• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • frezen en boren

Resultaten voor

Frezen en boren - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is tevens aanwezig in de sectoren freesmachines, en freesgereedschap. Het is gevestigd in Pleystein, Duitsland.

 3. PFEIFFER METALLTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Expertise in materiaalkeuze, productontwerp en fabricageprocessen voor middelgrote en grote productie. Specialisatie in het gebruik van aluminium profiel- en aluminium smeedtechnieken.Groot verticaal fabricageprogramma met assemblage en onderdelenproductie onder één dak. Snelle implementatie en ondersteuning van prototype tot serieproductie. Grote flexibiliteit en gebruik van de nieuwste technologieën. Aluminiumbewerking, bewerking van aluminiumprofielen in alle afmetingen en bewerkingstechnieken, alsook bewerking van aluminium smeedstukken en gegoten aluminium onderdelen. Precisiedraaiwerk, bewerking van staven en stukken op CNC-korte automatische draaibanken, laser- en ponstechniek, complexe plaatbewerking, conventionele ponstechnieken.

 4. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij staan voor innovatieve gereedschapspansystemen en snijgereedschappen. ProLock® voor snelwisselsystemen en gereedschapshouder. Snijgereedschap wordt gedefinieerd door het merk ProChipper®.Productie verdeeld in CNC gedraaide en gefreesde onderdelen productie, in CNC machines voor de productie van snijgereedschappen. Wereldwijd geïnstalleerd zijn b.v.. ProLock® EasyFix opspanflenzen en ProLock® EasyFix opspansets voor freesboren. Bekend zijn het QuickStep rasterverstelsysteem voor figuurzagen en de SSA zelfklemmende opspanningen voor het snel wisselen van deuvelboren. Wij bieden HSK-koppelingen voor handmatige en automatische gereedschapswissel. Holle conische schachten volgens DIN69893 en HSK machinebevestigingen volgens DIN69063, in het bijzonder HSK type E en HSK type F. HSK houders, spantanghouders, freesboren, CNC boorhouders voor hogesnelheidsmachines. HSK-adapters, HSK-bevestigingsflenzen, HSK-adapters voor de vervaardiging van snijgereedschappen en testapparatuur voor HSK-spindels. De kennisbasis van tientallen jaren gereedschapsproductie en de samenwerking met fabrikanten van werktuigmachines maakt het mogelijk om klemsystemen en snijgereedschappen te ontwikkelen die precies op de toepassing zijn afgestemd. Service "Bepaling van het vereiste motoraandrijfvermogen" voor industriële cirkelzaagtoepassingen met onze PowerCoach berekeningsprogramma's. Ons aanbod omvat ook: GlueLiner® schaafzaagbladen, SplineCut precisiezaagbladen met gelapte spline-slijping voor minimale oppervlakteruwheid en RiffelTec® opruwsysteem.

 5. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, daarom is vertrouwen en persoonlijk contact zo belangrijk voor ons. Wij willen graag aan uw zijde staan als een betrouwbare partner. Heeft u een taak op te lossen? – Wij hebben een oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van bevestigingsmiddelen, alsmede gedraaide en gefreesde onderdelen. Onze grootste kracht: Betrouwbaarheid, bekwaamheid, kwaliteitsgarantie, naleving van termijnen, innovatiekracht, flexibiliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VACO FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Vaco biedt via haar eigen commercieel netwerk in heel Frankrijk een reeks van snij- en boorgereedschappen (boren, frezen, tapboren, snijplaathouders, ...) HSS, wolfraamcarbide en CBN. Wij bieden ook uitrustingen voor uw gereedschapsmachines, zoals kleminrichtingen, verticale en horizontale inklemming, alsmede bevestigingsmiddelen. Wij zijn ook al meer dans veertig jaar distributeur van de VALCUT kernboor. Een reeks bestaande uit 4 families: gereedschap geschikt voor metaal, gereedschap voor roestvrij staal, gereedschap voor meetinstrumenten en gereedschap voor de bouw. VACO France biedt een breed assortiment van innoverende en topkwaliteit gereedschappen voor de bewerking van metaal en de uitrusting van uw gereedschapsmachines.

 2. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw gespecialiseerde bedrijf in Oberhausen-Rheinhausen voor de productie van gereedschappen voor metaalbewerking. Als een gespecialiseerd bedrijf dragen wij een hoge verantwoordelijkheid en accepteren ze graag. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs is onze lijfspreuk. Alle bestellingen worden uitgevoerd tegen eerlijke prijzen. Ons dienstenaanbod. Een breed scala aan producten zorgt ervoor dat u bij ons alles krijgt wat u nodig hebt. We bieden u de volgende diensten: Gereedschapsproductie volgens tekening

 3. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ALLES ROND DRAAIBANKEN Al meer dan 40 jaar zijn wij een van de toonaangevende handelshuizen voor precisiegereedschappen voor de industrie van gedraaide onderdelen in Europa en over de hele wereld. Of u nu spantangen, geleidebussen, spanhulzen, gereedschapshouders, snijgereedschappen of ander gereedschap voor uw draaibanken nodig heeft, wij zijn de juiste partner voor u, bij ons krijgt u alles wat u nodig heeft om te draaien. Met een van de grootste magazijnen in Duitsland en onze eigen modificatie- en productieworkshop zorgen we ervoor dat geen enkele klantvraag onvervuld blijft. Wij leveren bestelde goederen snel, deskundig en betrouwbaar binnen 24 uur. Ook op het gebied van kwaliteit kunt u bij ons terecht. Wij zijn al meer dan 10 jaar gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001. Permanente verbetering van onze producten en processen dragen bij aan de gestage toename van klanttevredenheid.

 4. GLOOR PRÄZISIONSWERKZEUGE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  GLOOR - more than just tools...Het bieden van uitgebreid advies en ondersteuning aan klanten is een van de sterkste punten van GLOOR.Het primaire doel is om tools te creëren die een stuk beter zijn dan tot nu toe gebruikt, zodat onze klanten hun proces- en eenheidskosten enorm kunnen verlagen. Dankzij onze brede ervaring en diepgaande kennis, evenals de machines die we zelf hebben ontwikkeld, slagen we altijd in maatwerk Ontwikkel tools en geef onze klanten enorme concurrentievoordelen. Het bedrijf Lengnauer staat bekend om innovatieve oplossingen.We winnen altijd klanten op aanbeveling: Probeer GLOOR; het vindt een oplossing voor elk gereedschapsprobleem.

 5. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WEXO Präzisionswerkzeuge ondersteunt sinds 1971 de industrie en vakhandel met een uitgebreid product- en dienstenaanbod op het gebied van verspanende metaalbewerking. Tot onze kerncompetenties behoren het boren, frezen en draadsnijden, waarbij we onze klanten al meer dan veertig jaar met raad en daad terzijde staan bij planning, invoering en optimalisatie.

 1. APB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  APB, gevestigd in Beauchamps (80), is een fabrikant van snijgereedschappen die een breed scala aan oplossingen biedt op het gebied van industrieel snijden. Onze diensten omvatten het ontwerp en de productie van standaard en speciaal roterend en vlak gereedschap volgens tekening, en het onderhoud van snijgereedschap zoals boren, frezen, ruimers, zaagbladen en kranen. We voeren ook meetbankcontroles uit met PV en traceerbaarheid door lasermarkering. We bieden coatings op maat van uw toepassingen en materialen om de prestaties en duurzaamheid van gereedschap te verbeteren. Als distributeur bieden we snijgereedschap van alle grote merken. Met een sterke aanwezigheid in een groot aantal sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, medische industrie, spoorwegen, nucleaire industrie, staafdraaien, matrijzenbouw, glas en algemene machinebouw, zetten we ons in om oplossingen en advies te bieden die voldoen aan de eisen van onze klanten.

 2. WALTHER WINKEMANN METALLWARENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Walther Winkemann Metallwarenfabrik GmbH & Co KG is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige precisiedraai-onderdelen voor diverse industrieën. Met bijna 100 jaar ervaring staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ons brede assortiment omvat standaard en speciale gedraaide onderdelen van messing, aluminium, roestvrij staal, staal, koperlegeringen en kunststof. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn bijzonder belangrijk voor ons, daarom zijn we ISO 9001: 2008 gecertificeerd en bieden we persoonlijk advies en ondersteuning bij productontwikkeling. We bedienen klanten uit diverse industrieën, zoals de auto-industrie, fittingenindustrie, scheepsbouw, elektrische industrie, kunststofindustrie en meubelindustrie.Naast productie bieden we ook vervolgwerk zoals vernikkelen, verzinken, harden, polijsten en verchromen. Ons streven naar uitmuntendheid wordt ook weerspiegeld in ons milieubewustzijn - we zijn ISO 14001 gecertificeerd. Neem contact met ons op voor hoogwaardige precisieonderdelen en eersteklas service. Walther Winkemann Metallwarenfabrik GmbH & Co KG - Uw partner voor oplossingen op maat in metaalbewerking.

 1. JONGEN WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Jongen Werkzeugtechnik GmbH werd opgericht in 1974 en heeft haar hoofdkantoor in Willich, Noordrijn-Westfalen, Duitsland.Al 40 jaar produceren we frees- en boorgereedschappen voor metaal- en kunststofverwerking op het hoogste niveau en exporteren ze door heel Europa.De ondersteunende pijlers van ons succes zijn ervaren medewerkers, een klantgerichte instelling, de hoge status van onderzoek en ontwikkeling, ultramoderne machines, geïntegreerde productie-knowhow en een compromisloze toewijding aan kwaliteit.Om een naadloze overdracht van knowhow te garanderen, hechten wij groot belang aan de interne opleiding van onze eigen medewerkers. We bieden tools met de hoogste precisie voor bijna alle materialen en freestoepassingen.Daarnaast bieden wij u ook, via onze lokale verkoop, een uitstekende oplossing voor overleg en probleemoplossing, afgestemd op uw behoeften.

 2. ABELCO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABELCO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Büchen, Duitsland.

 3. 3D LASER BW GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3D LASER BW GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Kirchheim Unter Teck, Duitsland.

 4. SCHMIEDEL MASCHINEN- UND FAHRZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMIEDEL MASCHINEN- UND FAHRZEUGBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 5. AM-SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AM-SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Maulbronn, Duitsland.

 6. JATO-DÜSENBAU AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JATO-DÜSENBAU AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Luzern, Zwitserland.

 7. CNC METALLVERARBEITUNG UND HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CNC METALLVERARBEITUNG UND HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. KUHN & MÖHRLEIN GMBH WERKZEUG U. MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUHN & MÖHRLEIN GMBH WERKZEUG U. MASCHINENBAU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Illingen, Duitsland.

 1. GRÜNE MODELLBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRÜNE MODELLBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Wolfratshausen, Duitsland.

 2. ALEXANDER BENDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALEXANDER BENDER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Eppingen, Duitsland.

 3. HUTZEL DREH TECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUTZEL DREH TECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Steinenbronn, Duitsland.

 4. ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Schöntal, Duitsland.

 5. WERNER HEEB AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERNER HEEB AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Steinebrunn, Zwitserland.

 6. MERKAN GESELLSCHAFT M.B.H. NFG GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MERKAN GESELLSCHAFT M.B.H. NFG GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Gratwein, Oostenrijk.

 7. ROTH- WESSINGER GMBH CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTH- WESSINGER GMBH CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Birkenfeld, Duitsland.

 8. TRESSELT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRESSELT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Großbreitenbach, Duitsland.

 9. FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Simmersfeld, Duitsland.

 10. GÜNTER PRÜGGER GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GÜNTER PRÜGGER GESMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen en boren. Het is gevestigd in Gratkorn, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Frezen en boren - Import export

Aantal resultaten

413 Bedrijven