• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietijzerproducten

Resultaten voor

Gietijzerproducten - Import export

 1. FWL FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Passie maakt ons onmiskenbaar.Omdat we niet alleen kwaliteit en zorg bieden, maar ook investeringsgieten op zijn best. We zijn een van de modernste gieterijen voor klanten in Europa - en een familiebedrijf met traditie. In onze vestiging in Bad Lobenstein vervaardigen we gietstukken uit een buitengewoon breed assortiment gestandaardiseerde en aangepaste staalsoorten voor onze klanten uit meer dan 40 industrieën. Als middelgroot familiebedrijf en onderdeel van de Schubert &Salzer Group produceren we onze producten in Duitsland - op tijd en tegen voorspelbare, betaalbare prijzen. Onze ervaring, gecombineerd met geavanceerde technologie en engineering op het hoogste niveau, stelt ons in staat om onze klanten altijd betrouwbare kwaliteit te bieden. Onze hele procesketen is gedigitaliseerd en gemoderniseerd.Technologieën zoals 3D-printen, optische oppervlaktevergelijking, reverse engineering of giet- en stolsimulatie zorgen voor korte ontwikkeltijden, snelle sampleprocessen en stabiele seriekwaliteit.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij concentreren ons als gespecialiseerde gieterij op uw ideeën, eisen en de omzetting hiervan in gietonderdelen tot 4 ton uit uiteenlopende materialen. Simultaneous Engineering, prototypen, kleine en middelgrote series zijn onze sterke punten: zeer korte leveringstermijnen, proceszekerheid en betrouwbaarheid uw voordeel. Onze producten: Precisie gietstukken, slijtvaste gietstukken, bainiet gietijzer met sferoïdale grafiet (ADI), prototype gietstukken, roestvrij staal, CNC frezen, CNC-draaiwerk in loondienst, uitbesteding van gietstukken, gieten in opdracht van derden, hittebestendig gietijzer met sferoïdale grafiet

 4. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Metal Technology Group AD is een belangrijke consolidator van drie gerenommeerde Bulgaarse gieterijen: ALUCOM in Pleven, OSSAM in Lovech en CENTROMET in Vratsa.Elke entiteit brengt zijn eigen gespecialiseerde kennis en innovatieve productietechnologieën in onze bedrijvenfamilie in. Onze groep werd opgericht in 1997 en heeft zich ontwikkeld van individuele gieterijen met een rijke geschiedenis tot een verenigde kracht in de metallurgische sector, met meer dan 560 geschoolde werknemers in onze vestigingen in Pleven, Lovech, Vratsa en ons hoofdkantoor in Sofia. Ons streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in ons uitgebreide bereik op vijf continenten en in onze dienstverlening aan klanten in meer dan 25 landen, waarbij we gietstukken van hoge kwaliteit leveren aan diverse industrieën, waaronder de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en machinebouw. De Metal Technology Group AD begrijpt de kritieke behoeften van wereldwijde toeleveringsketens en is niet alleen gespecialiseerd in de productie van gietstukken van hoge kwaliteit, maar biedt ook uitgebreide diensten aan op het gebied van verpakking, logistiek en transport om een naadloze levering van onze deur tot de uwe te garanderen. Onze aanpak legt de nadruk op een probleemloze klantervaring, van de eerste bestelling tot de uiteindelijke levering, met als doel een eenvoudig en efficiënt inkoopproces mogelijk te maken. Door voor MTG te kiezen, werkt u samen met een bedrijf dat waarde hecht aan technologische vooruitgang, voortdurende verbetering en het cultiveren van langdurige relaties met klanten, zodat we met precisie en betrouwbaarheid aan uw projectbehoeften kunnen voldoen.

 5. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA DELLA CROCETTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalgieterij, grijs gietzijzer, nodulair gietijzer, Staalgieterij, gieterij, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, gietkernen, smelting van metalen, en uitrustingen voor de productie van gieterijstructuren. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HENGONG PRECISION EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische collectoren, hydraulische pompen, stuk van gietijzer, katrolschijven van gietijzer, katrollen, korte buizen, auto-onderdelen, en wielen. Het is gevestigd in Hebei, China.

 2. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in St. Lorenzen Im Mürztal, Oostenrijk.

 3. WALE-SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALE-SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als toonaangevende, gecertificeerde producent van onderdelen in aluminiumdruk en coquillegietwerk treden wij de technische en bedrijfseconomische uitdagingen van nieuwe markten zelfbewust tegemoet. Ons bedrijf bestaat zo'n 50 jaar en in die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een uiterst geavanceerde gieterij met gemotiveerde, hooggekwalificeerde medewerkers. Mede dankzij investeringen in ultramoderne productietechnieken en uitgebalanceerde productiemethoden kunnen wij flexibel op de wensen van klanten inspelen. Een ander accent ligt op de productie en afzet van hoogwaardige onderdelen voor de productie van zonneschermen en schaduwdoeken voor serres. Ga voor meer informatie naar www.paulvoss.de. VOSS: Vormgeving met aluminium!

 1. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 2. HIMATEK GMBH

  Duitsland

  HiMaTEK GmbH is een competente leverancier van gietstukken, smeedstukken en standaardonderdelen voor buissystemen gemaakt van verschillende materialen zoals gietijzer, staal, roestvrij staal, aluminium, messing, broze, superlegering, enz.Op basis van onze professionele ervaring als Chinese gieterij bieden we sinds 2000 onze producten aan klanten uit Europa, Australië en de VS. volgens de tekeningen en klantenverzoeken.We weten precies welk materiaal bij welk proces, welke fabriek en welke diensten past. De toepassingsgebieden zijn machinebouw, chemie, automotive, geneeskunde, voeding, chemie, elektronica, elektra, scheepsbouw, bouw, luchtvaart, ruimtevaart, pijpleidingbouw, etc. Een ISO 9001 certificaat: 2008 brengt ons meetbare kwaliteit. Persoonlijk contact met onze klanten speelt een grote rol bij de orderverwerking: We doen alles van inkoop van materialen tot eerste monsters, kleine en grote series en logistiek en bieden een snelle, vlotte en professionele service.

 1. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Duitsland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH in Bielefeld behoort al meer dan 80 jaar tot de toonaangevende Duitse ijzergieterijen. Met 220 personeelsleden en bijna 30.000 ton per jaar aan geproduceerde gietijzeren producten staat de onderneming midden in de globale markt. Er wordt gesmolten met ultramoderne middenfrequente elektro-ovens en zodoende met een groot aandeel aan duurzame energie. Het bedrijf produceert met drie ultramoderne vormlijnen gietstukken voor de meest uiteenlopende sectoren, zoals: pompbehuizingen, wasmachineonderdelen, bus- en treingeledingen, textielmachineonderdelen, transmissies, deursluitingen en onderdelen voor houtbewerkingsmachines. Door de eigen bewerking en eigen spuiterij worden ook uitgebreide klanteisen vervuld. Zo ontstaan door gezamenlijke constructie met de opdrachtgevers gegoten delen met de hoogste precisie en functionaliteit.

 2. H. DEREU & ZOON

  België

  Gieterij Dereu produceert veelzijdige onderdelen van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van grijs en nodulair gietijzer in de kwaliteiten EN-GJL-200 tot EN-GJL-300 (GG20 tot GG30) en EN-GJS-400-15 tot EN-GJS-700-2 (GGG40 tot GGG70) met gietgewicht van 0, 1kg tot 100kg. Onze afnemers zijn bedrijven gespecialiseerd in : Machine- en apparatenbouw, landbouwmachines, funderingen, riolering en straatmeubilair, kachels en verwarmingstoestellen, algemene siervoorwerpen. Reeds jaren is Gieterij Dereu gekend om zijn gietwerk met mooi en fijn gietoppervlak voor kachels en siervoorwerpen. Een jong en ambitieus team staat bij Gieterij Dereu garant voor flexibiliteit waardoor kwaliteitsgietwerk op een vaak verrassend korte tijd geleverd kan worden.

 3. CASTSERVICE GMBH

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij CASTService GmbH! We willen u op onze website de mogelijkheden en producten van ons bedrijf laten zien.Als specialist weten wij waar het bij de aanschaf van giet- en gevelconstructies om draait. Dankzij een pool van gekwalificeerde leveranciers kunnen wij uw bedrijf een nagenoeg eindeloos aantal oplossingsvoorstellen bieden. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons en ons bedrijf persoonlijk te leren kennen, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd.

 4. DSB EURO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Gieterij, gietijzerkunst, stadsmeubilair, staalgietwerk, grijs gietstaal, nodular gietijzer, installaties voor matrijzen. Producten en diensten: Gieterij, gietijzerkunst, straatmeubilair. Gietijzer, grijs gietijzer, nodular gietijzer. Installaties voor matrijzen, gietijzer, mallen shop.

 5. CASSART SPECIAL PRODUCTS

  België

  Importateur exclusif, grossiste et distributeur de matériaux spécifiques à la construction et aux travaux d'infrastructure: fontes de voirie, géotextiles, mobilier urbain, treillis de chape, armatures de renforcement de maçonnerie, pointes, caniveaux pour réseau d'égouttage, matériaux de drainage, évacuation et assainissement des eaux.

 6. MYCALIPER

  Turkije

  Het bedrijf MYCALIPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren remklemmen voor voertuigen, Remzadels, reserveonderdelen voor remsystemen, en bijslijpen van remtrommels. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisiegietwerk, fabricages in onderaanneming, storting, en draaien metalen. Het is gevestigd in Karatay/konya, Turkije.

 8. FOUNDRY THEMELI

  Griekenland

  Het bedrijf FOUNDRY THEMELI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Thessalonikh, Griekenland.

 1. CASTING HOUSE

  België

  Het bedrijf CASTING HOUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Antiek en antieke kunstvoorwerpen, Sloten, grendels en sleutels, Gietijzerproducten, Antiek en antieke kunstvoorwerpen, Sloten, grendels en sleutels, en microgieten met verloren was. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren grill voor biefstuk, rasters, cd-schrijver, en grill. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. URBAN CASTING

  Turkije

  Het bedrijf URBAN CASTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Gietijzerproducten, kijkgaten, en natuurstenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf M-TEC METALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Dreieich, Duitsland.

 5. NRU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NRU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Neukirchen, Duitsland.

 6. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Pischelsdorf Am Kulm, Oostenrijk.

 7. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF FÖHL GMBH + CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Rudersberg, Duitsland.

 8. CASTING AND MECHANICAL PLANT

  Oekraïne

  Het bedrijf CASTING AND MECHANICAL PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Gietijzerproducten, fabricage van tandwieloverbrengingen, installaties en machines voor hoogovens, en benodigdheden voor installaties van hoogovens. Het is gevestigd in Kryvyi Rih, Oekraïne.

 9. LIMATRONIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIMATRONIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Lindau, Duitsland.

 10. PJSC METALYT

  Oekraïne

  Het bedrijf PJSC METALYT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltingen van grijs gietijzer, en smeltingen van sferoïdaal gietijzer. Het is gevestigd in Kropyvnytskyi, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis