• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietijzerproducten

Resultaten voor

Gietijzerproducten - Import export

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkije

  Istanbul Döküm beschikt over flexibele productiemethodes voor het vervaardigen van gietijzer, nodulair ijzer, staal, roestvrij staal, duplex, super duplex en in zand gegoten brons in één enkele gieterij. Onze gieterij onderscheidt zich van de honderden gieterijen in Turkije en Europa en is uitgerust om klanten complex gietwerk te leveren. Wij bieden scherpe prijzen tegen Europese kwaliteit. Dankzij inductie ovens, is onze totale capaciteit van vloeibaar metaal 6, 5 ton met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton. Al ons gietwerk ondergaat een 3D simulatiefase om fouten en defecten te voorkomen. Istanbul Döküm staat altijd voor u klaar voor uw ontwerpen en projecten van model ontwerpen tot het maken van de vormen, van het gieten tot het slijpen, van het bewerken tot de eindcontrole. In het verlengde van het gevraagde model, worden de technische tekeningen overhandigd aan het interne model atelier van ons bedrijf of aan modelfabrikanten waar we al jaren mee werken. Naargelang de vraag van de klant, kunnen de voorbewerking en de afwerking in onze werkplaats of door bedrijven waarmee we al jaren samenwerken uitgevoerd worden. In het laboratorium worden voor alle producties, chemische analyses, mechanische vloeisterkte, - treksterkte - breuktests en indien vereist hardheidstests, UT, MT en MPI tests uitgevoerd. Wij werken voor de volgende industrieën; pompen en onderdelen, kleppen, algemene machinebouw, scheepvaartindustrie, turbines, hydraulische en petrochemische industrie, ijzer- en staalindustrie.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Wij concentreren ons als gespecialiseerde gieterij op uw ideeën, eisen en de omzetting hiervan in gietonderdelen tot 4 ton uit uiteenlopende materialen. Simultaneous Engineering, prototypen, kleine en middelgrote series zijn onze sterke punten: zeer korte leveringstermijnen, proceszekerheid en betrouwbaarheid uw voordeel. Onze producten: Precisie gietstukken, slijtvaste gietstukken, bainiet gietijzer met sferoïdale grafiet (ADI), prototype gietstukken, roestvrij staal, CNC frezen, CNC-draaiwerk in loondienst, uitbesteding van gietstukken, gieten in opdracht van derden, hittebestendig gietijzer met sferoïdale grafiet

 4. BABYLON PLAST

  Polen

  BABYLONPLAST™ is een Poolse fabrikant van plastic mangat deksels en afvoersystemen die producten van hoge kwaliteit biedt voor competitieve prijzen. KWALITEITSWAARBORG BABYLONPLAST™ producten worden in alle productiefases onderworpen aan kwaliteitscontrole: van het ontwerp tot het testen van de veiligheid, slijtvastheid, draagkracht en andere prestatiekenmerken. Onze producten worden streng getest en zijn gecertificeerd in overeenstemming met de EAN-124 en ISO9001: 2008 normen die gelden in de Europese Unie. Door gebruik te maken van grondstoffen van hoge kwaliteit en innoverende technische oplossingen, kunnen wij plastic mangat deksels produceren met een garantie van meer dan 30 jaar. MILIEUVRIENDELIJK Wij zijn een milieuvriendelijke onderneming. Als deel van ons Groen Beleid hebben wij voor de komende jaren specifieke doelen gesteld die leiden tot klimaatneutraliteit. Wij ondersteunen het idee van bescherming en instandhouding van het milieu en produceren daarom luiken van gerecycleerd plastic. Door afval te recycleren maken wij de planeet schoner en maken wij milieuvriendelijke producten, met zorg voor iedereen. PROFESSIONEEL TEAM Wij hebben een groot team van professionals tot onze beschikking. Kwaliteitscontrole managers en technologen houden systematisch toezicht op de naleving van de eisen in alle productiefases. Wij maken meer dan gewoon oplossingen voor de bouw. INDIVIDUALITEIT Wij houden rekenschap met de wensen van onze klanten en vervaardigen plastic mangat deksels in overeenstemming met de eisen van de klant. Wij zullen u helpen om de beste oplossing te vinden voor uw onderneming.

 5. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  China

 2. FONDERIA DELLA CROCETTA SRL

  Italië

 3. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  China

 4. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Duitsland

 5. WALE-SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

 1. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Oostenrijk

 2. LIMATRONIC GMBH

  Duitsland

 1. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Duitsland

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als toonaangevende, gecertificeerde producent van onderdelen in aluminiumdruk en coquillegietwerk treden wij de technische en bedrijfseconomische uitdagingen van nieuwe markten zelfbewust tegemoet. Ons bedrijf bestaat zo'n 50 jaar en in die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een uiterst geavanceerde gieterij met gemotiveerde, hooggekwalificeerde medewerkers. Mede dankzij investeringen in ultramoderne productietechnieken en uitgebalanceerde productiemethoden kunnen wij flexibel op de wensen van klanten inspelen. Een ander accent ligt op de productie en afzet van hoogwaardige onderdelen voor de productie van zonneschermen en schaduwdoeken voor serres. Ga voor meer informatie naar www.paulvoss.de. VOSS: Vormgeving met aluminium!

 3. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 4. HIMATEK GMBH

  Duitsland

  HiMaTEK GmbH is een competente leverancier van gietstukken, smeedstukken en standaardonderdelen voor buissystemen gemaakt van verschillende materialen zoals gietijzer, staal, roestvrij staal, aluminium, messing, broze, superlegering, enz.Op basis van onze professionele ervaring als Chinese gieterij bieden we sinds 2000 onze producten aan klanten uit Europa, Australië en de VS. volgens de tekeningen en klantenverzoeken.We weten precies welk materiaal bij welk proces, welke fabriek en welke diensten past. De toepassingsgebieden zijn machinebouw, chemie, automotive, geneeskunde, voeding, chemie, elektronica, elektra, scheepsbouw, bouw, luchtvaart, ruimtevaart, pijpleidingbouw, etc. Een ISO 9001 certificaat: 2008 brengt ons meetbare kwaliteit. Persoonlijk contact met onze klanten speelt een grote rol bij de orderverwerking: We doen alles van inkoop van materialen tot eerste monsters, kleine en grote series en logistiek en bieden een snelle, vlotte en professionele service.

 5. H. DEREU & ZOON

  België

  Gieterij Dereu produceert veelzijdige onderdelen van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van grijs en nodulair gietijzer in de kwaliteiten EN-GJL-200 tot EN-GJL-300 (GG20 tot GG30) en EN-GJS-400-15 tot EN-GJS-700-2 (GGG40 tot GGG70) met gietgewicht van 0, 1kg tot 100kg. Onze afnemers zijn bedrijven gespecialiseerd in : Machine- en apparatenbouw, landbouwmachines, funderingen, riolering en straatmeubilair, kachels en verwarmingstoestellen, algemene siervoorwerpen. Reeds jaren is Gieterij Dereu gekend om zijn gietwerk met mooi en fijn gietoppervlak voor kachels en siervoorwerpen. Een jong en ambitieus team staat bij Gieterij Dereu garant voor flexibiliteit waardoor kwaliteitsgietwerk op een vaak verrassend korte tijd geleverd kan worden.

 6. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  WINSON Machinery Co., Ltd. biedt de beste gegoten machine gereedschappen en commercialiseert gegoten producten van grijs/nodulair gietijzer over de hele wereld. Onze gieterij beschikt over de ISO 9001 en Meehaniet Metaal certificaties en houdt zich bezig met de productie van een uitgebreid assortiment van gegoten machine gereedschappen. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in het gieten van machine gereedschappen, beschikken wij over de nodige vakkennis om te voldoen aan iedere vraag naar gegoten producten van zowel binnenlandse als buitenlandse klanten.

 7. CASTSERVICE GMBH

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij CASTService GmbH! We willen u op onze website de mogelijkheden en producten van ons bedrijf laten zien.Als specialist weten wij waar het bij de aanschaf van giet- en gevelconstructies om draait. Dankzij een pool van gekwalificeerde leveranciers kunnen wij uw bedrijf een nagenoeg eindeloos aantal oplossingsvoorstellen bieden. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons en ons bedrijf persoonlijk te leren kennen, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd.

 8. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

 1. CASTING HOUSE

  België

 2. FOUNDRY THEMELI

  Griekenland

 3. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkije

 4. NRU GMBH

  Duitsland

 5. RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD.

  Korea

 6. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Oostenrijk

 7. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. PJSC METALYT

  Oekraïne

 9. URBAN CASTING

  Turkije

 10. SOYLU DÖKÜM

  Turkije