• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • filtrering- chemisch

Resultaten voor

Filtrering- chemisch - Import export

 1. ASPUR AIR SOLUTIONS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 25 jaar knowhow op het gebied van advies en technische ontwikkelingen en met onze eigen octrooien, bieden wij uitgebreide kennis op het gebied van advies en ontwerp van luchtbehandelingskasten en -systemen.Onze klanten komen uit bijna alle productiesectoren, maar ook uit de dienstensector en de handel.Wij leveren aan industrieën zoals de machinebouw, de automobielindustrie en haar toeleveranciers, de farmaceutische industrie, de chemische industrie, de levensmiddelenindustrie en vele andere. Het zou ons verheugen indien wij ook u tot onze klanten mochten rekenen en zien uit naar uw gewaardeerde aanvraag.

 2. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 3. IT4IP S.A.

  België

  Verified by europages badge

  It4ip is een wereldmarktleider in track-etching technologie en biedt de beste diensten en hoogwaardige producten aan al onze klanten overal ter wereld. Deze technologie stelt ons in staat micro- en nanoporeuze polymeer filters voor meervoudige en uiteenlopende toepassingen zoals het detecteren van asbestvezels, bloedfiltraties, scannen van kankercellen of de synthese van micro- en nanovoorwerpen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen; ze kenmerken zich door nauwkeurige filterdrempels van 10 nanometer tot meerdere dozijnen microns, een uiterst dunne dikte en specifieke oppervlakte-eigenschappen. We leveren een breed aanbod producten meet rollen, bladen, schijven of overige vormen op aanvraag. We bieden tevens Private-label OEM oplossingen. Sinds meer dan 35 jaar gebruiken we onze kennis en expertise voor het ontwikkelen van hoogwaardige producten die aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze flexibiliteit, snelle reacties en hoogwaardige productie zijn de basis voor het succes van onze onderneming.

 4. BB RESINS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BB RESINS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Filtrering, chemisch, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, chemische conserveermiddelen voor de voedingsindustrie, chemisch product, Schuurmiddelen, chemisch, industriële chemische producten, Filtrering, chemisch, en inorganische chemische producten. Het is gevestigd in Mortara, Italië.

 5. BACHILLER

  Spanje

  Het bedrijf BACHILLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Parets Del Vallès, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIGA FILTRATION

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SIGA FILTRATION, is een Multi-Category, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterfiltrering, chemisch, en bierfiltratie. Het is gevestigd in Farnborough, Verenigd Koninkrijk.

 2. DORSAN FILTRATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DORSAN FILTRATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Hambrücken, Duitsland.

 3. FREIHERR VON HAXTHAUSEN

  Duitsland

  Het bedrijf FREIHERR VON HAXTHAUSEN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Brakel, Duitsland.

 4. FTF SYSTEM

  Oekraïne

  Het bedrijf FTF SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 5. SKLEP EKODREN

  Polen

  Het bedrijf SKLEP EKODREN, is een Distributeur, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Soko?ów K/raszyna, Polen.

 1. NORDISK PERLITE APS VERTRIEBSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf NORDISK PERLITE APS VERTRIEBSBÜRO DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, Chloriet, perliet, diensten van filtrering van industriële oliën, Filtrering, chemisch, en perlitische filtratie. Het is gevestigd in Weesby, Duitsland.

 2. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf GLOBAL WATER SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters voor vloeistoffen, Waterdistributie, ioniseerders, Filters voor vloeistoffen, Waterdistributie, en automatische waterontharders. Het is gevestigd in Czeladź, Polen.

 1. MEDICELL MEMBRANES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MEDICELL MEMBRANES LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Chemie - laboratoriumproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, dialyse-apparaten, Filtrering, chemisch, wegwerpnaald, en keramieke filtermembranen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. MULTIFILTERS

  Polen

  Het bedrijf MULTIFILTERS, is een Distributeur, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterfilters, uitrustingen voor omkeerosmose, en ontijzeringsmiddelen. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 3. BIOCONSERVACION S.A.

  Spanje

  Het bedrijf BIOCONSERVACION S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. OSPREY3

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OSPREY3, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Kintore, Verenigd Koninkrijk.

 5. AQUALOGIC

  Polen

  Het bedrijf AQUALOGIC, is een Multi-Category, en actief in de sector Waterdistributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, Water - productie en distributie, waterzuivering, Filtrering, chemisch, Water - productie en distributie, en koffiepotten. Het is gevestigd in Tychy, Polen.

 6. CZYSTY ZYSK

  Polen

  Het bedrijf CZYSTY ZYSK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 7. UAB "JURBY WATER TECH"

  Litouwen

  Het bedrijf UAB "JURBY WATER TECH", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, thermische installaties, Filtrering, chemisch, ijswatersystemen, en Chemicaliën voor omgekeerde osmose. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 8. CUMMINS FILTRATION SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf CUMMINS FILTRATION SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, Filtrering, chemisch, industriële filtratie, filtratie-installaties, en filtreringinstallaties. Het is gevestigd in Quimper, Frankrijk.

 1. TECHNIQUES INDUSTRIELLES APPLIQUÉES

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNIQUES INDUSTRIELLES APPLIQUÉES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren microfiltratie. Het is gevestigd in BOLLENE, Frankrijk.

 2. BASPOL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BASPOL SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Filtrering, chemisch, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, en Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. INDUSTRIAL FILTRATION LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INDUSTRIAL FILTRATION LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. FILTERTEX

  Duitsland

  Het bedrijf FILTERTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren filter, en filters voor chemische vloeistoffen. Het is gevestigd in Bad Neuenahr, Duitsland.

 5. CLIM AIR

  Frankrijk

  Het bedrijf CLIM AIR, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Maisons Alfort, Frankrijk.

 6. MEMBRANE SOLUTIONS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MEMBRANE SOLUTIONS, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Filtrering, chemisch, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Lane Plano, Verenigde Staten.

 7. HERM.HOELTERHOFF GMBH &CO

  Duitsland

  Het bedrijf HERM.HOELTERHOFF GMBH &CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oplos- en verdunningsmiddelen, Filtrering, chemisch, Oplos- en verdunningsmiddelen, en Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 8. WATREX PRAHA, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf WATREX PRAHA, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Laboratoria - apparaten en instrumenten, Chemische industrie - machines en materialen, en Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is gevestigd in Praha 6, Tsjechische Rep..

 9. USMETRIX POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf USMETRIX POLAND SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Filtrering, chemisch, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Tomaszow Mazowiecki, Polen.

 10. DANMIL A/S

  Denemarken

  Het bedrijf DANMIL A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, en Filtrering, chemisch. Het is gevestigd in Greve, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis