• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gas - winning en distributie

Resultaten voor

Gas - winning en distributie - Import export

 1. DEUSTE GAS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw specialist voor gassen, containers en fittingen.Ons dienstenpakket omvat de productie van: - Test- en kalibratiegassen evenals gasmengsels als gas- en vloeibaar-gasmengsels in aankoop-, verhuur- en eigendomsflessen - Test en reinig gassen in drukbussen en wegwerpbare drukgasflessen met 12, 34, 60 of 110 l Op verzoek kunt u al uw gassen en gasmengsels krijgen Gasfittingen op maat. Deuste Gas Solutions GmbH is een middelgroot bedrijf uit het noordelijke Zwarte Woud en is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van de productie van test- en kalibratiegassen, evenals de verkoop van gasdrukhouders en gasfittingen onder druk.Tot medio 2016 produceerde het bedrijf onder de bedrijfsnaam Deuste Steininger GmbH in Mühlhausen/Kraichgau.

  Website Open In New icon
 2. LEMVIG GAS DISTRIBUTION A/S

  Denemarken

  Verified by europages badge

  LEMVIG GASTRIBUTION A/S is een Deense gasdistributeur die is opgericht als één botteleenheid die schone en draagbare brandstofoplossingen biedt. Dankzij de kwaliteit van onze producten en diensten hebben we een bliksemsnelle groei doorgemaakt naar onze huidige positie als de toonaangevende leverancier van LPG- en industriële gasoplossingen over de hele wereld. Ongeëvenaarde en unieke mix: LEMVIG GASTRIBUTION A/S is het ENIGE bedrijf dat een one-stop-oplossing biedt voor alle soorten gassen, chemicaliën en technische oplossingen met een geïntegreerd bedrijfsmodel. In ons brede portfolio distribueert LEMVIG GASTRIBUTION A/S Bulkvloeistoffen, Cilinders, ISO Tanks, enz. Vandaag de dag is LEMVIG GASTRIBUTION A/S strategisch gevestigd in verschillende delen van de wereld om haar brede klantenkring te bedienen. Wij bedienen jaarlijks miljoenen klanten met een uitgebreide infrastructuur die bestaat uit een enorme opslagcapaciteit in LPG en cryogene gassen, vulfabrieken en een distributievloot van meer dan 100 vrachtwagens voor bulk- en pakketgassen. Ga naar onze website en vind de beste oplossing voor uw bedrijf!

  Website Open In New icon
 3. MTI INDUSTRIEGASE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. INDUSTRIA BRESCIANA OSSIGENO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 5. ILZHÖFERS NACHF. INH. WALCH KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOCIETÀ DEDA

  Italië

  Verified by europages badge
 2. GASKLAR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. ANTARGAZ

  België

  In België levert Antargaz propaan- en butaangas in tanks en in flessen, en eveneens aardgas.Antargaz biedt energie-oplossingen die geschikt zijn voor zowel de behoeften van particulieren als professionals (industrie, landbouw, horeca).Antargaz is een filiaal van de beursgenoteerde Amerikaanse groep UGI Corporation. Het bedrijf werd opgericht in 1952 en is tegenwoordig wereldspecialist in de sector van gas en elektriciteit. Antargaz levert meer dan 650.000 ton aan gas per jaar aan meer dan 3.250.000 klanten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

 4. KUWAIT PETROLEUM - BELGIUM

  België

  Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld. De roots van het bedrijf liggen uiteraard in Koeweit, dat zich situeert in een regio met 75% van de oliereserves. In de Benelux is Kuwait Petroleum Corporation op diverse domeinen actief: onderzoek, raffinage, blending, marketing, verkoop en logistiek rond de aardolieproducten. Sinds 1986 worden de producten onder de merknaam Q8 verkocht aan automobilisten, transportbedrijven, visserij, luchtvaart en industrie. In alle stations van Q8 en Q8 easy tank je de HiQ brandstof van superieure kwaliteit. Q8 beschikt in België over een uitgebreid nationaal netwerk van ruim 300 tankstations. De afdeling Kuwait Petroleum International Lubricants (KPIL) produceert en verkoopt Q8 basis- en smeeroliën onder de merknaam Q8. International Diesel Service richt zicht specifiek tot de transportwereld met het grootste tank- en servicenetwerk voor truckers in Europa.

 5. LORIVAN

  België

  Fabrikant van stalen en roestvaststalen drukvaten voor vloeistoffen en ongevaarlijke gassen. Druktanks voor drinkwater-, voedingsmiddelen- en afvalwaterindustrie, waterbehandeling, perslucht, HVAC en vacuüm.

 1. BRANDSTOFFEN VERFAILLE

  België

  Brandstoffen Verfaille staat garant voor snelle leveringen. Dit kan al vanaf 500 liter. U mag rekenen op een correcte service aan scherpe prijzen. Ze verdelen eveneens onderstaande vaste brandstoffen. U kan ook voor diverse aanverwante producten terecht, en dit in meerdere hoeveelheden.

 2. MULTIGAS

  België

  Multigas nv is uw aanspreekpunt voor al uw noden betreffende propaangas, huishoudelijk gas, industrieel gas, aardgas, autogas en ballongas. Multigas bedient zowel de professionele als de particuliere klant en brengt u een oplossing op uw maat. Mutligas is gasspecilaist in gastanks, gasflessen, verwarming, professionele gasinstallaties, industriële gassen en ballongas, accessoires voor gasinstallaties, gasbarbecues, LPG, en elektrische oplaadpalen.

 3. ELSTER GMBH

  Duitsland

  Energie-efficiëntie, veiligheid en bedieningscomfort! Juist daarom vertrouwen ondernemingen uit alle branches de regel- en verbrandingstechniek van Elster Kromschröder.

 4. GASFLES VULSTATION EDERVEEN

  Nederland

  GASFLES LEEG? Kom bij ons langs, of bel ons voor meer informatie.

 5. OPEN GRID EUROPE GMBH

  Duitsland

 6. IBB ENERGIE AG

  Zwitserland

 7. INMATEC GASE TECHNOLOGIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. WEP WÄRME-, ENERGIE- UND PROZESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 9. SOL FRANCE

  Frankrijk

 10. FIRST ENERGY GMBH

  Duitsland

 1. QAZVIN TOOS GAS

  Iran

 2. EL GAZ SA

  Griekenland

 3. SUDGAZ

  Luxemburg

 4. GILABERT MIRO

  Spanje

 5. SPAZIO ENEL MISILMERI

  Italië

 6. SCHICK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. GAZKO

  Bulgarije

 8. GAS SERVEI S.A.

  Spanje

 9. PETRO-CENTER

  Luxemburg

 10. GAZU GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Gas - winning en distributie - Import export

Aantal resultaten

1.340 bedrijven