• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • frezen en boren

Resultaten voor

Frezen en boren - Import export

 1. GLOOR PRÄZISIONSWERKZEUGE AG

  Zwitserland

  GLOOR - more than just tools...Het bieden van uitgebreid advies en ondersteuning aan klanten is een van de sterkste punten van GLOOR.Het primaire doel is om tools te creëren die een stuk beter zijn dan tot nu toe gebruikt, zodat onze klanten hun proces- en eenheidskosten enorm kunnen verlagen. Dankzij onze brede ervaring en diepgaande kennis, evenals de machines die we zelf hebben ontwikkeld, slagen we altijd in maatwerk Ontwikkel tools en geef onze klanten enorme concurrentievoordelen. Het bedrijf Lengnauer staat bekend om innovatieve oplossingen.We winnen altijd klanten op aanbeveling: Probeer GLOOR; het vindt een oplossing voor elk gereedschapsprobleem.

 2. PFEIFFER METALLTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Expertise in materiaalkeuze, productontwerp en fabricageprocessen voor middelgrote en grote productie. Specialisatie in het gebruik van aluminium profiel- en aluminium smeedtechnieken.Groot verticaal fabricageprogramma met assemblage en onderdelenproductie onder één dak. Snelle implementatie en ondersteuning van prototype tot serieproductie. Grote flexibiliteit en gebruik van de nieuwste technologieën. Aluminiumbewerking, bewerking van aluminiumprofielen in alle afmetingen en bewerkingstechnieken, alsook bewerking van aluminium smeedstukken en gegoten aluminium onderdelen. Precisiedraaiwerk, bewerking van staven en stukken op CNC-korte automatische draaibanken, laser- en ponstechniek, complexe plaatbewerking, conventionele ponstechnieken.

 3. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, daarom is vertrouwen en persoonlijk contact zo belangrijk voor ons. Wij willen graag aan uw zijde staan als een betrouwbare partner. Heeft u een taak op te lossen? – Wij hebben een oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van bevestigingsmiddelen, alsmede gedraaide en gefreesde onderdelen. Onze grootste kracht: Betrouwbaarheid, bekwaamheid, kwaliteitsgarantie, naleving van termijnen, innovatiekracht, flexibiliteit.

 4. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  ALLES ROND DRAAIBANKEN Al meer dan 40 jaar zijn wij een van de toonaangevende handelshuizen voor precisiegereedschappen voor de industrie van gedraaide onderdelen in Europa en over de hele wereld. Of u nu spantangen, geleidebussen, spanhulzen, gereedschapshouders, snijgereedschappen of ander gereedschap voor uw draaibanken nodig heeft, wij zijn de juiste partner voor u, bij ons krijgt u alles wat u nodig heeft om te draaien. Met een van de grootste magazijnen in Duitsland en onze eigen modificatie- en productieworkshop zorgen we ervoor dat geen enkele klantvraag onvervuld blijft. Wij leveren bestelde goederen snel, deskundig en betrouwbaar binnen 24 uur. Ook op het gebied van kwaliteit kunt u bij ons terecht. Wij zijn al meer dan 10 jaar gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001. Permanente verbetering van onze producten en processen dragen bij aan de gestage toename van klanttevredenheid.

 5. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn uw gespecialiseerde bedrijf in Oberhausen-Rheinhausen voor de productie van gereedschappen voor metaalbewerking. Als een gespecialiseerd bedrijf dragen wij een hoge verantwoordelijkheid en accepteren ze graag. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs is onze lijfspreuk. Alle bestellingen worden uitgevoerd tegen eerlijke prijzen. Ons dienstenaanbod. Een breed scala aan producten zorgt ervoor dat u bij ons alles krijgt wat u nodig hebt. We bieden u de volgende diensten: Gereedschapsproductie volgens tekening

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VACO FRANCE

  Frankrijk

  Vaco biedt via haar eigen commercieel netwerk in heel Frankrijk een reeks van snij- en boorgereedschappen (boren, frezen, tapboren, snijplaathouders, ...) HSS, wolfraamcarbide en CBN. Wij bieden ook uitrustingen voor uw gereedschapsmachines, zoals kleminrichtingen, verticale en horizontale inklemming, alsmede bevestigingsmiddelen. Wij zijn ook al meer dans veertig jaar distributeur van de VALCUT kernboor. Een reeks bestaande uit 4 families: gereedschap geschikt voor metaal, gereedschap voor roestvrij staal, gereedschap voor meetinstrumenten en gereedschap voor de bouw. VACO France biedt een breed assortiment van innoverende en topkwaliteit gereedschappen voor de bewerking van metaal en de uitrusting van uw gereedschapsmachines.

 2. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  WEXO Präzisionswerkzeuge ondersteunt sinds 1971 de industrie en vakhandel met een uitgebreid product- en dienstenaanbod op het gebied van verspanende metaalbewerking. Tot onze kerncompetenties behoren het boren, frezen en draadsnijden, waarbij we onze klanten al meer dan veertig jaar met raad en daad terzijde staan bij planning, invoering en optimalisatie.

 3. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij staan voor innovatieve gereedschapspansystemen en snijgereedschappen. ProLock® voor snelwisselsystemen en gereedschapshouder. Snijgereedschap wordt gedefinieerd door het merk ProChipper®.Productie verdeeld in CNC gedraaide en gefreesde onderdelen productie, in CNC machines voor de productie van snijgereedschappen. Wereldwijd geïnstalleerd zijn b.v.. ProLock® EasyFix opspanflenzen en ProLock® EasyFix opspansets voor freesboren. Bekend zijn het QuickStep rasterverstelsysteem voor figuurzagen en de SSA zelfklemmende opspanningen voor het snel wisselen van deuvelboren. Wij bieden HSK-koppelingen voor handmatige en automatische gereedschapswissel. Holle conische schachten volgens DIN69893 en HSK machinebevestigingen volgens DIN69063, in het bijzonder HSK type E en HSK type F. HSK houders, spantanghouders, freesboren, CNC boorhouders voor hogesnelheidsmachines. HSK-adapters, HSK-bevestigingsflenzen, HSK-adapters voor de vervaardiging van snijgereedschappen en testapparatuur voor HSK-spindels. De kennisbasis van tientallen jaren gereedschapsproductie en de samenwerking met fabrikanten van werktuigmachines maakt het mogelijk om klemsystemen en snijgereedschappen te ontwikkelen die precies op de toepassing zijn afgestemd. Service "Bepaling van het vereiste motoraandrijfvermogen" voor industriële cirkelzaagtoepassingen met onze PowerCoach berekeningsprogramma's. Ons aanbod omvat ook: GlueLiner® schaafzaagbladen, SplineCut precisiezaagbladen met gelapte spline-slijping voor minimale oppervlakteruwheid en RiffelTec® opruwsysteem.

 4. LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. JONGEN WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf Jongen Werkzeugtechnik GmbH werd opgericht in 1974 en heeft haar hoofdkantoor in Willich, Noordrijn-Westfalen, Duitsland.Al 40 jaar produceren we frees- en boorgereedschappen voor metaal- en kunststofverwerking op het hoogste niveau en exporteren ze door heel Europa.De ondersteunende pijlers van ons succes zijn ervaren medewerkers, een klantgerichte instelling, de hoge status van onderzoek en ontwikkeling, ultramoderne machines, geïntegreerde productie-knowhow en een compromisloze toewijding aan kwaliteit.Om een naadloze overdracht van knowhow te garanderen, hechten wij groot belang aan de interne opleiding van onze eigen medewerkers. We bieden tools met de hoogste precisie voor bijna alle materialen en freestoepassingen.Daarnaast bieden wij u ook, via onze lokale verkoop, een uitstekende oplossing voor overleg en probleemoplossing, afgestemd op uw behoeften.

 1. ASSFALG GMBH

  Duitsland

 2. ALEXANDER BENDER GMBH

  Duitsland

 1. AM-SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 2. ABELCO GMBH

  Duitsland

 3. DMF WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

 4. KUHN & MÖHRLEIN GMBH WERKZEUG U. MASCHINENBAU

  Duitsland

 5. SCHMIEDEL MASCHINEN- UND FAHRZEUGBAU GMBH

  Duitsland

 6. JATO-DÜSENBAU AG

  Zwitserland

 7. CNC METALLVERARBEITUNG UND HANDELS GMBH

  Oostenrijk

 8. BF-TECH, INH. BERND FROMM

  Duitsland

 1. NOTEK VORRICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

 2. HUTZEL DREH TECH GMBH

  Duitsland

 3. GRÜNE MODELLBAU

  Duitsland

 4. 3D LASER BW GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG

  Duitsland

 6. MERKAN GESELLSCHAFT M.B.H. NFG GMBH & CO KG

  Oostenrijk

 7. UK INDUSTRIEDIENSTLEISTUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. WERNER HEEB AG

  Zwitserland

 9. ROTH- WESSINGER GMBH CO. KG

  Duitsland

 10. TRESSELT GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Frezen en boren - Import export

Aantal resultaten

434 bedrijven