• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gedroogde vruchten

Resultaten voor

Gedroogde vruchten - Import export

 1. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Onze onderneming zag in 1923 het daglicht, toen Vicente Llopis Espinos begon met het verhandelen van Spaanse amandelen in Alicante. 'Almendras Llopis', zoals de onderneming nu heet, is opgericht in 1974, op het moment dat ze naar het bedrijvenpark van Canastell in San Vicente del Raspeig verhuisde. In de jaren tachtig begon ze wereldwijd te exporteren, en deze export gaat nu nog steeds door. Wij hanteren namelijk hoge kwaliteits- en klantenservicenormen; deze zijn altijd al kenmerkende aspecten van onze onderneming geweest, want ook al zijn de processen evenals de kwaliteits- en veiligheidseisen van de markt ongetwijfeld veranderd, onze passie voor goed werk blijft bestaan. Geïndustrialiseerde producten op basis van amandelen. Gepelde en geroosterde gedroogde vruchten. Andere gedroogde vruchten. Exporteurs. Wij leveren amandelen aan de voornaamste internationale ondernemingen in de voedingssector. Voor de voedingsindustrie zijn wij een hoge kwaliteitsreferentie in de verwerking van amandelen.

  Website Open In New icon
 2. BIZIM ANADOLU TARIM

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Bizim Anadolu Tarım is opgericht in 1973. Onze firma is gespecialiseerd in de toelevering en productie van voor voeding geschikte zaden en noten. Vandaag is onze firma eigenaar van één van de grootste vestigingen in Europa, die gebruik maakt van de modernste beschikbare technologieën om het beste product te maken voor onze klanten. Wij bieden een groot aantal verschillende zaadsoorten: Voornamelijk pompoenzaad, zonnebloemzaad, koffiebonen, amandelen, cashewnoten, kokosnoot, Walnoten, kikkererwten en sojabonen. Onze zaden staan bekend om hun buitengewone kwaliteit en smaak. Onze nieuwste voorzieningen zijn uitgerust met de modernste hoogwaardige zaadverwerkingsmachines, met een capaciteit van meer dan 80 ton/dag, een waarborg voor de kwaliteit van het product. Het resultaat is een eendaags topkwaliteit product. Dankzij onze 50 jaren ervaring, kunt u erop vertrouwen dat Bizim Anadolu Tarım één van de langst bestaande en meest bekende exporteurs van agrarische grondstoffen is in Turkije. Wij streven constant naar innovatie en ontwikkeling en dit heeft ons in staat gesteld onze onderneming snel te transformeren in een marktleider op de agrarische markt in Turkije. Wij zijn een nationaal en internationaal erkende onderneming op grond van onze kwaliteitsproducten en -diensten. Productkwaliteit en klanttevredenheid zijn onze grootste prioriteiten. Kom kijken op onze website of neem contact met ons op voor verdere informatie.

  Website Open In New icon
 3. CASTLE FARMS

  Saoedi Arabië

  Verified by Europages badge

  CASTLE FARMS teelt sinds 1970 dadels in Madina, het Koninkrijk Saoedi-Arabië.Onze producten bevatten verschillende soorten verpakte en biologische dadels, waaronder Ajwa-dadels, Safawi-dadels, Sukkari-dadels, Anbra-dadels en andere dadels die beschikbaar zijn in het Koninkrijk Saoedi-Arabië.We bieden ook dadelproducten aan zoals dadelpasta's, dadelsiropen, dadelpoeder en choco-dadels volgens de wensen van onze klanten. Met ons brede assortiment luxe geschenkverpakkingen op maat kunnen we ook oplossingen op maat creëren. Bovendien kunnen we u helpen om u eigen gepersonaliseerde dates-merk te creëren.Het is van het grootste belang voor ons om onze lokale en wereldwijde klanten te bedienen volgens de hoogste kwaliteitsnormen om hun tevredenheid te garanderen.We creëerden ons eigen merk Castle Farms en combineren moderne technologieën met jarenlange traditie om de beste biologische dadels tegen concurrerende prijzen te produceren. Bij onze productie worden geen chemicaliën of pesticiden gebruikt.We geven ook de voorkeur aan het gebruik van natuurlijke meststoffen om ervoor te zorgen dat onze dadels hun volledige smaak en voedingswaarde bereiken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

  Website Open In New icon
 4. SOUTH ORGANIC

  Tunesië

  Verified by Europages badge

  SOUTH ORGANIC werd opgericht in 2001 en zet zich in voor het promoten van de biologische landbouw, de sociaal-economische ontwikkeling en de milieubescherming. Wij vervullen de volgende taken: 1/ Kleine landbouwers aansporen zich in te zetten voor de biologische landbouw en ze te overtuigen over de weldaden voor de gezondheid en het milieu. 2/ De percelen optimaal laten benutten voor een hoger rendement. 3/ Technische bijstand leveren en de nodige informatie delen voor een algehele kwaliteitsverbetering. 4/ Een ware solidaire partner zijn binnen duurzame ontwikkelingsprojecten in hun regio's. SOUTH ORGANIC biedt een reeks Dadels van Deglet Nour, met name biologische dadels. Als grootste producent van biologische dadels, verzorgt SOUTH ORGANIC de productie en de grootverkoop van de Tunesische Deglet Nour dadels. Neem nu direct contact op met onze commerciële dienst. Ons teams zal al uw vragen met veel plezier zo snel mogelijk beantwoorden.

  Website Open In New icon
 5. BUXTRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De Buxtrade GmbH werd opgericht in de zomer van 2014 door 2 jonge mannen die naast het professionele leven een bijbaan wilden opbouwen. In het voorjaar van 2017 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand, waar we zijn gebaseerd op ongeveer 1.500 vierkante meter. Of het nu gaat om het algemene welzijn of de gezondheid, Buxtrade GmbH verkoopt hoogwaardige producten in een breed assortiment. Vanwege onze locatie in het zuiden net buiten Hamburg, hebben we korte afstanden van de haven van Hamburg naar onze locatie. In onze breed gediversifieerde productportfolio op het gebied van suikervervanging | Superfoods | Voedingssupplementen | Voedingssupplement | Specerijen | Flavours & Nuts bieden wij alle producten volgens uw behoeften, van privé-huishouden tot de voedselverwerking van 100 g tot groothandelaren in gepalletiseerde goederen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, oftewel HOWA, biedt u gedroogd fruit, notenpitten, noten en zaden van hoge kwaliteit tegen eerlijke marktprijzen. In onze volgens IFS Food gecertificeerde vestiging fungeren wij als importeur, exporteur, groothandelaar en dienstverlener. Ons dienstenaanbod en contractverwerking omvat het roosteren van noten, het mengen, verpakken en hakken van gedroogd fruit, notenpitten, noten en zaden. Al onze producten uit gecontroleerde biologische en conventionele teelt worden door ons gecontroleerd onder strikte naleving van de Europese en Duitse levensmiddelenwetgeving. Wij onderhouden langdurige relaties met onze wereldwijde leveranciers en kennen hun duurzame productiemethoden. Vanzelfsprekend leveren wij onze producten ook rechtstreeks aan uw magazijnen en winkels in Duitsland of Europa. De jarenlange samenwerking met onze eigen expediteur garandeert een betrouwbare en stipte levering. U kunt ervan op aan: Bij HOWA krijgt u natuurproducten van de allerbeste kwaliteit.

  Website Open In New icon
 2. MDM DREYER AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  De handel in levensmiddelen is een kwestie van vertrouwen. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1997 geniet MDM Dreyer het vertrouwen van bekende klanten uit verschillende sectoren uit de voedselproductie en de detailhandel. Mirjam Oesterle, is sinds 2003 de tweede generatie van MDM en vertrouwt op de hoogste productkwaliteit en streeft naar langdurige en coöperatieve klantrelaties. Het voldoen aan hoge kwaliteitsnormen met speciale producten tegen de beste prijs is elke dag een uitdagende taak. Het team is jong en gemotiveerd om topkwaliteit te leveren bij MDM Dreyer. Het doelwit is om aan de wensen van de klanten te voldoen. Consumenten vertrouwen op de constante kwaliteit van voedsel. Producenten, verwerkende industrieën en handel dienen zich daarom aan bepaalde wetten te houden. Naleving van deze normen alleen is geen garantie voor zakelijk succes. Zeer goede ingrediënten zijn eveneens nodig voor exclusieve producten.

  Website Open In New icon
 3. NUTRIPUR GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  NutriPur uw leverancier voor gevriesdroogd fruit, geroosterde kikkererwten en sojabonen, superfoods en andere 100% natuurlijke granen. Onder het NutriPur-merk, of voor hen als huismerk - zelfs in kleine hoeveelheden.Natuurlijk natuurlijk - dat is waar het merk NutriPur al meer dan 5 jaar voor staat. We hebben het ons doel gemaakt om natuurlijke producten voor tussendoortjes en ontbijt op de markt te brengen. Wie het onderwerp voeding en voedsel onder de loep neemt, zal zich snel realiseren dat veel producten tegenwoordig meer bevatten dan nodig is.Conserveermiddelen, kleurstoffen en nog eens en nog eens... suiker. Zelfs onze jongste kinderen worden overspoeld met volledig overgesuikerd voedsel - een omstandigheid die niet alleen op lange termijn een negatieve invloed heeft op de gezondheid (zwaarlijvigheid, diabetes, ...), maar ook de smaakzin blijvend verstoort.

  Website Open In New icon
 4. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  Verified by Europages badge

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 5. TEZGAH SAS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Sinds 2021 importeert en verdeelt TEZGAH SAS biologische Bozic pistachenoten met een uitzonderlijke en specifieke smaak. Bozic BIO is een soort dat uitsluitend en in beperkte hoeveelheden in Gaziantep, in Zuidoost-Turkije wordt verbouwd. De Biologische Bozic (gedopte, ongezouten) pistachenoten worden één maand eerder dan normaal geoogst zodat ze niet volledig rijp en minder droog zijn. De grijze pistachenoten hebben een andere, diepere groene leur vergeleken met de overige pistachenoten. Dankzij de rijke en aromatische smaak, wordt de noot gebruikt binnen de fabricage van elk type ijs, gebak, nagerechten en suikergoed. Wij bieden de beste kwaliteit en variëteit van de meest smaakvolle pistachenoten! Het is tevens mogelijk geblancheerde Biologische Bozic pistachenoten (zonder velletjes) te leveren, het meest speciale product binnen het pistache-assortiment evenals geroosterde en gezouten pistachenoten, de favoriet van iedereen aan tafel tijdens borreltijd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 1. TIM.CO LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  “TIM.KO” Company – Russische fabrikant van ongelooflijk lekkere oosterse tsjoertsjchela (chuch-hela) onder zijn eigen handelsmerk “MADZHO”. De prioriteiten van de firma zijn hoge kwaliteitsnormen en het opbouwen van betrouwbare relaties met klanten en partners. De MADZHO tsjoertsjchela is de moderne gezondheidssnack, die de gebruikelijke zoetigheden, borrelhapjes en tussendoortjes vervangen als een gezonde snack voor het hele gezin. De vulling van de tsjoertsjchela (chuch-hela) bestaat uit walnoten, hazelnoten of een mengsel van noten en gedroogde vruchten. De omhulling is gemaakt van druivensap. Het is een oud recept, dat ontzettend goed past bij de moderne tendens van gezonde eten. Onze voordelen: - Hoge kwaliteit van de grondstoffen (noten, sappen); - Afwezigheid in de ingrediënten van conserveermiddelen en smaakstoffen; - Minimaal suikergehalte – alleen om de zoetheid van natuurlijk sappen gelijk te maken; - Vacuüm verpakking, waardoor het product zonder conserveermiddelen tot 180 dagen houdbaar blijft; - Hoge smaakkwaliteit (heerlijk, kalmerend en vers).

  Website Open In New icon
 2. MATTES KG

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. is een particuliere handelsonderneming in Nederland met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Wij verlenen onze gewaardeerde klanten wereldwijde zakelijke oplossingen, kwaliteit merkproducten tegen betaalbare groothandelsprijzen met de beste logistieke diensten. Wij zijn een van Europa's grootste detailhandelaren, groothandelaren en distributeurs van dranken, waaronder frisdranken en energiedranken, alcoholische en niet-alcoholische bieren, melk en zuivelproducten, waaronder babymelk, chocolade en suikerwerk, thee en koffie. Wij bieden producten van toonaangevende levensmiddelenfabrikanten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero aan bedrijven over de hele wereld. Wij beschikken over een uitgebreide toeleveringsketen en uitstekende relaties met fabrikanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar aantrekkelijke en niche-productcategorieën en -merken die uniek en interessant zijn voor klanten. Wij selecteren betrouwbare leveranciers die producten op voorraad hebben die binnen 48 uur na bestelling beschikbaar zijn. Wij zijn niet de eerste, wij zijn niet de enige, maar wij zijn de beste in het leveren van FMCG-merken alsof wij deel uitmaken van uw bedrijf. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe zakelijke kansen voor u en innovatieve oplossingen, wij zijn trots op onze waarden.

  Website Open In New icon
 3. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  SoleilFOOD is een familiebedrijf met als hoofdtaak het serveren van gastronomie, met name de oosterse keuken. Wij zijn gespecialiseerd in speciale delicatessen en bieden onze klanten eersteklas producten van tahini (sesampasta), peulvruchten en specerijen in ons voortdurend groeiende assortiment. Wij hechten veel belang aan de beste kwaliteit van onze producten, voldoende advies en een redelijke prijsberekening. Dankzij de tevredenheid van onze klanten en hun aanbevelingen zijn wij erin geslaagd nieuwe klanten te blijven winnen op het gebied van de productie van hummus en falafel, maar ook van sauzen en dipsauzen, gastronomie en catering, groothandel en wederverkopers. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren leverancier van ingrediënten speciaal voor de productie van hummus en falafel, evenals specerijen en nog veel meer, dan bent u bij ons aan het juiste adres en wij kijken ernaar uit u als klant te mogen verwelkomen.

  Website Open In New icon
 4. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Sinds 2010 is ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA gespecialiseerd in het branden van noten. Wij werken op ambachtelijke wijze, zonder conserveermiddelen, additieven of kleurstoffen. Onze producten worden uitsluitend op bestelling geroosterd om de frisse smaak ervan te behouden. Als onze producten worden droog en ZONDER OLIE geroosterd. Wij bieden onze klanten een brede keuze verpakkingen aan: bulk emmers van 3kg of 5kg , Huismerk zakken, maar tevens verpakkingen zoals potten van 300gr of kleine potten en bakjes van 130gr evenals Big bag. Wij bieden u alle types verpakkingen aan om aan uw behoeften te voldoen en wij passen ons aan uw vraag aan. Zoekt u een groothandelaar in gedroogd fruit en noten? Amandelen pistache- en cashewnoten? Gepelde rauwe of geroosterde noten? CROC'ELLA, de ambachtelijke fabriek van gedroogd fruit en noten staat voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden vakspecialisten (groentewinkels, restauranthouders, banketbakkers, inkoopcentrales, vakspecialisten binnen het restaurantwezen, Horeca) direct geroosterde noten tegen scherpe prijzen! Wij bieden tevens een selectie gepelde rauwe, geroosterde en gezouten of ongezouten noten die Koosjer gecertificeerd zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. FRUIT EXIM LLC

  Oesbekië

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim is een zich dynamisch ontwikkelende onderneming in Oezbekistan. De onderneming is actief in het B2B segment, met het doel om natuurlijke en topkwaliteit, verse, gedroogde en verwerkte fruit- en groenteproducten afkomstig uit Oezbekistan te leveren aan andere landen. Onze onderneming verzorgt de volledige productieketen – van het bouwland tot het magazijn van de klant - en handelt als een verbinding tussen Oezbekistaanse boeren en importeurs in de hele wereld om een breed assortiment te bieden, de gewenste volumes, producten en diensten van hoge kwaliteit, stabiliteit en de beste voorwaarden voor importeurs. Wij vervaardigen en leveren producten in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnormen, onder strenge naleving van de productveiligheidseisen. Daarnaast streven wij ernaar, om te voldoen aan de wijzigende wensen van onze klanten, om de kwaliteit van onze producten constant te verbeteren en zijn steeds gefocust op de technologische innovatie. Vandaag kunnen we met trots verklaren dat onze onderneming zijn opdrachten altijd succesvol heeft uitgevoerd en zijn klanten in de hele wereld altijd producten van de beste kwaliteit heeft geleverd, tegen competitieve prijzen en met een uitstekende service.

  Website Open In New icon
 6. LA PRUNERAIE CHASSAT SARL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  De firma PRUNERAIE CHASSAT is een producent en verwerker van gedroogde pruimen "pruneaux d’Agen" met BGA gevestigd in de gemeente Fongrave in het hartje van het departement Lot et Garonne, 30 km van Agen. Wij produceren al 4 generaties lang gedroogde pruimen, die wij verwerken en verkopen sinds 30 jaar. Wij produceren dit "zwarte goud" in de geest en volgens de methodes van onze voorouders. Zo werd het product enkele jaren geleden nog genoemd. Tegenwoordig heeft men het meer over een droge of zachte vrucht, een bron van energie, vitaliteit, vezels, antioxidanten, zoveel goeds voor de gezondheid. Het belangrijkste is voor ons om zoete en rijpe vruchten te oogsten. Dankzij de ambachtelijke conditionering, bieden wij een compleet assortiment met onder meer gedroogde pruimen met pit zonder conserveermiddelen, met conserveermiddelen, handmatig ontpit (waarborg van kwaliteit), in bulk, in zakjes… Een aanvulling op ons assortiment zijn met chocolade omgoten gedroogde pruimen, gevulde gedroogde pruimen en tevens andere gedroogde vruchten: abrikozen, vijgen en honing.

  Website Open In New icon
 7. NADATY

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  NADATY, importeur en verdeler, gespecialiseerd in de groothandel van dadels uit Arabië en elders sinds 2015, beantwoordt al uw vragen container, pallet met enkele of meerdere referenties en verzendingen via UPS tot op pakketten van 30kg. Nadaty selecteert deze uitzonderlijke vruchten voor hun voedingswaarden en hun weldaden. Hun belangrijke plaats binnen de Arabische en Islamitische cultuur maakt het tot een product met een constant groeiende vraag. Nadaty exporteert de volgende dadels naar de Europese markt: Ajwa uit Medina, Sukkari Rutab, Shagra, Barhi, Khudri, Safawi en dadelpuree afkomstig uit Arabië. Nadaty biedt Medjoul-dadels uit Jordanië en Marokko, Deglet Nour- dadels uit Algerije, Mazafatti-dadels uit Iran. Wij selecteren leveranciers gecertificeerd voor hun ervaring in de export en hun stiptheid met betrekking tot geoptimaliseerde productieprocessen die afgestemd zijn op de kwaliteitscontrole (ISO 22000 en 9001, BRC en HACCP alsmede Global GAP voor onze Ajwa-dadels).

  Website Open In New icon
 8. PACS CORPORATION

  Spanje

  Verified by Europages badge

  PACS International is een Spaanse onderneming gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van complete oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en de productie in opdracht van derden voor de farmaceutische industrie, cosmetica, lichaamsverzorgingen en levensmiddelen

  Website Open In New icon
 9. LA CASARECCIA

  Italië

  Verified by Europages badge

  Casareccia, gevestigd in Via Stabia in Sant' Antonio Abate (NA), is een bedrijf dat voedingsmiddelen conserveert: van tomaten tot peulvruchten en groenten die met de grootste zorg worden geselecteerd en verpakt. Het bedrijf voldoet aan de noodzakelijke normen voor certificering volgens UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD.

  Website Open In New icon
 10. OLIS BELLAGUARDA

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Olis Bellaguarda - Olie van hoge kwaliteit produceren, dat is de motor van ons werk.Ambachtslieden van de olie uit Arbequina sinds 1921. Wij kweken al meer dan 100 jaar dezelfde vrucht, de olijf uit Arbequina, een olijf die wij persen voor zijn olie. Zodanig waarborgen wij de vakkennis van de Bellaguarda olie en de kwaliteit van zijn olie afkomstig van één en hetzelfde olijfras en die enorm wordt gewaardeerd om de intensiteit van zijn aroma.Olis Bellaguarda is een onderneming samengesteld uit 60 producenten die de olijfbouwtraditie sinds drie generaties doen voortleven.

  Website Open In New icon
 1. ZIELPOL

  Polen

  Verified by Europages badge

  Fabrikant en distributeur van gedroogde kruiden, vruchten en mixen voor de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutica en cosmetica. Rijke natuurlijke grondstofbronnen, grondstoffen afkomstig uit plantages onder contract en toezicht en uit eigen winkelketens. Dankzij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers en onze ervaring, staat de kwaliteit van het eindproduct onder onze volledige controle. Een modern machinepark geeft ons de mogelijkheid de grondstoffen nauwgezet voor te bereiden en het volledige productieproces te controleren en te documenteren.

  Website Open In New icon
 2. LA BATURRICA

  Spanje

  Verified by Europages badge
 3. GREENVRAC

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. ETIK ET BIO

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. BRUNNER-ANLIKER AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 6. PALIMEX

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 7. SEBIG SPEISE-EIS- BEDARF IMPORTGES. MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. HANOJU DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. ANTONINO CAUDULLO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 10. TYTC TRADING COMPANY GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Filters

Resultaten voor

Gedroogde vruchten - Import export

Aantal resultaten

2.339 bedrijven