• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietijzerproducten

Resultaten voor

Gietijzerproducten - Import export

 1. OZKA ENDUSTRIYEL

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Ozka-groepsmaatschappijen hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vormen van metalen. Al onze bedrijven willen meer partner zijn dan leverancier. We leveren oplossingen op maat. Al onze bedrijven en ons team werken voor 100% klanttevredenheid. We bieden 0 PPM-garantie met een volledig geautomatiseerd en handmatig kwaliteitscontroleteam. OZKA Industrial solutions is een oplossingsbedrijf voor klanten die op zoek zijn naar een speciale productielijn inclusief stempelen, koudvormen, assemblage en 0 PPM target. OZKA Heaters is het enige bedrijf in Turkije dat draagbare gasverwarmers produceert. OZKA Kitchenwares is gespecialiseerd in aluminium anti-aanbakpannen en ander kookgerei. OZKA Stamping is gepositioneerd voor het vormen van alle soorten plaatwerk inclusief warmtebehandeling en plating. Voor meer informatie kunt u onze groepswebsite bezoeken en vervolgens op het gerelateerde bedrijf klikken.

  Website Open In New icon
 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

  Website Open In New icon
 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij concentreren ons als gespecialiseerde gieterij op uw ideeën, eisen en de omzetting hiervan in gietonderdelen tot 4 ton uit uiteenlopende materialen. Simultaneous Engineering, prototypen, kleine en middelgrote series zijn onze sterke punten: zeer korte leveringstermijnen, proceszekerheid en betrouwbaarheid uw voordeel. Onze producten: Precisie gietstukken, slijtvaste gietstukken, bainiet gietijzer met sferoïdale grafiet (ADI), prototype gietstukken, roestvrij staal, CNC frezen, CNC-draaiwerk in loondienst, uitbesteding van gietstukken, gieten in opdracht van derden, hittebestendig gietijzer met sferoïdale grafiet

  Website Open In New icon
 4. BABYLON PLAST

  Polen

  Verified by Europages badge

  BABYLONPLAST™ is een Poolse fabrikant van plastic mangat deksels en afvoersystemen die producten van hoge kwaliteit biedt voor competitieve prijzen. KWALITEITSWAARBORG BABYLONPLAST™ producten worden in alle productiefases onderworpen aan kwaliteitscontrole: van het ontwerp tot het testen van de veiligheid, slijtvastheid, draagkracht en andere prestatiekenmerken. Onze producten worden streng getest en zijn gecertificeerd in overeenstemming met de EAN-124 en ISO9001: 2008 normen die gelden in de Europese Unie. Door gebruik te maken van grondstoffen van hoge kwaliteit en innoverende technische oplossingen, kunnen wij plastic mangat deksels produceren met een garantie van meer dan 30 jaar. MILIEUVRIENDELIJK Wij zijn een milieuvriendelijke onderneming. Als deel van ons Groen Beleid hebben wij voor de komende jaren specifieke doelen gesteld die leiden tot klimaatneutraliteit. Wij ondersteunen het idee van bescherming en instandhouding van het milieu en produceren daarom luiken van gerecycleerd plastic. Door afval te recycleren maken wij de planeet schoner en maken wij milieuvriendelijke producten, met zorg voor iedereen. PROFESSIONEEL TEAM Wij hebben een groot team van professionals tot onze beschikking. Kwaliteitscontrole managers en technologen houden systematisch toezicht op de naleving van de eisen in alle productiefases. Wij maken meer dan gewoon oplossingen voor de bouw. INDIVIDUALITEIT Wij houden rekenschap met de wensen van onze klanten en vervaardigen plastic mangat deksels in overeenstemming met de eisen van de klant. Wij zullen u helpen om de beste oplossing te vinden voor uw onderneming.

  Website Open In New icon
 5. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Istanbul Döküm beschikt over flexibele productiemethodes voor het vervaardigen van gietijzer, nodulair ijzer, staal, roestvrij staal, duplex, super duplex en in zand gegoten brons in één enkele gieterij. Onze gieterij onderscheidt zich van de honderden gieterijen in Turkije en Europa en is uitgerust om klanten complex gietwerk te leveren. Wij bieden scherpe prijzen tegen Europese kwaliteit. Dankzij inductie ovens, is onze totale capaciteit van vloeibaar metaal 6, 5 ton met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton. Al ons gietwerk ondergaat een 3D simulatiefase om fouten en defecten te voorkomen. Istanbul Döküm staat altijd voor u klaar voor uw ontwerpen en projecten van model ontwerpen tot het maken van de vormen, van het gieten tot het slijpen, van het bewerken tot de eindcontrole. In het verlengde van het gevraagde model, worden de technische tekeningen overhandigd aan het interne model atelier van ons bedrijf of aan modelfabrikanten waar we al jaren mee werken. Naargelang de vraag van de klant, kunnen de voorbewerking en de afwerking in onze werkplaats of door bedrijven waarmee we al jaren samenwerken uitgevoerd worden. In het laboratorium worden voor alle producties, chemische analyses, mechanische vloeisterkte, - treksterkte - breuktests en indien vereist hardheidstests, UT, MT en MPI tests uitgevoerd. Wij werken voor de volgende industrieën; pompen en onderdelen, kleppen, algemene machinebouw, scheepvaartindustrie, turbines, hydraulische en petrochemische industrie, ijzer- en staalindustrie.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FONDERIA MARINI

  Italië

  Verified by Europages badge

  De Fonderia Marini S.r.l. is gevestigd in Palazzolo sull'Oglio in de Italiaanse provincie Brescia en produceert onderdelen van lamel- en bolvormig gietijzer. Het bedrijf is gecertificeerd voor de kwaliteitscontrole UNI EN ISO 9001. De Fonderia Marini S.r.l. heeft een nieuwe halfautomatische installatie geïnstalleerd voor het gieten van gietijzeren onderdelen van middelgrote afmetingen en voor beperkte hoeveelheden. Verder beschikt het bedrijf over gemechaniseerde installaties voor kleine en grote gietijzeren onderdelen en een laboratorium voor de productcontrole.

  Website Open In New icon
 2. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by Europages badge
 3. FONDERIA DELLA CROCETTA SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. WALE-SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 1. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 2. LIMATRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als toonaangevende, gecertificeerde producent van onderdelen in aluminiumdruk en coquillegietwerk treden wij de technische en bedrijfseconomische uitdagingen van nieuwe markten zelfbewust tegemoet. Ons bedrijf bestaat zo'n 50 jaar en in die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een uiterst geavanceerde gieterij met gemotiveerde, hooggekwalificeerde medewerkers. Mede dankzij investeringen in ultramoderne productietechnieken en uitgebalanceerde productiemethoden kunnen wij flexibel op de wensen van klanten inspelen. Een ander accent ligt op de productie en afzet van hoogwaardige onderdelen voor de productie van zonneschermen en schaduwdoeken voor serres. Ga voor meer informatie naar www.paulvoss.de. VOSS: Vormgeving met aluminium!

 5. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Duitsland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH in Bielefeld behoort al meer dan 80 jaar tot de toonaangevende Duitse ijzergieterijen. Met 220 personeelsleden en bijna 30.000 ton per jaar aan geproduceerde gietijzeren producten staat de onderneming midden in de globale markt. Er wordt gesmolten met ultramoderne middenfrequente elektro-ovens en zodoende met een groot aandeel aan duurzame energie. Het bedrijf produceert met drie ultramoderne vormlijnen gietstukken voor de meest uiteenlopende sectoren, zoals: pompbehuizingen, wasmachineonderdelen, bus- en treingeledingen, textielmachineonderdelen, transmissies, deursluitingen en onderdelen voor houtbewerkingsmachines. Door de eigen bewerking en eigen spuiterij worden ook uitgebreide klanteisen vervuld. Zo ontstaan door gezamenlijke constructie met de opdrachtgevers gegoten delen met de hoogste precisie en functionaliteit.

 6. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 7. HIMATEK GMBH

  Duitsland

  HiMaTEK GmbH is een competente leverancier van gietstukken, smeedstukken en standaardonderdelen voor buissystemen gemaakt van verschillende materialen zoals gietijzer, staal, roestvrij staal, aluminium, messing, broze, superlegering, enz.Op basis van onze professionele ervaring als Chinese gieterij bieden we sinds 2000 onze producten aan klanten uit Europa, Australië en de VS. volgens de tekeningen en klantenverzoeken.We weten precies welk materiaal bij welk proces, welke fabriek en welke diensten past. De toepassingsgebieden zijn machinebouw, chemie, automotive, geneeskunde, voeding, chemie, elektronica, elektra, scheepsbouw, bouw, luchtvaart, ruimtevaart, pijpleidingbouw, etc. Een ISO 9001 certificaat: 2008 brengt ons meetbare kwaliteit. Persoonlijk contact met onze klanten speelt een grote rol bij de orderverwerking: We doen alles van inkoop van materialen tot eerste monsters, kleine en grote series en logistiek en bieden een snelle, vlotte en professionele service.

 8. H. DEREU & ZOON

  België

  Gieterij Dereu produceert veelzijdige onderdelen van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van grijs en nodulair gietijzer in de kwaliteiten EN-GJL-200 tot EN-GJL-300 (GG20 tot GG30) en EN-GJS-400-15 tot EN-GJS-700-2 (GGG40 tot GGG70) met gietgewicht van 0, 1kg tot 100kg. Onze afnemers zijn bedrijven gespecialiseerd in : Machine- en apparatenbouw, landbouwmachines, funderingen, riolering en straatmeubilair, kachels en verwarmingstoestellen, algemene siervoorwerpen. Reeds jaren is Gieterij Dereu gekend om zijn gietwerk met mooi en fijn gietoppervlak voor kachels en siervoorwerpen. Een jong en ambitieus team staat bij Gieterij Dereu garant voor flexibiliteit waardoor kwaliteitsgietwerk op een vaak verrassend korte tijd geleverd kan worden.

 9. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  WINSON Machinery Co., Ltd. biedt de beste gegoten machine gereedschappen en commercialiseert gegoten producten van grijs/nodulair gietijzer over de hele wereld. Onze gieterij beschikt over de ISO 9001 en Meehaniet Metaal certificaties en houdt zich bezig met de productie van een uitgebreid assortiment van gegoten machine gereedschappen. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in het gieten van machine gereedschappen, beschikken wij over de nodige vakkennis om te voldoen aan iedere vraag naar gegoten producten van zowel binnenlandse als buitenlandse klanten.

 10. SHANGHAI SPECIAL METAL CO., LTD

  China

  Shanghai Special Metal Co., Ltd levert metalen materiaal en producten voor machines. Wij beschikken over zelfstandige ontwerp- en productiemogelijkheden. Ieder product dat wij produceren wordt ontwerpen en ontwikkeld om te voldoen aan kritische gepersonaliseerde specificaties. Wij hopen dat wij de kans zullen krijgen om u onze topkwaliteit producten en beste diensten te kunnen aanbieden!

 1. CASTSERVICE GMBH

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij CASTService GmbH! We willen u op onze website de mogelijkheden en producten van ons bedrijf laten zien.Als specialist weten wij waar het bij de aanschaf van giet- en gevelconstructies om draait. Dankzij een pool van gekwalificeerde leveranciers kunnen wij uw bedrijf een nagenoeg eindeloos aantal oplossingsvoorstellen bieden. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons en ons bedrijf persoonlijk te leren kennen, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd.

 2. DSB EURO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Gieterij, gietijzerkunst, stadsmeubilair, staalgietwerk, grijs gietstaal, nodular gietijzer, installaties voor matrijzen. Producten en diensten: Gieterij, gietijzerkunst, straatmeubilair. Gietijzer, grijs gietijzer, nodular gietijzer. Installaties voor matrijzen, gietijzer, mallen shop.

 3. CASSART SPECIAL PRODUCTS

  België

  Importateur exclusif, grossiste et distributeur de matériaux spécifiques à la construction et aux travaux d'infrastructure: fontes de voirie, géotextiles, mobilier urbain, treillis de chape, armatures de renforcement de maçonnerie, pointes, caniveaux pour réseau d'égouttage, matériaux de drainage, évacuation et assainissement des eaux.

 4. FOUNDRY THEMELI

  Griekenland

 5. CASTING HOUSE

  België

 6. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkije

 7. VIET NAM CAST IRON COMPANY LIMITED

  Vietnam

 8. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 9. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Oostenrijk

 10. NRU GMBH

  Duitsland