• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschap en ijzerwaren

Resultaten voor

Gereedschap en ijzerwaren - Import export

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EWS werd in 1960 opgericht. De huidige kerncompetentie ligt op het gebied van werktuigsystemen voor CNC-draaimachines (statische en aangedreven werktuigen) en wordt met EWS-Korea tot revolver- en revolverdragersystemen uitgebreid. Meer dan 300 werknemers in de EWS-Group vormen door hun individuele deskundigheid het profiel van de huidige ondernemingsgroep. De producten van EWS zijn made in Germany. Systeempartnerschappen met DMG-Mori Seiki (Trifix en MSQP), INDEX (W-vertanding en V-lijst), Sandvik (EWS Capto), Iscar of Arno (werktuigdragersystemen) zijn uitdrukking van de deskundigheid. Met het snelwisselsysteem (modulair systeem) EWS Varia (wordt vaak onjuist met Vario aangeduid) zet de onderneming maatstaven voor de optimalisering van de set-uptijd. Het systeem werd met de innovatieprijs van Baden-Württemberg onderscheiden.

 2. MICRON AMERICA

  Turkije

  Verified by europages badge

  MICRON AMERICA, firma gevestigd in Izmir, Turkije, is een leverancier van messing-metalen-plastic ringen, gordijnringen, drukknopen, afgedekte knopen, jeans knopen, klinknagels en bevestigingsapparaten sinds 1995. Onze hoge kwaliteitsstandaarden en inzet voor een superieure klantendienst heeft ervoor gezorgd dat wij een leidende leverancier zijn geworden van plastic ringen, metalen ringen, druk clips, knopen, afgedekte knopen, jeans knopen, jeans klinknagels, ringzetmachines, knoopafdekmachines en kleurstoffen voor de kledingsector, auto-industrie en veel andere sectoren. Micron America is beroemd om zijn grote inspanning om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zijn service en zijn prijzen. Ons hoofddoel is een volledige klanttevredenheid. Ons sterke punt is onze capaciteit om snel en doeltreffend te voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij maken het voor al onze klanten gemakkelijk het juiste product te kiezen aangepast aan hun behoeftes. Ons hoog opgeleid personeel kan u helpen de juiste bevestigingstang en/of -machine te vinden om uw werk uit te voeren. Wij hebben miljoenen bevestigingsapparaten in voorraad om snel en onmiddellijk te kunnen leveren. Wij zijn trots op ons vriendelijk en goed opgeleid personeel en op de snelle verzending van artikelen in voorraad. Onze ervaring stelt ons in staat u te leveren met de waarborg van een constante kwaliteit, tijdelijke dienstverlening en scherpe prijzen. Wij leveren over de hele wereld met de verzekering van een snelle, veilige en efficiënte dienstverlening. Wij bereiken de kwaliteit van het leven voor de hele wereld. Wij zetten ons in om een sterke en succesvolle organisatie in stand te houden met focus om klanttevredenheid.Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 3. INTERLINEX B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Interlinex, een leidende kracht in de milieubeweging, pakt de dringende behoefte aan verandering aan te midden van escalerende vervuiling en stijgende uitstoot van broeikasgassen. Sinds het pre-industriële tijdperk heeft de aarde een aanzienlijke temperatuurstijging van meer dan 1°C doorgemaakt, waardoor het van cruciaal belang is om een veiligere en gezondere planeet voor toekomstige generaties te bevorderen. Interlinex is gespecialiseerd in elektrische voertuigen (EV's) en zet zich in om de toekomst van transport in Nederland en Europa vorm te geven. We importeren en distribueren een divers aanbod aan EV's, waaronder motorfietsen, scooters, quad bikes en auto's, met een voortdurend groeiende voorraad. Ons magazijn van 6.200 vierkante meter, dat gevuld is met gerenommeerde merken, garandeert snelle leveringen via verschillende verzendmethoden. Als B2B-distributeur bieden we concurrerende prijzen zonder een minimumbestelling op te leggen, waardoor we een ideale langetermijnpartner zijn voor bedrijven van elke grootte.In het snel evoluerende domein van e-mobiliteit blijft Interlinex proactief en op de hoogte door actieve deelname aan conventies, beurzen en showrooms. We werken samen met klanten en zetten ideeën om in realiteit door middel van exclusieve importovereenkomsten. Met kernwaarden als verantwoordelijkheid en eerlijkheid geven we prioriteit aan klanttevredenheid en streven we naar voortdurende verbetering. Interlinex wil Europa's belangrijkste importeur van hoogwaardige e-mobiliteitsproducten zijn en erkent het wederzijds voordelige groeipotentieel binnen de sector.

 4. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  JIT Homes is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van accessoires voor gehard glas inclusief patch fittings, glazen deurrails, glazen klemsystemen, vloerveren, deurkrukken, douchescharnieren, glazen klemmen, knoppen, handdoekstangen, draagstangen, douchewand pakkingen, insteekeinden, douche stabilisatoren, glazen profielen, draaielementen, sloten, deurscharnieren, bevestigingen voor schuifdeuren, accessoires voor klapdeuren, spinfittingen, enz.

 5. SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - bouw en openbare werken, Import-export - bouw en openbare werken, badkamermeubels, en Voorraadverminderingen van partijen voor discounters. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Sarmenstorf, Zwitserland.

 3. METAL LABOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METAL LABOR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap en ijzerwaren, cilinderboring metalen, frezen van metalen, Gereedschap en ijzerwaren, en boren van metalen. Het is gevestigd in Castenedolo, Italië.

 4. FEM S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Gereedschap en ijzerwaren, metalen pinbevestiging, decoratieve scharnieren, Bouwbeslag, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 5. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, schroeven, metalen ijzerwaren, Bouten en moeren, en speciale schroeven. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. CUNO KIPPER & SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CUNO KIPPER & SOHN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. EC PLAZA

  Zuid Korea

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EC PLAZA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Make-up - producten, Schoonheidsproducten, Cosmetica, Lichaamsverzorgingsproducten, Tassen, Textiel - import-export, E-commerce - diensten, Lederwaren, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Zuid Korea.

 1. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

 2. GEORGE AT WORK

  Nederland

  George at Work is erkende dealer van George Tools en Kraftmeister, twee topkwaliteit merken op het gebied van werkplaats en garage. George Tools heeft diverse werkplaatsbenodigdheden in het assortiment, welke zeer geschikt zijn voor elke hobbywerkplaats of garage. Bij George Tools producten bent u verzekerd van een fijne kwaliteit voor een lage prijs. Kraftmeister biedt totaaloplossingen in werkplaatsinrichtingen en gereedschappen voor de technische professional. De producten van Kraftmeister zijn van zeer hoge kwaliteit. Bij Kraftmeister kunt u onder andere terecht voor professionele modulaire complete werkplekken. Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u voor dat u besteld graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld uw werkplaatsindeling? Neemt u dan contact op met één van onze klantenservice medewerkers. Wij staan als online speciaalzaak graag voor u klaar! U kunt op afspraak ook langs komen in onze showroom voor deskundig advies onder het genot van een kop koffie. U kunt ons bellen of een mailtje sturen om een showroombezoek in te plannen, dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar is om u te helpen. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en u te allen tijde de beste kwaliteit producten aan te bieden. Bij George at Work staat een goede service voor onze klanten voorop. Er zijn verschillende extra services die wij bieden om uw ervaring bij George at Work zo optimaal mogelijk te maken.

 3. PRODIVA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Onze rails voor plavuizen en tegels zijn handgemaakt en hebben verschillende oppervlakken. Ons kerngebied is de verwerking van hoekbeschermingsprofielen en de profielen voor het leggen van tegels. De focus van ons werk ligt op de cross-cut, de geborstelde versie als een patroon in het oppervlak en de hoogglans polish. Het ontwerp varieert afhankelijk van de eisen van de klant. Met de fijn geschuurde oppervlakten van de roestvrijstalen rail wordt er een hoogwaardige overgang gecreëerd tussen verschillende vloerbedekkingen. Overgangen van verschillende bedekkingen, b.v. tussen parket- en tegel- of basisafwerkingen kunnen hierbij decoratief worden uitgevoerd. De ProDiva rails wordt echter niet alleen in de decoratieve sector gebruikt, maar kan ook voor het beschermen van randen. Daarbij horen sluithoeken in de respectievelijke verwerkingspatronen. De roestvrijstalen samenstelling is gemaakt van V4A en biedt de klant een hoogwaardige interactie tussen de vloer en wandbekleding.

 4. KANNENBERG GMBH

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de productie van hardmetalen wisselplaten voor houtbewerking en bieden onze klanten ook andere hoogwaardige producten en competente service. Houd er rekening mee dat we alleen aan fabrikanten en retailers leveren.Ons assortiment omvat hoogwaardige gereedschappen voor de kunststof- en houtindustrie.Deze omvatten wisselplaten, schaafmessen, onbewerkte stukken met achtervertanding, zaagtanden, geprofileerde standaard platen en onbewerkte stukken voor profilering, ronde staven en extreem stabiele K-SMG02 + wisselplaten. Kannenberg GmbH is uw sterke partner als het gaat om metalen inzetstukken en inzetstukken voor houtbewerking. Het belangrijkste doel van ons bedrijf is de constante hoge kwaliteit van onze producten.We hebben de smalste tolerantiegrenzen ingesteld bij het bewerken van ons gereedschap.Wij zijn lid van de Vereniging van Duitse Precisiegereedschapslijpmachines e.V.

 5. MIJLPAAL PRODUKTEN

  Nederland

  Mijlpaal Produkten is een familiebedrijf dat hoofdzakelijk profielen, ondervloersystemen en accessoires levert aan de tegel- en sanitairbranche. Mijlpaal Producten heeft bewezen een succes te zijn in de drukke zakelijke wereld van vandaag door zijn productaanbod en persoonlijke service. Gevestigd in het hart van de Randstad bereikt Mijlpaal Produkten heel Nederland en de aangrenzende landen. Kwaliteit & service Wij leveren een breed assortiment met een niet te evenaren service. De door ons geleverde producten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en voldoen ruimschoots aan de eisen van de professionele tegelzetter. Productaanbod Tegels, mozaïek en hardstenen vloeren geven een woonkamer, badkamer of keuken de juiste uitstraling. Het brede scala afwerkingsproducten en gereedschappen van Mijlpaal Producten sluit hierbij aan. O.a. wand- en vloerprofielen, trapprofilelen, afdichtings- en ontkoppelingsmatten, afdichtingsstroken, drains voor inloopdouches en professioneel gereedschap. U hoeft niet verder te zoeken, Mijlpaal Producten heeft ’t.

 6. TOOLNATION

  Nederland

  Bestel gereedschap online bij Toolnation. ✓Beste prijzen ✓Topmerken: Festool | Bosch | DeWalt | Fein | Metabo | Makita en meer ✓Gratis Verzending! Toolnation biedt een alles omvattend programma met gerenommeerde merken van topkwaliteit. Op onze site vindt u een uniek en volledig assortiment van machinaal gereedschap. Omdat we meer dan 30 jarige ervaring hebben in de gereedschapsector kunnen wij dit totaalpakket aanbieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Toolnation is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen werkplaats en serviceafdeling. Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

 7. IJZERWAREN PIERARD

  België

  Hersteldienst Mét depannagemachines. Sleuteldienst Meer dan 1200 verschillende profielen in voorraad. Gemaakt met hypermoderne computergestuurde frees en graveermachines. Sluitplannen Plannen worden samen met u opgesteld in Litto Select en MP 83. Deze cilinders monteren we binnen de 24 uur in ons eigen atelier. Automatiseren van poorten en hekken wij automatiseren uw poort of hekken ongeacht het merk hiervan . Specialist in gereedschappen nu ook online met produkten die u elders niet vindt!

 8. TECHNISCH BUREAU DUSPRA

  Nederland

  Specialist in gereedschappen & oplossingen voor industrie, offshore, bouw en scheepsbouw. Kwalitatieve machines en gereedschap voor de maritieme markt en de bouw. Zoekt u kwalitatieve machines en gereedschap voor de offshore, industrie, bouw, scheepsbouw, uw rederij, vissersbedrijf of jachtbouwactiviteiten? Dan vindt u bij ons zeker de benodigde producten, service en diensten! Al 55 jaar bouwen we aan een tevreden klantenbestand! Speciaal voor offshore, industrie, bouw en scheepvaart. Ons assortiment wordt vooral gebruikt in de petrochemische sector, chemische fabrieken, in de omgeving van olie- en gaspijpleidingen, raffinagebedrijven en de bouw. Naast kwalitatief zeer goede merken gereedschappen en apparatuur bieden wij ook professionele service en advies op maat. ATEX gecertificeerd. Duspra is specialist in ATEX gekeurde gereedschappen, pneumatische en hydraulische gereedschappen en ventilatoren. Deze gereedschappen worden gebruikt in situaties waarbij vonken een brand of een ontploffing kunnen veroorzaken. Service en garantie. Wanneer u zaken met ons gaat doen, zult u merken dat wij er alle belang aan hechten om te zorgen dat u snel weer aan de slag kunt. We adviseren, geven garantie, kunnen repareren en leveren over de hele wereld!

 1. FERMA FINESTRA CLICK COMP SRL

  Italië

  De raamvergrendeling Click Comp ® is ontstaan uit de behoefte om deuren en ramen op een kier te houden, zelfs bij wind en tocht. Het is onderzocht en vervaardigd om gemakkelijk aangepast te worden aan elk soort venster zonder te boren, te schroeven of te lijmen en het stelt u in staat uw eigen huis te luchten door het raam in de gewenste positie te houden zonder dat deze plotseling sluit of opent.. Handig voor iedereen met een klein huisdier, het kan gemonteerd worden op de deur in plaats van een kattenluik.

 2. SNEEBOER MANUFACTURING B.V.

  Nederland

  Jaap Sneeboer en Wilma Peelen zijn de gedreven eigenaren van Sneeboer & Zn. Het team, dat voornamelijk bestaat uit familieleden, staat internationaal bekend door de hoogste kwaliteit, roestvast staal, hand-gesmeed tuingereedschap dat genoten wordt door kritische tuiniers. Het bedrijf dat in Bovenkarspel, Noord-Holland, staat heeft haar honderdste verjaardag gevierd in januari 2013. Het kenmerk van Sneeboer is de synergie tussen nieuw en oud. De ambachtslieden bij Sneeboer zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen, streven ernaar om nieuwe innovatieve gereedschappen te ontwikkelen, verbeteringen door te voeren op gereedschappen die hun waarde door de jaren heen bewezen hebben en vergeten gereedschappen te laten herleven. Bekwame ambachtslieden gebruiken traditionele technieken om nieuwe ideeën te realiseren en nieuwe markten en moderne productiemethoden worden continu onderzocht en geëvalueerd. De vierde generatie van de Sneeboer dynastie wordt klaargestoomd om de Sneeboer synergie van traditie en innovatie voort te zetten met daarbij altijd het motto van de oprichter Arie Sneeboer in het achterhoofd: ’Ik weet hoe het beter kan’. Net als de bekende uitspraak: ’’Wie ooit een Sneeboer in zijn handen heeft gehad wil nooit meer iets anders.’’

 3. PRODITO

  België

 4. MERCKX

  België

  Al meer dan 100 jaar is onze winkel, gelegen in het centrum van Leuven, bekend om zijn ruim assortiment keukenbenodigdheden, huishoudartikelen, ijzerwaren en gereedschappen. Eerlijke prijzen, klantvriendelijkheid, professioneel advies en uitstekende service na verkoop staan bij ons centraal.

 5. MECHAFIN AG

  Zwitserland

  Het maakt niet uit of het buiten, binnen, offshore of diep in een berg is: de lasindustrie vertrouwt op MECHAFIN lascomponenten uit Zwitserland. Handbranders, automaatbranders, robotbranders, PushPull-eenheden. Productie van kwalitatief hoogwaardige lasbranders, lasdraadvoedingsapparaten en lastoebehoren. Onze producten: • laspoken • lasbranders • laskabels • lasdraadvoedingsapparaten

 6. HEINDRYCKX

  België

  Onze onderneming is bovendien uitgegroeid van schroothandel tot een handel in oude en nieuwe metalen. Heeft u oud ijzer liggen en weet u niet wat u er mee aan moet? Breng het naar onze werf en wij kopen het voor een eerlijke prijs van u over! Bij ons kunt u terecht voor het inleveren van de volgende oude metalen: ijzer, blik, aluminium, inox, koper, elektrische kabels, lood, zink en batterijen.

 7. VAN BUUREN GROEP

  Nederland

  De Van Buuren Groep is specialist in hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, bouwbeslag en las- en ventilatietechniek. Het leveringsprogramma bestaat tevens uit een breed assortiment machines en (elektrische) gereedschappen. Ook bestrijken wij het totale gebied van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 8. GEREEDSCHAPMEISTER.NL

  Nederland

  Gereedschapmeister is de plek voor professioneel klusgereedschap. In ons assortiment hebben wij accu, elektrisch, hand en meetgereedschap voor de meest uiteenlopende klussen. Zo vind je bij ons boormachines van merken als Bosch, Makita en Dewalt alsook zagen van merken als Metabo. Wij hebben een uitgebalanceerde selectie van al het gereedschap wat jij nodig hebt om je klus uit te voeren.

 9. DEMA

  België

  DEMA levert een ruim gamma kwaliteitsproducten voor land- en tuinbouw, bouwaannemers, tuinaanleggers, installateurs en industriëlen.

 10. GRANVILLE TOOL HIRE LUTON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GRANVILLE TOOL HIRE LUTON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur gereedschap, verhuur elektrogereedschap, Handel in gereedschapsmachines, en reparatie elektrische gereedschappen. Het is gevestigd in Luton, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gereedschap en ijzerwaren - Import export

Aantal resultaten

45.131 Bedrijven