• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kleine metaalwaren

Resultaten voor

Kleine metaalwaren - Import export

 1. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als het om bevestigen, borgen of bewegen gaat, bent u bij HERA Rahmer aan het juiste adres. Van planningsfase tot serieproductie: HERA ontwikkelt en vervaardigt voor u passende oplossingen van draad-, band-, buismateriaal of modules. HERA levert alle ijzerwaren voor bevestigen, borgen en bewegen: - van hoogwaardige materialen - in alle mogelijke geometrieën - conform toepasselijke normen voor hoge veiligheidseisen - desgewenst met goedkeurings- en TÜV-certificaat. Dankzij gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001 kunt u er zeker van zijn dat HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG u altijd hoogwaardige kwaliteitsproducten levert die de standaard "Made in Germany" eer aandoen.

 2. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Mebel Logistics, opgericht in 1998, is een Poolse onderneming die gevestigd is in Obra. We zijn een gewaardeerde partner van de gerenommeerde Europese meubelbedrijven waarmee het al meer dan 20 jaar onafgebroken samenwerkt. Onze productieafdeling heeft de hoogste kwaliteit, die we bereiken door ervaring en machines. Ons aanbod: •Metaalbewerking - Waterstraalsnijden van metalen, kunststoffen, hout, multiplex, glas, keramiek •Snijden: Snijden met band- en schijfsnijmachines, snijhoekbereik tot 50° Draaien van materialen tot een lengte van 1500mm Frezen op CNC-bewerkingscentra met bewerkingsbereiken van 600x400x400mm en verticale en horizontale freesmachines -Radio-erosiebewerking: Snijden met elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, werkstukgewicht tot 180kg -Slijpen: Oppervlaktebehandeling door het slijpen van buizen in het diameterbereik ø10 tot ø100mm Oppervlaktebehandeling door het slijpen van oppervlakken tot 1000mm breed Oppervlaktepolijsten voor galvanische coatings chroom, nikkel, koper Snijden door elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, gewicht tot 180kg -Plastic verwerking: Metaalbewerking op 160T, 40T, 10T excenterpersen, 40T hydraulische persen Buigen op de afkantpers met een druk van 100T materialen met lengtes tot 2500mm Buigen op drie-rollen buigmachine - Warmtebehandeling: Harden en temperen tot de grootte van producten 350x140x100mm -Poedercoating: Aanbrengen van thermohardende coatings in de vorm van poederlakken, beladen van de oven 3900x1180x180 Neem contact met ons op!

 3. DOGA MAKINA

  Turkije

  Doga Makina is een in Istanboel gevestigd bedrijf met meer dan 44 jaar (sinds 1978) ervaring in de productiesector. Onze hoofdactiviteiten omvatten de productie van precisieonderdelen, CNC-bewerking, productie van hydraulische klauwplaten, afwerking van gietstukken en meer. Doga Makina is een bekend merk in Turkije voor de productie van hulpstukken, rolschijven, rollen, ringen, enz. Vanwege onze hoge productienormen zijn wij sinds 2001 gecertificeerd met ISO 9001. Wij zijn een professionele leverancier van precisie onderdelen op maat. Wij kunnen u voorzien van: CNC gedraaide onderdelen, precisie gegoten onderdelen, Precisie-spuitgietonderdelen, MIM vormdelen, precisie- gestanste onderdelen, plastic hardwarevormen gietvormen. One-stop diensten zoals niet-standaard geautomatiseerd ontwerp en productie.Ons CNC-materiaal komt volledig uit Duitsland, Japan en Korea. Wij produceren ook het draaien en het malen van metaalsnijwerk door de gevraagde technische tekening in serieproductie. Dankzij ons hooggekwalificeerde team zijn wij actief in de sectoren ijzer, staal, bouw, energie, automobielindustrie, defensie-industrie en meer - in Turkije en wereldwijd! Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Voordelen van het bestellen van CNC bewerkte onderdelen van Doga Makina: - Snelle doorlooptijd - Precisie - Afwerking op maat - Materiaalkeuze - Kwaliteitscontrole - Snelle levering in heel Europa

 4. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Verenigde Staten

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) is een toonaangevend internationaal bedrijf dat hoogwaardige metaalproducten voor kritische toepassingen vervaardigt. Onze op maat gemaakte metaalproducten omvatten onder andere met water geatomiseerde metaalpoeders, gewalste beklede metaalplaten en specifiek ontworpen metalen precisiebuizen, metaalbuizen met een kleine doorsnede, ultradunne folie, gevormd draad, producten voor thermisch beheer en ontworpen gevormde elementen. Wij hebben productiesites in de VS en het VK, met onder andere AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals en AMETEK SMP Wallingford. Ons bedrijf heeft een belangrijke plaats verworven op de internationale markt van de vervaardiging van hoogwaardige metaalproducten voor branches zoals de medische-, energie-, nucleaire, instrumenten- en weeg-, elektronica, luchtvaart-, defensie-, auto-industrie, olie en gas-, boor en mijnbouw- en de industriesector. Zodra er een nieuwe aanvraag voor ontwerpen binnenkomt voor een custom-made metaalproduct, wijdt ons team van metaalbewerkingsexeperts zich aan het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen met een feilloze werking. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EREDI BAITELLI SPA

  Italië

  Vervaardiging van naar tekening ontworpen producten en onderdelen van 1, 5 tot 37 mm, van messing, aluminium en zachte staal. Fijnmechanicawerkplaats, mechanisch draaiwerk voor de volgende sectoren: auto-industrie, pneumatiek, hydro-thermo-sanitair, loodgieterij gas, afsluiters, kranenstelsels. De activiteit van Eredi Baitelli SpA is gebaseerd op de strategische pijlers van ervaring, aanpassingsvermogen en technologie. ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. MINUTECNICA BOLOGNESE

  Italië

  De onderneming Minutecnica Bolognese, opgericht in 1971, heeft zich gespecialiseerd in de productie van middelgrote en grote oplagen gedraaide, metalen, hightech precisieonderdelen van hoge kwaliteit. Om aan de meest uiteenlopende eisen van de klant te voldoen en ter aanvulling op de bewerking met draaibanken, is de afdeling voor nabewerking opgericht met overzetmachines, slijpmachines, afwerkingsmachines, kleine persen, markeermachines, brootmachines en montage- en inspectiebanken.

 3. ZINO TULLIO

  Italië

  Productie van gedraaide onderdelen (met CNC-, automatische stang- en paralleldraaibanken), gefreesde, van schroefdraad voorziene, geboorde, getapte, geponste, warm gestempelde en op maat gemaakte onderdelen voor de sectoren industrie, nautische producten, de bouw, productie van vensters en deuren en buitenzonweringen. Ontwerp en productie van kleine metalen onderdelen in staal, aluminium, brons, messing, koper, pvc. Export en loonbewerking.

 4. FINE TUBES

  Verenigd Koninkrijk

  Fine Tubes Ltd biedt 70 jaar ervaring in de techniek van metalen precisieproducten. Wij ondersteunen onze klanten van het aanvankelijke ontwerp, de grondstof tot de productie en levering van de buizen met hoog prestatieniveau. De buisvormige producten die wij ontwikkelen zijn bestemd voor toepassingen met kritische toleranties in extreme omstandigheden. Wij vervaardigen buizen in de twee voornaamste vormen: Naadloze rvs buizen, buizen van nikkellegering, van titaan in de vorm van rechte of opgerolde buizen. Gelaste buizen, gelast en getrokken.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 1. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

 2. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Nederland

 1. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  China

 2. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

 3. SALCA

  Italië

 4. FB TECNO

  Italië

 5. MI.TO. DI BALDONI ROBERTO & C. S.N.C.

  Italië

 6. R.G.F. SRL

  Italië

 7. SANI SRL

  Italië

 8. TORNITECNICA S.R.L.

  Italië

 1. CNC-METALWORKS

  Polen

 2. VORENS METALL GMBH

  Oostenrijk

 3. ANDREI S.R.L.

  Italië

 4. LASER STORE S.R.L.

  Italië

 5. BACCHETTA GIUSEPPE

  Italië

 6. FAMIT SRL

  Italië

 7. MATRICERÍA ARFE

  Spanje

 8. TECNOSTAMP SRL

  Italië

 9. GEROSA S.A.S. DI GEROSA ROBERTO & C.

  Italië

 10. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italië