• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietvormen voor glas en kristal

Resultaten voor

Gietvormen voor glas en kristal - Import export

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Turkije

  Het bedrijf DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Pendik / Istanbul, Turkije.

 2. NOVAMOULES

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVAMOULES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen en modellen, Glasindustrie - machines en materialen, en Gietvormen en modellen. Het is gevestigd in Givors, Frankrijk.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Gietvormen voor glas en kristal, Handgereedschap - zonder motor, Harsen, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Gietvormen voor glas en kristal, Handgereedschap - zonder motor, en Harsen. Het is gevestigd in Grafenberg, Duitsland.

 4. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen en modellen, Gietvormen voor glas en kristal, Gietvormen en modellen, en Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Weiden, Duitsland.

 5. ARC TOOLING

  Frankrijk

  Het bedrijf ARC TOOLING, is een Multi-Category, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, en Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Aire Sur La Lys, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOLDES VIDRIOFUSING

  Argentinië

  Het bedrijf MOLDES VIDRIOFUSING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen mallen. Het is gevestigd in Martinez, Argentinië.

 2. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ADELIO LATTUADA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Carbonate, Italië.

 3. CHIPI GLASS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CHIPI GLASS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Lonate Pozzolo, Italië.

 4. SAVAM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SAVAM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rozzano, Italië.

 5. MACOTEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACOTEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rogolo, Italië.

 1. S.G.F. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.G.F. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Villabate, Italië.

 2. FOR.EL. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FOR.EL. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Roncade, Italië.

 1. THOR INTERNATIONAL

  Colombia

  Het bedrijf THOR INTERNATIONAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in La Estrella, Colombia.

 2. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ovada, Italië.

 3. BOTTERO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BOTTERO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuurvaste materialen en producten, Gietvormen voor glas en kristal, Vuurvaste materialen en producten, en Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Cuneo, Italië.

 4. BAVELLONI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BAVELLONI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamantgereedschap, Gietvormen voor glas en kristal, Diamantgereedschap, en Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Lentate Sul Seveso, Italië.

 5. SVEMA

  Italië

  Het bedrijf SVEMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Barberino Tavarnelle, Italië.

 6. PUDSEY MOULD CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PUDSEY MOULD CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisie gietvormen, Precisie gietvormen, en mallen voor containers van glas. Het is gevestigd in Pudsey, Verenigd Koninkrijk.

 7. DUERED S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DUERED S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Optiek - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Gietvormen voor glas en kristal, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. TOPFINE INDUSTRY LIMITED

  China

  Het bedrijf TOPFINE INDUSTRY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Chouzhou Road Yiwu City Zhejiang, China.

 1. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italië

  Het bedrijf PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Brusaporto, Italië.

 2. REVIMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REVIMAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 3. CARNAGHI CARLO

  Italië

  Het bedrijf CARNAGHI CARLO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Samarate, Italië.

 4. DELTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DELTA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Abbiategrasso, Italië.

 5. INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 6. ARCANGELI PIETRO SNC

  Italië

  Het bedrijf ARCANGELI PIETRO SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen voor glas en kristal. Het is tevens aanwezig in de sectoren pasvormen. Het is gevestigd in Murano, Italië.

 7. METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, en Gietvormen voor glas en kristal. Het is gevestigd in Benta, Portugal.

 8. MACH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Morimondo, Italië.

 9. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Casale Sul Sile, Italië.

 10. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROSSELLI MACCHINE S.R.L., en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen voor glas en kristal, Glasindustrie - machines en materialen, Gietvormen voor glas en kristal, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis