• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gieterijen - machines en installaties

Resultaten voor

Gieterijen - machines en installaties - Import export

 1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We lossen de zaag-, snij- en inspectietaken voor onze klanten op met geautomatiseerde speciale machines. De integratie van bandzaagmachines en robots staat centraal. Rondom onze producten bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van ontwikkeling, inbedrijfstelling, operationele ondersteuning en evaluatie. We implementeren doelbewust wensen van klanten en klantvereisten in machines en systemen met optimale prestaties. Onze bedrijfstakken zijn gieterijtechnologie, aluminiumverwerking, de verwerking van schurende materialen en het speciale onderwerp voor nucleaire ontmanteling. Bovendien staan we altijd klaar en kunnen we nieuwe wegen voor onze klanten inslaan en nieuwe projecten realiseren. Als een serviceprovider met een technisch hoog niveau van productie-expertise voor op maat gemaakte producten en oplossingen, zijn we flexibel, snel en ongecompliceerd.

 2. RÖMER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma bestaat sinds 1989. We hebben meer dan 40 jaar relevante internationale professionele ervaring, waaronder een relevant universitair diploma (Dipl.Ing., MSc) en bedrijfskunde (MBA). Wij leveren bekende nationale en internationale gieterijen en modelbouwers met allerlei consumptiegoederen, evenals met slijtagedelen voor het vormen, stralen en mengen van fabrieken. Wij zijn de vertegenwoordiger van het PowerHammer Company-shirt. Ons exportaandeel is meer dan 70%. We spreken Duits, Engels en Frans. We zorgen voor uw uitdagingen. VRAAG ONS OM EEN OFFERTE!

 3. VEMEK SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VEMEK SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, gietvormen voor de gieterij, gieterijproducten, KLEINE METAALWAREN, en uitrustingen voor de productie van gieterijstructuren. Het is gevestigd in San Martino Di Lupari, Italië.

 4. HOHNEN & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOHNEN & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. PRETRANSA DIE CASTING MACHINES

  Spanje

  Het bedrijf PRETRANSA DIE CASTING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor gieterijen, vervaardiging van machines, aluminium-spuitgietstuk, en gietijzer voor de automobielsector. Het is gevestigd in Alió, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECNOVA SAS

  Italië

  Het bedrijf TECNOVA SAS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en uitrustingen voor schilderwerk, zandstraalmachines, abatteurs van oplosmiddelen, en persen voor warmdrukken. Het is gevestigd in Monteviale, Italië.

 2. SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de mechanische test, statische testinstrumenten en trektestinstrumenten, machines voor torsietesten, en Ferro- en non-ferrometaalertsen. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 3. BERNHARD KASCHÜTZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BERNHARD KASCHÜTZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Rohrbach, Oostenrijk.

 4. GIESSEREIBEDARF BACHMANN

  Duitsland

  Het bedrijf GIESSEREIBEDARF BACHMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. PRODUCTION UNITARY COMPANY UNIVERSAL-LIT

  Wit Rusland

  Het bedrijf PRODUCTION UNITARY COMPANY UNIVERSAL-LIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalgietwerk, en gieterij gietijzer. Het is gevestigd in Soligorsk, Wit Rusland.

 1. ORTA ANADOLU HASSAS DÖKÜM MAK. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ORTA ANADOLU HASSAS DÖKÜM MAK. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. DATEC DOSIER- UND AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DATEC DOSIER- UND AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. WALTER KUNZE & SOHN INH. MARTIN OBEREM E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER KUNZE & SOHN INH. MARTIN OBEREM E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 2. MUSTO ET BUREAU SRL

  Italië

  Het bedrijf MUSTO ET BUREAU SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Osteria Grande, Italië.

 3. AMPERE ALLOYS

  Frankrijk

  Het bedrijf AMPERE ALLOYS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor gieterijen, schuurmiddelen, en staal en legeringen. Het is gevestigd in Saint-Ouen-L'aumone, Frankrijk.

 4. PROGELTA

  Italië

  Het bedrijf PROGELTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor installaties en machines voor gieterijen. Het is gevestigd in Rubano, Italië.

 5. KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT

  Polen

  Het bedrijf KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - machines en installaties, Metaal - machines en materiaal, Gieterijen - machines en installaties, en Metaal - machines en materiaal. Het is gevestigd in Nisko, Polen.

 6. B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandwerende bouwmaterialen, hittebestendige bekleding, refractairen voor ovens, en Brandwerende bouwmaterialen. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 7. MUNOT - FORMTEC, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MUNOT - FORMTEC, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Úvaly, Tsjechische Rep..

 8. INDUSTRIAL MARKETING CORPORATION IMC

  België

  Het bedrijf INDUSTRIAL MARKETING CORPORATION IMC, is een Distributeur, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterijproducten vormen onder druk. Het is gevestigd in Brussels, België.

 1. TERMOLIT PLUS

  Oekraïne

  Het bedrijf TERMOLIT PLUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Melitopol, Oekraïne.

 2. HEYNEN FEUERFEST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEYNEN FEUERFEST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Wolfenbüttel, Duitsland.

 3. ŻELMET - ODLEWNIA ŻELIWA

  Polen

  Het bedrijf ŻELMET - ODLEWNIA ŻELIWA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Kowala, Polen.

 4. ASLANKAYA DOKUM VE MAKINA SAN. TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ASLANKAYA DOKUM VE MAKINA SAN. TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 5. SAINT JEAN INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf SAINT JEAN INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstraalmiddelen, Kogelstralen - staal en metalen, korrelmachines, gritstraalmachines, Kogelstraalmiddelen, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Saint Jean D'ardières, Frankrijk.

 6. BEYMAKSANMAKINA

  Turkije

  Het bedrijf BEYMAKSANMAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische 3d conceptie. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. TDE EQUIPMENT AND MANUFACTURING

  Oostenrijk

  Het bedrijf TDE EQUIPMENT AND MANUFACTURING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor het schuren van metalen, Speciale machines - constructie, installaties en machines voor de oppervlakkige bewerkingen en de afwerkingen van metalen, en installaties en machines voor gieterijen. Het is gevestigd in Trofaiach, Oostenrijk.

 8. GASSER - HANDEL MIT GIESSEREI- UND STAHLWERKSBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf GASSER - HANDEL MIT GIESSEREI- UND STAHLWERKSBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gietijzer, ruw en speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Industriebouw, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Gieterijen - machines en installaties, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Industriebouw, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, en Gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Traboch, Oostenrijk.

 9. MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN

  Duitsland

  Het bedrijf MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - metaal, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Gieterijen - machines en installaties, Hydraulische installaties en uitrustingen, Huishoudelijke artikelen - metaal, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Gieterijen - machines en installaties, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 10. ASK CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASK CHEMICALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Gieterijen - machines en installaties, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Harsen, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Gieterijen - machines en installaties, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Harsen. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gieterijen - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.819 Bedrijven