• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gedroogde vruchten

Resultaten voor

Gedroogde vruchten - Import export

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Turkije

  Verified by europages badge

  Bizim Anadolu Tarım is opgericht in 1973. Onze firma is gespecialiseerd in de toelevering en productie van voor voeding geschikte zaden en noten. Vandaag is onze firma eigenaar van één van de grootste vestigingen in Europa, die gebruik maakt van de modernste beschikbare technologieën om het beste product te maken voor onze klanten. Wij bieden een groot aantal verschillende zaadsoorten: Voornamelijk pompoenzaad, zonnebloemzaad, koffiebonen, amandelen, cashewnoten, kokosnoot, Walnoten, kikkererwten en sojabonen. Onze zaden staan bekend om hun buitengewone kwaliteit en smaak. Onze nieuwste voorzieningen zijn uitgerust met de modernste hoogwaardige zaadverwerkingsmachines, met een capaciteit van meer dan 80 ton/dag, een waarborg voor de kwaliteit van het product. Het resultaat is een eendaags topkwaliteit product. Dankzij onze 50 jaren ervaring, kunt u erop vertrouwen dat Bizim Anadolu Tarım één van de langst bestaande en meest bekende exporteurs van agrarische grondstoffen is in Turkije. Wij streven constant naar innovatie en ontwikkeling en dit heeft ons in staat gesteld onze onderneming snel te transformeren in een marktleider op de agrarische markt in Turkije. Wij zijn een nationaal en internationaal erkende onderneming op grond van onze kwaliteitsproducten en -diensten. Productkwaliteit en klanttevredenheid zijn onze grootste prioriteiten. Kom kijken op onze website of neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 3. LES FRUITS DE CHEZ NOUS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij zijn Franse producenten van biologische schaalvruchten en aanverwante producten van topkwaliteit. Al onze schaalvruchten worden verbouwd in onze boomgaarden waar we werken aan een overgang op biologische landbouwpraktijken. Wij produceren biologische schaalvruchten die uitmuntend voor de gezondheid van jong en oud zijn. Wij verkopen onze productie uitsluitend in grote hoeveelheden van 100 kg tot 6 ton in Frankrijk maar tevens in het buitenland. Onze doelen: - een beheerde lokale en kwaliteitsvolle productieketen ontwikkelen, - de impact van de landbouwactiviteiten op het milieu beperken door geen fytosanitaire middelen meer te gebruiken - deelnemen aan de beperking van de klimaatsverandering door grote hoeveelheden CO2 op te vangen dankzij de boomgaarden, - de aan het transport van de goederen verbonden vervuiling drastisch verminderen door te kiezen voor een lokale productie en een distributie via een korte keten, - bijdragen aan een verbetering van het welzijn door schaalvruchten aan te bieden met weldadige voedingsstoffen voor de gezondheid. Wij bieden tevens producten aan verkregen via een beredeneerde landbouw.

 4. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Onze onderneming zag in 1923 het daglicht, toen Vicente Llopis Espinos begon met het verhandelen van Spaanse amandelen in Alicante. 'Almendras Llopis', zoals de onderneming nu heet, is opgericht in 1974, op het moment dat ze naar het bedrijvenpark van Canastell in San Vicente del Raspeig verhuisde. In de jaren tachtig begon ze wereldwijd te exporteren, en deze export gaat nu nog steeds door. Wij hanteren namelijk hoge kwaliteits- en klantenservicenormen; deze zijn altijd al kenmerkende aspecten van onze onderneming geweest, want ook al zijn de processen evenals de kwaliteits- en veiligheidseisen van de markt ongetwijfeld veranderd, onze passie voor goed werk blijft bestaan. Geïndustrialiseerde producten op basis van amandelen. Gepelde en geroosterde gedroogde vruchten. Andere gedroogde vruchten. Exporteurs. Wij leveren amandelen aan de voornaamste internationale ondernemingen in de voedingssector. Voor de voedingsindustrie zijn wij een hoge kwaliteitsreferentie in de verwerking van amandelen.

 5. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Baycelik Tarim, opgericht in 1975, is een toonaangevende producent van landbouwzaden, gevestigd in Denizli, Turkije. Met 50 jaar ervaring in de sector zijn wij een van de oudste en bekendste exporteurs van landbouwproducten in Turkije geworden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en leveren van hoogwaardige eetbare zaden en notenproducten. Wij zijn er trots op een van Europa's meest uitgebreide verwerkingsfaciliteiten te bezitten, uitgerust met de nieuwste technologieën om uitzonderlijke producten voor onze klanten te creëren. Bij Baycelik Tarim bieden we eersteklas zaden aan, voornamelijk pompoenpitten, zonnebloempitten en walnoten. Onze zonnebloempitten worden zorgvuldig geselecteerd uit de meest vruchtbare vlaktes van Turkije en met zorg verwerkt om hun superieure kwaliteit en smaak te garanderen. Met een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 15.000 ton zonnebloempitten breidt onze faciliteit voortdurend uit om aan de groeiende vraag te voldoen. Wij zetten ons in om onze klanten de beste kwaliteitsproducten en -diensten te leveren. Wij streven naar voortdurende innovatie en ontwikkeling van ons bedrijf om een toonaangevend landbouwbedrijf in Turkije te worden. Bij Baycelik Tarim is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij zijn trots op onze reputatie om nationaal en internationaal producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Als u vragen heeft of meer wilt weten over ons bedrijf, bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op.

 2. MAISON BOTEH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH is een familiebedrijf dat opgezet werd door een moeder en haar zoon. Het is gespecialiseerd in delicatessen met Perzische /Iraanse smaken. Onzes producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd dankzij een combinatie van creativiteit en passie voor de Iraanse keuken. Wij beiden tevens twee overige diensten: Ontwerp voor producten voor Witte merken & Sourcing van producten made in France. Meer informatie hieronder: Dit zijn onze activiteiten: 1/ Verkoop van de producten van het MAISON BOTEH: •Een uniek product: Het zwarte goud, zwarte citroenpasta uit Iran, •Jams met Perzische smaken (zie producten). - Verkrijgbaar in de formaten: Detailhandel of Horeca: van 100g tot 500g / Hotelwezen: 28g, 42g, - Bio mogelijk, - IFS certificering• Specerijen (Saffraan, Sumak enz…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in France': - Een netwerk van partners stelt ons in staat u te helpen de gewenste producten made in France te vinden. Olie, kruiden en smaakmakers, jams, enz. … Met het MAISON BOTEH is alles mogelijk. Wij bieden diensten op maat om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen.

 3. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2010 is ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA gespecialiseerd in het branden van noten. Wij werken op ambachtelijke wijze, zonder conserveermiddelen, additieven of kleurstoffen. Onze producten worden uitsluitend op bestelling geroosterd om de frisse smaak ervan te behouden. Als onze producten worden droog en ZONDER OLIE geroosterd. Wij bieden onze klanten een brede keuze verpakkingen aan: bulk emmers van 3kg of 5kg , Huismerk zakken, maar tevens verpakkingen zoals potten van 300gr of kleine potten en bakjes van 130gr evenals Big bag. Wij bieden u alle types verpakkingen aan om aan uw behoeften te voldoen en wij passen ons aan uw vraag aan. Zoekt u een groothandelaar in gedroogd fruit en noten? Amandelen pistache- en cashewnoten? Gepelde rauwe of geroosterde noten? CROC'ELLA, de ambachtelijke fabriek van gedroogd fruit en noten staat voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden vakspecialisten (groentewinkels, restauranthouders, banketbakkers, inkoopcentrales, vakspecialisten binnen het restaurantwezen, Horeca) direct geroosterde noten tegen scherpe prijzen! Wij bieden tevens een selectie gepelde rauwe, geroosterde en gezouten of ongezouten noten die Koosjer gecertificeerd zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de levensmiddelenhandel, nodigt Bernis Food u om de meest unieke en biologische gedroogde vruchten en groenten op uw tafels te proeven. Onze gedroogde voedingsmiddelen worden lokaal geproduceerd door lokale boeren en met de hand gedroogd. Wij verzekeren u dat u met onze gedroogde voedingsmiddelen de smaak van uw grootmoeders gerechten terugvindt. De smaak van 100% natuurlijk en lokaal geproduceerde gedroogde voedingsmiddelen zullen een aanzienlijke invloed hebben op uw smaakpapillen. Onze producten worden geteeld in de vruchtbare gronden van Anatolië, en we drogen ze met de zon.Ons droogproces komt van de zon, dat is het middel van de natuur, en wij volgen de strengste hygiënische methoden. Bij Bernis Food leveren we onze producten tot in uw keuken zonder hun versheid en natuurlijkheid te bederven. Wij leveren onze hoogwaardige producten wereldwijd en tegen de beste prijs.Wij hebben een uitgebreide productportefeuille voor gedroogd fruit en groenten: •Gedroogde tomaten •Gedroogde vijgen •Gedroogde groene bonen •Gedroogde bananen •Gedroogde appels •Gedroogde aardbeien •Gedroogde druiven •Gedroogde aubergines •Gedroogde champignons. Ontdek meer over ons assortiment in onze online catalogus op onze website! Onze producten worden geteeld en gedroogd zonder chemicaliën of pesticiden. Bij ons vindt u de meest betrouwbare smaken in de natuur. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 5. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, oftewel HOWA, biedt u gedroogd fruit, notenpitten, noten en zaden van hoge kwaliteit tegen eerlijke marktprijzen. In onze volgens IFS Food gecertificeerde vestiging fungeren wij als importeur, exporteur, groothandelaar en dienstverlener. Ons dienstenaanbod en contractverwerking omvat het roosteren van noten, het mengen, verpakken en hakken van gedroogd fruit, notenpitten, noten en zaden. Al onze producten uit gecontroleerde biologische en conventionele teelt worden door ons gecontroleerd onder strikte naleving van de Europese en Duitse levensmiddelenwetgeving. Wij onderhouden langdurige relaties met onze wereldwijde leveranciers en kennen hun duurzame productiemethoden. Vanzelfsprekend leveren wij onze producten ook rechtstreeks aan uw magazijnen en winkels in Duitsland of Europa. De jarenlange samenwerking met onze eigen expediteur garandeert een betrouwbare en stipte levering. U kunt ervan op aan: Bij HOWA krijgt u natuurproducten van de allerbeste kwaliteit.

 1. BUXTRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Buxtrade GmbH werd opgericht in de zomer van 2014 door 2 jonge mannen die naast het professionele leven een bijbaan wilden opbouwen. In het voorjaar van 2017 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand, waar we zijn gebaseerd op ongeveer 1.500 vierkante meter. Of het nu gaat om het algemene welzijn of de gezondheid, Buxtrade GmbH verkoopt hoogwaardige producten in een breed assortiment. Vanwege onze locatie in het zuiden net buiten Hamburg, hebben we korte afstanden van de haven van Hamburg naar onze locatie. In onze breed gediversifieerde productportfolio op het gebied van suikervervanging | Superfoods | Voedingssupplementen | Voedingssupplement | Specerijen | Flavours & Nuts bieden wij alle producten volgens uw behoeften, van privé-huishouden tot de voedselverwerking van 100 g tot groothandelaren in gepalletiseerde goederen.

 2. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  VIJAYA®, opgericht in 1986, is een Frans merk. Ons familiebedrijf, een pionier in de biologische sector, is gespecialiseerd in de import en distributie van biologisch gedroogd fruit. Vijaya selecteert de meest smaakvolle rassen en groottes, waardoor het vlezige fruit een unieke zachtheid krijgt. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met zijn producenten en partners biedt Vijaya producten van constante kwaliteit en ontwikkelt het zich op een duurzame manier waardoor kleine producenten van hun werk kunnen leven. In deze context heeft Vijaya ervoor gekozen om sinds haar oprichting lid te zijn van de Good Food Foundation, die tot doel heeft de biologische landbouw te ontwikkelen door partnerschappen aan te gaan met landbouwers in een ethisch en ondersteunend kader. Deze aanpak is gecertificeerd als fair trade door het FairTSA-label. De producten worden in bulk en in zakken in gespecialiseerde winkels gedistribueerd. Beschikbare verpakkingen voor verwerkers.

 1. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SoleilFOOD is een familiebedrijf met als hoofdtaak het serveren van gastronomie, met name de oosterse keuken. Typisch oosters eten, falafel, hummus en andere producten uit de vegetarische keuken. Ons bedrijf is IFS Broker gecertificeerd en we kopen onze producten alleen in bij gecertificeerde leveranciers. Klantgerichtheid: De tevredenheid van onze klanten is onze topprioriteit. Daarom hechten we veel belang aan de beste kwaliteit van onze producten, adequaat advies en redelijke prijzen, productie van hummus en falafel, maar ook sauzen en dipsauzen, gastronomie en catering, groothandel en wederverkopers van peulvruchten en tahini. Wat logistiek betreft, proberen we volledige containers te importeren en onnodige transporten te vermijden. Productveiligheidscultuur: Veilige producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van onze klanten en aan de voedselvoorschriften zijn fundamentele waarden voor ons. We houden ons compromisloos aan deze doelen voor alle producten die door ons worden verhandeld. Een overeenkomstige cultuur van productveiligheid is een natuurlijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Elke medewerker in het bedrijf is zich ervan bewust dat de veiligheid van de producten altijd op de eerste plaats komt. we moedigen onze medewerkers aan om dit consequent door te voeren. Als je een cateraar, producent van kikkererwtenpuree (hummus) en falafel, of wederverkoper van een

 2. KTRACO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  KTRACO is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in verse en gedroogde groenten en fruit, zowel bij producenten als distributeurs. Het bedrijf positioneert zich als een professional op dit gebied, zowel wat betreft de kennis van landbouwproducten, hun variëteiten en hun beschikbaarheid, als het garanderen van hun kwaliteit. Het biedt alleen verse groenten en fruit van goede kwaliteit. Daarom biedt KTRACO alleen producten aan van een dagelijkse aankomst die beschikbaar zijn op hun online verkoopplatform. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. KURUNE GIDA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda is een in Turkije gevestigde producent van gedroogd fruit en gedroogde groente. Wij bevorderen uw gezondheid met een reeks producten zonder kleurstoffen en additieven. Onze missie is het stimuleren van gezondere keuzes vandaag voor een betere morgen. Dankzij de verschillende klimaten en vruchtbare gronden in Turkije zijn onze producten afkomstig van landbouwers die gezonde en hoogwaardige producten produceren. Ons geavanceerde droogproces vindt plaats in een schone, hygiënische binnenomgeving. Met behulp van technologie voor de verwerking van droog voedsel bestaat er geen risico op verontreiniging met onder meer stof, microben en schimmels. Onze producten worden op natuurlijke wijze gedroogd, waardoor ze hun oorspronkelijke kwaliteit behouden zonder dat ze blootgesteld worden aan de zon of buitenomstandigheden. Waarom voor ons kiezen? Gedroogde voedingsproducten hebben een ongeëvenaarde houdbaarheid en kunnen langdurig bewaard worden. Hierdoor zijn ze een veelzijdig alternatief voor een verscheidenheid aan recepten, snacks, gezonde en vezelrijke voeding voor sporters en kamperen en reizen. Kurune Food richt zich op het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten, strikte naleving van de hygiëneregels en passende productiemethoden. Kurune Food levert een grote verscheidenheid aan gedroogd fruit en gedroogde groenten zonder kleurstoffen en additieven. Ons productassortiment omvat uiteenlopende smaken, zoals appels, aardbeien, bananen, sinaasappels, tomaten en nog veel meer gezond fruit en gezonde groenten. Neem voor meer informatie contact op met ons.

 4. AGROAZ FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij AGROAZ FRANCE zijn we er trots op dat we Algerijnse dadels van topkwaliteit kunnen aanbieden. Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar en we begrijpen hoe belangrijk het is om onze klanten producten te leveren die absoluut foutloos zijn. Onze dadels worden geteeld op de vruchtbare grond van Algerije en zijn het resultaat van eeuwenoude knowhow die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Deze knowhow, gecombineerd met een ideaal klimaat en overvloedige zonneschijn, produceert dadels van uitzonderlijke kwaliteit. Elke dadel wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd om een authentieke smaak, heerlijke textuur en ongeëvenaarde versheid te garanderen. Of u nu een doorgewinterde dadelliefhebber bent of deze heerlijke vrucht voor het eerst ontdekt, bij AGROAZ FRANCE vindt u zeker dadels die u zullen bekoren. De data van AGROAZ FRANCE zijn meer dan alleen een product, ze zijn een uitnodiging om te reizen. Laat u meevoeren door de betoverende smaken en romige texturen van onze dadels en ontdek een wereld van genot en verwennerij. U kunt erop vertrouwen dat AGROAZ FRANCE u de beste Algerijnse dadels op de markt aanbiedt.

 5. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

 6. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 7. L'ARBRE PERSAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  L'Arbre Persan is een geïmporteerd merk van gedroogd fruit van topkwaliteit dat voldoet aan de huidige voedselnormen en wetgeving. De oprichters van het merk woonden in Iran en Afghanistan, waar het gebruik van gedroogd fruit bij het koken en bakken heel gewoon is. Toen ze in Frankrijk aankwamen, merkten ze echter dat het moeilijk was om specifieke producten uit deze landen te vinden en besloten ze deze leemte op te vullen door gedroogd fruit van hoge kwaliteit en gedroogde fruitpoeders en -pasta's aan te bieden. L'Arbre Persan is verkrijgbaar in verschillende collecties om tegemoet te komen aan verschillende consumentenvoorkeuren: Tijdloos: pistachenoten uit Isfahan, amandelen uit Samangan, geroosterde kikkererwten uit Badakhshan, dadels uit Mazafati en Boheemse olijven. Lekker: saffraanproducten uit Iran, rozenamandelen en saffraanpistaches. Fruitig: Producten als Mashad-barbessen, Parwan-pruimen, Ghazni-vijgen, gedroogde Peshak- en Kishtai-abrikozen en verschillende soorten sultana's. Grainée biedt Herat meloenpitten, pompoenpitten en geroosterde watermeloenpitten. Bloemig: producten zoals saffraan uit Afghanistan, Khatmi bloem en roos uit Iran. Voor patissiers biedt L'Arbre Persan poeders en meel op basis van gedroogd fruit. Via ons merk willen we de lokale landbouw in deze landen ondersteunen en ontwikkelen.

 8. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RAYA, een Frans bedrijf, is gespecialiseerd in het importeren en verkopen van voedingsmiddelen uit Iran. Onze uitzonderlijke producten worden zorgvuldig geselecteerd bij kleine producenten en coöperaties. Ze zijn afkomstig van de oogst van het jaar en zijn meestal biologisch gecertificeerd. We bieden ook een scala aan zeldzame en ongebruikelijke producten, waaronder in het wild geplukte producten. In onze ateliers in Frankrijk roosteren en aromatiseren we onze pistachenoten volgens uw specificaties, zodat we aan al uw eisen kunnen voldoen op het gebied van roosteren, zoutgehalte en smaak. Ons doel is om prioriteit te geven aan kwaliteit en korte distributiekanalen. We importeren onze producten rechtstreeks, dus we beheren : - groeperen van goederen, - klaarmaken van goederen, - importeren van producten, - ontvangen van goederen.Elk product wordt geproefd en getest voordat het wordt gekocht.Hierdoor weten we welke smaakkwaliteiten we u bieden. Onze catalogus bevat een breed scala aan producten uit Iran: - specerijen, - kruiden, - gedroogd fruit, - noten, - gedroogde planten, - pistachenoten, - saffraan, - hydrosolen, - zwarte citroen, - pistachepasta... Onze producten zijn voorbehouden aan professionals die bewust zijn van de keuze van de producten die ze gebruiken.

 1. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland is gespecialiseerd in noten, gedroogd fruit, specerijen en kruiden. Wij zijn een betrouwbare partner die al meer dan 25 jaar werkzaam is op de Poolse markt. Dankzij onze uitgebreide ervaring, zijn wij een expert in het sourcen van hoogwaardige noten, gedroogd fruit, specerijen en kruiden uit de hele wereld. Onze diverse assortimenten omvatten exotisch gedroogd fruit, noten en zaden voor het persen van olie zoals sesam, teunisbloem, chia en pompoenzaden. Onze noten: hazelnoten, amandelen, pistachenoten, cashewnoten, macadamianoten en diverse notenmixen. Wij zijn uw exclusieve bron voor unieke selecties zoals sultana's, mango's, dadels, gedroogde pruimen, abrikozen en gesuikerd fruit. Een symfonie van specerijen zoals: marjolein, zwarte peper, Jamaïca-peper, nootmuskaat en meer. Ontdek niche specerijen zoals laurierbladen, Afromomum uit Madagaskar, kerriebladeren en za'atar. Ervaar een nieuwe culinaire belevenis dankzij onze diverse kruidenmixen. Thee en botanische wondermiddelen: onze gemengde theesoorten met kruiden uit India, zoals zwarte, groene en witte thee. Laat u meevoeren door de betoverende geur van de wierook Brahmi, Amla, Ashwagandha en meer. Met een knipoog naar ons thuisland vanuit Polen: grutten, gierstgries, teunisbloemzaden, vlaszaad, pompoenzaad, Italiaanse (Griekse) noten en gedroogde peen, peterselie, vlaszaad, groene bonen en gekleurde bonen. Met gecertificeerde uitmuntendheid en het streven naar kwaliteit, leveren wij uitzonderlijke biologische producten die nauw aansluiten op uw wensen.

 2. EVL&T GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVL&T GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Suiker. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, zonnebloemolien, gedroogde vruchten, glazen, kapucijners, kipfilets, tarwe, maïs, en koolzaadzaad. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Cavas International BV – uw partner bij uitstek op de internationale markt voor ingrediënten voor etenswaren. Wij zijn gevestigd in Nederland en zetten uitmuntendheid en betrouwbaarheid bij elke stap van onze processen altijd voorop. Wij danken ons succes aan krachtige samenwerkingen met vermaarde internationale leveranciers, om topkwaliteit en service voor onze gewaardeerde klanten te garanderen. Wij onderscheiden ons door aantrekkelijke prijzen, een goed begrip van de markt en het creëren van langdurige samenwerkingen met erkende bedrijven. Ons uiteenlopende assortiment omvat vers ingevroren fruit en groenten. Bij Cavas International BV, vereenvoudigen we processen terwijl we ons op uw unieke behoeften focussen. Wij bieden bulkverpakkingen voor industriële klanten en bieden diensten met meerwaarde zoals sorteren, ijken en mengen. Wij bieden flexibiliteit aan onze detailhandelpartners met detailverpakkingen op maat. Maak samen met ons een overheerlijke, op uw smaak aangepaste reis naar kwaliteit.

 4. MASSAIA COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Massaïa Company is een internationaal bedrijf gevestigd in Frankrijk en gespecialiseerd in de export van exotisch fruit van gecertificeerde producenten met meer dan 20 jaar ervaring. Ons bedrijf is opgericht met als doel de handel in exotisch fruit uit Afrika te ontwikkelen en de rijkdom en cultuur van dit vindingrijke continent te promoten. Ons doel is om de topkwaliteit van onze producten op de lange termijn te garanderen, met name door certificering.

 5. SARL CITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  B.V. CITY is een producent gespecialiseerd in de fabricage en de verkoop van diverse edele natuurproducten. Het bedrijf biedt een gevarieerd productassortiment met onder andere Arabisch gom, kruidnagels, sheaboter en baobab zaden, die zorgvuldig geselecteerd worden om hun uitgelezen kwaliteit. De productie van Arabisch gom is één van de hoofdactiviteiten van de B.V. CITY. Dankzij de ervaring en de geavanceerde technieken, kan het bedrijf een regelmatige en betrouwbare productie garanderen van dit edele plantaardige hars. Arabisch gom wordt gebruikt binnen talloze industriële sectoren zoals de levensmiddelen-, geneesmiddelen- en cosmetica-industrie en drukkerijen. Het gebruik is veelzijdig als verdikker, stabilisator, glansmiddel of emulgator.

 6. LA CASARECCIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Casareccia, gevestigd in Via Stabia in Sant' Antonio Abate (NA), is een bedrijf dat voedingsmiddelen conserveert: van tomaten tot peulvruchten en groenten die met de grootste zorg worden geselecteerd en verpakt. Het bedrijf voldoet aan de noodzakelijke normen voor certificering volgens UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD.

 7. PACS CORPORATION

  Spanje

  Verified by europages badge

  PACS International is een Spaanse onderneming gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van complete oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en de productie in opdracht van derden voor de farmaceutische industrie, cosmetica, lichaamsverzorgingen en levensmiddelen

 8. GLORIOUS TRADE OF CA LIMITED LIABILITY COMPANY

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Glorius trade houdt zich bezig met de groothandel in gedroogd fruit.Onze producten worden geproduceerd met behulp van traditionele vruchtdroogtechnologie en geteeld in het ecologisch schone, unieke klimaat, onder warme zon, bergwind en geïrrigeerd door rivierwater.Daarom onderscheiden onze producten zich door hun unieke smaak en concurrentiekracht op de markt. We bieden noten en gedroogd fruit: amandel, amandelpitten, pinda's, gepelde walnoten, pistache, pistachepitten; zwarte rozijnen, goudkleurige rozijnen, abrikozen en pruimen

 9. SULTAN AGRO IMPEKS

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Sultan Agro exporteert al meer dan 5 jaar met succes gedroogd fruit, peulvruchtenen noten. Al onze producten worden gemaakt in Oezbekistan. Ons belangrijkste doel is om het aantal tevreden klanten voortdurend te vergroten. We controleren de kwaliteit van de goederen twee keer - eerst op de boerderij endan in het magazijn, met de betrokkenheid van een dozijn specialisten, besteden aandacht aan de keuze van de containers voor transport, stellen klanten in staat om hun bestelling te volgen en bieden volledige compensatie voor schade in het geval van een defect van onze kant.

 10. BIOGUMUS FARM

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Biogumus farm heeft meer dan 10 jaar ervaring in de productie & export van groenten, fruit & noten naar Europa. Wij bieden & garanderen de levering van de beste, gezonde &biologische producten, gemaakt zonder conserveringsmiddelen.Onze productie is gecertificeerd met: Ecocert Biologisch, EOS Biologisch, KOSHER, ISO22000: 2018. We controleren de hele waardeketen, zorgen voor elke stap in het proces, van de selectie van zaden voor de teelt, de oogst, de productie van gedroogde producten, verpakking & evering aan de koper.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis