• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gestabiliseerde planten

Resultaten voor

Gestabiliseerde planten - Import export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Duitsland

  Ontwikkeling, productie en verkoop van Hydro Profi Line® vergroeningssystemen voor duurzaam, functioneel groen op alle gesealde oppervlakken, oppervlakken zonder grond en gebouwen. De voordelen van de Hydro Profi Line® plantensystemen: • Duurzame vermindering van het waterverbruik voor vergroeningen met maximaal 80% • Unieke wortelvegetatie met lucht en water voor een perfecte wortelventilatie • Geen wortelverdichting en wortelrot in de bodem, omdat er geen vulmateriaal zit rond de kweekpot • Grote waterreservoirs, aangezien er geen verdringing door plantensubstraten bestaat • Uniek Quick Change-systeem voor een snelle, probleemloze vervanging• Geschikt voor alle planten in aarde en hydrocultuur • Geschikt voor elke locatie in kamers en open ruimtes • U giet altijd precies genoeg en op elk gewenst moment, overgieten is nauwelijks meer mogelijk

 2. SAS ELEMENT VEGETAL

  Frankrijk

  ELEMENT VEGETAL, Distributeur / groothandelaar in gestabiliseerde / kunstmatige/ semi-kunstmatige planten en bomen biedt een brede keuze decoratieoplossingen met planten bestemd voor professionals. De gestabiliseerde planten en bomen zijn 100% natuurlijk, duurzaam en decoratief en behoeften geen water of licht en vrijwel geen onderhoud. Wij bieden u meer dan 200 000 producten uit voorraad die direct leverbaar zijn. ELEMENT VEGETAL biedt tevens creaties, scheidingswanden en onderhoudsvrije gestabiliseerde groene en kunstmatige schilderijen. Wij leveren snel in Frankrijk en in Europa. Neem een kijkje op onze website: https: //elementvegetal.com/ of voor specifieke vragen staan wij tot uw beschikking via het nummer +33 (0)4 67 52 06 27 of +33 (0)7 83 93 95 16.

 3. LE MUR VERT

  Frankrijk

  Het bedrijf LE MUR VERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gestabiliseerde planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren binnenshuisdecoratie. Het is gevestigd in Rumilly, Frankrijk.

 4. CARL STAHL ARC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL STAHL ARC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gestabiliseerde planten. Het is gevestigd in Süssen, Duitsland.

 5. DECO-NATURE

  Frankrijk

  DECO-NATURE is gespecialiseerd in de verkoop van drijfhout en van natuurlijke elementen zoals lianen, takken van berken, stammen van boomvarens, schorsen van bomen alsook gedroogde palmbladen e.d. en is leverancier nr. 1 in Frankrijk van drijfhout en berkenstammen. Wij werken samen met architecten, binnenhuisarchitecten, tuinarchitecten en designers van lampen die op zoek zijn naar decoratieve objecten. Neemt deel aan de vakbeurs 'Salon de l'objet' in Parijs.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARL STAHL ARC GMBH

  Oostenrijk

 2. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italië

 3. SEILEREI WÜSTNER GMBH

  Oostenrijk

 4. LIBRA 7

  Oekraïne

 5. AGROUNIDOS DE COSTA RICA

  Costa Rica

 1. C-VEGETAL

  Frankrijk

 2. VEGETAL INDOOR

  Frankrijk

 1. BELCAT BT

  Hongarije

 2. NOBLE BLOSSOM

  Kroatië

 3. PIZZICATO DI AUGELLO VINCENZO-VERMONT ITALIA

  Italië

 4. Ceilica Innovacion S.L

  Spanje

 5. BSF BRAZIL SELECT FRUITS

  Brazilië

 6. KREMKAU RAUMBEGRÜNUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. CLAUDIA CASANOVA MELLERIO -CASAMELL

  Spanje

 8. TALIFLOR C.B.

  Spanje

 1. FOSHAN GUANGMING COMPANY

  China

 2. JNGBIO

  Spanje

 3. BASHO

  Spanje

 4. BERKEM

  Frankrijk

 5. OXOCOM S.L.

  Spanje

 6. SATURN-2

  Wit Rusland

 7. FRANCE FLEURS

  Frankrijk

  FRANCE FLEURS is een familiebedrijf dat in 1993 is opgericht in Bordeaux. Als Franse groothandel in verse bloemen, gedroogde bloemen en gestabiliseerde bloemen werken wij al drie generaties lang voornamelijk met professionals. Wij selecteren de mooiste producten en bieden onze planten in bulk aan tegen lage prijzen. Jarenlang hebben wij sterke relaties opgebouwd met onze producenten en leveranciers om van hen de beste producten te eisen. Wij bieden een breed scala aan referenties voor professionals: - Franse bloemen, - verse snijbloemen per bos, - divers bladgroen, - gedroogde bloemen, - gestabiliseerde bloemen. Verpakt in bundels, in bulk of op bestelling, onze producten zijn altijd aangepast aan uw behoeften. - Hebt u 10.000 katoenen takken nodig? - Wilt u etalages versieren met honderden op maat gemaakte gedroogde bloemboeketten? - Wilt u 50.000 individueel verpakte rozen distribueren op Moederdag? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag om een prijsopgave. Onze eerste zorg is om onze klanten tevreden te stellen. Wij willen de voorkeur geven aan Franse producten en onze tuinbouw verdedigen om het werk van onze producenten te waarderen. Wij bieden groothandelsprijzen zonder verdere tussenpersonen. FRANCE FLEURS is de plantengroothandel voor professionals in Frankrijk en heel Europa.

 8. ALPHA 13 GMBH

  Zwitserland

  Alpha 13 is een evoluerend Zwitsers merk dat exclusieve kruisingen van CBD-planten heeft gecreëerd en doeltreffende klinische technologieën biedt om uw gezondheid en huidverzorging te verbeteren. Het merk is ontstaan om de meest effectieve biologische СBD-oliën te gebruiken in de dagelijkse verzorging en alternatieve geneeskunde. Wij bieden u hoogwaardige CBD-producten en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we met trots bevestigen dat we een van de beste Zwitserse CBD-producten op de markt kunnen aanbieden. Dankzij onze enorme investeringen in technologie, genetica en kennis zijn we erin geslaagd een harmonieuze en zeer doeltreffende CBD-plant te kweken, die we hebben gestabiliseerd in 3 variëteiten met verschillende eigenschappen. Het aanbod is grensverleggend op het gebied van eerlijkheid en milieuvriendelijkheid.

 9. TERRANOVA BENELUX

  Nederland

  Terranova is een internationaal voedingssupplementenbedrijf. De Terranova filosofie belichaamt complete voeding, intense synergie en volledig welzijn. Met onze intens synergetische voedingssupplementen, laten we een wetenschappelijke maar holistische benadering zien van productontwikkeling. Terranova gelooft in de volgende kernwaarden en methodes: Magnifood Elk product bevat zjin eigen unieke complexiteit van hele, onvervalste, plantaardige ingrediënten wat de producten van Terranova doet verrijken. Door de synergie van deze ingrediënten hebben de producten van Terranova een bijzonder positief effect op het menselijk lichaam. PhytoFRESH Vers gevriesdroogde ingrediënten van planten die op hun biologische hoogtepunt geplukt zijn en binnen een uur worden gevriesdroogd. Hierdoor blijven voedingsstoffen en enzymen in de plant behouden en worden ze gestabiliseerd. 100% Additief vrij Door het vermijden van vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven laten we onze passie voor de puurheid van het product en integriteit zien. 100% Veganistische voedingssupplementen Door ervoor te zorgen dat onze producten geschikt zijn voor zowel vegetariërs en veganisten, zijn we geslaagd ons doel te bereiken om de keuzemogelijkheden voor degenen die diervriendelijke en plantaardige voedingssupplementen moeten of willen gebruiken, te verbreden.