• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gestabiliseerde planten

Resultaten voor

Gestabiliseerde planten - Import export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Ontwikkeling, productie en verkoop van Hydro Profi Line® vergroeningssystemen voor duurzaam, functioneel groen op alle gesealde oppervlakken, oppervlakken zonder grond en gebouwen. De voordelen van de Hydro Profi Line® plantensystemen: • Duurzame vermindering van het waterverbruik voor vergroeningen met maximaal 80% • Unieke wortelvegetatie met lucht en water voor een perfecte wortelventilatie • Geen wortelverdichting en wortelrot in de bodem, omdat er geen vulmateriaal zit rond de kweekpot • Grote waterreservoirs, aangezien er geen verdringing door plantensubstraten bestaat • Uniek Quick Change-systeem voor een snelle, probleemloze vervanging• Geschikt voor alle planten in aarde en hydrocultuur • Geschikt voor elke locatie in kamers en open ruimtes • U giet altijd precies genoeg en op elk gewenst moment, overgieten is nauwelijks meer mogelijk

  Website Open In New icon
 2. CARL STAHL ARC GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. SEILEREI WÜSTNER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 4. DECO-NATURE

  Frankrijk

  DECO-NATURE is gespecialiseerd in de verkoop van drijfhout en van natuurlijke elementen zoals lianen, takken van berken, stammen van boomvarens, schorsen van bomen alsook gedroogde palmbladen e.d. en is leverancier nr. 1 in Frankrijk van drijfhout en berkenstammen. Wij werken samen met architecten, binnenhuisarchitecten, tuinarchitecten en designers van lampen die op zoek zijn naar decoratieve objecten. Neemt deel aan de vakbeurs 'Salon de l'objet' in Parijs.

 5. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CARL STAHL ARC GMBH

  Oostenrijk

 2. AGROUNIDOS DE COSTA RICA

  Costa Rica

 3. LIBRA 7

  Oekraïne

 4. JNGBIO

  Spanje

 5. BELCAT BT

  Hongarije

 1. VEGETAL INDOOR

  Frankrijk

 2. BERKEM

  Frankrijk

 3. VEGETAL SHOP

  Frankrijk

 4. NOBLE BLOSSOM

  Kroatië

 5. LE MUR VERT

  Frankrijk

 6. VÉGÉTAL LEAF

  Frankrijk

 7. PIZZICATO DI AUGELLO VINCENZO-VERMONT ITALIA

  Italië

 8. TALIFLOR C.B.

  Spanje

 9. BSF BRAZIL SELECT FRUITS

  Brazilië

 10. FOSHAN GUANGMING COMPANY

  China

 1. CLAUDIA CASANOVA MELLERIO -CASAMELL

  Spanje

 2. BASHO

  Spanje

 3. SATURN-2

  Wit Rusland

 4. OXOCOM S.L.

  Spanje

 5. ALPHA 13 GMBH

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  Alpha 13 is een evoluerend Zwitsers merk dat exclusieve kruisingen van CBD-planten heeft gecreëerd en doeltreffende klinische technologieën biedt om uw gezondheid en huidverzorging te verbeteren. Het merk is ontstaan om de meest effectieve biologische СBD-oliën te gebruiken in de dagelijkse verzorging en alternatieve geneeskunde. Wij bieden u hoogwaardige CBD-producten en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we met trots bevestigen dat we een van de beste Zwitserse CBD-producten op de markt kunnen aanbieden. Dankzij onze enorme investeringen in technologie, genetica en kennis zijn we erin geslaagd een harmonieuze en zeer doeltreffende CBD-plant te kweken, die we hebben gestabiliseerd in 3 variëteiten met verschillende eigenschappen. Het aanbod is grensverleggend op het gebied van eerlijkheid en milieuvriendelijkheid.

  Website Open In New icon
 6. TERRANOVA BENELUX

  Nederland

  Terranova is een internationaal voedingssupplementenbedrijf. De Terranova filosofie belichaamt complete voeding, intense synergie en volledig welzijn. Met onze intens synergetische voedingssupplementen, laten we een wetenschappelijke maar holistische benadering zien van productontwikkeling. Terranova gelooft in de volgende kernwaarden en methodes: Magnifood Elk product bevat zjin eigen unieke complexiteit van hele, onvervalste, plantaardige ingrediënten wat de producten van Terranova doet verrijken. Door de synergie van deze ingrediënten hebben de producten van Terranova een bijzonder positief effect op het menselijk lichaam. PhytoFRESH Vers gevriesdroogde ingrediënten van planten die op hun biologische hoogtepunt geplukt zijn en binnen een uur worden gevriesdroogd. Hierdoor blijven voedingsstoffen en enzymen in de plant behouden en worden ze gestabiliseerd. 100% Additief vrij Door het vermijden van vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven laten we onze passie voor de puurheid van het product en integriteit zien. 100% Veganistische voedingssupplementen Door ervoor te zorgen dat onze producten geschikt zijn voor zowel vegetariërs en veganisten, zijn we geslaagd ons doel te bereiken om de keuzemogelijkheden voor degenen die diervriendelijke en plantaardige voedingssupplementen moeten of willen gebruiken, te verbreden.