• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fruit - diepvries

Resultaten voor

Fruit - diepvries - Import export

 1. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 2. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Cavas International BV – uw partner bij uitstek op de internationale markt voor ingrediënten voor etenswaren. Wij zijn gevestigd in Nederland en zetten uitmuntendheid en betrouwbaarheid bij elke stap van onze processen altijd voorop. Wij danken ons succes aan krachtige samenwerkingen met vermaarde internationale leveranciers, om topkwaliteit en service voor onze gewaardeerde klanten te garanderen. Wij onderscheiden ons door aantrekkelijke prijzen, een goed begrip van de markt en het creëren van langdurige samenwerkingen met erkende bedrijven. Ons uiteenlopende assortiment omvat vers ingevroren fruit en groenten. Bij Cavas International BV, vereenvoudigen we processen terwijl we ons op uw unieke behoeften focussen. Wij bieden bulkverpakkingen voor industriële klanten en bieden diensten met meerwaarde zoals sorteren, ijken en mengen. Wij bieden flexibiliteit aan onze detailhandelpartners met detailverpakkingen op maat. Maak samen met ons een overheerlijke, op uw smaak aangepaste reis naar kwaliteit.

 3. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypte

  Verified by europages badge

  Frosty is een toonaangevend Egyptisch bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige Egyptische landbouwproducten zoals IQF Groente en Fruit – Verse Groente en Fruit en ingemaakte producten. Ons grootste kapitaal is ons personeel, met meer dan 10 jaar ervaring in landbouwproducten, hart voor hun vak en de ambitie uit te groeien tot marktleider. Onze band met de grootste landbouwers, onze ervaring in het produceren en leveren van grondstoffen maken ons tot de leverancier met de beste prijzen in Egypte.

 4. FRDP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRDP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, Dieet- en biologische voeding, Groenten - diepvries, Dieet- en biologische voeding, Diepgevroren biologische tuinkruiden, Diepgevroren biologische kruiderijen, Diepgevroren biologische vruchten, Diepgevroren biologische peulvruchten, en Diepgevroren biologische preparaten en purees. Het is gevestigd in Avignon, Frankrijk.

 5. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOVAFRUIT & ABONOVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Tropische vruchten, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, organische mest, Import/export van fruit, aminozuren, diepvries algen, en biostimulerende middelen. Het is gevestigd in Banyeres De Mariola, Spanje.

 2. ECO BERRY FARM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO BERRY FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Fruit, Fruit - diepvries, Landbouw - import-export, braambessen, Ingevroren bessen, verpakte blauwe bosbessen, aardbeien, en verpakte aardbeien. Het is gevestigd in Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Oekraïne.

 3. ALTE FOODS

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALTE FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Fruit - diepvries, frambozen, Ingevroren bessen, ingevroren vruchten, Bosbes anthocyanin, biologisch fruit, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. DASKO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DASKO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is gevestigd in Wietzendorf, Duitsland.

 5. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Servië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Diepvriesproducten, Fruit - diepvries, Diepvriesproducten, diepvries erwten, Ingevroren bessen, diepvriesgroente, Suikermaïs, en bonen. Het is gevestigd in Sutjeska, Servië.

 1. GREENYARD FOODS

  België

  Greenyard Foods – oogstverse groente- en fruitproducten Als toonaangevende, internationale verwerker van oogstverse groenten en fruit produceren en leveren wij u lang houdbare, smakelijke en gezonde voedingsproducten. In diepvriesverpakkingen én conserven – blik of bokaal. Meteen uw garantie voor een gezond, veilig, kwalitatief hoogstaand én betaalbaar aanbod van groenten en fruit. Ook kant-en-klare, culinaire gerechten Bied de consument de culinaire, diepgevroren groentebereidingen en andere gebruiksklare gerechten van Greenyard Foods aan. En verleid hem verder met ons conservenaanbod – in blik en bokaal – van soepen, sauzen, dips en pastaschotels. Allemaal op maat van zijn levensstijl.

 2. D'ARTA

  België

  d’Arta is voor 100% een familiebedrijf, met het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie in het het midden van Vlaanderen, één van de meest productieve en diverse agrarische gebieden van Europa. Hier wordt maar liefst 30% van de totale Europese productie aan diepvriesgroenten geteeld. Onze tweede productielocatie bevindt zich in Portugal, de ideale plek voor de teelt van mediterrane gewassen zoals broccoli, paprika’s, courgettes, tomaten en aardbeien. In onze d’Arta Menu afdeling kunnen we onbeperkt groenten mengen met saus, proteïnen, rijst of pasta zodat we volledige kant-en-klare maaltijden kunnen aanbieden. Het mengen van onze convenienceproducten verloopt volgens het mix-to-packconcept, waarbij elk ingrediënt afzonderlijk wordt gewogen zodat elk ingrediënt, hoe klein de verpakking ook, in de juiste verhouding aanwezig is.

 1. DIRAFROST

  België

  Pure Fruitexpertise: dat is Dirafrost in een notendop. Uitgebreide expertise in de sector van diepvriesfruit, op maat van onze klanten. Dirafrost werd in 1988 opgericht en heeft sindsdien een stevige reputatie opgebouwd dankzij strategische sourcing en verticale integratie. Maar net zo goed door consequent fruit van topkwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Dirafrost is gevestigd in Belgisch Limburg, de bakermat van de Belgische fruitteelt. Deze regio biedt uitstekende mogelijkheden voor de toevoer van fruit én is een ongeëvenaarde logistieke draaischijf. Ons plaatselijke distributiecentrum kan fruit superefficiënt verwerken en verschepen vanuit en naar de Europese markten en nog veel verder. Al onze producten zijn verkrijgbaar uit voorraad en meteen leverbaar dankzij onze uitgebreide opslagmogelijkheden. Zo kunnen we in onze koelruimtes 15.000 palletten opslaan.

 2. HOMIFREEZ

  België

  Moderne producent van een ruim gamma diepvriesgroenten, diepvriesaardappelen en diepvriesfruit. Een ruime diversiteit aan verpakkingen, zowel in Homi-label als in Private-label, zorgen voor een toelevering aan retail, catering en industrie. Producten : ajuin, bleekselderbloemkool, bonen, breekbonen, broccoli, courgettes, erwten, erwten en wortelen, flageolets, gesneden, champignons, groentemengelingen, groentereepjes, kekererwten, koolrabi, repen, koolsoorten, kubusgroenten, maïs, paprika, prei, schorseneren, spinazie, spruitjes, tomaten, tuinbonen, wortelen, zilveruitjes.

 3. DE CLERCQ HORECA & ZUIVEL

  België

  De Clercq Horeca & Zuivel is uitgegroeid tot een succesvolle familiale organisatie; een gespecialiseerde logistieke dienstverlener voor de groeiende foodservicemarkt. Ons one-stop-shopping principe voorziet elke dag over alle voedingproducten en non-food aan winkelier, supermarkt, school, venter, restaurant of taverne, cateringbedrijven, zorginstellingen enz. Wij leveren u verse producten zoals zuivel, groenten, frieten, vleeswaren, salades enz. Wij werken samen met alle bekende A-fabrikanten. Maar Delixl, onze moedermaatschappij,  voorziet ons ook van een geselecteerd gamma kwaliteitsproducten aan zeer concurrentiële prijzen. Wij beschikken over een compleet pakket diepvriesproducten van groenten, fruit, snacks en brood tot soepen en ijsjes. Ook langhoudbare producten zoals dranken, droge kruidenierswaren, zuivel enz. zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment non food waarmee u met één bestelling en één aflevering alles in huis heeft.

 4. NILEX FOODS B.V.

  Nederland

  Nilex Foods is an establishment since 1987 in the field of agricultural products. Our company is 100% Egyptian company specialized in the production of IQF products. We have a successfully operating branch in the Netherlands, Europe. With experience and knowledge in the frozen foods industry, Nilex foods implements the most innovative and up to date technology since 1987. For your inquiries send an e-mail to kirollos@nilexfoods.com

 5. DOCE VIDA EUROPE

  Nederland

  Wij zijn een Braziliaanse producent van diepvries vruchten pulp zoals acai, graviola, acerola, mango, ananas, guava, mango, cupuacu, papaja, passievrucht, sinaasappel, aardbei, perzik, cashew, ijs producten. We hebben hoofdkantoor in Apeldoorn Holland. We hebben zowel retail verpakking als ook groothandels en industrie verpakking.

 6. KALKAN IMPORT EXPORT

  Nederland

 7. GPS FROZEN SP. Z.O.O.

  Polen

  Wij exporteren diepgevroren fruit en groenten naar de Oosterse en Westerse markten: kersen, frambozen, zwarte bessen, rode bessen, aardbeien, bloemkool, broccoli, hele en gesneden paddestoelen en champignons, groentenmengsels, chips, wortelen, mengsels, uien, pruimen, spruitjes, maïs en bonen.

 8. KALKAN SEBZE MEYVE

  Turkije

  Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bevroren fruit. Levering rechtstreeks vanuit de fabriek. Frozen fruit, Freeze-dry, dry, infused fruit Bij interesse kunt u mailen

 1. F2S S.A.S.

  Frankrijk

  Het bedrijf F2S S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenbereidingen, Vruchtenbereidingen, drank en sap van exotisch fruit, vruchtenmoes, en vruchtencoulis. Het is gevestigd in Valence, Frankrijk.

 2. PATRIGEL

  Frankrijk

  Het bedrijf PATRIGEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, Groenten - diepvries, diepvriesgroente, en diepvriesproducten. Het is gevestigd in Grigny, Frankrijk.

 3. TOROSLULAR FOODS COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf TOROSLULAR FOODS COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, gedroogde vijgen, gedroogde abrikozen, en Fruit - diepvries. Het is gevestigd in Aydin-Germencik, Turkije.

 4. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Wit Rusland

  Het bedrijf STAROBINSKY POGREBOK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren blauwe bosbessen, en paddestoelen. Het is gevestigd in Starobin, Wit Rusland.

 5. IGO COMMERCE

  Servië

  Het bedrijf IGO COMMERCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Gedroogde vruchten, gedroogde vruchten, verpakte gedroogde pruimen, Fruit - diepvries, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Palic, Servië.

 6. NOBAR SABZ CO

  Duitsland

  Het bedrijf NOBAR SABZ CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, diepvriesgroente, Groenten - diepvries, en Diepvriesvruchten. Het is gevestigd in Iran, Duitsland.

 7. BEKAS

  Oekraïne

  Het bedrijf BEKAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren fruitboomkwekerij, invriezing, en bessen. Het is gevestigd in Lutsk, Oekraïne.

 8. NARTUREL

  Turkije

  Het bedrijf NARTUREL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren vruchtensappen + vers fruit, granaatappelsap + verse granaatappel, en NaRturel. Het is gevestigd in Ortaca / Mugla, Turkije.

 9. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SOLEX AGRO, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, en Specerijen. Het is gevestigd in Bruntál 1, Tsjechische Rep..

 10. MAMBIKOM AGRAR LTD

  Servië

  Het bedrijf MAMBIKOM AGRAR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis