• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kleine metaalwaren

Resultaten voor

Kleine metaalwaren - Import export

 1. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Mebel Logistics, opgericht in 1998, is een Poolse onderneming die gevestigd is in Obra. We zijn een gewaardeerde partner van de gerenommeerde Europese meubelbedrijven waarmee het al meer dan 20 jaar onafgebroken samenwerkt. Onze productieafdeling heeft de hoogste kwaliteit, die we bereiken door ervaring en machines. Ons aanbod: •Metaalbewerking - Waterstraalsnijden van metalen, kunststoffen, hout, multiplex, glas, keramiek •Snijden: Snijden met band- en schijfsnijmachines, snijhoekbereik tot 50° Draaien van materialen tot een lengte van 1500mm Frezen op CNC-bewerkingscentra met bewerkingsbereiken van 600x400x400mm en verticale en horizontale freesmachines -Radio-erosiebewerking: Snijden met elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, werkstukgewicht tot 180kg -Slijpen: Oppervlaktebehandeling door het slijpen van buizen in het diameterbereik ø10 tot ø100mm Oppervlaktebehandeling door het slijpen van oppervlakken tot 1000mm breed Oppervlaktepolijsten voor galvanische coatings chroom, nikkel, koper Snijden door elektroden in het bereik 320x270x350mm, hoek +/-5°, gewicht tot 180kg -Plastic verwerking: Metaalbewerking op 160T, 40T, 10T excenterpersen, 40T hydraulische persen Buigen op de afkantpers met een druk van 100T materialen met lengtes tot 2500mm Buigen op drie-rollen buigmachine - Warmtebehandeling: Harden en temperen tot de grootte van producten 350x140x100mm -Poedercoating: Aanbrengen van thermohardende coatings in de vorm van poederlakken, beladen van de oven 3900x1180x180 Neem contact met ons op!

 2. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als het om bevestigen, borgen of bewegen gaat, bent u bij HERA Rahmer aan het juiste adres. Van planningsfase tot serieproductie: HERA ontwikkelt en vervaardigt voor u passende oplossingen van draad-, band-, buismateriaal of modules. HERA levert alle ijzerwaren voor bevestigen, borgen en bewegen: - van hoogwaardige materialen - in alle mogelijke geometrieën - conform toepasselijke normen voor hoge veiligheidseisen - desgewenst met goedkeurings- en TÜV-certificaat. Dankzij gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001 kunt u er zeker van zijn dat HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG u altijd hoogwaardige kwaliteitsproducten levert die de standaard "Made in Germany" eer aandoen.

 3. MR INDUSTRIES

  Denemarken

  MR INDUSTRIES is een particulier bedrijf gespecialiseerd in CNC-bewerkingsservices in onderaanneming voor de productie van hoogwaardige gedraaide en gefreesde onderdelen. In de loop der tijd hebben we ons gevestigd als een topleverancier van machinaal bewerkte onderdelen in verschillende industriële sectoren. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we onderdelen in elke batchgrootte produceren, van prototypes tot grote orders. Met een schuifmaatcapaciteit variërend van 1 mm tot 32 mm in diameter kunnen we voldoen aan een breed scala aan eisen. Bij MR Industries hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van machinaal bewerkte precisiecomponenten en -onderdelen met een focus op kosteneffectiviteit en efficiëntie. Dankzij ons gebruik van geavanceerde Citizen-technologie kunnen we alles aan, van prototypes en kleine series tot grootschalige productieseries van met precisie bewerkte onderdelen en componenten. We zijn uitgerust met ultramoderne CNC-bewerkingscentra en werken met volautomatische toevoer van magazijnstaven, waardoor we een ononderbroken productie garanderen. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte doorlooptijden en uitzonderlijke service te bieden voor hoogwaardige, machinaal bewerkte precisiecomponenten. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u als onze gewaardeerde zakenpartner te hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vragen.

 4. DOGA MAKINA

  Turkije

  Doga Makina is een in Istanboel gevestigd bedrijf met meer dan 44 jaar (sinds 1978) ervaring in de productiesector. Onze hoofdactiviteiten omvatten de productie van precisieonderdelen, CNC-bewerking, productie van hydraulische klauwplaten, afwerking van gietstukken en meer. Doga Makina is een bekend merk in Turkije voor de productie van hulpstukken, rolschijven, rollen, ringen, enz. Vanwege onze hoge productienormen zijn wij sinds 2001 gecertificeerd met ISO 9001. Wij zijn een professionele leverancier van precisie onderdelen op maat. Wij kunnen u voorzien van: CNC gedraaide onderdelen, precisie gegoten onderdelen, Precisie-spuitgietonderdelen, MIM vormdelen, precisie- gestanste onderdelen, plastic hardwarevormen gietvormen. One-stop diensten zoals niet-standaard geautomatiseerd ontwerp en productie.Ons CNC-materiaal komt volledig uit Duitsland, Japan en Korea. Wij produceren ook het draaien en het malen van metaalsnijwerk door de gevraagde technische tekening in serieproductie. Dankzij ons hooggekwalificeerde team zijn wij actief in de sectoren ijzer, staal, bouw, energie, automobielindustrie, defensie-industrie en meer - in Turkije en wereldwijd! Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Voordelen van het bestellen van CNC bewerkte onderdelen van Doga Makina: - Snelle doorlooptijd - Precisie - Afwerking op maat - Materiaalkeuze - Kwaliteitscontrole - Snelle levering in heel Europa

 5. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EREDI BAITELLI SPA

  Italië

  Vervaardiging van naar tekening ontworpen producten en onderdelen van 1, 5 tot 37 mm, van messing, aluminium en zachte staal. Fijnmechanicawerkplaats, mechanisch draaiwerk voor de volgende sectoren: auto-industrie, pneumatiek, hydro-thermo-sanitair, loodgieterij gas, afsluiters, kranenstelsels. De activiteit van Eredi Baitelli SpA is gebaseerd op de strategische pijlers van ervaring, aanpassingsvermogen en technologie. ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. MINUTECNICA BOLOGNESE

  Italië

  De onderneming Minutecnica Bolognese, opgericht in 1971, heeft zich gespecialiseerd in de productie van middelgrote en grote oplagen gedraaide, metalen, hightech precisieonderdelen van hoge kwaliteit. Om aan de meest uiteenlopende eisen van de klant te voldoen en ter aanvulling op de bewerking met draaibanken, is de afdeling voor nabewerking opgericht met overzetmachines, slijpmachines, afwerkingsmachines, kleine persen, markeermachines, brootmachines en montage- en inspectiebanken.

 3. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf VOSSE SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buigen - staal- en metaalbewerking, roestvrijstalen staalbouwstructuren, metalen componenten en onderdelen voor de bouwnijverheid, gevels van metaal, licht metalen skeletbouwproducten, kleine artikelen van staal, Steel construction, Montage van staalconstructies, en lasersnijden. Het is gevestigd in Miechucino, Polen.

 4. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Het bedrijf ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, Staal- en ijzerindustrie - import-export, KLEINE METAALWAREN, precisiedraaiwerk, CNC bewerking, fijn freeswerk, prototypen CNC, en cnc snijwerk. Het is gevestigd in Pontinha-Lisboa, Portugal.

 5. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Bevestigingsmateriaal - metaal, Bevestigingsbouten, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en kleine metaalwaren. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 1. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Nederland

  Het bedrijf DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren microgieten met verloren was, gieterij rvs, en kleine metaalwaren. Het is gevestigd in Scherpenzeel, Nederland.

 2. SALCA

  Italië

  Het bedrijf SALCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, draaiwerk met numerieke besturing, precisiedraaiwerk, KLEINE METAALWAREN, productie van kleine onderdelen, frezen, galvanisatie tegen maakloon, montage kleine onderdelen, en onderdelen voor luiken. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

  Het bedrijf GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Precisiemechanica, Aluminium en -legeringen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 2. FB TECNO

  Italië

  Het bedrijf FB TECNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Staal, KLEINE METAALWAREN, Staalhandel, Buizen en pijpen - ferro, Staal, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. R.G.F. SRL

  Italië

  Het bedrijf R.G.F. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, galvanisatie tegen maakloon, Polijsten van staal en metalen, productie van kleine onderdelen, en polijsten met grote precisie. Het is gevestigd in Sesto Fiorentino, Italië.

 4. CNC-METALWORKS

  Polen

  Het bedrijf CNC-METALWORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen - onderdelen, assemblage mechanische componenten, kleine messingwaren, CNC-draaidelen, productie van kleine onderdelen, ijzerwaren van aluminium, gevormde ijzerwaren, Fietsen - onderdelen, en precisie-ijzerwaren. Het is gevestigd in Gorzów Wielkopolski, Polen.

 5. BACCHETTA GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf BACCHETTA GIUSEPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, staal, aluminium, Draaien - staal- en metaalbewerking, en draaien metalen. Het is gevestigd in Gattico-Veruno, Italië.

 6. VORENS METALL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf VORENS METALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Mittersill, Oostenrijk.

 7. LASER STORE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LASER STORE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, snijwerkzaamheden van metaal, laser voor het knippen van metalen, KLEINE METAALWAREN, en machines voor bewerking van ijzer. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 8. MATRICERÍA ARFE

  Spanje

  Het bedrijf MATRICERÍA ARFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren matrijzen, matrijzen van prototypes, spuitgietmatrijzen, fabricage van onderdelen, matrijzen van aluminium, gereedschappen voor het bewerken van metalen, en ontwerp van metalen onderdelen. Het is gevestigd in Fuenlabrada-Madrid, Spanje.

 1. FAMIT SRL

  Italië

  Het bedrijf FAMIT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie van kleine onderdelen. Het is gevestigd in Carbonate, Italië.

 2. SANI SRL

  Italië

  Het bedrijf SANI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fancybijouterieen. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, sierraden, kledingaccessoires van pleetzilver, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 3. TECNOSTAMP SRL

  Italië

  Het bedrijf TECNOSTAMP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie van kleine onderdelen. Het is gevestigd in Bovolenta, Italië.

 4. METAL IN LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf METAL IN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Plaatwerkerij - industrieel, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, Onderaanneming in fijn plaatwerk, onderaannemingsdiensten voor automobielindustrie, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 5. SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA

  Italië

  Het bedrijf SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbevoorrading. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, ijzerwaren, metalen ijzerwaren, KLEINE METAALWAREN, en ijzerwaren groothandel. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 6. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italië

  Het bedrijf P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, knikkerventiel, kranen en veiligheidsventielen voor brandbare vloeistoffen, KLEINE METAALWAREN, hydraulische afsluiters, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, mechanische, pneumatische en hydraulische installaties, en loodgieterswerk. Het is gevestigd in Sarezzo, Italië.

 7. SINTER - M JSC

  Bulgarije

  Sinter-M JSC. een machine industriebedrijf, gespecialiseerd in de productie, het ontwerp en de implementatie van verschillende hulpmiddelen en technieken, en omvat talrijke mogelijkheden voor sintermethoden (beter bekend als P/M) voor de productie van onderdelen en artikelen. Onze producten kennen een groot aantal toepassingen in verschillende branches. Voor onze productie gebruiken we metaalpoeder van hoge kwaliteit (ijzer, messing, koper, staal, rvs, brons, aluminium) uit Zweden, Italië, Duitsland en Roemenië.We zijn ook in staat P/M producten en onderdelen te produceren die niet hierboven worden vermeld, maar die door klant vereist worden. De kenmerkende toepassingen van de gesinterde mechanische onderdelen omvatten: • automobiel en andere voertuigindustriëen • hydraulica en pneumatica• textielmachines; • meetinstrumenten; • sloten en hardware; • diverse elektrische hardware; • wij produceren ook decoratieve elementen voor meubels, hekken en leuningen.

 8. UNITEDPARTS SUPPLIES CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Wij zijn een professionele leverancier en fabrikant van industriële OEM-onderdelen. Wij verlenen allerlei diensten, zoals gieten, lasersnijden, smeden, verspanen, plastic spuitgieten & oppervlakte bewerking. Onze producten zijn gericht op alle sectoren: motorfiets onderdelen, machine onderdelen, automatische deuronderdelen & onderdelen voor de gezondheidszorg. Dankzij onze geïntegreerde service en efficiënte communicatie, kunnen wij u helpen bij het besparen van productietijd en personeelskosten. Wij kunnen aan al uw eisen en behoeftes voldoen en leveren u producten van de beste kwaliteit.

 9. TAM - TORNERIA DI PRECISIONE

  Italië

  TAM s.r.l. (Torneria Automatica Magentina) is een draaibankbedrijf gespecialiseerd in complexe en nauwkeurige bewerkingen op glijkop-, vaste en meerassige draaibanken voor de productie van onderdelen. Alle metaalsoorten/kunststoffen met een doorsnede van 3 à 70, speciale schroeven, gegoten pennen. Galvanische, thermische behandelingen, bijslijpwerk met of zonder center. Dankzij dertig jaar ervaring is het een gevestigde naam geworden in de Italiaanse draaibanksector.

 10. ERWIN PAULAT GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in de vervaardiging en de commercialisering van sleutelartikelen. Wij maken met moderne techniek kunststoffen en metalen onderdelen en exporteren overal ter wereld.Onze producten: Sleutelhangers, hotel-sleutelhangers, sleutelkettingen, kledinghaken, verkoopstanders van metaal, sleutelkasten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis