• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fruit - diepvries

Resultaten voor

Fruit - diepvries - Import export

 1. FRDP

  Frankrijk

  FRDP is fabrikant van Biologische diepvriesvruchten en -groenten en is gevestigd in het Zuiden van Frankrijk, in Avignon. 100 % van de activiteit is al meer dan 20 jaar gewijd aan de biologische landbouw. De biologische landbouw stemt namelijk overeen met alle waarden waaraan wij zijn gehecht. Ons beroep bestaat uit het opzetten van ketens van biologische groenten rechtstreeks bij de landbouwers of bij landbouwergroepen in Frankrijk, maar ook in aangrenzende landen zoals de Benelux, Spanje, Italië… Dit stelt ons in staat onze klanten diepgevroren biologische groenten en vruchten aan te bieden in verschillende snijvormen en verpakkingen. Wij bieden een breed assortiment van biologische diepvriesproducten: - Biologische diepvriesgroenten, - biologische diepvriesvruchten, - Biologische diepvriestuinkruiden, - Biologische diepvrieskruiderijen, - Biologische diepvriespeulvruchten, - Biologische diepvries preparaten en purees, - Gemengde biologische diepvriesgroenten, - Gemengde biologische diepvriesvruchten. Wij verbinden ons ertoe uitsluitend producten te commercialiseren afkomstig uit de biologische landbouw, het afval in verband met onze activiteit onder controle te houden en voedselverspilling tegen te gaan.

 2. EXOTIC CITY

  België

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 3. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypte

  Frosty is een toonaangevend Egyptisch bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige Egyptische landbouwproducten zoals IQF Groente en Fruit – Verse Groente en Fruit en ingemaakte producten. Ons grootste kapitaal is ons personeel, met meer dan 10 jaar ervaring in landbouwproducten, hart voor hun vak en de ambitie uit te groeien tot marktleider. Onze band met de grootste landbouwers, onze ervaring in het produceren en leveren van grondstoffen maken ons tot de leverancier met de beste prijzen in Egypte.

 4. F2S S.A.S.

  Frankrijk

 5. PATRIGEL

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DASKO GMBH

  Duitsland

 2. D'ARTA

  België

  d’Arta is voor 100% een familiebedrijf, met het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie in het het midden van Vlaanderen, één van de meest productieve en diverse agrarische gebieden van Europa. Hier wordt maar liefst 30% van de totale Europese productie aan diepvriesgroenten geteeld. Onze tweede productielocatie bevindt zich in Portugal, de ideale plek voor de teelt van mediterrane gewassen zoals broccoli, paprika’s, courgettes, tomaten en aardbeien. In onze d’Arta Menu afdeling kunnen we onbeperkt groenten mengen met saus, proteïnen, rijst of pasta zodat we volledige kant-en-klare maaltijden kunnen aanbieden. Het mengen van onze convenienceproducten verloopt volgens het mix-to-packconcept, waarbij elk ingrediënt afzonderlijk wordt gewogen zodat elk ingrediënt, hoe klein de verpakking ook, in de juiste verhouding aanwezig is.

 3. GREENYARD FOODS

  België

  Greenyard Foods – oogstverse groente- en fruitproducten Als toonaangevende, internationale verwerker van oogstverse groenten en fruit produceren en leveren wij u lang houdbare, smakelijke en gezonde voedingsproducten. In diepvriesverpakkingen én conserven – blik of bokaal. Meteen uw garantie voor een gezond, veilig, kwalitatief hoogstaand én betaalbaar aanbod van groenten en fruit. Ook kant-en-klare, culinaire gerechten Bied de consument de culinaire, diepgevroren groentebereidingen en andere gebruiksklare gerechten van Greenyard Foods aan. En verleid hem verder met ons conservenaanbod – in blik en bokaal – van soepen, sauzen, dips en pastaschotels. Allemaal op maat van zijn levensstijl.

 4. DIRAFROST

  België

  Pure Fruitexpertise: dat is Dirafrost in een notendop. Uitgebreide expertise in de sector van diepvriesfruit, op maat van onze klanten. Dirafrost werd in 1988 opgericht en heeft sindsdien een stevige reputatie opgebouwd dankzij strategische sourcing en verticale integratie. Maar net zo goed door consequent fruit van topkwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Dirafrost is gevestigd in Belgisch Limburg, de bakermat van de Belgische fruitteelt. Deze regio biedt uitstekende mogelijkheden voor de toevoer van fruit én is een ongeëvenaarde logistieke draaischijf. Ons plaatselijke distributiecentrum kan fruit superefficiënt verwerken en verschepen vanuit en naar de Europese markten en nog veel verder. Al onze producten zijn verkrijgbaar uit voorraad en meteen leverbaar dankzij onze uitgebreide opslagmogelijkheden. Zo kunnen we in onze koelruimtes 15.000 palletten opslaan.

 5. HOMIFREEZ

  België

  Moderne producent van een ruim gamma diepvriesgroenten, diepvriesaardappelen en diepvriesfruit. Een ruime diversiteit aan verpakkingen, zowel in Homi-label als in Private-label, zorgen voor een toelevering aan retail, catering en industrie. Producten : ajuin, bleekselderbloemkool, bonen, breekbonen, broccoli, courgettes, erwten, erwten en wortelen, flageolets, gesneden, champignons, groentemengelingen, groentereepjes, kekererwten, koolrabi, repen, koolsoorten, kubusgroenten, maïs, paprika, prei, schorseneren, spinazie, spruitjes, tomaten, tuinbonen, wortelen, zilveruitjes.

 1. NILEX FOODS B.V.

  Nederland

  Nilex Foods is an establishment since 1987 in the field of agricultural products. Our company is 100% Egyptian company specialized in the production of IQF products. We have a successfully operating branch in the Netherlands, Europe. With experience and knowledge in the frozen foods industry, Nilex foods implements the most innovative and up to date technology since 1987. For your inquiries send an e-mail to kirollos@nilexfoods.com

 2. DOCE VIDA EUROPE

  Nederland

  Wij zijn een Braziliaanse producent van diepvries vruchten pulp zoals acai, graviola, acerola, mango, ananas, guava, mango, cupuacu, papaja, passievrucht, sinaasappel, aardbei, perzik, cashew, ijs producten. We hebben hoofdkantoor in Apeldoorn Holland. We hebben zowel retail verpakking als ook groothandels en industrie verpakking.

 1. KALKAN IMPORT EXPORT

  Nederland

 2. GPS FROZEN SP. Z.O.O.

  Polen

  Wij exporteren diepgevroren fruit en groenten naar de Oosterse en Westerse markten: kersen, frambozen, zwarte bessen, rode bessen, aardbeien, bloemkool, broccoli, hele en gesneden paddestoelen en champignons, groentenmengsels, chips, wortelen, mengsels, uien, pruimen, spruitjes, maïs en bonen.

 3. KALKAN SEBZE MEYVE

  Turkije

  Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bevroren fruit. Levering rechtstreeks vanuit de fabriek. Frozen fruit, Freeze-dry, dry, infused fruit Bij interesse kunt u mailen

 4. FRUGY S.A.

  Colombia

 5. SUNLIGHT FOODS CORPORATION

  Filippijnen

 6. TOROSLULAR FOODS COMPANY

  Turkije

 7. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Wit Rusland

 8. IGO COMMERCE

  Servië

 1. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippijnen

 3. ATLAS EXPORT

  Oekraïne

 4. ADEX LT

  Litouwen

 5. NARTUREL

  Turkije

 6. BEKAS

  Oekraïne

 7. MESHIKA TRADING

  Verenigde Staten

 8. A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

 9. MAMBIKOM AGRAR LTD

  Servië

 10. FRIGO JUNIOR D.O.O

  Servië

Filters

Resultaten voor

Fruit - diepvries - Import export

Aantal resultaten

666 bedrijven