• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische verpakkingen

Resultaten voor

Farmaceutische verpakkingen - Import export

 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  ATS-Tanner Banding Systems AG is een aanbieder van hoogwaardige banderolleeroplossingen voor verkoopverpakkingen en verpakkingen in de logistiek.De systeemaanbieder is gespecialiseerd in materiaalbesparende bundeling van allerlei producten voor logistieke doeleinden, alsmede in ecologische, promotionele en klantvriendelijke verkoopverpakkingen.Alles uit één hand: Banderolleermachines van halfautomatische stand-alone modellen tot volautomatische systemen geïntegreerd in de productielijn, milieuvriendelijk banderolleermateriaal van papier en folie, wereldwijd service- en onderhoudsnetwerk, deskundig advies.Eigen ontwikkelings- en productieafdelingen zorgen voor voortdurende verbeteringen, nieuwe productlijnen en oplossingen voor individuele en complexe eisen. Banderolleermachines en banderolleermateriaal van ATS worden over de hele wereld gebruikt. Onze ervaring en onze referenties in allerlei sectoren en toepassingen zijn navenant.

 2. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Duitsland

  DaklaPack ontwikkelt innovatieve verpakkingsoplossingen voor alle industrieën.We extruderen, bedrukken en lamineren plastic films en vormen ze tot individuele verpakkingen. We werken constant aan innovatieve verpakkingsoplossingen voor voedsel, chemicaliën, automatische dispensers, medische hulpmiddelen en zelfs medische verbruiksartikelen. We produceren stazakken, stazakken met tuiten, zijvouwzakken, dooszakken, koffiezakken, wijnzakken met dozen, medische transportoplossingen, verzenddozen/verpakkingen en enveloppen en nog veel meer. We maken testsets en bieden de bijbehorende verwerkingsservice - van nationale testprocedures tot particuliere gezondheidstests - zelfs op maat gemaakte software met programma-interfaces en veilige datatransmissie, volledig op maat gemaakt volgens de eisen van de klant. We bieden contractvulling - we vullen fijne granen en droge goederen en zelfs alcoholische dranken in Stick Packs in onze HACCP-vulkamers.

 3. AKOMEX GROUP

  Polen

  De Akomex Group is een toonaangevende fabrikant van kartonnen verpakkingen in Europa en heeft meer dan 50 jaar marktervaring. We beschikken over drie fabrieken (Akomex, DrukPak, PlanoPack) in Polen en Denemarken en produceren hoogwaardige verpakkingen van massief karton, brochures, labels, trays, gelaagde foliën en andere producten. Onze producten worden onder meer gebruikt voor farmaceutica, levensmiddelen, producten voor persoonlijke hygiëne, elektronica en elektrische en woonaccessoires. Daarnaast voeren we individuele projecten uit die afgestemd zijn op de specifieke eisen van de markt en de klant. Dankzij moderne machines kunnen we de verpakkingen van onze klanten op vele manieren afwerken, zoals foliedruk, reliëfdruk (waaronder brailledruk), laminering en oliegedragen inkten en dispersie- en UV-lakken. Hierdoor valt het product gegarandeerd op. De Akomex Group is bovendien gespecialiseerd in methoden die de vervalsing van verpakkingen tegenaan, zoals verborgen code, microschrift, onzichtbare krasinkt, pigmentlakken en het zogenoemde 'twin effect'. De Akomex Group is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat onze grondstoffen afkomstig zijn van verantwoorde bronnen. De Akomex Group is tevens gecertificeerd conform IMS, BRCGS Packaging Materials v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001 en EN ISO 15378. Daarnaast heeft het toonaangevende beoordelingsbureau EcoVadis de Akomex Group de bronzen medaille toegekend. Neem contact met ons op als u waarde hecht aan hoge kwaliteit en flexibele samenwerking!

 4. IPACKCHEM GMBH

  Duitsland

  IPACKCHEM ontwerpt en produceert hoogwaardige, op duurzaamheid gerichte barrièreverpakkingen (van 100ml tot 30L), UN-gecertificeerd, met compromisloze kwaliteit. Wij gebruiken nieuwe technologische oplossingen om duurzame innovatie te bevorderen en tegelijkertijd te voldoen aan alle wettelijke vereisten voor het vervoer van gevaarlijke goederen. Sinds onze oprichting in 1987 en de voortdurende ontwikkeling van onze technologie zijn wij in staat u kosteneffectieve alternatieven te bieden voor glas-, metaal- of coëxverpakkingen van 100 ml tot 30 l. Onze duurzame oplossingen bieden onder meer de volgende voordelen: - Vermindering van de koolstofvoetafdruk - Volledig recycleerbare producten - Tot 50% Post Consumer Material (PCR) - Gewichtsvermindering - Barrière om besmetting te voorkomen - Bestand tegen agressieve oplosmiddelen/chemicaliën - Conform de levensmiddelenwetgeving - VN-gecertificeerd voor vervoer van gevaarlijke goederen. Onze wereldwijde aanwezigheid met 12 ISO-gecertificeerde productievestigingen bedient onze klanten over de hele wereld in de segmenten Gewasbescherming, Gewasvoeding, Diergezondheid, Smaak & Geuren, Laboratorium, Auto, Speciale Brandstoffen, Inkten & .Coating en Bouw. Sinds 2022 is de IPACKCHEM Groep door Ecovadis bekroond met de Platinum Medal (Top 1%).

 5. PACK LION

  Bulgarije

  PackLion is een Europese verpakkingsleverancier, gevestigd in Sofia, Bulgarije, met een verkoopkantoor in Londen, VK. Wij leveren milieuvriendelijke verpakkingen op maat, gedrukt in Bulgarije en geleverd op elk adres in Europa. Wij bieden u een breed scala aan aangepaste verpakkingen voor uw producten, zoals: -Cosmeticadozen -Chocoladedozen -CBD-dozen -Koffie en thee dozen -Farmaceutische dozen -Kaarsendozen. En meer. PackLion is een echt snel platform waar u uw verpakking snel kunt krijgen door het chaotische proces van prijsopgave en aanpassing te omzeilen en direct over te gaan tot bestelling, productie en levering.En dit is waar wij helemaal goed in zijn - de productie van verpakkingen ! -Ultramoderne technologieën en machines, uiterst gekwalificeerde engineering- en productieteams, ruime keuze aan materialen met eersteklas afwerking en effecten.-Snelle levertijden en top kwaliteit. En dit alles tegen betaalbare prijzen, want al onze productielijnen en partners bevinden zich in Bulgarije, binnen de EU, waar u dezelfde kwaliteit krijgt, maar tegen veel betere voorwaarden. Onze Eco vriendelijke eigenschappen: -Volledig gerecycled / PCW -Recycleerbaar / Biologisch afbreekbaar -FSC® gecertificeerd -Koolstofneutraal -Kunststofvrij -Eco-vriendelijke inkten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  België

  MTLB HEALTHCARE CONSULTING LLC biedt logistieke diensten voor meerdere taken. Wij leggen de verbinding tussen farmaceutische bedrijven, logistieke specialisten, distributeurs, groothandels en eindklanten. Ons bedrijf ontwerpt en implementeert voor zorggerelateerde klanten (maar niet alleen) de beste logistieke oplossingen voor transport en distributie, end-to-end supply chain en voorraadbeheer. Best practices in de farmaceutische industrie worden ingezet om hoge normen te bereiken op het gebied van logistieke aspecten. Expertise en deliverables: - Meer dan 25 jaar expertise op het gebied van zorglogistiek en internationaal supply chain management. - Gespecialiseerd in end-to-end supply chain voor commerciële goederen, klinische proeven en medische hulpmiddelen. - Actief in Supply, Productie, Voorraadbeheer, Distributie, Orderafhandeling, Customer Relationship management, Duurzaamheid en Compliance. - Control Tower en Supply Chain Transformatie -Taylor-made solutions to support, improve, growth your business -Sales and Operating Planning (S&OP) model setup and deployment -Qualification shipping and packaging temperature controlled solutions, pharmaceutical cold chain -Network re-design, service and costs balance -Project, Process and people management. -Interim management missions -Success driven by accountability, collaboration, efficiency and innovation -COVID-19: active in distribution setup and planning

 2. DIFFULICE SÀRL

  Zwitserland

  Sinds 2018 is DIFFULICE de Zwitserse specialist in cosmeticaverpakkingen. Het bedrijf verzorgt industriële onderaanneming voor de verpakking van uw cosmetische of farmaceutische assortimenten, al dan niet in Zwitserland. Wij kunnen u ook een breed scala aan producten leveren: zoals potten, flessen en tubes, in overeenstemming met goede productiepraktijken, hygiëneprocedures en kwaliteitsprocedures. Onze ultramoderne faciliteiten bevinden zich in het hart van de hoofdwegen van Franstalig Zwitserland en maken ons verpakkingscentrum tot een van de marktleiders. Onze productielijnen zijn geschikt voor het industrieel afvullen van kleine, middelgrote en grote series cosmetische of dermocosmetische producten, ongeacht hun vloeibare of halfvaste galenische vorm (melk, balsem, lotion, olie, gel, peeling, enz.) en in verschillende verpakkingsformaten van 10 ml tot 500 ml (fles, tube, pot, airless, enz.).

 3. PACS CORPORATION

  Spanje

  PACS International is een Spaanse onderneming gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van complete oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en de productie in opdracht van derden voor de farmaceutische industrie, cosmetica, lichaamsverzorgingen en levensmiddelen

 4. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Spręcograf is een drukkerij met jarenlange ervaring, opgericht in 1983. We beschikken over een modern en gevarieerd machinepark, waardoor we zelfs verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Wij bieden: offsetdruk, digitaal drukwerk, hardcover boeken, verlijmde boeken, genaaide boeken, reclamecatalogi, wandkalenders, spiraalkalenders, gelamineerde kalenders, bureaukalenders, ringbanden, folders, flyers, posters, bedrijfsbrochures, siermappen - hot stamping, zelfkopiërende blokken, gelijmde notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, kartonnen dozen, reclamefolders, reclame- en promotiegadgets, trainingsmateriaal, notitieboekjes, roll-ups, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes, tijdschriften, DTP-zetwerk en het breken van publicaties en boeken, grafisch ontwerp. We maken ook HoReCa-prints speciaal voor hotels en restaurants, inclusief menu's, sleutelhangers, deurhangers, obersblokken.

 5. UNIPLAST DOO

  Servië

 1. DE BUDELSE

  Nederland

  De Budelse is een moderne, full-service grafisch dienstverlener. Het productenpakket is breed en gevarieerd. U kunt bij ons terecht voor organisatorisch drukwerk, marketingdrukwerk, kartonnage, handleidingen, bijsluiters en mailpacks. En dit gecombineerd met printing on demand, fulfilment en alle denkbare ICT-services. Onze speerpunten zijn “hoge volumes in kleine oplages”, “kartonnage” en “ICT-services”. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in producten voor de medisch-farmaceutische industrie. Wij volgen de innovaties op de voet en blinken uit in kennis en kunde. Voor meer informatie over onze speerpunten en ons specialisme kunt u klikken op onderstaande links: Hoge volumes in kleine oplages Kartonnage ICT Services Medisch-farmaceutisch

 2. VERBEECK PACKAGING GROUP

  België

  De Verbeeck Packaging Group bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in cosmetische, farmaceutische, industriële, voedsel en huishoudelijke verpakkingen. Standaard voorraadverpakking kunnen in kleine en grote hoeveelheden worden geleverd en in veel gevallen kunnen we ook leveren uit voorraad. De Verbeeck Packaging Group kan u helpen bij de opbouw van de juiste verpakking voor uw producten. Ons deskundig team ondersteunt u in het zoeken naar de juiste leveranciers en verpakkers. Als exclusieve partners werken wij nauw samen met werelds beste verpakking producenten.

 1. PROCONDI

  België

  Procondi is de agent van Bosch-Verpakkingstechnologie in België en Luxemburg voor de farmaceutische, kosmetische en verwante industrieën.

 2. EMBALFORME

  Frankrijk

 3. INCOPLAS BELGIQUE

  België

 4. NX PRINT

  Roemenië

 5. MEDICA PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. ATHENAPACK

  Griekenland

 7. UNIT DRUKKERIJ KARTONNAGE

  België

  Sinds meer dan 40 jaar produceren we verpakkingen voor de farmaceutische, phytopharmaceutische, cosmetische en voedingsindustrie.

 8. JACO SA EMBALLAGES EN MATIERES PLASTIQUES

  Frankrijk

 1. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  België

 2. PALL LIFE SCIENCES BELGIUM

  België

  Pall Life Sciences is onderdeel van de internationale groep Pall Corporation, gespecialiseerd in steriele verpakkingen. Het bedrijf biedt oplossingen voor vloeistofbeheersing in de biotechsector en de farmaceutische industrie. De producten worden vanuit Hoegaarden wereldwijd geleverd.

 3. S.A. VERAMIC

  België

 4. FIVENEW CONSULTING

  Verenigd Koninkrijk

 5. VIMER

  Frankrijk

 6. GAPLAST GMBH

  Duitsland

  We hebben ons voortdurend ontwikkeld van een contractproductiebedrijf voor farmaceutische verpakkingen en medische technologieproducten tot een onafhankelijk bedrijf met een ontwikkelingsafdeling, octrooiaanvragen, sterke verkoop, eigen vormgeving en speciale werktuigbouw met een internationale reputatie. Daarom kennen we veel van de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd vanuit onze eigen ervaring. Omdat we er vanaf het begin consequent aan vasthouden als het gaat om het vinden, vinden en ontwikkelen van nieuwe oplossingen die voldoen aan de behoeften van de markt, zijn we het bedrijf geworden dat we nu zijn. Omdat we de ervaring van tientallen jaren in het familienetwerk doorgeven en nog steeds nieuwe ideeën, moderne technologieën en managementmethoden inbouwen in het bedrijf en zijn producten, zijn we een sterke partner.

 7. KURARAY (EVAL EUROPE N.V.)

  België

  EVAL ™ is een geregistreerd handelsmerk van de ethyleen vinyl alcohol (EVOH) copolymeerharsen sinds 1972 vervaardigd en verkocht door Kuraray. EVAL ™ harsen worden gekenmerkt door hun uitstekende verwerkbaarheid en uitstekende barrière-eigenschappen. De sleutel tot dit bijzondere evenwicht is de combinatie van de juiste verhouding copolymerisatie van ethyleen vinyl alcohol, de zorgvuldig geselecteerde polymerisatiegraad en de unieke eigen productieproces voor de productie van EVAL ™ copolymeren. Deze unieke polymeren zijn bijzonder geschikt voor voedsel, medische, farmaceutische, cosmetische, agrarische en industriële verpakkingen en automotive toepassingen. EVAL ™ harsen worden vervaardigd door Kuraray's unieke polymeer technologie onder een streng en een continue kwaliteitscontrole. Technologische innovaties hebben geleid tot een uitgebreid scala van verschillende soorten EVAL ™ harsen voor diverse toepassingen.

 8. ORIGIN PHARMA PACKAGING

  Verenigd Koninkrijk

  Origin Pharma Packaging is een toonaangevend bedrijf binnen de farmaceutische verpakking in het VK dat wereldwijd actief is. Wij ontwerpen en produceren farmaceutische verpakkingen voor internationale bedrijven die actief zijn binnen farmaceutische verpakkingen. Ons hoofdkantoor is gebaseerd in Melton, East Yorkshire met Design/ Innovatie afdelingen in Londen en New York. Daarnaast hebben we strategische productiesites in heel Europa en de V.S. om snel aan de groeiende vraag van de markt te voldoen. Hybrid Pharma Packaging Partner (HP3) is een wisselprogramma opgezet om de competitiviteit van de industrie voor primaire farmaceutische verpakkingen te verbeteren door de prestaties van de toeleveringsketens naar een hoger plan te tillen. De internationale competitie en de door de wetgeving van internationale overheden opgelegde moeilijkheden vragen om snelle verbeteringen van de efficiëntie van de leveringsketen van de industrie.

 9. R. GERSCHON GMBH COSMETICS -VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Gerschon Cosmetics! Bent u op zoek naar verpakkingen voor cosmetica, farmaceutische producten en voedingsmiddelen? In grote aantallen of per stuk? Hoogwaardige productkwaliteit? Dan verheugen wij ons erop u van ons aanbod te overtuigen. In onze internetshop vinden u een kleine selectie uit ons standaard assortiment! Op onze websites (www.gerschon.de) vindt u meer dan 2.000 hoogwaardige verpakkingen: flessen, doosjes alsook speciale verpakkingen zoals roll-on, lippenstifhulzen en nog veel meer. Al deze artikelen zijn gelijk beschikbaar en kunnen zowel in kleine als grote hoeveelheden gekocht worden. Profiteer van onze jarenlange ervaring en een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. We wensen u veel plezier bij het browsen op onze websites en staan graag tot uw dienst in geval van vragen via de e-mail shop@gerschon.de. Uw Gerschon Cosmetics team

 10. PIREP BELGIUM

  België

  De firma PIREP Belgium n.v., vanaf zijn instelling 33 jaar geleden, is gespecialiseerd in het verkoop van polytetrafluorethyleen (PTFE) meer bekend als «TEFLON®». PTFE TEFLON® De fluorhoudenharsen zijn omgezet door vorming, door compressie of door korrelig of pasta-achtig extrusie als : halffabrikaten : platen, staven, buizen. Mechanisch verwerkte stukken (op tekening of model) Chemische kunde (buizen staal/PTFE, compensator, balgen, schuiven) anti-klevende of anti-corrosie coating en veel andere producten, breed gamma voor verschillende applicaties. Glasweefseldoek geïmpregneerd met TEFLON® Deze weefsels hebben uitstekende mechanishe, thermische en chemische resistentie eigenschappen, bestaan in standard, zelfklevende, poreuze en antistatische kwaliteiten. Tapes voor lasmachines « Heatsealer » of « Zonetape », transportbanden Silicone weefsels Deze verschillende producten uit TEFLON® zijn in volgende industrie gebruiken : voeding, chemisch, aeronautisch, textiel, farmaceutisch, plastiek, verpakking, elektrisch, electronisch, mechanisch, petrochemisch, rubber en schuim.