• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor sinteren van metalen

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen - Import export

 1. SYSTEC VACUUM SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met jarenlange ervaring, competentie en knowhow ontwikkelt de Systec Group branchespecifieke oplossingen die de norm stellen, niet in de laatste plaats door een hoge productiekwaliteit. De bedrijven van de SYSTEC Group bieden technologieën voor de productie en verwerking van nieuwe materialen, proces- en systeemtechnologie voor de industrie en onderzoek en technologieën voor het terugwinnen van waardevolle strategische grondstoffen. SYSTEC ontwikkelt en produceert systemen voor PVD-coating, voor processen bij hoge temperaturen tot 3000 ° C, evenals systeemtechnologie voor processen onder vacuüm.

 2. GEREEDSCHAPDEAL

  Nederland

  Het grootste aanbod gereedschap voor de hobbyist en de professional. Gereedschapdeal.com biedt onder andere een ruim assortiment: gereedschapskisten, gereedschapsets, doppensets en sleutelsets. Maar ook een flinke keus aan werkplaatsbenodigdheden zoals autokrikken en werkbanken voor het netjes opbergen van uw gereedschap. Verder zijn wij officeel dealer van verschillende merken o.a. : beta, facom, carolus, bgs, sonic en ragnor. Deze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij Gereedschapdeal.com kiest u uit een ruim assortiment steeksleutels, krachtdoppen, doppensets en bitsets. Ideaal voor het sleutelen aan auto, motor of een andere klus. Of u nu op zoek bent naar een gereedschapswagen of schroevendraaierset, wij hebben het.Neemt u ook eens een kijkje op onze facebookpagina met meer dan 155.000 volgers. Bijna wekelijks hebben wij een leuke cashback actie of prijsvraag! Bezoek ook onze pagina met winnaars of Youtube kanaal Gereedschapdeal.com is voorzien van het Webshop keurmerk zodat u als klant de zekerheid heeft dat uw aankoop veilig en volgens de Nederlandse wetgeving beschermd is.

 3. TORNOS SA

  Zwitserland

  Het bedrijf TORNOS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Moutier, Zwitserland.

 4. RPM RAPID PRODUCT MANUFACTURING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RPM RAPID PRODUCT MANUFACTURING GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Prototypes - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, vorming van kunststoffen, kunststof gietvormen, Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, en Automotive. Het is gevestigd in Helmstedt, Duitsland.

 5. M.G.M. SOLUTION S.R.L. SOC. UNIPERS.

  Italië

  Het bedrijf M.G.M. SOLUTION S.R.L. SOC. UNIPERS., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantgereedschap voor behandeling van marmer graniet en steen., en precisieweegschalen. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KARL SIMON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL SIMON GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, gereedschapsbouw, galvanotechniek, en Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Aichhalden, Duitsland.

 2. ELETTRON SAS

  Italië

  Het bedrijf ELETTRON SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische druk, en industriële machines. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 3. SINTERIZADOS MONTBLANCH SA

  Spanje

  Het bedrijf SINTERIZADOS MONTBLANCH SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Sant Feliu De Llobregat, Spanje.

 4. GLORY INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GLORY INDUSTRY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Kunshan, China.

 5. EXTINGUISHER AND FIRE DOOR MACHINE

  China

  Het bedrijf EXTINGUISHER AND FIRE DOOR MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Yantai, China.

 1. TOZMETAL TICARET VE SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf TOZMETAL TICARET VE SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen, en Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. APLICACIONES INDUSTRIALES DEL SINTERIZADO SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

 1. THE PATENT FERRULE CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

  Alle producten voor "gereedschapsmachines voor sinteren van metalen"

 3. EUGEN LÄGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® is een betrouwbare partner voor met de hand uitgevoerd vloerafwerking.Technische innovatie en hoogste kwaliteitsnormen hebben van ons de meest toonaangevende fabrikant van vloerslijpmachines gemaakt. Niet alleen het technische voordeel is van cruciaal belang, maar ook het voordeel van het gebruik ervan. Onze klanten weten dat en zij profiteren hiervan. Al meer dan 50 jaar hebben wij met onze ontwikkelingen en machine-ontwerpen een revolutie teweeg gebracht in de slijptechnologie van vloeren. Trendsettende innovaties van ons huizen, zoals tape, centrifugale of drie-schijfslijptechnologie, het opstellen van internationale normen.

 4. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In het spanningsveld tussen een traditioneel middelgroot familiebedrijf en wereldwijd actieve leverancier van innovatieve oplossingen voor de productie van verspanende vervaardigingen ontwikkelde de HELLER groep een unieke wereldwijde bedrijfscultuur. HELLER is een al 120 jaar lang succesvolle klein en middelgroot particulier, zelfstandig familiebedrijf. Continuïteit ten aanzien van de aandeelhouders en in de leiding blijft het motto. In het midden van het jaar 2013 waren vier achterkleinkinderen van de oprichter van het bedrijf, en de vierde generatie van de familie voor de voorbereiding van de generatiewisseling betrokken bij het bedrijf. Berndt Heller blijft de voorzitter van de raad van commissarissen. Wat 120 jaar geleden begon met zeven gezellenverenigingen en drie leerlingen, is vandaag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 2.500 gekwalificeerde werknemers, die trots mogen zijn op haar succesverhaal en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.

 5. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Turkije

  Verified by europages badge

  WESPY is een fabrikant van machines voor het reinigen/ontvetten van onderdelen gevestigd in Konya, Turkije. Sinds 2005 bouwen wij machines zowel voor de detailhandel als voor de groothandel en onze onderneming is snel één van de leidende specialisten in oppervlakreinigingstechnologie geworden in Turkije. Wij hebben een breed assortiment van producten van uitstekende kwaliteit (wij gebruiken onderdelen van Europese merken en alleen roestvast staal in onze machines) en competitieve prijzen die u vast en zeker zullen interesseren. Wij hebben een uitgebreide selectie van portfolio's, zoals: -ROTERENDE MAND SPROEIREINIGINGSMACHINES (Bovenladers, Voorladers) -HANDMATIGE BORSTEL- EN REINIGINGSMACHINES -HOGE DRUK REINIGINGSMACHINES -SPIRAALVORMIGE TROMMELTRANSPORTEUR SERIES -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -SPECIALE LIJNREINIGING BANDTRANSPORTEUR -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -PLATEAU REINIGINGSMACHINES -HYDRAULISCHE TESTMACHINES -KOPPELOMVORMER & LAS TEST MACHINE -KLEPSLIJPMACHINE -WERK MACHINE BANK -CILINDERKOP TEST APPARATUUR (elektrische vacuüm tester, automatische & handbediende slijpkop, kleine & grote ventiel band afnemer, hoekslijpapparaat, polijstmachine, gleuvenslijpmachine, enz.) Daarnaast bieden wij onze gewaardeerde klanten onze diensten voor standaard en speciale maten overeenkomstig hun wijzigende behoeftes. Met ons ervaren team en zeer aantrekkelijke prijzen garanderen wij dat wij de geschikte partner zijn om te voldoen aan uw behoeftes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

 6. SAMSYS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Een jong, dynamisch en bevoegde bedrijf, met tal van ideeën en producten van hoge kwaliteit. De huidige SAMSYS GmbH is opgericht uit het Zwitserse bedrijf SAMSYS SA (voorheen SAMECA SA) en heeft een lange ervaring op het gebied van stafaanvoer en staflaadmagazijnen. De producten van SAMSYS staan bekend om hun betrouwbaarheid en worden daarom door veeleisende fabrikanten van hoogwaardige gedraaide onderdelen gebruikt. SAMSYS klanten rekenen op een hoge mate van automatisering van machines en economische productieprocessen. Verhoog de productiviteit en het verminderen van de kosten per eenheid met de stangenlader van SAMSYS: SAMSYS maakt onze klanten competitiever! De barladers van SAMSYS GmbH worden gekenmerkt door een verbazingwekkend eenvoudig ontwerp en een eenvoudige, intuïtieve bediening. Of het nu gaat om een korte versie, een laadmagazijn van 3 meter of verschillende speciale oplossingen, wij bieden een breed scala aan hengelbakken in de sector van de machinebouw.

 7. PETER PRINZING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH is een middelgrote familiegeleide machinebouwonderneming met lange traditie die zijn wortels in het hart van de Zwabische Alb heeft. De tegenwoordige strategisch gunstige locatie van de onderneming in het midden van Europa, op de kruising van twee belangrijke snelwegen die het noorden met het zuiden en het oosten met het westen verbinden, is een perfecte situatie om producten naar alle delen van de wereld te leveren. Het traditiebewuste familiebedrijf wordt tegenwoordig in de vierde generatie met succes door de familie Prinzing geleid. Al meer dan 100 jaar geleden werd in een kleine smederij in Urspring metaal bewerkt. Hieruit heeft zich een onderneming met twee belangrijke bedrijfssectoren ontwikkeld: Plaatbewerkingsmachines en techniek voor staluitmesting. Hoe uiteenlopend die bedrijfssectoren ook mogen zijn, ze hebben één ding gemeen: Peter Prinzing GmbH mag zich in beide sectoren tot de marktleiders rekenen.

 8. VWH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gereedschap en gietvormen is een andere hoofdactiviteit. De focus ligt op kunststof matrijzen voor veeleisende technische onderdelen. en outsort ervaring op dit gebied vormen one bais voor innovatieve ideeën, professionele productie en een project dat probleemloos verloopt. In- en outsert spuitgietwerktechniek alsook de bemonstering van injectie maken deel uit van onze standaard en de gieterij biedt de mogelijkheid om spontaan in te spelen op uw wensen. 0-serie, prototypes en pilot serie kan binnen korte tijd geproduceerd worden. VWH biedt talrijke vaardigheden, variërend van de ontwikkeling van de eerste ideeën en concepten van het productieproces tot het beheer van de verpakking. Zo kunnen we vanaf de eerste minuut een projectondersteuning garanderen. Dit is gunstig voor de klant, maar ook voor het uiteindelijke eindproduct.

 1. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

 2. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK is technologieleider op het gebied van roterende en stationaire spantechniek voor werkstukken. De onderneming is wereldwijd actief en beschikt over twee ultramoderne productievestigingen in Meckenbeuren/Duitsland en Caprie/Italië. SMW-AUTOBLOK beschikt over een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk in meer dan 50 landen. De klant profiteert van een professionele, oplossingsgerichte advisering en een eersteklas aftersales-ondersteuning direct op de werkplek. Een optimale distributielogistiek garandeert bovendien de wereldwijde levering van reserveonderdelen binnen de kortst mogelijke tijd. SMW-AUTOBLOK gaat als technologiepartner in op wereldwijde klanteisen. Het grote aantal patentaanmeldingen weerspiegelt de innovatiesterkte van de onderneming. De nieuw ontwikkelde hoogtechnologische producten zijn onderhoudsarm, geoptimaliseerd qua inrichtingstijd en grotendeels Industrie 4.0-compatibel of geschikt voor de automatisering van bewerkingsprocessen.

 3. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schmid heeft tot nu toe uitstekende oplossingen geïmplementeerd voor verschillende verspanende taken. Naast het pure ontwerp en de fabricage van de bewerkingsmachine, nemen we ook de complete oplossing inclusief de opspaninrichtingen en automatisering op ons. Op maat gemaakte productieoplossingen met strategische componenten. Het productassortiment van Schmid is breed, daarom laten we u enkele van onze reeds geïmplementeerde oplossingen en machines als suggesties zien. We weten dat elke taak anders is en dat daarom individuele eisen moeten worden geïntegreerd. Daarom staan ​​wij vanaf het begin aan uw zijde en zoeken samen met u naar de juiste manier om uw producten optimaal te verwerken. Schmid Maschinen GmbH behaalde in 2013 de DIN EN ISO 9001-certificering.

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 5. SURPLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als dienstverlener in tweedehandsmachines is Surplex gespecialiseerd in het op de markt brengen van tweedehandsmachines voor metaal- en houtbewerking. Het bedrijf is vooral specialist in de sluiting van bedrijven. Opdrachtgevers uit de industriële en ambachtelijke sector profiteren van professionele maatwerkoplossingen waarbij alles in één hand ligt: Surplex kan bogen op een jarenlange ervaring in het aankopen en op de markt brengen van losse machines, gebundelde machines of volledige bedrijven. De machines worden via een moderne online marktplaats met circa 500.000 bezoekers per maand wereldwijd opgekocht en al naar gelang de doelstelling van de eigenaar op korte termijn geveild of op de traditionele manier verhandeld. Curatoren vinden in Surplex een partner die efficiënt grote industriële veilingen organiseert na het sluiten of herstructeren van een bedrijf. Het gaat om een branche die sinds jaren alleen maar groeit. Ervaren experts nemen de zorg volledig uit handen, zowel voor, tijdens als na de veiling.

 6. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Grazioli Cesare srl is een Italiaans familiebedrijf, wereldwijd actief op het gebied van automatisering en in de sector van agrarische componenten. Vanaf het allereerste begin is ons bedrijf gebaseerd op de principes van betrouwbaarheid, flexibiliteit, stiptheid: sterke punten die we nog steeds met trots dragen. De assistentiediensten van de Grazioli Group zorgen ervoor dat de productie-installaties die aan onze klanten geleverd worden winstgevend zijn en garanderen de constante veiligheid en aanwezigheid van ons personeel tijdens de hele productie. De bewerkingen die de machine kan uitvoeren zijn, onder andere, vormen, snijden, walsen en draadsnijden zonder materiaal te verwijderen. Al meer dan 50 jaar houden we ons bezig met de productie van innovatieve machines en systemen voor het verwerken van stalen buizen en non-ferro metalen, evenals machines op maat, omdat de markt altijd behoefte heeft aan "op maat gemaakte" oplossingen voor individuele behoeften.

 7. HOCHRAINER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Op de hoofdvestiging Freilassing, in Berchtesgadener Land, wordt de montage van apparatuur en productie-installatie van het idee tot het eindproduct, gemaakt. Met een bedrijf dat ongeveer 130 werknemers telt, en dankt een strenge bedrijfsorganisatie in de machinebouw, is het bedrijf in staat om snel en flexibel in te spelen op de behoeften van de klant. Onze klanten zijn bedrijven uit diverse industrieën op het gebied van automatisering en rationalisatie: Automobiel, elektrische engineering, machinebouw, fittingen en armaturen, huishoudelijke apparaten, gereedschappen, veiligheidstechniek, medische technologie. Profiteer ook van meer dan 40 jaar ervaring als leverancier in montagetechniek en apparatenbouw.

 8. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve ingenieurs en gekwalificeerde specialisten ontwikkelen en produceren precisie-grote werktuigmachines bij WALDRICH COBURG.Daarom hechten wij als wereldspeler veel belang aan toponderwijs en een sterke werkgever te zijn.De hoogste kwaliteitsstandaard en consistente klantgerichtheid behoren tot onze leidmotieven.Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Coburg vervaardigen wij zeer nauwkeurige portaalfreesmachines, verticale draaibanken en slijpmachines.Onze machines worden over de hele wereld gebruikt in bijna alle industrieën, bijvoorbeeld bij de bewerking van behuizingen voor dieselmotoren, in energiecentrales en machinebouw, bij het maken van gereedschappen en matrijzen.Wanneer er hoge eisen worden gesteld aan het bewerken van het werkstuk in termen van precisie, bewerkingsprestaties, afmetingen van werkstukken, complexe technologieën en productiviteit, zijn we precies de juiste partner voor onze klanten.Want: WALDRICH COBURG staat voor kwaliteit, technologie en innovatie Made in Germany.

 9. TRANSFLUID® MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  transfluid - De oplossing voor leidingen. Veel beloven oplossingen. Wij zijn de oplossing. Wij zijn transfluid®. De oplossing voor buizen. Om dit te bereiken werken wij continu aan de voortgang en ontwikkelen wij voor onze klanten buisbewerkingsmachines, buisbuigmachines, buisvormmachines, buissnijmachines en automatiseringssystemen die verder gaan dan de norm en nieuwe maatstaven stellen. Buizen in topvorm zijn nodig voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Alleen zij hebben een blijvend effect om uw ideeën tot het best mogelijke resultaat te brengen.Daarom ontwikkelen we voor onze klanten technologieën die gebruiksvriendelijk, duurzaam en precies op de respectievelijke eisen zijn afgestemd.Klanten over de hele wereld vertrouwen op onze knowhow. Profiteer van onze ervaring voor economische en vooruitstrevende oplossingen.Voor uw succes.

 10. STARRAG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Starrag Group is een technologisch toonaangevende fabrikant van precisie-werktuigmachines voor het frezen, draaien, boren en slijpen van werkstukken van metaal, composietmaterialen en keramiek. Klanten zijn onder meer toonaangevende bedrijven in de lucht- en ruimtevaart, energie, transport en industriële sectoren. Het portfolio van werktuigmachines in combinatie met uitgebreide technologie en diensten stelt klanten in staat om substantiële verbeteringen in de productiviteit te realiseren. De producten worden verkocht onder het merk Starrag en omvatten de productgebieden Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop + Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag en TTL. De bedrijvengroep met hoofdkantoor in Rorschach/Zwitserland exploiteert productievestigingen in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en India, evenals verkoop- en servicebedrijven in de belangrijkste afnemerslanden. Starrag Group Holding AG is genoteerd aan de SIX Swiss Exchange.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor sinteren van metalen - Import export

Aantal resultaten

7.723 Bedrijven