• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gevogelte en wild - diepvries

Resultaten voor

Gevogelte en wild - diepvries - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 3. AVIMOSA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Groep Avimosa. Van de boerderij op uw tafel. Controle en kwaliteit in alle verwerkingsfases van onze producten. Productie van kippenvlees en eieren voor de consumptie. Fabriek voor diervoeder

 4. TRADE TIME B.V.

  Nederland

 5. NORDIC CENTRE

  België

  Bij Nordic Centre vindt u een breed assortiment van verse en bevroren voedsel en specerijen om uw menu te maken van voorgerecht tot dessert. Nordic Centre biedt ook een gamma ambachtelijke producten. Het levert zowal aan professionele keukens als aan particulieren. Het productengamma omvat diepvriesproducten als vis en schaaldieren, vlees en gevogelte, fruit et groenten, frieten, hapjes snacks en derivaten; maar ook verse producten als kazen en melkproducten, gerookte en gemarineerde vis, vlees en vleeswaren. Ten slotte biedt Nordic Centre ook ijs, sorbets en desserts, specerijen, pasta, rijst, meel, non food, wijn en alcoholische dranken, baguette, gebak en derivaten, conservenblikken en oliën.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CTO FOOD

  België

  C.T.O. Food is de specialist in gevogelte en vlees producten voor zowel industrie als foodservice. Rechtstreekse verdeling van de modernste bedrijven (slachthuizen en verwerkers) zorgen voor de beste kwaliteit in vlees van kip, kalkoen, soepkip, eend, gans, runds of varken. Voor standaardvlees kan u bij ons terecht maar vergeet niet achter ons bio en halal assortiment te vragen.

 2. VOLYS STAR

  België

  Volys Star ontwikkelt, verwerkt en verkoopt wereldwijd kip en kalkoen, onder de vorm van charcuterie, culinaire en gepaneerde producten. Dit zowel in koeling als in diepvries voor retail, wholesale, foodservice en industrie.

 3. PINKI

  België

  Pinki selecteerde voor u het meest verse en beste vlees van over de hele wereld.

 4. VADEBO

  België

  Leverancier van voedingdistributeurs, supermarkten, grootkeukens, horeca & catering

 5. FOULON KIP SERVICE

  België

  Foulon Kipservice is gespecialiseerd in alles wat met wild gevogelte te maken heeft en doet zowel aan groothandel als aan kleinhandel.

 1. BOLIDO NETHERLANDS B.V.

  Nederland

 2. HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is gevestigd in Penzberg, Duitsland.

 1. PREMIERE POULTRY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PREMIERE POULTRY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is gevestigd in Downpatrick, Verenigd Koninkrijk.

 2. AQUITAINE SELECTION

  Frankrijk

  Het bedrijf AQUITAINE SELECTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren pluimvee, en vlees pluimvee. Het is gevestigd in Bazas, Frankrijk.

 3. FCV S.A.S

  Frankrijk

  Het bedrijf FCV S.A.S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren export diepvriesproducten, kip, kalkoenen, en frans vlees. Het is gevestigd in Saint-Berthevin, Frankrijk.

 4. FOOD NAVIGATOR LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf FOOD NAVIGATOR LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blok hele eendeleverpastei. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 5. OLLAS SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf OLLAS SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is gevestigd in Gryźliny, Polen.

 6. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CAF EXOTIC MEAT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren wild, en duiven. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 7. GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O.

  Slowakije

  Het bedrijf GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is gevestigd in Rozhanovce, Slowakije.

 8. EURO WILD

  Frankrijk

  Het bedrijf EURO WILD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren wild. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 1. MEAT PRO SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf MEAT PRO SP. Z O. O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevogelte en wild - diepvries, fokvogels, pluimvee, Gevogelte en wild - diepvries, en Kippenverwerking. Het is gevestigd in Wieruszów, Polen.

 2. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

  Spanje

  Het bedrijf LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, bewerkte pluimveeproducten, kippenvlees, kalkoenvlees, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

 3. MOERMAN BVBA.

  België

  Het bedrijf MOERMAN BVBA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren slachtvogels, en pluimvee. Het is gevestigd in Kluisbergen, België.

 4. TILLINGBOURNE FOODS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TILLINGBOURNE FOODS LTD, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - diepvries, export ingevroren vlees, ingevroren vis, Vis - diepvries, en ingevroren schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Reigate, Verenigd Koninkrijk.

 5. INTER-NATURAL

  Polen

  Het bedrijf INTER-NATURAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren import-export van vlees, ingevroren pluimveevlees, en kippenvlees. Het is gevestigd in Świnna, Polen.

 6. AGROPROD CRASNA

  Roemenië

  Het bedrijf AGROPROD CRASNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerkte pluimveeproducten, ingevroren pluimveevlees, pluimveevleeswaren, en vlees pluimvee. Het is gevestigd in Supuru De Jos, Satu Mare, Roemenië.

 7. FROZEN FAST FOOD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FROZEN FAST FOOD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren kant-en-klare diepvriesgerechten. Het is gevestigd in Leyton, Verenigd Koninkrijk.

 8. WIENERWALDWILD

  Oostenrijk

  Het bedrijf WIENERWALDWILD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Gevogelte en wild - diepvries, Conserven - vlees en vleeswaren, Diepvriesproducten, Gevogelte en wild - diepvries, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Purkersdorf, Oostenrijk.

 9. BALTREKA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf BALTREKA, UAB, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Groenten - diepvries, Vlees - diepvries, Gevogelte en wild - diepvries, Fruit - diepvries, Groenten - diepvries, Vlees - diepvries, en Gevogelte en wild - diepvries. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 10. DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Gevogelte en wild - diepvries, Conserven - vlees en vleeswaren, Diepvriesproducten, Gevogelte en wild - diepvries, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Bitburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis