• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor sinteren van metalen

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen - Import export

 1. SYSTEC VACUUM SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met jarenlange ervaring, competentie en knowhow ontwikkelt de Systec Group branchespecifieke oplossingen die de norm stellen, niet in de laatste plaats door een hoge productiekwaliteit. De bedrijven van de SYSTEC Group bieden technologieën voor de productie en verwerking van nieuwe materialen, proces- en systeemtechnologie voor de industrie en onderzoek en technologieën voor het terugwinnen van waardevolle strategische grondstoffen. SYSTEC ontwikkelt en produceert systemen voor PVD-coating, voor processen bij hoge temperaturen tot 3000 ° C, evenals systeemtechnologie voor processen onder vacuüm.

 2. GEREEDSCHAPDEAL

  Nederland

  Het grootste aanbod gereedschap voor de hobbyist en de professional. Gereedschapdeal.com biedt onder andere een ruim assortiment: gereedschapskisten, gereedschapsets, doppensets en sleutelsets. Maar ook een flinke keus aan werkplaatsbenodigdheden zoals autokrikken en werkbanken voor het netjes opbergen van uw gereedschap. Verder zijn wij officeel dealer van verschillende merken o.a. : beta, facom, carolus, bgs, sonic en ragnor. Deze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij Gereedschapdeal.com kiest u uit een ruim assortiment steeksleutels, krachtdoppen, doppensets en bitsets. Ideaal voor het sleutelen aan auto, motor of een andere klus. Of u nu op zoek bent naar een gereedschapswagen of schroevendraaierset, wij hebben het.Neemt u ook eens een kijkje op onze facebookpagina met meer dan 155.000 volgers. Bijna wekelijks hebben wij een leuke cashback actie of prijsvraag! Bezoek ook onze pagina met winnaars of Youtube kanaal Gereedschapdeal.com is voorzien van het Webshop keurmerk zodat u als klant de zekerheid heeft dat uw aankoop veilig en volgens de Nederlandse wetgeving beschermd is.

 3. RPM RAPID PRODUCT MANUFACTURING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RPM RAPID PRODUCT MANUFACTURING GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Prototypes - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, vorming van kunststoffen, kunststof gietvormen, Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, en Automotive. Het is gevestigd in Helmstedt, Duitsland.

 4. TORNOS SA

  Zwitserland

  Het bedrijf TORNOS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Moutier, Zwitserland.

 5. M.G.M. SOLUTION S.R.L. SOC. UNIPERS.

  Italië

  Het bedrijf M.G.M. SOLUTION S.R.L. SOC. UNIPERS., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantgereedschap voor behandeling van marmer graniet en steen., en precisieweegschalen. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KARL SIMON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL SIMON GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, gereedschapsbouw, galvanotechniek, en Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Aichhalden, Duitsland.

 2. ELETTRON SAS

  Italië

  Het bedrijf ELETTRON SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische druk, en industriële machines. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 3. SINTERIZADOS MONTBLANCH SA

  Spanje

  Het bedrijf SINTERIZADOS MONTBLANCH SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Sant Feliu De Llobregat, Spanje.

 4. TOZMETAL TICARET VE SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf TOZMETAL TICARET VE SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, en Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. APLICACIONES INDUSTRIALES DEL SINTERIZADO SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

 1. THE PATENT FERRULE CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® is een betrouwbare partner voor met de hand uitgevoerd vloerafwerking.Technische innovatie en hoogste kwaliteitsnormen hebben van ons de meest toonaangevende fabrikant van vloerslijpmachines gemaakt. Niet alleen het technische voordeel is van cruciaal belang, maar ook het voordeel van het gebruik ervan. Onze klanten weten dat en zij profiteren hiervan. Al meer dan 50 jaar hebben wij met onze ontwikkelingen en machine-ontwerpen een revolutie teweeg gebracht in de slijptechnologie van vloeren. Trendsettende innovaties van ons huizen, zoals tape, centrifugale of drie-schijfslijptechnologie, het opstellen van internationale normen.

 2. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In het spanningsveld tussen een traditioneel middelgroot familiebedrijf en wereldwijd actieve leverancier van innovatieve oplossingen voor de productie van verspanende vervaardigingen ontwikkelde de HELLER groep een unieke wereldwijde bedrijfscultuur. HELLER is een al 120 jaar lang succesvolle klein en middelgroot particulier, zelfstandig familiebedrijf. Continuïteit ten aanzien van de aandeelhouders en in de leiding blijft het motto. In het midden van het jaar 2013 waren vier achterkleinkinderen van de oprichter van het bedrijf, en de vierde generatie van de familie voor de voorbereiding van de generatiewisseling betrokken bij het bedrijf. Berndt Heller blijft de voorzitter van de raad van commissarissen. Wat 120 jaar geleden begon met zeven gezellenverenigingen en drie leerlingen, is vandaag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 2.500 gekwalificeerde werknemers, die trots mogen zijn op haar succesverhaal en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.

 3. SAMSYS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Een jong, dynamisch en bevoegde bedrijf, met tal van ideeën en producten van hoge kwaliteit. De huidige SAMSYS GmbH is opgericht uit het Zwitserse bedrijf SAMSYS SA (voorheen SAMECA SA) en heeft een lange ervaring op het gebied van stafaanvoer en staflaadmagazijnen. De producten van SAMSYS staan bekend om hun betrouwbaarheid en worden daarom door veeleisende fabrikanten van hoogwaardige gedraaide onderdelen gebruikt. SAMSYS klanten rekenen op een hoge mate van automatisering van machines en economische productieprocessen. Verhoog de productiviteit en het verminderen van de kosten per eenheid met de stangenlader van SAMSYS: SAMSYS maakt onze klanten competitiever! De barladers van SAMSYS GmbH worden gekenmerkt door een verbazingwekkend eenvoudig ontwerp en een eenvoudige, intuïtieve bediening. Of het nu gaat om een korte versie, een laadmagazijn van 3 meter of verschillende speciale oplossingen, wij bieden een breed scala aan hengelbakken in de sector van de machinebouw.

 4. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK is technologieleider op het gebied van roterende en stationaire spantechniek voor werkstukken. De onderneming is wereldwijd actief en beschikt over twee ultramoderne productievestigingen in Meckenbeuren/Duitsland en Caprie/Italië. SMW-AUTOBLOK beschikt over een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk in meer dan 50 landen. De klant profiteert van een professionele, oplossingsgerichte advisering en een eersteklas aftersales-ondersteuning direct op de werkplek. Een optimale distributielogistiek garandeert bovendien de wereldwijde levering van reserveonderdelen binnen de kortst mogelijke tijd. SMW-AUTOBLOK gaat als technologiepartner in op wereldwijde klanteisen. Het grote aantal patentaanmeldingen weerspiegelt de innovatiesterkte van de onderneming. De nieuw ontwikkelde hoogtechnologische producten zijn onderhoudsarm, geoptimaliseerd qua inrichtingstijd en grotendeels Industrie 4.0-compatibel of geschikt voor de automatisering van bewerkingsprocessen.

 5. PETER PRINZING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH is een middelgrote familiegeleide machinebouwonderneming met lange traditie die zijn wortels in het hart van de Zwabische Alb heeft. De tegenwoordige strategisch gunstige locatie van de onderneming in het midden van Europa, op de kruising van twee belangrijke snelwegen die het noorden met het zuiden en het oosten met het westen verbinden, is een perfecte situatie om producten naar alle delen van de wereld te leveren. Het traditiebewuste familiebedrijf wordt tegenwoordig in de vierde generatie met succes door de familie Prinzing geleid. Al meer dan 100 jaar geleden werd in een kleine smederij in Urspring metaal bewerkt. Hieruit heeft zich een onderneming met twee belangrijke bedrijfssectoren ontwikkeld: Plaatbewerkingsmachines en techniek voor staluitmesting. Hoe uiteenlopend die bedrijfssectoren ook mogen zijn, ze hebben één ding gemeen: Peter Prinzing GmbH mag zich in beide sectoren tot de marktleiders rekenen.

 6. VWH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gereedschap en gietvormen is een andere hoofdactiviteit. De focus ligt op kunststof matrijzen voor veeleisende technische onderdelen. en outsort ervaring op dit gebied vormen one bais voor innovatieve ideeën, professionele productie en een project dat probleemloos verloopt. In- en outsert spuitgietwerktechniek alsook de bemonstering van injectie maken deel uit van onze standaard en de gieterij biedt de mogelijkheid om spontaan in te spelen op uw wensen. 0-serie, prototypes en pilot serie kan binnen korte tijd geproduceerd worden. VWH biedt talrijke vaardigheden, variërend van de ontwikkeling van de eerste ideeën en concepten van het productieproces tot het beheer van de verpakking. Zo kunnen we vanaf de eerste minuut een projectondersteuning garanderen. Dit is gunstig voor de klant, maar ook voor het uiteindelijke eindproduct.

 7. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 8. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

 1. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schmid heeft tot nu toe uitstekende oplossingen geïmplementeerd voor verschillende verspanende taken. Naast het pure ontwerp en de fabricage van de bewerkingsmachine, nemen we ook de complete oplossing inclusief de opspaninrichtingen en automatisering op ons. Op maat gemaakte productieoplossingen met strategische componenten. Het productassortiment van Schmid is breed, daarom laten we u enkele van onze reeds geïmplementeerde oplossingen en machines als suggesties zien. We weten dat elke taak anders is en dat daarom individuele eisen moeten worden geïntegreerd. Daarom staan ​​wij vanaf het begin aan uw zijde en zoeken samen met u naar de juiste manier om uw producten optimaal te verwerken. Schmid Maschinen GmbH behaalde in 2013 de DIN EN ISO 9001-certificering.

 2. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve ingenieurs en gekwalificeerde specialisten ontwikkelen en produceren precisie-grote werktuigmachines bij WALDRICH COBURG.Daarom hechten wij als wereldspeler veel belang aan toponderwijs en een sterke werkgever te zijn.De hoogste kwaliteitsstandaard en consistente klantgerichtheid behoren tot onze leidmotieven.Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Coburg vervaardigen wij zeer nauwkeurige portaalfreesmachines, verticale draaibanken en slijpmachines.Onze machines worden over de hele wereld gebruikt in bijna alle industrieën, bijvoorbeeld bij de bewerking van behuizingen voor dieselmotoren, in energiecentrales en machinebouw, bij het maken van gereedschappen en matrijzen.Wanneer er hoge eisen worden gesteld aan het bewerken van het werkstuk in termen van precisie, bewerkingsprestaties, afmetingen van werkstukken, complexe technologieën en productiviteit, zijn we precies de juiste partner voor onze klanten.Want: WALDRICH COBURG staat voor kwaliteit, technologie en innovatie Made in Germany.

 3. SURPLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als dienstverlener in tweedehandsmachines is Surplex gespecialiseerd in het op de markt brengen van tweedehandsmachines voor metaal- en houtbewerking. Het bedrijf is vooral specialist in de sluiting van bedrijven. Opdrachtgevers uit de industriële en ambachtelijke sector profiteren van professionele maatwerkoplossingen waarbij alles in één hand ligt: Surplex kan bogen op een jarenlange ervaring in het aankopen en op de markt brengen van losse machines, gebundelde machines of volledige bedrijven. De machines worden via een moderne online marktplaats met circa 500.000 bezoekers per maand wereldwijd opgekocht en al naar gelang de doelstelling van de eigenaar op korte termijn geveild of op de traditionele manier verhandeld. Curatoren vinden in Surplex een partner die efficiënt grote industriële veilingen organiseert na het sluiten of herstructeren van een bedrijf. Het gaat om een branche die sinds jaren alleen maar groeit. Ervaren experts nemen de zorg volledig uit handen, zowel voor, tijdens als na de veiling.

 4. HOCHRAINER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Op de hoofdvestiging Freilassing, in Berchtesgadener Land, wordt de montage van apparatuur en productie-installatie van het idee tot het eindproduct, gemaakt. Met een bedrijf dat ongeveer 130 werknemers telt, en dankt een strenge bedrijfsorganisatie in de machinebouw, is het bedrijf in staat om snel en flexibel in te spelen op de behoeften van de klant. Onze klanten zijn bedrijven uit diverse industrieën op het gebied van automatisering en rationalisatie: Automobiel, elektrische engineering, machinebouw, fittingen en armaturen, huishoudelijke apparaten, gereedschappen, veiligheidstechniek, medische technologie. Profiteer ook van meer dan 40 jaar ervaring als leverancier in montagetechniek en apparatenbouw.

 5. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 6. HEGGLI & GUBLER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Met onze jarenlange ervaring en onze infrastructuur zijn wij een bekwame partner op het gebied van metaaldraaien en stampen.Wij adviseren u op professioneel niveau en ondersteunen u al in de projectfase. Wij ontfermen ons ook graag over de constructie.Doordat wij onze eigen gereedschappen produceren en een grote voorraad plaatstaal hebben, zijn wij in staat ook op zeer korte termijn uw opdrachten tot volle tevredenheid uit te voeren.Betrouwbaarheid, bindende termijnen en goede kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend.Wij verheugen ons op uw vraag.Onze sterkte punten zijn: - 70 jaar ervaring met metaaldraaien - familiebedrijf in de derde generatie - flexibel middelgroot bedrijf met 25 medewerkers - groot machinepark voor prototypes en kleine series tot aan seriematige productie

 7. MR INDUSTRIES

  Denemarken

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES is een particulier bedrijf gespecialiseerd in CNC-bewerkingsservices in onderaanneming voor de productie van hoogwaardige gedraaide en gefreesde onderdelen. In de loop der tijd hebben we ons gevestigd als een topleverancier van machinaal bewerkte onderdelen in verschillende industriële sectoren. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we onderdelen in elke batchgrootte produceren, van prototypes tot grote orders. Met een schuifmaatcapaciteit variërend van 1 mm tot 32 mm in diameter kunnen we voldoen aan een breed scala aan eisen. Bij MR Industries hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van machinaal bewerkte precisiecomponenten en -onderdelen met een focus op kosteneffectiviteit en efficiëntie. Dankzij ons gebruik van geavanceerde Citizen-technologie kunnen we alles aan, van prototypes en kleine series tot grootschalige productieseries van met precisie bewerkte onderdelen en componenten. We zijn uitgerust met ultramoderne CNC-bewerkingscentra en werken met volautomatische toevoer van magazijnstaven, waardoor we een ononderbroken productie garanderen. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte doorlooptijden en uitzonderlijke service te bieden voor hoogwaardige, machinaal bewerkte precisiecomponenten. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u als onze gewaardeerde zakenpartner te hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vragen.

 8. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 9. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Metal Technology Group AD is een belangrijke consolidator van drie gerenommeerde Bulgaarse gieterijen: ALUCOM in Pleven, OSSAM in Lovech en CENTROMET in Vratsa.Elke entiteit brengt zijn eigen gespecialiseerde kennis en innovatieve productietechnologieën in onze bedrijvenfamilie in. Onze groep werd opgericht in 1997 en heeft zich ontwikkeld van individuele gieterijen met een rijke geschiedenis tot een verenigde kracht in de metallurgische sector, met meer dan 560 geschoolde werknemers in onze vestigingen in Pleven, Lovech, Vratsa en ons hoofdkantoor in Sofia. Ons streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in ons uitgebreide bereik op vijf continenten en in onze dienstverlening aan klanten in meer dan 25 landen, waarbij we gietstukken van hoge kwaliteit leveren aan diverse industrieën, waaronder de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en machinebouw. De Metal Technology Group AD begrijpt de kritieke behoeften van wereldwijde toeleveringsketens en is niet alleen gespecialiseerd in de productie van gietstukken van hoge kwaliteit, maar biedt ook uitgebreide diensten aan op het gebied van verpakking, logistiek en transport om een naadloze levering van onze deur tot de uwe te garanderen. Onze aanpak legt de nadruk op een probleemloze klantervaring, van de eerste bestelling tot de uiteindelijke levering, met als doel een eenvoudig en efficiënt inkoopproces mogelijk te maken. Door voor MTG te kiezen, werkt u samen met een bedrijf dat waarde hecht aan technologische vooruitgang, voortdurende verbetering en het cultiveren van langdurige relaties met klanten, zodat we met precisie en betrouwbaarheid aan uw projectbehoeften kunnen voldoen.

 10. AXINAR SMPC

  Griekenland

  Verified by europages badge

  De in 2010 opgerichte firma Axinar SMPC was oorspronkelijk een fabrikant van boilers en verwarmingssystemen. Axinar beheerst de metaalbewerking tot in de puntjes en is uitgegroeid tot een toonaangevende OEM-fabrikant van hoogwaardige metalen onderdelen binnen de bewerkingsindustrie, gebaseerd in het noorden van Griekenland. Ons bewezen track record als een betrouwbare leverancier van grote West-Europese bedrijven weerspiegelt ons streven hoogwaardige kwaliteit te leveren. Wij beschikken over geavanceerde CNC-bewerkingsmachines zoals draaibanken, freesmachines, plasmasnijders, walsen en lasinstallaties en zijn in staat een breed assortiment metalen precisie-onderdelen te vervaardigen die volledig aan uw specificaties voldoen. Met een productiecapaciteit van 3.000 ton per jaar, kunnen wij bestellingen van elke grootte verwerken. Wij streven ernaar nauwkeurig ontworpen en vervaardigde metalen onderdelen van topkwaliteit te leveren en eindproducten te vervaardigen die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Wij hechten belang aan duurzame, op vertrouwen gebaseerde banden met onze klanten en leveranciers en bieden hoogwaardige service. Met meer dan tien jaar ervaring, bieden wij uitzonderlijk maatoplossingen die toegesneden zijn op uw specifieke behoeften. Onze productielijn is ontworpen om snel te kunnen produceren zonder af te doen aan de kwaliteit.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen - Import export

Aantal resultaten

7.713 Bedrijven