• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gerechten - diepvries kant-en-klaar

Resultaten voor

Gerechten - diepvries kant-en-klaar - Import export

 1. UFTER HOLDING B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sinds 1994 heeft Northlink Trading GMBH zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de internationale handel, gespecialiseerd in de import en export van goederen. Onze kracht ligt in het inkopen van artikelen in bulk en deze door te verkopen tegen zeer concurrerende prijzen. In 28 jaar hebben we sterke partnerships opgebouwd met gerenommeerde merken als Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator en nog veel meer. Ons succes is verankerd in het strategische voordeel van onze Europese locatie, die transportkosten minimaliseert en efficiënte wereldwijde levering garandeert. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We bereiken dit door veilige producten te leveren met een uitgesproken kwaliteit, gebruik te maken van moderne technologieën en hoog opgeleide werknemers te behouden. Toegewijd aan sociale en milieuverantwoordelijkheid streven we ernaar waarde te creëren voor klanten, partners, werknemers, aandeelhouders en de samenleving als geheel. Ons doel is om erkend te worden als een uitmuntend bedrijf op de internationale markt, dat uitblinkt in het verwerken en verkopen van producten van hoge kwaliteit voor verschillende voedingsmiddelen- en commerciële merken. Toegewijd aan het uitbreiden van onze wereldwijde aanwezigheid, bieden we 24/7 klantenondersteuning en naadloze wereldwijde verzending, waardoor we een snelle levering aan uw deur garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. TRENDY FOODS

  België

  Verified by europages badge

  TRENDY FOODS BELGIUM is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de distributie van voedingsproducten in België en Luxemburg met de mogelijkheid tot export naar andere landen. Wij bieden een compleet gamma voedingsproducten aan, waaronder dierenvoeding, snoepgoed, specerijen, conserven, rijst, meel, pasta, gebak, dranken, koffie, verse producten, diepvriesproducten, ijs, enz. om aan al uw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij schoonmaakproducten en een assortiment producten voor telefonie. We hebben ook gecertificeerde biologische producten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten om op de Belgisch-Luxemburgse markt te verdelen dankzij onze leidende positie en onze digitale hulpmiddelen, met name de marktplaats. Geïmporteerd uit Europa of Noord-Amerika brengen we ze op de markt onder het label "Be Different" om ze te onderscheiden van andere producten. Onze belangrijkste missie is het vertegenwoordigen van bepaalde internationaal erkende leveranciers in België. We zetten hun merk in de kijker en promoten het via promoties. Ten slotte bieden wij ook exclusieve producten aan voor de OutOfHome markt, waaronder merken met originele smaken die elders niet te vinden zijn. Wij beschikken over een grote voorraad om de beschikbaarheid van veel producten en dus een snelle levering te garanderen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 3. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AQUALIS SEAFOOD, is een Distributeur, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Schaal- en schelpdieren - diepvries, kant-en-klare diepvries visgerechten, en diepvries vis. Het is gevestigd in Sète, Frankrijk.

 4. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERLESCARGOTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slakken - conserven, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, slakken, Diepvries, Export luxelevensmiddelen, certificaten voor voedingsmiddelen, slakkenteelt, kant-en-klare slakken, en slakkenteelt. Het is gevestigd in Sevlievo, Bulgarije.

 5. DELIXA BV

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DELIXA BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvriesgebak, diepvriesproducten, diepgevroren levensmiddelen - productie, en natuurlijke ingredienten. Het is gevestigd in Anzegem, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. APETITO ÖSTERREICH GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APETITO ÖSTERREICH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is gevestigd in Pyhra, Oostenrijk.

 2. VEGAN FINEST FOODS B.V.

  Nederland

  VEGAN FINEST FOODS: WORLD'S BEST PLANT-BASED ALTERNATIVES. With our brands 'Vegan Zeastar' fish alternatives, 'Beastie Plants' meat alternatives, 'I Melt 4 U' plant-based cheeses and 'Vegan Junkstar' sauces, we create the tastiest and most unique plant-based alternatives so you can indulge yourself in the food you like. Because at the end of the day, we strive for a world in which all animals, the planet and people thrive. LET'S GET STARTED, JOIN THE FOOD REVOLUTION. Want to offer your customers the best in vegan cuisine? Partner with Vegan Finest Foods and take your menu to the next level. Contact us now to get started. www.veganfinestfoods.com

 3. BLUE WORLD SEAFOOD

  Nederland

  Wij zijn Blue World Seafood, uw partner voor premium vis en zeevruchten. Met een wereldwijde import van hoge kwaliteit diepvriesproducten bedienen we sinds 2009 al meer dan 35 landen. Ons doel is om samen de beste kwaliteit vis en zeevruchten aan te bieden, zodat ook toekomstige generaties van deze producten kunnen genieten! Wij leveren onze producten aan Foodservice, Retail en Industrie. Wil je ook met ons in zee gaan? Dan krijg je: - Een betrouwbare partner met een hoogwaardig assortiment van constante kwaliteit. - Een assortiment dat onderscheidend is. - Eén aanspreekpunt met een goed advies. - Blue World Seafood Branding. Onze kernwaarden (duurzaamheid, kwaliteit en oprechtheid) vormen de basis in alles wat we doen, waardoor we consistent hoogwaardige en duurzame producten leveren. Door een open en oprechte samenwerking met zowel klanten als leveranciers verzekeren wij u een constante garantie voor kwaliteit. Dat is waar uw klanten voor terug komen. Dus bent u op zoek naar hoge kwaliteit diepvries Tonijn, Kreeft, Black Cod, Hamachi, Lingcod, Garnalen, Botervis, Chileense Zeebaars, Masago of een ander product? Dan komen wij graag met je in contact.

 4. CASTELEIN

  België

  Castelein is een familiebedrijf in hart en nieren. Gabriël Castelein schreef de eerste pagina’s van ons succesvol verhaal vanaf 1969. Als pionier in de distributie van diepvriesdeeg was hij een belangrijke groothandelaar voor fabrikant Vandemoortele. In de loop der jaren zorgde hij voor een belangrijke uitbreiding van het assortiment. Vandaag staat ‘Castelein’ synoniem voor een heel breed aanbod aan foodserviceproducten, die volgens de voorgeschreven HACCP-normen worden bewaard en geleverd door 12 perfect uitgeruste vrachtwagens. Bovendien stellen 30 gemotiveerde medewerkers alles in het werk om u kwalitatieve dienstverlening te garanderen. Exclusief verdeler van dit topmerk voor de betere banketbakker, kok en ijsbereider. Een van de meest uitgebreide assortimenten in België in diepvries voor de horeca, bakker-banketbakker, grootkeuken en ijsbereider. Het hart van onze onderneming.

 5. NORDIC CENTRE

  België

  Bij Nordic Centre vindt u een breed assortiment van verse en bevroren voedsel en specerijen om uw menu te maken van voorgerecht tot dessert. Nordic Centre biedt ook een gamma ambachtelijke producten. Het levert zowal aan professionele keukens als aan particulieren. Het productengamma omvat diepvriesproducten als vis en schaaldieren, vlees en gevogelte, fruit et groenten, frieten, hapjes snacks en derivaten; maar ook verse producten als kazen en melkproducten, gerookte en gemarineerde vis, vlees en vleeswaren. Ten slotte biedt Nordic Centre ook ijs, sorbets en desserts, specerijen, pasta, rijst, meel, non food, wijn en alcoholische dranken, baguette, gebak en derivaten, conservenblikken en oliën.

 1. P.B. SNACKS

  België

  PB Snacks nv is een kleine, dynamische onderneming binnen de gemaksvoedingsindustrie. Sinds 1994 bedienen wij onze Belgische en Nederlandse klanten vanuit vestiging in Achel (België). PB Snacks staat bekend om haar ruime keuze aan ragout producten, zoals kroketten, ragout blokjes en bitterballen. Ook bami- en nasiproducten behoren tot ons assortiment. Wij produceren volgens onze eigen recepturen onder het merk PB Snacks of een private label. Productie van producten volgens recepturen van derden behoort tot de mogelijkheden. Dankzij een vereenvoudigde organisatiestructuur zijn wij in staat snel en flexibel te reageren op vragen vanuit de markt.

 2. CROP'S

  België

  Crop’s NV te Ooigem is producent van diepvriesgroenten, diepvriesfruit en diepvries kant-en-klaar maaltijden. Fruit by Crop’s is een onderdeel van Crop’s en is gespecialiseerd in alle diepgevroren fruitsoorten en purees, maar ook in fruit mengelingen en individuele assortimenten voor smoothies. Vegetables by Crop’s is het tweede onderdeel van Crop’s NV, dat diepvriesgroeten, voorbereide groeten en aardappelen aanbiedt. Ten slotte biedt Ready Meals by Crop’s kant-en-klare diepgevroren maaltijden. Crop’s levert aan groothandelaars en supermarkten.

 1. CEGES

  België

  Ceges is gespecialiseerd in de commercialisatie en distributie op de Belgische en Luxemburgse markt van diepgevroren producten: roomijs, gebak, snacks, bereide schotels, groeten, pizza’s en andere specialiteiten. Of het nu gaat om producten die geproduceerd worden door multinationals and wel door kleine ambachtelijke firma’s, het Ceges assortiment biedt onze klanten toegang tot alle marktsegmenten, met een ongeëvenaarde keuzevrijheid en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Ceges biedt onder meer producten van de volgende merken: Ola, Nestle, 1848, Ben en Jerry’s, Bonduelle, Christophe Delmotte, iglo, mora, Dr Oetker…

 2. GIVANA

  België

  Givana levert dagelijks frituuruitbaters, snackbars, broodjeszaken, pittabars, homeventers en restaurants. Producten: alles, maar dan ook alles voor uw horecazaak. Diepgevroren producten en snacks van gereputeerde fabricanten. Koelverse voedingswaren alsook kant & klare gerechten. Droge voeding in zowel klein- als grootverpakking. Non food producten om u het leven te vergemakkelijken. Ook diverse soorten dranken, vetten en oliën behoren tot ons aanbod voor de moderne horeca zaak.

 3. MASSAFRIT

  België

  Massafrit nv – Good ‘n Food biedt u een uitgebreid gamma Food en Non-Food producten aan : aardappelproducten, bake-off producten, conserven, deegwaren, desserten, bereide gerechten vers/diepvries, groenten, snoepartikelen, sterke dranken, vinaigrettes, vis en schaaldieren, …. Papier-karton -plastiek producten, reinigingsmiddelen, …

 4. VRIESMANNEKE

  België

  Als food-professional bent u steeds op zoek naar nieuwe producten en mogelijkheden om uw zaak nog beter te kunnen runnen. Op het vlak van diepvries- en gekoelde producten willen wij uw partner worden. Via persoonlijk contact, correcte afspraken en een vlotte service leveren wij reeds sinds 1971 de beste producten aan keukens in West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

 5. K&F DE PAUW

  België

  Trendsetter in exclusieve délicatessen en eindejaarsproducten.

 6. VADEBO

  België

  Leverancier van voedingdistributeurs, supermarkten, grootkeukens, horeca & catering

 7. FOOD OF SICILY

  Spanje

  Het bedrijf FOOD OF SICILY, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Koekjes en cakejes, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, en Koekjes en cakejes. Het is gevestigd in Tenerife, Spanje.

 8. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

  Duitsland

  Het bedrijf ONSHII - THAI FOOD FOR YOU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, voedingsmiddelenproducent, instantsoep voor grootkeukens, Gastronomie - specialiteiten, en groothandel diepvrieslevensmiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Vis, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, surimi, en Vis. Het is gevestigd in Saint Malo, Frankrijk.

 2. PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel diepvrieslevensmiddelen, Patates frites - vers, gevroren en diepvries, sauzen, en kant-en-klare diepvriesgerechten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Duitsland

  Het bedrijf DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Deegwaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Diepvriesproducten, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Deegwaren, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 4. SARAVELOS SA

  Griekenland

  Het bedrijf SARAVELOS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren griekse keuken. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 5. MPF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MPF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is gevestigd in Sendenhorst, Duitsland.

 6. Arma Grup Gida San. Tic. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf Arma Grup Gida San. Tic. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. CRONOFOODEXPERT

  Spanje

  Het bedrijf CRONOFOODEXPERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, leveranciers kant-en-klaargerechten voor 1 persoon, en kant-en-klare diepvriesgerechten. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. GI-BOXEN

  Zweden

  Het bedrijf GI-BOXEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is gevestigd in Sveavägen, Zweden.

 9. SAGIOSTESE SRL

  Italië

  Het bedrijf SAGIOSTESE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is gevestigd in Vizzini, Italië.

 10. FLOOK SRL

  Italië

  Het bedrijf FLOOK SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel diepvrieslevensmiddelen, hoofdgerechten met schelpdieren en schaaldieren, vissauzen, en diepvries vis. Het is gevestigd in Bozzolo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis