• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietijzer- ruw

Resultaten voor

Gietijzer- ruw - Import export

 1. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Duitsland

  Gießtechnik Bremer GmbH werd in maart 1992 opgericht. Sindsdien staat de naam Gießtechnik Bremer voor bekwaamheid, klantgerichtheid, en gerichte kwaliteitsbewuste aanschaf van verschillende producten voor zijn klanten. Door de brede ervaring heeft Gießtechnik Bremer de reputatie van betrouwbare partner opgebouwd. De toegewijde en doelgerichte manier van werken met de klanten en de leveranciers vormen de basis voor een gestage groei van het bedrijf. Zo steeg het aantal gekwalificeerde werknemers over de jaren tot een totaal van 12 collega's. Hierdoor is niet alleen een betere ondersteuning van projecten en klanten, maar ook het aanbod van diensten van het bedrijf uitgebreid tot het gebied van bouw en kwaliteitscontrole. Deze holistische aanpak zorgt voor een concurrerende voorsprong voor onze klanten.

 2. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Wij concentreren ons als gespecialiseerde gieterij op uw ideeën, eisen en de omzetting hiervan in gietonderdelen tot 4 ton uit uiteenlopende materialen. Simultaneous Engineering, prototypen, kleine en middelgrote series zijn onze sterke punten: zeer korte leveringstermijnen, proceszekerheid en betrouwbaarheid uw voordeel. Onze producten: Precisie gietstukken, slijtvaste gietstukken, bainiet gietijzer met sferoïdale grafiet (ADI), prototype gietstukken, roestvrij staal, CNC frezen, CNC-draaiwerk in loondienst, uitbesteding van gietstukken, gieten in opdracht van derden, hittebestendig gietijzer met sferoïdale grafiet

 3. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Duitsland

  Via ons wereldwijde productielocaties kunnen we individuele competenties en lokale tradities inzetten, en de hoogste kwaliteit en efficiëntie garanderen. Door onze ervaring en expertise met een breed scala aan gietwerkzaamheden kunnen wij altijd de optimale oplossing bieden: Gietwerk, sinteren, MIM, zandgietwerk, zwaartekrachtgieten, vormpersen, kunststof spuitgieten en halffabricaten - met inbegrip van machinale bewerking en oppervlaktebehandeling.Onze medewerkers adviseren u graag professioneel bij de ontwikkeling van de componenten. Wij financieren met plezier uw goederen voor en slaan deze voor op.Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over juridische kwesties met internationale leveranciers: Als uw Duitse juridische partner zorgen we voor de gehele afwikkeling van het proces.U kunt vertrouwen op 30 jaar aan ervaring en technische bekwaamheid – voor precisie in zijn meest efficiënte vorm.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Duitsland

  Wie zien ons als systeempartner van onze klanten en ondersteunen u van de constructie tot de levering van voor inbouw gerede bouwgroepen. Wij zoeken voortdurend naar efficiënte processen en zorgen met de precieze productie van gietdelen voor optimale, hoogwaardige productieresultaten. Met behulp van preventieve methoden worden fouten vroegtijdig vermeden. Door deze competenties zijn wij een toegewijde partner voor ondernemingen uit de branches verwarmingstechniek, spoorwegtechniek, landbouwmachines, aandrijvings- en motorenbouw, koeltechniek, scheepsbouw, pompen- en armaturenbouw. Wij weten wat goede medewerkers waard zijn, want goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers zijn de basis van ons succes. Daarom communiceren wij open en vol vertrouwen met elkaar en bieden hun door afgestemde bijscholingen goede persoonlijke en vakkundige ontwikkelingskansen. Sinds jaren behoren wij tot de top-opleidingsbedrijven in de branche en stimuleren jonge mensen in studieplus-programma's.

 2. CASTSERVICE GMBH

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij CASTService GmbH! We willen u op onze website de mogelijkheden en producten van ons bedrijf laten zien.Als specialist weten wij waar het bij de aanschaf van giet- en gevelconstructies om draait. Dankzij een pool van gekwalificeerde leveranciers kunnen wij uw bedrijf een nagenoeg eindeloos aantal oplossingsvoorstellen bieden. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons en ons bedrijf persoonlijk te leren kennen, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd.

 3. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

  Funmak heeft de injectiecapaciteit van onderdelen van 5 g tot 5 kg. Het bedrijf kan rekenen op vakmensen en materialen, alsook leveranciers die perfect zijn voor het ontwerpen en het leveren van onderdelen die een zeer hoog uitvoeringsniveau vragen, en altijd in overeenstemming met de wensen van de klant.Op deze manier zijn wij in staat om verchroomde, vergulde, verzinkte, geverfde, gemechaniseerde, gegritstraalte onderdelen te leveren, alsook de montage, de assemblage, enz.

 4. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Brazilië

 5. DEKUR AE

  Griekenland

 1. LA FONTE ARDENNAISE

  Frankrijk

 2. TEDÖKSAN DÖKÜM SANAYI TIC.LTD.ŞTI

  Turkije

 1. TOBIAS GLOSS MODELLBAU

  Duitsland

 2. EPISPPE

  Spanje

 3. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Turkije

 4. SALCON TECHNIC

  Turkije

 5. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

 6. SOFOSUD

  Tunesië

 7. ACO HYDROCAST

  Frankrijk

 8. YAVUZ DÖKÜM

  Turkije

 1. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. PROCAMET S.A.

  Argentinië

 3. ROTA DÖKÜM

  Turkije

 4. LOKSACEL KFT.

  Hongarije

 5. FUNDICIO DUCTIL BENITO SL

  Spanje

 6. EISENGIEßEREI KARLSHÜTTE GMBH

  Duitsland

 7. SHAREATE TOOLS LTD.

  Verenigde Staten

 8. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG

  Duitsland

 9. AN HUNG TRADING COMPANY LTD.,

  Vietnam

 10. FUNDERIA CONDALS SA

  Spanje

Filters

Resultaten voor

Gietijzer- ruw - Import export

Aantal resultaten

2.217 bedrijven