• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gasmotoren

Resultaten voor

Gasmotoren - Import export

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 2. HÖFLER BLOCKHEIZKRAFTWERKE DIPL.-ING. THOMAS FOTTELER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÖFLER BLOCKHEIZKRAFTWERKE DIPL.-ING. THOMAS FOTTELER, is een Distributeur, en actief in de sector Gasmotoren. Het is gevestigd in Berghülen, Duitsland.

 3. H.G.S. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H.G.S. GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gasmotoren. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 4. NIEMEYER TREIBGASTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Buizen buigen - Dankzij de nieuwste technologie kan Niemeyer u nu ook gebogen metalen buizen aanbieden. Met onze buigmachine BMZ12 van de firma WAFIOS kunnen wij buizen tot een diameter van 12, 7 mm buigen. De gebruiksdoeleinden zijn divers: Gasleiding, remleiding, hydraulische leiding of aircotechniek - wij kunnen elke geometrie buigen uit aluminium, staal / roestvrij staal, koper en vele andere metalen. De buigkop van onze pijpbuigmachine is ontworpen voor gecombineerd rechts en links buigen. Bovendien is een combinatie van trekken, afrollen en vrije-vorm buigen mogelijk. Hierdoor kunnen zeer complexe onderdelen worden gebogen met de grootst mogelijke flexibiliteit en extreem hoge snelheid. Deze hoge productie kan de kosteneffectiviteit verder optimaliseren, waardoor wij goedkoop en snel kunnen leveren. Al meer dan 125 jaar staat de naam WAFIOS voor de hoogste kwaliteitsnormen, veiligheidsnormen en technische innovaties in de Duitse machinebouw. Wij van Niemeyer zijn ervan overtuigd dat deze eigenschappen bij ons passen en geven dit graag door aan onze klanten.

 5. LUDWIG HUNGER WERKZEUG- UND MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Wij, het bedrijf Ludwig Hunger Werkzeug- und Maschinenfabrik GmbH, ontwikkelen en verkopen sinds 1922 gereedschappen van de beste kwaliteit voor precisieboren, evenals machines en apparaten voor de reparatie van motoren en grote motoren sinds 1950. Naast het bewerken van klepzittingen en kleppen met behulp van onze klepsteldraaibanken en klepschuurmachines, bieden wij ook diverse hoonmachines, hogedruk hydraulische units en een testbank voor spuitmonden aan. Maar we blijven onze verstelbare ruimers ook produceren in continu verbeterde ontwerpen. Ons doel is om ons assortiment in de toekomst te blijven verbeteren.Zo hebben we al een mobiele draaibank ontwikkeld waarmee in de kortst mogelijke tijd zowel klepzittingen als kleppen optimaal nabewerkt kunnen worden. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via sales@ludwig-hunger.de en wij zullen u gedetailleerd adviseren om u bij uw project te ondersteunen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HURRICANE MOTOREN REVISIE

  Nederland

  Hurricane motorenrevisie is ontstaan 1968 en heeft tot 2001bedrijf gehouden in Haarlem. In 2001 is er een nieuw bedrijfspand gebouwd van 900m2 in Heerhugowaard. Ook is het machinepark in 2001 verder uitgebouwd. Ons machinepark bestaat uit hoogwaardige machine merken als Berco, Sunnen, Schenck en Froude. Ook leveren wij de motordelen voor de revisie zoals zuigers, lagers, koppakkingsets, kleppen en nog veel meer. Als motorrevisiebedrijf reviseren wij motoren voor eigenlijk alle doeleinden zoals van een auto, boot of vrachtwagen is of van een WKK (warmtekrachtkoppeling) Wij doen dit in onze werkplaats of op locatie bij de klant. Veel van onze klanten komen uit de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Haarlem en Hoorn. Ook voor deel revisie bent U bij ons aan het goede adres. Voor veel klanten voeren wij deze bewerkingen uit, denk daarbij aan cilinderkop vlakken, cilinderkop afpersen, kleppen slijpen, klepzetels frezen, motorblok boren en honen, cilinders honen, drijfstangen boren en honen en krukassen slijpen.

 2. HUNTER

  België

  De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd in reparatie van dieselmotoren opstartten. De activiteiten van de onderneming werden uitgebreid met de productie van conversieonderdelen om benzinemotoren van voertuigen, landbouw- en industriële machines te vervangen door dieselmotoren. Dit resulteerde in een aanstelling als exclusief importeur voor Perkins dieselmotoren in 1938. In 1991 is Hunter aangesteld als importeur van FG Wilson stroomgroepen. Hunter is sinds 1992 een zusteronderneming van Kemper en Van Twist, een technische handelsonderneming uit Nederland met een ijzersterke reputatie. Beide ondernemingen verkopen over het algemeen dezelfde producten op basis van exclusiviteitscontracten voor de hele Benelux.

 3. KEMPER EN VAN TWIST DIESEL B.V.

  Nederland

  Kemper en Van Twist is gespecialiseerd in het leveren (en produceren) van onder andere dieselmotoren, gasmotoren en generatoren voor diverse toepassingen. Met ons 175-jarige bestaan zijn wij ervaren in het leveren van uiteenlopende producten in de marine-, noodstroom- en energiebranche van de hoogste kwaliteit. In ons ruime aanbod is een verdeling aangebracht tussen diverse gespecialiseerde afdelingen.

 4. DECKERS MOTORENREVISIE

  België

  Het hoofdactiviteit van Motorenrevisie Deckers is het reviseren van alle merken brandstofmotoren zowel benzine- als diesel- en gasmotoren of van hun onderdelen.

 5. IGGNITA GAS ENGINE SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf IGGNITA GAS ENGINE SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemengde diesel-gasmotoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SPARK SISTEMI AUTOGAS AD ECOMOTIVE SRLS

  Italië

  Het bedrijf SPARK SISTEMI AUTOGAS AD ECOMOTIVE SRLS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gasmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor autogas, autogas, en installatie van methaangasapparatuur. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 2. SERVIPOL

  Polen

  Het bedrijf SERVIPOL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie van zeemotoren, industriele engineering, gasmotoren, en Metaalbewerking. Het is gevestigd in Bielsko-Biala, Polen.

 1. WÄRTSILÄ DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WÄRTSILÄ DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Beproevingen - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, onderdelen voor dieselmotoren, en Gasmotoren. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. STEFFENS-ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEFFENS-ENGINEERING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasmotoren, en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Emmerich Am Rhein, Duitsland.

 3. GAS ENGINE EXCHANGE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GAS ENGINE EXCHANGE LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Gasmotoren. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. IG BIOGASMOTOREN E.V.

  Duitsland

  Het bedrijf IG BIOGASMOTOREN E.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gasmotoren. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. REFERENCE ENERGY

  Frankrijk

  Het bedrijf REFERENCE ENERGY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gasmotoren. Het is gevestigd in Lestiac-Sur-Garonne, Frankrijk.

 6. ELLIPTEC RESONANT ACTUATOR AG

  Duitsland

  Het bedrijf ELLIPTEC RESONANT ACTUATOR AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Gasmotoren, Benzinemotoren, Zuigermotoren, Wielen en rollen, Gasmotoren, Benzinemotoren, en Zuigermotoren. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 7. MOTEURS MOES

  België

  Het bedrijf MOTEURS MOES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, Gasmotoren, en Revisie van turbocompressoren. Het is gevestigd in Andenne, België.

 8. PERKINS MOTOREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PERKINS MOTOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Gasmotoren, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Kleinostheim, Duitsland.

 1. JOHN A. SPARKS & CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHN A. SPARKS & CO. LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Gasmotoren, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verbrandingsmotoren, Gasmotoren, en Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. POWERUP GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf POWERUP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gasmotoren. Het is gevestigd in Stans, Oostenrijk.

 3. REVAMO MACHINEPARK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf REVAMO MACHINEPARK B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Benzinemotoren, Verbrandingsmotoren, en Benzinemotoren. Het is gevestigd in Meppel, Nederland.

 4. MOTORGERÄTE FISCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOTORGERÄTE FISCHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromotoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Gasmotoren, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Lahr, Duitsland.

 5. TEDOM S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TEDOM S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, Bussen en touringcars, Gasmotoren, en Bussen en touringcars. Het is gevestigd in Trebíc, Tsjechische Rep..

 6. VOGELS AUTOGASSYSTEMEN

  Nederland

  Het bedrijf VOGELS AUTOGASSYSTEMEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, en Gasmotoren. Het is gevestigd in Son, Nederland.

 7. SAR MONTÁZE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SAR MONTÁZE S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Gasmotoren, Verbrandingsmotoren, en Gasmotoren. Het is gevestigd in Ostrava , Tsjechische Rep..

 8. GASER

  Spanje

  Het bedrijf GASER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, installaties van warmtekrachtkoppeling, en Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Martorelles, Spanje.

 9. MERISTEM S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MERISTEM S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, en Gasmotoren. Het is gevestigd in Lisov U Ceských Budejovic , Tsjechische Rep..

 10. INECO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf INECO, S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmotoren, en Gasmotoren. Het is gevestigd in Praha 8 , Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis