologische referenties, helpen u snel nieuwe producten met een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding op de markt te brengen. Blaas uw project leven in! Het laboratorium LabOrganic, verwerker van door BIO COSMOS gecertificeerde cosmeticaproducten, begeleidt de ontwikkeling van uw merk (marketing, formulering, wetgeving, industrialisatie, vervaardiging, verpakking).

  Website Open In New icon
 4. PARFUMS PAR NATURE LA PRODUCTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Parfums en cosmetica produceren is ons vak, uitmuntendheid onze ambitie, de natuur onze verbintenis. PARFUMS PAR NATURE – De productie (PPN-LP) produceert voor rekening van derden en biedt een complete service, vanaf het ontwerp tot het eindproduct. Het is onze ambitie dagelijks de uitmuntendheid na te streven van producten "Made in France" in de "verantwoorde" parfum- en cosmeticasector. PARFUMS PAR NATURE verbindt zich ertoe conforme producten te leveren, efficiënt te zijn en de eisen in acht te nemen. PPN-LP stelt u een compleet team ter beschikking om u in uw project te begeleiden, zowel om kant-en-klare producten te leveren als producten op maat. Ons team begeleidt u bij de ontwikkeling van het concept tot aan de productie van het eindproduct, ook bij de redactie van het reglementair dossier. U kunt op ons team rekenen voor het ontwikkelen van uw assortiment parfums en cosmetica, met een bio-label, bestaande uit natuurlijke of klassieke producten. Fabricage van kleine, middelgrote en grote oplagen: ten minste 3.000 l of meer. Onze vakkennis is al meer dan 30 jaar erkend: onze onderneming ontwikkelt degelijke en duurzame samenwerkingsverbanden met plaatselijke leveranciers en geeft u dus toegang tot de beste verpakkingsartikelen.

  Website Open In New icon
 5. TADE PAYS DU LEVANT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Tadé Pays du Levant, een Franse onderneming gespecialiseerd in de productie en verkoop van echte Aleppozeep, sinds meer dan 25 jaar vervaardigd in Syrië, biedt een breed assortiment traditionele zepen en natuurlijke mediterrane verzorgingsproducten: Aleppozeep, Marseillezeep, verzorgingsoliën, handcrèmes, vloeibare zepen, aluinsteen, puimstenen, verzorgingsproducten voor mannen, ontharingssuiker, eau de cologne, lichaamslotions, kleine geparfumeerde zeepjes... Naast onze natuurlijke of BIO gecertificeerde cosmetica omvat ons assortiment ook diverse accessoires voor het bad: kessa scrub handschoen, loofah handschoen, geitenwollen handschoen, handschoen van natuurlijke zijde, scrubband, sisalhandschoen en ook zeephouders, borstelhouders, zeepdozen, scheerborstels, hammamdoeken... U treft er ook onze ecologische en economische oplossingen aan voor het onderhoud van linnengoed en van uw huis rond producten zoals zwarte zeep, zeepvlokken, poeders en zeep om vlekken te verwijderen en zilversteen. Onze Aleppozeep en Aleppozeepvlokken zijn te verkrijgen met of zonder verpakking, ook merkloos.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LABORATOIRE EUROTEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 25 jaar lang fabriceren wij schoonheidsproducten en parfums, alsook producten voor de hygiëne en verzorging waarvan de ingrediënten natuurlijke activa zijn. Wij zijn trots op onze 100% plantaardige DNA. Cosmetica zijn nauw verbonden met onze lichaamshygiëne en daarom selecteren wij onze leveranciers en medewerkers uiterst zorgvuldig. Onze teams zijn solide en zetten zich in om kwaliteitsproducten te produceren en om de consument 100% tevreden te stellen. Bij de Groep Eurotel staat de mens centraal: zijn bijdrage tot het succes van het laboratorium is een prioriteit. Onze structuur, gespecialiseerd in de creatie en productie van cosmetica in kleine en middelgrote oplagen, heeft een breed netwerk van professionals bijeengebracht die onderworpen worden aan een strenge controle en selectie gebaseerd op hun betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun vakkennis.

  Website Open In New icon
 2. HOLLYWELL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2021 is HOLLYWELL gespecialiseerd in cosmetica en met name in fruitige cosmetica. Ons bedrijf heeft tot doel een assortiment verzorgingsproducten te creëren die de rijkdommen bevat die de natuur ons biedt. Daarom zijn al onze producten vervaardigd op basis van vruchten. Wij selecteren de vruchten zorgvuldig om een perfecte en onberispelijke kwaliteit te bieden voor uw huid. Onze producten zijn natuurlijk, vegaan, glowy en milieuvriendelijk maar dragen vooral zorg voor uw gezondheid! Dag na dag verbindt ons laboratorium zich ertoe om de beste formule op te sporen om de beste oplossing te vinden voor uw huid. Daarom werken wij hoofdzakelijk met uitzonderlijke bestanddelen zoals: - Hyaluronisch zuur met hydraterende en herstellende eigenschappen. - AHA's: Alfa Hydroxyzuren zijn wateroplosbare fruitzuren die onmisbaar zijn om rimpels weg te werken, om de teint egaler en helderder te maken, om pigmentvlekken en onregelmatigheden in de huid uit te vlakken. - Niacinamide: met zijn onbetwistbare kwaliteiten om rimpels, acne of vlekken tegen te gaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. C'EST MOI QUI L'AI FAIT POUR VOUS / DIETWORLD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het merk C’est Moi Qui l’Ai Fait van de laboratoria DIETWORLD biedt ambachtelijke, natuurlijke en biologische, zero waste cosmetica producten voor optimale lichaamsverzorging. Het in 2018 gecreëerde merk C’est Moi Qui l’Ai Fait biedt gezondere, milieuvriendelijkere, bewustere en meer natuurlijke cosmetica. Al onze cosmetica producten worden in Frankrijk vervaardigd. Wij houden niet van kunststof en hebben dit uit al onze projecten en producten verbannen. Wij gebruiken karton, bamboe, papier … maar geen gerecycled of recycleerbaar plastic. Onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en wij gebruiken kringloopkarton, ecologisch verantwoordelijke inkt en zelfs ons plakband voor de verpakkingen is van papier. Onze cosmetica bars zijn volledig op ambachtelijke wijze vervaardigd, van de samenstelling, tot de bereiding in au bain-marie, tot het gieten en het handmatig snijden van het product. De door ons gebruikte grondstoffen zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Wij bieden tevens de mogelijkheid op maat te produceren in redelijke aantallen.

  Website Open In New icon
 4. NEL PRODUCT

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2018 produceert NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE natuurlijke en biologische cosmetica in Aix-en-Provence. Wij vervaardigen een assortiment bio en vegaan gecertificeerde gezichtsverzorgingsmiddelen van topkwaliteit. Onze biologische gezichtsverzorgingsmiddelen worden verkocht in biowinkels (Biocoop, Biomonde, Bio and Co), in schoonheidssalons en via internet. Het zijn zeldzame verzorgingsmiddelen die heel anders zijn dan die van onze concurrenten: - onze formules zijn watervrij; - onze verzorgingsmiddelen bevatten tot 95% actieve bestanddelen; - de ingrediënten zijn tot 100% van natuurlijke oorsprong; - de formules formules zijn geboost door plantaardige biotechnologische actieve bestanddelen die bewezen hebben wat ze waard zijn; - biologische gezichtsverzorgingsmiddelen zonder minerale oliën (vaseline, paraffine) en zonder siliconen; - biologische cosmetica zonder endocriene verstoorders zoals parabenen en fenoxyethanol; - assortiment biologische, natuurlijke cosmetica zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong; - wij maken geen gebruik van palmolie; - recycleerbare verpakkingen; - parfums voor 100% van natuurlijke oorsprong. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 1. O'VÉTAL

  België

  Verified by europages badge

  O'vétal is een merk van cosmeticaproducten op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten uit de hele wereld die zorgvuldig zijn geselecteerd. Al onze plantaardige oliën en etherische oliën worden rechtstreeks uit natuurlijke producten verkregen. De verschillende methoden voor het extraheren van de oliën, het macereren van de planten en het distilleren van de hydrolaten zijn respectvol voor het milieu en het menselijk welzijn. Het volledige O'vétal-gamma wordt aangeboden aan professionelen (apotheken, drogisterij, kleinhandel, distributie) en kan ook onder uw eigen merk worden aangeboden (white label). Wij bieden ook extracten en grondstoffen aan de cosmetica-, voedings- en farmaceutische industrie voor de productie van uw cosmetica, voedingssupplementen of recepten. Neem nu contact met ons op om uw project te bespreken, ons team zal u graag van dienst zijn.

  Website Open In New icon
 2. BVNATUREL

  België

  Verified by europages badge
 3. AMELIA COSMETICS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Amelia is een Spaans merk voor cosmetica en omvat een compleet assortiment producten bestemd voor particulieren alsook een specifieke lijn voor professionals: wij bieden een modern assortiment make-up en verzorgingsmiddelen voor het gezicht en het lichaam. Wij zijn geïnteresseerd in uw bedrijf, wij zoeken constant partners die onze filosofie delen. Wij zijn op zoek naar distributeurs in Europa en wereldwijd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij beantwoorden u met veel plezier. U bent welkom.

  Website Open In New icon
 4. EXODE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. PETITE SORCIÈRE SRL

  België

  Verified by europages badge
 6. AUX PETITS BONHEURS

  België

  Verified by europages badge
 7. SABISH NATURALS

  Nederland

  Sabish is een familiebedrijf opgericht in Zoetermeer, Nederland. Wij maken handgemaakte natuurlijke zeep met etherische oliën, luxe cadeau pakketten en relatiegeschenken. Wij zetten onze traditie van het maken van zeep voort zoals onze grootouders dat ook deden. Zij maakten altijd hun eigen zepen met olijfolie uit de zonnige mediterraanse regio´s waar zij zijn opgegroeid. Hierbij presenteren wij onze milieuvriendelijke merk; Sabish. Sabish produceert nu de ultieme natuurlijke, handgemaakte zeep, met behulp van alleen de hoogste kwaliteit van olijfolie, kokos, cacao en castor olie, zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten. Wij gebruiken geen parfums. Wij gebruiken alleen zuivere natuurlijke etherische oliën in onze zepen zodat ze heerlijk ruiken. Etherische oliën hebben ook vele therapeutische voordelen voor uw gezondheid. Wij zijn flexibel als het gaat om de verpakkingen van onze producten. Onze producten zijn leverbaar met private labels voor andere merken en bedrijven zoals o.a. boetiek hotels, spa's, winkels, concept stores. Ook willen wij samenwerken met bedrijven die op zoek zijn naar zakelijke cadeaupakketten, milieuvriendelijke relatiegeschenken, promotieartiekelen, goodie bags, verjaardagscadeaus, huwelijksgeschenken en nog veel meer. Neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

 8. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Griekenland

  Aloe Vera Naxos P.C werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende, snel groeiende onderneming in Naxos, die zich bezig houdt met de productie en distributie van zuiver biologische Aloë vera gezichtscrème gel, van de Barbadensis Miller variëteit. Een premium ECO Bio gezichtscrème met het hoogste op de markt verkrijgbare gehalte Aloë, 100% natuurlijk en 100% BIO. Koop Aloë Vera voor een Betere Huid en voor een onvergetelijk fris gevoel. De beste Aloë Vera Gel Gezichtsverzorging op de markt. Wij wensen samen te werken met importeurs en inkopers. E-mail ons voor meer informatie

 9. EL'OLAM

  Ivoorkust

  EL’OLAM, een vakspecialist binnen de agro-industrie, is een structuur die deel uitmaakt van de waardeketens van de productie van 100% biologische Shea Butter, geproduceerd door via coöperaties georganiseerde vrouwen die de productieketen beheersen. De uit het noorden van de Ivoorkust afkomstige Shea Butter is een plantaardige olie die gewonnen wordt uit de vruchten van de Shea Boom. Het gebruik binnen cosmetica, voeding en farmaceutische middelen is als sinds lange tijd bekend. \n\nShea Butter is rijk aan vitaminen A, D, E en F en hydrateert, versoepelt en verzacht de huid in elk seizoen. EL’OLAM produceert en verhandelt Shea Butter die voldoet aan de nationale en internationale normen. EL’OLAM staat tot uw dienst om zijn aanbod te presenteren, neem gerust contact met ons op, wij bieden u een luisterend oor om zo goed mogelijk aan uw bestelwensen te kunnen voldoen.

 10. ÖLMÜHLE SOLLING GMBH

  Duitsland

  De oliemolen Solling is een door een familie gerunde biologische producent uit Boffzen aan de Weser in Noord-Duitsland.De oprichtende familie Baensch begeleidt het familiebedrijf sinds 1996.Tegenwoordig maken 60 medewerkers deel uit van het team dat oliezaden en noten van erkende biologische landbouw met traditioneel vakmanschap verwerkt tot hoogwaardige biologische eetbare oliën en delicatessen. De kwaliteit van onze culinaire lekkernijen vinden wij bijzonder belangrijk en ons motto is kwaliteit in plaats van kwantiteit. Bij ons wordt nog veel met de hand gedaan, van het selecteren van grondstoffen tot het voorzichtig extraheren van olie met kleine schroefpersen tot het filteren en vullen. Wij vervaardigen onze producten altijd vers van de molen en in kleine series.De waardevolle biologische oliën zijn altijd koudgeperst en niet ontgeurd of anderszins chemisch behandeld. Op deze manier blijven de typische smaak en de hoge kwaliteit van onze producten op de best mogelijke manier behouden.

 1. PREDIGE

  Frankrijk

 2. LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY

  Frankrijk

 3. CEMENA

  Frankrijk

 4. HASHTAG CBD PRODUCTS

  België

 5. ESTELLE GUERIN CRÉATIONS

  Frankrijk

 6. LYSEA (MARQUES LADY GREEN ET MANETIK)

  Frankrijk

 7. EVERNIAL NATURKOSMETIK GMBH

  Duitsland

 8. AMAI HANA COSMÉTICA NATURAL S.L.

  Spanje

 9. NATURAL BEAUTY&HEALTH SOLUTIONS

  Italië

 10. MANUFAKTUR PUR GMBH

  Duitsland