• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fruit - diepvries

Resultaten voor

Fruit - diepvries - Import export

 1. FRDP

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  FRDP is fabrikant van Biologische diepvriesvruchten en -groenten en is gevestigd in het Zuiden van Frankrijk, in Avignon. 100 % van de activiteit is al meer dan 20 jaar gewijd aan de biologische landbouw. De biologische landbouw stemt namelijk overeen met alle waarden waaraan wij zijn gehecht. Ons beroep bestaat uit het opzetten van ketens van biologische groenten rechtstreeks bij de landbouwers of bij landbouwergroepen in Frankrijk, maar ook in aangrenzende landen zoals de Benelux, Spanje, Italië… Dit stelt ons in staat onze klanten diepgevroren biologische groenten en vruchten aan te bieden in verschillende snijvormen en verpakkingen. Wij bieden een breed assortiment van biologische diepvriesproducten: - Biologische diepvriesgroenten, - biologische diepvriesvruchten, - Biologische diepvriestuinkruiden, - Biologische diepvrieskruiderijen, - Biologische diepvriespeulvruchten, - Biologische diepvries preparaten en purees, - Gemengde biologische diepvriesgroenten, - Gemengde biologische diepvriesvruchten. Wij verbinden ons ertoe uitsluitend producten te commercialiseren afkomstig uit de biologische landbouw, het afval in verband met onze activiteit onder controle te houden en voedselverspilling tegen te gaan.

  Website Open In New icon
 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypte

  Verified by Europages badge

  Frosty is een toonaangevend Egyptisch bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige Egyptische landbouwproducten zoals IQF Groente en Fruit – Verse Groente en Fruit en ingemaakte producten. Ons grootste kapitaal is ons personeel, met meer dan 10 jaar ervaring in landbouwproducten, hart voor hun vak en de ambitie uit te groeien tot marktleider. Onze band met de grootste landbouwers, onze ervaring in het produceren en leveren van grondstoffen maken ons tot de leverancier met de beste prijzen in Egypte.

  Website Open In New icon
 3. F2S S.A.S.

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. PATRIGEL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. DASKO GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. D'ARTA

  België

  d’Arta is voor 100% een familiebedrijf, met het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie in het het midden van Vlaanderen, één van de meest productieve en diverse agrarische gebieden van Europa. Hier wordt maar liefst 30% van de totale Europese productie aan diepvriesgroenten geteeld. Onze tweede productielocatie bevindt zich in Portugal, de ideale plek voor de teelt van mediterrane gewassen zoals broccoli, paprika’s, courgettes, tomaten en aardbeien. In onze d’Arta Menu afdeling kunnen we onbeperkt groenten mengen met saus, proteïnen, rijst of pasta zodat we volledige kant-en-klare maaltijden kunnen aanbieden. Het mengen van onze convenienceproducten verloopt volgens het mix-to-packconcept, waarbij elk ingrediënt afzonderlijk wordt gewogen zodat elk ingrediënt, hoe klein de verpakking ook, in de juiste verhouding aanwezig is.

 2. GREENYARD FOODS

  België

  Greenyard Foods – oogstverse groente- en fruitproducten Als toonaangevende, internationale verwerker van oogstverse groenten en fruit produceren en leveren wij u lang houdbare, smakelijke en gezonde voedingsproducten. In diepvriesverpakkingen én conserven – blik of bokaal. Meteen uw garantie voor een gezond, veilig, kwalitatief hoogstaand én betaalbaar aanbod van groenten en fruit. Ook kant-en-klare, culinaire gerechten Bied de consument de culinaire, diepgevroren groentebereidingen en andere gebruiksklare gerechten van Greenyard Foods aan. En verleid hem verder met ons conservenaanbod – in blik en bokaal – van soepen, sauzen, dips en pastaschotels. Allemaal op maat van zijn levensstijl.

 3. DIRAFROST

  België

  Pure Fruitexpertise: dat is Dirafrost in een notendop. Uitgebreide expertise in de sector van diepvriesfruit, op maat van onze klanten. Dirafrost werd in 1988 opgericht en heeft sindsdien een stevige reputatie opgebouwd dankzij strategische sourcing en verticale integratie. Maar net zo goed door consequent fruit van topkwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Dirafrost is gevestigd in Belgisch Limburg, de bakermat van de Belgische fruitteelt. Deze regio biedt uitstekende mogelijkheden voor de toevoer van fruit én is een ongeëvenaarde logistieke draaischijf. Ons plaatselijke distributiecentrum kan fruit superefficiënt verwerken en verschepen vanuit en naar de Europese markten en nog veel verder. Al onze producten zijn verkrijgbaar uit voorraad en meteen leverbaar dankzij onze uitgebreide opslagmogelijkheden. Zo kunnen we in onze koelruimtes 15.000 palletten opslaan.

 4. HOMIFREEZ

  België

  Moderne producent van een ruim gamma diepvriesgroenten, diepvriesaardappelen en diepvriesfruit. Een ruime diversiteit aan verpakkingen, zowel in Homi-label als in Private-label, zorgen voor een toelevering aan retail, catering en industrie. Producten : ajuin, bleekselderbloemkool, bonen, breekbonen, broccoli, courgettes, erwten, erwten en wortelen, flageolets, gesneden, champignons, groentemengelingen, groentereepjes, kekererwten, koolrabi, repen, koolsoorten, kubusgroenten, maïs, paprika, prei, schorseneren, spinazie, spruitjes, tomaten, tuinbonen, wortelen, zilveruitjes.

 5. DE CLERCQ HORECA & ZUIVEL

  België

  De Clercq Horeca & Zuivel is uitgegroeid tot een succesvolle familiale organisatie; een gespecialiseerde logistieke dienstverlener voor de groeiende foodservicemarkt. Ons one-stop-shopping principe voorziet elke dag over alle voedingproducten en non-food aan winkelier, supermarkt, school, venter, restaurant of taverne, cateringbedrijven, zorginstellingen enz. Wij leveren u verse producten zoals zuivel, groenten, frieten, vleeswaren, salades enz. Wij werken samen met alle bekende A-fabrikanten. Maar Delixl, onze moedermaatschappij,  voorziet ons ook van een geselecteerd gamma kwaliteitsproducten aan zeer concurrentiële prijzen. Wij beschikken over een compleet pakket diepvriesproducten van groenten, fruit, snacks en brood tot soepen en ijsjes. Ook langhoudbare producten zoals dranken, droge kruidenierswaren, zuivel enz. zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment non food waarmee u met één bestelling en één aflevering alles in huis heeft.

 1. NILEX FOODS B.V.

  Nederland

  Nilex Foods is an establishment since 1987 in the field of agricultural products. Our company is 100% Egyptian company specialized in the production of IQF products. We have a successfully operating branch in the Netherlands, Europe. With experience and knowledge in the frozen foods industry, Nilex foods implements the most innovative and up to date technology since 1987. For your inquiries send an e-mail to kirollos@nilexfoods.com

 2. DOCE VIDA EUROPE

  Nederland

  Wij zijn een Braziliaanse producent van diepvries vruchten pulp zoals acai, graviola, acerola, mango, ananas, guava, mango, cupuacu, papaja, passievrucht, sinaasappel, aardbei, perzik, cashew, ijs producten. We hebben hoofdkantoor in Apeldoorn Holland. We hebben zowel retail verpakking als ook groothandels en industrie verpakking.

 3. KALKAN IMPORT EXPORT

  Nederland

 4. GPS FROZEN SP. Z.O.O.

  Polen

  Wij exporteren diepgevroren fruit en groenten naar de Oosterse en Westerse markten: kersen, frambozen, zwarte bessen, rode bessen, aardbeien, bloemkool, broccoli, hele en gesneden paddestoelen en champignons, groentenmengsels, chips, wortelen, mengsels, uien, pruimen, spruitjes, maïs en bonen.

 5. KALKAN SEBZE MEYVE

  Turkije

  Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bevroren fruit. Levering rechtstreeks vanuit de fabriek. Frozen fruit, Freeze-dry, dry, infused fruit Bij interesse kunt u mailen

 6. SUNLIGHT FOODS CORPORATION

  Filippijnen

 7. FRUGY S.A.

  Colombia

 8. MC FOOD DIST

  Verenigde Staten

 9. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Wit Rusland

 10. IGO COMMERCE

  Servië

 1. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippijnen

 2. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 3. NARTUREL

  Turkije

 4. ADEX LT

  Litouwen

 5. ATLAS EXPORT

  Oekraïne

 6. BEKAS

  Oekraïne

 7. FRIGO JUNIOR D.O.O

  Servië

 8. A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

 9. BIOPRODUCT GROUP LTD

  Moldavïe

 10. UKBCC LTD

  Verenigd Koninkrijk