• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor het vormen van metalen

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - Import export

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® is een betrouwbare partner voor met de hand uitgevoerd vloerafwerking.Technische innovatie en hoogste kwaliteitsnormen hebben van ons de meest toonaangevende fabrikant van vloerslijpmachines gemaakt. Niet alleen het technische voordeel is van cruciaal belang, maar ook het voordeel van het gebruik ervan. Onze klanten weten dat en zij profiteren hiervan. Al meer dan 50 jaar hebben wij met onze ontwikkelingen en machine-ontwerpen een revolutie teweeg gebracht in de slijptechnologie van vloeren. Trendsettende innovaties van ons huizen, zoals tape, centrifugale of drie-schijfslijptechnologie, het opstellen van internationale normen.

 2. HOVA MASCHINENBAU GMBH VAKUUM-HEBE-TECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  HOVA Maschinenbau GmbH is al 20 jaar op weg naar succes.Meerdere onderscheidingen, waaronder de Schrittmacher, het Oostenrijkse nationale embleem voor kwaliteitsproducten en de Julius Award, alsmede certificering volgens EN ISO9001: 2015. HOVA is gespecialiseerd in kraanhefsystemen en automatische transfersystemen. Ook handmatig geleide handlingapparatuur voor hout, glas, metaal, kunststof en steen. Afhankelijk van de eisen wordt de lading opgepakt met vacuüm, magneten of individuele grijpers met handgreep voor bediening door één persoon. Als totaalleverancier worden de systemen vervaardigd met lichtlopende zwenkkranen of railsystemen, afhankelijk van de eisen. Kwaliteit & service uit één hand Het dienstenpakket van de onderneming omvat de planning, projectering, bouw en montage van complete systemen, alsmede de fabricage van zwenkkranen en railsystemen. Op het gebied van vacuümheftechnologie vergemakkelijken HOVAMAT-heftoestellen de behandeling van grote en zware onderdelen in de sectoren glas, metaal, steen, hout en kunststof. HOVAMAT vacuümheffers Of het nu gaat om glas, ramen, staal, aluminium, hout, steen of kunststof - met de HOVAMAT vacuümheffers kan bijna elk transportmateriaal veilig en voorzichtig worden verplaatst. Het compacte en ergonomische ontwerp van de hefapparatuur maakt maximale gebruiksvriendelijkheid mogelijk. De Intelligent Control minimaliseert bedieningsfouten. Alle vacuümheffers worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

 3. VWH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gereedschap en gietvormen is een andere hoofdactiviteit. De focus ligt op kunststof matrijzen voor veeleisende technische onderdelen. en outsort ervaring op dit gebied vormen one bais voor innovatieve ideeën, professionele productie en een project dat probleemloos verloopt. In- en outsert spuitgietwerktechniek alsook de bemonstering van injectie maken deel uit van onze standaard en de gieterij biedt de mogelijkheid om spontaan in te spelen op uw wensen. 0-serie, prototypes en pilot serie kan binnen korte tijd geproduceerd worden. VWH biedt talrijke vaardigheden, variërend van de ontwikkeling van de eerste ideeën en concepten van het productieproces tot het beheer van de verpakking. Zo kunnen we vanaf de eerste minuut een projectondersteuning garanderen. Dit is gunstig voor de klant, maar ook voor het uiteindelijke eindproduct.

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 5. PETER PRINZING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH is een middelgrote familiegeleide machinebouwonderneming met lange traditie die zijn wortels in het hart van de Zwabische Alb heeft. De tegenwoordige strategisch gunstige locatie van de onderneming in het midden van Europa, op de kruising van twee belangrijke snelwegen die het noorden met het zuiden en het oosten met het westen verbinden, is een perfecte situatie om producten naar alle delen van de wereld te leveren. Het traditiebewuste familiebedrijf wordt tegenwoordig in de vierde generatie met succes door de familie Prinzing geleid. Al meer dan 100 jaar geleden werd in een kleine smederij in Urspring metaal bewerkt. Hieruit heeft zich een onderneming met twee belangrijke bedrijfssectoren ontwikkeld: Plaatbewerkingsmachines en techniek voor staluitmesting. Hoe uiteenlopend die bedrijfssectoren ook mogen zijn, ze hebben één ding gemeen: Peter Prinzing GmbH mag zich in beide sectoren tot de marktleiders rekenen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK is technologieleider op het gebied van roterende en stationaire spantechniek voor werkstukken. De onderneming is wereldwijd actief en beschikt over twee ultramoderne productievestigingen in Meckenbeuren/Duitsland en Caprie/Italië. SMW-AUTOBLOK beschikt over een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk in meer dan 50 landen. De klant profiteert van een professionele, oplossingsgerichte advisering en een eersteklas aftersales-ondersteuning direct op de werkplek. Een optimale distributielogistiek garandeert bovendien de wereldwijde levering van reserveonderdelen binnen de kortst mogelijke tijd. SMW-AUTOBLOK gaat als technologiepartner in op wereldwijde klanteisen. Het grote aantal patentaanmeldingen weerspiegelt de innovatiesterkte van de onderneming. De nieuw ontwikkelde hoogtechnologische producten zijn onderhoudsarm, geoptimaliseerd qua inrichtingstijd en grotendeels Industrie 4.0-compatibel of geschikt voor de automatisering van bewerkingsprocessen.

 2. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

 3. SAMSYS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Een jong, dynamisch en bevoegde bedrijf, met tal van ideeën en producten van hoge kwaliteit. De huidige SAMSYS GmbH is opgericht uit het Zwitserse bedrijf SAMSYS SA (voorheen SAMECA SA) en heeft een lange ervaring op het gebied van stafaanvoer en staflaadmagazijnen. De producten van SAMSYS staan bekend om hun betrouwbaarheid en worden daarom door veeleisende fabrikanten van hoogwaardige gedraaide onderdelen gebruikt. SAMSYS klanten rekenen op een hoge mate van automatisering van machines en economische productieprocessen. Verhoog de productiviteit en het verminderen van de kosten per eenheid met de stangenlader van SAMSYS: SAMSYS maakt onze klanten competitiever! De barladers van SAMSYS GmbH worden gekenmerkt door een verbazingwekkend eenvoudig ontwerp en een eenvoudige, intuïtieve bediening. Of het nu gaat om een korte versie, een laadmagazijn van 3 meter of verschillende speciale oplossingen, wij bieden een breed scala aan hengelbakken in de sector van de machinebouw.

 4. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schmid heeft tot nu toe uitstekende oplossingen geïmplementeerd voor verschillende verspanende taken. Naast het pure ontwerp en de fabricage van de bewerkingsmachine, nemen we ook de complete oplossing inclusief de opspaninrichtingen en automatisering op ons. Op maat gemaakte productieoplossingen met strategische componenten. Het productassortiment van Schmid is breed, daarom laten we u enkele van onze reeds geïmplementeerde oplossingen en machines als suggesties zien. We weten dat elke taak anders is en dat daarom individuele eisen moeten worden geïntegreerd. Daarom staan ​​wij vanaf het begin aan uw zijde en zoeken samen met u naar de juiste manier om uw producten optimaal te verwerken. Schmid Maschinen GmbH behaalde in 2013 de DIN EN ISO 9001-certificering.

 5. SCHMIDT TECHNOLOGY GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZUCHWIL

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMIDT TECHNOLOGY GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZUCHWIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Zuchwil, Zwitserland.

 1. AMT - ANLAGEN UND MASCHINEN - TECHNIK BPR MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMT - ANLAGEN UND MASCHINEN - TECHNIK BPR MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 2. ATS BLECHBEARBEITUNGSMASCHINEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATS BLECHBEARBEITUNGSMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Burkardroth, Duitsland.

 1. ESZET AUTOGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESZET AUTOGENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Haan, Duitsland.

 2. TBT TIEFBOHRTECHNIK GMBH + CO

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TBT TIEFBOHRTECHNIK GMBH + CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Dettingen, Duitsland.

 3. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORBITALUM TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Cirkelzaagbladen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Fittings van plastic voor buizen en slangen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Singen, Duitsland.

 4. HAMACHER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAMACHER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 5. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROSTONE HERMELER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 6. BIZERBA BELGIË NV

  België

  Bizerba is een wereldwijd technologiebedrijf. En is actief zowel in de Retail als  in de Industrie sector. Bizerba kan zich een specialist noemen in volgende domeinen: Wegen (Retail: weegschalen & Industrie: industrieel wegen), Snijmachines (manueel-automatisch machines), Kalibratie van weegcellen, Labeling (hardware en software).

 7. ANDRITZ KAISER GMBH

  Duitsland

  Engineering- en productie-installatie voor pons- en vormmachines inclusief randapparatuur, evenals servicebedrijf voor pons- en vormmachines. Onze naam staat voor de hoogste kwaliteit in vormtechnologie. Naast standaardmachines leveren wij oplossingen op maat voor elke toepassing - van zuivere persen tot complete productielijnen met transportsystemen en automatisering. Het modulaire ontwerp zorgt voor een universele toepassingsmogelijkheid met uitgebreide standaardisatie van de hoofdmodules. Bovendien past ons engineeringteam elk systeem optimaal aan de lokale omstandigheden aan. Onze producten: complete productielijnen voor pons- en vormdelen, blank- en stansmachines, conventionele KAISER pons- en vormmachines van 630 tot 25.000 kN, KAISER-servopersen van 1000 tot 25.000 kN, hogesnelheidspersen van 630 tot 4.000 kN, 2D- en 3D-overdrachtssystemen met lineaire aandrijvingen, KWV-rollenaanvoerapparaten , volautomatische gereedschapswisselsystemen.

 8. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Oostenrijk

  het bedrijf DMH SYSTEM biedt, vanaf de bepaling van de behoefte van de klant tot aan de uiteindelijke pakking, een volledig systeem, om snel en eenvoudig aan de wensen van de klant te voldoen. Het is de synergie tussen de verschillende onderdelen en onze interne bronnen die dit succes mogelijk maken. DMH SYSTEM vindt zijn toepassingen in de volgende sectoren: - DMH machines - DMH software en gereedschap - DMH halffabricaten - DMH pakkingen. Onze klanten en gebruikers van onze machines bieden ons software-oplossingen die we constant ontwikkelen, maar ook een heel gamma van gereedschap voor de werking van onze DMH machines alsook een volledige service en een opleidingsprogramma dat gegeven wordt door onze zeer gekwalificeerde technici. Onze halffabricaten, die nu in meer dan 50 verschillende materialen worden vervaardigd, worden vervolgens aangevuld in onze laboratoria binnen onze Kwaliteitsservice. DMH zet zich in om zijn kwaliteitsnormen steeds meer te verbeteren en zijn klanten nieuwe geavanceerde technologieën te bieden.

 1. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Frankrijk

  De door de Franse fabrikant Etablissements LONG ontworpen en vervaardigde EMG persen worden al meer dan 50 jaar gebruikt in talrijke sectoren van de industrie, met name: uurwerkindustrie, juwelenindustrie, brillenindustrie, elektrische apparaten, auto-industrie, huishoudapparatuur, speelgoed, hang- en sluitwerk, enz. De EMG persen staan wereldwijd bekend om hun robuustheid, betrouwbaarheid en lange levensduur. Het EMG gamma, met een vermogen van 200 kg tot 80 ton, biedt een uitgebreide keuze aan technieken en opties voor alle toepassingen: handbediende persen, pneumatische persen, markeerpersen, mechanische persen, hydropneumatische persen, hydraulische persen voor werkplaatsen, met automatisch verticaal scherm, met immateriële barrière, geluidsisolerende cabines, afroller-gelijkrichter, aanvoer-knipper, diverse accessoires, enz. Dankzij de volledige beheersing van het ontwerp-/productieproces, kan de firma LONG de speciale voor uw activiteit benodigde machines ontwerpen en uitrusten.

 2. OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Duitsland

  OTEC Präzisionsfinish GmbH werd in 1996 in Straubenhardt in Bade-Wurtemberg in de buurt van Pforzheim opgericht. In de afgelopen 20 jaar heeft OTEC, dat zijn begin een start-upfabrikant van polijstmachines voor de sieradenhandel en de uurwerkenindustrie was, zich in het buitenland gevestigd en is nu actief in diverse sectoren. Op zijn hoofdkantoor in Duitsland heeft OTEC 100 mensen in dienst die op bijna 8 000 m² oppervlakte werken die gewijd zijn aan de administratie, het onderzoek en de productie. Vanwege de continue ontwikkeling en aanwerving van personeel, hebben wij onze toepassingsdomeinen verbreed, en hebben een perfecte interactie gevonden tussen de machines en de procedés waarmee duizenden klanten vandaag de dag op een succesvolle manier werken. In het begrotingsjaar van 2013 heeft OTEC zo een totale omzet gemaakt van ongeveer 17 miljoen euro. De vlekkeloze werking van onze machines en hun lange levensduur vanwege hun geraffineerde productie 'Made in Germany', vormen eveneens echte pluspunten in de ogen van onze klanten uit het buitenland.

 3. HOLLMANN SONDERMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf Hollmann Sondermaschinen GmbH werd in 1980 opgericht door Joachim Hollmann en stelt vandaag 35 mensen te werk. We ontwikkelen, ontwerpen en produceren apparaten en complete systemen voor een breed scala aan taken, afgestemd op de eisen van de klant. Van ontwerp tot montage, inbedrijfstelling en opleiding van personeel, we kunnen een breed scala aan taken aan. Natuurlijk leveren we ook alle systemen compleet met besturing en alle zeeftechnologie. Zelfs integraties van bestaande componenten of interface-bewerking kunnen worden gerealiseerd.

 4. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf Franz Krope werkt al meer dan 50 jaar met veel succes in de elektrotechniek en werktuigbouw. Al bijna 30 jaar werkt het bedrijf Franz Krope in de volledige ontwikkeling en zelfstandige constructie van extruders, die specifiek voor de productie van kunststof bekledingen en ommantelingen zijn ontworpen en worden gebruikt. Samen met de bouw van de extruder, ook 30 jaar geleden, is het bedrijf Franz Krope met de productie van hoogwaardige kunststof voeringen door middel van extrusie (Inleiding) van plastic van kraanstelsels begonnen voor de meet- en afsteltechniek, en heeft het intensief ontwikkeld tot technische hoogwaardigheid. De productie van kunststofbekledingen en ommantelingen voor kranenstelsels voor flowmeting zijn vandaag de dag de kerndoelstellingen van ons bedrijf. Met onze ervaring en onze knowhow in het vervaardigen van kraanbekledingen hebben wij een uitstekende reputatie verkregen bij vele grote bedrijven.

 5. COMAP

  België

  Sinds 1947 behoort COMAP tot de meest gerenommeerde merken op het vlak van verwarming, sanitair en airconditioning. Zo zijn de koppelingen van de merken SKIN en SUDOPRESS, de thermostaatkranen van SAR en de thermostaatkoppen van SENSO echte referentieproducten voor de bouwprofessional. Als specialist op het vlak van aansluitkoppelingen en regelsystemen zien we het als onze missie bij te dragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen door een combinatie van lagere energiekosten en een hoger comfort en veiligheid. Onze systemen en producten dragen rechtstreeks bij tot efficiënte installaties, duurzame systemen en een verhoogde productiviteit op de werf. COMAP verdeelt het volledige gamma aansluitoplossingen en regelsystemen van de COMAP Groep op de Belgische en Luxemburgse markt.

 6. DIAMETAL

  België

  Diametal is Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en technische kunststoffen en de assemblage tot sub units ervan. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai, frees, slijp en draadvonkmachines. Op basis van plannen, handmatige schetsen, opmetingen door onze medewerkers of voorbeelden, kan Diametal een volledig afgewerkt artikel maken volgens de wens van de klant en met de gevraagde afwerking. Betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en een goede dienstverlening zijn dan ook onze motivatie in de samenwerking met onze klanten. Onze klanten situeren zich o.a. in de machinebouw, bedrijven met productie installaties (voeding, petrochemie, automobiel, chemie, farmaceutica, metaal, ...), onderhoudsafdelingen, R&D, … en de diamantsector. Dit zowel voor dringend, eenmalig als voor terugkerend werk.

 7. HME AG MASCHINENBAU

  Zwitserland

  HME - Your partner for transfer machine technology. Bedankt voor uw interesse in HME AG - uw partner voor transfer- en montagemachines. HME AG organiseert sinds 2001 de juiste Hydromat roterende transfermachine voor u op de wereldmarkt. Dankzij deze ervaring en de gemotiveerde medewerkers, allemaal gepassioneerde transfermachineprofessionals, is HME AG ongeëvenaard op het gebied van retrofitten, algemene revisies en innovaties van Hydromat roterende transfermachines. Onze zeer productieve MRA-assemblagemachine (voorheen JANUMAT) is ook compromisloos en ontworpen voor 24/7 massaproductie. De nokkengestuurde montage-automaat met 6 - 36 stations is ontworpen voor de montage van werkstukken tot een lengte van ca. 200mm. Het mechanische bewegingsprincipe maakt korte cyclustijden mogelijk en maakt de machine tot een betrouwbaar productiemiddel met een hoge mate van efficiëntie.

 8. LEUCO

  België

  LEUCO, uw deskundige partner in werktuigen voor hout, kunststof en aluminium. Leuco-producten kunt u in alle werelddelen vinden. Ook de 36 service centers zijn wereldwijd verspreid. Deze bevinden zich in de nabijheid van onze klanten en overal wordt met de meest moderne machines gewerkt om u als klant de best mogelijke service aan te bieden. ZAGEN: Zaagbladen met dunne snijbreedte Veelbladzagen Zagen voor massief langs Formaatzagen Opdeelzagen Ritszagen Kapzagen 2-delige kapzagen Aluminiumzagen Handzagen

 9. NTF KORFHAGE MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  NTF-Korfhage Maschinenbau GmbH is uw competente partner voor verspaning, klepaandrijvingstechniek, speciale machinebouw en montage. We bieden competente en vakkundige service op basis van tientallen jaren ervaring. Gecombineerd met de nieuwste productietechnologie resulteert dit in ons brede scala aan diensten. Fabricage van machines en machineonderdelen. Productprogramma machinebouw: Buigmachines voor cilinders, spanringen, holle en volle profielen. Speciale machines met of zonder bouw, automatiseringstechniek, lasinstallaties, transport en toevoerinstallaties. Machinebouw voor buigmachines voor profielen, klemringen, nekloze rolbehuizingen, remschoenen etc., 3 rollen rondbuigmachine, compressiemachine, speciale machines, automatiseringstechniek, CNC-productie multiaxiaal. Via een hoog gekwalificeerde elektrotechnische en assemblageafdeling beschikken wij over de nodige knowhow voor de productie van machines en assemblages.

 10. HAAS AUTOMATION, INC. - WWW.HAASCNC.COM

  Verenigde Staten

  Haas Automation, gevestigd in Californië, VS, bouwt en verkoopt 60 Haas CNC-machines per dag. Het productassortiment van Haas bestaat uit verticale CNC-bewerkingscentra, 5-assige bewerkingscentra, CNC-draaibanken, roterende producten en meer. Gene Haas is de eigenaar van Haas Automation, het Stewart-Haas NASCAR racing team en Haas F1 Team. Zijn taak is het bouwen van de betrouwbaarste bewerkingsmachines ter wereld, het verkopen van zijn hoogwaardige Haas producten voor betaalbare prijzen en het leveren van de beste en snelste service in deze sector.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - Import export

Aantal resultaten

10.967 Bedrijven