• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietijzerproducten

Resultaten voor

Gietijzerproducten - Import export

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkije

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm beschikt over flexibele productiemethodes voor het vervaardigen van gietijzer, nodulair ijzer, staal, roestvrij staal, duplex, super duplex en in zand gegoten brons in één enkele gieterij. Onze gieterij onderscheidt zich van de honderden gieterijen in Turkije en Europa en is uitgerust om klanten complex gietwerk te leveren. Wij bieden scherpe prijzen tegen Europese kwaliteit. Dankzij inductie ovens, is onze totale capaciteit van vloeibaar metaal 6, 5 ton met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton. Al ons gietwerk ondergaat een 3D simulatiefase om fouten en defecten te voorkomen. Istanbul Döküm staat altijd voor u klaar voor uw ontwerpen en projecten van model ontwerpen tot het maken van de vormen, van het gieten tot het slijpen, van het bewerken tot de eindcontrole. In het verlengde van het gevraagde model, worden de technische tekeningen overhandigd aan het interne model atelier van ons bedrijf of aan modelfabrikanten waar we al jaren mee werken. Naargelang de vraag van de klant, kunnen de voorbewerking en de afwerking in onze werkplaats of door bedrijven waarmee we al jaren samenwerken uitgevoerd worden. In het laboratorium worden voor alle producties, chemische analyses, mechanische vloeisterkte, - treksterkte - breuktests en indien vereist hardheidstests, UT, MT en MPI tests uitgevoerd. Wij werken voor de volgende industrieën; pompen en onderdelen, kleppen, algemene machinebouw, scheepvaartindustrie, turbines, hydraulische en petrochemische industrie, ijzer- en staalindustrie.

 2. FWL FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Passie maakt ons onmiskenbaar.Omdat we niet alleen kwaliteit en zorg bieden, maar ook investeringsgieten op zijn best. We zijn een van de modernste gieterijen voor klanten in Europa - en een familiebedrijf met traditie. In onze vestiging in Bad Lobenstein vervaardigen we gietstukken uit een buitengewoon breed assortiment gestandaardiseerde en aangepaste staalsoorten voor onze klanten uit meer dan 40 industrieën. Als middelgroot familiebedrijf en onderdeel van de Schubert &Salzer Group produceren we onze producten in Duitsland - op tijd en tegen voorspelbare, betaalbare prijzen. Onze ervaring, gecombineerd met geavanceerde technologie en engineering op het hoogste niveau, stelt ons in staat om onze klanten altijd betrouwbare kwaliteit te bieden. Onze hele procesketen is gedigitaliseerd en gemoderniseerd.Technologieën zoals 3D-printen, optische oppervlaktevergelijking, reverse engineering of giet- en stolsimulatie zorgen voor korte ontwikkeltijden, snelle sampleprocessen en stabiele seriekwaliteit.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij concentreren ons als gespecialiseerde gieterij op uw ideeën, eisen en de omzetting hiervan in gietonderdelen tot 4 ton uit uiteenlopende materialen. Simultaneous Engineering, prototypen, kleine en middelgrote series zijn onze sterke punten: zeer korte leveringstermijnen, proceszekerheid en betrouwbaarheid uw voordeel. Onze producten: Precisie gietstukken, slijtvaste gietstukken, bainiet gietijzer met sferoïdale grafiet (ADI), prototype gietstukken, roestvrij staal, CNC frezen, CNC-draaiwerk in loondienst, uitbesteding van gietstukken, gieten in opdracht van derden, hittebestendig gietijzer met sferoïdale grafiet

 4. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

 5. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA DELLA CROCETTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalgieterij, grijs gietzijzer, nodulair gietijzer, Staalgieterij, gieterij, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, gietkernen, smelting van metalen, en uitrustingen voor de productie van gieterijstructuren. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HENGONG PRECISION EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische collectoren, hydraulische pompen, stuk van gietijzer, katrolschijven van gietijzer, katrollen, korte buizen, auto-onderdelen, en wielen. Het is gevestigd in Hebei, China.

 2. WALE-SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALE-SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 3. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in St. Lorenzen Im Mürztal, Oostenrijk.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als toonaangevende, gecertificeerde producent van onderdelen in aluminiumdruk en coquillegietwerk treden wij de technische en bedrijfseconomische uitdagingen van nieuwe markten zelfbewust tegemoet. Ons bedrijf bestaat zo'n 50 jaar en in die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een uiterst geavanceerde gieterij met gemotiveerde, hooggekwalificeerde medewerkers. Mede dankzij investeringen in ultramoderne productietechnieken en uitgebalanceerde productiemethoden kunnen wij flexibel op de wensen van klanten inspelen. Een ander accent ligt op de productie en afzet van hoogwaardige onderdelen voor de productie van zonneschermen en schaduwdoeken voor serres. Ga voor meer informatie naar www.paulvoss.de. VOSS: Vormgeving met aluminium!

 1. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 2. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Duitsland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH in Bielefeld behoort al meer dan 80 jaar tot de toonaangevende Duitse ijzergieterijen. Met 220 personeelsleden en bijna 30.000 ton per jaar aan geproduceerde gietijzeren producten staat de onderneming midden in de globale markt. Er wordt gesmolten met ultramoderne middenfrequente elektro-ovens en zodoende met een groot aandeel aan duurzame energie. Het bedrijf produceert met drie ultramoderne vormlijnen gietstukken voor de meest uiteenlopende sectoren, zoals: pompbehuizingen, wasmachineonderdelen, bus- en treingeledingen, textielmachineonderdelen, transmissies, deursluitingen en onderdelen voor houtbewerkingsmachines. Door de eigen bewerking en eigen spuiterij worden ook uitgebreide klanteisen vervuld. Zo ontstaan door gezamenlijke constructie met de opdrachtgevers gegoten delen met de hoogste precisie en functionaliteit.

 1. HIMATEK GMBH

  Duitsland

  HiMaTEK GmbH is een competente leverancier van gietstukken, smeedstukken en standaardonderdelen voor buissystemen gemaakt van verschillende materialen zoals gietijzer, staal, roestvrij staal, aluminium, messing, broze, superlegering, enz.Op basis van onze professionele ervaring als Chinese gieterij bieden we sinds 2000 onze producten aan klanten uit Europa, Australië en de VS. volgens de tekeningen en klantenverzoeken.We weten precies welk materiaal bij welk proces, welke fabriek en welke diensten past. De toepassingsgebieden zijn machinebouw, chemie, automotive, geneeskunde, voeding, chemie, elektronica, elektra, scheepsbouw, bouw, luchtvaart, ruimtevaart, pijpleidingbouw, etc. Een ISO 9001 certificaat: 2008 brengt ons meetbare kwaliteit. Persoonlijk contact met onze klanten speelt een grote rol bij de orderverwerking: We doen alles van inkoop van materialen tot eerste monsters, kleine en grote series en logistiek en bieden een snelle, vlotte en professionele service.

 2. H. DEREU & ZOON

  België

  Gieterij Dereu produceert veelzijdige onderdelen van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van grijs en nodulair gietijzer in de kwaliteiten EN-GJL-200 tot EN-GJL-300 (GG20 tot GG30) en EN-GJS-400-15 tot EN-GJS-700-2 (GGG40 tot GGG70) met gietgewicht van 0, 1kg tot 100kg. Onze afnemers zijn bedrijven gespecialiseerd in : Machine- en apparatenbouw, landbouwmachines, funderingen, riolering en straatmeubilair, kachels en verwarmingstoestellen, algemene siervoorwerpen. Reeds jaren is Gieterij Dereu gekend om zijn gietwerk met mooi en fijn gietoppervlak voor kachels en siervoorwerpen. Een jong en ambitieus team staat bij Gieterij Dereu garant voor flexibiliteit waardoor kwaliteitsgietwerk op een vaak verrassend korte tijd geleverd kan worden.

 3. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  WINSON Machinery Co., Ltd. biedt de beste gegoten machine gereedschappen en commercialiseert gegoten producten van grijs/nodulair gietijzer over de hele wereld. Onze gieterij beschikt over de ISO 9001 en Meehaniet Metaal certificaties en houdt zich bezig met de productie van een uitgebreid assortiment van gegoten machine gereedschappen. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in het gieten van machine gereedschappen, beschikken wij over de nodige vakkennis om te voldoen aan iedere vraag naar gegoten producten van zowel binnenlandse als buitenlandse klanten.

 4. CASTSERVICE GMBH

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij CASTService GmbH! We willen u op onze website de mogelijkheden en producten van ons bedrijf laten zien.Als specialist weten wij waar het bij de aanschaf van giet- en gevelconstructies om draait. Dankzij een pool van gekwalificeerde leveranciers kunnen wij uw bedrijf een nagenoeg eindeloos aantal oplossingsvoorstellen bieden. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons en ons bedrijf persoonlijk te leren kennen, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd.

 5. SHANGHAI SPECIAL METAL CO., LTD

  China

  Shanghai Special Metal Co., Ltd levert metalen materiaal en producten voor machines. Wij beschikken over zelfstandige ontwerp- en productiemogelijkheden. Ieder product dat wij produceren wordt ontwerpen en ontwikkeld om te voldoen aan kritische gepersonaliseerde specificaties. Wij hopen dat wij de kans zullen krijgen om u onze topkwaliteit producten en beste diensten te kunnen aanbieden!

 6. DSB EURO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Gieterij, gietijzerkunst, stadsmeubilair, staalgietwerk, grijs gietstaal, nodular gietijzer, installaties voor matrijzen. Producten en diensten: Gieterij, gietijzerkunst, straatmeubilair. Gietijzer, grijs gietijzer, nodular gietijzer. Installaties voor matrijzen, gietijzer, mallen shop.

 7. CASSART SPECIAL PRODUCTS

  België

  Importateur exclusif, grossiste et distributeur de matériaux spécifiques à la construction et aux travaux d'infrastructure: fontes de voirie, géotextiles, mobilier urbain, treillis de chape, armatures de renforcement de maçonnerie, pointes, caniveaux pour réseau d'égouttage, matériaux de drainage, évacuation et assainissement des eaux.

 8. FOUNDRY THEMELI

  Griekenland

  Het bedrijf FOUNDRY THEMELI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Thessalonikh, Griekenland.

 1. CASTING HOUSE

  België

  Het bedrijf CASTING HOUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Antiek en antieke kunstvoorwerpen, Sloten, grendels en sleutels, Gietijzerproducten, Antiek en antieke kunstvoorwerpen, Sloten, grendels en sleutels, en microgieten met verloren was. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisiegietwerk, fabricages in onderaanneming, storting, en draaien metalen. Het is gevestigd in Karatay/konya, Turkije.

 3. MYCALIPER

  Turkije

  Het bedrijf MYCALIPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren remklemmen voor voertuigen, Remzadels, reserveonderdelen voor remsystemen, en bijslijpen van remtrommels. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren grill voor biefstuk, rasters, cd-schrijver, en grill. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. URBAN CASTING

  Turkije

  Het bedrijf URBAN CASTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Gietijzerproducten, kijkgaten, en natuurstenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. NRU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NRU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Neukirchen, Duitsland.

 7. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Pischelsdorf Am Kulm, Oostenrijk.

 8. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf M-TEC METALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Dreieich, Duitsland.

 9. RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD.

  Korea

  Het bedrijf RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Beijing, Korea.

 10. VIET NAM CAST IRON COMPANY LIMITED

  Vietnam

  Het bedrijf VIET NAM CAST IRON COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Gietijzerproducten, onderhoud van de openbare stadsverlichting, gieterij gietijzer, en IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Haiphong, Vietnam.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis