• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gelaagd hout - machines en materiaal

Resultaten voor

Gelaagd hout - machines en materiaal - Import export

 1. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2LI SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - staal, Bouw - materieel en installaties, Bekistingsmaterieel, Bekistingswerken, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouw, bouwkeet, en Rolsteigers. Het is gevestigd in La Roche Blanche, Frankrijk.

 2. COOMANS

  België

  Houthandel – Zagerij Coomans NV is gespecialiseerd in zagerij op bestek van eik, en hardhout. Ook de standaardmaten voor o.a. daktimmer zijn mogelijk. Op stam verkrijgbaar. Eik en beuk , alle dikten. Coomans NV beschikt hiervoor over een computergestuurde zagerij. Via onze contacten in Frankrijk, voeren wij door ons geselecteerde eik en beuk rechtstreeks in. Door de beschikbaarheid van onze eigen droogoven, (ook beschikbaar voor derden) hebben we een eigen productie in eik en beuk op stam en ook, van eiken parket op maat en op standaardmaten. Naast de rechtstreekse invoer uit Frankrijk, behoren tropische houtsoorten tot onze specialisatie, waaronder bijzondere aandacht gaat naar: Azobé en Bilinga.

 3. CLAUDIO CONVENTO

  Italië

  Het bedrijf CLAUDIO CONVENTO, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren freesmachines, paraffineermachines voor kurk, borstelmachines voor houtpanelen, en industriële schaafmachine. Het is gevestigd in Campolongo Maggiore, Italië.

 4. SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S.

  Turkije

  Het bedrijf SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Panelen - multiplex. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, fenolharstriplex, platen en ankerplaten, Gelaagd hout - machines en materiaal, en triplex. Het is gevestigd in Bozuyuk, Turkije.

 5. ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI., is een Distributeur, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Panelen - multiplex, Panelen - multiplex, en Hout voor gevelbekleding. Het is gevestigd in Rellingen, Duitsland.

 2. JAYA INTERNATIONAL CO.LTD

  China

  Het bedrijf JAYA INTERNATIONAL CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Gelaagd hout - machines en materiaal, Zagerijen - machines en materialen, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Jinan, China.

 3. AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren populier, geperst hout, en triplex van grenenhout. Het is gevestigd in Tokat, Turkije.

 4. FERGANA KERESTE

  Turkije

  Het bedrijf FERGANA KERESTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, Fineerhout, fabricage van multiplex, Gelaagd hout - machines en materiaal, Fineerhout, en triplex van hout. Het is gevestigd in İnegöl, Turkije.

 5. CMB SRL

  Italië

  Het bedrijf CMB SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabricage- en constructiecontrole, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, bevestigingsaccessoires voor isolatiemateriaal, Fabricage- en constructiecontrole, Gelaagd hout - machines en materiaal, en Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Casagiove, Italië.

 1. CHANG I IN CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf CHANG I IN CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Kaohsiung, Taiwan R.O.C..

 2. MMW FEMIPARI ZRT.

  Hongarije

  Het bedrijf MMW FEMIPARI ZRT., en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, Machines voor de vervaardiging van Deuren en Ramen van PVC en van Aluminium, Papierfabricage, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Gelaagd hout - machines en materiaal, Machines voor de vervaardiging van Deuren en Ramen van PVC en van Aluminium, Papierfabricage, en Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Marcali, Hongarije.

 1. SOMEGA

  Spanje

  Het bedrijf SOMEGA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs bank, en metallografische machine. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

 2. AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren multiplex plaat. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 3. JIGSEA

  Roemenië

  Het bedrijf JIGSEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Galati, Roemenië.

 4. BAYOU

  Turkije

  Het bedrijf BAYOU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. PROCHAPA

  Colombia

  Het bedrijf PROCHAPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren triplex. Het is gevestigd in Armenia, Colombia.

 6. FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL

  Spanje

  Het bedrijf FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Talavera De La Reina, Spanje.

 7. CHAUDRO TECHNIC

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRO TECHNIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Authon Du Perche, Frankrijk.

 8. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Oberndorf, Duitsland.

 1. INDUSTRIAS EMONZÓN

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS EMONZÓN, en actief in de sector Panelen - multiplex. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Ateca, Spanje.

 2. BASTAN TECNOLOGIES S.L

  Spanje

  Het bedrijf BASTAN TECNOLOGIES S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Sant Pere De Ribes, Spanje.

 3. LAB FAB INDIA

  India

  Het bedrijf LAB FAB INDIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubels voor laboratoriums, en fabrikant van kantoormeubels. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 4. MOUTENET SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MOUTENET SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Les Nans, Frankrijk.

 5. INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Puig, Spanje.

 6. LETERME DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf LETERME DISTRIBUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, en Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Rouen, Frankrijk.

 7. LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD

  China

  Het bedrijf LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd hout - machines en materiaal. Het is gevestigd in Linyi, China.

 8. MACULLO SA

  Zwitserland

 9. OPTARE GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. SE DES ETS CHEVASSU SAS

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis